«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

 ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

Η χώρα  δέχεται  πολλαπλή επίθεση  από   Τουρκία , Ε.Ε , το ΔΝΤ  ,τις ΗΠΑ, Ρωσία και  το ΝΑΤΟ . Είναι καιρός να λάβουμε κοσμοϊστορικές αποφάσεις απαγκιστρώσεως από την καταστροφική  περιδίνηση που μας έχουν  οδηγήσει  δουλικές και ανίκανες κυβερνήσεις , ήτοι:

1/ Οικονομική καταστροφή. Με όπλο το αέναο Χρέος,  τα Μνημόνια και το Ευρώ  έκαναν καταλήστευση των πάντων και προχωράμε  στο  γκρεμό χωρίς  σταματημό.

2/ Θεσμική καταστροφή.Με τον βιασμό της Δημοκρατίας και  των θεσμών (Συντάγματος, εργασιακών σχέσεων κ.α) κατελύθη η Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία της χώρας

 3/ Κοινωνική καταστροφή. Με την φτωχοποίηση του μέγιστου μέρους  του πληθυσμού  και συντριβή της μεσαίας τάξεως,  την  καταστροφή του κοινωνικού ιστού και της συνοχής του(τρομοκρατία, βία,αναρχία, κατάθλιψη)

4/ Στρατιωτική αδυναμία.Μετην  παρατεταμένη οικονομική  κρίση επηρεάστηκαν  τα εξοπλιστικά πρόγραμμα,  αλλά και  η εκπαίδευση, διαβίωση των Ε.Δ, όταν  η Τουρκία εξοπλίζεται πυρετωδώς  για να ανατρέψει την ισορροπία στο Αιγαίο.

5/ Γεωστρατηγική υποβάθμιση. Με την συνολική εξασθένηση η χώρα  παραδίδει  εθνικά μας δίκαια, αδυνατεί στην χάραξη της ΑΟΖ και στην αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητος

6/   Μεταναστευτική Εισβολή. Ανθελληνικές Κυβερνήσεις άνοιξαν  διάπλατα τα σύνορα  σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Αποστέρησαν τις Ε.Δ  από το κύριο έργο των  της προστασίας των συνόρων και  τις μετέτρεψαν χάριν   δήθεν φιλανθρωπίας σε  βοηθητικό προσωπικό  των hotspot . Αφέθηκαν αφύλακτα τα σύνορα στην διάθεση  της διαλυμένης Ε.Ε , του ΝΑΤΟ, το οποίο γκριζάρισε το μισό Αιγαίο, ονομάζει τα Σκόπια Μακεδονία, και τέλος στην αφερεγγυότητα των Τούρκων    να σταματήσουν τις ροές που οι ίδιοι δρομολογούν και εκμεταλλεύονται πολλαπλά  Η Ε.Ε έκλεισε τα σύνορα της  και άφησε έξω από το ΣΕΝΓΚΕΝ την Ελλάδα.  Στην πραγματικότητα η χώρα  αλλάζει τον γηγενή πληθυσμό με τις   ροές των τριτοκοσμικών του Ισλάμ.

7/ Τέλος η  ετεροβαρής  για τα εθνικά μας συμφέροντα   συμφωνία των Πρεσπών , ανοίγει το δρόμο για τον διαμελισμό της χώρας και την δημιουργία «Ενιαίας Ανεξάρτητης Μακεδονίας» παλαιό όνειρο του πανσλαβισμού το οποίον  προωθεί  βήμα-βήμα η Δύση.

Πάντα ταύτα δημιουργούν  ανισορροπία στο Αιγαίο, την οποία εκμεταλλεύεται η Τουρκία για την εξυπηρέτηση   των  επεκτατικών της σχεδίων ( Αιγαίο , Θράκη, Κύπρος) Η  Γερμανία που ως τώρα μας  έχει καταστήσει αποικία χρέους,   μας  παρέδωσε  βορά στην Τουρκία   για να μας κατακτήσει με τις ισλαμικές μεταναστευτικές  στρατιές  .

Οι   ανίκανες και  προδοτικές κυβερνήσεις  και τα  κόμματα-συμμορίες   μας   έριξαν  στον κυκεώνα  της αστάθειας , αναρχίας και στο χάος .Η χώρα έχει μεταβληθεί σε «παρία» της Ε.Ε , εκβιαζόμενη από την Τρόικα   με  τα Μνημόνια,  αξιολογήσεις  και την ελάττωση  της εθνικής  μας ταυτότητος

Βιώνουμε την μέγιστη ιστορική   απειλή από το 1821  ως κρατική οντότητα και ως εθνότητα.  Αν δεν δράσουμε άμεσα σε λίγο θα γίνουμε μειονότητα . Προς τούτο  προτείνεται :

1/ Οι Ε.Δ να σφραγίσουν τα ανατολικά σύνορα,  λιμάνια και αεροδρόμια    και να εκδιώξουν τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες, όπως  πράττει  η Ιταλία.  Οι δουλεμπορικές ΜΚΟ να εκδιωχθούν κι’ αυτές και οι  δουλέμποροι να φυλακισθούν.

2/ Να διεξαχθεί δημοψήφισμα για  την συμφωνία των Πρεσπών.

3/  Να διεξαχθούν άμεσα εκλογές για να βγει η χώρα από την παρατεινόμενη αστάθεια και το νοσηρό προεκλογικό κλίμα

4/  Να αναχαράξουμε την μονόπλευρη και λίαν βλαπτική  εξωτερική μας πολιτική  ώστε να γίνει πολύπλευρη  με γνώμονα τα εθνικά μας συμφέροντα.

5/ Η πρόσδεση μας στις ΗΠΑ σε μια εποχή ραγδαίων ανακατατάξεων και αλλαγής  των διεθνών ισορροπιών είναι    αμφισβητήσιμη  για το παρόν και  το μέλλον. Τούτο είναι άμεσα  επιτακτικό  στο μέτρο που  οι ΗΠΑ δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα,  ούτε καν εγγυήσεις της ασφάλειας μας,  παρότι η Ελλάδα  μεταβλήθηκε σε απέραντη αμερικανική βάση . Βέβαια φταίνε και οι δουλικές μας κυβερνήσεις που δεν ζητούν τίποτα παρά μόνον   εύνοια του ξένου παράγοντα για να παραμένουν στην εξουσία.

6/  Επειδή οι προσεχείς εκλογές θα κρίνουν το μέλλον της χώρας για αρκετές δεκαετίες – οι νέες πατριωτικές δυνάμεις που θα αναδυθούν   να στηρίξουν τα εθνικά συμφέροντα  και  την επιβίωση του Ελληνισμού σαν εθνότητα.

7/  Η «μεταπολιτευτική Δημοκρατία» με την  υπονόμευση της   Μακεδονίας κατέρρευσε, όπως έπεσε η χούντα  από την  προδοσία  της Κύπρου. Νέο Πολίτευμα  θα πρέπει να προέλθει από τις  εκλογές και όχι αναθεώρηση του Συντάγματος .  Η διχαστική κομματοκρατία   να δώσει την θέση της στο Πολίτευμα της  ενοποίησης και αποτελεσματικότητας .

Υπέρτατος νόμος δεν είναι ούτε η Ε.Ε , ούτε το καταστροφικό Ευρώ, ούτε το ΝΑΤΟ, είναι  η Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία , Δημοκρατία και η  Αναγέννηση της πατρίδος μας .Τούτο θα γίνει με ικανούς και Ελληνόψυχους ηγέτες. Όχι με δειλούς και   μειοδότες.

*Αμφικτύων

(SOS!!!  Μου εμποδίζουν την εκπομπή και λήψη από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

14/10/2018

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ…………… .
    .
    .
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΠΛΟΥΤΟ ! .
    .
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ

    ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ . .
    .
    .
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ , .
    .
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ

    ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , .
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ …………….. .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ
    .
    .
    Ή ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ …………. .
    .
    .
    ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . .
    .
    .
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ .
    .
    .
    ΜΕΣΩ .
    .
    .
    ΕΕ , .
    .
    .
    ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΥΣΑΒΩΝΑΣ , .
    .
    .
    ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , .
    .
    .
    ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , .
    .
    .
    ΤΟ ESM , .
    .
    .
    ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ , .
    .
    .
    ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ , . .
    .
    .
    .
    .

    ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΒΟΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
    .
    ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ……… . .
    .
    .
    Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα . http://www.antibaro.gr/article/3742 . .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743
    .
    .
    .
    .
    .
    Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr…
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………. .
    .
    .
    Αυτοί που ελέγχουν την Τράπεζα Ελλάδος, αποφασίζουν για το πόσο χρήμα θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα, πόση ανεργία θα έχουμε και πόσο θα είναι το έλλειμμά μας.
    .
    .
    Αυτός ο κάποιος, με την ανοχή της πολιτικής ολιγαρχίας, ασκεί σήμερα στη χώρα μας “περιοριστική νομισματική πολιτική” με τέτοια ένταση, που η ζήτηση έχει πέσει στο ναδίρ ως αποτέλεσμα του οποίου, οι επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη, η ανεργία να έχει εκτοξευθεί στα ύψη και το χρήμα να έχει γίνει σπάνιο είδος.
    .
    .
    Εμείς, μπορούμε να ψηφίζουμε κάθε τέσσερα χρόνια ποιος από τους Oλιγάρχες θα εισπράττει το “αζημίωτο”,
    .
    αλλά τον διοικητή της τράπεζας Ελλάδος θα τον επιλέξει το τραπεζικό καρτέλ και θα τον διορίσει χωρίς καν να μας ρωτήσει.
    .
    .
    Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δηλαδή δικό τους παιδί και ένα τέτοιο δικό τους παιδί φτάσαμε να έχουμε και πρωθυπουργό.

    Είναι διαφορετική από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία είχε το εκδοτικό προνόμιο χαρτονομισμάτων στην Ελλάδα ως το 1928.
    .
    .
    Δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος αποκτούν και ξένοι μέτοχοι της κεντρικής τράπεζας της χώρας, με μια τροποποίηση του καταστατικού που εγκρίθηκε κατά την, 18 Απριλίου 2011,
    γενική συνέλευση, που θα ήταν μια απλή τυπική διαδικασία,
    αν δε συνδεόταν με ιστορικά ερωτήματα των τελευταίων οκτώ δεκαετιών,
    τα οποία, ακόμη και σήμερα για τους περισσότερους Eλληνες παραμένουν αναπάντητα:
    .
    .
    Ποιος ελέγχει την κεντρική τράπεζα; Ποιοι είναι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος ;;;
    .
    .
    Γιατί δεν ανακοινώνεται το μετοχολόγιο μιας ιδιωτικής εταιρείας, η οποία ασκεί την νομισματική πολιτική της χώρας ;;;
    .
    .
    Η άσκηση δημόσιας πολιτικής πώς για ποιο λόγο ανετέθη σε ιδιώτες ή σε “ανεξάρτητη αρχή” και γιατί δεν την ασκεί το Ελληνικό Δημόσιο ;;;
    .
    .
    Μήπως πρέπει να Εθνικοποιηθεί άμεσα η Τράπεζα της Ελλάδος, και να αποτελέσει “μετερίζι” ανάπτυξης για την χώρα ;;;
