«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γερμανική κατοχή, ώρα μηδέν!

Τον Νοέμβριο 2011, διορίζει η καγκελάριος Μerkel τον H.J. Fuchtel ως Gauleiter της Γερμανίας στην κατεχόμενη Ελλάδα.

               

Σήμερα, επτά έτη αργότερα, ενώ η Πατρίδα μετρά εκατοντάδες χιλιάδες, σε νεκρούς και εκατομμύρια, σε πάμφτωχους Έλληνες, οι Γερμανοί συνεχίζουν το βάρβαρο έργο τους, ξεπουλώντας, εποικίζοντας, εξισλαμίζοντας και διαμελίζοντας δια της βίας την χώρα.

Νοέμβριος του 2011 ήταν όταν αποφάσισε η κυβέρνηση Α. Μέρκελ από κοινού με την Ε.Ε., την Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ., να αντιμετωπίσει το «Ελληνικό πρόβλημα» με, παραδειγματικά, τιμωρητέο τρόπο, που θύμιζε τους προκατόχους της, την κυβέρνηση Α. Χίτλερ, τα SS και το συνέδριο τους στο Wannsee-Βερολίνου (20.01.1942), όπου μπήκαν τα «θεμέλια» του «Ολοκαυτώματος» των Εβραίων.

Οι Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης, Dragi, Lagaard, Junker, Daisenblum, Fuchtel, Γεωργίου κ.α. υπό τον W. Schäuble πέτυχαν τα μέγιστα σε σύγκριση με όσα κατόρθωσαν οι ναζιστικές μεραρχίες, το 1941-44, υπό τον στρατάρχη W. List μαζί με τις κυβερνήσεις Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη.

Ανύπαρκτο είναι το χρέος που μας καταλογίζουν και παράνομες οι δανειακές συμβάσεις, που δήθεν το τεκμηριώνουν, αφού οι όροι τους, τα «μνημόνια» και οι «μεταρρυθμίσεις», όχι μόνο δεν σέβονται τους ανθρώπινους κανόνες αλλά αντιτίθενται και στο γράμμα του νόμου.

Ένα απέραντο κρεματόριο ψυχών κατάντησε η χώρα, καταδικασμένη να ζει σε καθεστώς αέναης εξαθλίωσης.

ΑΣΤΕΓΟΙ 3
Σε κράτος που εισάγει και εφαρμόζει δίκαιο κατοχής, όπου οι τράπεζές του λειτουργούν ως παρακράτος φοροεισπρακτόρων και η ιδιωτική επιχειρηματικότητα αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση, δεν επενδύει κανένας σοβαρός άνθρωπος τα χρήματά του.

Στο Γερμανικό προτεκτοράτο ακούγονται τόσα πολλά, ανούσια και ανεύθυνα περί «ανάπτυξης», που θυμίζουν τον Goebbels, την προπαγάνδα του και το στρατόπεδο συγκέντρωσης Theresienstadt,που χρησιμοποιούσαν οι ναζί ως βιτρίνα για να πείσουν τον Ερυθρό Σταυρό και τους λοιπούς διεθνείς οργανισμούς, ότι οι φυλακισμένοι, Εβραίοι- Τσιγγάνοι-ομοφυλόφιλοι και αντιφρονούντες, ζούσαν σαν βασιλιάδες επί Χίτλερ!

Η Λευτεριά, η εθνική κυριαρχία, η συνταγματική νομιμότητα και η δημοκρατία δεν επανακτώνται, ούτε διαγράφονται τα μνημόνια με τα χρέη μαζί αλλά ούτε μπαίνει και ένα τέλος στο ξεπούλημα του πλούτου, στον βίαιο εποικισμό, στο στραγγαλισμό και στον κίνδυνο διαμελισμού της χώρας μέσω εκλογών που διοργανώνουν οι Γερμανοί προς νομιμοποίηση των εγκλημάτων τους.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Δεν υπάρχει κόμμα ή υποψήφιος βουλευτής στις λίστες του, με πιθανότητες να εκλεγεί στη «Βουλή των Ελλήνων», που να μην ελέγχεται από τις δυνάμεις κατοχής και last but not least, δεν υπάρχει Έλληνας, που θα διαβεί, επί Γερμανικής κατοχής, το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ως πρωθυπουργός, δίχως να ‘ναι υποτακτικός του Βερολίνου, εκλεκτός της οικογενείας Rothschild και υπάλληλος των G. Soros-Thomsen.

Φασίστες, επίορκοι, απατεώνες και εθνοκτόνοι κυβερνούν τούτον εδώ τον τόπο ή περιμένουν στην ουρά, ως αντιπολίτευση, έως ότου έρθει η σειρά τους, να κάτσουν στην «καρέκλα».

«Ότι χάνεται δια της βίας, δεν επανακτάται με άλλον τρόπο».

Η «συμφωνία» των Πρεσπών «γράφτηκε» στο Βερολίνο, ήταν δε το προϊόν της συνεργασίας του Γερμανικού Υπ.Εξ. με το Institut für Slawistik und Hungarologie του Πανεπιστημίου Humboldt του  Βερολίνου και το Σκοπιανό Πανεπιστήμιο, FON Universität/ Niederlassung Berlin. 
Είναι το ίδιο «τρίο Στρούντζες» που, πάλι κατ’ εντολή της καγκελαρίας, έγραψε λίγες μέρες αργότερα και την Ελληνοαλβανική «συμφωνία», βάση της οποίας, παραδίδει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου «γη και ύδωρ» στην Αλβανία, νομιμοποιεί τα εγκλήματα πολέμου των Τσάμηδων και ξεπουλά την Β. Ήπειρο, ξεριζώνοντας της, ότι Ελληνικό, ιερό και όσιο έχει ακόμη.

Η ψήφιση του «Μακεδονικού» και η «αναθεώρηση» του Ελληνικού Συντάγματος από μια ελεγχόμενη «Βουλή», εξυπηρετεί μόνο τις δυνάμεις κατοχής, που συνεπάγεται ότι παραδίδουμε εαυτούς, ως χώρα και Έθνος, σε καθεστώς απόλυτης Γερμανοκρατίας.

Ότι ανακτήθηκε με αγώνες και αίμα στα Δερβενάκια, στα Ψαρά, στην Γραβιά, στο Μεσολόγγι, στο Μπιζάνι, στο Σαραντάπορο, στο Κιλκίς-Λαχανά ή υπερασπίστηκε στην Πίνδο, στην Β. Ήπειρο, στο Ρούπελ, στην Κρήτη και στην Κύπρο δεν παραδίδεται στον εχθρό δια της ψήφου των Μισελλήνων και των Αντίχριστων. Αυτή την φορά, οι ανθέλληνες, θα  αναγκαστούν να πολεμήσουν  …!

Αν πιστεύει το καθεστώς των προσκυνημένων, από το ένα πολιτικό άκρο έως το άλλο, ότι δικαιούται να αντιμετωπίζει τον Έλληνα, που θέλει να ζει λεύτερα και στην χώρα του, σαν το πρόβατο που πάει για σφαγή, τότε ας κοπιάσει. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! 
                   
               Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε.     

                            

Και όποιος θέλει ας τολμήσει!!!

Καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά! 

Νέα Φιλική Εταιρεία.

https://nea-filiki-eteria.blogspot.com/2018/12/blog-post.html

Μοιραστείτε το!

9 comments to Γερμανική κατοχή, ώρα μηδέν!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στο Σύνταγμα της Ελλάδας που μας οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα
    Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014
    http://2.bp.blogspot.com/-lLlaM92wYm0/U4D3h0vMwBI/AAAAAAAAom0/yt_mS0ZnMOs/s1600/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1.png

    .
    .
    .
    .
    1) Αποτελεί καταπάτηση της κυρίαρχης βούλησης της ελληνικής κοινωνίας,
    .
    αφού καμία συμμετοχή των Ελλήνων δεν έχει προβλεφθεί κατά την διαμόρφωση και έγκριση του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας.
    .
    Αντίθετα, όπως ορίζει το Άρθρο 120, παράγραφος 1, αφού το συνταγματικό συμβόλαιο διαμορφώθηκε από τους πολιτικούς όπως αυτοί ήθελαν και τους συνέφερε,
    .
    “Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων,
    .
    υπογράφεται από τον Πρόεδρό της,
    .
    δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,
    .
    με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο
    .
    και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975″.
    .
    .
    .
    Ουδέποτε η ελληνική κοινωνία εκλήθη σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση ώστε να διαμορφώσει και να εγκρίνει το Σύνταγμα που επιθυμεί.
    .
    .
    Ποτέ δεν διαμορφώσαμε, δεν εγκρίναμε, ούτε υπογράψαμε το Σύνταγμα που έχουμε,
    .
    .
    παρά μας επεβλήθη ύπουλα από τους πολιτικούς,
    .
    .
    για αυτό περιέχει και τόσες δικλείδες ασφαλείας για αυτούς,
    .
    .
    ώστε να πράττουν ότι θέλουν χωρίς ποτέ να φέρουν την ευθύνη για ότι κάνουν!!!!
    .
    .
    .
    Το Σύνταγμα της Ελλάδας εκφράζει την βούληση και τα συμφέροντα εκείνων που το συνέταξαν
    .
    .
    και η ελληνική κοινωνία δεν είναι ανάμεσά στους συντάκτες του συνταγματικού συμβολαίου…
    .
    .
    Από τις 11 Ιουνίου 1975 όταν και άρχισε να ισχύει το Σύνταγμα βρισκόμαστε υποταγμένοι σε ένα συνταγματικό συμβόλαιο που ούτε επιλέξαμε τους όρους που περιέχονται σε αυτό,
    .
    .
    ούτε το εγκρίναμε σε κάποιο δημοψήφισμα, ούτε το υπογράψαμε.
    .
    .
    Παρόλα αυτά η υποταγή μας σε αυτό καλά κρατεί…
    .
    .
    .
    .
    2) Δεν καθορίζει τον σκοπό ύπαρξης του ελληνικού Κράτους.
    .
    .
    Κάθε τι που ιδρύει κανείς, είτε είναι σύλλογος, είτε είναι επιχείρηση, είτε είναι κόμμα, είτε είναι κράτος, το ιδρύει για να εκπληρώσει κάποιον θεμελιώδη σκοπό.
    .
    .
    Το ελληνικό κράτος από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό ύπαρξης.
    .
    .
    Αντί αυτού ορίζεται στο Άρθρο 2, παράγραφος 1 ότι
    .
    “Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας”.
    .
    .
    Είναι βέβαιο ότι οι οπλαρχηγοί όταν πήραν τα όπλα το ’21 και διεκδίκησαν την ελευθερία του έθνους το έκαναν συναισθανόμενοι την αγωνία του συνταγματικού νομοθέτη να προστατευτεί η αξία του ανθρώπου κι όχι για την ανεξαρτησία της Ελλάδας!!!!
    .
    .
    .
    .
    3) Δεν προβλέπει την προστασία της ελευθερίας του ελληνικού λαού.
    .
    .
    Στις 9 φορές που εμφανίζεται η λέξη “ελευθερία” στο συνταγματικό κείμενο και οι 9 αφορούν αποκλειστικά τα ατομικά δικαιώματα και δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στην ελευθερία του λαού
    .
    .
    την οποία πρωτίστως όφειλε το Σύνταγμα να κατοχυρώνει και να προστατεύει.
    .
    .
    Και πώς να κατοχυρωθεί η ελευθερία μας εδώ που τα λέμε, από την στιγμή που η κυβέρνηση είναι η πρώτη που μας υποδουλώνει;;;;;
    .
    .
    .
    .
    4) Δεν προβλέπει την υπεράσπιση της πολιτικής και εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας από τους πολιτικούς,
    .
    .
    παρά μόνο στον όρκο που δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,
    .
    .
    ο οποίος αποδεικνύεται με την αδιαφορία του σε έναν εκ των υπευθύνων της σημερινής μεταβολής της Ελλάδας σε ένα κρατίδιο
    .
    .
    πλήρως εξαρτημένο στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα.
    .
    .
    .
    .
    5) Επιτρέπει την θέσπιση νόμου που ορίζει την απόδοση ιθαγένειας και συνεπώς κυριαρχικών δικαιωμάτων σε αλλοδαπούς πληθυσμούς,
    .
    .
    αφού ορίζει στο Άρθρο 3, παράγραφο 3 ότι “Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος”.
    .
    .
    Τις προσπάθειες των κυβερνήσεων να εκμεταλλευθούν το περιθώριο που αφήνει στον νομοθέτη η παραπάνω διάταξη τις είδαμε επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,
    .
    .
    με τις ελληνοποιήσεις και τον νόμο περί ιθαγένειας
    .
    .
    ο οποίος αν ισχύσει θα πάψουν οι Έλληνες να είναι ο πολιτικά κυρίαρχος πληθυσμός της Ελλάδας
    .
    .
    και το προνόμιο αυτό θα το μοιραζονται από κοινού με τους νέους ελληνοποιημένους πληθυσμούς,
    .
    .
    με απρόβλεπτες κοινωνικές συνέπειες.
    .
    .
    .
    .
    6) Επιτρέπει την απώλεια ελληνικών εδαφών και την συρρίκνωση της πατρίδας μας,
    .
    .
    στο Άρθρο 27 παράγραφο 1 που ορίζει ότι “Καμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών”.
    .
    .
    Με άλλα λόγια, όταν προετοιμαστεί κατάλληλα το έδαφος όποιος θα θέλει να αποκτήσει ένα κομμάτι της Ελλάδας, δεν θα χρειάζεται να μας κηρύξει πόλεμο,
    .
    .
    αρκεί να εργασθεί διπλωματικά ή αλλιώς
    .
    .
    ώστε να περάσει ο νόμος που θα ορίζει την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην εν λόγω περιοχή.
    .
    .
    .
    .
    7) Υποχρεώνει τους Έλληνες να υπερασπίζονται με κάθε μέσο ένα Σύνταγμα που νομιμοποιεί την απώλεια της ελευθερίας,
    .
    .
    της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας των Ελλήνων στην πατρίδα τους,
    .
    .
    αφού σύμφωνα με το Άρθρο 120, (παρ.2) υποχρεούμαστε να τηρούμε το Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό αλλά (παρ.4)
    .
    .
    και να υπερασπιζόμαστε την τήρηση του Συντάγματος με κάθε μέσον απέναντι σε όποιον επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
    .
    .
    Κι αφού ότι είναι συνταγματικώς ορθό οφείλω να το υπακούω και να το τηρώ,
    .
    έτσι και την συνταγματικώς προβλεπόμενη απώλεια της ελευθερίας μου και της ανεξαρτησίας μου,
    .
    οφείλω κι αυτήν να την υπακούω και να την τηρώ.
    .
    .
    Συνεπώς, η εναντίωση σε συνταγματικά νόμιμες αποφάσεις ακόμα κι όταν αυτές είναι προδοτικές για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας,
    .
    .
    συνιστά εναντίωση στην τήρηση του Συντάγματος.
    .
    .
    Σε αυτήν την περίπτωση, καλούνται οι πολίτες να κάνουν το χρέος τους και να διασφαλίσουν την τήρηση του Συντάγματος με κάθε μέσον απέναντι σε όσους δεν το τηρούν και θέλουν να το ανατρέψουν.
    .
    .
    Με άλλα λόγια, το Σύνταγμα νομιμοποιεί τη βία μόνο όταν απειλείται η τήρησή του,
    .
    .
    όχι όταν απειλείται η ελευθερία και η ανεξαρτησία της πατρίδας.
    .
    .
    Αυτό όμως δεν μπορεί να διασφαλίζει τα συμφέροντα της κοινωνίας,
    .
    .
    παρά μόνο τα συμφέροντα εκείνων που εξυπηρετούνται από την διατήρηση του ισχύοντος Συντάγματος…
    .
    .
    κι ανάμεσά τους σίγουρα δεν είναι ο ελληνικός λαός…
    .
    .
    .
    .
    Αν υπάρχει ένας θεσμός στον οποίο οφείλουμε αφοσίωση πάντα,
    .
    .
    άσχετα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας, ποιοί πολιτικοί βρίσκονται στην εξουσία, ποιο κόμμα κυβερνά κτλ,
    .
    .
    .
    αυτή είναι η Πατρίδα –
    .
    .
    .
    κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει το ίδιο το Σύνταγμα στο χωρίο της παραγράφου 5, Άρθρο 120 όπου εκτός από τον σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους αναφέρει ότι
    .
    “η αφοσίωση στην Πατρίδα και την Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων”.
    .
    .
    Αρκεί βέβαια η ερμηνεία που αποδίδουν η Βουλή και τα Δικαστήρια
    .
    .
    στην λέξη “Πατρίδα” εντός της διάταξης αυτής,
    .
    .
    να είναι αυτή που αντιλαμβάνεται ο κοινος νους…
    .
    .
    .
    .
    Τάσος Συριανός
    .
    Συγγραφέας του βιβλίου
    “Το Συμβόλαιο της Υποταγής: πώς το Σύνταγμα καταστρέφει την ελευθερία μας πώς να την ανακτήσουμε“.
    .
    .
    Το συμβόλαιο της υποταγής by Εκδόσεις Οσελότος – Issuu
    .
    .
    http://issuu.com/ocelotos/docs/to_symvolaio_ypotaghs_finals?mode=window&pageNumber=1
    .
    .
    ΠΗΓΗ
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/7_26.html#ixzz4CAbWkxzK
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/7_26.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=3AtB_0X_wu0

    • :
      :
      :
      :
      :
      :
      :
      :
      ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ,
      :

      ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ…
      :

      ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!
      :
      .
      .
      ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:

      :
      .
      .
      .
      Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
      .
      Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
      :
      Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
      .
      Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
      :
      Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
      σε διεθνή όργανα.
      .
      Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
      :
      Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
      .
      Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
      :
      Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ήμέλη της κυβέρνησης.
      .
      Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
      :
      Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
      .
      Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
      :
      Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
      .
      Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
      :
      Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
      .
      Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
      :
      Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
      .
      Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
      :
      Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
      αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.
      .
      Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
      :
      Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνική ασφάλισης.
      .
      Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
      :
      Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.
      .
      Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
      :
      Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.
      .
      Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
      :
      Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
      Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.
      .
      Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
      :
      Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
      μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.
      .
      Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
      :
      Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
      .
      Άρθρο 61 Παράγραφος 2. Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
      :
      Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
      παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.
      .
      Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
      :
      Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.
      .
      Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
      :
      Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
      κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.
      .
      Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
      :
      Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους

      :
      Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/ ΣΟΡΥ….

      :
      .
      .
      ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ
      .
      .
      .
      :
      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_6591.html
      :
      :
      :
      :
      :
      :
      :
      https://www.youtube.com/watch?v=1QBYP6eU6oA

        • .
          .
          ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ,
          .
          ΟΟΟΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΗΣ ,
          .
          ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ …………
          .
          ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ , ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ,
          .
          ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ , ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ,
          .
          Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ .
          .
          .
          Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ,
          .
          ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !
          .
          .
          ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
          .
          .
          ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ,
          .
          .
          ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ………………
          .
          .
          Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ………..
          .
          .
          ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ .
          .
          ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ !
          .
          .
          ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ …………..
          .
          .
          ΔΥΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ,
          .
          .
          ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΩΣΙΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ……….
          .
          .
          .
          ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΩΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
          .
          .
          ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ !
          .
          .
          ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ! ! !
          .
          .
          ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ ……………
          .
          .
          .
          .
          ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΖΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ,
          .
          .
          .
          ΟΣΟ ΘΑ ΖΩ ,
          .
          Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………..
          .
          .
          .
          .
          ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
          .
          .
          .
          .
          .
          .https://www.youtube.com/watch?v=_f5WZ1tbcw4

          • .
            .
            .

            .
            .
            .
            .
            .

            .
            Διεθνές σύμφωνο μετανάστευσης – το ολοκαύτωμα της Ευρώπης

            28 / 11 / 2018
            https://1.bp.blogspot.com/-OVElJlEdiC0/W_1tnDd6ZHI/AAAAAAAAU44/R8BJgimRfZA2IsZpfhOvnPD8TJD0ev3dwCLcBGAs/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B71.jpg
            .
            .
            .

            .
            ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ
            .
            .
            .
            .
            ikonsgr29 Νοεμβρίου 2018 – 12:12 μ.μ.
            .
            Καλά,όλη η συλλογιστική περί «αυθόρμητης μετανάστευσης των υπερπληθών φτωχών και κατατρεγμένων του πλανήτη» είναι ΕΝΤΕΛΩΣ για τον π…, όμως αυτό:
            .
            .
            – θα επιτρέπουν το πολύπλοκο θέμα της κοινωνικής ενσωματώσεως να υπάγεται στην βούληση των μεταναστών και όχι στους νόμους και στις αποφάσεις των χωρών υποδοχής,
            .
            .
            ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!
            .
            .
            Δηλαδή οι κύριοι μας λένε ότι ΟΙ ΟΡΔΕΣ, ΒΑΡΒΡΑΡΩΝ,
            .
            ΑΜΜΟΡΦΩΤΩΝ, ΑΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΙΤΩΝ,
            .
            ΔΕΝ χρειάζεται να… «ενσωματωθούν»- εκπολιτιστούν,
            .
            αν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ το θέλουν!!!!
            .
            Αλλά θα είναι «δικαίωμα»,
            .
            του κάθε 3 κοσμικού κατσαπαλιά και τυχοδιώκτη,
            .
            άμα γουστάρει, να παραμένει στην κτηνώδη κατάσταση που βρίσκεται ,
            .
            και να συμπεριφέρεται αναλόγως…
            .
            .
            Η όλη ιστορία πάντως ειδικά με την έκρηξη πληθυσμού στην Αφρική,
            .
            είναι κλασσική περίπτωση εβραϊκής συλλογιστικής:
            .
            «πρώτα δημιουργούμε το πρόβλημα,
            .
            μετά σας «προσφέρουμε» την λύση!»
            .
            Τι εννοώ;
            .
            Εχετε σκεφτεί ποτέ,
            .
            ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ
            .
            ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ,
            .
            ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10ΕΤΙΕΣ,
            .
            ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ;
            .
            .
            Και αυτό βεβαίως ΔΕΝ συνέβαινε παλαιότερα!
            .
            Τι άλλαξε λοιπόν;
            .
            Αυτό που άλλαξε,είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ «ανθρωπιστική» βοήθεια των «φιλάνθρωπων» του δυτικού κόσμου,
            .
            .
            όπου ο συνδυασμός ακατάσχετης παροχής τροφίμων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (γιατροί του κόσμου, γιατροι χωρίς ζαρτιέρες κτλ, btw,
            .
            .
            ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ χρηματοδοτούνται όλοι αυτοι οεο;),
            .
            .
            ΜΕΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ= ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!
            .
            .
            Αφού λοιπόν με ωμη παρέμβαση οι «φιλάνθρωποι» ,
            .
            ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ που υπήρχαν και λειτουργούσαν απο πάντα στην Αφρική,
            .
            δημιούργησαν ένα ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΗΤΟ πρόβλημα υπερπληθυσμού στην Αφρική!
            .
            .
            Και να που τώρα, λίγες 10ετίες μετά, έρχονται να δώσουν την λύση:
            .
            ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ «ΚΑΚΙΑ» ΕΥΡΩΠΗ!
            .
            .
            Και γράφω «σας τους μετακομίσουμε»,
            .
            γιατί φοβάμαι ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους αγαπησιάριδες φιλάνθρωπους
            .
            ΔΕΝ σκέφτεται, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ άνθρωπος,
            .
            είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορέσει από μόνος του,
            .
            να βρει την δύναμη, τα λεφτά και τα μέσα,
            .
            για να έρθει ως «προσφυγο-μετανάστης» στην ευρώπη!
            .
            Για μία ακόμα φορά λοιπόν,η «ανθρώπινη παρέμβαση» δηλαδή
            .
            .
            η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ,
            .
            .
            είναι αυτή που επιτρέπει την μαζική μετανάστευση,
            .
            χωρίς αυτήν, ΟΥΔΕΙΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
            .
            .
            Βλέπουμε λοιπόν, ότι το σχέδιο ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ του λευκού,
            .
            Χριστιανού πολιτισμένου ανθρώπου, είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ οργανωμένο
            .
            και δομημένο,(π.χ. το πως χρησιμοποιούν την ανθρωπιστική βοήθεια,
            .
            ΟΧΙ από… «αγάπη και φιλανθρωπία»
            .
            αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον για την ραγδαία αύξηση
            .
            του πληθυσμού=δημιουργία τους «στρατού εισβολής» για την ευρώπη)
            .
            όπου επιπλέον, μέσω της ανελέητης προπαγάνδας
            .
            των «φτωχών καϋμενων προσφυγομεταναστών με τα παιδάκια»,
            .
            προκαλούν το θυμικό και το συναίσθημα του μέσου ευρωπαίου,
            .
            .
            ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ
            .
            ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!
            .
            .
            Ο Θεός να βάλει το χέρι του…
            .
            .
            https://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html
            .
            .
            .
            .

            .
            .
            ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
            .
            https://www.youtube.com/watch?v=YtSTjOdqT9o

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>