«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελλάδα το τσιφλίκι του πολιτικού συστήματος και κατεστημένου – οι υπαίτιοι για την εθνική καταστροφή –

     ΑΑ

Η ανείπωτη εθνική τραγωδία που βιώνει ο Ελληνικός Λαός με τις πρόσφατες ολέθριες πυρκαγιές, θανάτους και καταστροφές, η μεγαλύτερη των τελευταίων δεκαετιών εις την ιστορία της χώρας μας, αλλά και τα θανατηφόρα μνημόνια με την απώλεια, εν καιρώ ειρήνης,  μάλιστα και της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας οφείλεται εις το ότι μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, ο οποίος ήδη τότε στόχευε την ίδρυση ενός σύγχρονου και διαχρονικού  κράτους, η χώρα μας και οι πολίτες αυτής κατέστησαν έκτοτε ένα σύγχρονο τσιφλίκι των προσκυνημένων κοτζαμπάσηδων οι οποίοι πρότερο υπηρετούσαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Με απλά λόγια, εάν διαβάσει κανείς την σύγχρονη ιστορία,  η χώρα μας μετά τον θάνατο του, δεν ανέκτησε ποτέ την εθνική της ανεξαρτησία και κυριαρχία. Και εκ του λόγου αυτού δεν κατέστη ποτέ ένα σύγχρονο υγιές και λειτουργικό κυρίαρχο κράτος με Θεσμούς, Όργανα, Σύνταγμα, κόμματα, κυβερνήτες, κοινοβούλιο, δικαιοσύνη, δημόσια διοίκηση, αυτοδιοίκηση, ΜΜΕ κ.λπ. που να υπηρετούνε και να προστατεύουν πιστά και με ευθύνη τους πολίτες αυτής, τα εθνικά συμφέροντα και μια αυθύπαρκτη οντότητα της Πατρίδας.

Ανεξαρτήτως του ότι επίπλαστα  χρησιμοποιείται έκτοτε η έννοια της «δημοκρατικής διακυβέρνησης της χώρας» με τα δήθεν  δημοκρατικά δικαιώματα  και την ψήφο του ελληνικού λαού.

Δυστυχώς έννοιες,  αρχές και αξίες κενού όμως περιεχομένου, οι οποίες ουδέποτε έγιναν σεβαστές από εκείνους οι οποίοι καθόλη την πορεία της χώρας ενσαρκώνουν έκτοτε ένα πολιτικό σύστημα και κατεστημένο που καταδυναστεύει και καταστρέφει την Πατρίδα και τον Λαό μας.

Ένα ολέθριο πολιτικό σύστημα με το κατεστημένο του, το οποίο ουδέποτε φρόντισε να εμφυτεύσει εις τους πολίτες την αίσθηση της σωστής διακυβέρνησης μίας χώρας, αλλά απεναντίας να εκμαυλίζει με τις δικές του παρανομίες και ατιμωρησίες τους πολίτες και τον λαό, να εκμεταλλεύεται δηλαδή την εμπιστοσύνη και την ψήφο αυτού, αλλά συνάμα να εξαπατά, να καταδυναστεύει και να τιμωρεί αυτόν.  

Ένα Λαό ο οποίος όμως  θυσίασε και θυσιάζει τα πάντα σε όλους τους εθνικούς αγώνες, με στερήσεις και αυταπάρνηση, εκτελών αυτόκλητα το αέναο και ιστορικό καθήκον του απέναντι του Έθνους.

Ένα Λαό καλοσυνάτο, ο οποίος παρόλες τις στερήσεις του, διατηρούσε την αυτάρκεια του με την εργατικότητα και τιμιότητα του, τις εθνικές παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά του, και συνάμα πολύ υψηλά την υπερηφάνεια και την  αλληλεγγύη του προς όλους ανεξαρτήτως.

Η ιστορία με το δράμα του λαού μας  έχει συνέχεια και πρέπει να ειπωθεί με ευκρίνεια εις τον Ελληνικό Λαό, για να μάθει αυτός την σκληρή αλήθεια, την οποία ουδείς μέχρις σήμερα δεν ήθελε να ακούσει και να  πιστέψει.

Η μετά την Μεταπολίτευση πολυσυζητούμενη προσπάθεια της τότε κυβέρνησης να εντάξει  την χώρα μας εις την τότε ΕΟΚ και μετέπειτα νυν Ε.Ε. αποκρύπτει συγκλονιστικές αλήθειες οι οποίες εις την πραγματικότητα απέτρεπαν την χώρα μας να ενταχθεί εις την ΕΟΚ.

Να γίνει δηλαδή ένα μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας των 6 ισχυροτέρων οικονομιών και υπερσύγχρονων κρατών της Ευρώπης, με λαούς, κοινωνίες και πολίτες να διοικούνται υπεύθυνα από υπεύθυνους Θεσμούς, Όργανα, Κόμματα και Κυβερνήσεις, μία δηλαδή έμπρακτη αρμονία και συνύπαρξη  μεταξύ Διοικούντων και Διοικούμενων που εξασφαλίζει και εγγυάται διαχρονικά την οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή πάντοτε προς όφελος των πολιτών και κοινωνιών.  

Εκ του λόγου αυτού οι τότε ηγέτες των 6 της ΕΟΚ ηρνούντο τότε την ένταξη της χώρας μας, αλλά παράλληλα προειδοποιούσαν την Ελληνική Κυβέρνηση, ότι η ένταξη της Ελλάδος σε ένα τόσο ισχυρό Συνασπισμό θα ήταν άκρως επικίνδυνη και καταστροφική για την χώρα μας.

Διότι η χώρα μας ήταν/είναι αφενός μεν τελείως αδύναμη  για να γίνει μέλος αυτής, αλλά ταυτόχρονα και ότι δεν είναι ένα σύγχρονο Κράτος, το οποίο θα διασφαλίζει και θα ελέγχει αφενός μεν την σωστή διαχείριση την τεράστιων κεφαλαίων από τα κοινοτικά κονδύλια και τραπεζικά δάνεια που θα εισέρρεαν άφθονα μετά την ένταξη, αλλά ταυτόχρονα και  την άμεση συμπόρευση και την εκτέλεση κατά γράμμα και με την προσήκουσα ταχύτητα όλων των προγραμμάτων της ΕΟΚ.

Η αποτροπή και προειδοποίηση προς την τότε Ελληνική Κυβέρνηση είχε την έννοια, ότι η Ελλάδα ως μικρό πλοιάριο  κινδύνευε να βουλιάξει  εις τον ωκεανό της ΕΟΚ με υπερσύγχρονα υπερωκεάνια.

 Όμως η Ελληνική Κυβέρνηση παρά τις όλες έντονες αντιρρήσεις και προειδοποιήσεις των Οργάνων και Ευρωπαίων Ηγετών επέμεινε και επιχειρηματολογούσε, ότι η ένταξη εις την ΕΟΚ θα εξασφάλιζε την ενδυνάμωση και εμπέδωση της Δημοκρατίας εις την χώρα μας, ένα άκριτο και πρωτάκουστο σε σύγχρονη εποχή επιχείρημα, αλλά και ότι θα προστάτευε την Ελλάδα από επιθέσεις της Τουρκίας.

Καθοριστική ήταν η ημερομηνία του ταξιδίου την 1.Φεβρ.1978 του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή προς τους φίλους του εις το Παρίσι Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, ο οποίος τον παρέπεμψε αυθημερόν εις τον έτερο φίλο του εις την Βόννη Καγκελάριο Χέλμουτ Σμίτ.

Συγκλονιστική για το μέλλον της Ελλάδος ήταν  η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών εις την Καγκελαρία, όπου παρά τις έντονες αντιρρήσεις του Καγκελάριου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός απείλησε τον ισχυρότερο άνδρα και πρωτοστατούντα ήδη τότε ηγέτη της ΕΟΚ:  «άκουσε με να σου πω, πως είναι δυνατόν η Γερμανία που αιματοκύλισε την Ευρώπη δύο φορές σε ισάριθμους πολέμους να είναι εις την ΕΟΚ και η Ελλάδα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, να μην είναι;

Αυτά θα βγω έξω, να τα πω εις τους δημοσιογράφους που περιμένουν!».

Χαρακτηριστικό ήταν τότε το μεγάλο σοκ του Καγκελαρίου, ο οποίος ευθύς αμέσως και χωρίς να απαντήσει,  μπήκε εις την αίθουσα των ΜΜΕ και ανήγγειλε προ του Έλληνα Πρωθυπουργού την συναίνεση της Γερμανίας για την ένταξη της Ελλάδος εις την ΕΟΚ.

Εξαιτίας αυτής της εκβιαστικής και ανεύθυνης συμπεριφοράς του πολιτικού συστήματος και κατεστημένου, το οποίο με την πρωτοφανή ανοργανωσιά του θριαμβολογούσε  και θριαμβολογεί εδώ και 4 τετραετίες για την ένταξη της Πατρίδας μας εις τον Σκληρό Πυρήνα της ΕΟΚ(1981)/Ε.Ε., η χώρα και ο Λαός μας  πληρώνει  τώρα τα τεράστια λάθη του υπεύθυνου για την ηθική, κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία, την εθνική κατάρρευση και απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Μοναδική εις την ιστορία της χώρας μας, αλλά και εις την παγκόσμια ιστορία.

Διότι ήδη από το 1981 άρχισε να υποχωρεί η παραγωγικότητα και η αυτάρκεια εις την χώρα μας, να κλείνουν χιλιάδες επιχειρήσεις ή να μεταναστεύουν εις το εξωτερικό, να διογκώνεται η υδροκέφαλη και ασθενούσα ήδη επι πολλές δεκαετίες Δημόσια Διοίκηση με τον διορισμό τώρα και  εκατοντάδων χιλιάδων αργόσχολων  υπαλλήλων και συμβασιούχων, με υπέρογκους μισθούς και προνόμια, με πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και εφάπαξ, όλα αυτά τα οποία δεν ήταν συμβατά με το ΑΕΠ της χώρας, αλλά και με τις χώρες της Ε.Ε. Η κατά επίφαση ένταξή μας είχε ως ολέθριο αποτέλεσμα την διασπάθιση όλων των κονδυλίων της ΕΟΚ/Ε.Ε. και δανείων των Τραπεζών, τα οποία προωθούνταν κυρίως για την αγορά καταναλωτικών αγαθών από τις χώρες των αποκαλούντων από εμάς «κουτόφραγκων», λαμβανομένου υπόψη, ότι από τις συσκευασίες και μόνον των εισαγόμενων καταναλωτικών αγαθών είχαμε και την δημιουργία 3.500 ανεξέλεγκτων και διάσπαρτων σε όλη την χώρα μας  χωματερών, για τις οποίες πληρώνουμε επι δεκαετίες και περιβαλλοντικά πρόστιμα.

Εξαιτίας της αφροσύνης, ανευθυνότητας, της έλλειψης εθνικής συνείδησης και ευσυναίσθησης  του επί δεκαετίες ανίδρωτου πολιτικού συστήματος και κατεστημένου και εν πλήρει γνώσει αυτού, το έτος 1981 ο Λαός μας και η Πατρίδα μας καταδικάστηκε να υποστεί τις προδιαγεγραμμένες συνέπειες μιας ανείπωτης εθνικής καταστροφής.

Εν κατακλείδι με τις τεράστιες συνέπειες εις βάρος του Ελληνικού Λαού, να στερείται τώρα αυτός, κυρίως από ενδογενείς παράγοντες, ακόμη και το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα ενός Δημοψηφίσματος για την υπεράσπιση της Μακεδονίας και άλλων εκχωρήσεων προς τους γείτονες μας από τον ιστορικό και εθνικό κορμό της Ελλάδος.  

Όμως ουδείς μπορεί να λυγίσει τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα μας.

Εμείς οι Έλληνες θα συνέλθουμε από τον βωβό κατήφορο και πολύ σύντομα θα αναλάβουμε την ευθύνη απέναντι του εαυτού μας και αυτής της Πατρίδας.

            Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού-Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία εις την Βόννη και Πολιτιστική Κληρονομιά  εις την Αθήνα

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

5 comments to Η Ελλάδα το τσιφλίκι του πολιτικού συστήματος και κατεστημένου – οι υπαίτιοι για την εθνική καταστροφή –

  • .
    .
    .
    .
    .

    ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΥΠΕΡ ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ
    .
    .
    .
    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ : ( τεράστιων κεφαλαίων από τα κοινοτικά κονδύλια )
    .
    .
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΕ , ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ
    .
    .
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΠΑΝΤΟΥ ……
    .
    .
    ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ……….
    .
    .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
    .
    .
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
    .
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ( τεράστιων κεφαλαίων από τα κοινοτικά κονδύλια )
    .
    .
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ …….
    .
    .
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
    .
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ
    .
    .
    ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΟΛΕΘΡΟ ………….
    .
    .
    ΖΟΥΣΑΜΕ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ …………
    .
    .
    ΕΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ ΡΥΘΜΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΥΟ – ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
    .
    .
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ……….
    .
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
    .
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
    .
    ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ………
    .
    .
    ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ……….
    .
    .
    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ………
    .
    .
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    .
    .
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
    .
    .
    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ .
    .
    .
    .
    .
    Το σύνταγμα της Ελλάδας
    .
    .
    .
    15 Ιουνίου 2018
    .
    .
    Facebook264TwitterLinkedInGoogle+Περισσότερα…33
    .
    https://i1.wp.com/analyst.gr/wp-content/uploads/2018/06/211.jpg?w=660&ssl=1
    .
    .
    .
    .
    Ορισμένα βασικά άρθρα που τεκμηριώνουν πως είμαστε όμηροι του κομματικού κράτους, ενώ δίνουμε λευκή επιταγή στο εκάστοτε κυβερνών κόμμα.
    .
    .
    .
    .
    .
    Ξένη δημοσίευση
    .
    .
    .
    .
    Σύμφωνα με το σύνταγμα της χώρας μας τα εξής:
    .
    .
    .

    (1)Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.

    .
    Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
    .
    .
    (2) Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
    .
    Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
    .
    .
    (3) Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα.
    .
    Άρθρο: 28 Παράγραφος 2.
    .
    .
    (4) Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
    .
    Άρθρο: 28 Παράγραφος 3..
    .
    .
    (5) Δεν προβλέπονται προτάσεις νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης.
    .
    Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
    .
    .
    (6) Δεν προβλέπονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
    Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
    .
    .
    (7) Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
    .
    Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
    .
    .
    (8) Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
    .
    Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
    .
    .
    (9) Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
    .
    Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
    .
    .
    (10) Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.
    .
    Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
    .
    .
    (11) Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.
    .
    Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
    .
    .
    (12) Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.
    .
    Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
    .
    .
    (13) Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.
    .
    Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
    .
    .
    (14) Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.
    .
    Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
    .
    .
    (15) Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές, τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.
    Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
    .
    .
    (16) Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
    Άρθρο 61 Παράγραφος 2.
    .
    Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
    .
    .
    (17) Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.
    .
    Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
    .
    .
    (18) Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.
    .
    Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
    .
    .
    (19) Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.
    .
    Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
    .
    .
    (20) Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους.
    .
    .
    .
    .
    Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:
    http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/
    .
    : Φερώνυμος (Πολιτεία)
    .
    https://analyst.gr/2018/06/15/to-sintagma-tis-elladas/
    .
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ !
    .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ :
    .
    ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ
    .
    .
    .
    .
    A) Ο κατάλογος των βιασμένων και σφαγμένων Ευρωπαίων από ξένους μετανάστες είναι τόσο μεγάλος,
    .
    .
    που όλη η ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη θα έπρεπε να έχει περάσει από μία δίκη τύπου Νυρεμβέργης,
    .
    .
    της οποίας την απόφαση μπορώ να την υποθέσω:
    .
    .
    Ένοχοι εσχάτης προδοσίας.
    .
    .
    .Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018
    .
    http://theodotus.blogspot.com/2018/07/blog-post.html
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΓΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ………..
    .
    .
    Η ΕΕ ΕΙΧΕ , ΕΧΕΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ! ! !
    .
    .
    .
    .
    ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ….
    .
    .
    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ._
    .
    .
    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ :
    .
    .
    .
    .
    Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    .
    ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ! ! !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=0UAas5r5Pl4

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Η Ελλάδα – που δεν παράγει τίποτα – και οι εξαγωγές στις ΗΠΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/–xH-B4npu9s/V35fFa2wcOI/AAAAAAAAQHE/Kka_rCAbdsc_lt4M5p7YVcmi9J2BzIkoQCLcB/s640/%25CE%25A7%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%25A4.jpg
    .
    .
    .
    .
    Η χώρα μας είναι μία από τις μεγαλύτερες προμηθεύτριας των ΗΠΑ σε μία σειρά προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα με ελιές, ψάρια, φασόλια, τυριά και εκ των μεγαλύτερων σε διάφορα άλλα βιομηχανικά είδη, όπως σωλήνες και ξυραφάκια. Δειτε τι εξάγουμε και ποιοί είναι οι βασικοί ανταγωνιστές.
    ” Ευκαιρία να θυμηθούμε ένα άρθρο που κυκλοφόρησε όταν “έπεσε” το μήνυμα από τα συστημικά ΜΜΕ ότι η “Ελλάδα δεν παράγει τίποτα” ”

    Ενδεικτικό είναι πως το 2013 οι ελληνικές εξαγωγές ελιών στις ΗΠΑ ξεπέρασαν σε αξία τα 100 εκατ. δολ. Μάλιστα το μερίδιο αγοράς φτάνει για ορισμένες κατηγορίες του προϊόντος στο 73,2%.
    Βασικοί ανταγωνιστές της Ελλάδας στην εν λόγω αγορά είναι η Τουρκία, Ιταλία και η Ισπανία.

    Μάλιστα όπως σημειώνει και η Καθημερινή οι επιτυχίες δεν σταματούν εκεί καθώς η Ελλάδα έχει να ανταγωνισθεί υπερδυνάμεις του παγκόσμιου εμπορίου, όπως για παράδειγμα η Κίνα. Τα ηνία της αμερικανικής αγοράς κρατά η Ελλάδα και σε ό,τι αφορά τον εφοδιασμό με προϊόντα όπως τσιπούρα και λαβράκι, έχοντας μερίδια 58% και 54,2% αντιστοίχως το 2013.

    Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν το 2013 ο κυριότερος προμηθευτής των ΗΠΑ σε φασόλια παρασκευασμένα ή διατηρημένα, καταλαμβάνοντας το 68,8% της αμερικανικής αγοράς και αφήνοντας πίσω χώρες όπως το Μεξικό και η Ιταλία.

    Στην κατηγορία των τυριών από πρόβειο ή αγελαδινό γάλα, στα οποία περιλαμβάνεται και η φέτα, η Ελλάδα ήταν το 2013 ο τρίτος μεγαλύτερος προμηθευτής των ΗΠΑ μετά την Ισπανία και τη Γαλλία.

    Οι «πρωτιές» των ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ δεν εξαντλούνται στα προϊόντα του αγροτοδιατροφικού τομέα.
    Η Ελλάδα το 2013 ήταν μακράν ο μεγαλύτερος προμηθευτής των ΗΠΑ σε ελαφρόπετρα (Περλίτης) με μερίδιο 53,8%.
    Στο 26,4% διαμορφώθηκε το μερίδιο της χώρας στην αμερικανική αγορά σε ό,τι αφορά τους αγωγούς πετρελαίου/φυσικού αερίου από σίδηρο ή χάλυβα, με την αξία των εξαγωγών να ανέρχεται στα 55,7 εκατ. δολάρια από 115 εκατ. δολάρια το 2012.

    Τα ελληνικά προϊόντα που κυριαρχούν στην αγορά των ΗΠΑ

    • Ελιές 73%, κυριότεροι ανταγωνιστές Ιταλία, Τουρκία, Καναδάς
    • Φασόλια 68,8%, κυριότεροι ανταγωνιστές Μεξικό, Ονδούρα, Κίνα
    • Τσιπούρα, 58%, κυριότεροι ανταγωνιστές Κύπρος, Τουρκία
    • Λαβράκι 54,2%, κυριότεροι ανταγωνιστές Τουρκία
    • Ελαφρόπετρα 53,8%, κυριότεροι ανταγωνιστές Ισλανδία, Μεξικό, Κίνα
    • Σύκα 37,1% (νωπά ή αποξηραμένα), κυριότεροι ανταγωνιστές Τουρκία
    • Τυριά από πρόβειο γάλα 29,8%, κυριότεροι ανταγωνιστές Ισπανία, Ισραήλ
    • Αγωγοί από σίδηρο ή χάλυβα 26,4%, κυριότεροι ανταγωνιστές Κορέα, Γερμανία, Ιαπωνία
    • Ξυραφάκια 25,5%, κυριότεροι ανταγωνιστές Μεξικό, Κίνα
    • Ροδάκινα 20,1%, κυριότεροι ανταγωνιστές Κίνα, Χιλή, Αυστραλία

    ” Ευκαιρία να θυμηθούμε ένα άρθρο που κυκλοφόρησε όταν “έπεσε” το μήνυμα από τα συστημικά ΜΜΕ ότι η “Ελλάδα δεν παράγει τίποτα” ”

    ” Δείτε εδώ τις εξαγωγικές ”πρωτιές” της χώρας μας:

    Μαγνήσιο: Ο µαγνησίτης που εξάγει η χώρα µας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

    Αλουµίνιο: Εδώ και µερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουµίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουµινίου, µε χιλιάδες εφαρµογές.

    Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η µεγαλύτερη ßωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ßωξίτης χρησιµοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, µεταλλικών κατασκευών και αλλού.

    Σµηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσµο µετά τις Ηνωµένες Πολιτείες στην εξόρυξη σµηκτιτών, οι οποίοι έχουν µεγάλο εύρος εφαρµογών, όπως η διάθεση αποßλήτων, τα φάρµακα, τα καλλυντικά και άλλα.

    Νικέλιο: H Ελλάδα είναι η µοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως µε σηµαντικά κοιτάσµατα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότηµα παραγωγής νικελίου, του µεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.
    Επίσης 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόνοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόνοι),
    Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία με δυνατότητα να κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου. – απαξιωμένα, ιδιωτικοποιημένα, με το πλιάτσικο στις υποδομές τους να συνεχίζεται –
    Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ. – σε κατάσταση πλέον πλήρους απαξιωσης μετα από επιλογές των τελευταίων κυβερνήσεων,και με τελευταίο παράδειγμα την είδηση για τα αυτοκίνητα Pony, που τα εμπόδια από τη γραφειοκρατία, εμποδίζουν την επανεκκίνηση της παραγωγής –

    Είμαστε παγκοσμίως:
    3η χώρα σε παραγωγή ελιάς και λαδιού
    3η χώρα σε παραγωγή κρόκου (saffron), ακτινίδια, ροδάκινα.
    5η χώρα σε εξαγωγές σπαραγγιών
    7η χώρα σε εξαγωγές ßαµßακιού
    17η χώρα σε αφίξεις τουριστών (18,2 εκ.) ανάμεσα σε 165 χώρες και 21η σε έσοδα. Η Συνεισφορά στο ΑΕΠ είναι 15,9% και στην απασχόληση 18%
    16η χώρα σε εξαγωγές τυροκοµικών προϊόντων
    και φυσικά, είµαστε η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ χώρα στην παγκόσµια ναυτιλία,

    Η Ελλάδα “παράγει”!

    Μέχρι το 2009, ήταν πρώτη στον παγκόσμιο εμπορικό στόλο. – χωρίς όμως ουσιαστικό αντίκρυσμα στην οικονομία και με συνεχείς παραχωρήσεις από τις τελευταίες κυβερνήσεις –

    Το 2010 έγινε δεύτερη, κατέχοντας το 14,8% του συνόλου της παγκόσμιας εμπορικής ναυτιλίας. Όμως, αν συνυπολογιστεί και ο στόλος άλλων, μικρότερων πλοιοκτητών, φτάνουμε στο 20% περίπου του παγκόσμιου στόλου!

    Ο υπό ελληνική σημαία στόλος είναι πέμπτη δύναμη στον κόσμο και πρώτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατέχοντας το 39,7% του συνόλου.
    Αυτές όλες ενεργούν σε όλο τον κόσμο με έδρα την Ελλάδα. Να σημειώσουμε ότι σ’ αυτές δεν περιλαμβάνονται τραπεζικές και ναυτιλιακές εταιρείες.
    Είμαστε απο τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στην κόσμο.
    Ο τουρισμός “δίνει” στην Εθνική οικονομία περισσότερα απο 38δις ετησίως, όσα η βιομηχανία σε χώρες όπως η Αυστρία και η Ολλανδία και η Δανία!.
    http://www.sete.gr/default.php?pname=FAQ&la=1

    Υπεράκτιες (off shore) εταιρείες: Ένας ολόκληρος ανεξέλεγκτος κόσμος επιχειρήσεων, όπως φάνηκε από τα σκάνδαλα της τελευταίας περιόδου. Δρουν ασύδοτα, με την ανοχή ή και κάλυψη των κυβερνήσεων και του καθεστώτος, προστατεύοντας τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας από τη φορολόγηση, ξεπλένοντας “βρόμικο” χρήμα από τομείς μαφιόζικης καπιταλιστικής δραστηριότητας (ναρκωτικά, όπλα, trafficing κ.λπ.).

    Στην Ελλάδα εδρεύει η INTRALOT, δεύτερη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα τυχερών παιχνιδιών. Όλα της τα τερματικά και άλλα μηχανήματα, αλλά και το λογισμικό, είναι ελληνικής τεχνολογίας και παράγονται από την INTRACOM των 2.500 εργαζομένων.

    Η 3Ε COCA COLA είναι η δεύτερη σε κύκλο εργασιών μετά την πρώτη στις ΗΠΑ. Ελληνικής ιδιοκτησίας και με εργοστάσια σε πάνω από 30 χώρες, με πάνω από 30 εταιρείες σε χώρες με συνολικό πληθυσμό περίπου 500 εκατ. ανθρώπων.

    Οι ελληνικές χαλυβουργίες παράγουν πάνω από 2,5 εκατ. τόνους χάλυβα το χρόνο, καλύπτοντας τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς αλλά και εξάγοντας στο εξωτερικό.
    Αναφέρουμε το συγκρότημα της ΒΙΟΧΑΛΚΟ με 90 εταιρείες σε πολλές χώρες. – παρ όλα αυτά για δημόσια έργα εμείς εισάγουμε χάλυβα απο Ιταλία που δεν πληρεί τις προδιαγραφές της Ε.Ε. _!!

    Η τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ βρίσκεται σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και οι ΗΠΑ, παράγοντας τσιμέντο από 7 εργοστάσια.

    Αλλά και επιχειρήσεις με ισχυρή μετοχική συμμετοχή του Δημοσίου δραστηριοποιούνται σε πολλές χώρες και κατέχουν δεκάδες άλλες επιχειρήσεις.
    Αναφέρουμε τον ΟΤΕ (κατέχει πολλές εταιρείες τηλεπικοινωνιών – τηλεφωνίας σε όλα τα Βαλκάνια ΚΑΙ παραχωρήθκε αντι πινακίου φακής σε Γερμανικά συμφέροτα), τα ΕΛΠΕ κ.λπ. Πρέπει να υπογραμμίσουμε τη σημασία του ενεργειακού κλάδου, με την παρουσία της ΔΕΗ, της ΔΕΠΑ, της ΔΕΣΦΑ κ.λπ., αλλά και με τη συμμετοχή σε σημαντικά ενεργειακά δίκτυα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

    Αν πιστέψουμε αυτά που ακούμε για φυσικό αέριο και πετρέλαια, τα αποθέματα έχουν αξία κάποια τρίς!!!
    3ος μύθος: “Η Ελλάδα μια φτωχή χώρα με πλούσιους κατοίκους”

    Στην Ελλάδα, οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Σε πρόσφατη έρευνα του ο καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας Χ. Φράγκος, αποδεικνύει, ότι στην Ελλάδα, τα τελευταία 50 χρόνια “η απόσταση μεταξύ πλουσίων και φτωχών συνεχώς αυξάνεται, καθώς οι πρώτοι είτε διατηρούν είτε αυξάνουν τα εισοδήματά τους, εν αντιθέσει με τους δεύτερους των οποίων τα εισοδήματα βαίνουν συνεχώς μειούμενα”.
    (http://www.infospoudes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=196:panepistimiaki-erevna-gia-tin-anisokatanomi-eisodimatos-stin-ellada-pos-gineme-koinonia-ton-2-akron&catid=24615:ekpaidefsi&Itemid=1031 )

    Το 20% του πλουσιότερου πληθυσμού της χώρας, από το 43,5% (5,32 δισ. δρχ.) του συνολικού εισοδήματος που κατείχε το 1960, έχει φτάσει να κατέχει το 48,77% του εισοδήματος το 2009 ή 43,38 δισ. ευρώ.” Έτσι, το 2006 η Ελλάδα εμφανίζει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό φτώχειας στην ΕΕ-27 μετά τη Λετονία. 1 στους 5 κατοίκους στην χώρα μας (20,1%) βρίσκεται κάτω από το όριο φτώχειας. Το ποσοστό μακροχρόνιας φτώχειας ανέρχεται στο 14% (δεύτερο μεγαλύτερο στην ΕΕ-15).

    Η σύγκριση του επιπέδου φτώχειας μεταξύ των χωρών της ΕΕ αποκρύπτει τις τεράστιες διαφορές στο επίπεδο διαβίωσης όταν γίνεται με βάση τις εθνικές γραμμές σχετικής φτώχειας. Υιοθετώντας, π.χ., τη γραμμή φτώχειας της Δανίας καταλήγουμε ότι περισσότερο από το 40% των Ελλήνων είναι φτωχοί!

    4ος μύθος: “Καταναλώνουμε περισσότερα από ότι παράγουμε”

    Προφανώς όχι.

    Η “παραγωγή πλούτου” στη χώρα δεν γίνεται με σκοπό την κάλυψη των αναγκών μας, αλλά την παραγωγή κέρδους.

    Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια σειρά από ανάγκες να μην καλύπτονται (γιατί δεν παράγονται αρκετά προϊόντα να καλύψουν αυτές τις ανάγκες, ενώ θα μπορούσαν) και έτσι να εμφανίζονται ελλείμματα τα οποία καλύπτονται με τις εισαγωγές.

    Γιατί όμως δεν παράγονται αυτά τα προϊόντα;”, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος καλοπροαίρετα. Γιατί, για παράδειγμα, “ενώ θα μπορούσαμε να παράγουμε κρέας, εντούτοις ξοδεύουμε, σαν χώρα, δισεκατομμύρια ετησίως για εισαγωγές;”

    Η απάντηση είναι πάλι απλή: Γιατί η εισαγωγή κρέατος αποφέρει περισσότερα κέρδη! Όπως και η εισαγωγή παπουτσιών, ρούχων κλπ. Και από την στιγμή που ο εισαγωγέας κρέατος, μπορεί να κερδίσει περισσότερα με αυτόν τον τρόπο, γιατί να μπει στην διαδικασία να παράγει;

    και τελικά ο 5ος μύθος: “Μαζί τα φάγαμε”

    Από το 1997 μέχρι το 2007 η Ελλάδα είχε, από τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρωζώνη με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του ΑΕΠ κατά 44%. Με σταθερούς τους υπόλοιπους παράγοντες (κρατικά έσοδα, δαπάνες κλπ.) έπρεπε να επέλθει σημαντική μείωση του χρέους ως % του ΑΕΠ (αφού αυτό ορίζεται πάντα ως ποσοστό επί του ΑΕΠ).

    Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη λόγω της τεράστιας μείωσης των φορολογικών συντελεστών στα κέρδη του κεφαλαίου και στη μεγάλη περιουσία, με τη φορολογία επί των αδιανέμητων κερδών να μειώνεται από 35% το 2004 (40-45% το 1981) σε 24% το 2009 και 20% σήμερα, και την εισαγωγή μίας πλειάδας φοροαπαλλαγών.

    Π.χ. οι Έλληνες εφοπλιστές, απολαμβάνουν 58 φοροαπαλλαγές, με τελικό αποτέλεσμα να πληρώνουν στο κράτος ετησίως μόλις 12 εκ. ευρώ, έναντι 50 εκ. που πληρώνουν οι μετανάστες με τα παράβολά τους .

    Οι φόροι που πλήρωσαν οι μισθωτοί και τα άλλα φυσικά πρόσωπα αυξήθηκαν από 5,6 δις ευρώ το 2004 στα 11 δις ευρώ το 2008. Αντίθετα οι ανώνυμες εταιρείες και τα άλλα νομικά πρόσωπα πλήρωσαν το 2004 4,8 δις ευρώ (4.775 εκ. ευρώ) και το 2008 κατά τι λιγότερο και συγκεκριμένα 4,705 εκ. ευρώ.

    Αν η άμεση φορολογία στην Ελλάδα βρισκόταν απλά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο κατά την περίοδο 2000-2008, το Δημόσιο θα είχε εισπράξει στο διάστημα αυτό φορολογικά έσοδα της τάξεως των 95 δις ευρώ.
    Συνυπολογίζοντας τα έτη 2009 και 2010, προκύπτει ότι το ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε υπέρ των ψηλών εισοδημάτων από έσοδα που αντιστοιχούν στο δάνειο που έλαβε η χώρα από την Τρόικα

    Τα παραμύθια τους πρέπει να τα σταματήσουμε!

    Αυτή είναι η αλήθεια για την “φτωχή Ελλάδα” για την “Ελλάδα που δεν παράγει”, για το ότι “είμαστε φτωχή χώρα με πλούσιους κατοίκους” για το “καταναλώνουμε περισσότερα από ό,τι παράγουμε” και για το “μαζί τα φάγαμε”!

    Δημοσιεύτηκε 8th October 2014 από τον χρήστη kinisienergoipolites@gmail.com
    http://kinisienergoipolites.blogspot.com/2014/10/blog-post_549.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΝΑ ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    .
    .
    .

    . 1) Μαγνήσιο:

    Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

    2) Αλουμίνιο:

    Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, για χιλιάδες εφαρμογές.

    3) Βωξίτης:

    Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και άλλων.

    4) Σμηκτίτες:

    Η Ελλάδα είναι η 2η χώρα στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά κ.α.

    5) Νικέλιο:

    H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της ΕΕ με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφος της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

    6) Λάδι:

    Είμαστε η 3η στην παγκόσμια παραγωγή ελιάς και λαδιού. Αυτο μας έδωσε ο Θεούλης…..εμείς όμως αγοράζουμε σπορέλαια, σησαμέλαια, βούτυρα-ζωικά και συνθετικά, λάδι κοκοφοίνικα και άλλες μαλ…ίες και μετα να η χοληστερίνη στα 800 και τα εμφράγματα σερί…. Έχουμε το 15% της παγκόσμιας παραγωγής (ελιάς-λαδιού)

    7) Είμαστε 3η χώρα σε παραγωγή κρόκου.

    (saffron) Κοζάνης αλλά εμείς ούτε που το ξέρουμε…. Βάζουμε στα φαγητά μας… κέτσαπ και αμφίβολης προέλευσης σως….

    Είμαστε 5η χώρα σε εξαγωγές σπαραγγιών… ( δοκιμάστε τα βραστά ή ομελέτα)

    9) Είμαστε 7η χώρα παγκοσμίως σε εξαγωγές βαμβακιού (τo 2004 ήμασταν 4η)

    10) Είμαστε 11η σε παραγωγή βαμβακιού

    11) Ακόμη: 14η σε αφίξεις τουριστών. (18,2 εκ)

    12) Είμαστε 16η σε εξαγωγές τυροκομικών προϊόντων…

    και Φυσικά είμαστε το νούμερο 1 της παγκόσμιας εμπορικής ναυτιλίας…..

    Και εις ανώτερα greekcitizen.pblogs

    Εδώ και πολλούς μήνες ευρύτατα τμήματα του πολιτικού συστήματος, δυστυχώς και δυνάμεις της Αριστεράς, διακινούν ή αναπαράγουν απίστευτα σενάρια τρομολαγνείας γύρω από τις δήθεν καταστροφικές επιπτώσεις που θα είχε η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ! Τα σενάρια αυτά, φτάνουν στο σημείο να κάνουν λόγο ακόμα και για σκηνές πείνας και “ανθρωποφαγίας”, εξαιτίας της έλλειψης αυτάρκειας σε βασικά αγροτικά προϊόντα. Όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), Τζανέτο Καραμίχα, «ακόμα και αν πάμε στη δραχμή οι Έλληνες δε θα πεινάσουμε», καθώς η αυτάρκεια της χώρας σε βασικά αγροτικά διατροφικά προϊόντα φτάνει το…. 94%!

    Τα παραπάνω ειπώθηκαν από τον κ. Καραμίχα στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ στη Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν ο δυναμισμός και οι δυνατότητες της ελληνικής αγροτικής οικονομίας. Μιας αγροτικής οικονομίας, που συνεχίζει να “υπάρχει” παρά τη συνεχή χτυπήματα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ και των στρεβλών, πολλές φορές, επιδοτήσεων. Τα στοιχεία της ΠΑΣΕΓΕΣ σχετικά με την αγροτική αυτάρκεια Βάσει της σχετικής μελέτης της ΠΑΣΕΓΕΣ, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη, το ποσοστό αυτάρκειας της χώρας μας σε μια σειρά βασικών αγροτικών, διατροφικών προϊόντων φυτικής και ζωϊκής παραγωγής διαμορφωνόταν κατά μέσο όρο στο 94% το 2010.

    Μάλιστα, από τότε η αγροτική παραγωγή έχει αυξηθεί οριακά κατά 2% (βλέπε παρακάτω)!

    Στη φυτική παραγωγή, όπως προκύπτει η αυτάρκεια είναι 99% κατά μέσο όρο και διαφοροποιείται μεταξύ επιμέρους κατηγοριών προϊόντων, όπως τα δημητριακά όπου η αυτάρκεια ανέρχεται στο 82% περίπου, το μικρότερο ποσοστό εντοπίζεται στο μαλακό στάρι (32%) και το υψηλότερο στο ρύζι (171%).

    Στα εσπεριδοειδή τη μεγαλύτερη αυτάρκεια παρουσιάζουν τα πορτοκάλια (167%), ενώ στα λεμόνια περιορίζεται στο 67%.

    Στα φρούτα η αυτάρκεια παραμένει υψηλή (128%), ενώ χαμηλή διαπιστώνεται στον κλάδο των οσπρίων (39%).

    Στη ζωϊκή παραγωγή το ποσοστό αυτάρκειας ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 73%.

    Στο κρέας καταγράφεται αυτάρκεια 56%, με το μικρότερο ποσοστό στο βόειο κρέας (30% και το υψηλότερο στο αιγοπρόβειο (94%).

    Στην κατηγορία των γαλακτοκομικών-τυροκομικών προϊόντων, η φέτα με ποσοστό αυτάρκειας 147% υπερβαίνει το μέσο όρο της κατηγορίας, που κυμαίνεται στο 80%.

    Στο μέλι και στα αυγά, καταγράφεται ποσοστό αυτάρκειας 92% και 91% αντίστοιχα.

    Εξελίξεις στην αγροτική οικονομία Σημαντική πτώση της αξίας της παραγωγής του γεωργικού τομέα της Ελλάδος καταγράφεται στο διάστημα της εξαετίας 2006-2011, ιδιαίτερα έντονη κατά το 2006 – με κάμψη μεγαλύτερη του 14%, αλλά και κατά τη διετία 2008-2009, με πτώση άνω του 4%. Τη διετία 2010-2011 εκτιμάται ότι υπήρξε οριακή αύξηση, όχι πάνω από 2%.

    Ιδιαίτερα έντονη είναι η πτώση της αξίας της φυτικής παραγωγής στο διάστημα 2005-2011, που συνδέεται κυρίως με την κάμψη των τιμών παραγωγού. Βάσει εκτιμήσεων της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας, η αξία της φυτικής παραγωγής σε βασικές τιμές, περιορίστηκε σε 6,89 δισ. ευρώ το 2011 από 8,24 δισ. ευρώ το 2006 (-16%).

    Αναφορικά με την τραπεζική χρηματοδότηση των επιχειρήσεων κατά κλάδο οικονομικής δραστηριότητας, προκύπτει ότι ο τομέας της γεωργίας απορροφά μόλις το 1,7% του συνόλου των δανείων. Τον Οκτώβριο του 2011, το υπόλοιπο των δανείων που προορίζονται για τις επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα ανερχόταν σε 2,018 δισ. ευρώ, ενώ από το 2009, από την έναρξη της ύφεσης στην οικονομία μέχρι και πρόσφατα, ο ρυθμός επιβράδυνσης της τραπεζικής χρηματοδότησης προς τις γεωργικές επιχειρήσεις, με βάση τη μεταβολή του υπολοίπου των δανείων (2009: 3,962 δισ., Οκτώβριος 2011: 2,018 δισ. Euro) καταγράφει πτώση της τάξεως του 49% και πλέον.

    Στην τρέχουσα χρονική περίοδο, σύμφωνα με μελέτη της ΠΑΣΕΓΕΣ, η δυνατότητα τραπεζικής χρηματοδότησης των αγροτών και των επιχειρήσεών τους είναι μηδενική. Εξέλιξη αγροτικού εισοδήματος Σε φθίνουσα πορεία βρίσκεται το αγροτικό εισόδημα στη χώρα μας από το 2008 και με μια εξαίρεση το 2009, οπότε και καταγράφηκε μικρή άνοδος 2,1%, το 2010 διολίσθησε κατά 9,3% και το 2011 κατά 5,3%.

    Στο διάστημα της εξαετίας 2006-2011 το αγροτικό εισόδημα στην Ελλάδα, όπως εκτιμάται από τη Eurostat, μειώθηκε κατά 22,6 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ στο ίδιο διάστημα, συγκριτικά, το αγροτικό εισόδημα στην ΕΕ-27 αυξήθηκε κατά 19% και στις χώρες της ευρωζώνης κατά 5% περίπου.

    Κρίσιμη παράμετρος της πτώσης του αγροτικού εισοδήματος παραμένει η σημαντική αύξηση του κόστους παραγωγής, με το μέσο γενικό δείκτη εισροών, σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας, να καταγράφει νέα σημαντική αύξηση, της τάξεως των 7,5 ποσοστιαίων μονάδων, προερχόμενη κυρίως από τη σημαντική αύξηση στους δείκτες της ενέργειας (17,1%), των ζωοτροφών (11,9%) και των λιπασμάτων (10,7%).

    Η εξαιρετικά μεγάλη αύξηση της δαπάνης για ενέργεια, που αντιπροσωπεύει το 25% και πλέον του συνολικού κόστους των εισροών στον αγροτικό τομέα, συνδέεται και με τη σημαντική αύξηση του αγροτικού τιμολογίου της ΔΕΗ κατά 6% το 2011, ενώ και νέα αύξηση, κατά 9%, επιβλήθηκε το 2012.

    Από την άλλη πλευρά, σημαντική κάμψη καταγράφεται στο πρώτο 10μηνο του 2011 στις τιμές παραγωγού, ιδιαίτερα έντονη στα κηπευτικά – με μεγάλη μείωση του δείκτη εκροών τον Οκτώβριο του 2011 στη νωπή τομάτα (-33,9%) και σε ορισμένα άλλα είδη, με συνέπεια την πτώση του γενικού δείκτη εκροών κατά 3,8 ποσοστιαίες μονάδες.
    .
    .
    .
    .

    http://3.bp.blogspot.com/-xLwvVKXnHDA/UbmXHojzYXI/AAAAAAAAe2A/MEVcTuwjcvY/s640/RANKS.JPG
    .
    .
    .
    .
    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9731
    .
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .
    Αγχιδαίμων

    Επισκέπτης

    Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 30, 2015 12:43 am Θέμα δημοσίευσης: ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    ΠΡΟΪΟΝΤΑ

    Φεύγοντας από το σκ…εβρό, πιθανώς να ησυχάσουμε και από την ΚΑΠ (κοινή αγροτική πολιτική) που ρήμαξε τη γεωργία μας.

    Επίσης πιθανώς να μπορέσουμε να ανοίξουμε τις αγορές μας με τη Ρωσία στέλνοντας και αγροτικά προϊόντα, τα οποία πριν μπούμε στην σκ…ΕΕ,

    εξάγαμε κατά κόρον στην τότε ΕΣΣΔ (είμαι συνταξ. ναυτικός και θυμάμαι πως έφευγαν βαποριές τα πορτοκάλια προς τη Ρωσία, αλλά και όταν πήγαινα σε Ρωσικά κλπ λιμάνια, και είχα χρόνο, πήγαινα στην κεντρική αγορά και ψώνιζα Ελληνικά φρούτα κλπ).

    Έβρισκα πάντα.

    Απ΄όταν μπήκαμε στην σκ…ΕΕ, όλη αυτή την αγορά την έχει πάρει η Τουρκία και μεις περιμένουμε τους εβγοπέους να μας ελεήσουν να φάμε, παρακαλώντας να πάρουν τα προϊόντα μας στην ξεφτίλα, που συνήθως μένουν απούλητα,

    ενθυμούμενοι πάντοτε τις χωματερές αλλά και το επίσημο μποϋκοτάζ του ΠΑΣΟΚικού κράτους προς τους ελαιοπαραγωγούς, που τους απαγόρεψε να πουλάνε το λάδι τους στη λιανική.

    Σήμερα ακούμε πως έγινε νόμος που απαγορεύει τη λιανική πώληση από τους ίδιους τους αγρότες των προϊόντων τους.

    Κανονικά πρέπει να φύγουμε εντελώς από την ΕΕ και να προσανατολιστούμε προς την Ρωσία.

    Οι Εβροπαίοι, από το Βυζάντιο (και πιο πριν) υπήρξαν οι καταστροφείς της Ελλάδας και κάθε τί Ελληνικού.-

    .
    .
    .
    .

    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9731
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-UPBpbM7dxC4/W6t5YuJf8VI/AAAAAAAAYeQ/PLiQ8EMEcyMXZeRK48wQMEivhzZgoZJxQCLcBGAs/s400/42304731_2126774964000959_5294464885097234432_n.jpg
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-f9cFpzJHofg/W6ocowseVEI/AAAAAAAAK_g/lNSsI5zg_MMJhW0hMLXPNVF8_TWpwwSIwCLcBGAs/s400/ceb3ceb1cebbceb1cebdcebfcebbceb5cf85cebaceb7.gif

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ………………………………..
      .
      .
      .
      .
      .
      http://i1.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2016/05/%CF%80%CE%BD%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%BF.jpg?resize=640%2C471

      .
      .
      .

      .
      ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ
      .
      ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ
      .
      ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ
      .
      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ
      .
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…………………
      .
      ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
      .
      ΘΕΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΠEIΡΑΝ
      .
      ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ .
      .
      ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΑ
      .
      ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ
      .
      ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ !
      .
      ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗ ………………
      .
      ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΜΕΝΗ
      .
      ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΑ
      .
      ΝΥΝ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗ !
      .
      ΠΟΥ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΧΙ !
      .
      ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ
      .
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΥΝ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗ
      .
      ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΆΥΤΟ Ο ΙΔΙΟΣ……………………….
      .
      ΑΠΛΑ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ
      .
      ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ !
      .
      ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ
      .
      ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
      .
      ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ …………………………..
      .
      ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ
      .
      ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ !
      .
      ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ
      .
      ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ Ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;;;;;;;;;;
      .
      ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ !
      .
      ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .
      .
      ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
      .
      Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .
      .
      .
      ΥΣ.
      .
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
      .
      ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ……
      .
      http://www.arxaiaithomi.gr/
      .
      .
      http://arxaiaithomi.gr/2016/05/26/%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/
      .
      .
      ΒΙΝΤΕΟ
      .
      .

      ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
      .
      ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
      .
      Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ
      .
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ
      .
      ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ
      .
      ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…………..
      .
      .
      .
      Ι. Μιχαλέτος – Η ισλαμική πληθυσμιακή επέκταση.
      .
      .
      Η πραγματική ατομική βόμβα του Ισλάμ – 16.3.2015
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .

      https://www.youtube.com/watch?v=KQMXqDzkgDo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>