Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

aganaktismenoi-mountza
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της καταστροφής της Ελλάδος.

1. Στον ΠτΔ ο οποίος με τους βαθυστόχαστους λόγους του βοήθησε το Ισραήλ να φτιάξει το κράτος του στην Ευρώπη. Ορθώς οι Έλληνες της Αυστραλίας δεν θέλουν να σας βλέπουν.

2. Συγχαρητήρια στον υπέροχο ήρωα Υπουργό Άμυνας Καμμένο, που είτε μιλάει είτε πέρδεται την ίδια αξία έχει.

3. Συγχαρητήρια σε όλους τους Πατριώτες της Βουλής, στη θέση τους θα είχα αυτοκτονήσει.

4. Συγχαρητήρια στον Διοικητή της ΕΥΠ που δεν παραιτείται αν πρώτα δεν εξοντώσει τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.

5. Συγχαρητήρια στην Στρατιωτική και δικαστική εξουσία, την με πρώτη για την άψογη φύλαξη των συνόρων μας και γιατί παρείχε ως θεραπαινίς των Λαθρομεταναστών εξαίρετο service, στην δε δεύτερη για την κατανόηση στην ισλαμική βαρβαρότητα την οποία και Ελληνοποίησε με δικαίωμα ψήφου.

Κύριε Κοτζιά εσείς είστε το άλας της Ευρώπης που εμπεδώσατε το Ευρωπαϊκό ιδεώδες «Της Ασχήμιας, της Μικρότητας και της Ψευτιάς» γι αυτό και ο κ. Καμμένος σας εμπιστεύθηκε.

Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Διόδοτος https://diodotos-k-t.blogspot.com/ 

Οι Τούρκοι γκριζάρουν τα Διεθνή ύδατα στο Αιγαίο και οι Σκοπιανοί δηλώνουν ότι η «μοναδική» Μακεδονία τους συνορεύει με τη Βόρεια Ελλάδα… – ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ… <http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/nxiqB/~3/8bSiTv554lc/blog-post_40.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email>

Posted: 21 Sep 2018 10:02 PM PDT

https://4.bp.blogspot.com/-O2Qtfy66OKU/W6XKdwAZRjI/AAAAAAAAMa8/lDFlqcsFfaw_JPvNt1awg1tQaVY-iB6cwCLcBGAs/s1600/Screenshot_2018-09-22%2Bzaevkotzias%2Bjpg%2B%2528JPEG%2B%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1%252C%2B1366%2B%25C3%2597%2B600%2B%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B9%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25B1%2529.png

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ζάεφ: «Σε όλο τον κόσμο η μόνη “Μακεδονία” είμαστε εμείς»! – Στήριξη από ΗΠΑ (upd)

Ξεπέρασε κάθε όριο ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος μιλά για «Μακεδονία» και μόνο χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο.
Ταυτόχρονα μας κάνει τη… χάρη να πει ότι η βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, αλλά Μακεδονία δεν υπάρχει άλλη πλην της… «δική του».
Σε συνέντευξη του στο MKD ο Ζόραν Ζάεφ ξεπέρασε κάθε όριο λέγοντας πως «Μακεδονία» είναι μόνο τα Σκόπια, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την περιφρόνησή του στην όποια συμφωνία των Πρεσπών με την οποία ούτως ή άλλως εκχωρείται η Μακεδονία στα Σκόπια με ελληνική «υπογραφή».
Αλλα και αυτό το «Βόρεια» δείχνει να τον ενοχλεί καθώς δεν υπάρχει τίποτα εκτός από σκέτο «Μακεδονία» για τον πρωθυπουργό των Σκοπίων.
«Η βόρεια Ελλάδα είναι Ελλάδα, η δυτική Βουλγαρία είναι Βουλγαρία.
Δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία πέρα από τη δική μας.
Αυτή είναι η μόνη Μακεδονία και δεν υπάρχει άλλη στον κόσμο.
Και γνωρίζοντας την προοπτική και το μέλλον αυτό πρέπει να το κάνουμε για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας.
Και για αυτό πιστεύω ότι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε.»
Ζάεφ: «Όλος ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει την Μακεδονία» Ο ίδιος τόνισε ότι μετά από την Συμφωνία των Πρεσπών για πρώτη φόρα όλος ο κόσμος αναγνωρίζει την «Μακεδονία». «Δεν πρέπει να διχαζόμαστε (για το δημοψήφισμα).
Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν στην Αμερική, αλλά και σε όλη τη διασπορά μας, ότι η «Μακεδονία» εκπληρώνει την προσδοκώμενη φιλοδοξία των πατέρων και των παππούδων μας.
Έτσι πλέον η χώρα αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, οι πολίτες ζουν σε μακεδονικό έθνος που αναγνωρίζεται από όλους και πλέον η ταυτότητα θα είναι επιβεβαιωμένη και δεν θα γίνει αντικείμενο διαφωνιών ενώ επιβεβαιώνεται και αναγνωρίζεται στην «μακεδονική» γλώσσα.

Και όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό».
Υποστήριξη από τις ΗΠΑ για το δημοψήφισμα Ο Ζόραν Ζάεφ στην ίδια συνέντευξη μίλησε και με πάρα πολύ θερμά λόγια για τις ΗΠΑ.
Όπως τουρκικά!

Με φαινομενικά «αθώες» ΝAVTEX η Τουρκία έχει ξεκινήσει να ροκανίζει τη διεθνή θάλασσα του Αιγαίου με δόλιο στόχο να την μετατρέψει σε τουρκική κυριαρχία και επικράτεια, βασιζόμενη στην πλήρη απραξία της ελληνικής κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, με τις NAVTEX 902, 903 και 908/2018, η Τουρκία εκτελεί στρατιωτικές ασκήσεις με πυρά και ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης καθ΄ όλη την περίοδο Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίου 2018 σε περιοχή μεταξύ Ρόδου- Καστελόριζου.
Η τουρκική περιοχή δεν καταλαμβάνει ελληνική κυριαρχία διότι είναι σχεδιασμένη πέραν των 6νμ των ελληνικών χωρικών υδάτων Ρόδου – Καστελόριζου, γεγονός το οποίο επισημαίνει πονηρά η Άγκυρα στις τουρκικές NAVTEX.
Το θέμα μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται απλό και ακίνδυνο, ωστόσο ο σχεδιασμός της τουρκικής περιοχής (η περίκλειστη κόκκινη περιοχή στον χάρτη) κρύβει πολλές και αλυσιδωτές αντιδράσεις σε βάρος της Ελλάδας.τόνισε, οι ΗΠΑ ήταν πάντα στο πλευρό τους, σύμμαχοι ενώ θέλουν και την Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ.
Νωρίτερα, είχε υπογραμμίσει την ισχυρή υποστήριξη του Αμερικανού αντιπροέδρου, Mάικ Πένς, για το δημοψήφισμα αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μία ημέρα μετά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο και ενώ ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, ο Ζόραν Ζάεφ, σε μήνυμά του στο Facebook, τονίζει την αμερικανική στήριξη στο «Ναι», κάνοντας μάλιστα λόγο για μία «στιγμή – κλειδί» για τη χώρα του.
«Η συμφωνία εξασφαλίζει ασφάλεια» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.
Σε ανάρτησή του στο Twitter μετά από τη συνάντηση, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος έγραψε:
«Καλωσορίσαμε τον Ζόραν Ζάεφ στον Λευκό Οίκο.
Επιβεβαίωσε την ισχυρή υποστήριξη της ιστορικής συμφωνίας για την επίλυση του ονοματολογικού με την Ελλάδα.
Η εφαρμογή της συμφωνίας θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην περιοχή».

«Εμφύλιος» Τσίπρα-Ζάεφ για τη «μόνη Μακεδονία» Οι προκλητικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ πως τα Σκόπια θα είναι η μοναδική χώρα που θα λέγεται «Μακεδονία» βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών προκάλεσαν αναταραχή και τη… διόρθωση του σκοπιανού πρακτορείου.
Ειδικότερα, στο πρακτορείο ΜΙΑ το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης πλέον έχει ως εξής:
«όλοι γνωρίζουμε πως σήμερα ένα κομμάτι της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα άλλο κομμάτι είναι στη Βουλγαρία και το βόρειο κομμάτι είναι στη χώρα μας.

Και κανείς ποτέ δεν θα επιχειρήσει να αρνηθεί τη δική μας Μακεδονία.

Το προσθετικό “Βόρεια” κάνει διάκριση μεταξύ των περιοχών σε Βουλγαρία και Ελλάδα που αποκαλούνται “Μακεδονία”».
Το πρωτότυπο απόσπασμα: «Το βόρειο κομμάτι της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό κομμάτι της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία.
Αυτή είναι η δική μας Μακεδονία και δεν θα υπάρχει άλλη στην κόσμο».
Βέβαια, επί της ουσίας, δεν αλλάζει κάτι στη δήλωση του σκοπιανού πρωθυπουργού.

Αποκάλυψη: Πού οδήγησε η μη «αναχαίτιση» των τουρκικών NAVTEX στο Αιγαίο – Τα Διεθνή Χωρικά Υδατα έγιναν…

https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2018/9/21/document-page-001_1.jpg?itok=762IBQLe

Όπως φαίνεται στον χάρτη τμήματα της περιοχής των τουρκικών ασκήσεων εισέρχεται 26νμ εντός του FIR Αθηνών και εκτείνεται 37νμ νοτίως των τουρκικών χωρικών υδάτων των 6νμ.
Στο τμήμα αυτό η Άγκυρα δεν έχει καμιά αποκλειστική κυριαρχική αρμοδιότητα, καθώς και Έρευνας και Διάσωσης που να απορρέει από τη διεθνή νομιμότητα και τις Συνθήκες.
Το τμήμα αυτό της τουρκικής περιοχής καλύπτει διεθνή θάλασσα που κείται νέτος του FIR Αθηνών.
Παρά ταύτα η Άγκυρα μετατρέπει αυτή την περιοχή σε τουρκική κυριαρχία ισχυριζόμενη διεθνώς μέσω των ΝAVTEX ότι αυτή η περιοχή κείται εντός του FIR Κων/πολης, που αποτελεί τουρκική κυριαρχία και επικράτεια.
Και τούτο γιατί ο ICAO, από το 1950 και ΜΟΝΟΝ για την περίπτωση της Τουρκίας αναφέρει σαφώς ότι το FIR Κων/πολης ορίζεται από τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας.
Με την μονομερή μετατόπιση των ορίων του FIR Κων/πολης δυτικά, καταλαμβάνοντας διεθνή θάλασσα, «καπακώνοντας» τμήμα του FIR Αθηνών και εκμεταλλευόμενη στο ακέραιο τον διεθνώς αναγνωρισμένο καθορισμό των όριων του FIR Κων/πολης, η Τουρκία επεκτείνει την επικράτεια και κυριαρχία της δυτικά σε βάρος της Ελλάδας.
Στην πράξη η Τουρκία κάνει εφαρμογή του τουρκικού νόμου 24611/12.12.2001, με τον οποίο διχοτόμησε το Αιγαίο στα μέτρα της τουρκικής ΝΟΤΑΜ 714/1974 και το ενέταξε κάτω από τον έλεγχο της Άγκυρας και για Έρευνα και Διάσωση θαλασσίων ατυχημάτων (βλ. Χάρτη).
Λόγω της διαχρονικής ελληνικής αδράνειας το 2010 η Τουρκία πέτυχε να καταχωρήσει τον Οκτώβριο του 2010 το νόμο 24611 στο Διεθνές εγχειρίδιο Έρευνας και Διάσωσης του ΙΜΟ ( Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοΐας) ορίζοντας έτσι το μισό Αιγαίο ως περιοχή της Άγκυρας για θαλάσσια Έρευνα και Διάσωση.
Η παρούσα τουρκική άσκηση- που δεν είναι και η πρώτη του είδους- έχει βαρύτατες συνέπειες σε βάρος της Ελλάδας, διότι:
α) Με τις ασκήσεις αυτές μεταξύ Ρόδου – Καστελόριζου η Τουρκία μετατρέπει παράνομα τη διεθνή θάλασσα και το διεθνή εναέριο χώρο σε τουρκική κυριαρχία, με αποτέλεσμα η κατευθείαν διαδρομή- πρόσβαση από Ρόδο προς Καστελόριζο να καθίσταται αδύνατη ακόμα και για μεταφορά επισήμων προσώπων.
Η τουρκική κυριαρχία στην περιοχή, μολονότι είναι άκρως παράνομη τείνει να νομιμοποιηθεί λόγω αδιαφορίας και αδράνειας της κυβέρνησης, αφού μέσα στον χρόνο οι Τούρκοι πέταξαν με τις κλωτσιές από την περιοχή τον τότε υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλη, τον αρχηγό ΓΕΣ και την προηγούμενη εβδομάδα και τη νέα υφυπουργό Άμυνας κα Κόλλια (η οποία για ευνόητους λόγους ούτε κατάλαβε τι της ήρθε στο κεφάλι), με την κυβέρνηση συνολικώς να τρώει Μακεδονικό χαλβά από τα Σκόπια.
β) Η παράνομη επέκταση της τουρκικής κυριαρχίας στην περιοχή της άσκησης εξαφανίζει την ελληνική ΑΟΖ Ρόδου – Καστελόριζου – Καρπάθου, ακόμα και της Αν Κρήτης ( βλ. Χάρτη) με αποτέλεσμα η τουρκική ΑΟΖ να φτάνει μέχρι τα δυτικά οικόπεδα γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ ακόμα και μέχρι την ΑΟΖ της Αιγύπτου.(σς και μόνον οι χθεσινές τουρκικές δηλώσεις για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ δυσκολία αφήνουν αμφιβολίες για τον τελικό στόχο όλων αυτών των τουρκικών ενεργειών).
Η παρούσα κυβέρνηση, (όπως και όλες οι προηγούμενες μηδεμιάς εξαιρουμένης) δεν αντιμετωπίζει την κάθε τουρκική παρανομία σε βάρος της Ελλάδας κατά τη γένεση της, αλλά αφήνει την επίλυση του προβλήματος, που έχει στο μεταξύ δημιουργηθεί για αργότερα και μάλιστα για .. την επόμενη κυβέρνηση, δηλαδή για κανέναν και ποτέ , προς τέρψη της Άγκυρας.
Έτσι από το 2015 η κυβέρνηση ακολουθεί αυτή τη δοκιμασμένη τακτική του τίποτα με αποτέλεσμα η Τουρκία να έχει μετατρέψει από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο περιοχές της διεθνούς θάλασσας σε τουρκική κυριαρχία και να θέτει την ελληνική κυριαρχία νήσων και βραχονησίδων που δεν αναφέρονται ονομαστικώς στις Συνθήκες στα άχρηστα, όπως στις περιπτώσεις της Τζουράφα, Οινούσσες Παναγιά Χταπόδια Μελαμπιούς κ.α.

πηγή: pronews https://www.pronews.gr/

http://feeds.feedburner.com/~r/blogspot/nxiqB/~4/8bSiTv554lc?utm_source=feedburner&utm_medium=email

Nέα δεδομένα : το ρωσικό Ilyushin Il-20 καταρρίφθηκε από πύραυλο αέρος-αέρος AIM-9 που εκτόξευσε το F16 του διοικητή της ισραηλινής μοίρας γιατί μετέδιδε δεδομένα της επίθεσής τους – 12 ρωσικά μαχητικά Sukhoi 35 πέταξαν κατά μήκος της ισραηλινής ακτής σπάζοντας το φράγμα του ήχου… <http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/nxiqB/~3/iGD4kPrW2Vk/n-ilyushin-il-20-aim-9-f16-12-sukhoi-35.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email>

Posted: 21 Sep 2018 09:13 PM PDT

https://4.bp.blogspot.com/-B5rpjGYHgf8/W6XAG5P-IkI/AAAAAAAAMaw/j-VU99Nho-ERxQlwlc-mbX1uVL6g48FsQCLcBGAs/s1600/cebaceb1cf84ceb1ceb3sjisjiskoj.png

Ευρωπαϊκή πηγή μυστικών στρατιωτικών πληροφοριών, αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους στη Συρία.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή: Μετά την ανάλυση όλων των πληροφοριών και των δορυφορικών εικόνων σχετικών με τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους UAV 20 / IL 20, το οποίο ανήκει στην ομάδα των αποκαλούμενων « μυστικών ηλεκτρονικών αεροσκαφών » (ELECTINT electronic intelligence) βεβαιώνουμε :

1) Το ρωσικό αεροσκάφος χτυπήθηκε από πύραυλο αέρος-αέρος που έπληξε το στόχο του ενώ βρίσκονταν στην ακριβή απόσταση των 35,6 χλμ. από την αεροπορική βάση του στη Hameimem της Λατάκια.

