«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η θυσία του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα, δεν θα πάει χαμένη, δεν θα το αφήσουμε.

ΚΟΤΣΙΦΑΣ 15

Η θυσία του Κωνσταντίνου, θα ταρακουνήσει και το Μακεδονικό. 

Είδη κάποιοι πολιτικοί προδότες, από την εγκάθετη βουλή, κατόπιν εορτής και εκ του ασφαλούς, άρχισαν να βγάζουν πατριωτικές ιαχές, με πρώτον αρχιμαφιόζο Μητσοτάκη.

Είδαν ότι η θυσία του Κωνσταντίνου πουλάει, γιατί να μην την εκμεταλλευτούν;

Η Αμερική και οι γνωστοί φίλοι μας σύμμαχοι???????????? Λένε φανερά ότι θα φτιάξουν Βαλκανικό κράτος, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, εμείς τι στο διάολο περιμένουμε;;;;;;;;;;;;;;;

Ασφυκτικές οι πιέσεις στα χωριά της Βορείου Ηπείρου την ίδια στιγμή που στην Αλβανία αλληλοκατηγορούνται τα κόμματα για υπόθαλψη των συμμοριών που καλλιεργούν και διακινούν ναρκωτικά.

Η δολοφονία Κατσίφα, ο προκλητικός Ράμα και ο χασισοβολώνας της Ευρώπης
11 Νοεμβρίου 2018

Η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρεια Ηπειρο έχει ρίξει βαριά σκιά στις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Η εγκάθετη βουλή, με τα κάθε λογής απόβλητα, έχει γίνει πασαρέλα διεθνών πωλήσεων της Ελλάδος!

Παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει για βελτίωσή τους, με επαφές και προθέσεις συμφωνίας επί θητείας του Νίκου Κοτζιά, τα προβλήματα παρέμεναν ανοικτά.

Οι προκλήσεις ομάδας αλβανών εθνικιστών που μιλούσαν για τη «Μεγάλη Αλβανία», βάζοντας θέμα Τσαμουριάς στην Ελλάδα ήταν ένα ζήτημα.

Κατά καιρούς γίνονται προκλητικές αναφορές, ακόμη και διαδηλώσεις στην Αλβανία από ακραίους που διακινούν χάρτες με την Αλβανία να φτάνει μέχρι την Πρέβεζα.

Κι αν αυτό το θέμα προκαλεί θυμηδία και δεν είναι καθόλου σοβαρό, η υπόθεση των συνθηκών διαβίωσης της ελληνικής μειονότητας στη Βόρεια Ηπειρο ή Νότια Αλβανία όπως κάποιοι λένε, είναι εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα.

Παρά το γεγονός ότι ο αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα, θέλοντας να δώσει τα διαπιστευτήρια προόδου στην ΕΕ, ψήφισε νόμο «περί προστασίας των δικαιωμάτων των μειονοτήτων» επί της ουσίας οι Ελληνες εκεί ζουν καθημερινά με το φόβο.

Η Αλβανία θέτει προβλήματα ως προς τη διδασκαλία ή ακόμη και τη χρήση της ελληνικής γλώσσας, την ταυτοποίηση των μελών της, ζητήματα με τα περιουσιακά στοιχεία.

Αλλωστε πριν από μερικούς μήνες η κυβέρνηση Ράμα εξόργισε τη μειονότητα γκρεμίζοντας ακίνητα που ανήκουν σε Βορειοηπειρώτες και τα οποία βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές.

Οι Βορειοηπειρώτες τονίζουν ότι η δολοφονία Κατσίφα εντάσσεται στο πλαίσιο εκφοβισμού της μειονότητας.

Πιστεύουν ότι  θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η δολοφονία του Κωνσταντίνου και θυμίζουν τα εμπόδια που έβαλαν στην έρευνα για το θάνατό του, ακόμη και την παραποίηση στοιχείων της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Συγνώμη, Κωνσταντίνε. Συγνώμη που φανήκαμε μικροί.

Το γεγονός επίσης ότι δεν τον αντιμετώπισαν απλοί αστυνομικοί αλλά οι κομάντος που χρησιμοποιούνται για ειδικές αποστολές, δείχνει ότι εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία, το γεγονός ότι ο Κατσίφας πυροβολούσε στον αέρα και τον σκότωσαν στέλνοντας μήνυμα στη μειονότητα, αλλά τους την χάλασε όταν σήκωσε τα χέρια ψηλά, διότι κατάλαβε ότι δεν ήταν αστυνομικοί, αλλά οι εντεταλμένοι εκτελεστές του.

Τα όσα ακολούθησαν ασφαλώς και δεν χαρακτηρίζουν ένα κράτος που θέλει να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονες, που βασίζεται σ’ αυτούς μιας και εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα και που επιδιώκει την ευρωπαϊκή πορεία της.

Ο Εντι Ράμα έσπευσε να χαρακτηρίσει «τρελό εξτρεμιστή» τον Κατσίφα και αμέσως μετά την ταφή του έβρισε με σκαιό τρόπο όσους πήγαν στην κηδεία του κρατώντας επί ώρες 52 από αυτούς και χαρακτηρίζοντας ανεπιθύμητο πρόσωπο την ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους από την Κύπρο.

Οι πιέσεις στα χωριά της Βορείου Ηπείρου είναι συστηματικές.

Οι μειονοτικοί τονίζουν ότι ομάδες αλβανών εξτρεμιστών που ανήκουν στην εθνικιστική οργάνωση «Κίνημα για την Μεγάλη Αλβανία», με αρχηγό τον Ταχίρ Βελίου, προβαίνει σε συστηματική προσπάθεια να διώξει τους βορειοηπειρώτες από την περιοχή.

Εχουν καταγγελθεί επιθέσεις τη νύχτα, καίνε ελληνικές σημαίες, προβαίνουν σε κλοπές με αποτέλεσμα οι βορειοηπειρώτες να μαζεύουν τα πράγματά τους και να φεύγουν για τα Ιωάννινα.

Το ίδιο το αλβανικό κράτος καταγγέλλεται ότι με αμφιβόλου γνησιότητας πιστοποιητικά κλέβουν χιλιάδες στρέμματα γης από τους μειονοτικούς.

Η αλβανία είναι ο χασισοβολώνας της Ευρώπης και η διεθνή κοινότητα δεν ασχολείται με αυτά, γιατί τα συμφέροντά της είναι, να έχουν ενα Ραμα, Μπερισα, Ερτονγαν, Ζαεφ να κάνουν την δουλειά τους, για αυτό είναι τόσο φιλάνθρωποι με τους αλλόφυλους λαθρομετανάστες, τον δούρειο ίππο για την καταστροφή της Ελλάδος!!!!!

Κωστας  β

H Αλβανία έχει καταγγελθεί σε όλους τους τόνους ότι είναι ο χασισοβολώνας της Ευρώπης και μάλιστα συνεχείς είναι οι κατασχέσεις τεράστιων ποσοτήτων κάνναβης στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Είτε με φορτηγά που φεύγουν προς την Ελλάδα είτε με γαϊδουράκια που μεταφέρουν τα ναρκωτικά σε μικρά λιμανάκια της Αλβανίας, η χώρα έχει γίνει ο μεγαλύτερος καλλιεργητής και διακινητής κάνναβης.

Σύμφωνα με υπολογισμούς των ίδιων των Αλβανών η επικερδής αυτή επιχείρηση αποφέρει πάνω από 4,5 δις ευρώ ετησίως.

Ο Αμερικανός πρεσβευτής στα Τίρανα Ντόναλντ Λου έχει δηλώσει ότι η Αλβανία αποτελεί κέντρο οργανωμένου εγκλήματος, διακίνησης ναρκωτικών, όπλων και πορνείας, επισημαίνοντας ότι τέσσερις επικίνδυνες μαφιόζικες συμμορίες εμπλέκονται, μέσω 20 γνωστών οικογενειών, σε trafficking, εκβιασμούς, κλοπές αυτοκινήτων και ξέπλυμα χρήματος, ενώ φυσικά ελέγχουν και την καλλιέργεια και το εμπόριο χασίς.

Όμως για τον ΗΡΩΑ Κωνσταντίνο κάνει την πάπια η Αμερική, αλλά είναι ομιλητική με τον Κουφοντήνα, σε αυτούς παραδίδουμε την πατρίδα μας;;;;;;;

Οι ίδιες αυτές οικογένειες χρηματοδοτούν αφειδώς πολιτικούς και κυριολεκτικά χτίζουν πολιτικές καριέρες.

Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι τα πολιτικά κόμματα στην Αλβανία συγκρούονται καθημερινά κατηγορώντας το ένα το άλλο για στενές σχέσεις με συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά.

Και δεν είναι μυστικό ότι και ο ίδιος ο Εντι Ράμα έχει κατηγορηθεί πως υποθάλπει με το αζημίωτο αυτές τις συμμορίες.

Μπορεί κανένας Έλληνας πατριώτης ηγέτης να συνομιλήσει με αυτόν τον έμπορο ναρκωτικών;;;;;;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το… πλουσιότερο χωριό της Ευρώπης είναι το Λαζαράτι, στα σύνορα με την Αλβανία, όπου η καλλιέργεια ναρκωτικών έχει αποφέρει τεράστια έσοδα και παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει επιδρομές της Αστυνομίας για να σταματήσει το εμπόριο χασίς.

Μόλις πρόσφατα ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας και πρώην πρόεδρος της χώρας, Σαλί Μπερίσα, κατηγόρησε την αλβανική κυβέρνηση ότι έχει τον άμεσο έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στην Αλβανία.

Σε δημοσίευμά της η σκοπιανή εφημερίδα Vecer ανέφερε ότι ο Σαλί Μπερίσα σε συνέντευξή του στην τηλεόραση News24, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα ότι εμπλέκεται άμεσα και ελέγχει την παραγωγή και τη διακίνηση μαριχουάνας στην Αλβανία.
Σύμφωνα με τον ίδιο «περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια ευρώ σε ναρκωτικά κρύβονται σε αλβανικές σήραγγες».
«Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα εμπλέκεται άμεσα στην παραγωγή και τώρα στη συλλογή των ναρκωτικών».
Πρόσθεσε ότι οι κατηγορίες εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Σαϊμίρ Ταχίρι, είναι πραγματικές και δήλωσε ότι «είχε έναν ρόλο στην οικογενειακή συμμορία Χαμπιλάι, η οποία έκανε μεγάλη μεταφορά ναρκωτικών από την Αλβανία στην Ιταλία, όπως εντόπισε η ιταλική Εισαγγελία κατά της μαφίας».
Είπε ακόμη ότι «ο αδελφός του σημερινού υπουργού Εσωτερικών Φαστμίρ Τζαφάι είναι μέλος μεγάλης αλβανικής μαφιόζικης ομάδας που κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών στο εξωτερικό».

Η υπόθεση του Σαμίρ Ταχίρι, υπερυπουργού της κυβέρνησης Ράμα είχε συγκλονίσει τη γειτονική χώρα, αλλά ο πρωθυπουργός κατάφερε να την ξεπεράσει.

Αλλά και η είδηση για τον αδερφό του Τζαφάι είναι ακραία παραβατικός προκάλεσε την παραίτηση του Φαστμίρ Τζαφάι, λίγες ημέρες προτού δολοφονηθεί ο Κατσίφας.

Ο Ράμα είχε «παραιτήσει» τον υπουργό Εσωτερικών και τον είχε αντικαταστήσει με τον σύμβουλο ασφάλειας του πρωθυπουργού και πρώην στρατηγό Σαντέρ Λιέσι.

Ο τελευταίος, όμως, δεν είχε ακόμα αναλάβει τα καθήκοντά του επειδή εκκρεμεί η έγκριση του διορισμού του από την αλβανική Βουλή.

Η παραίτηση Τζάφαϊ αρχικά αποτέλεσε έκπληξη, καθώς ήρθε μόλις μία εβδομάδα μετά την καθοδηγούμενη από αυτόν αστυνομική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας με την κωδική ονομασία «Vol-Vo4», η οποία διεξήχθη σε 12 πόλεις της Αλβανίας.

Στην επιχείρηση αυτή, που διήρκεσε τρεις ημέρες, συμμετείχαν 1.500 αστυνομικοί και είχε στόχο να εξαρθρώσει ένα ισχυρό δίκτυο εμπόρων ναρκωτικών με διασυνδέσεις στα κυβερνητικά κλιμάκια.

Στη συνέχεια προέκυψε ότι ο αδερφός του Τζάφαΐ ήταν μπλεγμένος στο εμπόριο ναρκωτικών και μάλιστα, είχε βρεθεί, υπόλογος στην Ιταλία για τις δραστηριότητές του αυτές.

Ασχέτως με την εσωτερική κατάσταση που επικρατεί στην Αλβανία, η στάση του σοσιαλιστή Εντι Ράμα τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει την οργή της ελληνικής διπλωματίας.

ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στην Ελλάδα είναι φανερή η προσπάθεια εκμετάλλευσης τη δολοφονίας Κατσίφα από διάφορα ευκαιριακά πολιτικά αποβράσματα εντός και εκτός βουλής.

Αλλά από την πλευρά της Αλβανίας, δεν είναι μόνον οι εθνικιστικοί κύκλοι που επιμένουν για τη «Μεγάλη Αλβανία».

Οσο, όμως, υπάρχουν προβλήματα στην ελληνική μειονότητα, όσο δεν λύνονται ζητήματα με τα θαλάσσια σύνορα, ο καθένας θα κάνει και θα λέει ότι θέλει.
http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

3 comments to Η θυσία του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα, δεν θα πάει χαμένη, δεν θα το αφήσουμε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>