Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Σκοπιανοί με Ναζί και χάρτη μέχρι Θεσσαλονίκη κ Αιγαίο

Γερμανοί τότε Γερμανοί και τώρα. Βολικός ο διαχωρισμός ναζιστική Γερμανία
Γερμανοί τότε Γερμανοί και τώρα.

Βολικός ο διαχωρισμός »ναζιστική Γερμανία»
Οι ρόλοι ίδιοι , οι στόχοι τους ίδιοι , εμείς που ξέραμε τί ήθελαν από τότε , τί κάναμε για να το αποτρέψουμε ;
Όλοι όσοι πέρασαν από την εξουσία της πατρίδας μας φρόντισαν να τους φέρουν ποιό κοντά στους διακαείς πόθους τους ….. μέχρι τους σημερινούς κατσαπλιάδες που παρέδωσαν τα πάντα σε Γερμανούς , Σκοπιανούς , ….. και όποιον άλλο αξίωσε το οτιδήποτε …… εις βάρος Ελλάδος και Ελλήνων ….
κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια !!!

ΚΟΤΖΙΑΣ 1Κοτζιάς, ο προδότης κληρονόμος του παπού του!

Στους παραπάνω ρόλους των Γερμανών , Σκοπιανών , …. μην ξεχνάτε πατριωτες πως διαχρονικοί πρωταγωνιστές είναι οι διαχρονικά προδότες Έλληνες πολιτικοί !!!!!

…..Έλληνες πολιτικοί με δηλώσεις τους υπονόμευσαν τα αιτήματα των ομήρων, των εγκλεισθέντων σε φυλακές καθώς και των οικογενειών των εκτελεσθέντων.

Ο Πάιατ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ στο κύκλωμα ΕΞΑΓΟΡΑΣ ψήφων στα Σκόπια για τη Συμφωνία των Πρεσπών…

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε το γαλλικό ιστολόγιο ‘’reseau international’’ σχετικά με την επικείμενη ψηφοφορία στο Σκοπιανό κοινοβούλιο για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αναφέρει το ιστολόγιο, έχει στηθεί στη γειτονική χώρα μια μεγάλη επιχείρηση εξαγοράς βουλευτών για να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Την επιχείρηση κατευθύνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Σκόπια Τζες Λίπινκοτ Μπέιλι και ο πρεσβευτής στην Αθήνα Τζεφ Πάϊατ.

Μάλιστα όσοι βουλευτές δεχτούν να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών θα λάβουν ο καθένας 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. 10 εθνικιστές βουλευτές θα δικαστούν για κατασκοπία σε βάρος του σοσιαλιστικού κόμματος και οι δύο Αμερικανοί πρεσβευτές κάνουν τα πάντα για να αρθεί η ασυλία τους κάτι που θα σημαίνει πως θα αποκλειστούν από την ψηφοφορία.

Εάν όλα πάνε καλά για τους Αμερικανούς οι βουλευτές του Ζάεφ μαζί με τους εξαγορασθέντες θα έχουν πλειοψηφία υπέρ της συμφωνίας.
Αποκαλούν «σφαγέα» τον Παύλο Μελλά, «αντάρτες» τους Μακεδονομάχους και «εγκληματίες» τους Έλληνες
Η απόλυτη διαστρέβλωση της ιστορίας Γεμάτα αλυτρωτισμούς, ψεύτικους χάρτες και ιστορικές διαστρεβλώσεις, με αναφορές προς τον Μέγα Αλέξανδρο, είναι τα βιβλία ιστορίας και θρησκευτικών που διδάσκονται εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, στα γυμνάσια και τα λύκεια των Σκοπίων.

Όπως αναφέρει ο Μιχαήλ Χρυσανθόπουλος, ιστορικός-σλαβολόγος, με τα βιβλία που διδάσκονται στα σχολεία της γειτονικής χώρας «τα παιδιά μαθαίνουν και εντρυφούν μέσα στο μίσος», παρουσιάζοντας μάλιστα τους Έλληνες ως «σφαγείς».

Ενδεικτικό παράδειγμα της «πλύσης» εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι μαθητές στα Σκόπια, αποτελεί μια κόκκινη εγκυκλοπαίδεια, την οποία την έχουν βαφτίσει ως «Μακεδονική» και μέσα στην οποία αναγράφετε ότι οι Έλληνες ιστορικά εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο και αντικαταστάθηκαν από τους Σκοπιανούς (!).

Ο ΠΑΥΛΟΣ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσανθόπουλος «Γι’ αυτούς εμείς σαν έθνος, δεν υπάρχουμε».

Αποκορύφωμα στα κατά τα άλλα «ιστορικά» βιβλία, που αποτελούν μερικά από αυτά «κληρονομιά» του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Νίκολα Γκρουέφσκι και το κόμμα των εθνικιστών είναι πως μέσα στα κείμενα ελληνικές προσωπικότητες όπως ο Παύλος Μελάς αποκαλούνται ως σφαγείς, ενώ οι Μακεδονομάχοι ως «αντάρτες», παρουσιάζοντας τους Έλληνες στην ουσία ως «εγκληματίες».

http://arxaiaithomi.gr/

Related posts:

1 comment to Σκοπιανοί με Ναζί και χάρτη μέχρι Θεσσαλονίκη κ Αιγαίο