2) Το αεροπλάνο χτυπήθηκε στις 22: 56 ώρα Δαμασκού.

3) Το αεροσκάφος που εξαπέλυσε τον πύραυλο είναι τύπου F / 16D / F 16D κατηγορίας 16.

4) Ο πύραυλος που εκτοξεύθηκε από αυτό το αεροσκάφος είναι μικρού βεληνεκούς πλευρικός βραχίονας , AIM-9.

5) Εκτοξεύθηκε κατά του ρωσικού αεροσκάφους από απόσταση 6 χιλιομέτρων και διακοσίων μέτρων (6200 μέτρα).

6) Το Ρωσικό αεροσκάφος είχε αποστολή να διαδραματίσει έναν αποτελεσματικό ρόλο στην αντιμετώπιση των πυραύλων του ισραηλινού αεροσκάφους μεταφέροντας ακριβείς πληροφορίες για τις ισραηλινές επιχειρήσεις από αέρος σε άμεσο χρόνο στο κέντρο διοίκησης και τις μονάδες της Συριακής αεράμυνας .

7) Ο άνωθεν ρόλος του ήταν και ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να συντριβεί.

7) Χτυπήθηκε από τον ίδιο το διοικητή της ισραηλινής αεροπορικής μοίρας, η οποία συμμετείχε στο τελευταίο κύμα των αεροπορικών επιθέσεων κατά της Συρίας…

12 ρωσικά μαχητικά Sukhoi 35 παραβίασαν τον ισραηλινό εναέριο χώρο κατά μήκος της ακτής.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν έδωσε εντολή να πετάξουν και να διεισδύσουν στην ισραηλινή ακτή και να πετάξουν με υπερηχητικές ταχύτητες σπάζοντας το φράγμα το ήχου. Πέταξαν κατά μήκος ολόκληρης της ισραηλινής ακτής από τα σύνορα του Λιβάνου μέχρι το Σινά.

Τα αεροσκάφη μετέφεραν τους πολύ σύγχρονους πυραύλους…. Στη συνέχεια επέστρεψαν πετώντας πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα στη βάση τους στη Συρία ενώ δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από πλευράς ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας που παρέμεινε καθηλωμένη.

πηγή: dimpenews.com https://dimpenews.com/ 

http://feeds.feedburner.com/~r/blogspot/nxiqB/~4/iGD4kPrW2Vk?utm_source=feedburner&utm_medium=email

http://arxaiaithomi.gr/

3 comments to ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

 • .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  – Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η – . – Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η –
  .
  .
  .
  .
  .
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
  .
  .
  .
  .
  ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΒΑΖΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  .
  ( https://www.youtube.com/watch?v=PXPt2OENFoE )
  .
  .
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΤΟ 9:10 ΕΩΣ 12:00
  ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΈΠΕΙ
  ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ – ΑΎΤΟΠΑΊΔΕΙΑ .
  .
  .
  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ……
  .
  .
  .
  .
  ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ …………..
  .
  .
  ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  .
  .
  .
  .
  ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ……………
  .
  .
  ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ……….
  .
  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ !
  .
  .
  .
  .
  Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ! ! !
  .
  ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ …………………
  .
  .
  .
  .
  ΜΑΘΕ !
  .
  ΡΩΤΑ !
  .
  ΕΡΕΥΝΗΣΕ !
  .
  ΔΙΑΒΑΣΕ !
  .
  ΨΑΞΕ !
  .
  .
  .
  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !
  .
  .
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
  .
  .
  ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ :
  ΠΟΥ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ
  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
  .
  ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ………….
  .
  .
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ …
  .
  ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ
  ΤΩΝ ΕΠΙΤΉΔΕΙΩΝ ΠΡ0ΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΟΠΛΑΣΙΑΣ
  ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ …………….
  .
  .
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :
  .
  .
  Είμαι δημοσιογράφος για περίπου 25 χρόνια και εκπαιδεύτηκα να λέω ψέμματα να προδίδω και να μην λέω την αλήθεια στο κοινό.
  .
  Tuesday, September 18, 2018
  .
  .

  https://3.bp.blogspot.com/-M8gOBuMqL1k/W6E0DLTJ7UI/AAAAAAAAgzA/cbK4X0tz3nkriHg3CcVrweC82KiTA-HUQCLcBGAs/s400/Mainstream%2BMedia%2Bis%2BCompletely%2BFake.jpg

  .
  .
  .
  Δημοσιογράφος παγκόσμιας κλάσης παραδέχεται ότι τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εντελώς πλαστά .
  .
  .

  Είμαι δημοσιογράφος για περίπου 25 χρόνια και εκπαιδεύτηκα να λέω ψέμματα να προδίδω και να μην λέω την αλήθεια στο κοινό.
  dr udo ulfkotte
  .
  .

  Αλλά βλέποντας τώρα τους τελευταίους μήνες πώς τα γερμανικά και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να φέρουν τον πόλεμο στους πολίτες της Ευρώπης και να φέρουν τον πόλεμο στη Ρωσία, αυτό είναι ένα σημείο μη επιστροφής και θα σηκωθώ και θα πω ότι δεν είναι σωστό αυτό που έκανα στο παρελθόν.
  .
  .
  Να χειραγωγώ τους άνθρωποι να κάνουν προπαγάνδα ενάντια στη Ρωσία και δεν είναι σωστό αυτό που κάνουν οι συνάδελφοί μου και έχουν κάνει στο παρελθόν επειδή δωροδοκούνται να προδώσουν τους πολίτες όχι μόνο στη Γερμανία αλλά σε όλη την Ευρώπη.
  .
  .
  Ρεπόρτερ udo ulfkotte που εκθέτει τις κυβερνήσεις που δημιουργούν ψεύτικη προπαγάνδα ειδήσεων πολέμου που βρέθηκε νεκρός.
  # eyeswideopen ks meme
  .
  .

  world class journalist spills the beans admits mainstream media is completely fake i’ve been a journalist for about 25 years and i was educated to lie to betray and not to tell the truth to the public dr udo ulfkotte
  but seeing right now within the last months how the german and american media tries to bring war to the people in europe to bring war to russia this is a point of no return and i’m going to stand up and say it is not right what l have done in the past to manipulate people to make propaganda against russia and it is not right what my colleagues do and have done in the past because they are bribed to betray the people not only in germany all over europe reporter udo ulfkotte who exposed governments creating fake news war propaganda found dead #eyeswideopen ks meme
  .
  .
  http://ermionh.blogspot.com/2018/09/25.html
  .
  .
  Ο Dr.Udo Ulfkotte: Δημοσιογράφος της παγκόσμιας κλάσης, παραδέχεται ότι τα κύρια μέσα ενημέρωσης είναι εντελώς πλαστά
  .
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….
  .
  Ο κατάλογος των ψεμάτων συνεχίζεται και συνεχίζεται.
  .
  Ήρθε η ώρα να απενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας
  .
  και να κάνετε τη δική σας έρευνα
  .
  εάν είστε περίεργοι για το τι συμβαίνει στον πλανήτη μας.
  .
  .
  Είναι ώρα να ξυπνήσεις.
  .

  https://www.globalresearch.ca/world-class-journalist-spills-the-beans-admits-mainstream-media-is-completely-fake/5516749

  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  Astroturf και χειρισμός μηνυμάτων πολυμέσων Sharyl Attkisson | TEDxUniversityofNevada
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=-bYAQ-ZZtEU
  .
  .
  Δημοσιεύθηκε στις 6 Φεβ 2015
  .
  .
  Σε αυτήν την ομιλία, ο βετεράνος ερευνητής δημοσιογράφος Sharyl Attkisson δείχνει πώς τα αστροτουράφια ή ψεύτικα λαϊκά κινήματα που χρηματοδοτούνται
  .
  από πολιτικά, εταιρικά ή άλλα ειδικά συμφέροντα χειρίζονται και διαστρεβλώνουν αποτελεσματικά τα μηνύματα των μέσων ενημέρωσης.
  .
  Ο Sharyl Attkisson είναι ερευνητικός δημοσιογράφος με έδρα την Ουάσιγκτον DC.
  .
  .
  Σήμερα γράφει ένα βιβλίο με τίτλο Stonewalled (Harper Collins),
  .
  το οποίο απευθύνεται στις αόρατες επιρροές των εταιρειών
  .
  και τα ειδικά ενδιαφέροντα στις πληροφορίες και τις εικόνες
  .
  που λαμβάνει το κοινό κάθε μέρα στα νέα και αλλού.
  .
  .
  .
  ΕΛΕΟΣ !
  .
  ΕΛΕΟΣ !
  .
  ΕΛΕΟΣ !
  .
  .
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  .
  .
  .
  .
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ,
  .
  .
  ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΑΡΘΡΩΝ
  .
  .
  ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !
  .
  .
  .
  .
  Αυτούς τα στημένα ΓΚΑΛΟΠ! Λένε ότι θα είναι οι επόμενοι κυβερνήτες!
  .
  .
  http://arxaiaithomi.gr/2018/09/20/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%80-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF/#comments
  .
  .
  .
  .
  ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  .
  .
  http://arxaiaithomi.gr/2018/09/21/%CE%B5%CE%BD-%CE%BF%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83/#comments
  .
  .
  .
  .
  ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
  .
  .
  http://arxaiaithomi.gr/2018/09/23/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA/
  .
  .
  .
  .
  Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  https://www.youtube.com/watch?v=PXPt2OENFoE

  Ανέβηκε στις 13 Σεπ 2011
  ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ,
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ …ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ …..

  ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  https://www.youtube.com/watch?v=PXPt2OENFoE

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  Πατριώτες και πατριώτισσες !
  ‘Ελληνες και Ελληνίδες !
  Εθνικιστές και Εθνικίστριες!
  Αναπνέουμε στο όνομα της Ελλάδας και της Ελευθερίας.
  Όπλα μας η Αρετή,
  η Τόλμη και η Αυτοθυσία,
  προστάτης μας ο Θεός.
  Στον πόλεμο που έχουμε φωνάζουμε μεσ’απ’τα στήθια:

  Ταν ή επί Τας.

  https://eleftheroiellines.blogspot.gr/2016/09/blog-post_863.html
  ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ
  https://1.bp.blogspot.com/-SNi6gOgzidA/V9qsRKSlxiI/AAAAAAAATCs/DCmc3e5yAKUDj-wevq6gU7-0GuwshxAsACLcB/s400/m11.jpg
  .
  ΒΙΝΤΕΟ

  ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ INTERVIEW PART 1
  https://www.youtube.com/watch?v=3duixXvgXOg

  Δημοσιεύτηκε στις 4 Απρ 2011

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ Ν.ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ ΣΤΟΝ PIERRE SIPRIOT,ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ (ΠΑΡΙΣΙ) 6 ΜΑΙΟΥ 1955 (ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)

  Mselvira1967Πριν από 5 χρόνια
  Αποστολή των Ελλήνων στον κόσμο η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… Αυτή είναι η ευαισθησία τους (ευλογία και κατάρα μαζί)… Αυτή είναι το θαύμα (και συγχρόνως το τραύμα) τους!!! Ο Νίκος Καζαντζάκης συνοψίζει με λόγο μεστό, τον ιστορικό ρόλο των ελλήνων στην εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας…

  «…υποφέραμε κάτω από το ζυγό των Τούρκων…υποφέρουμε κάτω από το ζυγό των μεγάλων δυνάμεων…ο ελληνικός λαός είναι ένας λαός μάρτυρας…έχει μια ευαισθησία σε κάθε προσβολή στην ελευθερία… ΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Το πραγματικό ελληνικό θαύμα…ονομάζεται «ελευθερία»! Στους Έλληνες δόθηκε η αποστολή, να μεταμορφώνουν τη δουλεία σε Ελευθερία…» Ν.Κ.
  .
  Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ …………………
  .
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΗ! ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!
  .
  ΕΛΕΟΣ ……
  .
  .
  ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΥΓΙH ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ .
  .
  ΕΙΣΤΕ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ……………
  .
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ………………………
  .
  ΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ! ! !
  .
  ΚΑΙ Ω ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  .
  ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ
  .
  ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗΣ ,
  .
  ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…………..
  .
  ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ !
  .
  ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ !
  .
  ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΪ ΜΑΣ !
  .
  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΜΨΕΙ !
  .
  .
  ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ – Σ .Κ .Ε .Ψ .Η .! ! !
  .
  .
  ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΑ Δελφικά Παραγγέλματα
  http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2017/12/blog-post_167.html
  .
  ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ
  .
  ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  .
  .
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
  ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! ! ! ! ! ! ! !.
  .
  .
  .
  .
  Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017
  .
  Η ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  .
  .
  http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2017/06/blog-post_9.html
  .
  .
  Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗΣ 4ο αι. μ.Χ.
  .
  .

  2 Σεπ 2010
  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΤΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 341 μ. Χ !!!
  .
  .
  http://eineken.pblogs.gr/2010/09/670409.html
  .
  .

  Γιατί η λέξη Έλλην στο βυζάντιο ήταν υβριστική; Γιατί επί βυζαντίου συνέβησαν οι χειρότερες καταστροφές του Ελληνικού Πολιτισμού και πληθυσμού; Τι ήταν λοιπόν η Σκυθόπολις;
  .
  .
  http://3.bp.blogspot.com/-j6A0-xq9c1U/VkAtLlUjgiI/AAAAAAAAPZw/hJw4auP3oCY/s640/genoktonia-19000000-ellhnon-1.jpg

  .
  .
  Στην αρχαία αυτή πόλη του δυτικού Ισραήλ λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης και καταστροφής συνειδήσεων, το πρώτο «Άουσβιτς» της Ιστορίας.
  .
  .
  Το χειρόγραφο της Προμηθέας: Τα διαχρονικά πάθη του Ελληνισμού (Η Γενοκτονία των Ελλήνων Σκυθόπολις) από mytF
  .
  .
  Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων :η καταστροφή του Ελληνικού ΄Εθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας.
  .
  .
  Ένα άλλο αποτρόπαιο έγκλημα κατά της Ελλάδος και σε συνέπεια κατά της ανθρωπότητας, ένα τραγικό θέατρο μίσους που και σήμερα αποκρύπτεται διασώζει ο Ρωμαίος ιστορικός Αμμιανός Μαρκελλίνος στο 19ο βιβλίο του έργου του («Rerum Gestarum Libri XXXI») 31 τόμων.
  .
  .
  Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος ήταν ο ιστορικός του Ρωμαίου Χριστιανού αυτοκράτορα Κωνστάντιου του Β΄, κατά την εποχή του οποίου άρχισαν οι πιο αποτρόπαιοι διωγμοί εναντίον των Ελλήνων.
  .
  .
  Στην σημερινή πόλη του Δυτικού Ισραήλ την Beth Sian, γνωστή στους ΄Ελληνες όλους εκείνων των αιματοβαμένων χρόνων ως Σκυθόπολις, τον 4ο αι. μ.Χ. γύρω στο 341 λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης για δύο δεκαετίες (20 έτη), δηλαδή καθ’όλην την διάρκεια της κατοχής του βυζαντινού θρόνου από τον δευτερότοκο γιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου, τον Κωνστάντιο τον Δεύτερο.
  .
  .
  Η Σκυθόπολις υπήρξε ο τόπος συγκέντρωσης βασανισμού και θανάτωσης των Ελλήνων, όλων όσων δηλαδή αρνήθηκαν να ασπασθούν το δόγμα του Χριστιανισμού. Αναφερόμενος ο Εμμανουήλ Ροίδης στου Αμμιανού Μαρκελλίνου τα Ιστορικά, γράφει στο έργο του «Πάπισσα Ιωάννα» σημ. 200 : «Ήρκει να κατηγορηθή τις (κάποιος Έλληνας-Εθνικός) υπό κακόβουλου κατασκόπου ότι έφερε περί τον τράχηλο φυλακτήριον κατά του πυρετού, ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντις. Εκ των απωτάτων άκρων της αυτοκρατορίας εσύροντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται (Έλληνες) ων οι μέν απέθνησκον καθ” οδόν, οι δε εν τοις δεσμοτηρίοις, οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολιν …; πόλιν όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον». Ammianus Marcellinus History Books 14-19 (Laesae Maiestatis multi arcessiti damnati (12) Constantius et Gallus. Harvard University Press. John C. Polfe).
  .
  .
  Το σφαγείον της Σκυθόπολις υπήρξε επινόηση ενός νοσηρού εγκεφάλου, του Επισκόπου Αλεξανδρίας Γεωργίου. Σκοπός του Γεωργίου ήταν η καθολική εξόντωση των Ελλήνων – η γενοκτονία αυτών – καθώς εκείνοι εστέκοντο ως αρνητές του Χριστιανισμού.

  Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β΄ δέχθηκε και έστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής του τον Παύλο, περιβόητο για την σκληρότητά του, αποκαλούμενο και «Τάρταρο».
  .
  .
  Αυτός ο Παύλος και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόποδε συγκέντρωσης της Σκυθόπολης. Γράφει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος : Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος, ο Παύλος, διέθετε τόση εξουσία και δύναμη ώστε «με μία κίνηση του κεφαλιού του, με ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσων περπατούσαν στην γή». 19:12,13
  .
  .
  Αναφέρει ο Ροίδης ανακαλώντας τα ιστορικά του Αμμιανού Μαρκελλίνου, μεθόδους βασανιστηρίων εναντίον των Ελλήνων : «Εις την Σκυθόπολιν όπου είχε στηθή το χριστιανικό κρεουργίον …; Εκεί συνεδρίαζαν ευσεβεις δικασταί (χριστιανοί ευσεβείς) αμιλλώμενοι τους πλοίονας ειδωλολάτρας (Έλληνες Εθνικούς) να οπτήση επί σχάρας, να βράση εντός ζέοντος ελαίου, ή να κατακόψη μεληδόν».
  .
  .

  Η Σκυθόπολις και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν :
  .
  .
  1ον : Τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο Χριστιανισμός στον Ελληνικό κόσμο,
  .
  .
  2ον : Τον λόγο, και τον βάρβαρο απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο κατεστράφη ο λαμπρότερος πολιτισμός της γης και οι δημιουργοί αυτού – οι Έλληνες,
  .
  .
  3ον : Αποκαλύπτουν επίσης γιατί τα μετέπειτα Ρωμαϊκά (Βυζαντινά) αυτοκρατορικά διατάγματα που θεσμοθετούσαν την «επί Ελληνισμού θανατική καταδίκη» εφαρμόσθησαν χωρίς καμία αντίδραση ή εξέγερση, όπως χωρίς καμία αντίσταση από τους Έλληνες, επήλθε ο αφανισμός 80 και πλέον πόλεων της κυρίως Ελλάδος από τον Χριστιανό Αλάριχο, μετά βυζαντινής αυτοκρατορικής διαταγής, σαράντα (40) χρόνια αργότερα.
  .
  .
  4ον : Αποκαλύπτουν επίσης, αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σκυθόπολη ότι : δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου, ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό Κράτος, εφ’όσον ήταν οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες του Βυζαντίου που άρχισαν τους διωγμούς κατά των Ελλήνων. Ούδε δε ποτέ υπήρξε Ελληνοχριστιανισμός, εφ΄ όσον ήταν οι ταγοί της χριστιανοσύνης και το εβραιογενές χριστιανικό δόγμα που έσβησαν τα Φώτα του Ελληνικού Πνεύματος, κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία, κατεδάφισαν τα αμίμητα αρχαία Ελληνικά αριστουργήματα, χωρίς να αφήσουν ούτε μία πόλη όρθια, έκαψαν τις βιβλιοθήκες και εκατοντάδες χιλιάδες τόνων Ελληνικά επιτεύγματα εις όλους τους κλάδους των επιστημών, κατά 99,97% κατέστρεψαν ολάκερη την Ελληνική Γραμματεία, σχεδόν αφάνησαν την Ελληνική Φυλή από τον πλανήτη γή, επιφέροντας της πολλές γενοκτονίες, παρέδωσαν την σβήνουσα Ελλάδα στους Τούρκους, και κατάντησαν τους Έλληνες πολιτιστικά στείρους.
  .
  .
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ 19.000.000 +ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 20.000.000. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ ΕΣΚΥΨΑΝ ΚΕΦΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑ, ΟΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ :
  .
  .
  Λέγει ο Ιησούς Χριστός : «Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου». «Κατά Λουκάν» ιθ΄27
  .
  .
  Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : «εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων» («Ζαχαρίας» θ΄ 13-15).
  .
  .
  Note : Σημείωση
  .
  .
  Για λόγους φορολογικούς, κυρίως, από τον αυτοκράτορα Καρακάλλα, το έτος 212 μ.Χ. με την «Constitutio Anoniana» απονεμήθηκε η ιδιότης του Ρωμαίου πολίτου σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
  .
  .
  Έτσι οι Έλληνες εθεωρούντο πια Ρωμαίοι υπήκοοι, και η ταυτότητά τους εκτός του ότι καταδιώχθηκε και κατεστράφηκε «δια ποινής θανάτου» από το χριστιανικό κατεστημένο, υπέφερε και την ρωμαϊκή πολιτική αλλοίωση.
  .
  .
  http://eineken.pblogs.gr/2010/09/670409.html
  .
  ..
  .
  .
  .
  ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
  .
  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ
  .
  ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ …………
  .
  ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ …………..
  .
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΧΑΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ……………
  .
  ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ,
  ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ,
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΟΟΟΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΕΡ ΟΟΟΟΛΩΝ
  ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
  ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ,
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ,
  ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ …………
  .
  ΤΑ ΛΕΩ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ …………….
  .
  ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ………………
  .
  ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΓΙΑ ΠΛΕΟΝ , ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ;
  .
  ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΩ ! ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ………………
  .
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ………
  .
  ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ !
  .
  ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ! ! !
  .
  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  .
  .
  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
  .
  ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
  .
  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  .
  ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ
  .
  .
  .
  .
  …………………………………………………………………
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Ι
  ……………………………………………………………….
  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ
  ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
  ΕΝΩΘΕΙΤΕ !
  ……………………………………………………………
  ΘΥΜΑΜΑΙ . . .
  ΚΑΙ
  ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΦΩΛΙΑΖΕΙ
  ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ
  ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
  ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
  ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η
  ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .
  ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ
  ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ
  Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!
  Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ._
  Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝ ._
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,
  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
  Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,
  ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,
  Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ,
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ
  ΤΑ Π Α Ν Τ Α ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
  ΕΛΛΑΔΑ Τ Ε Λ Ο Σ
  ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ………….
  ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ
  ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
  ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ
  ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ
  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
  Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α
  ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ
  ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
  ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΩΝΙΑ
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;;;;;;;;
  ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ;;;;;;;
  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;;
  ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;
  ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ν Α Ι ! ! !
  Π Α Γ Ω Σ Α Μ Ε
  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
  ΑΧ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ
  ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΣΑΜΕ ! ! ! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Γ Ι Α Τ Ι;;;;;;;;;;;;;;;
  ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ
  ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ
  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ
  Μ Π Η Κ Α Ν
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ
  ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ
  ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΤ
  ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
  ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ
  ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΒΑΖΩ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ
  ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ
  ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΑΣΗ
  Κ Α Ν Ε Ν Α Σ
  ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΠΟΣΟ ΟΓΡΑΝΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
  ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
  ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
  ΓΙΑ ΝΑ Π Ρ Ο Κ Α Λ Ε Σ Ο Υ Ν
  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
  ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ
  ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ
  ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ
  ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ
  ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ Ή ΣΤΗΝ ΓΗ Ή ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
  ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
  ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ
  ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ
  Ο Λ Α
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
  Ο Λ Ο Ι
  ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΟΙ ΔΙΚHΓΟΡΟΙ
  ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
  ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
  ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
  OI IEΡΕΙΣ
  ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
  ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
  ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
  ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
  ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  ΟΛΟΙ
  ΤΡΕΧΟΥΝ
  ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ,
  ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,
  ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,
  ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ; ; ; ; ; ; ; ! ! ! !
  Τ Ι Π Ο Τ Α
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
  ΒΡΩΜΕΡΟΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ
  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ Τ Ι Π Ο Τ Α
  ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ
  ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ
  ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ
  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ
  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ,
  Α Σ Τ Ρ Α Π Ι Α Ι Α ………………………………………
  ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ .
  ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ
  ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ
  ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ
  ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
  ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ……………………….
  ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ …………………………………….
  ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ………………………………..
  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ …………………………………
  ΠΡΟΝΟΜΙΑ Ι Δ Ι Α Ι Τ Ε Ρ Α ………………………….
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
  ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ……………………..
  ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ._
  ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ,
  ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2.5% !
  ΘΑ ΦΟΥΛΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ,
  ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! ! !
  ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ
  ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
  ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
  ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΗ
  ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
  ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
  ΕΜΕΙΣ ; ; ;
  ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  ΟΛΟΙ
  ΝΑ
  ΤΡΕΧΟΥΝ
  ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ,
  ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,
  ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,
  ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
  ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ……………………….
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΙΣΒΗΤΗΤΑ
  ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
  ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
  ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ
  ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
  ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ …………………………
  ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ …………………………….
  ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
  ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
  ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
  ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΚΟ
  ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
  Ο Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ ._
  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

  http://arxaiaithomi.gr/2016/03/14/%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF-%CF%89%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CF%89/
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/10/11011931_10205935830788470_2025932016665804332_n.jpg
  .
  .
  Δίκαιο των εθνών στην καθαρεύουσα και στην δημοτική Ορισμός
  .

  https://www.youtube.com/watch?v=Xh1HdFmp18o
  .

  Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐ 2015
  .

  Ονομάζομεν αναγκαίον δίκαιον των εθνών εκείνο το οποίον συνίσταται εις την προσαρμογήν του φυσικού δικαίου εις τα έθνη.
  .
  Είναι αναγκαίων,διότι tα έθνη υποχρεούνται απολύτος να το φυλάττωσι.
  .
  Περιέχει δε τα παραγγέλματα του φυσικού νόμου προς τας πολιτείας τας οποίας δεν υποχρεοί ολιγώτερον απο τους μερικούς, διά τον ήδη προεκτεθέντα λόγον ότι αι πολιτείαι σύγκεινται εξ ανθρώπων καί ότι ο φυσικός νόμος υποχρεοί τους ανθρώπους οπωσδήποτε ενεργούντες.
  .
  Ο Γρότιος και οι οπαδοί του καλούσι τούτο το δίκαιον εσωτερικόν δίκαιον των εθνών ώς υποχρεούν την συνείδησίν των ….
  .
  Άλλοι το ονομάζουσι φυσικόν δίκαιον των εθνών .
  .
  Ονομάζουμε δίκαιο των εθνών εκείνο το δίκαιο το οποίο συνιστά στα έθνη ,να προσαρμοστούν στο φυσικό δίκαιο .
  .
  Είναι αναγκαστικό γιατί τα έθνη είναι υποχρεωμένα απολύτως να το φυλάνε. περιέχει τα παραγγέλματα του φυσικού νόμου προς τις πολιτείες τις οποίες τις υποχρεώνει όσο και τους ανθρώπους επειδή οι πολιτείες αποτελούνται από ανθρώπους και ο φυσικός νόμος υποχρεώνει τους ανθρώπους να ενεργούν ,
  .
  Ο Γρότιος και οι υποστηρικτές του αποκαλούσε αυτό το δίκαιο,εσωτερικό δίκαιο των εθνών που είναι υποχρεωτική συνείδηση των εθνών .
  .
  Άλλοι το ονομάζουν φυσικό δίκαιο ..
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .