«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος (Αθανασιάδης Ιωάννης) της νεοεμφανιζόμενης οργάνωσης με την επωνυμία «Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών»

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Όργανο της ΝΔ είναι,  του Σύριζα, του Σορος; του Ρονστιλ, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, της Αμερικής, της Ευρωπαϊκής ένωσης του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.

Πατριώτες και πατριώτισσες, ένα θέμα εθνικό, θέλει ανοικτές και πανελλαδικές διαδικασίες για να μην υποκρύπτει, αμφιβολίες για το ρόλο του καθενός.

Θεμιτό είναι και επιβάλετε το θέμα Μακεδονία να το κάνουμε σημαία, ακόμα και κάθε σπίτι να είναι οργάνωση για την Μακεδονία.

Η λογική λέει ότι όταν θέλεις να ενώσεις αυτές τις διάσπαρτες ενώσεις σε ενόν πυρήνα- κορμό αγώνα, καλείς όλες αυτές τις οργανώσεις σε πανελλαδικό συνέδριο, σε ένα γήπεδο, εκεί μέσα από σωστές διαδικασίες, θα εκλεγούν οι υπεύθυνοι συντονιστές για τον αγώνα, να πάω και ποιο πέρα, για να μην μπορεί να φαλκιδευτεί η όλη προσπάθεια του αγώνα, να εκλεγούν 12 πρόεδροι και ο καθένας θα είναι επάνω στην ηγεσία για ένα μήνα εναλλάξ, ώστε να αποφύγουμε, εκβιασμούς, απειλές, κομματικές βλέψεις, οικονομικά συμφέροντα, ψυχολογικά σαμποτάζ, και άλλα πολλά. Αυτή η συνομοσπονδία  «Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών»  ποιον την άδεια πήραν να εκπροσωπούν όλη την Ελληνική επικράτεια;;; Αντί να λέει συνομοσπονδία Ελλάδος, λέει Αθηνών;;;

Εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο μια οργάνωση που αποκαλείται «Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών» και διατείνεται ότι θα αναλάβει τα ηνία του αγώνα για τη διάσωση της Μακεδονίας. Άραγε ΠΟΙΕΣ Ομοσπονδίες των Αθηνών έχει ως μέλη; Ποιους εκπροσωπεί πραγματικά; Γιατί δεν την γνωρίζαμε ως τώρα αφού ο αγώνας για την ονομασία των Σκοπίων ξεκίνησε σχεδόν έναν χρόνο πριν; Για ποιον λόγο εμφανίζονται τώρα και όχι πιο πριν;

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 ο πρόεδρος αυτής της οργάνωσης ανακοίνωσε ότι έχει σκοπό να ενώσει όλους τους Έλληνες για τον αγώνα για την Μακεδονία. Περίεργος ο ρόλος της νεοεμφανιζόμενης αυτής οργάνωσης καθώς αντί να ενώσει δείχνει δείγματα διχασμού και αποπροσανατολισμού του κόσμου. Απευθύνει βαριές κατηγορίες στις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ άκυρες νομικές ενέργειες. Να θυμίσουμε ότι η ΠΟΠΣΜ και οι Παμμακεδονικές Υφηλίου είναι εκείνοι που εδώ και πολλά χρόνια μάχονται για τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού σε όλα τα επίπεδα, ενώ ανέλαβαν το βάρος του αγώνα τους τελευταίους 10 μήνες διοργανώνοντας τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, δημόσιες διαβουλεύσεις, συγκέντρωσαν 47 ψηφίσματα δημοτικών συμβουλίων και περίπου 240.000 υπογραφές για μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, έστειλαν εξώδικα σε όλους τους βουλευτές για μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλοι γνωρίζουμε τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι της ΠΟΠΣΜ, ο οποίος διακρίνεται για τον δυναμισμό και τη διάρκεια που έχει.

Σε πηγαδάκια των Αθηνών συζητιέται ότι αυτή η κίνηση κρύβει πολιτικές βλέψεις, καθώς ο πρόεδρος (Αθανασιάδης Ιωάννης) της νεοεμφανιζόμενης αυτής οργάνωσης ήταν άγνωστος τον προηγούμενο καιρό, αλλά ενεργοποιήθηκε τώρα που μπήκε η χώρα σε προεκλογική περίοδο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι κοινές εμφανίσεις του με τον κ.Πατούλη.

Μάλιστα η αναφορά της ανακοίνωσης σε άκυρες νομικές ενέργειες των γνωστών Παμμακεδονικών τη στιγμή που η Δικαιοσύνη έκρινε ΒΑΣΙΜΗ τη μήνυση κατά του ΥΠΕΞ κ.Κοτζιά για εσχάτη προδοσία προκαλεί ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα για τις προεκτάσεις αυτής της κίνησης (εκτός από τις προσωπικές φιλοδοξίες του προέδρου αυτής της οργάνωσης), καθώς και για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ μιας τέτοιας ενέργειας στην παρούσα χρονική στιγμή. Άραγε ΠΟΙΟΝ εξυπηρετεί μια τέτοια ανακοίνωση; Ποιος θα βγει κερδισμένος αν η ΠΟΠΣΜ και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου εξουδετερωθούν; Μάλλον η κυβέρνηση θα κερδίσει και ιδιαίτερα το Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς οι Παμμακεδονικές είναι η αιχμή του δόρατος και η μοναδική συντεταγμένη προσπάθεια για τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού απέναντι στα κυβερνητικά σχέδια.

Βλέπουμε ότι κάτι άρχισε να κινείται από πλευράς Δικαιοσύνης. Να θυμίσουμε ότι στις 7 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην αυξημένη ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πληροφορίες λένε ότι η ΠΟΠΣΜ φρόντισε να πλαισιωθεί το νομικό επιτελείο με τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Συνταγματολόγους της χώρας, οι οποίοι θα καταθέσουν νέο δικόγραφο εμπλουτισμένο με νέα στοιχεία που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες.

Στη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος (Αθανασιάδης Ιωάννης) της νεοεμφανιζόμενης οργάνωσης με την επωνυμία «Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών» ανακοίνωσε ότι στις 21 Οκτωβρίου θα γίνει ένα 3ήμερο συνέδριο που θα εκλέξει συντονιστικό όργανο για να ηγηθεί στον αγώνα για την Μακεδονία. Άραγε έχει ανάγκη από αρχηγούς ο αγώνας για την Μακεδονία; Και ιδιαίτερα από ανθρώπους που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στο μέχρι τώρα αγώνα για την Μακεδονία; Τελικά …η αρχομανία και η ίντριγκα δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο… Σύντομα θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα αυτής της κίνησης. Εμείς εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους της ΠΟΠΣΜ, των οποίων τον αγώνα παρακολουθούμε και στηρίζουμε από κοντά.

https://pellain-gr.blogspot.com/2018/10/blog-post_48.html

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΛΑΤΡΕΣ!!! ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΠΣΜ

Η ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ Εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο μια οργάνωση που αποκαλείται «Παμμακεδονική Σ…

Πλατων Κωνσταντινος Κανελλοπουλος Η Μακεδονία δεν θέλει αρχηγούς, κόμματα και φράξιες, θέλει ορκισμένους πατριώτες! Μην δεχθούμε να πουληθεί ο αγώνας, αυτό θα είναι η αρχή τους τέλους, αυτή είναι η εντολή να μας μαντρώσουν και να μας ξεσηκώνουν κατε εντολή των αφεντικών, σε ανούσιες εκδηλώσεις! Σε πηγαδάκια των Αθηνών συζητιέται ότι αυτή η κίνηση κρύβει πολιτικές βλέψεις, καθώς ο πρόεδρος (Αθανασιάδης Ιωάννης) της νεοεμφανιζόμενης αυτής οργάνωσης ήταν άγνωστος τον προηγούμενο καιρό, αλλά ενεργοποιήθηκε τώρα που μπήκε η χώρα σε προεκλογική περίοδο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι κοινές εμφανίσεις του με τον κ.Πατούλη. Υπάρχουν τόσες οργανώσεις σε όλη την χώρα, έστειλαν σε κανέναν ενημέρωση για το τι θέλουν να κάνουν και να το βάλουν σε ψηφοφορία;;;

