«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ Α1

Ο Σιωνιστής Πρωθυπουργός, και υπηρέτης των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, στο λόγο του στη ΔΕΘ, αποκάλεσε τη Θεσσαλονίκη σαν ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

Όντως υπάρχει σχέδιο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης, για διαμελισμό της Ελλάδος, και δημιουργίας νέου Κράτους υπό το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, και Κυβέρνηση Σκοπιανών Σλάβων και Αλβανών.

Η εξαγγελλία του Σιωνιστή ΤΣΙΠΡΑ, έγινε παρουσία των αφεντικών, του Αμερικανού υπουργού εμπορίου, και του Πρέσβη των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Τον Ελληνικό Λαό τον ρώτησε;;;

Λέτε να επαληθευθεί η προφητεία της τότε Προέδρου της Βουλής κ. Άννας Μπενάκη, προς τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια;;;;

Η Άννα Μπενάκη, είχε σύζυγο Εβραίο το Μπενάκη, και είχε καλές πληροφορίες.

Δεν ήτανε προφητεία, αλλά σχέδιο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και η κυρία Μπενάκη το πληροφορήθηκε.

Τα όσα είπε η κ. Άννα Μπενάκη διάβαζε κατωτέρω. Αυτά ελέχθησαν το έτος 2005

«Αναλαμβάνετε Κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, και ένα μέρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας, και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου, και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. & ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ-(ΝΑΖΙ)

Ο Σιωνιστής ΤΣΙΠΡΑΣ ανέλαβε το έργο για να υλοποιηθεί το σχέδιο των Κοσμοκρατόρων.

Τα δάνεια φέρνουν απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, και απώλεια εδαφών……………..

Οι δανειστές «Θεσμοί» κυβερνούν τη χώρα.

Οι Κοσμοκράτορες κατέβαλαν πάσαν προσπάθεια μέσω ΕΛ.ΑΣ.-FBI-CIA-Παρακρατικών-και διαφόρων άλλων ομάδων, να διαλύσουν το Λαό, που συγκέντρωσαν οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ οργανώσεις.

Τα Σιωνιστικά ΜΜΕ τηρούν σιωπήν ιχθύος, και δεν ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό.

Παρέλασαν από τα Σκόπια οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, ο ΝΑΖΙ Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, ο Καγκελάριος της Αυστρίας, η Σιωνίστρια Μέρκελ Καγκελάριος της Σιωνιστικής Γερμανίας, κ.λ.π.

Ο  Γ.Γ. του ΝΑΤΟ μας απείλησε ότι, εάν δεν εφαρμόσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, θα υποστούμε πλήγμα. (Τύπου ΜΑΤΙ).

Οι φωτιές στο ΜΑΤΙ, και οι 100 νεκροί, ήταν μια προειδοποίηση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων για να εφαρμόσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών!!!

Οι Ευρωπαίοι δεν έχουν να πάθουν ΤΙΠΟΤΑ, εκείνη που θα διαμελισθεί είναι η Ελλάς, χάριν της ΕΙΡΗΝΗΣ, της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των Ευρωπαίων, της Ε.Ε. όπως είπε η κυρία Μπενάκη.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είτε είναι αφελής και επιπόλαιος, είτε είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Εάν έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή προς ψήφιση, οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα κάνουν πάσαν προσπάθεια να «λαδώσουν» βουλευτές να ψηφίσουν το Σκοπιανό…………………..

Ιούδες υπάρχουν πάντα………….

Το χρήμα πρόδωσε το ΧΡΙΣΤΟ………………….

Και ας το ΤΣΙΠΡΑ να  λέει………..   

Γιαυτό έβαλαν τον Καμίνη, Μπουτάρη Δήμαρχο, και τον Τσίπρα Πρωθυπουργό…………..

Tυχαίο;;; Δεν νομίζω!!!

Δεδομένου ότι τα εκλογικά αποτελέσματα τα εκδίδει εταιρία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Εκεί ποντάρει ο ΤΣΙΠΡΑΣ για να κερδίσει τις εκλογές.

Αυτό το σχέδιο ανέλαβε να υλοποιήσει ο Πρέσβης των Κοσμοκρατόρων , με συνεργασία την Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στο λόγο του στη ΔΕΘ, ο Καμμένος ανέλαβε να τιμήσει τον Πρέσβη των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, λέγοντας ότι είναι ο καλλίτερος Πρέσβης των Σιωνιστικών ΗΠΑ.

Η καρέκλα να είναι καλά, και η Ελλάδα ας πάει να χαθεί………………..

Ο Πρέσβης των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, όπως διέλυσε την ΟΥΚΡΑΝΙΑ, έτσι θα διαλύσει και την ΕΛΛΑΔΑ.

Ο Ελληνικός Λαός, για να σώσει την Ελλάδα, να ζητήσει από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, DONALD TRUMP, να απομακρύνει και να αντικαταστήσει τον Πρέσβη των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Ούτως ή άλλως δεν είναι Πρέσβης των ΗΠΑ, αλλά των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.

Οι Επικυρίαρχοι ευρίσκονται σε πόλεμο με τον ΤΡΑΜΠ. Προσπαθούν με διάφορα κόλπα, να τον «φάνε»!!!

Πρέπει κάτι να κάνουμε για να σώσουμε την Ελλάδα.

Από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αποκάλεσε τη Θεσσαλονίκη ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, για να ξεγελάσει τους Θεσσαλονικείς.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ΔΕΝ επιτρέπουν στο ΤΣΙΠΡΑ κάνει δημοψήφισμα.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!!!

                            ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

        Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής 

Κύριοι της Ν.Δ.

Οι σκοπιανοί που είναι σλάβοι και δεν έχουν ιδέα τι θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  θα κάνουν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να εγκρίνουν ή όχι  την ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ. !!!!

Εμείς που  ΘΕΣΠΊΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ γιατί δεν κάνουμε δημοψήφισμα να αποφασίσει ο ΛΑΟΣ να την θέλει ή όχι;; 

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΌ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,  ΌΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ

ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ  ΑΥΤΌ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ;; ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ  κ.λ.π.  ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ελληνικό Λαό αν θέλετε να σας ψηφίσει..

Ν Μίχας 2108950241

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

18 comments to  Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Tο αληθινό υπόβαθρο της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και οι συνέπειές της
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    .
    http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/symfo_presp_an.jpg
    .
    .
    .

    Η διαβόητη “Συμφωνία των Πρεσπών” συνιστά αναμφιλέκτως μια επονείδιστη κατάπτυστη και επαχθή συμφωνία, μια συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και του ετερογενούς κρατικού μορφώματος,
    .
    .
    το οποίο σύγκειται εθνολογικώς από ένα σύμφυρμα λαών απροσδιορίστων και διαφόρων εθνοτήτων, και η οποία παράγει άμεσα έννομα αποτελέσματα.
    .
    .
    Η Συμφωνία αυτή δε, αποτελεί την πολιτική, ιδεολογική πραγμάτωση των χρόνιων και σταθερών αποσχιστικών, αντεθνικών ιδεών των ηττημένων στο συμμοριτοπόλεμο, κομμουνιστών.
    .
    .
    Πολύ δε περισσότερο συνιστά εκπλήρωση των ανέρειστων στόχων και ονείρων των κομμουνιστών για «Ενιαία Ανεξάρτητη Μακεδονία» με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη κατά τις υποδείξεις των διεθνιστών.
    .
    .
    Άλλωστε η Αριστερά έχει παράδοση στον αγώνα διαμελισμού και κατακερματισμού της Ελλάδας.
    .
    .
    .
    .
    Δε λησμονείται φυσικά το κεντρικό άρθρο του «Ριζοσπάστη» τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου του 1932 με τίτλο: «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!»
    .
    .
    .
    .
    Ο επαίσχυντος και κατάπτυστος αυτός τίτλος και άρθρο απηχεί φυσικά τα «ανδραγαθήματα» των κομμουνιστών, τα οποία προσπαθούν ανεπιτυχώς να αποκρύψουν και να υποβαθμίσουν.
    .
    .
    .
    .
    Η σύγχρονη Ιστορία όμως βρίθει μεθοδεύσεων και ενεργειών του κομμουνιστικού χώρου, ο οποίος μέσω αυτών απεργαζόταν την διάρρηξη του εθνικού ιστού, το διαμελισμό της εδαφικής ακεραιότητας, την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων και διεκδικήσεων και την προαγωγή συμφερόντων άλλων λαών εις βάρος της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.
    .
    .
    .
    .
    Το χειμώνα του 1920 η εικονική … «Ομοσπονδία των Δημοκρατιών της Βαλκανικής» μετονομάσθηκε σε ΒΚΟ (Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία) η οποία και έθεσε θέμα αυτονομίας της Μακεδονίας!
    .
    .
    .
    .
    ΚΚΕ υπερψήφισε τη σχετική πρόταση των Βούλγαρων στηνΚομιντέρν, η οποία έλεγε για αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Θράκης!
    .
    .
    .
    .
    Στο Συνέδριο δε του 1924, επικυρώνει την απόφαση του 7ου συνεδρίου της «ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ».!
    .
    .
    .
    .
    Η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» αναφέρει το 1924: «Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης.
    .
    .
    .
    .
    Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθή σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία»!
    .
    .
    .
    .
    Στο 3ο Συνέδριο δε του ΚΚΕ αναφέρεται «Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού»,
    .
    .
    .
    .
    προτείνει να «συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη» και καταλήγει εντελώς επαναστατικά: Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η εργατοαγροτική κυβέρνηση! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!»
    .
    .
    .
    .
    Αυτούς τους αμετανόητους τύπους νομιμοποίησε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής,
    .
    .
    .
    .
    οι οποίοι ποτέ δεν αποκήρυξαν τις κατάπτυστες, εμπρηστικές και ανθελληνικές τους θέσεις.
    .
    .
    .
    .
    Φυσικά και δεν επιδιώκεται η αναμόχλευση τέτοιων ζητημάτων αλλά η ιστορική πραγματικότητα πρέπει να αποκαθίσταται.
    .
    .
    Διότι η σύγχρονη ελληνική ιστορία διδάσκεται μέσα από τον παραμορφωτικό φακό της αριστεράς και των μυωπικών και εμπαθών εντεταλμένων κομμουνιστών, το δόγμα και οι ιδεοληψίες των οποίων κατίσχυσαν επί της αλήθειας, στη διάρκεια της αμαρτωλής μεταπολιτεύσεως.
    .
    .
    Η συμφωνία βρίθει σημείων τα οποία φωτογραφίζουν ευθέως ενέργειες, αντιλήψεις και ιδέες που απορρέουν και εκπορεύονται κατευθείαν από την μακραίωνη και αδιάσπαστη ελληνική Ιστορία, την ελληνική Εθνική Συλλογική Συνείδηση και τη συλλογική Μνήμη.
    .
    .
    Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε την απόφαση του Αρείου Πάγου του 2009 με τη Βασιλική Θάνου στην υπόθεση, ο οποίος ακυρώνει τις μεθοδεύσεις της κυβερνήσεως για το Σκοπιανό:
    .
    .
    Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έκρινε λοιπόν πως «δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και κατά συνέπεια μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα».
    .
    .
    Η υπόθεση άρχισε το 2003 όταν ένα Σωματείο στη Δυτική Μακεδονία θέλησε να αναγνωριστεί (κατόπιν εκδόσεως δικαστικής αποφάσεως).
    .
    .
    Το Πρωτοδικείο απέρριψε την αίτηση εγγραφής του.
    .
    .
    Τότε υπεβλήθη έφεση και το Εφετείο την απέρριψε, διότι κατέληξε ότι ο σκοπός του Σωματείου «αντίκειται προς τη δημόσιατάξη και ασφάλεια, αφού θέτει σε κίνδυνο τους θεσμούς του Ελληνικού Κράτους» και «προκαλεί σύγχυση τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και διεθνώς,
    .
    .
    στα Κράτη και στους λοιπούς φορείς, με τους οποίους θα συναλλαχθεί αυτό,καθώς και ότι η αναγνώριση του Σωματείου προσκρούει στην ανάγκη ειρηνικής συμβίωσης των πολιτών της περιοχήςκαι κατ’ επέκταση της γαλήνης της χώρας».
    .
    .
    Στο τέλος ασκήθηκε αναίρεση, την οποία και απέρριψε, τελικά, ο Α.Π. το 2009, επικυρώνοντας την απόφαση του Εφετείου.
    .
    .
    Τα βασικά σημεία της απόφασης την οποία επικύρωσε ο Α.Π. και αποδομούν τα επιχειρήματα της κυβερνήσεως για το Σκοπιανό:
    .
    .
    Η απόφαση εκκινεί με το σκεπτικό ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με το κράτος των Σκοπίων(FYROM), εξαιτίας της αυθαίρετης και ιστορικά ατεκμηρίωτης αξιώσεως του τελευταίου να αναγνωρισθεί διεθνώς ως κράτος με το όνομα «Μακεδονία»
    .
    .
    και στη συνέχεια, προκειμένου να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια ως προς το σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας από το νεοσυσταθέν κράτος των Σκοπίων,
    .
    .
    το οποίο επιχειρεί να αποκτήσει εθνική ταυτότητα με όνομα που αποτελεί ιστορική, πολιτιστική και εθνική κληρονομιά της Ελλάδας, επισημαίνει συνοπτικά τα ακόλουθα ιστορικά δεδομένα:
    .
    .
    – «O όρος Μακεδονία, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι όρος ιστορικός και γεωγραφικός και όχι εθνολογικός.
    .
    .
    Οι Μακεδόνες δεν είναι, ούτε υπήρξαν κατά το πρόσφατο και το απώτερο παρελθόν, ιδιαίτερος εθνολογικός σχηματισμός.
    .
    .
    Απλώς, ως Μακεδόνες ονομάζονται ανέκαθεν οι κάτοικοι της γνωστής από την αρχαιότητα περιοχής της ελληνικήςΜακεδονίας,
    .
    .
    όπως αντίστοιχα ονομάζονται Θράκες οι κάτοικοι της Θράκης, Θεσσαλοί οι κάτοικοι της Θεσσαλίας κ.ο.κ.,χωρίς να υπάρχει αντίστοιχα θρακική ή θεσσαλική εθνικότητα.
    .
    .
    Επομένως, Μακεδόνες κατά την εθνικότητα δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να «δημιουργηθούν»,
    .
    .
    στο πλαίσιο του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού των κατοίκων της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας.
    .
    .
    – Ως Ελληνες, οι αρχαίοι Μακεδόνες χρησιμοποιούσαν την ίδια με τους Ελληνες της νομίμου Ελλάδας γλώσσα,
    .
    .
    πίστευαν στους ίδιους θεούς και είχαν τον ίδιο (ελληνικό) πολιτισμό.
    .
    .
    Ο αρχαίος ΕΕλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης υπήρξε δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα ευρήματα της Βεργίνας αποτελούν σταθμούς της παγκόσμιας Ιστορίας και στοιχεία του παγκόσμιου πολιτισμού που αποδεικνύουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
    .
    .
    Αντίθετα, οι Σλάβοι, δηλαδή τα διάφορα σλαβικά φύλα που εμφανίσθηκαν στην περιοχή των Βαλκανίων, βορείωςτης Μακεδονίας, κατά τον 7ο μ.Χ. αιώνα, δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Ελληνες Μακεδόνες.
    .
    .
    – Λόγω της ελευθέρας διακίνησης των πληθυσμών, κατά τους χρόνους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είχαν εγκατασταθεί στην Ελλάδα,
    .
    .
    ιδίως στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, Βούλγαροι, σλαβόφωνοι, που είχαν σλαβική εθνική συνείδηση.
    .
    .
    Μετά την οριστικοποίηση των συνόρων, κατά τα προεκτεθέντα, οι περισσότεροι απ’ αυτούς διασκορπίσθηκαν στην περιοχή των Σκοπίων ή μετανάστευσαν σε διάφορα κράτη.
    .
    .
    – Οι ολίγοι εναπομείναντες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Νομούς Φλώρινας και Εδεσσας εδήλωσαν ελληνική εθνικότητα και έτσι από την εποχή εκείνη έπαυσε να υπάρχει θέμα σλαβικής μειονότητας.
    .
    .
    Πριν από το 1944 «Μακεδονία» ως σλαβικό κράτος και «μακεδονικό έθνος» ως ιδιαίτερη εθνότητα ήταν έννοιες παντελώς άγνωστες.
    .
    .
    Εως τότε, οι κάτοικοι της περιοχής των Σκοπίων δεν είχαν ούτε σερβική ούτε βουλγαρική, παρά ταφιλοβουλγαρικά αισθήματα των περισσότερων κατοίκων της, και πολύ περισσότερο δεν είχαν «μακεδονική» εθνική συνείδηση.
    .
    .
    Την τελευταία, τους έπεισε να την αποκτήσουν ο Τίτο, προκειμένου να αποκολλήσει τους Σκοπιανούς από το άρμα των Βουλγάρων, έχοντας ως απώτερο σκοπό τη σύσταση ενιαίου μακεδονικού κράτους, υπό σλαβικό μανδύα, και την έξοδο της χώρας του στο Αιγαίο.
    .
    .
    – Ουδείς πολιτισμένος λαός μπορεί να ανεχθεί την πλαστογράφηση της Ιστορίας του.
    .
    .
    Στην προσπάθεια αυτή των Σκοπίων που άρχισε μετά τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, αφότου το κράτος των Σκοπίων απέκτησε οντότητα, το έτος1991, εντάσσεται η διάδοση ιδεών από διάφορους εθνικιστές μετανάστες, οι οποίοι, μέσω οργανώσεων και σωματείων, που δρουν κυρίως στο εξωτερικό (Αυστραλία, Καναδά, ΗΠΑ), με ομιλίες, συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις πολιτιστικές κ.λπ. παραπληροφορούν το κοινό, δημιουργώντας εσφαλμένες περί υπάρξεως «μακεδονικού» έθνους
    και πολιτισμού,«μακεδονικής» γλώσσας και συνείδησης.
    .
    .
    Παράλληλα, καλλιεργούν και την ιδέα του «αλυτρωτισμού», όπως προεκτέθηκε, επιχειρώντας να δημιουργήσουν αποσχιστικές τάσεις, θέτοντας και το ανύπαρκτο θέμα της λεγόμενης«μακεδονικής μειονότητας» που ζει στην Ελλάδα.
    .
    .
    – Η απόφαση καταλήγει αναφέροντας πως, σύμφωνα με όλα όσα προεκτέθηκαν, δεν υπάρχει μακεδονικό έθνοςκαι, κατά συνέπεια, μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα «MAKEDONCKI».
    .
    .
    Ούτε φυσικά υφίσταται στην Ελλάδα «μακεδονική μειονότητα».
    .
    .
    Είναι αυτονόητο ότι ένα μωσαϊκό εθνοτήτων δεν μπορεί,σε εξήντα χρόνια, να αποκτήσει εθνολογική οντότητα, στηριζόμενο σε χαλκευμένα ιστορικά στοιχεία.»
    .
    .
    Επίσης το άρθρο του καθηγητή Γλωσσολογίας και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Μπαμπινιώτη περί «Μακεδονικής» γλώσσας είναι αρκετά διαφωτιστικό:
    .
    .
    «Ελαμψε η αιτία επικλήσεως τού 1977 και πολλών άλλων χρονολογιών: αναγνωρίστηκε επισήμως κατά τη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια η βουλγαροσερβική σλαβική γλώσσα των Σκοπίων ως «μακεδονική».
    .
    .
    Δόθηκε επισήμως ένα όνομα με το οποίο η γλώσσα αυτή δεν έχει καμία σχέση. Τόσος μόχθος, τόσες προσδοκίες, γέννησαν τόση πίκρα και τόση αίσθηση ματαίωσης…
    .
    .
    Γράφαμε, εξηγούσαμε, τεκμηριώναμε, επιχειρηματολογούσαμε και νομίζαμε ότι κάποιος από τους ιθύνοντες που διαπραγματεύονται και λαμβάνουν τις αποφάσεις για το σκοπιανό θέμα θα μας ακούσει.
    .
    .
    Τίποτε.
    .
    .
    Τώρα ο αφελής γράφων τις γραμμές αυτές καταλαβαίνει γιατί ο ευφυής υπουργός παρέπεμπε πεισματικά στο 1977.
    .
    .
    Γιατί επιζητείτο εκ των υστέρων δικαιολογία για τα αδικαιολόγητα.
    .
    .
    Είχε αποφασισθεί προφανώς μέσα στο δούναι και λαβείν της διαπραγμάτευσης να αναγνωριστεί και να προσφερθεί χαριστικά η ονομασία της σλαβικής γλώσσας των Σκοπιανών σαν «μακεδονική» και ανεζητείτο δήθεν «προηγούμενο» και δήθεν «ιστορικό έρεισμα».
    .
    .
    Ετσι το των Σκοπιανών διπλωματικό «επιχείρημα» (ρητά μόλις από το 1991 που αυτονομήθηκε η ΠΓΔΜ) πως τάχα η γλώσσα τους είναι η «μακεδονική», η χρήση δηλ. εκ μέρους των Σκοπιανών μιας ψευδώνυμης ονομασίας για μια γλώσσα
    .
    .
    η οποία δεν είναι παρά ένα βουλγαροσερβικό ιδίωμα, δηλ. μια σλαβική γλώσσα, που γι’ αυτό άλλωστε γράφεται με το σλαβικό κυριλλικό αλφάβητο όπως όλες οι σλαβικές γλώσσες,
    .
    .
    αναπαρήχθη κατά κόρον από γνωρίζοντες την αλήθεια και από άλλους μη έχοντες ιδέαν του θέματος ως μη ώφελον.
    .
    .
    Εγώ να εξηγώ δημόσια [Protagon, Τα Νέα, Ελεύθερος Τύπος, πλήθος ραδιοφωνικών συνεντεύξεων και μια τηλεοπτική] τι συζητήθηκε το 1977,
    .
    .
    ένα τεχνικό θέμα πώς θα τυποποιηθούν αποκλειστικώς τα γεωγραφικά ονόματα χωρών με λατινικό αλφάβητο (όπως η Γιουγκοσλαβία τότε, αλλά και η Ελλάδα και η Κίνα και οι αραβικές χώρες και το Ισραήλ και οι χώρες τής Σοβιετικής Ενωσης και πολλές άλλες χώρες), να εξηγώ ως συμμετασχών ότι αυτό ήταν το θέμα της 3ης Διάσκεψης την Ηνωμένων Εθνών στην Αθήνα («the standardization of geographical names»)
    .
    .
    και κάποιοι επίσημοι (υπουργοί και βουλευτές τής κυβέρνησης) να συνεχίζουν να μιλούν αυτοί -όχι οι Σκοπιανοί!- για δήθεν αναγνώριση εκ μέρους μας της γλώσσας των Σκοπίων ως «μακεδονικής»!…
    .
    .
    Στην Αθήνα, επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, με υπουργό τον (επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του) υπουργό του Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τρυπάνη, με εμάς μια ομάδα γλωσσολόγων και γεωγράφων, δηλ. ειδικών για το θέμα επιστημόνων και όχι διπλωματών (όλων μας εκπεφρασμένα αντίθετων με διάφορες ευκαιρίες σε κάθε σκέψη για ψευδώνυμη ονομασία της γλώσσας των Σκοπίων ως «μακεδονικής») αναγνωρίστηκε -άκουσον άκουσον- το 1977 «μακεδονική» γλώσσα!
    .
    .
    Και εγένετο φως. Ελαμψε η αιτία επικλήσεως του 1977 και πολλών άλλων χρονολογιών: αναγνωρίστηκε επισήμως κατά τη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια η βουλγαροσερβική σλαβική γλώσσα των Σκοπίων ως «μακεδονική». Δόθηκε επισήμως ένα όνομα με το οποίο η γλώσσα αυτή δεν έχει καμία σχέση.
    .
    .
    Αντιστάθμισμα: Θα αναφέρεται κάπου στη συμφωνία ότι η επισήμως αναγνωριζομένη από την Ελλάδα γλώσσα των Σκοπίων ως «μακεδονική» δεν είναι μακεδονική αλλά σλαβική!…
    .
    .
    Τότε, αφού και οι δύο πλευρές συνομολογούν ρητά ότι είναι (όπως πράγματι είναι) σλαβική γλώσσα, γιατί συμφωνούμε να λέγεται «μακεδονική», όνομα που παραπέμπει ρητά στην ελληνική γλώσσα τής Μακεδονίας (αρχαία, νέα και σύγχρονη);
    .
    .
    Δεν είναι αυτό ιδιοποίηση και σφετερισμός ενός εθνικού ονόματος για μια γλώσσα που σε σχέση με τους ομιλητές της (εννοώ τους Σκοπιανούς) έχει άλλη εθνική προέλευση;
    .
    .
    Και δεν γίνεται ο σφετερισμός αυτός για τον προφανή λόγο, ότι μια εθνική γλώσσα είναι και καθοριστικό συστατικό εθνικής ταυτότητας, μιας άλλης δηλ. ταυτότητας από την πραγματική ιστορική ταυτότητα που έχουν οι πολίτες των Σκοπίων;
    .
    .
    Είναι σοβαρό και πειστικό να επιχειρηματολογούμε ότι ο κόσμος που θα λέει τη γλώσσα των Σκοπίων «μακεδονική» θα σπεύδει εν συνεχεία να αναζητεί τη συμφωνία που θα έχει υπογραφεί και στην οποία θα πληροφορείται ποια είναι η καταγωγή και η υπόσταση αυτής της δήθεν «μακεδονικής»;
    .
    .
    Ο Πλάτων λέει κάπου στον Σοφιστή «φαίνεται να μας είπαν έναν μύθο ο καθένας σαν να είμαστε παιδιά» (μῦθόν τινα ἕκαστος φαίνεταί μοι διηγεῖσθαι παισίν ὡς οὖσιν ἡμῖν). Αυτό συμβαίνει και στην αντιμετώπιση που έχουμε όσοι πονάμε την Ελληνική της δικής μας, ιστορικά καταξιωμένης, Μακεδονίας που αναγκαζόμαστε -έστω και με καθυστέρηση- να υποστηρίζουμε στην παρούσα συγκυρία. «Μας λένε έναν μύθο σαν να είμαστε παιδιά»…
    .
    .
    Τόση διαπραγμάτευση, τόσος μόχθος, τόσες προσδοκίες, γέννησαν τόση πίκρα και τόση αίσθηση ματαίωσης. Τελικά, ως προς τη γλώσσα τουλάχιστον φαίνεται να ισχύει το ὤδινεν ὄρος καί ἔτεκε μῦν…»
    .
    .
    Ας πάμε όμως στην εν λόγω συμφωνία, εστιάζοντας στα πιο σημαντικά μέρη:
    .
    .
    – Μέρος 1, Άρθρο 1, παράγραφος 3 περ. β’ και γ’, ε’
    .
    «Η ιθαγένεια του Δευτέρου Μέρους θα είναι Μακεδονική/πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας»
    .
    «Η επίσημη γλώσσα του Δευτέρου Μέρους θα είναι Μακεδονική / πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας»
    .
    «Οι κωδικοί χώρας για τις πινακίδες αυτοκινήτων του Δευτέρου μέρους θα είναι ΝΜ και ΝΜΚ…»
    .
    Εδώ αναγνωρίζεται πλήρως η μακεδονική εθνότητα και γλώσσα!
    .
    .
    Αυτό συνιστά εθνική μειοδοσία.
    .
    .
    Συνιστά νόσφιση, ωμή ιδιοποίηση και παραχάραξη της Ιστορίας,
    .
    εφόσον αποδίδεται ένα εθνικό όνομα σε μια γλώσσα (σλαυική) αλλότριας εθνικής προελεύσεως.
    .
    Στο άρθρο 7 δε, αναφέρεται ότι η «Μακεδονική γλώσσα ανήκει στην ομάδα των Νότιων Σλαυικών γλωσσών».
    .
    Η απόλυτη παράνοια.
    .
    Ονομάζεται «μακεδονική» αλλά είναι σλαυική.
    .
    .
    Αυτό και μόνο θεμελιώνει ίσως το ισχυρότερο επιχείρημα αποδομήσεως της εν λόγω συμφωνίας.
    .
    .
    Επίσης κατοχυρώνεται ο σφετερισμός με τα «ΝΜ» και «ΝΜΚ» στις πινακίδες των οχημάτων του Σκοπιανών.
    .
    .
    Έτσι διεθνώς παγιώνεται και σε θεσμικό επίπεδο η ονομασία του εν λόγω κρατικού μορφώματος ως βόρεια Μακεδονία κτλ.
    .
    .
    – Μέρος 1, Άρθρο 3
    .
    «Κανένα από τα μέρη δε θα εκφράσει ή υποστηρίξει οιεσδήποτε διεκδικήσεις …»
    .
    «έκαστο μέρος δεσμεύεται να σέβεται την κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και την πολιτική ανεξαρτησία του άλλου μέρους…»
    .
    «Τα μέρη δεσμεύονται να μην επιχειρούν, υποκινούν, υποστηρίζουν … οιεσδήποτε πράξεις ή δραστηριότητες μη φιλικού χαρακτήρα κατά του άλλου μέρους.»
    .
    «Έκαστο Μέρος θα κοινοποιεί άμεσα οιαδήποτε πληροφορία κατέχει αναφορικά με οιεσδήποτε πράξεις ή προθέσεις»
    .
    Η επιτομή της εθνικής μειοδοσίας στοιχειοθετείται σε αυτό το άρθρο.
    .
    .
    .
    .
    Συνεπώς οποιαδήποτε εθνική εκδήλωση, ή συγκέντρωση ή εθνικό συλλαλητήριο τα οποία θα έχουν ως κεντρικό σύνθημα την ελληνικότητα της Μακεδονίας δύναται να εκληφθεί ως διεκδίκηση, υπονόμευση της κυριαρχίας των Σκοπίων και προσπάθεια απισχνάσεως της εδαφικής τους ακεραιότητας!

    .
    .
    .
    .
    Επιπροσθέτως οποιαδήποτε εθνική ενέργεια, συλλαλητήριο κτλ θεμελιώνει επιχείρηση «υποκινήσεως πράξεων μη φιλικού χαρακτήρα».
    .
    .
    .
    .
    Εδώ εξουδετερώνεται διαρρήδην ο εθνικός αγώνας και απαγορεύονται οι εθνικές μας αιτιάσεις που προσβλέπουν στην κατάδειξη του υφισταμένου σφετερισμού της ελληνικής Ιστορίας και της ονομασίας της Μακεδονίας και στην ανάγκη ανατροπής της ιστορικής παραχαράξεως.
    .
    .
    .
    .
    Επίσης στη παράγραφο 4, δύναται η δυνατότητα στο ελλαδικό κράτος να καταδίδει στους Σκοπιανούς οποιαδήποτε πληροφορία υποπέσει στις αρχές σχετικώς με πράξεις που σχετίζονται με όλα τα παραπάνω προβλέπονται!
    .
    .
    .
    .
    Το κράτος θα επιτελεί ρόλο τοποτηρητή και αστυνομικού των σκοπιανών.
    .
    .
    .
    .
    – Μέρος 1, Άρθρο 4, παρ 2
    .
    Εδώ η Ελλάδα, ως Μέρος «δεσμεύεται να μην προβαίνει ή επιτρέπει οιεσδήποτε αλυτρωτικές δηλώσεις…»
    .
    Εδώ η ελληνική πλευρά παραιτείται από κάθε δικαίωμα προασπίσεως της ελληνικότητας της Μακεδονίας,
    .
    διότι κάθε είδος εθνικής εκδηλώσεως που στοχεύει στην αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, εναντίον της ιστορικής παραχαράξεως εκλαμβάνεται ως «αλυτρωτική» θέση και ενέργεια.
    .
    .
    .
    .
    Απαγορεύεται κάθε εκδήλωση της εθνικής μας υπερηφάνειας έναντι των σφετεριστών.
    .
    .
    .
    .
    – Μέρος 1, Άρθρο 4, παρ. 3
    .
    Εδώ η Ελλάδα ουσιαστικώς ως μέρος δεσμεύεται ότι δε θα παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις του άλλου. Ναι αλλά τι θα γίνει με αμφιβόλου ταυτότητας οργανώσεις που δραστηριοποιούνται ως «πολιτιστικοί σύλλογοι», φορείς ακόμη και κομματικά μορφώματα κτλ;
    .
    .
    Ποιος ο ρόλος του διαβόητου «Ουράνιου Τόξου» ως τώρα, ενός μορφώματος το οποίο απαρτίζεται από άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως «Μακεδόνες»;
    .
    .
    Αυτοί όλοι οι παράγοντες δεν συνιστούν παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας;
    .
    .
    Συνεπώς η συμφωνία τίθεται a priori εναντίον της ελληνικής πλευράς υποσκάπτοντας τα εθνικά μας δίκαια,
    .
    .
    διότι διαμορφώνεται το ιδεολογικοπολιτικό υπόστρωμα πάνω στην οποία θα στηριχθούν μελλοντικές αιτιάσεις και διεκδικήσεις εις βάρος της εδαφικής μας ακεραιότητας.
    .
    .
    .
    .
    – Άρθρο 6 παρ. 1, 2
    .
    «Με στόχο την ενίσχυση των φιλικών διμερών σχέσεων κάθε Μέρος θα λάβει αμέσως αποτελεσματικά μέτρα προκειμένου να απαγορεύσει εχθρικές δραστηριότητες, ενέργειες ή προπαγάνδα από κρατικές υπηρεσίες…. για την πρόληψη δραστηριοτήτων που πιθανόν να υποδαυλίζουν τον σωβινισμό, την εχθρότητα, τον αλυτρωτισμό….»
    .
    .
    .
    .
    Εδώ ομιλούμε για τον ορισμό της παρεμβάσεως στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας,
    .
    .
    .
    .
    παράγραφος που αποδομεί το περιεχόμενο της παρ 3, άρθρου 4, Μέρους 1.
    .
    .
    .
    .
    Οπότε παρελάσεις, συνθήματα, και εμβατήρια απαγορεύονται διότι εμπίπτουν σε αυτήν τη διάταξη.
    .
    .
    .
    .
    Στρατιωτικά εμβατήρια, τραγούδια και συνθήματα που εκφωνούνται από το αξιόμαχο του στρατού μας για την Μακεδονία, τον Παύλο Μελά και για τον αγώνα που έδωσε για την Μακεδονία, που απορρέουν από την ίδια μας τη Συλλογική Εθνική Μνήμη, και απηχούν τους αγώνες του Έθνους, διώκονται και απαγορεύονται…!
    .
    .
    .
    .
    Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι παρ. 2, 3 που δίνει την εξουσία να αποτρέπει σε ιδιωτικούς φορείς να «υποδαυλίζουν τη βία, το μίσος ή την εχθρότητα» ή με άλλα λόγια πατριωτικοί σύλλογοι, ενώσεις Παμμακεδονικές και φυσικά εθνικιστές να αγωνίζονται ενάντια στο έκτρωμα αυτό που προσβάλλει και υπονομεύει το εθνικό συμφέρον.
    .
    .
    .
    .
    – Άρθρο 8 παρ. 5
    .
    Εδώ απροκαλύπτως ιδρύεται μια «Διεπιστημονική Επιτροπή» η οποία θα αναθεωρήσει (!) σχολικά βιβλία.
    .
    Προωθείται έτσι η ωμή παραχάραξη και διαστρέβλωση της Ιστορίας διότι η ιστορική αλήθεια θα διώκεται ως «προάγουσα αλυτρωτικές / αναθεωρητικές αναφορές»!
    .
    .
    .
    .
    Άρθρο 13
    .
    «Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το γεγονός ότι το δεύτερο Συμβαλλόμενο Μέρος είναι περίκλειστο κράτος,
    .
    τα Συμβαλλόμενα Μέρη θα καθοδηγούνται από τις σχετικές προβλέψεις της Συμβάσεως των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας
    .
    που θα έχουν και πρακτική εφαρμογή αλλά θα εφαρμόζονται και όταν θα συνομολογούνται συμφωνίες που αναφέρονται στο Άρθρο 18 της παρούσας Συμφωνίας»
    .
    Εδώ τα Σκόπια επιδιώκουν μέσω της Συμφωνίας να αποκτήσουν πρόσβαση στο Αιγαίο,
    .
    λαμβάνοντας έτσι σάρκα και οστά το όραμα του Τίτο για «έξοδο στο Αιγαίο».
    .
    Δηλαδή η Ελλάδα υποχρεώνεται να συνομολογήσει και να αποδεχθεί,
    .
    ειδικό άρθρο για ένα ζήτημα του Δικαίου της Θάλασσας.
    .
    Η συμφωνία δηλαδή κατοχυρώνει δικαίωμα των Σκοπίων ως «περίκλειστο» κράτος για ελεύθερη πρόσβαση στο Αιγαίο,
    .
    .
    εκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ, διεξαγωγή αλιείας στις ελληνικές θάλασσες, χρήση των ελληνικών λιμένων με ναυτική σημαία για τα πλοία τους (Μακεδονική) στο Αιγαίο
    .
    .
    σύμφωνα με το άρθρο 69 της Διεθνούς Συμβάσεως για το Δίκαιο της Θάλασσας και της Σύμβασης του ΟΗΕ (1982).
    .
    .
    .
    .
    Συμπερασματικώς η “Συμφωνία” αυτή
    .
    .
    συνιστά ένα ανιστόρητο, αντεθνικό και ανυπόστατο κείμενο το οποίο προάγει αλλότρια συμφέροντα και βλέψεις
    .
    .
    εις βάρος του ελληνικού κράτους και Έθνους.
    ..
    .
    .
    .
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΟΣ
    .
    .

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-alhthino-upobathro-ths-prodotikhs-sumfwnias-twn-prespwn-kai-oi-sunepeies#ixzz5QgrefgPD
    .
    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-alhthino-upobathro-ths-prodotikhs-sumfwnias-twn-prespwn-kai-oi-sunepeies
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ
    .
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ !!!!!!
    .
    .
    .
    – Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α –
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΑΧ !
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
    .
    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ !
    .
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ΠΟΝΩ ………………….
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=r8ZgJF82Dy0

  • .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ! !
    .
    ΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΕ
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ
    .
    .
    .
    .
    ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    .
    .
    .
    .

    7-11-2016 Ανδρέας ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    .
    .
    “Το προσφυγικό Ζήτημα”
    .
    ————————————————————————
    ——————————————————
    .
    .
    .
    .
    .

    – Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε –
    .
    .
    ΑΠΟ 24.05 ΕΩΣ 25.34
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=YTSLBqVEgz4

      • .
        .
        Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ …………….
        .
        Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ………….
        .
        Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ………….
        .
        .
        .
        ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ,
        .
        ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
        .
        ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ,
        .
        ΣΕ ΟΤΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ………………
        .
        Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΡΩΣ – S O S – ΟΠΩΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ; ; ;
        .
        ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !
        Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ …………….
        .
        ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΑ ………….
        .
        .
        .
        ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ –
        .
        ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α …
        .
        .
        .
        .
        Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018
        .
        https://1.bp.blogspot.com/-Lw6w7bki7OM/Wm3Kl5y8tVI/AAAAAAABpyw/2Pa7rb-itj4drdb_yHoMZkcZ5vY__ck8ACLcBGAs/s400/2018-01-28_150441.png
        .
        .

        .
        ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

        ΟΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α …………..
        .
        ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,
        .
        ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .
        .
        .
        ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ !
        .
        .
        Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ; ; ;
        .
        .
        ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .
        .
        .
        ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!
        .
        .
        ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ .
        .
        .
        ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ,
        .
        .
        ΟΛΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΙΖΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ
        .
        ΟΟΟΟΟΛΟΙ ………
        .
        .
        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
        .
        .
        ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ
        .
        .
        ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ
        .
        .
        ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ .
        .
        .
        ΣΤΟ Υou Tube ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
        .
        .
        ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΗ
        .
        .
        ΤΗΝ ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
        .
        .
        ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ,
        .
        .
        ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ
        .
        .
        ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ .
        .
        .

        ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
        .
        .
        ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ,
        .
        .
        ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ
        .
        .
        ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ,
        .
        .
        ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ – ΑΓΝΟΟΥΝ
        .
        .
        ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .
        .
        .

        ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ ……………
        .
        .
        ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.
        .
        .
        ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
        .
        .
        ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MH ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΤΜΒΑΣΗ
        .
        .
        ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΑΣ ,
        .
        .
        ΩΡΕΣ – ΜΕΡΕΣ – ΜΗΝΕΣ – ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΜΙΛΟΥΝ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,
        .
        .
        Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ,
        .
        .
        ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
        .
        .
        ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ,
        .
        .
        ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,
        .
        .
        ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ,
        .
        .
        ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
        .
        .
        ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ .
        .
        .
        ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
        .
        .
        ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
        .
        .
        ΕΝΩ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
        .
        .
        ΠΕΣ – ΠΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ
        .
        .
        ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΕΟΣ ,
        .
        .
        ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ,
        .
        .
        ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΤΑΝΕ .
        .
        .
        ΤΩΡΑ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ
        .
        .
        ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
        .
        .
        ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 2050 ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
        .
        .
        ( ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ )
        .
        .
        ΟΣΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,
        .
        .
        ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ! ! !
        .
        .
        .
        .
        ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ! ! !
        .
        .
        .
        .
        ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
        .
        ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ , ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ,
        .
        .
        ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ
        .
        ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΝ .
        .
        .
        ΕΓΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ , ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ,
        .
        ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΟΆΝΗ ΤΗΣ Ε Ε
        .
        ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,
        .
        ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .
        .
        .
        ΕΝΩ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ
        .
        ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
        .
        ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ .
        .
        ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ,
        .
        .
        Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
        .
        .
        ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Σ
        .
        .

        ΠΗΓΗ
        .
        https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_3024.html
        .
        .
        .
        .
        .
        .

        • .
          .
          .
          .
          .
          .
          .

          ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ! ! !
          .
          .
          ΜΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ……………………
          .
          .
          .
          .
          .
          ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ
          .
          .
          ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ……………
          .
          .
          ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ; ; ;
          .
          ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΕ …………….
          .
          ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ESM ! ! !
          .
          ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ
          .
          ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Ή ΑΝΑΛΥΣΗ ,
          .
          .
          ΤΙ ΕΣΤΙ ΕSM ; ; ; ; ; ;
          .
          .
          ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ Ή ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ,
          .
          ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ;
          .
          ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
          .
          ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ESM ………………..
          .
          .
          – Δ Ι Α Β Α Σ Τ Ε –
          .
          .
          ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΠΟΤΕ !
          .
          ΓΙΑ ΤΟ ESM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ !
          .
          ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ .
          .
          .

          .
          .
          Η απόφαση για τη δημιουργία του ESM ελήφθη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον Δεκέμβριο του 2010. Τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ υπέγραψαν μια διακυβερνητική συνθήκη για την ίδρυση τou ESM στις 2 Φεβρουαρίου 2012. Κατόπιν, το ESM εγκαινιάστηκε στις 8 Οκτώβρη 2012.

          .
          .
          .
          https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/04/screen-shot-2016-04-03-at-2-27-30-pm.png?w=1130
          .
          .
          .
          Αλλά όπως θα εξηγήσω παρακάτω, το ESM δεν έχει να κάνει με τίποτε εκτός απο μια συνθήκη…ΧΡΈΟΣ που έχει σκοπό αυτή τη στιγή να ΣΤΊΨΕΙ ΚΑΛΆ όλη την Ελλάδα μας. ΔΕΝ μιλάμε για τη δήθεν «ολοκλήρωση» όλης της Ευρώπης, αλλά για απόλυτο…ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΌΝ!
          .
          .
          Το εξουσιοδοτημένο ποσό κεφαλαίου για το ταμείο του ESM είναι γύρω στα 700 δις. Ευρώ. Ερώτηση: Γιατί 700 δις; Όμως, απο πού προέκυψε αυτό το νούμερο και απο ΠΟΙΟΎΣ και με ποιά βάση υπολογίστηκε;
          .
          .
          Κοιτάξτε τι λέει όμως το άρθρο 9 της Συνθήκης του ESM.
          .
          .
          .https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/04/screen-shot-2016-04-03-at-2-28-08-pm.png?w=556&h=315
          .
          .
          .
          2. «Τα μέλη του ESM δια της παρούσης αναλαμβάνουν άνευ όρων και αμετακλήτως να πληρώσουν κατά παραγγελία οποιοδήποτε capital call (δηλ., άμεση εξόφληση τμήματος του κεφαλαίου) που τους ζειτείται…εντός επτά ημερών από την παραλαβή ενος τέτοιου αιτήματος.»
          .
          3. .
          Λοιπόν, εάν το ESM χρειάζεται χρήματα, τότε έχουν επτά μέρες να…ξηλωθούν τα μέλη του εφόσον τους ζητηθεί. Απαιτιούνται 4 μέρες στις οποίες για να γραφεί μια επιταγή απο ένα απο τα μέλη του.
          .
          4. .
          Αλλά τι πάει να πει «άνευ όρων και αμετακλήτως»;
          .
          5. .
          Μήπως αυτήν την φράση την έχουμε…ΞΑΝΑΚΟΎΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΆ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ;;; Αααα…ΜΆΛΙΣΤΑ!…με τα ΜΝΗΜΌΝΙΑ!
          .
          6. .
          Τι «ευχάριστη έκπληξη» είν᾽αυτή!
          .
          7. .
          Ερώτηση: Αν σχηματιστεί νέο Ευρωπάικο κοινοβούλιο, θα πρέπει ούτως ή άλλως να συνεχίσουμε να δίνουμε λεφτά στο ESM;
          .
          8. .
          Πάμε τώρα στο άρθρ. 10: «Το Δ.Σ. μπορεί να αποφασίσει και αλλάξει το ποσό κεφαλαίου και να τροποποιήσει το άρθρ. 8.»
          .
          .
          .
          https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/04/screen-shot-2016-04-03-at-2-28-58-pm.png?w=503&h=245
          .
          .
          .
          Αυτό σημαίνει ότι το ESM μπορεί ανα πάσα στιγμή να αλλάξει το ποσό κεφαλαίου που του δίνεται απο τα μέλη της!
          .
          .
          Και εμείς τα μέλη, συμφώνως προς το άρθρ. 9, αναγκαζόμαστε να του τα σκάσουμε του ταμείου του ESM άνευ όρων και αμετάκλητα!
          .
          .
          Σύμφωνα με το άρθρ. 27, λέει τα εξής ότι: 2. Το ESM (…) έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα (…) για να κινήσει νομικές διαδικασίες
          .
          .
          3. Το ESM, η περιουσία, η χρηματοδότησις και τα περουσιακά στοιχεία του (…) χαίρουν ασυλίας από κάθε μορφή δικαστικής διαδικασίας (…)
          .
          .
          .
          https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/04/screen-shot-2016-04-03-at-2-29-52-pm.png?w=516&h=265
          .
          .
          .
          Το ESM μπορεί να μηνύσει στο δικαστήριο όποιον θέλει, αλλά εμείς οι απλοί λαοί και έθνη δεν μπορούμε να του κάνουμε απολύτως τίποτε! Το ESM είναι ΆΘΙΚΤΟ.
          Πάμε τώρα λίγο παρακάτω με το άρθρ. 27. Δείτε το σημείο 4 του ίδιου άρθρου το οποίο αναφέρει:
          .
          .
          .
          https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/04/screen-shot-2016-04-03-at-2-31-05-pm.png?w=563&h=316
          .
          .
          .
          4. Η περιουσία, η χρηματοδότησις και τα περουσιακά στοιχεία του ESM (…) χαίρουν ασυλίας από κάθε έρευναν, επίταξιν, κατάσχεσιν, απαλλοτρίωσιν ή οιανδήποτε άλλην μορφήν κατασχέσεως, λήψεως ή δεσμεύσεως βάσει εκτελεστικών, δικαστικών, διοικητικών ή νομικών ενεργειών.
          .
          .

          Ήτοι, καμία κυβέρνησις οποιουδήποτε κάτους της Ευρώπης ΔΕΝ ΔΎΝΑΤΑΙ ΕΠ᾽ΟΥΔΕΝΊ να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον του ESM! Ακόμη και κανένα κυβερνητικό όργανο απο την ίδια της Ευρωπαικής Ένωσης δεν μπορεί να του κάνει τίποτα.
          .
          .
          Μεταβαίνουμε τώρα στο άρθρ. 30. Ακούστε τώρα τι λέει για να καταλάβουμε εμείς οι Έλληνες με ποιούς έχουμε να κάνουμε:
          .
          .
          9. Οι Διοικητές, οι αναπληρωτές διοικητές, διευθυντές, οι αναπληρωτές διευθυντές, ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα μέλη του προσωπικού (του ESM) χαίρουν ασυλίας από κάθε νομική διαδικασία εν σχέσει με τις πράξεις τους, και χαίρουν και του απαραβίαστου εν σχέσει με τα επίσημα έγγραφά τους.
          .
          .
          Όποιος συμμετέχει στην οργάνωση αυτή προστατεύεται από κάθε νομική δράση. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι υπόλογοι σε κανέναν.
          .
          .
          Οι προϋπολογισμοί του κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ είναι στα χέρια ενος, ενιαίου, μη εκλεγμένου διακυβερνητικού οργανισμού!!! Αυτό είναι το μέλλον της Ευρώπης;;;
          .
          .
          .

          https://greeknewsondemand.files.wordpress.com/2016/04/screen-shot-2016-04-03-at-2-32-11-pm.png?w=517&h=270

          .
          .
          .
          .
          Πηγή
          .
          http://attikanea.blogspot.gr/2016/04/esm.html
          .
          .
          .
          .
          ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΤΑΝΕΣ
          .
          .
          .
          .
          ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
          .
          .
          .
          .
          .
          .
          .

        • Αγαπητή ΓΙΑΓΙΆ, Στην αρχή της ιστοσελίδας έχω βάλει φάκελο, δανειακές Συμβάσεις, τι άλλο πρέπει να κάνω, αν οι δούλοι δεν θέλουν να μάθουν;;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>