«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας και τα επιδόματα πείνας της Ελλάδος!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΗΤΗΣ

Πολλοί αναρωτιούνται με μεγάλη απορία και απογοήτευση, γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται να τους στείλουν στο διάολο, όχι την κυβέρνηση αλλά όλη την σημερινή βουλή;

Η οποία βουλή πλέον είναι μια εγκάθετη  φράξια των ξένων δυναστών και  των 300 ντόπιων δυναστών.

Με αυτά που συμβαίνουν  δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το τέλμα του Ελληνικού λαού;

Αυτό συμβαίνει διότι οι σύμβουλοι ξένοι και ντόπιοι, κάνουν καλά την δουλειά τους και τους πληρώνουμε εμείς για να μας σφάξουν.

Όταν ένα λαό τον έχεις σε δυστυχία και αρχίσει να διαμαρτύρεται, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του πετάς ένα ξεροκόμματο, (τα λεγόμενα επιδόματα)!

Είναι σαν να πονάς και να σου δίνουν παυσίπονο, όμως η αρρώστια με παυσίπονο δεν θεραπεύεται, όμως το παυσίπονο Επίδομα πείνας σου αφαιρεί την κραυγή του πόνου, ηρεμείς.

Το καλύτερο και ποιο ενεργό κομμάτι των Ελλήνων είναι άνεργο, ανασφάλιστο, χωρίς μέλλον, χωρίς ελπίδα, μαραζωμένο και αποκαρδιωμένο προσαρμόζει την ζωή του στο επίδομα, αντί να αποτινάξει την σχεδιασμένη σκλαβιά του!

Του αφαιρεί με το ξεγέλασμα του επιδόματος  πείνας, την ορμή για ελευθερία και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του, του αφαιρεί να αγωνιστή  να ανατρέψει για κάτι που θα του επιφέρει τον τελικό θάνατο, την αρπαγή της πατρίδος του.

Πια η διαφορά των γαλλικών κίτρινων γιλέκων με την συμπεριφορά των Ελλήνων στις διεκδικήσεις τους;

Μια είναι η διαφορά, ότι έχουν απορρίψει παντελώς τα κόμματα και τους πολιτικούς αλήτες, για αυτό και είναι απρόβλεπτοι.

Ένας οποιοσδήποτε, πολίτης μπορεί να ξεσηκώσει ένα λαό, αρκεί να μην είναι ενταγμένος σε κάποιο πολιτικό μαντρί, κύκλωμα κομματόσκυλων.

Αυτό το πρόβλεψαν οι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι όσο αφορά την ελληνική κατάσταση.

Δώσε τους επιδόματα πείνας και ανάγκασε τους να δηλώνουν καθημερινά ακόμα και που έφτυσαν, αιτήσεις, απαιτήσεις, τρέξιμο, άγχος θα τους κρατά σε πνευματική σκλαβιά, τα επιδόματα θα είναι το παυσίπονο να μην φωνάζουν και κάνουν κινήσεις πόνου, επαναστατικές.

Και η δικλίδα ασφαλείας των εκτελεστών του Ελληνικού λαού είναι η μεσαία τάξη.

Αστυνομία,  στρατός, Δημόσιους Υπάλληλους, γιατρούς, ελεύθερους επαγγελματίες τους έχουν στον προθάλαμο ενός σφαγείου, που σφάζουν και εξαλείφουν την χαμηλότερη κοινωνική τάξη, τους έχουν να καθαρίζουν τα αίματα από τους σφαγμένους και να τους υπενθυμίζουν τι τους περιμένει αν διαμαρτυρηθούν!

Δυστυχώς  για την μεσαία τάξη, έχει πέσει στην παγίδα, ότι αυτοί είναι οι τυχεροί και θα την γλυτώσουν, αδιαφορώντας για τον θάνατο των συνανθρώπων τους, οι παρωπίδες που τους παραχωρούνται τακτικά με διάφορες δήθεν  εφήμερες παροχές, τους αποκομίζει και δεν μπορούν δουν,  ότι και το δικό τους τέλος, είναι η επόμενη κίνηση.

 Το τέλος και στις δυο κοινωνικές τάξεις είναι να ολοκληρωθεί με την γενοκτονία και αλλοίωση του γηγενή πληθυσμού από τους νομιμοποιημένους αλλόφυλους.

Την ταφόπλακα την βάζουν τα δήθεν χιλιάδες κινήματα, με τους προέδρους τους και τα μέλει τους, που όλα ενδιαφέρονται για το καλό των Ελλήνων, αλλά κατά μυστήριο τρόπο, το καλό των Ελλήνων στο κάθε κίνημα, κόμμα, απόκομμα το βλέπει με διαφορετικό τρόπο και ας αφορά το ίδιο θέμα, κατά μυστήριο τρόπο ο μεν θέλει να κάνει συνεργασία με τον άλλον, αλλά δεν συμφωνεί ο άλλος.

Η διάσπαση αυτή είναι σχεδιασμένη, οργανωμένη, τίποτα να μην μπορεί να γεννηθεί που δεν θα το πάρουν χαμπάρι, που δεν θα το ελέγχουν για αυτό και τους επιτρέπουν να υπάρχουν και όχι μόνο αλλά τα χρηματοδοτούν, άλλα φανερά και άλλα κρυφά.

Να γιατί τα κίτρινα γιλέκα επέτυχαν να πιάσουν στον ύπνο την ελίτ της Γαλλίας!

Διότι δεν ήταν οργανωμένοι, ήταν ένας ξαφνικός θυμός, ήταν μια οργή  αγανάκτησης, όχι μόνο κατά των σφαγέων τους, αλλά και κατά αυτών που δήθεν νοιάζονταν για το καλό τους, πίσω όμως  από μια καρέκλα προέδρου.

Για αυτό όπως είδαμε, οι  κομουνιστές, σοσιαλιστές και φασίστες ήταν εναντίων τους, από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να τους καπελώσουν!

Οι Γάλλοι έχουν την εμπειρία της αποτυχίας της Γαλλικής επανάστασης τους, που απορροφήθηκε και μολύνθηκε σταδιακά αλλά σταθερά από την Ελίτ που επανήρθε στα πράγματα ποιο οργανωμένη.

Για αυτό επαναστατούν με απροειδοποίητα ξεσπάσματα, αδιαφορώντας στα καλέσματα από τις σειρήνες της πολιτικής απάτης και ιδιαίτερα από τα κομματιασμένα κινήματα που το μόνο που προσφέρουν είναι να διχάζουν τον λαό.

Εδώ στην Ελλάδα , δεν θα υπάρξουν  κίτρινα μπλε, πράσινα, κόκκινα  γιλέκα αλλά μόνο ροζ κιλοτάκια, γιατί πάψαμε να αγαπάμε την πατρίδα μας και τους προγόνους μας, διότι είπαμε, όπου γης και πατρίδα, διότι είμαστε πολιτισμένοι, ειρηνοποιοί, ανθρωπιστές!

Ίσως καταφέρουμε κάτι κάποτε σε κάποια πλατεία, έξω από κομματικά επιτελεία και κομματόσκυλα, όταν θα αποβάλουμε εντελώς το εγώ μας και γίνουμε εμείς!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

5 comments to Τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας και τα επιδόματα πείνας της Ελλάδος!