«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Όλοι κόπτονται  αυτές τις ημέρες για το βομβιστικό χτύπημα στο ΣΚΑΙ και χύνουν μύδρους υπέρ  της ελευθεροτυπίας , κατά της τρομοκρατίας και υπέρ της δημοκρατίας.

Φυσικά ουδείς αμφισβητεί το αγαθό της ελευθεροτυπίας και τα κακά που προξενεί η τρομοκρατία .

Το πρόβλημα είναι όμως τι κάνουν  για να τα αποτρέψουν;

Όσοι ζήσαμε στην εποχή της χούντας των συνταγματαρχών, παρότι υπήρχε νόμος και τάξη και η οικονομία ήταν ανθηρή, εκείνο που μας έπνιγε ήταν η ελευθεροτυπία , η ελεύθερη έκφραση και η έλλειψη δημοκρατίας.

Το πρώτιστο καθήκον του πολίτη και της Πολιτείας είναι ο σεβασμός των θεσμών και των νόμων .

Στην Ελληνική Δημοκρατία της μεταπολίτευσης ούτε σεβασμός των νόμων υπάρχει ούτε τάξη και ησυχία, διότι από το Πολυτεχνείο και μετά στην χώρα μας ρίζωσε και γιγαντώθηκε η παρανομία, το έγκλημα , η βία , η αναρχία και η τρομοκρατία.

Επομένως η μεταπολιτευτική δημοκρατία μοιάζει περισσότερο με οχλοκρατία παρά με δημοκρατία.

Και οι πρώτοι διδάξαντες είναι τα κόμματα-συμμορίες που ευνοούν όλα τα αντιδημοκρατικά φαινόμενα, δηλαδή την καταλήστευση – καταδολίευση του δημοσίου χρήματος  και την παραβίαση των νόμων  προς χάριν του κομματικού συμφέροντος.

Και ερωτώ τα κόμματα-συμμορίες που χύνουν κροκοδείλια δάκρια για το συμβάν στο ΣΚΑΙ και στην ελευθεροτυπία :

1/ Τι έκαναν για να ακούγεται η φωνή ενός κόμματος εντελώς φιμωμένου από τα ΜΜΕ με την αιτιολογία ότι είναι ακροδεξιό ;

Είναι τούτο δημοκρατικό;

Συμβαίνει μήπως σε άλλη χώρα της Ε.Ε;

Και πως το δέχεται ο κ. Π.τ.Δ;

2/ Παριστάνουν ότι αγνοούν  ότι η  ΕΡΤ έχει  επιβάλλει «εμπάργκο» με τον αποκλεισμό  των θέσεων ορισμένων κομμάτων , τούτο δε ισχύει και  σε ιδιωτικά κανάλια .

Συμβάλλει τούτο στην ελευθεροτυπία; 

Συνάδει στην ΕΡΤ που την συντηρεί από το υστέρημα του ο φορολογούμενος πολίτης  όλων των παρατάξεων;

Τι έπραξε το ΕΡΣ ;

3/  Όταν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το κάνει ο πρωθυπουργός ΝΑΙ και εν συνεχεία ξεπουλάει την χώρα στους δανειστές –ως και την εθνική μας κληρονομιά-  είναι τούτο δημοκρατικό επιλήσμονες της δημοκρατίας ;

4/ Όταν ο πρωθυπουργός, ο τ. ΥΠΕΞ και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν αντιπροσωπεύει σήμερα ούτε το 20% των ψηφοφόρων- συνάπτουν προδοτική συμφωνία για την παράδοση   ονόματος,   εθνότητος και   γλώσσας   μακεδονικής  στα Σκόπια,  χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός  είναι  τούτο δημοκρατικό;

5/ Όταν έχει σιωπηρά νομιμοποιηθεί η αναρχία,  είναι άβατο τα Εξάρχεια , βιάζεται το πανεπιστημιακό άσυλο από κακοποιούς- εγκληματίες , η χώρα παραδίδεται σε ξένες εγκληματικές μαφίες , οι εγκληματίες απολύονται εκ των φυλακών ,   ο πολίτης νοιώθει   ανασφαλής.

Είναι τούτο δημοκρατία;

6/ Όταν ένας τελειωμένος πρωθυπουργός χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού υπογράφει την κατάπτυστη συμφωνία για το μεταναστευτικό , ζήτημα που θα σημάνει ίσως και την εξαφάνιση της Ελληνικής φυλής , είναι τούτο δημοκρατικό υποκριτές;

7/ Όταν τέλος οι «προοδευτικές δυνάμεις» έριξαν την χώρα στα μνημόνια και στην δουλεία του χρέους για 99 χρόνια,  αλλάζουν χωρίς την έγκριση του λαού την ιστορία , την γλώσσα   , την θρησκεία του, και  μελλοντικά ίσως και  τα σύνορα του, διότι αυτό επιτάσσουν τα ξένα κέντρα εξουσίας ,τότε αυτό δεν λέγεται  Δημοκρατία, αλλά κατεχομένη και ανελεύθερη  ολιγαρχία .

Κοινοβουλευτική Αναρχούμενη Ολιγαρχία είναι  η Ελλάς

Αμφικτύων

18/12/2018

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

http://arxaiaithomi.gr/

2 comments to ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΑ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ.

    • Αγαπητέ αναγνώστη καλησπέρα! Κάτω από τις προδοτικές και φρικιαστικές συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας και οι Έλληνες, τέτοια πρόσωπα είναι κεφάλαιο, είναι η ελπίδα, ότι ναι, υπάρχουν ακόμα άδολοι και αληθινοί πατριώτες, σου εύχομαι υγεία και να δούμε ελεύθερη την πατρίδα μας!