Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Σύνταγμα και Ιθαγένεια

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Το παρακάτω άρθρο είναι του 2010. Όμως είναι επίκαιρο, διότι μας λέει τι είχαμε τι απολέσαμε και τι θα απολέσουμε ακόμα, αφού η επόμενη απώλεια, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη, είναι να μας πάρουνε την πατρίδα μας και όσοι από εμάς ζήσουν, αν δεν είμαστε δούλοι και δεύτερης διαλογής αναλώσιμοι, θα είμαστε στα πέρατα της γης διωκόμενοι φυγάδες, το χειρότερο όμως θα είναι η διαχρονική ντροπή μας, θα είναι η φρίκη και ο στιγματισμός του προδότη, σε έναν ολόκληρο λαό, που θα μας κυνηγά εμάς και τους απογόνους μας, ότι για όλα αυτά, θα φταίμε μόνο εμείς, μόνο εμείς, ο κυρίαρχος λαός του καναπέ, του οχ αδελφισμού, του μιμητισμού, της δειλίας και της προδοσίας και της ανθρωπιστικής απάτης!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πολύς λόγος γίνεται για τον νόμο  περί Ιθαγένειας. Έναν νέο νόμο, ο οποίος έχει ως στόχο του να “χαλαρώσει” όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες του υπάρχοντος νόμου. Οι Έλληνες είναι σχεδόν στο σύνολό τους αντίθετοι με αυτήν την αλλαγή και δικαίως. Το θέμα είναι το πώς τους συμφέρει ν’ αντιδράσουν σε μια τέτοια ανεπιθύμητη μεθόδευση. Πολλοί προτείνουν ακόμα και τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Εμείς αυτό το θεωρούμε λάθος, εφόσον μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες. Στην περίπτωση αυτήν έχουμε ένα καθαρά νομικό ζήτημα και αυτά τα ζητήματα βρίσκουν τις απαντήσεις τους στις δικαστικές αίθουσες.

Το όλο θέμα είναι ν’ αποδείξει κάποιος ότι η έννοια της Ιθαγένειας συνδέεται άμεσα με την έννοια του συμφέροντος.

Του έννομου συμφέροντος σε όλα τα επίπεδα.

Του ατομικού για τον πολίτη και του συλλογικού συμφέροντος για τον λαό.

Τις καλύτερες απαντήσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα μας τις δίνει πάντα ο Συνταγματικός Νόμος.

Το “Ευαγγέλιο” της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Τα πάντα ξεκινάνε από το άρθρο 1 παράγραφος 2.

Τι μας λέει αυτό το άρθρο; Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

Μέσα στην έννοια της κυριαρχίας, η οποία είναι καθολική και απόλυτη, συμπεριλαμβάνεται και η πολύ “στενότερη” έννοια της ιδιοκτησίας και άρα η έννοια του συμφέροντος.

Όπου υπάρχει κυριαρχία υπάρχει ιδιοκτησία και όπου υπάρχει ιδιοκτησία υπάρχει συμφέρον. Ο ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος στην πατρίδα του και άρα ιδιοκτήτης της.

Απειλούνται τα συλλογικά συμφέροντά του κάθε φορά που απειλείται η πατρίδα του με την ίδια λογική που απειλούνται τα συμφέροντα του κάθε ιδιοκτήτη κάθε φορά που απειλείται η ιδιοκτησία του.

Όταν προστίθενται αυθαίρετα συνδικαιούχοι σε μια περιουσία, η οποία παραμένει αναλλοίωτη, ευνόητο είναι ότι έχουμε απειλή των συμφερόντων των προηγούμενων ιδιοκτητών και στην προκειμένη περίπτωση των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Αυτά τα συλλογικά συμφέροντα είναι ταυτόχρονα και ατομικά, εφόσον καθιστούν τους Έλληνες πολίτες “συνέταιρους” στην κυριαρχία και άρα στην ιδιοκτησία της πατρίδας τους.

Το συλλογικό συμφέρον του ελληνικού λαού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας του μοιράζεται στα μέλη του.

Η έννοια της κυριαρχίας μοιράζεται στους δικαιούχους της —οι οποίοι είναι οι Έλληνες πολίτες ως άτομα— και άρα αυτό το οποίο μοιράζεται είναι η ιδιοκτησία, με αποτέλεσμα το συλλογικό συμφέρον να γίνεται ταυτόχρονα και ατομικό συμφέρον.

Το ατομικό συμφέρον ενός Χανιώτη στην Καστοριά ή το ατομικό συμφέρον ενός Ροδίτη στον Έβρο.

Με βάση λοιπόν την —στην κυριολεξία …προ ημερών— καταγραφή της δημόσιας περιουσίας, προκύπτει ότι αυτή ανέρχεται στο ύψος των 300.000.000.000 ευρώ. 300 δισεκατομμύρια ευρώ με βάση τις πιο “υποβαθμισμένες” εκτιμήσεις.

Μια περιουσία, η οποία εξακολουθεί να παραμένει τεράστια ακόμα και μετά την επίσης τεράστια λεηλασία της, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια των ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Ολυμπιακής Αεροπορίας κλπ.. Αν κάποιος υπολογίσει ότι ο πληθυσμός των Ελλήνων ανέρχεται στον αριθμό 10.964.020, τότε εύκολα καταλήγει στο “μερίδιο” του κάθε Έλληνα πάνω σ’ αυτήν τη συλλογική περιουσία.

Το μερίδιο είναι 27.362 ευρώ για τον κάθε Έλληνα πολίτη.

Αυτή είναι η “τρέχουσα” αξία της “μετοχής” του ελληνικού κράτους.

Το κάθε Ελληνόπουλο, όταν γεννιέται, —μόνο και μόνο επειδή γεννιέται Έλληνας— έχει μια τέτοια “μετοχή”, εφόσον αυτό είναι το μερίδιό του πάνω στην κοινή ελληνική περιουσία.

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μεγέθη είναι τεράστια.

Μια πενταμελής ελληνική οικογένεια, η οποία δεν έχει υπό την κατοχή της κανένα ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο, είναι κάτοχος περιουσιακού δικαιώματος, το οποίο έχει αξία 5Χ27,362= 136.811 ευρώ.

Είναι μια πλούσια οικογένεια μόνο και μόνο επειδή είναι οικογένεια Ελλήνων.

Είναι για παράδειγμα μια πιο πλούσια οικογένεια από μια πακιστανική ή μια νιγηριανή ή μια σομαλική οικογένεια.

Γιατί;

Γιατί έχει δικαίωμα σε καλύτερες και ακριβότερες υπηρεσίες, οι οποίες παρέχονται σε καλύτερες και ακριβότερες εγκαταστάσεις.

Γιατί έχει δικαίωμα περίθαλψης σε καλύτερα νοσοκομεία από αυτά των προαναφερομένων χωρών.

Έχει δικαίωμα να εκπαιδεύει τα παιδιά της σε καλύτερα σχολεία από αυτά των προαναφερομένων χωρών.

Έχει δικαίωμα ν’ απολαμβάνει κοινωνική πολιτική σε μια χώρα πολύ “ακριβότερη” από τις προαναφερόμενες χώρες.

Έχει το δικαίωμα να δραστηριοποιείται οικονομικά σε μια χώρα με πολύ πιο ανεπτυγμένη οικονομία από τις προαναφερόμενες χώρες.

Είναι τόσο μεγάλη η αξία της ελληνικής “μετοχής”, που θα την αδικούσαμε, συγκρίνοντάς την μόνον με αυτές κάποιων υπανάπτυκτων χωρών.

Η ελληνική “μετοχή” είναι μεγαλύτερης αξίας ακόμα και από την αμερικανική ή τη βρετανική.

Γιατί;

Γιατί σε εκείνα τα κράτη η δημόσια περιουσία είναι ελάχιστη και άρα ελάχιστο είναι και το μερίδιο που αντιστοιχεί στον κάθε πολίτη τους.

Πιο πλούσιος γεννιέται κάποιος ως Έλληνας παρά ως Αμερικανός.

Από εκεί και πέρα το τι δυνατότητες δίνει η ιδιωτική οικονομία του κάθε κράτους στους πολίτες του είναι άλλο θέμα και δεν αφορά την εθνική του “μετοχή”.

