«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΡΩΣΙΑ & ΚΙΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΡΩΣΙΑ & ΚΙΝΑ και

ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ

ΡΩΣΙΑ & ΚΙΝΑ «ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ» ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Ο.Η.Ε.

Ο ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ!!!

Η ΡΩΣΙΑ & ΚΙΝΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!!!

Περιμένουμε από τις ξένες δυνάμεις να μας σώσουν!!!!!!!

Εκεί καταντήσαμε με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς………….

Ντροπή στον υπηρέτη ΤΣΙΠΡΑ, και κατάρες από τον Ελληνισμό, για το χειρισμό των Εθνικών Θεμάτων.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ έγινε δούλος των εχθρών της Ελλάδος.

Έγινε υπηρέτης των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ & ΣΟΡΟΣ.

Γιαυτό ανέλαβε το ΥΠ.ΕΞ. για να εφαρμόσει τα σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & παγκοσμιοποίησης!!!

Η Τουρκία & Αλβανία όμως δεν λογαριάζουν τη Ν.Τ.Π. όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα……………………

Μόνον ο ΤΣΙΠΡΑΣ νοιάζεται για τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π. εις βάρος της Ελλάδος.

Κατά τα άλλα «Η Ελλάς ανήκει εις την Δύσην».

Εις την Δύσην των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ και ΣΟΡΟΣ.

Η Σιωνιστική Δύση που θέλει να διαμελίσει την Ελλάδα.

Ένας ΣΑΛΒΙΝΙ χρειάζεται στην Ελλάδα του ΣΟΡΟΣ.

Αναφωνούμεν, που είσαι ΣΑΛΒΙΝΙ να μας σώσεις……

Ολοταχώς για… «Μακεδονία του Αιγαίου»

Υπ’  όψιν  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

 ———————————————————–

Υποτίθεται ότι με την συμφωνία των Πρεσπών απαλείφεται ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών και η Ελλάδα βγαίνει κερδισμένη καθώς επιβάλει στη γείτονα να λέγεται «Βόρεια Μακεδονία» κι όχι σκέτο «Μακεδονία». Αυτό τουλάχιστον προτάσσουν ως διπλωματική επιτυχία ο Τσίπρας και η παρέα του.

Με μια κίνηση όμως ο Ζάεφ συνέτριψε την προπαγάνδα τους κρατώντας ολοζώντανο τον αλυτρωτισμό της χώρας του.

Συγκεκριμένα στις συνταγματικές αλλαγές που προωθεί μέσω του άρθρου 36 ο αλυτρωτισμός ζει και βασιλεύει καθώς γίνεται λόγος ξεκάθαρα για «Μακεδονικό κράτος» και «Μακεδονικό λαό».

Βέβαια για να δικαιολογηθούν οι Σκοπιανοί ανέφεραν ότι σε όλα τα υπόλοιπα άρθρα το «Μακεδονία» αντικαταστάθηκε με το «Βόρεια Μακεδονία», και παρέμεινε μόνο στο 36 για ιστορικούς λόγους.

Μπούρδες λέμε εμείς, διότι όταν αναφέρει ότι «η Δημοκρατία εγγυάται ιδιαίτερα δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης σε βετεράνους του αντιφασιστικού πολέμου και όλων των Μακεδονικών απελευθερωτικών πολέμων, σε ανάπηρους πολέμου, σε όσους έχουν απελαθεί και φυλακιστεί για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του Μακεδονικού Λαού και του Μακεδονικού κράτους», καθώς κι ότι «η Δημοκρατία προστατεύει και εγγυάται την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του Μακεδονικού Λαού και φροντίζει τα μέλη του Μακεδονικού λαού που ζει στο εξωτερικό» τι σημάνει αγαπητοί αναγνώστες;

Ότι ανά πάσα στιγμή οι Σκοπιανοί μπορούν να επικαλεστούν την μεγάλη «Μακεδονία του Αιγαίου» καλώντας τον «Μακεδονικό λαό» που ζει στο εξωτερικό, δηλαδή στην Ελλάδα, να την υπερασπιστούν.

Πρόκειται για την απόλυτη πανωλεθρία για τον Τσίπρα και την παρέα του.

Πλέον ό, τι κι αν κάνουν, ό, τι κι αν πουν για να μας πείσουν ότι η επαίσχυντη συμφωνία είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα θα τους γυρίζει μπούμερανγκ μέσω του αλυτρωτισμού των Σκοπιανών που ο Ζάεφ φρόντισε να κρατήσει πύρινο.

Άραγε ο… σύντροφος Πάνος τι έχει να πει για το άρθρο 36;

Ως ποτέ θα υποδύεται τον ψεύτικο μακεδονομάχο μπας και διασώσει το παραπαίον κόμμα του;

Διότι αν πραγματικά ήθελε να σώσει την Μακεδονία θα είχε ήδη ρίξει τον συνεταίρο και θα την έσωνε.

Όμως η καρέκλα είναι τόσο γλυκιά που επιτρέπει ακόμη και την θυσία της Μακεδονίας.

Αυτή είναι η αλήθεια κι όσο κι αν σκούζει για να υφαρπάξει καμιά ψεκασμένη δεξιά ψήφο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και σύντομα τόσο ο ίδιος όσο κι ο συνεταίρος θα το διαπιστώσουν στην κάλπη.

Όμως όπως επανειλημμένα έχουμε πει, ποσώς ενδιαφερόμαστε για το μέλλον των ολετήρων της πατρίδας.

Η ουσία είναι τι θα απογίνει ο έρμος τούτος τόπος.

Κατά τα φαινόμενα ο Ζάεφ μέσω των αποστατών θα καταφέρει τελικά να περάσει το έκτρωμα από την Βουλή του.

Σε περίπτωση δε που περάσει κι από τη δική μας με την ευγενική χορηγία των δικών μας μηδισάντων, τότε αποχαιρετά την την Ελλάδα που χάνεται.

Η «Μακεδονία του Αιγαίου» ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να πάρει σάρκα κι οστά, όποτε το θελήσει ο Μπαρμπα Σαμ, κι αν κρίνουμε από τα σχέδιά του για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους που ενδέχεται να ξεκινήσουν μετά από το ξεπούλημα και του Κυπριακού, αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει.

Πλέον δεν μιλάμε για σενάρια συνωμοσίας αλλά για απτό σχέδιο σμίκρυνσης της Ελλάδας.

Η  ΝΔ  πρέπει να κάνει ό, τι πέρνα από το χέρι της ώστε να μην ψηφιστεί η επονείδιστη συμφωνία από την ελληνική Βουλή.

Ίσως μια εκστρατεία που να καταδεικνύει ως προδότη όποιον τολμήσει να στηρίξει με την ψήφο του… την Συμφωνία των Προδοτών να σώσει την Ελλάδα στο παρά πέντε.

Διαφορετικά, σπεύστε να απολαύσετε τις ομορφιές της πατρίδας όσο είναι ακόμη ελεύθερη, διότι σε λίγο θα χρειάζεστε διαβατήριο για να το πράξετε.

ΠΗΓΗ: ANTINEWS

            TRIKLOPODIA

Εμπιστευτήκαμε τη Πατρίδα μας σε αφελείς και επιπόλαιους πολιτικούς, χρηματοδοτηθέντες από τον ΣΟΡΟΣ.

                                                    Δια κυκλοφορίαν & δημοσίευσην

                   ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

   Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

 

 

4 comments to ΡΩΣΙΑ & ΚΙΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

 • .
  .
  .
  .
  .
  .
  Κωνσταντίνος Κατσίφας
  .
  .
  .
  .
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ
  .
  .
  Οι απανταχού Μακεδόνες καταδικάζουμε ευθαρσώς την εν ψυχρώ δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία στις 28 Οκτωβρίου 2018.
  .
  .
  Ο Κωσταντίνος Κατσίφας ύψωσε την ελληνική σημαία στο νεκροταφείο του χωριού Βουλιαράτες, όπου φιλάσσονται οστά Ελλήνων στρατιωτών από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η εκεί Εθνική Ελληνική μειονότητα γιορτάζει κάθε χρόνο την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων κατά της εισβολής των Ιταλών την ημέρα αυτή.
  .
  .
  Οι Μακεδόνες γνωρίζουν πως στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και Αθήνας για την Μακεδονία ο Κωνσταντίνος ήταν ΠΑΡΩΝ.
  .
  .
  Είχε διαθέσει τον μισθό ενός μηνός για να αγοράσει τα υλικά για να ράψει ο ίδιος την τεράστια ελληνική σημαία την οποία μετέφερε ο ίδιος με τους φίλους του στα συλλαλητήρια.
  .
  .
  Ο σεβασμός μας και η αγάπη μας θα τον συνοδεύουν στο ύστερό του ταξίδι.
  .
  .
  Καλούμε για διεθνούς εποπτευόμενη έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η αιτία του θανάτου του. Η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία πρέπει να προστατεύεται σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες, η δε διεθνής κοινότητα πρέπει να λάβει θέσεις.
  .
  .
  Οι απανταχού Μακεδόνες εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και την συμπαράστασή τους στην ομογένεια της Αλβανίας.
  .
  .
  Πηγή INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION
  .
  https://professors-phds.com/%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%af%cf%86%ce%b1%cf%82/
  .
  .
  .
  .
  – Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ – ! ! ! ! ! !
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .