«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ-ΕΛ. ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΑΕΤΟΣ ΝΑΙ

Μαζί για την Δημοκρατία, τη Μακεδονία και την Πατρίδα!

Ο λαός εκδήλωσε την αντίθεσή του στις εθνοφοβικές και αντιδημοκρατικές τάσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ψηφίζοντας ΟΧΙ στις 5/07/2015 και συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας στις 21/01/2018, στις 4/02/2018 και στις 6/06/2018, αλλά και με τα δεκάδες συλλαλητήρια που έγιναν από τότε σε όλη την ελλαδική επικράτεια και την ομογένεια.

Η αντίδραση του καθεστώτος υπήρξε απαξιωτική και επικίνδυνα ανθελληνική.

Στα πλαίσια των διεργασιών για τη συγκρότηση του πατριωτικού πόλου που απαιτούν οι δυσοίωνες για την πατρίδα συνθήκες και που εναγωνίως αποζητά ο λαός και ενόψει των επικείμενων εκλογών, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Πολιτικού Φορέα «Ελεύθερη Πατρίδα» και της Γραμματείας του Κινήματος «Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», συναντηθήκαμε και αποφασίσαμε την έναρξη εργασιών και τη συνεισφορά μας στην ιστορική αυτή απαίτηση.

Αποβλέπουμε, μαζί και με όλους όσοι συμφωνούν και εργάζονται στην κατεύθυνση αυτή, στη δημοκρατική πατριωτική ενότητα του ελληνικού λαού, για:

– την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας

– την ακύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών»

– την αναχαίτιση των επεκτατικών επιβουλών κατά της Ελλάδας και της Κύπρου

– την παραγωγική ανασυγκρότηση

– την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή

– την ανάσχεση των κυμάτων της παράνομης μετανάστευσης.

Για την επίτευξη του εθνικού αυτού πολυσχιδούς έργου προσκαλούμε σε πολιτική συστράτευση και αγώνα τούς Έλληνες πολίτες και τον απανταχού Ελληνισμό πέρα και έξω από ιδεολογικούς διχασμούς, κομματικές παρωχημένες αντιπαλότητες και ιδιοτελείς υστεροβουλίες. Οι επικείμενες εκλογές είναι ένας στίβος όπου καλούμαστε να τολμήσουμε να συμμετάσχουμε και να επιφέρουμε αναγεννησιακή χειραφέτηση στην πατρίδα μας. 

Στην Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2018

Πατσίκας Μιχαήλ                                                Βασιλειάδης Νικόλαος

”Ανένδοτος Αγώνας για τη                                ”Ελεύθερη Πατρίδα”

Μακεδονία και τη Δημοκρατία”                  

Αγαπητό μας μέλος,

Καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά!

Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη ενημέρωση, για να γνωρίζετε τόσο τα πεπραγμένα του τριμήνου Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018, όσο και τις μελλοντικές ενέργειές μας που προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα:

  1. Δραστηριότητες που έλαβαν χώρα:

α.      Συγκεντρώσεις-ομιλίες στην Τρίπολη, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και στο Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας.

β.      Συναντήσεις με μέλη, φίλους και υποστηρικτές στη Θεσσαλονίκη, στην Σπάρτη, στην Καλαμάτα, στην Πύλο, στην Άρτα, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, στο Μεσολόγγι, στο Αίγιο, στις Αχαρνές, στην Κηφισιά, στη Ροδόπολη και στο Περιστέρι Αττικής, στην Κόρινθο, στη Χαλκίδα και στην Θήβα.

γ.      Συνεντεύξεις σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε εφημερίδες.

δ.      Συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο που έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στα συλλαλητήρια που έγιναν σε όλη τη χώρα για τη Μακεδονία μας.

ε.       Συναντήσεις-συζητήσεις με άλλες πολιτικές κινήσεις και φυσικά πρόσωπα, για την προοπτική ενότητας του πατριωτικού χώρου.

στ.     Οργάνωση νέων Τοπικών Οργανώσεων και Τοπικών Επιτροπών σε πολλές πόλεις της χώρας.

ζ.       Έκδοση Δελτίων Τύπου, Ανακοινώσεων και Άρθρων στελεχών και φίλων μας, επί όλων των θεμάτων επικαιρότητας.

η.      Συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις της Διοικούσας Επιτροπής, για λήψη αποφάσεων και συντονισμό του όλου έργου.

θ.      Διαδικασία επιλογής υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές. 

ι.       Ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο, δηλ. Ιστοσελίδα, blog, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο και Κοινωνικά Δίκτυα, με ιδιαίτερη επιτυχία!

ια.     Συμμετοχή στη κηδεία και στο μνημόσυνο 40 ημερών του ήρωα της Β. Ηπείρου Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε από τους Αλβανούς γιατί αγαπούσε υπέρμετρα την Ελλάδα.

ιβ.     Έναρξη συνεργασίας και έκδοση κοινής ανακοίνωσης με το Κίνημα «Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», με σκοπό να εργαστούμε μαζί ενόψει και των εκλογών εντός του έτους 2019. (η ανακοίνωση φαίνεται συνημμένη)

  1. Δραστηριότητες που προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα:

α.      Συγκεντρώσεις-ομιλίες στην Αμαλιάδα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Αθήνα.

β.      Επισκέψεις-συγκεντρώσεις-ομιλίες σε άλλες πόλεις της Ελλάδος (Κρήτη, Μακεδονία, Λαμία, Σάμος, Χίος και φυσικά σε διάφορα μέρη της Αττικής).

γ.      Εγκαίνια των Γραφείων Θεσσαλονίκης.

δ.      Πλήρης οργάνωση της Περιφέρειας με 5μελείς ή 3μελείς επιτροπές στις τοπικές οργανώσεις.

ε.       Συνέχεια ορισμού Τομεαρχών στους διάφορους κυβερνητικούς τομείς, οι οποίοι θα παρακολουθούν τα θέματά τους και θα προτείνουν ανάλογες ενέργειες.

στ.     Σταδιακή δημοσιοποίηση του Γενικού Κυβερνητικού Προγράμματος.

ζ.       Συνέχεια δόμησης Ομάδων Εργασίας, οι οποίες με βάση τις Βασικές Πολιτικές Θέσεις μας και την σχεδιασθείσα Κυβερνητική δομή, θα συντάξουν το αναλυτικό Κυβερνητικό Πρόγραμμα της Παράταξης.

η.      Προετοιμασία για τις επερχόμενες εκλογές.

Προχωράμε δυναμικά για τις επερχόμενες εκλογές! Η όλη μας πορεία θέλουμε να είναι αυτόνομη, χωρίς πάτρωνες και χωρίς ανταλλάγματα, γι αυτό και βασιζόμαστε στην οικονομική μας αυτοτέλεια, η οποία στηρίζεται στην ενίσχυση μελών και φίλων από την Ελλάδα και από το Εξωτερικό.

Ενισχύστε μας όπως μπορείτε! Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ για το έτος 2019.

Ο αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς είναι: 6579139438949         ΙΒΑΝ: GR83 0171 5790 0065 7913 9438 949 – SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Προχωράμε μπροστά!

Όσοι πιστεύουμε  στην Πατρίδα ενωνόμαστε σε ένα κοινό αγώνα.

Το οφείλουμε στον ίδιο μας τον εαυτό, το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Σας  υγεία και δύναμη και Καλή και ευλογημένη Χρονιά!

Με ιδιαίτερη τιμή

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

15 comments to ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ-ΕΛ. ΠΑΤΡΙΔΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>