Η εθνική “μετοχή” έχει σχέση μόνον με το δημόσιο κεφάλαιο.

Είναι αυτή που εξασφαλίζει τα ελάχιστα, τα οποία απολαμβάνει ο πολίτης ως κρατική μέριμνα.

Έχει σχέση με τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει το κράτος απέναντι στους πολίτες του.

Οι πολίτες των ΗΠΑ ή της Βρετανίας μπορεί να είναι πλουσιότεροι των Ελλήνων, αλλά οι εθνικές τους “μετοχές” είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Είναι “μετοχές” επιπέδου Αϊτής.

Αν δεν έχουν ιδιωτικά χρήματα να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, κανένας δεν πρόκειται να το κάνει για λογαριασμό τους με δημόσια.

Αν δεν έχουν χρήματα δικά τους, την έννοια “νοσοκομείο” θα τη βρίσκουν μόνον στο λεξικό και στο γράμμα “Η”.

Οι ΗΠΑ μπήκαν στην τρίτη χιλιετία και ο Ομπάμα δεν μπορεί να θεμελιώσει ένα στοιχειώδες δημόσιο σύστημα υγείας, για να μην πεθαίνουν οι Αμερικανοί στους δρόμους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι από το ιδιοκτησιακό αυτό δικαίωμα του Έλληνα πολίτη προκύπτουν όλες οι υποχρεώσεις του κράτους απέναντι στους πολίτες.

Υποχρεώσεις, οι οποίες —όπως εύκολα διαπιστώσαμε— απαιτούν όχι μόνον υλικές υποδομές για να έρθουν εις πέρας, αλλά και χρήματα.

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι δωρεάν και ούτε προκύπτουν από τον “ανθρωπισμό” του συστήματος.

Προκύπτουν από την υποχρέωση του κράτους απέναντι στον ιδιοκτήτη της περιουσίας, την οποία διαχειρίζεται.

Είναι το “μέρισμα”, το οποίο αποδίδεται στον πολίτη.

Το “μέρισμα”, το οποίο προκύπτει ως κέρδος από τη “μετοχή” του.

Ένα “μέρισμα”, το οποίο απλά δεν δίνεται σε χρήμα, αλλά προσφέρεται ως υπηρεσία και άρα σε “είδος”.

Το σύνολο του άρθρου 21 περιλαμβάνει όλες τις “αντιπαροχές”, τις οποίες απολαμβάνει ο Έλληνας ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του ελληνικού κράτους.

1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία, τελούν υπό την προστασία του Κράτους.

2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο, έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος.

3. Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.

4. Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.

5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.

6. Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων, που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας.

Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι η όλη αυτή πανάκριβη “φροντίδα” του κράτους προς όλους τους Έλληνες προκύπτει από αυτήν την περιουσία.

Προκύπτει από τα κέρδη αυτής της περιουσίας, τη διαχείριση της οποίας για ευνόητους λόγους την αναλαμβάνει το ίδιο το κράτος.

Ο Έλληνας, από την εποχή που είναι βρέφος, εξασφαλίζει την υγεία του, την εκπαίδευσή του, αλλά και τη σίγουρη επιβίωσή του, εξαιτίας αυτής της “μετοχής”.

Δεν θα αφεθεί ποτέ από το κράτος να πεθάνει στον δρόμο από την πείνα, την αρρώστια ή τα γηρατειά.

Από αυτήν την περιουσία και τα κέρδη της προκύπτει όλη η δαπανηρή “φροντίδα”, αλλά και η προνομιακή μεταχείριση που απολαμβάνει ο Έλληνας μέσα στην πατρίδα του.

Η νόμιμα και μόνιμα προνομιακή μεταχείριση απέναντι στον οποιονδήποτε άλλο, ο οποίος για τον οποιονδήποτε λόγο βρίσκεται μέσα σ’ αυτήν.

Αυτή η προνομιακή μεταχείριση δεν αφορά τους Έλληνες μόνον στο επίπεδο του πολίτη, ο οποίος απολαμβάνει τις κρατικές υπηρεσίες.

Αφορά τους Έλληνες και στο επίπεδο που θα κληθούν να στελεχώσουν το κράτος, το οποίο προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες.

Έλληνες, δηλαδή, δεν είναι μόνον οι “υπηρετούμενοι”.

Έλληνες είναι και οι υπηρέτες του ελληνικού κράτους. Υποχρεωτικά είναι Έλληνες.

Άρθρο 4.4 Μόνον ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.

Αυτό το προνόμιο δεν είναι ούτε ρατσιστικό ούτε παράνομο ούτε αυθαίρετο.

Είναι ένα προνόμιο, το οποίο απολαμβάνουν πάντα οι ιδιοκτήτες.

Ένα καθημερινό δικαίωμα, το οποίο ποτέ δεν καταγγέλθηκε σαν “προβληματικό”.

Δικαίωμα του κάθε “Γεωργιάδη” είναι να δίνει τα “κλειδιά” του σπιτιού του μόνον στα δικά του τα παιδιά και σε κανέναν άλλο.

Διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανένας “Χασάν” επειδή ο “ρατσιστής” Βαρδινογιάννης δεν του έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του, για να το απολαύσει και ο ίδιος;

Πώς είναι δυνατόν να διεκδικούν θέσεις στο ελληνικό δημόσιο αλλοδαποί;

Όλα αυτά είναι προνόμια, τα οποία προκύπτουν από την Ιθαγένεια και υπάρχουν μόνον για τους Έλληνες.

Είναι το κέρδος τους για τους αγώνες, τους κόπους και τη συνολική συνεισφορά τους στο “χτίσιμο” της Ελλάδας …Τη δική τους, αλλά και των προγόνων τους Ελλάδα.

Είναι το κέρδος από τη “δέσμευση” του κάθε Έλληνα ότι ποτέ δεν θα πάψει να συνεισφέρει στην προστασία ή την επέκταση αυτής της περιουσίας.

Είναι το κέρδος, που αναγκάζει τους πάντες να “στρατευτούν” με όλους τους τρόπους, όταν παραστεί ανάγκη.

Την υποχρεωτική “στράτευση” και στράτευση.

Τι σχέση μπορεί να έχει με αυτό το κέρδος ένας λαθρομετανάστης, ο οποίος από τύχη βρέθηκε στην Ελλάδα, επειδή δεν μπορούσε να επιβιώσει στην πατρίδα του ή κάπου αλλού;

Ποιος ανθρωπισμός “δικαιολογεί” μερίδιο στη νομή κερδών;

Ο ανθρωπισμός έχει σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Έχει σχέση με ό,τι συμπεριλαμβάνεται στα “ατομικά δικαιώματα” και τα οποία τυγχάνουν της απόλυτης προστασίας από το ίδιο το Σύνταγμα.

Δικαιώματα, τα οποία έχουν σχέση με έννοιες όπως είναι η ζωή, η τιμή, η ελευθερία του ανθρώπου, η προστασία του από τα βασανιστήρια, το άσυλο της κατοικίας του, η θρησκευτική του ελευθερία, η πρόσβασή του σε νόμιμο δικαστή κλπ.. Εδώ δεν μιλάμε για τίποτε από όλα αυτά.

Εδώ μιλάμε για συμφέροντα ιδιοκτητών.

Μιλάμε για νόμιμα κέρδη νόμιμων ιδιοκτητών, εξαιτίας νόμιμων ιδιοκτησιών.

Από πότε τα ανθρώπινα δικαιώματα δίνουν μετοχές της Goldman Sachs ή της Coca-Cola;

Περί αυτού πρόκειται και γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ανεπιθύμητες και βέβαια παράνομες τις ομαδικές και άνευ όρων “ελληνοποιήσεις”.

Μιλάμε για μερίδιο σε κέρδη.

Μιλάμε για μερίδιο ξένων στα ελληνικά κέρδη.

Αυτό ακριβώς καταγγέλλουμε μέσα από αυτό το κείμενο.

Καταγγέλλουμε παράνομη απόδοση μεριδίου κέρδους σε παράνομους “συνεταίρους”.

