Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Όλοι κόπτονται  αυτές τις ημέρες για το βομβιστικό χτύπημα στο ΣΚΑΙ και χύνουν μύδρους υπέρ  της ελευθεροτυπίας , κατά της τρομοκρατίας και υπέρ της δημοκρατίας.

Φυσικά ουδείς αμφισβητεί το αγαθό της ελευθεροτυπίας και τα κακά που προξενεί η τρομοκρατία .

Το πρόβλημα είναι όμως τι κάνουν  για να τα αποτρέψουν;

Όσοι ζήσαμε στην εποχή της χούντας των συνταγματαρχών, παρότι υπήρχε νόμος και τάξη και η οικονομία ήταν ανθηρή, εκείνο που μας έπνιγε ήταν η ελευθεροτυπία , η ελεύθερη έκφραση και η έλλειψη δημοκρατίας.

Το πρώτιστο καθήκον του πολίτη και της Πολιτείας είναι ο σεβασμός των θεσμών και των νόμων .

Στην Ελληνική Δημοκρατία της μεταπολίτευσης ούτε σεβασμός των νόμων υπάρχει ούτε τάξη και ησυχία, διότι από το Πολυτεχνείο και μετά στην χώρα μας ρίζωσε και γιγαντώθηκε η παρανομία, το έγκλημα , η βία , η αναρχία και η τρομοκρατία.

Επομένως η μεταπολιτευτική δημοκρατία μοιάζει περισσότερο με οχλοκρατία παρά με δημοκρατία.

Και οι πρώτοι διδάξαντες είναι τα κόμματα-συμμορίες που ευνοούν όλα τα αντιδημοκρατικά φαινόμενα, δηλαδή την καταλήστευση – καταδολίευση του δημοσίου χρήματος  και την παραβίαση των νόμων  προς χάριν του κομματικού συμφέροντος.

Και ερωτώ τα κόμματα-συμμορίες που χύνουν κροκοδείλια δάκρια για το συμβάν στο ΣΚΑΙ και στην ελευθεροτυπία :

1/ Τι έκαναν για να ακούγεται η φωνή ενός κόμματος εντελώς φιμωμένου από τα ΜΜΕ με την αιτιολογία ότι είναι ακροδεξιό ;

Είναι τούτο δημοκρατικό;

Συμβαίνει μήπως σε άλλη χώρα της Ε.Ε;

Και πως το δέχεται ο κ. Π.τ.Δ;

2/ Παριστάνουν ότι αγνοούν  ότι η  ΕΡΤ έχει  επιβάλλει «εμπάργκο» με τον αποκλεισμό  των θέσεων ορισμένων κομμάτων , τούτο δε ισχύει και  σε ιδιωτικά κανάλια .

Συμβάλλει τούτο στην ελευθεροτυπία; 

Συνάδει στην ΕΡΤ που την συντηρεί από το υστέρημα του ο φορολογούμενος πολίτης  όλων των παρατάξεων;

Τι έπραξε το ΕΡΣ ;

3/  Όταν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το κάνει ο πρωθυπουργός ΝΑΙ και εν συνεχεία ξεπουλάει την χώρα στους δανειστές –ως και την εθνική μας κληρονομιά-  είναι τούτο δημοκρατικό επιλήσμονες της δημοκρατίας ;

4/ Όταν ο πρωθυπουργός, ο τ. ΥΠΕΞ και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν αντιπροσωπεύει σήμερα ούτε το 20% των ψηφοφόρων- συνάπτουν προδοτική συμφωνία για την παράδοση   ονόματος,   εθνότητος και   γλώσσας   μακεδονικής  στα Σκόπια,  χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός  είναι  τούτο δημοκρατικό;

5/ Όταν έχει σιωπηρά νομιμοποιηθεί η αναρχία,  είναι άβατο τα Εξάρχεια , βιάζεται το πανεπιστημιακό άσυλο από κακοποιούς- εγκληματίες , η χώρα παραδίδεται σε ξένες εγκληματικές μαφίες , οι εγκληματίες απολύονται εκ των φυλακών ,   ο πολίτης νοιώθει   ανασφαλής.

Είναι τούτο δημοκρατία;

6/ Όταν ένας τελειωμένος πρωθυπουργός χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού υπογράφει την κατάπτυστη συμφωνία για το μεταναστευτικό , ζήτημα που θα σημάνει ίσως και την εξαφάνιση της Ελληνικής φυλής , είναι τούτο δημοκρατικό υποκριτές;

7/ Όταν τέλος οι «προοδευτικές δυνάμεις» έριξαν την χώρα στα μνημόνια και στην δουλεία του χρέους για 99 χρόνια,  αλλάζουν χωρίς την έγκριση του λαού την ιστορία , την γλώσσα   , την θρησκεία του, και  μελλοντικά ίσως και  τα σύνορα του, διότι αυτό επιτάσσουν τα ξένα κέντρα εξουσίας ,τότε αυτό δεν λέγεται  Δημοκρατία, αλλά κατεχομένη και ανελεύθερη  ολιγαρχία .

Κοινοβουλευτική Αναρχούμενη Ολιγαρχία είναι  η Ελλάς

Αμφικτύων

18/12/2018

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

http://arxaiaithomi.gr/

Related posts:

2 comments to ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΑ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ.

    • Αγαπητέ αναγνώστη καλησπέρα! Κάτω από τις προδοτικές και φρικιαστικές συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας και οι Έλληνες, τέτοια πρόσωπα είναι κεφάλαιο, είναι η ελπίδα, ότι ναι, υπάρχουν ακόμα άδολοι και αληθινοί πατριώτες, σου εύχομαι υγεία και να δούμε ελεύθερη την πατρίδα μας!