Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας και τα επιδόματα πείνας της Ελλάδος!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΗΤΗΣ

Πολλοί αναρωτιούνται με μεγάλη απορία και απογοήτευση, γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται να τους στείλουν στο διάολο, όχι την κυβέρνηση αλλά όλη την σημερινή βουλή;

Η οποία βουλή πλέον είναι μια εγκάθετη  φράξια των ξένων δυναστών και  των 300 ντόπιων δυναστών.

Με αυτά που συμβαίνουν  δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το τέλμα του Ελληνικού λαού;

Αυτό συμβαίνει διότι οι σύμβουλοι ξένοι και ντόπιοι, κάνουν καλά την δουλειά τους και τους πληρώνουμε εμείς για να μας σφάξουν.

Όταν ένα λαό τον έχεις σε δυστυχία και αρχίσει να διαμαρτύρεται, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του πετάς ένα ξεροκόμματο, (τα λεγόμενα επιδόματα)!

Είναι σαν να πονάς και να σου δίνουν παυσίπονο, όμως η αρρώστια με παυσίπονο δεν θεραπεύεται, όμως το παυσίπονο Επίδομα πείνας σου αφαιρεί την κραυγή του πόνου, ηρεμείς.

Το καλύτερο και ποιο ενεργό κομμάτι των Ελλήνων είναι άνεργο, ανασφάλιστο, χωρίς μέλλον, χωρίς ελπίδα, μαραζωμένο και αποκαρδιωμένο προσαρμόζει την ζωή του στο επίδομα, αντί να αποτινάξει την σχεδιασμένη σκλαβιά του!

Του αφαιρεί με το ξεγέλασμα του επιδόματος  πείνας, την ορμή για ελευθερία και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του, του αφαιρεί να αγωνιστή  να ανατρέψει για κάτι που θα του επιφέρει τον τελικό θάνατο, την αρπαγή της πατρίδος του.

Πια η διαφορά των γαλλικών κίτρινων γιλέκων με την συμπεριφορά των Ελλήνων στις διεκδικήσεις τους;

Μια είναι η διαφορά, ότι έχουν απορρίψει παντελώς τα κόμματα και τους πολιτικούς αλήτες, για αυτό και είναι απρόβλεπτοι.

Ένας οποιοσδήποτε, πολίτης μπορεί να ξεσηκώσει ένα λαό, αρκεί να μην είναι ενταγμένος σε κάποιο πολιτικό μαντρί, κύκλωμα κομματόσκυλων.

Αυτό το πρόβλεψαν οι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι όσο αφορά την ελληνική κατάσταση.

Δώσε τους επιδόματα πείνας και ανάγκασε τους να δηλώνουν καθημερινά ακόμα και που έφτυσαν, αιτήσεις, απαιτήσεις, τρέξιμο, άγχος θα τους κρατά σε πνευματική σκλαβιά, τα επιδόματα θα είναι το παυσίπονο να μην φωνάζουν και κάνουν κινήσεις πόνου, επαναστατικές.

Και η δικλίδα ασφαλείας των εκτελεστών του Ελληνικού λαού είναι η μεσαία τάξη.

Αστυνομία,  στρατός, Δημόσιους Υπάλληλους, γιατρούς, ελεύθερους επαγγελματίες τους έχουν στον προθάλαμο ενός σφαγείου, που σφάζουν και εξαλείφουν την χαμηλότερη κοινωνική τάξη, τους έχουν να καθαρίζουν τα αίματα από τους σφαγμένους και να τους υπενθυμίζουν τι τους περιμένει αν διαμαρτυρηθούν!

Δυστυχώς  για την μεσαία τάξη, έχει πέσει στην παγίδα, ότι αυτοί είναι οι τυχεροί και θα την γλυτώσουν, αδιαφορώντας για τον θάνατο των συνανθρώπων τους, οι παρωπίδες που τους παραχωρούνται τακτικά με διάφορες δήθεν  εφήμερες παροχές, τους αποκομίζει και δεν μπορούν δουν,  ότι και το δικό τους τέλος, είναι η επόμενη κίνηση.

 Το τέλος και στις δυο κοινωνικές τάξεις είναι να ολοκληρωθεί με την γενοκτονία και αλλοίωση του γηγενή πληθυσμού από τους νομιμοποιημένους αλλόφυλους.

Την ταφόπλακα την βάζουν τα δήθεν χιλιάδες κινήματα, με τους προέδρους τους και τα μέλει τους, που όλα ενδιαφέρονται για το καλό των Ελλήνων, αλλά κατά μυστήριο τρόπο, το καλό των Ελλήνων στο κάθε κίνημα, κόμμα, απόκομμα το βλέπει με διαφορετικό τρόπο και ας αφορά το ίδιο θέμα, κατά μυστήριο τρόπο ο μεν θέλει να κάνει συνεργασία με τον άλλον, αλλά δεν συμφωνεί ο άλλος.

Η διάσπαση αυτή είναι σχεδιασμένη, οργανωμένη, τίποτα να μην μπορεί να γεννηθεί που δεν θα το πάρουν χαμπάρι, που δεν θα το ελέγχουν για αυτό και τους επιτρέπουν να υπάρχουν και όχι μόνο αλλά τα χρηματοδοτούν, άλλα φανερά και άλλα κρυφά.

Να γιατί τα κίτρινα γιλέκα επέτυχαν να πιάσουν στον ύπνο την ελίτ της Γαλλίας!

Διότι δεν ήταν οργανωμένοι, ήταν ένας ξαφνικός θυμός, ήταν μια οργή  αγανάκτησης, όχι μόνο κατά των σφαγέων τους, αλλά και κατά αυτών που δήθεν νοιάζονταν για το καλό τους, πίσω όμως  από μια καρέκλα προέδρου.

Για αυτό όπως είδαμε, οι  κομουνιστές, σοσιαλιστές και φασίστες ήταν εναντίων τους, από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να τους καπελώσουν!

Οι Γάλλοι έχουν την εμπειρία της αποτυχίας της Γαλλικής επανάστασης τους, που απορροφήθηκε και μολύνθηκε σταδιακά αλλά σταθερά από την Ελίτ που επανήρθε στα πράγματα ποιο οργανωμένη.

Για αυτό επαναστατούν με απροειδοποίητα ξεσπάσματα, αδιαφορώντας στα καλέσματα από τις σειρήνες της πολιτικής απάτης και ιδιαίτερα από τα κομματιασμένα κινήματα που το μόνο που προσφέρουν είναι να διχάζουν τον λαό.

Εδώ στην Ελλάδα , δεν θα υπάρξουν  κίτρινα μπλε, πράσινα, κόκκινα  γιλέκα αλλά μόνο ροζ κιλοτάκια, γιατί πάψαμε να αγαπάμε την πατρίδα μας και τους προγόνους μας, διότι είπαμε, όπου γης και πατρίδα, διότι είμαστε πολιτισμένοι, ειρηνοποιοί, ανθρωπιστές!

Ίσως καταφέρουμε κάτι κάποτε σε κάποια πλατεία, έξω από κομματικά επιτελεία και κομματόσκυλα, όταν θα αποβάλουμε εντελώς το εγώ μας και γίνουμε εμείς!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

5 comments to Τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας και τα επιδόματα πείνας της Ελλάδος!

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>