Απλά ο άνθρωπος μπερδεύεται, γιατί το μερίδιο αυτό είναι σε “είδος”, εφόσον δίδεται σε προνόμια.

Όταν όμως ένα προνόμιο μοιράζεται σε περισσότερους, ευνόητο είναι ότι περιορίζεται το “κέρδος” του και άρα θίγονται τα συμφέροντα αυτών που ήδη το απολαμβάνουν νόμιμα από εκείνους που θα μπουν παράνομα στην ευνοϊκή μεταχείριση.

Όταν “ελληνοποιείς” αυθαίρετα και μαζικά κάποιους, τους βάζεις σ’ αυτό το μερίδιο και άρα το κάνεις μικρότερο.

Ακόμα και σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να πας, μειώνεται το κέρδος σου, αν, αντί για “ουρά” δέκα Ελλήνων, συναντήσεις “ουρά” δεκαπέντε ανθρώπων εκ των οποίων οι πέντε είναι “ελληνοποιημένοι” λαθρομετανάστες.

Ακόμα και στο τελευταίο σχολείο να πας, μειώνεται το κέρδος σου, αν το παιδί σου, αντί να μπει σε άρτια εξοπλισμένες εκπαιδευτικές αίθουσες, μπαίνει σε υπολειτουργούσες “χάβρες”, εξαιτίας της “υπερπαραγωγής” των “ελληνοποιημένων” λαθρομεταναστών.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε;

Όσοι Έλληνες δεν είχαν δικά τους χρήματα να χρηματοδοτήσουν το μέχρι τώρα δεδομένο ελληνικό επίπεδο, υποβιβάστηκαν στο επίπεδο του Μπαγκλαντές.

Κάποιοι Έλληνες ήταν κάποτε πλούσιοι, γιατί κληρονόμησαν “Ελλάδα” και σήμερα είναι φτωχοί, γιατί απολαμβάνουν “Μποτσουάνα”.

Οτιδήποτε πληρώθηκε από Έλληνες και χρησιμοποιείται στον ίδιο βαθμό από ξένους, είναι απώλεια κέρδους γι’ αυτούς.

Θέση στο παγκάκι ενός πάρκου να μην βρίσκεις, εξαιτίας ξένων μόνιμων καταληψιών, είναι “ζημιά”.

Πλήρωσες για κάτι, το οποίο δεν φτάνει για όλους και θα ξαναπληρώσεις για να φτάσει για όλους, χωρίς καν να γνωρίζεις ποιοι και πόσοι είναι αυτοί οι διαρκώς αυξανόμενοι “όλοι”.

Απλά πράγματα. Όταν στην οικονομία μειώνεται το κέρδος του “μετόχου”, χωρίς να μειωθεί η αξία του συνολικού κεφαλαίου, σημαίνει ότι μειώνεται η αξία της “μετοχής” του. Μειώνεται η αξία της περιουσίας του.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον παράνομο νόμο περί Ιθαγένειας.

Κάποιοι μειώνουν την αξία της “μετοχής” του Έλληνα και αυτό είναι μετρήσιμο μέγεθος.

Αν, για παράδειγμα, σήμερα οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι 2.500.000 και όλοι αυτοί “ελληνοποιηθούν”, τότε αυτόματα η αξία της “μετοχής” του Έλληνα θα “πέσει” από τις 27.362 ευρώ, που είναι σήμερα, στις 22.281 ευρώ.

Ο κάθε Έλληνας θα χάσει 5 χιλιάδες ευρώ.

Η απώλεια για μέση πενταμελή οικογένεια θα είναι 25.000 ευρώ …ήτοι μια ολόκληρη ελληνική “μετοχή”.

Ένα Ελληνόπουλο μπορεί να μην γεννηθεί ποτέ, γιατί απλούστατα η οικογένειά του δεν μπορεί να πληρώσει αυτά, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα της παρείχε το κράτος.

Πόσα ιδιωτικά σχολεία υπήρχαν στην Ελλάδα, όταν δεν υπήρχαν μετανάστες, των οποίων τα παιδιά μειώνουν το μερίδιο των Ελλήνων στην εκπαίδευση;

Πόσα ιδιωτικά νοσοκομεία υπήρχαν στην Ελλάδα, όταν δεν υπήρχαν μετανάστες, των οποίων οι ανάγκες μειώνουν το μερίδιο των Ελλήνων στην περίθαλψη;

Γιατί αναπτύχθηκαν όλες οι ιδιωτικές “υπηρεσίες” στο χρονικό διάστημα της “πλημμύρας” των λαθρομεταναστών;

Γιατί όσοι Έλληνες είχαν τις οικονομικές δυνατότητες δεν δέχονταν σε κανέναν τομέα το νέο υποβαθμισμένο “μερίδιο”, εξαιτίας της νέας μοιρασιάς.

Αν αυτά, τα οποία κάποτε αποτελούσαν παροχές του κράτους, πρέπει ο Έλληνας να τα πληρώσει, για να τα παράσχει στα παιδιά του, τι θα κάνει όταν δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί;

Τι θα κάνει, όταν δεν έγινε τόσο πλουσιότερος όσο θα έπρεπε, προκειμένου ν’ αντισταθμίσει την απώλεια του “μερίσματός” του;

Μειώνει τα “έξοδά” του, εφόσον δεν του φτάνει το “μέρισμα” που λαμβάνει από τη “μετοχή του”. “Μειώνει” τα παιδιά του.

Κάποια Ελληνόπουλα έχασαν τις “μετοχές” τους και άρα και το δικαίωμα ύπαρξης.

Κάποιες οικογένειες, οι οποίες υπό τις προηγούμενες συνθήκες θα έκαναν τρία παιδιά, τώρα κάνουν δύο, γιατί δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν το “χάσμα”, που δημιουργήθηκε μεταξύ αυτού που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους και αυτού που μπορούν.

Δυστυχώς οι περισσότερες οικογένειες των Ελλήνων σήμερα περιορίζονται στο ένα παιδί.

Αυτή είναι μια απώλεια τεράστια με επίσης τεράστιες εθνικές, κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες.

Μια απώλεια, η οποία διαρκώς θα επιβαρύνει τους συσχετισμούς των πληθυσμών μέσα στη χώρα, εφόσον δεν αφορά την απέναντι “πλευρά”.

Οι μετανάστες ξεκινάνε από πολύ “χαμηλά” και οτιδήποτε και να απολαμβάνουν είναι ανέλπιστη βοήθεια.

Αντί ν’ αποκτήσουν τρία παιδιά, θα αποκτήσουν τέσσερα, χάρη στη βοήθεια του ελληνικού κράτους …Πέντε, αν είχαν τη βοήθεια του ισχυρότερου γερμανικού κράτους.

Αυτά όλα θα τα συναντήσουμε μπροστά μας.

Είναι προβλήματα, που, αν δεν επιλυθούν εγκαίρως, δεν επιλύονται ποτέ.

Όταν η πολιτική του ελληνικού κράτους στερεί την ευκαιρία σε κάποια Ελληνόπουλα να γεννηθούν και δίνει ανέλπιστες ευκαιρίες σε κάποια άλλα, ευνόητα είναι κάποια πράγματα.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για απώλεια.

Είναι μια απώλεια τεράστια, την οποία δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να επιβάλει στους Έλληνες.

Μια απώλεια τεράστια, εφόσον στερεί από το κράτος τους πόρους, για να εκτελέσει σε ικανοποιητικό βαθμό το υποχρεωτικό γι’ αυτό άρθρο 21.

Απλά πράγματα.

Δεν είναι δυνατόν από μια μικρή οικογενειακή “κατσαρόλα” να τρώει ανεξέλεγκτα όλη η γειτονιά.

Στο τέλος όχι μόνον νηστικοί θα μείνουν όλοι τους, αλλά θα συγκρουστούν μεταξύ τους, καταστρέφοντας τα πάντα.

Η αδικία στη νομή των μερισμάτων είναι θέμα χρόνου να οδηγήσει στην έκρηξη και την κοινωνική αδικία.

Γιατί;

Γιατί αυτή η αδικία θα “μεγαλώνει” κάθε φορά που θα προκύπτει κάποιο κέρδος για τον ελληνικό λαό.

Το οποιοδήποτε κέρδος …απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Η Ελλάδα, για παράδειγμα, ζητάει από τη Γερμανία αποζημιώσεις για τα όσα υπέστη ο λαός της από τη γερμανική κατοχή.

Ζητάει αποζημιώσεις για τους νεκρούς, τους αναπήρους, τους κατεστραμμένους κλπ.. Όταν αυτή η αποζημίωση αποδοθεί, θα αποδοθεί στο ελληνικό δημόσιο υπέρ του ελληνικού λαού.

Θα μετατραπεί σε αύξηση ή βελτίωση των υποδομών αυτού του λαού.

Με αυτήν την αποζημίωση θα βελτιωθούν τα νοσοκομεία, τα σχολεία ή οι δρόμοι αυτού του λαού.

Ποιου λαού;

Των Πακιστανών ή των Νιγηριανών, οι οποίοι βρίσκονται μερικούς μήνες στην Ελλάδα και “ελληνοποιήθηκαν” με συνοπτικές διαδικασίες;

Για τη ναζιστική κατοχή θα “αποζημιωθούν” εκτός από τα θύματα του πολέμου και τους απογόνους τους και οι ξένοι “βαδιστές” της ανάγκης;

Αν ο βασανισμός ή ο θάνατος του Έλληνα παππού αποζημιώθηκε και “έφτιαξε” καλύτερο σχολείο για τον εγγονό, γιατί αποζημιώνεται μαζί μ’ αυτόν και το παιδί του ξένου;

Από τον βασανισμό ή τον θάνατο ποιου Πακιστανού ή Λιβεριανού θα πάει ο Έλληνας σε πιο σύγχρονο νοσοκομείο;

Από τη στιγμή λοιπόν που διαπιστώνουμε ότι η παροχή του “δικαιώματος” της Ιθαγένειας προς τους λαθρομετανάστες μειώνει την αξία της περιουσίας των γηγενών, ευνόητο είναι ότι υπάρχει “πρόβλημα”.

“Πρόβλημα”, για το οποίο πρέπει να μεριμνήσει η Πολιτεία.

Η Πολιτεία, η οποία έχει “υποχρεώσεις” απέναντι στους πολίτες της.

Αυτήν την “υποχρέωση” δεν την αρνείται η Πολιτεία και γι’ αυτόν τον λόγο την περιλαμβάνει στο Σύνταγμά της.

Άρθρο 17.1 Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος.

Η προστασία της ιδιοκτησίας —όλων των τύπων και όλων των επιπέδων— είναι καθήκον του κράτους να παρέχεται και απλά —όπως είναι λογικό— παύει να υπάρχει μόνον για την περίπτωση εκείνη, που τα δικαιώματά της προκαλούν ζημιά στο κοινωνικό σύνολο.

Στην περίπτωσή μας το συγκεκριμένο άρθρο έχει την απόλυτη εφαρμογή του, εφόσον πρέπει να προστατευτεί ένα σύνολο ιδιωτικών περιουσιών, το οποίο αθροιστικά είναι η κοινή δημόσια περιουσία.

Τα δικαιώματα αυτής της περιουσίας είναι η απόλυτη έκφραση της έννοιας του γενικού συμφέροντος.

Άρα, το κράτος είναι υποχρεωμένο να την προστατεύσει με όλα τα μέσα. Για την προστασία αυτής της περιουσίας άλλωστε διατηρούνται και οι ένοπλες δυνάμεις.

Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι το Σύνταγμα έχει “μεριμνήσει” για το θέμα της Ιθαγένειας πολύ πριν μας εκθέσει ο Γιώργος Παπανδρέου τα “οράματά” του για την πολυπολιτισμική κοινωνία των άκληρων και των κατατρεγμένων λαών, στους οποίους δεν ανήκει τίποτε και σε καμιά γωνιά του Πλανήτη.

Το “όραμα”, που θέλει τους “νοικοκυραίους” ενός τόπου να γίνονται ίσα κι όμοια μ’ αυτούς που το “έκοψαν” με τα πόδια μέσα από την έρημο, για να βρεθούν με “δικαιώματα” μέσα στο εθνικό μας “σπίτι”.

Η Ιθαγένεια παρέχεται μόνον όταν δεν απειλούνται τα συνολικά συμφέροντα των Ελλήνων.

Παρέχεται μόνον στις ειδικές εκείνες περιπτώσεις κατά τις οποίες προκύπτει κέρδος για τα συμφέροντα αυτά.

Περιπτώσεις, που αυξάνουν την αξία του εθνικού μας κεφαλαίου. Περιπτώσεις για τις οποίες δεν χρειάζεται καν να “ρωτηθεί” ούτε το Σύνταγμα ούτε κανένας άλλος, εφόσον έχουν τεθεί εξ’ αρχής οι προδιαγραφές για την παροχή της εθνικής μας “μετοχής”.

Περιπτώσεις όπως αυτή του Κριστιάν Μπάρναρντ, του οποίου το αίτημα για την Ιθαγένεια εξυπηρετήθηκε αυτόματα, εφόσον “διαφήμιζε” τη χώρα μας και άρα αύξανε την αξία της συλλογικής και της ατομικής μας περιουσίας.

Η Ιθαγένεια πρέπει παρέχεται σε ξένους μόνον για τους λόγους τους οποίους καλύπτει ήδη ο εθνικός μας νόμος.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις παρέχεις μόνον μια “πράσινη κάρτα” και τη μόνιμη και ειλικρινή “ευχή” για καλή “επιστροφή” στην πατρίδα.

Δεν έχουμε κανέναν λόγο ν’ “αντιγράψουμε” τους νόμους των δήθεν ανεπτυγμένων κρατών, τα οποία στην πραγματικότητα είναι τα πρώην αποικιοκρατικά κράτη.

Κράτη, τα οποία είχαν λόγους και άρα συμφέροντα να “υπόσχονται” ιθαγένειες σε ξένους, γιατί τους εκμεταλλεύονταν και άρα ήταν υποχρεωμένα να τους “τάξουν” μερίδιο.

Κράτη, όπως οι ΗΠΑ ή η Γερμανία, “ζήτησαν” μετανάστες, γιατί αυτό εξυπηρετούσε τα εθνικά τους συμφέροντα και άρα το εθνικό τους κεφάλαιο και ήταν υποχρεωμένα να τους “αποζημιώσουν” με εθνικές τους “μετοχές”.

Όλοι αυτοί ήταν υποχρεωμένοι να μοιράσουν “μετοχές” σε νέους συνδικαιούχους και αυτό έκαναν.

Η Ελλάδα δεν ζήτησε από κανέναν να τη “βοηθήσει” με την παρουσία του και άρα δεν έχει κανέναν λόγο να παράσχει “αποζημιώσεις”.

Η Ελλάδα δεν “υποσχέθηκε” τίποτε σε κανέναν και δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει τίποτε πέρα από αυτά που επιβάλει η “συνείδησή” της και τα συμφέροντα των παιδιών της.

Υπό τις παρούσες συνθήκες της τεράστιας οικονομικής κρίσης η Ελλάδα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε παραπάνω απ’ ό,τι προβλέπεται από τον διεθνή νόμο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ό,τι θα έδινε έτσι κι αλλιώς ο ελληνικός μας πολιτισμός.

Ο πολιτισμός της φιλοξενίας, αλλά όχι της αφέλειας.

Ο πολιτισμός του φιλόξενου Οδυσσέα, ο οποίος όμως εξοργίζεται με τους αυθαίρετους καταπατητές της περιουσίας του.

Ο πολιτισμός, ο οποίος, στη “βάρκα” που μεταφέρει τα παιδιά του, μπορεί να περισυλλέξει όσους “ναυαγούς” αντέχει, αλλά που δεν θ’ αφήσει κανέναν να τη “βυθίσει”.

Γι’ αυτόν τον λόγο επιμένουμε να θεωρούμε “παγίδα” το αίτημα για δημοψήφισμα πάνω στο θέμα του νόμου.

Είναι “παγίδα”, γιατί μετατρέπει ένα απλό ζήτημα “έννομου συμφέροντος” σε πολύπλοκο πολιτικό ζήτημα.

Μετακινεί ένα πρόβλημα από τη σφαίρα του αντικειμενικού στη σφαίρα του υποκειμενικού.

Το Σύνταγμα έχει “αποφανθεί” πολύ πριν κληθούν ν’ αποφασίσουν οι πολίτες μόνοι τους.

Όπως το Σύνταγμα έχει “αποφανθεί” για τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν τα αφήνει στην “κρίση” των πολιτών και των πλειοψηφιών, έτσι συμβαίνει και σ’ αυτήν την περίπτωση.

Καμία πλειοψηφία δεν μπορεί να “ακυρώσει” την “κρίση” του Συντάγματος.

Καμία πλειοψηφία δεν είναι αναγκαία, για να “κυρώσει” την “απόφαση “του Συντάγματος.

Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των Ελλήνων είναι ν’ αναζητήσουν την προστασία της Δικαιοσύνης, όταν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει απειλή κατά των συμφερόντων τους.

Δικαίωμα των Ελλήνων είναι να ζητήσουν την “άποψη” της Δικαιοσύνης περί της συνταγματικότητας του νόμου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του κάθε νόμου του κάθε πολιτικού, που απειλεί την περιουσία τους.

Επιστήμονας δικαστικός θα πρέπει ν’ αποφασίσει και όχι άσχετοι και ανενημέρωτοι πολίτες.

Στην πραγματικότητα —και αυτό το καταγγέλλουμε— η δικαιοσύνη “κρύβεται”, όταν δεν παίρνει μόνη της την πρωτοβουλία να “καθαρίσει” άπαξ το ζήτημα και αφήνει τους πολίτες να συζητάνε για δημοψηφίσματα. “Κρύβεται” και άρα παρανομεί, όταν δεν εκτελεί αυτοβούλως το καθήκον της και περιμένει ν’ “αναγκαστεί” από τους πολίτες για να το εκτελέσει.

Αντί λοιπόν οι Έλληνες να ζητάνε ένα δημοψήφισμα, το οποίο και μόνον να διεξαχθεί απεμπολεί θεμελιώδη δικαιώματά τους, το καλύτερο είναι ν’ απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη.

Να την “αναγκάσουν” ν’ αποφανθεί.

Να “αναγκάσουν” την καθ’ ύλην αρμόδια εξουσία να προστατεύσει τα έννομα συμφέροντά τους.

Να απευθυνθούν σ’ αυτήν, που θα κρίνει με την αντικειμενικότητα της επιστημοσύνης της τα όσα μπορεί να απειλήσει η σχετικότητα της πολιτικής “άποψης”.

Αν ένα δημοψήφισμα εκατομμυρίων αρνητικών ψήφων είναι ισχυρό “όπλο” του λαού απέναντι στην όποια προδοτική ή απλά αφελή εκτελεστική εξουσία, αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο πιο ισχυρό “όπλο” είναι μια μήνυση κατά της κυβέρνησης με εκατομμύρια υπογραφές εκατομμυρίων εναγόντων.

Δικαίωμα των πολιτών είναι να το κάνουν αυτό και αυτό το δικαίωμα παρέχεται από το Σύνταγμα.

Άρθρο 20.

1. Καθένας έχει δικαίωμα στην παροχή έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και μπορεί να αναπτύξει σ’ αυτά τις απόψεις του για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, όπως νόμος ορίζει.
2. Το δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης του ενδιαφερομένου ισχύει και για κάθε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ενέργεια ή μέτρο που λαμβάνεται σε βάρος των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ή ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ του.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Το δικαστήριο δεν έχει να εξετάσει πολλές παραμέτρους.

Ο δικαστής θα πρέπει ν’ αποφανθεί για ένα πολύ απλό πράγμα.

Να αποφανθεί για το τι ακριβώς περιλαμβάνει η έννοια της “λαϊκής κυριαρχίας”.

Αν μέσα σ’ αυτήν την έννοια περιλαμβάνεται και η έννοια της ιδιοκτησίας, τότε ο “πασοκικός” νόμος είναι αντισυνταγματικός, εφόσον ισχύουν όλα όσα προαναφέραμε.

Αν μέσα σ’ αυτήν την έννοια δεν περιλαμβάνεται η έννοια της ιδιοκτησίας, τότε μπορεί η κάθε κυβέρνηση να μοιράζει κατά βούληση την Ιθαγένεια σε όποιους και όσους επιθυμεί.

Θέλουμε να δούμε αν θα υπάρξει Έλληνας δικαστής, που με την απόφασή του θα “ανακοινώσει” στους Έλληνες ότι δεν τους “ανήκει” καθ’ ολοκληρίαν η Ελλάδα.

Θέλουμε να δούμε αν θα υπάρξει Έλληνας δικαστής, που ως νέος Φον Σέυμπεν θα “ανακοινώσει” στους Έλληνες ότι έχουν νέους αλλοδαπούς “συνεταίρους” στην πατρίδα τους.

Θέλουμε να δούμε αν θα υπάρξει Έλληνας δικαστής, που με την απόφασή του θα μετατρέψει την ελληνική “μετοχή” σε μια “φούσκα” άνευ αξίας.

ΕΛΛΗΝΕΣ,

συγκεντρώστε εκατομμύρια υπογραφές και κάντε μήνυση στην κυβέρνηση των προδοτών και των αφελών.

Τρομοκρατείστε τους Εφιάλτες.

Αγωνιστείτε, για να μην γίνετε η τελευταία γενιά Ελλήνων, που “κληρονόμησε” από τους προγόνους της «Ελλάδα» …και η πρώτη γενιά Ελλήνων, που «κληροδότησε» στους απογόνους της «Μπαγκλαντές».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο – ΕΑΜ Β’
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

20 comments to Σύνταγμα και Ιθαγένεια

 • ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, 35 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.
  «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  Μου εζητήθη να ξανά ανεβάσω το βίντεο, το οποίο το έχω μέσα σε άρθρο!
  Ο ΗΡΌΔΟΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΌΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΈΛΕΓΕ «ΕΝΘΕΟ». ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΝΤΑΣ ΈΤΣΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΈΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΚΟΙΝΉ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΓΛΏΣΣΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΊΑ.
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  «ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…»
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=HAheAAoV97I
  .
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγ 2017
  Ο κορυφαίος έλληνας γενετιστής παγκόσμια, Γιώργος Σταματογιαννόπουλος, μίλησε στη ΚΡΗΤΗ-TV και τον Γιώργο Σαχίνη, από το Σηάτλ των ΗΠΑ, για την νέα γονιδιακή έρευνα , που συνδέει σε γραμμική συνέχεια το DNA , των Μινωιτών και Μυκηναίων για 5.000 χρόνια με τους σύγχρονους Έλληνες σε κοινά κατά 70% χαρακτηριστικά , καταρρίπτοντας αρχαιολογικούς και ιστορικούς μύθους και θεωρίες.
  Όπως είπε, κανένας λαός δεν έχει καθαρότητα αίματος, επιμειξίες υπάρχουν παντού, αλλά η γραμμική συνέχεια του DNA στον Ελλαδικό χώρο, επί 5.000 χρόνια είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, 35 κορυφαίων παγκόσμια ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων. Συνάμα, αποκαλύπτει ότι ακόμη και οι κοινωνικές και ταξικές διαφορές μεταξύ αρχαίων αρχόντων και λαού, έχουν ως αναφορά ότι όλοι προέρχονται από το ίδιο DNA, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι Έλληνες ως φύλο ήταν μία μειοψηφία επιβολής σε άλλα φύλα της περιοχής.
  http://arxaiaithomi.gr

  http://arxaiaithomi.gr/2017/09/02/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

   • .
    .
    .
    .
    .

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    .
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Δημητριάδης Πέτρος: «Η φυλετική συνέχεια των Ελλήνων».
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=OSYoM2Pklwg
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρ 2014
    .
    .
    Δημητριάδης Πέτρος, Αρχαιολόγος, Νομικός.
    .
    .
    .
    .
    .

