«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρώτοι στο ΝΑΤΟ οι Έλληνες πιλότοι

 F-16 ή μπλόφα

          «Η θεμελιώδης συνάφεια αυτοσυντήρησης και κοινωνίας καταφαίνεται στο απλό γεγονός ότι καμιά κοινωνική τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να υπάρξει μακροπρόθεσμα αν δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί τη συλλογική και ατομική ασφάλεια της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών της».(Κονδύλης 1991α, σ. 87).

            Όσο υπάρχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχει ελπίδα να σώσουμε την Πατρίδα μας.

            Όσοι προσπαθούν να κομματικοποιήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, διαπράττουν έγκλημα και καταστρέφουν τη συνοχή του Στρατεύματος.

Η κομματοκρατία και η συναλλαγή καταστρέφει την Ελλάδα.

             Αν αγαπάτε την Ελλάδα θα πρέπει να αγαπάτε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, η αμοιβή τους είναι η αγάπη του Λαού. Το λειτούργημα που υπηρετούν απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης, ψυχική επαφή Διοικητού  και υφισταμένων, πειθαρχία, συνεχή εκπαίδευση ,αρετή και τόλμη καθώς και αναστολή ορισμένων ελευθεριών τους προς χάριν του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

            Παράκληση μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις ή λέξεις κατασκευασμένες από κέντρα ψυχολογικών επιχειρήσεων της Νέας Τάξης.

Μη ξαναπείτε τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις «ένστολους», ούτε «Ένοπλους»,  έχουν αξίωμα ή/και βαθμό.

            Ο Εθνομηδενισμός αποσκοπεί στη διάλυση των εθνών και την επικράτηση της Νέας Τάξης.

Αυτός είναι ο λόγος που ανθελληνικές  και Εθνομηδενιστικές ομάδες στρέφονται κατά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Πρώτοι στο ΝΑΤΟ οι Έλληνες πιλότοι – Πήραν όλες τις πρωτιές στην παγκόσμια ελίτ των ιπτάμενων μαχητών

Posted by kalinda <http://kalindafromgreece.wordpress.com/>  στο Οκτώβριος 7, 2018

4B66EBF2-4E0D-402E-9F59-2387259AFD34 <https://olympia.gr/2018/10/07/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%80/> Μία εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι Ελληνες πιλότοι με τα Mirage 2000-5 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας κρατώντας και πάλι τα ηνία μεταξύ των πιλότων του ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα, τον τίτλο του «Καλύτερου Πολεμιστή του Κόσμου»  «Best Warrior» τον κατέκτησε Ελληνας πιλότος, δημιουργώντας πλέον μια σταθερή παράδοση της ΠΑ στη σχετική διοργάνωση.

https://www.tilestwra.com/wp-content/uploads/2018/10/d638805a8964b697ef7cea7adb7026e4.jpg <https://olympia.gr/2018/10/07/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%80/>

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, η 331 Μοίρα (331Μ) της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/Αεροπορική Βάση Τανάγρας, συμμετείχε στην 3η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2018 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα veteranos.gr <https://veteranos.gr/kalyteri-polemistes-tou-kosmou-best-warrior-anadichthikan-deltades-tis-331m-tis-114pm-sto-tlp-2018-3/> .

Για το σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 114ΠΜ τέσσερα (4) αεροσκάφη Mirage-2000-5 και ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό.

https://www.tilestwra.com/wp-content/uploads/2018/10/b8c81988e3cf291d23ec213a7e2795d5.jpg <https://olympia.gr/2018/10/07/%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%ce%b9-%cf%80/>

Την πρωτιά πήραν οι Ελληνες πιλότοι με τα Mirage 2000-5 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας κρατώντας και πάλι τα ηνία μεταξύ των πιλότων του ΝΑΤΟ.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, η 331 Μοίρα ανέλαβε αποστολές σύμφωνες με την αποστολή της Μοίρας τόσο σε Εθνικό όσο και σε Νατοϊκό πλαίσιο, με σκοπό την εξοικείωση και τη συνεργασία όλου του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ.

Στην συγκεκριμένη άσκηση, συμμετείχαν οι Πολεμικές Αεροπορίας της Ισπανίας με αεροσκάφη EF2000 Eurofighter, της Γαλλίας με Rafale, του Βελγίου με F-16MLU, της Πολωνίας με F-16M και της Ιταλίας με Tornado και AMX.

Οι ιπτάμενοι της 331Μ πρώτευσαν τόσο σε συλλογικό όσο και προσωπικό επίπεδο, στους τομείς της εκπαίδευσης, μεταξύ των πληρωμάτων των χωρών που συμμετείχαν σε αυτήν.

Να σημειωθεί οτι τα πληρώματα των Ελληνικών Μιράζ ψηφίστηκαν από τους Χειριστές των Μαχητικών που πήραν μέρος στο TLP 2018-3 ,ως οι Καλύτεροι Πολεμιστές.

Διαδώστε το!

 http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>