    .
    .
    Με την τροποποίηση στο άρθρο 14, στοιχείο α’, του καταστατικού της ΤτΕ, που εγκρίθηκε στίς 18 Απριλίου του 2011,
    τροποποιείται μια παράμετρος που θα μπορούσε να εκληφθεί και σαν ιστορικό απολίθωμα,
    ασυμβίβαστο με τους κανόνες που διέπουν τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Eνωση.
    .
    .
    Ως μια ελάχιστη “ρήτρα διασφάλισης” του εθνικού ελέγχου της ΤτΕ, της τράπεζας που έχει το προνόμιο να εκδίδει νόμισμα στην Ελλάδα από το 1928, και σύμφωνα με την οποίαν, προβλεπόταν ότι δε δικαιούνται να ασκούν τα δικαιώματα ψήφου που τους αναλογούν στη Γενική Συνέλευση των μετόχων
    «οι μη έχοντες την ελληνική υπηκοότητα».
    .
    .
    Σημειώνεται, ότι η Τράπεζα της Ελλάδος, παρότι από τους περισσότερους εκλαμβάνεται ως δημόσιος οργανισμός,
    .
    .
    είναι στην πραγματικότητα μια Ανώνυμη Εταιρεία,
    .
    .
    εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, στην οποία η συμμετοχή του Δημοσίου δεν ξεπερνά το 9%. .
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …………… .
    .
    .
    Το διαβάσαμε από το:
    .
    Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/1743.html#ixzz4vHbFyMzS
    .
    .
    .
    .
    Στις 18-12-2012 ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο
    .
    η ανανέωση της άδειας λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδας.
    .
    Τα ερωτημάτα είναι πολλά
    .
    και οι απαντήσεις ίσως και να χάνονται πίσω στην ιστορία των δανείων
    .
    και της ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους.
    .
    .
    Ο μεγαλύτερος δυνάστης της Ελλάδος λέγετε, (Τράπεζα της Ελλάδας : 1927 – 2050)
    .
    .
    http://i0.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/01/%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%9F-%CE%9C%CE%95-%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%9F-%CE%91.jpg?resize=640%2C480
    .
    .
    Τράπεζα της Ελλαδας : 1927 – 2050
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=L4IqH1vhICc
    .
    .
    Άς πούμε μερικές σκέψεις Έλλήνων .
    Εύρω = δανεικά = μνημόνιο = συνέχιση της καταστροφής μέχρι να ΄ρθει κι ή δική σου σειρά .
    Είτε άρχίζεις να παράγεις ότι θέλεις να καταναλώνεις , είτε άφανίζεσαι .
    Δέν σέ δανείζουν έπειδή είσαι φτωχός ! σε δανείζουν έπειδή είσαι πλούσιος …………………..
    Άποσκοπούν στην άρπαγή του πλούτου σου .
    Στα όρθκτά ( μάρμαρο , σπάνια μέταλλα , άνθρακα , πετρέλαιο , φυσικό άέριο ) , στις παραλίες , τά νησιά , τον ήλιο και το κλίμα της χώρας σου .

    Πάψε να ΄σαι καταναλώτης ! ! ! γίνε δημιουργός , παραγωγός .
    Άπαλλάξου άπό την άνάγκη για μόδα , για shopping therapy ,
    Πάψε να άγοράζεις ότιδήποτε είσάγεται έκτός άπό τά ‘απολύτως άπαραίτητα .
    Ποτέ μην άγοράζεις είσαγόμενα τρόφιμα ! ! ! ! !
    Μάθε τι είναι χρήμα ; ;
    Είναι μονοπώλιο άκάλυπτων έπίταγων πού πουλιέται έναντι είδους
    ( επομένως ή έξόφληση του είναι άδύνατη ).
    Άντικατάστησε το χρήμα με συναλλαγματικές .
    Πάψε να δανείζεσαι !
    Πάψε να πληρώνεις φόρους σε τυράννους .
    Ίδρυσε δικούς σου θεσμούς και κατάργησε το τυραννικό καθεστώς .
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΕ.
    .
    <>
    .
    .
    Παράδειγμα :
    Πατέρα , τι είναι Μ@λ@κ@ς ; ; ;
    Μ@λ@κ@ς παιδί μου είναι έκείνος πού δεν έχει καταλάβει άκόμα ………
    Ότι έδωσε 340 , 47 δραχμές για να πάρει 1 ευρώ κι εκείνο ΔΑΝΕΙΚΟ .
    .
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΕΜΑΣΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ :
    .
    Π Ω Λ Ε Ι Τ Α Ι : ………….
    .
    …………………..
    η ίστορία μας , η μνήμη μας , η συνείδηση μας ,
    τα ήθη μας τα έθιμα μας , η εδαφική μας ακεραιότητα ,
    .
    Έθνική μας Άνεξαρτησία ………..
    .
    Το μέλλον μας , το κορμί μας , η υπόληψη μας ……………..
    .
    .
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    ΟΣΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΛΗΛΙΖΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΑΣ
    ΞΥΠΝΑΤΕ
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ
    ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ
    ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΟΙΛΙΣΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΕΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΟΟΟΟΟΛΑ
    ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
    Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ
    ΣΚΕΦΤΗΤΕ
    ΞΥΠΝΑΤΕ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ
    ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ
    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
    .
    ΒΙΝΤΕΟ:
    https://www.youtube.com/watch?v=L4IqH1vhICc
    .
    Τράπεζα της Ελλαδας : 1927 – 2050
    Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρ 2013
    .
    .
    http://www.numismaticreform.blogspot.gr
    .
    Στις 18-12-2012 ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανανέωση της άδειας λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδας.
    .
    Τα ερωτημάτα είναι πολλά και οι απαντήσεις ίσως και να χάνονται πίσω στην ιστορία των δανείων και της ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους.
    .
    .
    ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ
    .
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ,
    .
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    .
    .
    ………………………….
    …………………………………………………………………………………………………………………………………………
    .
    Δεν μπόρω να διδάξω σε κανέναν τίποτα .
    Μπορώ μόνον να τον κάνω , να σκεφτεται !
    .
    ( Σωκράτης )
    .
    .
    Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ TO ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ…
    .
    “Όταν το 1898 μπήκαμε σε διεθνή επιτήρηση
    (μετά την πτώχευση του 1892 και τον καταστρεπτικό πόλεμο του 1897)
    οι μεγάλες δυνάμεις -που άσκησαν την επιτήρηση
    – το πρώτο πράγμα που επέβαλλαν ήταν η απαγόρευση στην Κεντρική Τράπεζα της χώρας μας να κόψει νόμισμα.
    Τυχαίο;
    Δε νομίζω!
    Εκεί λοιπόν βρίσκεται η λύση και τώρα :
    .
    ΑΠΟΛΥΤΗ (ο νοών νοείτω) απαλλαγή από τους εξαγορασμένους πολιτικούς
    .
    Κατάσχεση όλων ……..των χρημάτων που βρίσκονται στις “Ελληνικές” τράπεζες .
    .
    ΚΟΠΗ ΝΕΟΥ ΑΤΟΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ,νομιμοποίησή του στη συνέχεια ώστε να γίνει επίσημο νόμισμα και να πάψει η “δαμόκλειος σπάθη” της στάσης πληρωμών,
    .
    έξοδος από την Ε.Ε και καταγγελία σε επίπεδο αρχηγού κράτους ότι η Ε.Ε το Δ.Ν.Τ, η Ε.Κ.Τ ., η Παγκ.Τράπεζα, δεν είναι τίποτε άλλο από παραμάγαζα της FED και του διεθνούς… ιδιωτικού τραπεζικού λόμπι .
    .
    Η ζημία που θα προκύψει γι’ αυτούς θα είναι πολλαπλάσια και στην πραγματικότητα σε μας δεν θα συμβεί ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!
    .
    (υπάρχουν άπειρα παραδείγματα).
    ..
    Αντίθετα αν (που σίγουρα θα συμβεί) ένα έστω κράτος μας ακολουθήσει, θα αλλάξει σελίδα ο πλανήτης μας με την κυριαρχία και κοπή λαϊκών άτοκων νομισμάτων (βλέπε greenback του Λίνκολντ) που δε θα δημιουργούν νομοτελειακά αναπαραγόμενο χρέος.
    .
    Είμαι καθηγητής οικονομικών και σας δηλώνω με σιγουριά πως ο μεγαλύτερος σύμμαχος του συστήματος είναι η ΑΓΝΩΣΙΑ και μετά οι εξαγορασμένες κυβερνήσεις!
    .
    Πολύ λίγοι (τουλάχιστον από τα άρθρα που διαβάζω καθημερινά) γνωρίζουν τι είναι χρήμα (!;) και γιατί υπάρχει τόκος… Φανταστείτε (!) Αν ξέρανε τι είναι χρήμα, πως πολλαπλασιάζεται, από ποιους και γιατί επιβάλλεται τόκος θα είχαν τρελαθεί, θα ήταν στους δρόμους !
    .
    Το χρήμα δεν είναι τίποτε άλλα παρά το μέσο για την επίτευξη σκοπών! Στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!! Ακούω τη φράση: “…ναι αλλά αυτοί θέλουν πίσω τα λεφτά τους και …τέτοια”. Χέστηκαν για τα ζωγραφισμένα χαρτιά.
    .
    Αυτά έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να τα κόβουν και να τα πολλαπλασιάζουν οι ίδιοι και μπορούν να το κάνουν ό,τι ώρα θέλουν.
    .
    Γι αυτούς το χρήμα είναι απλά ο μοχλός, το όπλο που με την αυξομείωσή του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ κρίσεις και κατακλέβουν προϊόντα και ύλες.
    .
    Ποιος ξέρει ότι παραχωρήσαμε στους ιδιώτες (ουσιαστικά από το 1913 επί Willson) το αποκλειστικό δικαίωμα να κόβουν χρήμα;
    .
    Ποιος ξέρει ότι η ΕΚΤ η FED το ΔΝΤ κλπ είναι ιδιωτικά καρτέλ χρήματος;
    Ποιος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν όλα τα κράτη να έχουν δημόσιο χρέος και να χρωστούν και σε ποιον;
    .
    Ποιοι άνθρωποι είναι πάνω από τα κράτη και τα δανείζουν ζωγραφισμένα χαρτιά με τόκο;
    .
    Πως είναι δυνατόν η ΕΚΤ (η αρμόδια να κόβει χρήμα) να χρειάζεται, λέει,να δανειστεί από τις αγορές – από τους ιδιώτες δηλαδή (!!;;)- με τόκο, για να στηρίξει τις οικονομίες των νοτίων χωρών και γι’ αυτό δεν το κάνει;
    Ποιος τα καταλαβαίνει αυτά; Βλέπετε;
    .
    Τα λένε ξεκάθαρα, αλλά κανένας δεν τα καταλαβαίνει, γιατί φρόντισαν πιο νωρίς να δημιουργήσουν μέσω της παιδείας αδιάφορους και άσχετους περί τα οικονομικά πολίτες.
    .
    Στο σχολείο αφαιρέθηκε από το μάθημα της οικονομίας, το οποίο εντέχνως διώκεται, όλη η μακροοικονομία.
    .
    Η ύλη δηλαδή που αναφέρεται στο ΑΕΠ, στο τραπεζικό σύστημα, στον πληθωρισμό κλπ. Δηλαδή ο νέος των 18, που σε λίγο θα ψηφίσει, δεν θα ξέρει τι θα ακούει και καταλαβαίνετε με τι έρμα θα ψηφίζει…
    .
    .
    ΥΓ: Κάτι πάντως δεν πάει καλά για τους τραπεζίτες, κάτι φοβούνται αν κρίνω από τους “πρακτορίσκους” που σε κάθε blog επιστρατεύουν για να προκαλέσουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό.
    Στα πλαίσια λοιπόν αυτά, μην απαντάτε στον κάθε τέτοιο πρακτορίσκο (η εγκληματική ορθογραφία αποδεικνύει ότι τα κείμενα είναι μεταφρασμένα με systran από τα Αμερικανικά στα Ελληνικά) (αναφέρεται στο σχόλιο του “David”). Μην απαντάτε λοιπόν γιατί θα μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο ερωταπαντήσεων με ανθρώπους που είτε είναι άσχετοι είτε βαλτοί. Η γνώση πρέπει να κάνει προέλαση!
    .
    ΥΓ 2: ΚΟΠΗ ΛΑΪΚΟΥ ΑΤΟΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ .ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ GUSP (Giorge US.Papandreou) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ!
    .
    ΥΓ 3: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
    http://kefalokleidomata.blogspot.gr/2014/10/to.html
    .
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2016/01/30/%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%AD/
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !
    .
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ………………..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=L4IqH1vhICc

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>