«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ‘Η ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΩΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ‘Η ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ; ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ Ο ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΝ: «ΤΟΥΤΟΝ ΕΣΤΙ ΝΟΕΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ».

ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ Α

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114  D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

23.09.2018

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η ορμη προς την Ελευθερια και Ανεξαρτησια των Ελληνων, όχι των Εβραιο-Ρωμιων (οι Ελληνες και οι Εβραιο-Ρωμιοι δεν είναι ένα και το αυτό…), επιβαλλει την αναγκαιοτητα επαναφορας της Σκεψης του Οδυσσεα σαν αεναο μεσον επιβιωσης του Ελληνικου Εθνους.

Ολοι οι Αντινοοι (ο μεγαλυτερος κινδυνος για την καθυποταξη και δουλεια των Ελληνων), Ευρυμαχοι (οι δεινοι και αδιστακτοι μαχητες του εχθρου), Αμφινομοι (αυτοι που διαστραβλωνουν τον Νομο και την ταξη των Πραγματων εντος των τειχων μας) και Αγελαοι (αυτοι που αγουν τον ελληνικο λαο και τον παρασυρουν προς την συμφορα) στην σημερινη κοινωνια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης πρεπει να εξοντωθουν.

Η θεα Αθηνα ευτυχως δεν εγινε ακομη, οπως η τυφλη θεα του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, μονοφθαλμη και αλληθωριζουσα Πορνη, αλλα συνεχιζει να αντιπροσωπευει την Νοηση του Δια, την Σοφια, την στρατηγικη Σκεψη και τον Πολεμο.

Ο κάθε εκλεκτος της θεας Αθηνας στις Ενοπλες Συναμεις της χωρας μας μελετα αναλυτικα κάθε εχθρο της πατριδας του και τον πολεμα με τα ιδια του τα οπλα.

Ο σκοπος της αυτοσυντηρησεως και επιβιωσης της πατριδας μας είναι συνεπως μια φυσικη επιταγη που δεν υποκειται σε ρασιοναλιστικη ερμηνεια και είναι αρκετος για να καθαγιασει όλα τα δυνατα μεσα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την εκπληρωση του.

Μπροστα στον ιερο αυτό σκοπο υποτασσεται το Δικαιο και η Ηθικη.

Και τα δυο εχουν χασει τους γονιους τους. Κατά τον Θουκιδιδη «οσο διατηρουν την ελευθερια τους το χρωστουν στην δυναμη τους».

Οι γνησιοι ηγετες γνωριζουν να συνδυαζουν την τολμη με την διπλωματικη σωφροσυνη, την επιδεξεια χρηση της βιας και της απατης, την γενναια αυτοπεποιθηση, την απεχθεια προς την ασαφεια και τα ημιμετρα και την ικανοτητα τους να συνεργαζονται επιτυχως με ψευτικους φιλους και αμφιβολους συμμαχους.

Τετοιοι ηγετες είναι δυστυχως ανυπαρκτοι ‘η ακομη δεν εμφανισθηκαν στο σημερινο και αχρηστο αττικο δημιουργημα.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Η Τουρκια δεν εισεβαλε στην κυπριακη Δημοκρατια  για να προστατεψει τα δικαιωματα των Τουρκοκυπριων (των βιαιως εξισλαμισθεντων Ελληνων σε βαρος των βιαιως εκχριστιανισθεντων Ελληνων της Κυπρου) αλλα για να μινει για παντα με στοχο την ολοκληρωτικη προσαρτιση της.

Με το περιφημο «βαλαμε ποδι στο Αιγαιο» του πρωην πρωθυπουργου της Τουρκιας Γιλμαζ, δεν νουσε αυτος το πλυσιμο των βρωμοπατουσιων του στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου, αλλα, όπως αποδεικνυουν οι συνεχεις πλευσεις τουρκικων φρεγατων στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου με ασκησεις καταληψης των ακτων της Αττικης και της ηπειρωτικης ανατολικης Ελλαδος και οι σχεδον καθημερινες παραβιασεις του εναριου χωρου του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και όχι μονο, προκειται για διεκδικησεις και για στρατηγικες αναγνωρισεις και δοκιμες σχεδιων αποβασης τοσο από την θαλασσα οσο και από τον αερα στις νησους του ανατολικου αρχιπελαγους του Αιγαιου αλλα και στην ηπειρωτικη Ελλαδα.

Με την δημιουργια από τις ΗΠΑ στο βορειο Ιρακ σε λιγο του «Μεγαλου Κουρδικου Κρατους» που θα συμπεριλαβει και το τουρκικο Κουρδιασταν, θα αρχισει αμεσως και μετα τα εθνοκτονα για την Ελλαδα  σχεδια OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ (ψυχολογικος και οικονομικος πολεμος με πληρη αφυδατωση και  απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων της Χωρας) η εδαφικη συρρικνωση της αμαχητι με απωλεια της δυτικης Θρακης και ολων των νησων του ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου στην Τουρκια.

Ηδη από την δεκαετια του 1990 η μουσουλμανικη παρουσια στην Ελλαδα αρχισε να επεκτεινεται περαν της δυτικης Θρακης και στην Αθηνα αλλα και στα Δωδεκανησα.

Η «μουσουλμανικη πυριτιδαποθηκη» διακοσια περιπου χρονια μετα την αποτιναξη της αιματοβαμμενης οθωμανικης κατοχης και έναν σχεδον αιωνα μετα την φρικτη γενοκτονια του Ελληνισμου της Μικρας Ασιας εχει ηδη ξαναοικοδομηθει και οι Ελληνες μαζι με τους Εβραιορωμιους καθονται παλι πανω σε ένα εκρηκτικο εδαφος που ανα πασα στιγμη μπορει να εκραγει σκοτωνοναντας τους.

Το μελλον της Μακεδονιας και Ηπειτου είναι ακομη ανοιχτο.

Μετα τον Αφοπλισμο της Μακεδονιας (καταργηση το Α’ και Β’ Σωματος Στρατου) οι Μεραρχιες κατά μηκος των βορειων συνορων της Μακεδονιας και Ηπειρου δεν μπορουν πλεον να θεωρηθουν Μεραρχιες πρωτης  γραμμης για επιτηρηση και αντιμετωπιση ορμητηριων καταδρομικων εχθρικων ενεργειων από UCKδες και Τσιχαδιστες και οπλισμενους μουσουλμανους λαθρομεταναστες εντος των τειχων μας. Κατι νωριζεν η πρωην προεδρος της Ελληνικης Βουλης κ. Μπενακη ‘η Μπεναχιμ….. Ασφαλως θα γνωριζε η κυρια αυτή επισης, ότι σε ένα Συνεδριο του Νοεμβριου 1992 με θεμα «εβρα’ι’κες κοινοτητες της νοτιοανατολικης Ευρωπης κατά τους τελευταιους πεντε αιωνες» διατυπωθηκε το εβρα’ι’κο ψευδος μεγαλης ολκης, ότι η πλειοψηφια των κατοικων της Θεσσαλονικης κατά το ετος  1912 ηταν Εβραιοι, μονο και μονο για να την διεκδικησουν ως πρωτευουσα ενός εβρα’ι’΄κου ανεξαρτητου κρατους, δηλαδη με το σχεδιο OVERKILL εκαναν ηδη την Θεσσαλονικη με συνεργεια του νυν Δημαρχου της, «Νεα Ιερουσαλημ».

Αλωστε και η ιδρυση του Μακεδονικου Κομιτατου των Βουλγαρων κατά τα ετη 1900-1908 μ.Χ. ηταν εβρα’ι’κης εμπνευσης….Αυτος είναι και ο κυριος λογος της μεθοδευσης αναγωγης της Θεσσαλονικης σημερα σε «πρωτευουσα μιας βαλκανικης Ομοσπονδιας» με μελλοντικη αυτονομιση της Μακεδονιας από την Ελλαδα μεσω χαραξεως νεων περιφερειων στην Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ.

Ο δηθεν Ελληνας Κομισαριος «Αβραμοπουλος» θα παιξει και εδώ τον ρολο του….

Συνεπως ποια Ειρηνη είναι προτιμωτερη για την Ελλαδα σχετικα με τις  σχεσεις της με την Τουρκια και κατ’ επεκταση με την Ε.Ε. και των ΗΠΑ.

Η Ειρηνη του Ταφου ‘η η Ειρηνη του Τρομου;

Η σημερινη ειρηνη του Ταφου καταχυρωνει και συντηρει την τελειως αχρηστη εξουσια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και νομιμοποιει την αδιαταρακτη ισχυ και διαρκεια του ελληνικου Νεποτισμου, δηλαδη την εξουσια των θυγατερων και υιων της Οικογενειοκρατιας ‘η του Αβρααμ (Συνασπισμος των Δολοφωνων του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας) και συμπληρωματικα μονιμοποιει την κατασταση υποταγης της στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση και στην Τουρκια, αφαιρωντας από την Ελλαδα για παντα την δυνατοτητα της ελευθερης αναμετρησεως του δικαιου αγωνος, του μοναδικου μεσου για την επιβιωση ενός Εθνους.

Σε αντιθεση, η ειρηνη του Τρομου (η δυνατοτητα ενός πυρηνικου πολεμου), η οποια δεν προκειται μεν να τρομαξει την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ, μπορει όμως αυτή να τρομαξει την Τουρκια.

Ενώ η ειρηνη του ταφου στην Φυση δεν υπαρχει πουθενα ο κλασικος πολεμος ‘η αυτος του τρομου είναι αξεχωριστα συνυφασμενος με την Δικαιοσυνη.

Δεν υπαρχει πολεμος χωρις Δικαιοσυνη και Ελευθερια, ουτε Δικαιοσυνη και Ελευθερια χωρις πολεμο.

Ο πολεμος συνεπως αναδεικνυει τους «δουλους» και τους «ελευθερους», δηλαδη αυτους που μπορουν να σπρωχνουν τον βραχο του Σισυφου στην πλαγια του λοφου, πραγματοποιωντας βηματα προς την ελευθερια και αυτους που αφηνουν τον βραχο να κατρακυλησει και να τους πλακωσει.

Όλα τα φυσικα, αλλα και τα ιστορικα φαινομενα δεν είναι τιποτα άλλο, παρα επιβεβαιωσεις της σχεσης της ελευθεριας με τον πολεμο και του πολεμου με την ελευθερια.

Εξηγουμε:

Ο Τουρκος δεν αλλαζει και συνεπως τα περι καλλης γειτονιας και τα περι μειωσης της εντασης στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην δυτικη Θρακη αποτελουν γελοιοτητες ηλιθιων που ασκουν στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εξουσια.

Το πυρηνικο προγραμμα της Τουρκιας εντασσεται στην υψηλη στρατηγικη της χωρας αυτης.

Ας ελπιζουμε ότι αυτή περιοριζεαι σε πυρηνικους αντιδραστηρες ελαφρου υδατος τυπου Three Mile Island, Fukushima και του Tschernobyl (ρωσικης προελευσης), οι οποιοι σημερα αοτελουν ιστορικο αδιεξοδο.

Ανεξαρτητα όμως απ’ αυτό, το πυρηνικο προγραμμα της Τουρκιας αθροζεται στο γενικοτερο ζητημα της γεωπολιτικης των πυρηνικων σε μια περιοχη εξαιρετικα επιρρεπη σε συγκρουσεις, το οποιο παραμενει επι μακρον στην ατζεντα της διεθνους επικαιροτητας λογω των αντιδρασεων του Ισραηλ στο υπο εξελιξη πυρηνικο προγραμμα της Περσιας.

Το αχρηστο αττικο δημιουργημα λογω ανικανοτητας και ελλειψεως καταλληλων υποδομων περιοριζεται στην εκ του μακροθεν παθητικη παρακολουθηση του ολου θεματος, παραγνωριζοντας ότι μια πολιτικη αλλα και ιστορικα αποδεδειγμνενη πραγματικοτητα για κάθε χωρα, είναι ο κάθε μορφης πολιτικος εκβιασμος, όταν αυτή δεν εχει εξασφαλισει μια επαρκη δικη της αυτοτροφοδοτιση με Ενεργεια.

Αυτή την λυση μπορει να την δωσει η αναγεννηση της πυρηνικης ενεργειας η οποια βασιζεται στους

πυρηνικους αντιδραστηρες υψηλης θερμοκρασιας και πεπιεσμενου υδατος, αλλα και στους υπο εξελεξην στην Κινα πυρηνικων αντιδραστηρων υψηλης θερμοκρασιας Θωριου και αντιδραστηρων υγροποιημενων αλογονων αλλατων.

Ο γραφων με δημοσιευσεις του στην Ιστοσελιδα

«Αρχαια Ιθωμη» εδωσε τα χαρακτηριστικα των αντιδραστηρων αυτων.

Το επαναλλαμβανει για πολλαπλη φορα.

Προς τα εκει πρεπει να στραφει η Ελλας εάν θελει να επιζησει δημιουργωντας τις προ’υ’ποθεσεις περαν της ενεργειακης αυτονομιας και για την αποκτηση πυρηνικων οπλων.

Προηγουμενως όμως απαιτειται η συστηματικη ερευνα των ενδειξεων που εχει στο εδαφος της για πυρηνικα καυσιμα, δηλαδη για μεταλλευματα ουρανιου και θοριου.

Τα μεταλλευματα Ουρανιου αποτελουνται από πρωτογενη ορυκτα Πισσουρανιτης, Ουρανινιτης και Δαβιδιτης και από τα δευτερογενη Καρνοτιτης, Τουγιαμινιτης, Ταρβερνιτης, Μετατορβερνιτης, Αουτουνιτης, Μεταουνιτης, Ουρανοφανης και Κρεκινγκεριτης.

Τα μεταλλευματα Θοριου είναι ο θοριτης.

Δια μεταστοιχειωσεως παραγεται το ραδιοθοριον.

Η μεγαλυτερα ποσοτητα του Θοριου προερχεται από τον μοναζιτην, φωσφορικον ορυκτον σπανιων γαιων.

Ο Μοναζιτης εκτος του θοριου περιεχει σαμαριον, γαδολινιον, δυσπροσιτον, υττερβιον, θουλιον και ευρωπιον.

Οι ενδειξεις για τα ως ανω πυρηνικα καυσιμα κεινται κυριως εντος του κρυσταλλοσχιστωδους της Ροδοπης βορειως της κωμοπολεως Εχινος, εις το κοιτασμα μικτων θειουχων της Κιρκης επισης στην δυτικη Θρακη, βορειως του χωριου Στερνα της Δραμας και πλησιον του σιδηροκαστρου Σερρων και παρα του χωριου Λουτρα-Ελευθερων Καβαλας της Ανατολικης Μακεδονιας.

Περαν των ως ανω ενδειξεων ενδιαφερον παρουσιαζει και η περιοχη Κρουσιων 25 χιλιομετρα βορειοανατολικα της πολεως του Κιλκις στην Κεντρικη Μακεδοινια.

Ολες οι ως ανω ενδειξεις υπο το πρισμα της γεωλογικης κατασκευης της Βορειου Ελλαδος δεν πρεπει να αποκλειεται η υπαρξη αξιολογων κοιτασματων Ουρανιου και Θοριου στην Ελλαδα.

Παραλληλα με τον εντοπισμο επαρκων κοιτασματων πυρηνικων καυσιμων επιβαλλεται η ιδρυση από το Πανεπιστημιο Θρακης στην γενετειρα του Λευκιπου και Δημοκρειτου, δηλαδη στα Αβδηρα της δυτικης Θρακης, ενός παραρτηματος «Πυρηνικης Φυσικης».

Πολλοι φυσικοι της υφηλιου των ημερων μας είναι της γνωμης, ότι υπο αυστηρη σκοπια εξεταζομενες, ορισμενες μαθηματικες σχεσεις τοσο του Νευτωνα οσο και του Α’ι’νστα’ι’ν είναι λανθασμενες και ότι η σημερινη φυσικη εικονα του Κοσμου δεν εχει καμμια σχεση με αυτά που υποστηριζονται αλλα με αυτά που αποσιωπουνται.

Τοσο ο νομος διατηρισης της Ενεργειας οσο και οι βασικες αρχες της θερμοδυναμικης οσο και η Φυσικη στροβιλισμου πρεπει να επαναεξετασθουν.

Υφισταται τουλαχιστον η υπονοια ότι περαν της σχολικης επιστημης ανοιγονται νεοι δρομοι που οδηγουν σε πολύ ενδιαφερουσες και εως προσφατα ανεκμεταλλευτες και εναλλακτικες δυνατοτητες.

Εδώ τιθενται ορισμενα βαρυσημαντα ερωτηματα:

Είναι δυνατη μια ενεργειακη μεταβολη χωρις καυσιμα που να παρεχει την δυναμικοτητα εκεινη για να καλυπτει εσαει τις ενεργειακες αναγκες των ανθρωπων του παροντος και του μελλοντος;

Είναι οι βασικες αρχες της θερμοδυναμικης πραγματι ακλονητες;

Είναι πραγματι το Perpetuum Mobile ανυπαρκτο, δηλαδη το ότι τιποτε δεν υπαρχει που από το τιποτε θα παραγει ενεργεια;

Ο Max Plank βασιζομενος στο δευτερο θερμοδυναμικο αξιωμα διατυπωσε, ότι «μια Μηχανη, η οποια λαμβανει θερμοτητα από το περιβαλλον δεν μπορει να λειτουργησει και γι’ αυτό αποτελει αυτή Perpetuum Mobile δευτερου ειδους».

Δεν απεκλεισε όμως την δυνατοτητα απορυψης της ως ανω εμπειρικης αρχης.

Είναι γνωστο ότι οι θερμοδυναμικες αρχες ισχυουν αποκλειστικα για κλειστα συστηματα της Φυσικης.

Είναι επισης γνωστο ότι τετοια συστηματα στην Φυση δεν υπαρχουν και συνεπως η Εντροπια (η Αταξια) δεν μπορει μονο να αυξανεται αλλα και να μειωνεται.

Το δογμα ότι η Εντροπια μονο αυξανεται, δεχεται ότι το Συμπαν μας καταναλωνεται και στο τελος υποκειται στον θερμικο θανατο.

Το δογμα αυτό αποδεχεται επιπλεον την απωλεια της ελευθερης Ενεργειας, που σημαινει και την αυξηση του χαους.

Τιποτε όμως δεν χανεται!

Περαν των ως ανω κλονιζονται και τα βασικα θεμελια της Φυσικης, δηλαδη η ταυτιση της Βαρυτητας με την Αδρανεια μιας μαζας.

Υπαρχει ακομη και η υπονοια ότι τα στοιχειωδη σωματιδια της Βαρυτητας, δηλαδη τα Βαρυτονια ακολουθουν αγνωστους ακομη για τους ανθρωπους νομους.

Ο Κοσμος των Μοριων, Ατομων, Κβαντοτεμαχιδιων είναι ανοιχτος, δηλαδξ υποκειται σε ενεργειακους νομους που ακομη οι ανθρωποι δεν γνωριζουν. 

Η μακροθεν παθητικη παρακολουθηση των επιστημονικων εξελιξεων από το αχρηστο αττικο δημιουργημα είναι ένα διαχρονικο φαινομενο που δεν προκειται να αλλαξει.

Εδω ζητειται ιδιωτικη πρωτοβουλια για την προτεινομενη ιδρυση παραρτηματος πυρηνικης φυσικης στα Αβδηρα δυτικης Θρακης και συνεργασια αυτου με το προγραμμα του Ινστιτουτου εφηρμοσμενης Φυσικης του Πανεπιστημιου Shanghai της Κινας.

Μονο ετσι θα βαλλει η Ελλας το ποδι της στην εξελιξη της νεας πυρηνικης τεχνολογιας (ThoriumUranBrennstoffkreislauf) που θα καταληξει στις αγορες κατά τους υπολογισμους γυρω sτο 2030 μ.Χ.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>