«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Μ Η Ν Υ Τ Η Ρ Ι Α Α Ν Α Φ Ο Ρ Α

93013104f6beac0c59f4bf05b87bf8b8.jpg - 56.00 Kb

 Ομάδα   Κοινωνικής    Αθήνα 4-12-2018    

  Εγρήγορσης

           δελτiο τυπου

      Με νέα μηνυτήρια αναφορά της, προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ) επανέφερε την Δικογραφία του Αστέρα Βουλιαγμένης στο προσκήνιο, που, όπως απεδείχθη με την Δήλωση Ιδιοκτησίας της Δ/νσης Δασών Πειραιά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, πρόκειται για Δημόσιο Δάσος και μάλιστα εκτός Σχεδίου Πόλεως.

      Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών είχε εκδώσει απόφαση, ότι δεν υπάρχει αδίκημα, μέχρι να εγκριθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), που θα έδινε το πράσινο φως, για την εκτέλεση των έργων δόμησης.  

      Στο σημείο αυτό, όμως, να σημειώσουμε, ότι η ΜΠΕ είχε, ήδη, εγκριθεί, όταν εκδόθηκε η παραπάνω εισαγγελική απόφαση(!) και για τον λόγο αυτό καταθέσαμε και την καινούργια μηνυτήρια αναφορά μας, με στόχο να σταματήσουν άμεσα οι παράνομες οικοδομικές παρεμβάσεις, στον δασικό Αστέρα.

      Όλες οι ενέργειες της ΟΚΕ αποσκοπούν στο να γίνει κατανοητό, ότι η οριστική αγοραπωλησία που πραγματοποιήθηκε, αποτελεί πλήγμα για την Ελλάδα, γιατί με αυτόν τον τρόπο το “κόσμημα” της Μεσογείου απωλέστηκε!

      Εάν ακολουθείτο όμως η επιτρεπτή διαδικασία της παραχώρησης, η οποία θα απέφερε περίπου το ίδιο χρηματικό ποσό κάτι που ακόμη και σήμερα είναι εφικτό, η έκταση θα επέστρεφε, σε εύλογο χρονικό διάστημα, στο Ελληνικό Δημόσιο και θα μπορούσε και πάλι να αξιοποιηθεί.

Αθήνα 26-11-2018

Προς την

Κυρία Εισαγγελέα

του Αρείου Πάγου

Μ Η Ν Υ Τ Η Ρ Ι Α  Α Ν Α Φ Ο Ρ Α

Της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης

οδός Κοραή 46, Νέα Σμύρνη, ΤΚ 17122

τηλ. 210-9340470 & κιν. 6972803818

Email: ixnilatis100@gmail.com

ΚΑΤΑ

Παντός υπαιτίου

      Επί της από 27-12-2013 μηνυτήριας αναφοράς της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης, που σχετίζεται με την πραγματική και νομική κατάσταση του Αστέρα Βουλιαγμένης και ειδικότερα στον ισχυρισμό μας ότι πρόκειται για Δημόσιο Δάσος εκτός Σχεδίου Πόλεως, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απεφάνθη, ότι δεν συντρέχουν οι όροι, της αντικειμενικής υπόστασης των αδικημάτων, διότι προϋπόθεση καταφατικής περίπτωσης, θα ήταν να είχε προηγηθεί, κατά τον χρόνο εκδόσεως των πράξεών της, η προέγκριση της  Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και η εκτέλεση έργων δόμησης.

      Όμως όταν εκδόθηκε η συνημμένη τελευταία από 29-1-2018 πράξη της  Εισαγγελίας (σχετ.1) είχε ήδη δημοσιευτεί στο ΦΕΚ2/24-1-2018 (σχετ.2) η έγκριση της ΜΠΕ, που έχει προκαλέσει οικοδομικό οργασμό στην περιοχή και άρα υπάρχει η αντικειμενική υπόσταση των αδικημάτων.

Εισαγγελία Πρωτοδικών 1

Εισαγγελία Πρωτοδικών 2

Εισαγγελία Πρωτοδικών 3

Εισαγγελία πρωτοδικών 4

      Για τους λόγους αυτούς επαναφέρουμε την παραπάνω από 27-12-2013 μηνυτήρια αναφορά μας, σύμφωνα και με την εισαγγελική απόφαση.

          Μετά τιμής

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος

κιν.6972803818

Για πληροφορίες: Email:ixnilatis100@gmail.com, κιν. 6972803818, Site: ixnilatis.org

1 comment to Μ Η Ν Υ Τ Η Ρ Ι Α Α Ν Α Φ Ο Ρ Α

 • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012
  Ελλάδα μην τρως τα παιδιά σου…

  Γράφει ο Α.Κ.

  Ξεκινώ με μια σύντομη ιστορία:

  Αριστούχος στο σχολείο, αριστούχος στο πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακά στο εξωτερικό και δουλειά εκεί »χρυσοπληρωμένη», αλλά… η Ελλάδα βράζει μέσα σου, αισθάνεσαι ότι εκεί ανήκεις. Σύντομα λοιπόν τα παρατάς και γυρνάς πίσω, γιατί καλά τα λεφτά αλλά σημασία έχει η ποιότητα ζωής.. Ξεκινάς λοιπόν με όλα τα εχέγγυα και κάπου εκεί κάποιοι ανακαλύπτουν μια φούσκα ή αλλιώς την……… οικονομική κρίση. Είσαι νέος όμως, γεμάτος πίστη και ελπίδα, και αρκετά τυχερός να μην είσαι άνεργος και να εξαρτάσαι από κούφιες υποσχέσεις »μεγαλοπαραγόντων» να παίζουν με την απόγνωσή σου.

  Οπότε είσαι εκεί και παλεύεις, για σένα, το σύντροφό σου, το μικρό παιδί σου, την οικογένειά σου, τους φίλους σου. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η πατρίδα σου, είναι και το όνειρο που έκανες παιδί για να μεταφέρεις αύριο στα δικά σου παιδιά. Αυτό το όνειρο κινδυνεύει να γίνει γκρίζο… το μόνο που σε κρατάει είναι η ελπίδα του ονείρου, που δε σχετίζεται με λεφτά και καλοπέραση. Σχετίζεται με κάτι που πρέπει να είσαι Έλληνας για να το αισθανθείς, δεν περιγράφεται με λόγια – όλοι μας το έχουμε αισθανθεί.
  Στο παρελθόν όλοι μας είμασταν χρωματισμένοι πράσινοι, μπλε, κόκκινοι και δεν συνειδητοποιούσαμε το έγκλημα που κάναμε – δε βγάζω τον εαυτό μου απ” έξω. Στις πλάτες μας χτίστηκε η παρωδία που μόλις σήμερα συνειδητοποιούμε ότι ζούμε. Η γενιά των 30άρηδων ειδικά υπήρξε θύτης και θύμα μαζί. Ξεκίνησε την ενήλικη ζωή ουσιαστικά στηρίζοντας (μέσω της αδιαφορίας της) ένα σύστημα, για την ύπαρξη του οποίου δεν ευθυνόταν. Η πολιτικοποίηση ήρθε δυστυχώς παρέα με την κρίση… για όσους ήρθε.
  Βλέπουμε γύρω μας πολλούς – όχι αδικαιολόγητα – να φεύγουν απογοητευμένοι για άλλες πατρίδες που ξέρουν ότι δε θα γίνουν ποτέ δικές τους ακόμα κι αν τους προσφέρουν τα πάντα. Εμείς επιλέγουμε να μείνουμε εδώ (με όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται) και να προσπαθήσουμε να διώξουμε αυτούς που πρέπει να φύγουν. Γιατί όπως φαίνεται δε διαθέτουν τη στοιχειώδη ευθιξία να φύγουν από μόνοι τους, όσα αυγά κι αν προσγειωθούν πάνω τους.
  Δηλώνουμε παρόντες με κάθε ευκαιρία και επιφυλασσόμαστε για τις εκλογές, με την πεποίθησή μας πως η ψήφος είναι μεγάλο όπλο. Η ψήφος μας τους έκανε να αισθάνονται θεοί, η ψήφος μας μπορεί να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα. Μια Βουλή με 10 ή και 15 κόμματα θα ήταν ένα σοκ για το σύστημα που υποχρεωτικά θα έπρεπε να μεταλλαχθεί. Ίσως τότε θα μπορούσαμε να ξεφορτωθούμε τα κόμματα και να ψηφίζουμε ανθρώπους και όχι »κομματικές γραμμές». Γιατί η κομματική γραμμή έβαλε την ταφόπλακα στη δημοκρατία και εμείς δεν το είχαμε καν μυριστεί στο παρελθόν.
  Με την ελπίδα ζωντανή είμαστε εδώ. Μην κάνετε το όνειρο ουτοπία. Μη διώξετε την ελπίδα και μαζι μ΄αυτή κι εμάς. Ελλάδα σταμάτα να τρως τα παιδιά σου… AK

  Πηγη

  Το διαβάσαμε από το: Ελλάδα μην τρως τα παιδιά σου… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/03/blog-post_4898.html#ixzz5YtOsxQrG