Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Πατριώτες πατριώτισσες.

300+1 ΠΡΟΔΟΤΕΣΑΝΤΕ
Οι Αμερικανοί δεν έφεραν τα καράβια τους και τα αεροπλανοφόρα στο Αιγαίο για τους Τούρκους, αλλά για μας τα δογματικά θρησκόληπτα ζόμπι.

Ετοιμαστείτε να δείτε και το τέλος της Ελλάδος όπως την ξέρατε, το προτεκτοράτο η ΕΛΛΑΣ θα τεμαχιστεί.
Ετοιμαστείτε να δείτε τον-τους Συμμάχους μας????????? Να παραδίδουν το Αιγαίο στους Τούρκους για συνεκμετάλλευση, αν όχι όλο το μισό.

Οι Αμερικανοί έστειλαν τα καράβια τους και τα αεροπλάνα τους, όχι για τους Τούρκους, αλλά για τους Δούλους τους Ρωμιούς, μην τυχόν κάνουν καμία εξυπνάδα και τους χαλάσουν τα σχεδία.

Ακόμα και στρατιωτική δικτατορία δεν θα τολμήσει να πειράξει τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους.
Έβαλαν τους προδότες να υπογράψουν συμφωνίες και σαν διεθνείς συμφωνίες έφεραν τον στρατό τους νόμιμα να τις προστατέψουν.
Τα πετρέλαια είναι τέχνασμα, γεωπολιτικό παιχνίδι έκαναν σε πλήρη συνεργασία με την Τουρκία και όσα παρακολουθούσαμε ήταν θέατρο για τα δουλικά ζόμπι τους ρωμιούς.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ, φώναζε από νωρίς, ότι οι Αμερικανοί θα μας δώσουν στεγνά στους Τούρκους, αλλά ποιος δίνει σημασία σε μια επαρχιακή ιστοσελίδα, αν όμως ακούγατε με την καρδιά σας τον κίνδυνο και τις κραυγές απελπισίας, θα ψαχνόσαστε, δυστυχώς δεν το κάνατε και θα δείτε- δούμε την φρίκη, θα δείτε τις θυσίες του Κολοκοτρώνη, Του Μακρυγιάννη, του Καποδίστρια και τον χιλιάδων ηρώων μας να τρίζουν τα κόκαλά τους.

Καλά τα προδοτικά και βρομερά πολιτικά σκουλήκια, καλά ο κολογλύφτης κατά όνομα πρόεδρος της δημοκρατίας, αυτή η λέρα ο υπουργός αμύνης στα τέσσερα, ο υπέρ πατριώτης τι συμφωνίες έκανε με τους δολοφόνους μας, αλλά αυτός ο υπερήφανος στρατός που στο διάολο είναι, μην μας πει ο στρατός ότι ο λαός δεν ξεσηκώνετε, αυτές οι στρατιωτικές λινάτσες με πλάκα τα σιρίτια που είναι, τρέχουν για τα πνευματικά τους δικαιώματα, για τις αυξήσουλες και σε διάφορα φόρουμ πασαρέλα!!!!
Δίστιχος ο ελληνικός λαός, ότι και να πάθει, του αξίζει και μην ακούσω καμιά κουφάλα να διαμαρτυρηθεί όπου και να βρεθώ θα τον φτύσω για ψεύτη, δουλοπρεπή και υποκριτή και μην ακούσω ότι αγαπάνε την πατρίδα τους ή τα παιδιά τους, διότι δεν αγαπάνε ούτε τον εαυτό τους!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φιλαράκια Έλληνες και Αμερικάνοι – Στη Θεσσαλονίκη ο 6ος Στόλος – Τι λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ 02.09.2018

http://arxaiaithomi.gr/2018/09/02/φιλαράκια-έλληνες-και-αμερικάνοι-στ/
Τραμπ: Καλό παιδί η Ελλάδα, μπορεί να πεινάει, αλλά συμβάλει με τα περισσότερα έξοδα στο ΝΑΤΟ, αυτήν την έχουμε στο τσεπάκι μας με τους προδότες που κυβερνούν και με τους Έλληνες που τους επιλέγουν!!!!!
http://arxaiaithomi.gr/2018/07/13/τραμπ-καλό-παιδί-η-ελλάδα-μπορεί-να-πε/
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τούρκοι στήνουν παγίδα, εν γνώση της Αμερικής!
http://arxaiaithomi.gr/2018/03/08/προσοχη-οι-τούρκοι-στήνουν-παγίδα-εν-γ/
Ο διεθνής νταβατζής, εξομοιώνει τον θύτη με το θύμα!
Κάλεσμα ΗΠΑ σε Ελλάδα και Τουρκία να αποκλιμακώσουν την ένταση στο Αιγαίο???????
http://arxaiaithomi.gr/2018/02/13/ο-διεθνής-νταβατζής-εξομοιώνει-τον-θύ/
Η ΕΛΛΑΔΑ… Του κάθε τοκογλύφου! Η ΕΛΛΑΔΑ Του κάθε δολοφόνου!
http://arxaiaithomi.gr/2017/08/18/η-ελλαδα-του-κάθε-τοκογλύφου-η-ελλαδ/

http://arxaiaithomi.gr

Related posts: