Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Κεφάλαιο (1) Το μεγάλο ερώτημα;;; Γιατί η ανθρωπότητα βαδίζει συνέχεια προς το χάος;

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Είναι μεθοδευμένο χιλιάδες χρόνια και φυτεμένο στον εγκέφαλο και στο (ΝΤΙ  ΕΝ  ΕΪ).

Το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού σταθερά κρατεί την γνώση, το 90% του υπόλοιπου πληθυσμού αποκτά μόνο το 5% της παραπάνω γνώσης και συμπεριφέρεται όπως τα ζόμπι, χωρίς δική του βούληση.

Το 10% του πληθυσμού εξουσιάζει το 90% και δεν του επιτρέπει να εισχωρήσει στο 10% της γνώσης, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις που χρειάζεται συμπλήρωμα το 10% και κάτω από από εξονυχιστικές και χρονοβόρες διαδικασίες διαλέγουν ποιος θα έρθει στην γνώση, για να κρατούν σταθερά το 10%!

Και αυτό το ζούμε σε αρχικά στάδια της εφηβείας του ανθρώπου, από το δημοτικό, γυμνάσιο, πανεπιστήμιο, αυτός που δείχνει ιδιαιτερότητες ποιοτικές, με διάφορους τρόπους, του προσφέρονται κίνητρα, θέλγητρα, ωραιοποιημένα, με πολλά καμουφλαρισμένα καλούδια και για το ίδιο και την οικογένειά του, που δεν αντιδρά, αφού στην άνοδο την δική του, θα γαντζωθούν και αυτοί, απαγάγουν το άτομο ψυχικά και σωματικά με την θέλησή του και το καθοδηγούν, μέχρι την ενσωμάτωση στο 10%, αλλά μόνο του, έχουν φροντίσει να αποκοπεί από την οικογένεια του.

Το άτομο αυτό δεν υποψιάζεται και ούτε μπορεί να υποψιαστεί, αφού τα κίνητρα είναι τεράστια και αφοπλίζουν την εξεργασία του εγκεφάλου να σκεφτεί, γιατί εμένα;;;

Όταν το παίρνει χαμπάρι, είναι αργά, είναι τροχός της άμαξας του 10% του υπάνθρωπου γνωστικού και εξουσιαστικού πληθυσμού.

Εκατομμύρια φορές ακούμε τον απλό άνθρωπο, όταν πας να του πεις κάτι που εσύ έμαθες και αυτός δεν το ξέρει, τι λέει αυτός; Μας το παίζει έξυπνος; Είναι τρελός ο άνθρωπος; Κάτι μηχανεύεται; Είναι βαλτός για κάποιο σκοπό και άλλα;

Ναι αυτά τα ερωτήματα κρύβουν και τους κακούς σκοπούς, με αποτέλεσμα να είναι ο άνθρωπος επιφυλακτικός, όχι μόνο στο κακό, αλλά και στο καλό.

Το 10% των υπανθρώπων, πολιτικών και θρησκευτικών, που έχουν αρπάξει την γνώση στην κατοχή τους χιλιάδες χρόνια πριν, έχουν δικλίδες ασφαλείας που με φυσικό τρόπο δεν μπορούν να ξεπεραστούν.

Θα σας βάλω μερικά παραδείγματα, για την διαφορά και την απόσταση με όλους τους κινδύνους για να διανύσει την απόσταση το 90% μέχρι να φτάσει το 10% των υπανθρώπων.

Σκεφτείτε ότι το 90% του πληθυσμού είναι ένα ποδήλατο και το 10% ένα διαστημόπλοιο, υπάρχει περίπτωση να καλυφτεί αυτή η απόσταση, φυσικά και όχι.

Έχουμε ένα καλοθρεμμένο υγιεινό αγόρι και πάμε σε ένα καχεκτικό νηστικό και φτωχό αγόρι, που δεν έχει φάει, ούτε το 5% του καλοθρεμμένου αγοριού σε όλη του την ζωή, που δεν έχει ούτε την ιατρική περίθαλψη του καλοθρεμμένου αγοριού, τι θα συμβεί αν αντιστρέψουμε την μέθοδο διατροφής στα αγόρια  αυτά;

Θα πεθάνουν και τα δυο.

Το αγόρι το φτωχό, θα πεθάνει πιο γρήγορα, διότι ο οργανισμός του, δεν θα μπορέσει να αντέξει τέτοιο κορεσμό, ας είναι ποιοτικά ο καλύτερος.

Το πλούσιο αγόρι θα αντέξει λίγο παραπάνω, αλλά και αυτό θα πεθάνει από την μη ποιοτική διατροφή σε ποσότητα και ποιότητα, αφού στον οργανισμό του θα φαίνονται σαν δηλητήριο, ή χωρίς καμία διατροφική αξία.

Αυτές είναι δικλίδες ασφαλείας, που τις θεωρούμε δεδομένο και είναι σιγά σιγά εφαρμοσμένες χιλιάδες χρόνια, ώστε να μεγαλώνουν τις αποστάσεις, από τους εξουσιαστές, των εξουσιαζόμενων.

Ότι πρέπει να υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, αφεντικά και εργάτες.

Εξουσιαστές και εξουσιαζόμενοι δούλοι.

Αυτό έχει σφυρηλατηθεί χιλιάδες χρόνια.

Τον βασικό ρόλο έπαιξαν οι θρησκείες.

Απαγόρευσαν στον άνθρωπο να σηκώσει το κεφάλι και να ζητήσει εξηγήσεις από τον μεγαλοδύναμο κατασκευαστή του για κάποιες δυσλειτουργίες που έδειξε το δημιούργημά του, του επέβαλαν του ανθρώπου ΤΙΜΩΡΙΑ να είναι σκυφτός, γονατιστός και να εκλιπαρεί στο άγνωστο τι;;;;;;;;;;;;;;

Ποιος σήμερα θα τολμήσει να βγει και να πει, τι πάει να πει μορφωμένος και αμόρφωτος, αφού ο ένας δεν ζει χωρίς το άλλο, ποιος θα τολμήσει να πει, τι πάει να πει υπουργός, πρωθυπουργός, στρατηγός, βιομήχανος, θρησκευτικός ηγέτης, έχουμε τα ίδια δικαιώματα στις υποχρεώσεις και απολαβές, αφού αυτοί δεν θα υπήρχαν χωρίς εμάς, τον απλό λαό για να εκτελούμε τις εντολές τους, εργασίας;;;

ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Εδώ θα δείτε την δικλίδα ασφαλείας, που έχει εξασφαλίσει το 10% τω υπανθρώπων εξουσιαστών.

Ποιοι νομίζετε, ότι θα σας πάρουν με τις πέτρες, με βρισιές, με κοινωνικό αποκλεισμό και ακόμα και με την ίδια σας τη ζωή;

Μα φυσικά, αυτοί θα είναι μέσα από το 90% που εκπροσωπείς και εσύ, ο εγκέφαλός τους, σε βλέπει σαν άμεσο κίνδυνο για αυτά που νομίζει ότι έχει κερδίσει, τι πας να κάνεις ρε τρελέ να νευριάσεις τα αφεντικά και να την πληρώσουμε και εμείς;;;;;  Αυτό θα συμβεί διότι δεν έχει διδαχτεί να αντιμετωπίζει τέτοιες πληροφορίες ο εγκέφαλός τους, το ποιο ήπιο που μπορεί να σας συμβεί είναι να ακούσεις, άστον μωρέ, τρελός είναι. Ποιος δίνει σημασία σε τέτοιες βλακείες, μάλλον χρειάζεται ψυχίατρο.

Τι είναι σήμερα το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού;;;

Και τι το 10%;

Το 90% είναι η τροφή του τέρατος, που είναι το 10%.

 Και αναλώσιμα ανταλλακτικά της μηχανής τους τέρατος του 10%.

Το ποσοστό της τροφής, το τέρας την προστατεύει, αν ξεφύγεις από το μαντρί, στέλνει τους τσοπάνηδες να σε φέρουν πίσω στο μαντρί, αν υπάρχει περίσσευμα, σε στέλνει στις χωματερές του πολέμου.

Δεν φταίτε απόλυτα εσείς, αν είστε Ρουφιάνοι, ατομικιστές, απάνθρωποι, απατεώνες, δολοφόνοι, κλέφτες, αλλά ο κοινωνικός περίγυρος που γαλουχηθήκατε.

Είστε η δικλίδα ασφαλείας τον εξουσιαστών του 10%.

Θα μου πει κάποιος και τι μας προτείνεις; Δυστυχώς η απάντησή μου, θα είναι απογοητευτικά ανατριχιαστική, έως φρίκη και δεν θα την ξεστομίσω.

Για αυτό οι συμβουλές που μπορώ να δώσω, διότι δεν θέλω με καμία δύναμη να απογοητεύσω κανένα, αλλά και δεν πρέπει, διότι χάρις τη ελπίδα συνεχίζει ο κόσμος να υπάρχει, είναι οι εξής.

Εφάρμοσε 100% να μην πιστεύεις, στο πίστευε και μη ερεύνα, να πιστεύεις στο ερευνώ και δεν πιστεύω τίποτα, εάν δεν κάνω πολλές φορές διασταύρωση για αυτό που ερεύνησα.

Και να διαβάζεται, ρούφα λαίμαργα την γνώση, την ποιοτική γνώση, την διασταυρωμένη γνώση, για την αυθεντικότητα της αλήθειας, όσο μπορείς περισσότερες φορές διασταύρωση της πληροφορίας, Η γνώση είναι η μόνη πυγολαμπίδα μέσα σε ένα θεοσκότεινο τούνελ.

Και φυσικά μέσα από την φιλοσοφική αρχαία ελληνική γραμματεία, χωρίς να  ανακατώνεις θρησκείες στην γνώση σου, ούτε παλιές ούτε νέες, διότι θα σου μολύνουν όποιες γνώσεις αποκτήσεις.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Related posts: