«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι ανταλλάγματα πήραν οι 6 «πρόθυμοι» βουλευτές από τον Τσίπρα -Θέσεις και αξιώματα και πολύ χρήμα χρήμα προδοτικό, πούλησαν αυτούς που τους τίμησαν, την πατρίδα τους, την ιστορία τους, τους προγόνους τους, τους ήρωες μας.

ΕΧΜΑΛΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Πολιτικά σκουπίδια 1

Από πάνω αριστερά: Ζουράρης Προδότης, Δανέλλης προδότης, Κουντουρά προδότρια.

Από κάτω αριστερά: Παπακώστα προδότρια, Παπαχριστόπουλος προδότης, Κόκκαλης προδότης

Οπως αναμενόταν, ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση κάνοντας μερικές πολύ βολικές διευθετήσεις για τον πρωθυπουργό και για την συνέχιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τις διευθετήσεις αυτές και την αποχώρηση Καμμένου η ΝΔ χαρακτήρισε «σκηνοθετημένο διαζύγιο» στην ανακοίνωσή της, αφού οι χειρισμοί των δύο ως πρόσφατα κυβερνητικών εταίρων αποδεικνύουν ότι η παραίτηση του υπουργού Αμυνας ήταν μάλλον συμβολική και δεν έγινε για να ζημιώσει τα σχέδια του πρωθυπουργού.

«Επεσε και το τελευταίο φύλλο συκής», σχολιάζουν στελέχη της Πειραιώς, μετά την δήθεν αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος εντός του Ιανουαρίου έχει δύο πολύ κρίσιμες διαδικασίες να αντιμετωπίσει, την ψήφο εμπιστοσύνης και την συμφωνία των Πρεσπών, παίρνει την απαραίτητη χείρα βοηθείας από στελέχη των ΑΝΕΛ που θα ψηφίσουν το ένα και το άλλο.

Eίναι ενδεικτική η ειρωνική δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου:

« Όπως έχω πει, έχουν απαχθεί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Έχουν γίνει ενδοκυβερνητικοί αποστάτες. Η ενδοκυβερνητική αποστασία είναι το ανώτερο στάδιο της πολιτικής συνεργασίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Και τώρα οι πρώην ΑΝΕΛ γίνονται συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει καμία αξία, δεν υπάρχει κανένα κριτήριο, όριο είναι ο απόλυτος και ωμός τυχοδιωκτισμός», είπε ο κ. Βενιζέλος

Τέσσερις βουλευτές ΑΝΕΛ δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης
Ειδικά για την ψήφο εμπιστοσύνης, που θα ψηφιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας θα έχει (με τις ευλογίες του Πάνου Καμμένου) τέσσερις ψήφους από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ για να συνεχιστεί ο κυβερνητικός βίος: της Ελενας Κουντουρά, του Βασίλη Κόκκαλη, του Θανάση Παπαχριστόπουλου και του Κώστα Ζουράρι.

Σε αυτούς πρέπει να προσμετρηθεί και ένας «πρόθυμος» βουλευτής από το Ποτάμι: ο Σπύρος Δανέλλης θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, παρότι το Ποτάμι έχει δηλώσει την αντίθετη πρόθεση.

Προθυμότερη όλων εμφανίζεται η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία αφού εξσφάλισε το υφυπουργείο Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση και κατά πάσα πιθανότητα θα ψηφίσει και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα ανταλλάγματα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι έξι «πρόθυμοι» βουλευτές έχουν ήδη διαπραγματευθεί με τον πρωθυπουργό και έχουν λάβει εγγυήσεις για ανταλλάγματα.

Πηγές αναφέρουν ότι η Κατερίνα Παπακώστα έχει ζητήσει να τοποθετηθεί υπουργός Δημόσιας Τάξης στον προσεχή ανασχηματισμό ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα βρει θέση προσεχώς και στα κυβερνητικά ψηφοδέλτια.

Ο Κώστας Ζουράρις, παρά τις δήθεν πατριωτικές κορώνες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ετοιμάζεται να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Του έχουν υποσχεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, το οποίο θα μείνει ορφανό μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ετερος βουλευτής των ΑΝΕΛ, πιθανόν ο κ. Παπαχριστόπουλος, δεν αποκλείεται να κληθεί να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, υφυπουργός Εργασίας, αφού θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων.

Η Ελενα Κουντουρά αναμένεται επίσης, για να την ευχαριστήσουν για την ολοκληρωτική αφοσίωσή της στην κυβέρνηση Τσίπρα να παραμείνει στο υπουργείο Τουρισμού και σύμφωνα με πληροφορίες της έχει ήδη υποσχεθεί θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σπύρος Δανέλλης δεν θα μείνει παραπονεμένος. Παρότι δεν θα αναλάβει πόστο υπουργού αφού προέρχεται από άλλο κόμμα, αναμένεται να διεκδικήσει εκλόγιμη θέση με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και να διασωθεί από ενδεχόμενο εκλογικό ναυάγιο του Ποταμιού.

Ακόμη και ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει λάβει διαβεβαιώσεις και ανταλλάγματα, αποδεχόμενος το πόστο του υπουργού Αμυνας και αντικαθιστώντας τον Πάνο Καμμένο και αναμένεται να τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!

Ας σημειωθεί ότι η υπουργοποίηση ενός στρατιωτικού, σε αριστερή κυβέρνηση, έχει προκαλέσει αίσθηση σε πολλούς κύκλους και αναλυτές, ειδικά μετά τις πολεμοχαρείς δηλώσεις κατά της Τουρκίας του κ. Αποστολάκη

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Τι ανταλλάγματα πήραν οι 6 «πρόθυμοι» βουλευτές από τον Τσίπρα -Θέσεις και αξιώματα και πολύ χρήμα χρήμα προδοτικό, πούλησαν αυτούς που τους τίμησαν, την πατρίδα τους, την ιστορία τους, τους προγόνους τους, τους ήρωες μας.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>