 χρήστης Mina και 4 ακόμη άτομα διαχειρίζονται τα μέλη, τους συντονιστές, τις ρυθμίσεις και τις δημοσιεύσεις για την ομάδα ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Και κάποιοι από τους ομιλητές που θα έχουν στην πρώτη τους συνδιάσκεψη είναι πρώην υποψήφιοι της ΝΔ, όπως η κυρία Νούκα. Δε με ενοχλεί το ότι είναι της ΝΔ. Με ενοχλεί το ότι προσπαθούν να διασπάσουν τον πατριωτικό χώρο. Έβγαλαν ανακοίνωση κατηγορώντας τις παμμακεδονικές ότι είναι ακραίες, επειδή μήνυσαν τον Κοτζιά για εσχάτη προδοσία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 30 Μαϊου 2018. 
Η Επιτροπή αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ( για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων), που με πρωτοβουλία της διοργανώθηκαν τα συλλαλητήρια της 21ης Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη και της 4ης φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος, σας προσκαλεί σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 31 Μαϊου στις 12:30 στην ΕΣΗΕΑ 
( Ακαδημίας 20, Αθήνα 106 71 ΤΗΛ 21 0363 2601) . 
Στην Συνέντευξη Τύπου στις ερωτήσεις των ΜΜΕ θα απαντήσουν οι :
– Δρ. Αθανασιάσδης Ιωάννης, πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και μέλος της επιτροπής αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
– Λεωνίδας Κουμάκης, νομικός, συγγραφέας και μέλος του International Hellenic Association (IHA) και της επιτροπής αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
– Μιχαήλ Πατσίκας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
– Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Έλλάδος(ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Πατούλης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα καλύψουν την συνέντευξη Τύπου, για την τάξη και για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, πριν εκφωνήσουν την ερώτηση τους να δηλώνουν τα στοιχεία τους {ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, & ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ}. Θα προηγηθούν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: για την καλύτερη κατανομή χρόνου ώστε να δοθεί η δυνατότητα ή δυνατόν σε όλους τους παριστάμενους, και προς αποφυγή παρερμηνειών, ένθεν κακείθεν, ή δυνατόν να γίνεται μόνον ερώτηση ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ! 
*Οι ερωτήσεις θα απαντώνται αναλόγως δηλώσεως συμμετοχής κατά προτεραιότητα αντιστοίχως με την ώρας προσέλευσης ώστε κατά το μέτρο του δυνατού να τηρηθεί αξιολογικά μια διαδικασία και να μη αδικηθεί κανείς.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και την κατανόηση σας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Για την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας
(συλλαλητήρια 21ης Ιανουαρίου Θεσσαλονίκη, 4ης Φεβρουαρίου 2018 Αθήνα)

Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Ελλάδος

ΠΑΜMΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 4 ΑΘΗΝΑ. 
dr.athanasiadis@gmail.com Cell: 693 759 2759

Πώς είναι δυνατόν η Ελληνική Κυβέρνηση να παραβιάζει διεθνείς συμφωνίες που ή ίδια έχει υπογράψει και παντελώς να νομιμοποιεί εδαφικές και μειονοτικές διεκδικήσεις και προσπάθειες ενοποίησης ενός υποτιθέμενου ενιαίου γεωγραφικού χώρου; Μόνοι μας υπογράφουμε την παράδοση της Μακεδονίας σε μια πολυεθνική οντότητα με σλαβική και αλβανική πλειοψηφία;

Ελλαδίτες και ομογένεια δεν συμφωνούν με την επικίνδυνη γραμμή που χαράξατε και σας υπενθυμίζουμε πως υπηρετείτε τον ελληνικό λαό.

Με λύπη,

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ:

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ- Δημήτρης Χατζής, Ύπατος Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά – Δημήτρης Γιαντσούλης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντας Παπαθανασίου, Πρόεδρος

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Νίνα Γκατζούλη, Συντονίστρια (Εκπροσωπούσα 150 και πλέον Μακεδονικές Οργανώσεις)
Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, Πρόεδρος
Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων, Γεώργιος Τζούλης, Πρόεδρος
Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Γάκης, Πρόεδρος
«Ομάδα 21» Μακεδονίας – Θράκης, Αντώνης Δασκόπουλος, Πρόεδρος
Σύλλογος Απανταχού Πισοδεριτών «Η Αγία Τριάς», Μιχαήλ Λιάκος, Πρόεδρος
Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Πρόεδρος

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»

Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Φλώρινας
Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Αμυνταίου
Φιλεκπαιδευτικός Όμιλος Φλωρίνης «Αριστοτέλης»
Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Φλώρινας
Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς Φλώρινας
Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Μέγας Αλέξανδρος» Πολυπλάτανου Φλώρινας
Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Εθνικού – Κρατερού – Αγίας Παρασκευής
Πολιτιστικός Σύλλογος «Ελπίδα» Μελίτης Φλώρινας
Φορέας ιστορίας και πολιτισμού «Ιερά Δρύς» Κέλλας Φλώρινας
Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος «Αμύντας» Σκοπιάς Φλώρινας
Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης
Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης «Οι Μακεδνοί»
Κίνηση Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης»
Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας-Αλμωπίας
Λαογραφική Εταιρεία Νομού Πέλλας
Σύλλογος Φίλων Αρχαιοτήτων Έδεσσας «Οι Τημενίδες»
Πολιτιστικός Σύλλογος «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας»
Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Γραμματικού Έδεσσας «Πατριάρχης Χρύσανθος»
Σύλλογος «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» Αριδαίας
Σύλλογος «Φίλων Μακεδονικής Πολιτιστικής Παράδοσης» Αλμωπίας
Μορφωτικός Σύλλογος Ίδα Εξαπλατάνου «Ιων Δραγούμης»
Ιστορική & Λαογραφική Εταιρεία «Φίλιππος» Γιαννιτσών
Μακεδονικός Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αμύντας» Καλυβίων
Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας «Αρχαία Πέλλα»
Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Άρνισσας Έδεσσας
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων Νάουσας «Η Αγία Παρασκευή»
Μορφωτικός Χορευτικός Σύλλογος Χαρίεσσας Νάουσσας  «Αγιος Δημήτριος»
Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Πολυπλάτανου Νάουσσας
Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία Κιλκίς «Τέχνη»
Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας Κιλκίς
Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα – Θεσσαλονίκη
Πολιτιστική Εταιρεία Πανελλήνων «Μακεδνός» Θεσσαλονίκη
Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς» Θες/νίκη
Σύλλογος Κοζανιτών Θεσσαλονίκης «Άγιος Νικόλαος»
Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Σερρών Θεσσαλονίκης
Σύλλογος Σκοπηνών Θεσσαλονίκης «Ο Ορφέας»
Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης
Πολιτιστικός Σύλλογος «Εμμανουήλ Παππάς» Θεσσαλονίκης
Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας Χαλκιδικής
Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών
Πολιτιστικός Σύλλογος Πεντάπολις Σερρών
Σύλλογος Σιδηροκαστρινών και περιχώρων «Το Ρούπελ»
Πολιτιστικός Μακεδονικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Χαρωπού Σερρών
Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοχωράφων Σερρών
Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοτουσαίων Σερρών
Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Θεσσαλονίκης «Καρτερία»
Σύλλογος Σταρτσοβιτών «ο Άγιος Μηνάς» Νέου Πετριτσίου Σερρών
Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Σερρών-Μελενίκου
Αδελφότητα Κυριών και Δεσποινίδων Μελενίκου «Η Αρμονία»
Σύλλογος Ευελπίδων Μελενίκου
Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών.
Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθηνών.
Συνομοσπονδία Μακεδόνων Λεκανοπεδίου Αττικής.
Σύνδεσμος «Αλέξανδρος Φιλίππου Έλλην Μακεδών»
Σύνδεσμος Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας εν Αθήναις
Σύνδεσμος Μακεδόνων και Θρακών Παπάγου-Χολαργού
Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου
Σύνδεσμος Πολιτών Ρήγας
Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Νομού Καστοριάς
Επιτροπή ΕνηνB

Επικοινωνία:
Νίνα Γκατζούλη
Συντονίστρια Επιτροπής
Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου
Email: ninagatz@comcast.net
Τηλ: 603-742-0466

http://arxaiaithomi.gr/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Στη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος (Αθανασιάδης Ιωάννης) της νεοεμφανιζόμενης οργάνωσης με την επωνυμία «Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών»

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ιστορία & Γεωγραφία Αρχαίας Μακεδονίας (7ο-4ο π.Χ. αιώνα) – History of Ancient Macedonia (Eng Subs)
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβ 2018
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=j5EpTt8pYY0

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Καθηγητής Κ.Γρίβας: Οι Μεγάλες Δυνάμεις καθορίζουν την μοίρα της Συμφωνίας των Πρεσπών!(ΗΧΗΤΙΚΟ)
    .
    .
    09/10/2018
    .
    .
    .
    .
    https://mknews.eu/wp-content/uploads/2018/10/grivas-geo.jpg
    .
    .
    Ποια βούληση Έλληνα ή Σκοπιανού για το ονοματολογικό;
    .
    .
    Κανείς δεν φαίνεται να εξυπηρετείται, παρά μονάχα οι Μεγάλες Δυνάμεις, αναφέρει ο καθηγητής Γεωπολιτικής στη Σχολή Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας και υποστηρίζει ότι τα πάντα ελέγχονται από του ‘μεγάλους’ παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι τα Βαλκανία και θέλουν να εφαρμόσουν τις γεωπολιτικές τους διευθετήσεις.
    .
    .
    Στο ζήτημα που θίχτηκε περί συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο ο κ.Γρίβας χαρακτήρισε λάθος την εκτίμηση ότι η Τουρκία τοποθετείται από τους Δυτικούς απέναντι τους. Παρά τις κακές επιφανειακά σχέσεις με τις ΗΠΑ, η Τουρκία εξακολουθεί να θεωρείται καθοριστική και μεγάλη «επένδυση» για την Δύση στη περιοχή, λέει , προσθέτοντας ότι ούτε οι ΗΠΑ , ούτε η Γαλλία είναι διατεθειμένες και σε θέση για σύρραξη με την Τουρκία για τις πετρελαϊκές τους εταιρίες.
    .
    .
    Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να αντιληφθούν , ότι χωρίς την δική τους παρουσία και πολύπλευρη εναλλακτική εξωτερική πολιτική και την επίδειξη ισχύος, κανείς δεν πρόκειται να σπεύσει αρωγός μας σε μια κρίση με την Τουρκία, αναφέρει.
    .
    .
    Ακούστε την ομιλία:
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=_F893Sm1cJE

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>