   • .
    .
    .
    .
    .
    Ο ΠΥΡΙΧΕΙΟΣ ΧΟΡΟΣ «ΧΡΥΣΟ» ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=CizjNoG_Vws
    .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγ 2012
    .
    .
    Στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Αθηνών το 2004
    .
    παρουσιάσθηκε απο 70 χορευτές
    .
    μία,λόγω των συνθηκών, παραλλαγή του Πυρίχειου Χορού των ΠΟΝΤΙΩΝ
    .
    χωρίς ωστόσο να γίνει η ελάχιστη αναφορά στην πανάρχαια ιστορία του
    .
    και να χαθεί έτσι μια μοναδική ευκαιρία να διαφημησθεί σ΄όλον τον Πλανήτη.
    .
    .
    Ο Πυρίχειος Χορός σύμφωνα με τους πλέον έγκυρους μελετητές
    .
    πρωτογεννήθηκε κατά την πολιορκία της Τροίας
    .
    και εκτελέστηκε για πρώτη φορά κοντά στη φωτιά,
    .
    που είχαν ανάψει σι Έλληνες για να κάψουν τον νεκρό Πάτροκλο.
    .
    Αλλη εκδοχή αναφέρει πως πρωτοχορεύτηκε απ” τους Δωριείς στην Κρήτη,
    .
    ενώ άλλη Θέλει την καταγωγή του ενόπλιου χορού Λακωνική.
    .
    Αναφέρεται ακόμη πως τον Πυρίχιο πρωτοχόρεψε ο Νεοπτόλεμος(Πύρρος),
    .
    ήρωας της Τροίας και γιος του Αχιλλέα,
    .
    απ” τη χαρά του που σκότωσε τον Ευρύπυλο, γιο του Τήλεφου.
    .
    Τον Πυρίχειο χορεύουν μέχρι σήμερα οι ΠΟΝΤΙΟΙ,
    .
    θεματοφύλακες των πανάρχαιων Ελληνικών Παραδόσεων,
    .
    εδώ και τρείς χιλιετίες.
    .
    .
    .
    .
    .

    giavri2010
    .
    .
    Στην Ελληνική μυθολογία οι Κουρήτες ήταν Δαίμονες (= Δαΐμονες, ειδήμονες)
    .
    που η λατρεία τους εντοπίζεται κυρίως στη Φρυγία και στη Κρήτη Φρυγία
    .
    Το όνομα Φρυγία έφερε κατά την αρχαιότητα
    .
    μεγάλη περιοχή της σημερινής βορειοκεντρικής Τουρκίας,
    .
    που περιελάμβανε όλη την έκταση από τα κεντρικά παράλια του Πόντου
    .
    και κατέληγε νότια στην Αντιόχεια της Πισιδίας και το Ικόνιο
    .
    Τον χόρεψαν οι Κουρήτες, οι Αθηναίοι στα Παναθήναια και οι Λάκωνες στα Διοσκούρεια.
    .
    Οι Έλληνες του Πόντου τον διατήρησαν ζωντανό έως τις μέρες μας.
    .
    Ο Πυρρίχειος χορός λέγεται και Σέρα,
    .
    επειδή χορευόταν κυρίως κοντά στον ποταμό Σέρα της Τραπεζούντας.
    .
    Παλαιότερα, ο Πυρρίχιος λεγόταν στην Κύπρο «πρόλις»,
    .
    στην Μακεδονία «τελεσίας»,
    .
    στην Κρήτη «ορδίτης ή επικρήδιος»
    .
    στη Θράκη «κλαβρισμός».
    .
    Παραλλαγές του, σήμερα, στην Κρήτη είναι ο Πεντοζάλης (ή Πεντοζάλι) και ο πηδηχτός.
    .
    Απλα και πάλι ειναι μία απο τις 3 εκδοχές
    .
    το οτι τον χόρευαν οι Κουρήτες όταν ο Δίας έκλαιγε.
    .
    Εχει και την εκδοχή του Αχιλλέα με τον Πάτροκλο
    .
    και την εκδοχή του Πύρρου(γιός του Αχιλλέα) Έτσι λίγο πιο αναλυτικά
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

     • .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      23.12.18
      Κρίση επιβίωσης στην Ευρώπη – Για τον Βίτσα η μετανάστευση δεν είναι πρόβλημα, μόνο η οικονομική ανισότητα
      .
      .
      του Giulio Meotti
      .
      .
      «Η πιθανότητα να γίνει η Ευρώπη μουσείο ή πολιτιστικό πάρκο ψυχαγωγίας για τους νεόπλουτους της παγκοσμιοποίησης δεν αποκλείεται.»
      .
      Αυτή η σκέψη για την Ευρώπη ως ένα τεράστιο πολιτιστικό θεματικό πάρκο παρουσιάστηκε από τον πρόσφατα αποθανόντα ιστορικό Γουόλτερ Λακέρ, ο οποίος, λόγω της μακρινής πρόβλεψής του για την κρίση στην Ευρώπη, ονομάστηκε ως «απαραίτητος απαισιόδοξος».
      .
      Ο Λακέρ ήταν ο πρώτος που κατάλαβε πως το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ήπειρος υπερβαίνει την οικονομία.
      .
      Το θέμα είναι πως οι μέρες της Ευρώπης ως δύναμης έχουν περάσει.
      .
      Λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων, η Ευρώπη συρρικνώνεται δραματικά.
      .
      Αν συνεχιστούν οι τρέχουσες τάσεις, ο Λακέρ δήλωσε πως σε εκατό χρόνια από τώρα ο πληθυσμός της Ευρώπης «θα είναι μόνο ένα κλάσμα του σημερινού, και σε διακόσια, ορισμένες χώρες μπορεί να έχουν εξαφανιστεί».
      .
      Δυστυχώς, ο «θάνατος της Ευρώπης» πλησιάζει, έχει γίνει εμφανής και συζητιέται πιο συχνά από δημοφιλείς συγγραφείς.
      .
      «Σε μια εποχή όπου η λογοτεχνία περιθωριοποιείται συνεχώς στην δημόσια ζωή, ο Μισέλ Ουελμπέκ αποτελεί υπενθύμιση πως οι συγγραφείς μπορούν να απεικονίσουν την κοινωνία φορές που ειδήμονες και ειδικοί αποτυγχάνουν,» έγραψαν οι New York Times για τον αναμφισβήτητα σημαντικότερο Γάλλο συγγραφέα.
      .
      Ο Ουελμπέκ «μιλάει» μέσα από τα διάσημα μυθιστορήματα του, όπως το Υποταγή, και τις δημόσιες διαλέξεις του.
      .
      Το τελευταίο συνέδριο που παρευρέθη ο Ουελμπέκ στις Βρυξέλλες— για το βραβείο Όσβαλντ Σπενγκλερ, στη μνήμη του συγγραφέα του βιβλίου Η παρακμή της Δύσης— ήταν αφιερωμένο σε αυτό το θέμα.
      .
      «Εν κατακλείδι» είπε ο Ουελμπέκ, «ο δυτικός κόσμος στο σύνολό του διαπράττει αυτοκτονία».
      .
      Γιατί η Ευρώπη έχει εμμονή με τη δική της φθίνουσα δημογραφία και με την συνεχώς αυξανόμενη μετανάστευση από την Αφρική;
      .
      Σύμφωνα με τον Ross Douthat, που γράφει στους The New York Times, «Οι προσπάθειες ελέγχου του πληθυσμού που υποστηρίζονται από τη Δύση στον αναπτυσσόμενο κόσμο» έχουν «επιστρέψει στο προσκήνιο» για τρεις λόγους:
      .
      «Επειδή ο αριθμός των γεννήσεων στην Αφρική δεν έχει επιβραδυνθεί τόσο γρήγορα όσο περίμεναν κάποτε οι δυτικοί εμπειρογνώμονες, επειδή τα δημογραφικά στοιχεία της Ευρώπης ακολουθούν το νόμο του Μακρόν προς τον τάφο και επειδή οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν είναι πλέον τόσο αισιόδοξοι για την αφομοίωση των μεταναστών όπως πριν μερικά χρόνια».
      .
      Ο Douthat αναφέρεται σε δύο ομιλίες του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.
      .
      Το 2017, ο Μακρόν αποκάλεσε τα προβλήματα της Αφρικής «πολιτισμικά» και εξέφρασε με λύπη πως «αντιστοιχούν εφτά ή οχτώ παιδιά ανά γυναίκα».
      .
      Σε άλλη ομιλία του στο Gates Foundation, ο Μακρόν είπε: «Δείξτε μου τη γυναίκα που αποφάσισε, όντας πλήρως μορφωμένη, να αποκτήσει εφτά, οχτώ ή εννιά παιδιά».
      .
      Το ερώτημα που θέτει έμμεσα ο Μακρόν είναι: Πως μπορεί η Ευρώπη να διαχειριστεί τους δικούς τις μορφωμένους ανθρώπους και τους χαμηλούς δείκτες γεννήσεων ενώ έχει να αντιμετωπίσει τη μαζική μετανάστευση από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή;
      .
      Φαίνεται πως η Ευρώπη βρίσκεται σε δημογραφικό αγώνα με τον υπόλοιπο κόσμο και δεν μπορεί παρά να χάσει.
      .
      Αντιμετωπίζοντας αυτήν την υπαρξιακή κρίση, μια καθοδική πορεία όπου οι Ευρωπαίοι φαίνεται να εξαφανίζονται σιγά σιγά καθώς δεν αναπαράγονται, φαίνεται ότι η Ευρώπη έχει επίσης χάσει την εμπιστοσύνη της στις αξίες του Διαφωτισμού που απέκτησε με κόπο, όπως οι ατομικές ελευθερίες, η λογική και η επιστήμη που αντικαθιστούν τις δεισιδαιμονίες και ο διαχωρισμός της εκκλησίας και του κράτους. Αξίες που είναι ζωτικής σημασίας αν η Ευρώπη επιθυμεί να επιβιώσει.
      .
      Ο διακεκριμένος ιστορικός Βίκτορ Ντέιβις Χάνσον έγραψε πρόσφατα: «Με βάση τους μεγάλους ιστορικούς παράγοντες που καθορίζουν την πολιτισμική εξουσία- καύσιμο, ενέργεια, εκπαίδευση, δημογραφία, πολιτική σταθερότητα και στρατιωτική δύναμη – η Ευρώπη εξασθενεί.
      .
      Καταβάλλει μόλις το 1,4% του συλλογικού της ΑΕΠ για την άμυνα… Και με δείκτη γονιμότητας λιγότερο από 1.6%, η Ευρώπη σιγά σιγά συρρικνώνεται και γερνάει– εξ ου και η κοντόφθαλμη μεταναστευτική πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία προφανώς θεωρεί τη μετανάστευση επίσης ως λύση για τη δημογραφική κρίση και έναν τρόπο για χαμηλού κόστους εργασία».
      .
      Ωστόσο, όπως έγραψε ο Γουόλτερ Λακέρ, «ακόμη και αν η παρακμή της Ευρώπης είναι μη αναστρέψιμη, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να καταρρεύσει».
      .
      Πως μπορεί να αποφύγει κανείς αυτή τη κατάρρευση;

      Σε μια πρόσφατη Ευρωπαϊκή συνάντηση, Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος ηγείται του αντιμεταναστευτικού κόμματος, δήλωσε:
      .
      «Έχω ακούσει συναδέλφους να λένε ότι χρειαζόμαστε τη μετανάστευση επειδή ο πληθυσμός της Ευρώπης γερνάει, αλλά έχω μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία…
      .
      Πιστεύω πως βρίσκομαι στη κυβέρνηση για να βοηθήσω τους νέους ανθρώπους μας να αποκτήσουν ξανά τον ίδιο αριθμό παιδιών που είχαν πριν μερικά χρόνια και όχι για να μεταφέρω τους καλύτερους από τη νεολαία της Αφρικής στην Ευρώπη.
      .
      Ίσως στο Λουξεμβούργο να πρέπει να το κάνουν αυτό, αλλά στην Ιταλία πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να κάνει περισσότερα παιδιά, παρά να φέρουμε μοντέρνους σκλάβους (από την Αφρική) για να αντικαταστήσουμε τα παιδιά που δεν κάνουμε».
      .
      Στη συνέχεια, απευθυνόμενος άμεσα σε μια διακοπή από τον υπουργό εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Jean Asselborn, ο Σαλβίνι πρόσθεσε:
      .
      «Απαντώ ήρεμα στην δική σου οπτική γωνία η οποία διαφέρει από την δική μου…
      .
      Αν στο Λουξεμβούργο χρειάζεστε νέα μετανάστευση, προτιμώ να κρατήσω την Ιταλία για τους Ιταλούς και να ξεκινήσουμε να κάνουμε παιδιά και πάλι».
      .
      Ο Σαλβίνι βλέπει καθαρά ποιο είναι το μέλλον της Ιταλίας.
      Κάτω από αμετάβλητες συνθήκες, ο πληθυσμός της Ιταλίας θα μπορούσε να καταρρεύσει, φθάνοντας μόλις πάνω από 16 εκατομμύρια κατοίκους σε σύγκριση με τα 59 εκατομμύρια που είναι σήμερα.
      .
      Αυτή η ανησυχητική πρόβλεψη προέκυψε φέτος στο ετήσιο Φεστιβάλ Στατιστικής και Δημογραφίας της Ιταλίας, όπου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ρώμης, Matteo Rizzolli, δήλωσε: «Επειδή αυτό συμβαίνει για εκατό χρόνια, ακόμη και αν είμαστε κατά 8 εκατομμύρια λιγότεροι σε 20 χρόνια, αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα αυξήσουμε τον αριθμό των γεννήσεων».
      .
      Επομένως, η Ευρώπη έχει χωριστεί ανάμεσα στους επονομαζόμενους «Ευρωπαϊστές», οι οποίοι πιστεύουν ότι οι νέοι μετανάστες είναι απαραίτητοι για να σταματήσουν τη δημογραφική κατάρρευση της ΕΕ και οι «Ευρωσκεπτικιστές» που θέλουν να την ξεπεράσουν μόνοι τους.
      .
      Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, για παράδειγμα, κάλεσε τους Ευρωπαίους να σταματήσουν τη «δημογραφική πτώση» επενδύοντας περισσότερο σε παραδοσιακές οικογένειες.
      .
      Εν τω μεταξύ, ο Ιταλός Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Gian Carlo Perego είπε: «Η πρόκληση για την Ιταλία είναι να συμφιλιώσει μια χώρα που πεθαίνει με νέους ανθρώπους που έρχονται από αλλού, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ιστορία. Αν κλείσουμε την πόρτα μας στους μετανάστες, θα εξαφανιστούμε».
      .
      Ο Σαλβίνι ακόμη πρότεινε μια άλλη ιδέα σε συνέντευξή του στους The Times:
      .
      «Μια χώρα που δεν κάνει παιδιά είναι καταδικασμένη να πεθάνει…
      .
      Δημιουργήσαμε ένα υπουργείο για την οικογένεια για να εργαστούμε για τη γονιμότητα, παιδικούς σταθμούς και για ένα φορολογικό σύστημα που θα λαμβάνει υπόψη τις μεγάλες οικογένειες.
      .
      Στο τέλος αυτής της εντολής, η κυβέρνηση θα κριθεί περισσότερο για τον αριθμό των νεογέννητων παρά για το δημόσιο χρέος της χώρας».
      .
      Ο Σαλβίνι είπε πως διακυβεύονται «η παράδοση, η ιστορία και η ταυτότητα» της Ιταλίας – η αριστερά χρησιμοποιεί την υπογονιμότητα ως «δικαιολογία» για να «μεταφέρει μετανάστες».
      .
      Άλλος ένας καθολικός επίσκοπος, ο Andrew Nkea Fuanya στη πόλη Mamfe του Καμερούν, δήλωσε πρόσφατα σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων στην Ευρώπη: «Είναι μεγάλη υπόθεση. Και θα τολμήσω να πω πως, ειδικά με την εισβολή του Ισλάμ, αν κοιτάξουμε την ιστορία, όπου η Εκκλησία αποκοιμήθηκε, παρεκτράπη από το Ευαγγέλιο και το Ισλάμ βρήκε την ευκαιρία να έρθει. Αυτό βλέπουμε στην Ευρώπη, πως η Εκκλησία κοιμάται και το Ισλάμ συνεχώς πλησιάζει…
      .
      Η Ευρώπη ισλαμοποιείται και αυτό θα επηρεάσει την Αφρική.»
      .
      Η παρακμή και ο μετασχηματισμός της Ευρώπης είναι φανεροί και στη Γαλλία. Σύμφωνα με νέα στατιστικά στοιχεία του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Στατιστικής και Οικονομικών Μελετών, το όνομα Μωάμεθ (Mohammed) και πολλά άλλα παραδοσιακά μουσουλμανικά ονόματα κατατάσσονται πρώτα στη λίστα με τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών στο γαλλικό διαμέρισμα Σεν Σαν Ντενί (1,5 εκατομμύρια κάτοικοι).
      .
      Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί πως δύο δημοσιογράφοι της δημοφιλούς εφημερίδας Le Monde, οι Gérard Davet και Fabrice Lhomme, πρόσφατα δημοσίευσαν ένα βιβλίο με τίτλο Inch’allah : l’islamisation à visage découvert («Αν ο Αλλάχ επιθυμεί: Το εκτεθειμένο πρόσωπο του εξισλαμισμού»), μια έρευνα που αφορά τον «εξισλαμισμό» της περιοχής του Σεν Σαν Ντενί.
      .
      Εντωμεταξύ, μια έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο από το εβδομαδιαίο περιοδικό L’Express έδειξε ότι στη Γαλλία «μεταξύ 2000 και 2016 ο αριθμός των παιδιών με τουλάχιστον έναν αλλοδαπό γονέα αυξήθηκε από 15 σε 24 τοις εκατό».
      .
      Η Die Welt αναφέρει πως σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία, στη Δυτική Γερμανία, το 42% των παιδιών ηλικίας κάτω των έξι ετών προέρχονται από οικογένειες μεταναστών.
      .
      Η μαζική μετανάστευση χωρίς προηγούμενο στην Ευρώπη φαίνεται να έχει προκαλέσει περισσότερο κακό απ” ότι καλό.
      .
      Ο Γουόλτερ Λακέρ έγραψε: «… η ανεξέλεγκτη μετανάστευση δεν ήταν ο μόνος λόγος για την παρακμή της Ευρώπης.
      .
      Σε συνδυασμό με άλλες ατυχίες, οδήγησε σε μία βαθιά κρίση· χρειάζεται ένα θαύμα για να ανακάμψει η Ευρώπη από αυτή τη δύσκολη θέση».
      .
      Τόσο ο Ματέο Σαλβίνι όσο και ο Μισέλ Ουελμπέκ επεσήμαναν ότι το δράμα μιας γηράσκουσας και κουρασμένης Ευρώπης δεν αποτελεί κομματικό ή εκλογικό ζήτημα, αλλά πολιτιστικό.
      .
      Το ζήτημα αυτό θα καθορίσει επίσης και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο η πολιτική ανοικτών συνόρων ενδεχομένως να καταστρέψει.
      .
      Ο χρόνος τελειώνει.
      .
      Όπως δήλωσε ο Ουελμπέκ σε ομιλία για το Βραβείο Όσβαλντ Σπενγκλερ:
      .
      «Η άνοδος του Ισλάμ μόλις αρχίζει, επειδή η δημογραφία είναι με το μέρος του και επειδή η Ευρώπη, η οποία έχει σταματήσει να κάνει παιδιά, έχει εισέλθει σε μια κατάσταση αυτοκτονίας.
      .
      Και δεν είναι μια αργή αυτοκτονία. Εφόσον έχει φτάσει σε ποσοστά γεννήσεων 1,3 ή 1,4, τότε στην πραγματικότητα τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα.»
      .
      .
      Ο Τζούλιο Μεότι, πολιτιστικός συντάκτης στο Il Foglio, είναι Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας.
      .
      https://el.gatestoneinstitute.org/13460/
      .
      .
      Την οικονομική ανισότητα αναδεικνύει ως «το πραγματικό πρόβλημα» που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ευρώπη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στην εφημερίδα «Αυγή». «Το πραγματικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη είναι η ανισότητα. Αυτό γίνεται προσπάθεια να κρυφτεί πίσω από το μεταναστευτικό και είναι χαρακτηριστικό ότι χώρες οι οποίες δεν δέχονται μετανάστες, στην ουσία υλοποιούν μαζί με τον εθνικισμό τους ένα από τα πιο βαριά νεοφιλελεύθερα προγράμματα που ανοίγουν την ψαλίδα μεταξύ των τάξεων», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος προτάσσει την αντίληψη ότι «η εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, η αλληλεγγύη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και η αλληλεγγύη μεταξύ κοινωνιών και κρατών» είναι η λύση. Μάλιστα, μιλώντας για το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης, τονίζει ότι μπορεί να μην είναι νομικά δεσμευτικό, είναι όμως «πολιτικά και ηθικά δεσμευτικό».
      .
      .
      Ακόμη, σημειώνει ότι μέσα στο 2019, θα κλείσει το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Βαθύ της Σάμου. «Στόχος μας, μέσα στους πρώτους μήνες του 2019 να δημιουργήσουμε ένα νέο σύγχρονο ΚΥΤ σε διαφορετικό μέρος -υπάρχουν προτάσεις, στην ουσία θα νοικιάσουμε- ώστε να κλείσουμε το υπάρχον ΚΥΤ στο Βαθύ και να μπορέσουν οι υπηρεσίες μας να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση», δηλώνει.
      .
      Επίσης, υπογραμμίζει τις προσπάθειες που γίνονται για την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία.
      .
      «Πάνω από 12.000 παιδιά πάνε σήμερα στο σχολείο και αυτό το σύστημα αναπτύσσεται συνέχεια», αναφέρει και πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα ένταξης ενηλίκων θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.
      .
      Παράλληλα, σημειώνει ότι πάνω από 1.000 άτομα έχουν πάει στη Γερμανία, στο πλαίσιο της οικογενειακής επανένωσης. «Είμαστε σε καλό δρόμο για διμερείς συμφωνίες με χώρες της Ευρώπης είτε για τους ασυνόδευτους ανηλίκους, είτε για ανθρώπους με ικανότητες στον αγροτικό τομέα», προσθέτει.
      .
      .
      ΑΜΠΕ
      .
      .
      .
      ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Ούτε η μετανάστευση-λαθρομετανάστευση, ούτε η οικονομική ανισότητα είναι προβλήματα.
      .
      Και τα δυό μια χαρά λύνονται, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά από Εθνικές κυβερνήσεις ή/και από την ίδια την Ε.Ε σε όλες τις χώρες της,
      .
      εάν απλά εφαρμόσει πολιτικές ανάσχεσης, εμποδισμού και αποτροπής αυτών των ζητημάτων, αντί για πολιτικές επιβράβευσης, υποστήριξης και ενίσχυσής τους.
      .
      Πραγματικό πρόβλημα είναι οι εθνομηδενιστικές κυβερνήσεις τις οποίες εκλέγει ο εθνικά αποδομημένος λαός,
      .
      θύμα και ο ίδιος διεθνιστικών, «ανθρωπιστικών» και άλλων ιδεολογικά ευνουχιστικών αντιλήψεων,
      .
      οι οποίες πλέον ανήχθησαν και προωθούνται ως κεντρικό, αναγκαστικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ,
      .
      σε όλες τις «δυτικές» χώρες,
      .
      από τους «κομισάριους»
      .
      του δήθεν πολιτικού «ορθολογισμού» της Ε.Ε.
      .
      .
      .
      https://isxys.blogspot.com/2018/12/blog-post_79.html
      .
      .
      .
      .
      – Β Ο Η Θ Ε Ι Α – ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      .
      .
      .
      .
      ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ …………………………..
      .
      .
      .
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      .
      .
      .
      .
      .

     • .
      .
      .
      .
      .
      ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ !
      .
      ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .
      .
      .
      ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ !
      .
      ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ .
      .
      .
      Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ – ΜΟΝΟ – ΣΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !
      .
      .
      ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !
      .
      ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
      .
      .
      – Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η –
      .
      .
      .
      .
      ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ !
      .
      Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .