«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Πάντα ο Έλληνας κερδίζει με το αίμα του την ελευθερία..!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ

Από την Ελληνική ταινία ‘’ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ’’ (1973) «Εμπρός των Ελλήνων γενναία παιδιά, να ελευθερώσετε τα ιερά χώματα της Μακεδονίας!

Ο Παύλος Μελάς φώτισε το δρόμο!

Πάντα ο Έλληνας κερδίζει με το αίμα του την ελευθερία.

Τιμή να πεθαίνεις για την Μακεδονία, για την Ελλάδα!

Έλληνες τώρα!

Τώρα Μακεδόνες είναι που πολεμάτε για όλα!

Για όλα! Ζήτω η Μακεδονία!

Ζήτω η ελευθερία! Εμπρός!!»

Ελληνική ταινία ‘’ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ’’ (γυρίστηκε το 1973) Έτος παραγωγής: 1973 Διάρκεια: 195′ Είδος: Ιστορική Σκηνοθεσία: Φίλιππος Φυλακτός Σενάριο: Αντώνης Δαυίδ Φωτογραφία: Σταμάτης Τρύπος Μουσική σύνθεση: Γιάννης Σπανός Παραγωγός: Φίλιππος Φυλακτός Ηθοποιοί: Λάκης Κομνηνός, Καίτη Παπανίκα, Γιάννης Αργύρης, Φαίδων Γεωργίτσης, Άννα Βαγενά, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Γιώργος Τζώρτζης, Λίλη Παπαγιάννη, Λευτέρης Βουρνάς, Νίκος Τσαχιρίδης, Νίκος Βασταρδής, Κώστας Μπαλαδήμας, Λευτέρης Γυφτόπουλος, Ανδρέας Φιλιππίδης, Παντελής Ζερβός, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Νίκος Απέργης, Γιάννης Κανδήλας, Νάσος Κεδράκας, Γκίκας Μπινιάρης, Νίκος Λυκομήτρος, Γιάννης Μαλούχος, Αρτέμης Μάτσας, Μάκης Ρευματάς, Λάκης Γκέκας, Χρήστος Νάτσιος, Γρηγόρης Βαφιάς, Γιώργος Οικονόμου, Έρση Δοξακοπούλου, Κώστας Παπαχρήστος, Νίκος Δενδρινός, Σταύρος Φαρμάκης, Κώστας Φραγκόπουλος, Γιώργος Τζέρμπος, Θεόδωρος Πετρόπουλος, Τάκης Βουλαλάς, Παναγιώτης Μποτίνης, Λευτέρης Γρηγορίου, Κώστας Πολιτίδης, Χάρης Αφεντουλίδης, Ρούλα Χριστοπούλου, Δημήτρης Τσοϊδάκης, Γιάννης Βαλσάμης, Κατερίνα Μπόμπου, Γιάννης Πετράκης, Δήμητρα Γαλάνη (τραγούδι) Πλοκή: Στα τέλη του 19ου αιώνα, η υπό τουρκική κατοχή Μακεδονία και οι ελληνικοί πληθυσμοί της υποφέρουν διπλά, μιας και οι βούλγαροι κομιτατζήδες δρουν στην περιοχή παράλληλα με τις τουρκικές δυνάμεις.

Ο Πάυλος Μελάς (Λάκης Κομνηνός), μέλος της Εθνικής Εταιρείας από τα χρόνια του στην Σχολή Ευελπίδων, αποφασίζει το 1904 να αναλάβει την ηγεσία του αγώνα στη Μακεδονία.

Μαζί με τους άνδρες του θα φέρουν σε πέρας τρεις αποστολές, αλλά στο τέλος θα παγιδευτούν, κατόπιν προδοσίας, και ο Μελάς θα σκοτωθεί στο χωριό Σιάτιστα.

Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1973-1974 και έκοψε 432.989 εισιτήρια.

Ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 44 ταινίες. Παρά ταύτα, δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση επειδή θεωρείται από κάποιους ως αλυτρωτική.

Πηγή αναδημοσίευσης: ybulbu https://www.youtube.com/watch?v=iLW-F…

Ένα νέο σχόλιο στο άρθρο «Ποιος προδότης θα δόση αυτό το ιερό Ελληνικό κομμάτι γης, από αρχής του κόσμου;;;;» http://arxaiaithomi.gr/2018/11/23/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%cf%8c%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%b5%ce%bb%ce%bb/

Συντάκτης: Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ (IP: 178.59.242.214, 178-242-214.dynamic.cyta.gr) Ηλ. διεύθυνση : faos347@yahoo.com

URL: http://arxaiaithomi.gr/

Ποιος είναι: http://whois.arin.net/rest/ip/178.59.242.214

Σχόλιο:

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…!!! Για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…. Μαθητικό συλλαλητήριο την Δευτέρα στον ΠΥΡΓΟ…!!! ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ…

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_2408.html

ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_7185.html

ΠΑΙΔΙΑ… ΚΑΝΤΕ ΜΠΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_4800.html

Στους Δρόμους Η Ελληνική Νεολαία Για Τη Μακεδονία – Αναρχικοί Προκαλούν Μαθητές Στο Γέρακα – Η Κυβέρνηση Τρέμει & Αποκαλεί «Φασίστες» Όσους Ξεσηκώνονται .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_5940.html

«Τσουνάμι» καταλήψεων σε Πιερία, Σέρρες, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία – ΒΙΝΤΕΟ .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_1388.html

Ντροπή και μόνο – Ξεκίνησε κατάληψη το 1ο ΓΕΛ Μενεμένης, και αυτή είναι δημοσίευση στην ομάδα του σχολείου πρώην διευθύντριας-εκπαιδευτικού του σχολείου μόλις ενημερώθηκε.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/1_22.html

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ… .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_5710.html

Οι νέοι είναι άφθαρτοι, αγνοί και δεν υποκινούνται από κανέναν.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_3217.html

«Κατάληψη υπέρ πατρίδος – Αν είστε Έλληνες θα μας στηρίξετε»: Όλο και περισσότεροι μαθητές στα «κάγκελα» για την Μακεδονία .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_1394.html

Μαθητές φωνάζουν για την Μακεδονία κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών (βίντεο) .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_4569.html

Μάνα ΕΛΛΑΣ μην κλαις η νεολαία ξυπνάει! Ακόμη δεν έχουν δεί τίποτα ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ από τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…!!!

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_5743.html

Ας σταθούμε δίπλα στην Νεολαία μας , δίχως προκαταλήψεις, ειρωνείες και αμπελοφιλοσοφίες .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_1135.html

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_8621.html

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ από την γέννησή του έως & σήμερα | Σάββας Καλεντερίδης Wuppertal 18/11/2018 .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/wuppertal-18112018.html

(Συμφωνία Πρεσπών, Μάτι, Β. Ηπειρος) ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (Βίντεο) .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_6560.html

Αντισταθείτε στην αλλοίωση και στον ευτελισμό των εννοιών και των ιδεών .

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_3648.html

Πάντα ο Έλληνας κερδίζει με το αίμα του την ελευθερία..!!

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/blog-post_6534.html

http://arxaiaithomi.gr/

8 comments to Πάντα ο Έλληνας κερδίζει με το αίμα του την ελευθερία..!!