«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ!!!

ΕΛΛΑΣ
Αθήνα 25η Νοεμβρίου 2018

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: «Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή!!!»
«Η μαύρη βίβλος της Ελληνικής Δικαιοσύνης»
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2018/06/blog-post.html

«Ζάλευκος ο των Λοκρών νομοθέτης τους νόμους έφησε τοις αραχνίοις ομοίους είναι, εάν μεν γαρ εμπέση μυία ή κώνωψ, κατέχεται εάν δε σφήξ ή μέλιττα, διαρρήξασα αφίπταται ούτω και επί τους νόμους. εάν μεν εμπέση πένης, συνέχεται. εάν δε πλούσιος ή δυνατός λέγειν, διαρρήξας αποτρέχει»
Σε Νεοελληνική απόδοση: «Ο Ζάλευκος, ο νομοθέτης των Λοκρών παρομοιάζει τους νόμους με τον ιστό της αράχνης, διότι εάν πέσει επί του ιστού μύγα ή κουνούπι, αιχμαλωτίζεται, εάν όμως πέσει σφήκα ή μέλισσα, θα τον διαρρήξει και θα συνεχίσει να πετάει όπως συμβαίνει και με τους νόμους.
Εάν πέσει επί του ιστού των νόμων φτωχός, συλλαμβάνεται, εάν όμως πέσει πλούσιος ή δυνατός, τον διαρρηγνύει και φεύγει»

****************************
ΟΥΔΟΛΩΣ θα υιοθετήσουμε, διά του παρόντος, την παρανομία της κυρίας που πλαστογράφησε το ενδεικτικό της 5ης Δημοτικού, για να προσληφθεί ως καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό.
Οι αρμόδιοι όμως που εξέτασαν τα προσκομισθέντα έγγραφα ΟΥΔΕΜΙΑ ευθύνη φέρουν;

Δεν είναι οι ηθικοί αυτουργοί του αδικήματος της πλαστογραφίας;

Δεν γνώριζαν ότι το ενδεικτικό δεν είναι απολυτήριο ή υπέκυψαν στην εντολή του υπουργού Συντονισμού της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ του 1981, Απόστολου Λάζαρη, προς τους Πασόκους, όταν έλεγε: «Φέρτε μου πτυχίο και ας είναι και από μπακαλόχαρτο» ή ατόνησε η μνήμη των υπηρετών της Θέμιδος;

ΕΛΛΑΣ 1

Με το Λαζάρειο αυτό «σύνθημα», κατακλύστηκε το δημόσιο με πλαστούς τίτλους σπουδών, ακόμη και διδακτορικά και Masters.

Πόσοι μπορούν να καυχηθούν σήμερα για το σύννομο των τίτλων σπουδών τους;
Η Πανεπιστημιακή κοινότητα, η Διοίκηση, η Ιεραρχία, οι πολιτικοί ή η Δικαιοσύνη;
Πόσοι κάτοχοι ψευδών τίτλων σιτίζονται σήμερα από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού κουνώντας του συγχρόνως το δάχτυλο;
Η καταραμένη «μεταπολίτευση» έχωσε και εδώ βαθειά τα ιοβόλα νύχια της δηλητηριάζοντας τον κοινωνικό ιστό, με αποτέλεσμα την απώλεια της ηθικής του.
Παντού ενδημεί η σήψη και εάν είσαι αντίθετος με το ρεύμα της εποχής λοιδορείσαι, είσαι ο αποτυχημένος, ο ανεπρόκοπος, το κορόϊδο και ο ηλίθιος που ΔΕΝ κατάλαβες πώς παίζεται το «παιχνίδι της επιτυχίας».
Ας τολμήσουν οι κήνσορες της παράνομης συμπεριφοράς της κυρίας να αμφισβητήσουν τα γραφόμενα, τα οποία επιρρωνύονται από την ως άνω διαχρονική γελοιογραφία της επικρατούσης «αξιοκρατίας» που έφερε το κράτος και την Ελληνική κοινωνία στην σημερινή κατάντια.
Ας τολμήσουν!!!
Η Δικαιοσύνη «Τυφλή τα τ’ ώτα, τον τε νουν, τα τ’ όμματα», διυλίζουσα τον κώνωπα και καταπίνουσα την κάμηλο άσκησαν όλη την Ιαβέρειο νομιμοφροσύνη τους στην ράχη μιάς εργαζόμενης που πιθανόν δεν είχε την εύνοια κάποιας κλαδικής που θα διαδήλωνε και θα κατέστρεφε τα πάντα, για την απαλλαγή της.

Μήπως οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία της συγκεκριμένης κυρίας, φοβούμενοι ότι ενδέχεται να καταλάβει υπουργική θέση, όπως συνέβη προσφάτως με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό ή όπως κάποια άλλη καθαρίστρια, μη Ελληνίδα, εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρωβουλή;

Δεν γνωρίζουμε βέβαια τις συνθήκες διεξαγωγής της διαδικασίας και τις θέσεις του νομικού παραστάτου της κυρίας αλλά καταδικάστηκε, λέει, η κυρία με βάση τον νόμο 1608/1950 «Περί καταχραστών του Δημοσίου» διότι η Δικαιοσύνη έκρινε ότι το Δημόσιο εξαπατήθηκε και υπέστη «μεγάλη ζημιά», καταβάλλοντάς της μεικτές αποδοχές δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Και ερωτάμε εμείς, οι μη γνωρίζοντες: «Οι 43 κατηγορούμενοι της υπόθεσης του Χρηματιστηρίου που κρίθηκαν αθώοι, ο Τάσος Μαντέλης, ο Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, ο Θεόδωρος Τσουκάτος, οι επτά ανώτατοι Εφοριακοί που αθωώθηκαν προσφάτως και τόσοι άλλοι, ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο;

Γιατί ο πολίτης να αισθάνεται ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά και η εμπιστοσύνη του προς τον θεσμό της να έχει φθάσει στο Ναδίρ;

Είναι και η Δικαιοσύνη παράγωγο ή μέλος της διάχυτης διαφθοράς;»
Θέτουμε υπ’ όψιν, πρωτίστως των «φρουρών του νόμου», τα λεχθέντα την 26η Απριλίου 2018 υπό της κυρίας Ξένης Δημητρίου, Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, από του βήματος του συνεδρίου με θέμα «Δημοκρατία και Διαφθορά», που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τόνισε ότι: «Οργιάζει η διαφθορά στη χώρα μας.

Η διαφθορά στη χώρα μας είναι κάθετη και οριζόντια και στο γεγονός αυτό εδράζεται η χειρότερη κρίση που αντιμετωπίζει στην Ιστορία της η ελληνική οικονομία…. Είναι οι άπειρες υποθέσεις διαφθοράς που έχουν κατακλύσει τα δικαστήρια και αφορούν οργανισμούς του δημοσίου, φορείς, νοσοκομεία κ.ά., όπου η διαφθορά έχει εκτραφεί από πολλά χρόνια».
Ο πρόεδρος δε του Αρείου Πάγου κύριος Βασίλης Πέππας, σημείωσε από το βήμα του ίδιου συνεδρίου, ότι: «διαφθορά δεν είναι μόνο οι παράνομες πληρωμές, οι μίζες, η εξαγορά συνειδήσεων, η διαπλοκή στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Είναι ο ευτελισμός του κοινωνικού αγαθού, η έκπτωση της κοινωνικής λειτουργίας, η εξοικείωση με την εξουσία, η συνολική μετατόπιση της κοινωνίας από τις αξίες της», τονίζοντας ότι: «η δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί έναντι της διαφθοράς».

Στις συγκυρίες που ευνοούν την διαφθορά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κυρία Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, η οποία στάθηκε στην έλλειψη θεσμικής επιβολής κανόνων και αποτελεσματικού συστήματος καταστολής.

Μεταφέροντας στο ακροατήριο ποσοτικά στοιχεία από έρευνες κοινής γνώμης, είπε ότι το 80% προκρίνει ως κυριότερη αιτία της διαφθοράς την αναποτελεσματικότητα της εξουσίας και την αδιαφάνεια, χαρακτηρίζοντας ως επείγουσα ανάγκη την ύπαρξη συντονισμένης προσπάθειας ώστε να παταχθούν οι εκφάνσεις της διαφθοράς και αναφορικά με την πρόληψη, υπέδειξε ως προϋπόθεση την σωστή εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των νέων πολιτών.

Λαμβανομένων υπ’ όψιν όλων των ανωτέρω και με γνώμονα την εξοντωτική καταδίκη της κυρίας, για διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος, η σκέψη μας οδηγείται στο συμπέρασμα ότι κύρια υπόλογη για τα θλιβερά τεκταινόμενα στους κόλπους της Ελληνικής κοινωνίας όπου ανθεί ο εξυπνακιαδισμός, η λαμογιά (κατά τον νεολογισμό) και η σήψη των αξιών και των ιδανικών, είναι η ισταμένη και καθημένη Δικαιοσύνη η οποία, με τις πράξεις και τις παραλείψεις της, όχι μόνο εκτρέφει τα σαπρόφυτα των υπονόμων της εξουσίας και της αδιαφάνειας αλλά αυτοκαταργείται ως Συνταγματική λειτουργία διαπράττοντας το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας.

Όθεν, οι δικαστές που καταδίκασαν την εν λόγω κυρία οφείλουν να κοιτάξουν στον καθρέπτη της συνείδησής τους και εάν στο είδωλό του δουν την οπτασία του Ιαβέρη, ας αναζητήσουν έναν Σηκουάνα για να χαθούν στα λιμνάζοντα νερά του.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής
210 3250220 6944325056

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>