«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το κάθαρμα έχει σε βάρος των εργαζομένων και καλοπερνά, ότι και να γίνει αυτός, θα είναι έξω, να γλεντά με το αίμα του Ελληνικού λαού.

07-Σεπ-2018 08:11

Θ. Φέσσας: Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα σε συντάξεις – αφορολόγητο

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝαι

Σαφές μήνυμα ότι οι μεταρρυθμίσεις που έχουν ψηφιστεί δεν πρέπει να ακυρωθούν στον βωμό των προεκλογικών σκοπιμοτήτων, στέλνει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θόδωρος Φέσσας, μιλώντας στο Capital.gr, σε μια στιγμή που οι εξελίξεις στις διεθνείς αγορές δείχνουν πόσο εύθραυστη είναι η “έξοδος” της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Τη στιγμή που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία ότι η εξέλιξη των δημοσιονομικών μεγεθών επιτρέπει την αναστολή του ήδη ψηφισθέντος μέτρου της περικοπής των συντάξεων, ο Θόδωρος Φέσσας υπογραμμίζει: “Το μέτρο είναι διαρθρωτικό, όχι δημοσιονομικό, και πρέπει να εφαρμοστεί. Δεν αντέχει η ελληνική οικονομία ασφαλιστική δαπάνη στο 16% του ΑΕΠ. Δεν γίνεται… Καλύτερα να καλυφθεί η απώλεια για όσους θα υποστούν τις περικοπές, με μια έκτακτη ενίσχυση για όσους έχουν ανάγκη.”

Ο Θόδωρος Φέσσας μιλώντας στον Μανόλη Καψή δεν κρύβει την ανησυχία του για την πλειοδοσία παροχολογίας που ενδέχεται να προκαλέσει η έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας, εκφράζει την ευχή να κινηθεί σε λογικά επίπεδα, και διατυπώνει το πρώτο σχόλιο για τις επεκτάσεις των κλαδικών συμβάσεων που ανακοίνωσε με πανηγυρικό τρόπο η Έφη Αχτσιόγλου: “Εμείς λέμε”, σημειώνει, “ότι η επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση πρέπει να υπερισχύει των κλαδικών. Μέσα στην ίδια την επιχείρηση, εργαζόμενοι και εργοδότες ξέρουν πολύ καλύτερα πόσο αντέχει η επιχείρηση να πληρώσει τους εργαζόμενους”. Πάντως προσθέτει ότι μέχρι στιγμής, παρά το επικοινωνιακό μπαράζ, δεν έχει δει άκριτη επεκτασιμότητα όπως γινόταν στο παρελθόν με τις αυθαίρετες αποφάσεις των υπουργών.

Από τη ΔΕΘ και τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, τι περιμένει ο επιχειρηματικός κόσμος; “Να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, χωρίς να θίγει η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής επιχείρησης”, απαντά ο Θόδωρος Φέσσας. Δηλαδή, εξηγεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ, να μειωθούν οι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα. “Είναι πραγματικά ασύλληπτο ότι ο μισθωτός του ιδιωτικού τομέα παίρνει το 40 ή το 50% του κόστους που έχει για την επιχείρηση”.

Εκφράζει και μια ακόμα ευχή. Να επικρατήσει πολιτική ηρεμία και όχι συνθήκες πόλωσης… Αλλά αυτό μάλλον φαντάζει πολύ δύσκολο.

– Κύριε Φέσσα, μετά από 10 χρόνια κρίσης και 8 χρόνια μνημόνια, συμφωνείτε ότι -παρά προφανώς την πρόοδο που επετεύχθη- τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί;

Συμφωνώ ότι τα 8 ή τα 10 χρόνια κρίσης δεν δίδαξαν σε όλους μας, ηγεσία και λαό, πόσο κοντά βρεθήκαμε στην καταστροφή και δεν μας έδωσαν όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη σοφία και μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Αυτό είναι σίγουρο… Σαφώς πολλά πράγματα βελτιώθηκαν και πολλά περισσότερα μένουν να γίνουν.

– Είμαστε ακόμα σε επικίνδυνο σημείο; Έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο μιας νέας χρεοκοπίας;

Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σαφώς αν ξαναγυρίσουμε στις παλαιές νοοτροπίες, γιατί είναι περισσότερο θέμα νοοτροπίας και λιγότερο συνθηκών…

Έχουμε εξασφαλίσει μια χρηματοδότηση του δημόσιου χρέους για τα επόμενα 10 χρόνια, πολύ επώδυνη, με πολύ μεγάλα πλεονάσματα και πάει λέγοντας, αλλά δεν… Από τη στιγμή που ξεφύγαμε από εκείνο το εφιαλτικό καλοκαίρι του 2015, νομίζω ότι όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι ο δρόμος είναι η Ευρώπη και η Ε.Ε. όσο σκληρή κι αν ήταν η αγκαλιά της. Μας πρόλαβε να μην φαλιρίσουμε και βρεθούμε σε άγνωστα κυριολεκτικά και αχαρτογράφητα νερά.

– Σας φοβίζει ότι η έξοδος από τα μνημόνια συμπίπτει με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου;

Μας προβληματίζει. Γιατί εδώ θα υπάρξει μια πλειοδοσία υποσχέσεων και υποσχεσιολογίας. Ελπίζω να κρατηθεί σε λογικά επίπεδα και θέλω να πιστεύω ότι ο πολιτικός κόσμος, έχοντας και την εμπειρία του παρελθόντος, θα σταθεί πιο υπεύθυνα απέναντι στα υπαρκτά προβλήματα της Ελλάδας. Που είναι η χαμηλή παραγωγικότητα, η γήρανση του πληθυσμού, ο τεράστιος και αναποτελεσματικός Δημόσιος τομέας, η υψηλή φορολόγηση, το έλλειμμα στην Παιδεία. Αυτά είναι τα προβλήματα που πρέπει να καθίσουμε και να τα δούμε σαν λαός και σαν ηγεσία και να μπορέσουμε να τα λύσουμε.

– Αυτό που ζούμε πάντως τώρα είναι η υπόσχεση από πλευράς κυβέρνησης, είτε να καθυστερήσουν είτε να ανατραπούν οι ψηφισθείσες μεταρρυθμίσεις, όπως η μείωση των παλαιών συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου…

Θεωρώ ότι το πιο έξυπνο και ίσως το πιο σωστό θα ήταν αυτά να μην ανασταλούν, γιατί είναι διαρθρωτικά προβλήματα και όχι δημοσιονομικά. Και να δοθούν έκτακτες ενισχύσεις σε αυτούς που πραγματικά τις έχουν ανάγκη. Και θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι αυτό θα γίνει…

– Πάντως διακρίνεται μια κατανόηση από πλευράς Κομισιόν και τρόικας απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να μην πάει στις εκλογές με περικοπή συντάξεων…

Επειδή ακριβώς είναι διαρθρωτικό το μέτρο, αργά ή γρήγορα θα γίνει. Είναι καλύτερα να επουλωθεί ή να καλυφθεί αυτό το έλλειμμα στο εισόδημα των ανθρώπων που θα υποστούν τις περικοπές με μια έκτακτη εισφορά, η οποία πιθανότατα να μπορέσει, εφόσον το επιτρέψουν τα οικονομικά, να σταθμιστεί. Αλλά το θέμα είναι διαρθρωτικό.

Μιλάω σαν να ήμουν από την πλευρά της κυβέρνησης. Γιατί το δικό μας σχέδιο είναι πώς θα κάνουμε πιο παραγωγική την οικονομία, πως αυξάνουμε τον πλούτο και όχι πως τον ανακατανέμουμε. Αλλά εν πάση περιπτώσει. Εφόσον η κυβέρνηση θεωρεί ότι η ανακατανομή είναι η κύρια προτεραιότητα, νομίζω αν το σκεφτεί ωριμότερα, θα έκανε κάτι τέτοιο και όχι να διατηρήσει μια κατάσταση, που εκ των πραγμάτων δεν είναι διατηρήσιμη. Δεν μπορεί δηλαδή το ύψος της ασφαλιστικής δαπάνης να παραμείνει στο 16% του ΑΕΠ. Δεν γίνεται. Πρέπει να πέσει 4 μονάδες οπωσδήποτε.

– Ταυτόχρονα η κυβέρνηση εξαγγέλλει την επαναφορά των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων. Σας φοβίζει όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων;

Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων δεν μας φοβίζει και είναι και αυτονόητο σε μια δημοκρατία και μια δυτική οικονομία. Είναι ένας θεσμός που πρέπει να ισχύει. Αυτό που μας φοβίζει και το λέμε έντονα, είναι η επεκτασιμότητα. Όπου αδιακρίτως ένας υπουργός, χωρίς να έχει καμία γνώση για τις ιδιομορφίες μιας επιχείρησης ή ενός κλάδου, διατάζει… επειδή πχ μια ομάδα εργαζομένων το απαιτεί, χωρίς να είναι είτε η πλειοψηφία είτε να τηρεί κάποιους κανόνες, να επεκταθεί μια συλλογική σύμβαση σε όλες ανεξαρτήτως τις επιχειρήσεις.

Εμείς λέμε ότι η επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση πρέπει να υπερισχύει των κλαδικών και από εκεί και πέρα, το σωστότερο είναι, μέσα στην ίδια την επιχείρηση, εργαζόμενοι και εργοδότες, ξέρουν πολύ καλά πόσο αντέχει η επιχείρηση να πληρώσει τους εργαζόμενους.

Άρα συλλογικές διαπραγματεύσεις ελεύθερες ναι, αλλά η επεκτασιμότητα και μάλιστα η άκριτη επεκτασιμότητα, χωρίς την αρχή της πλειοψηφίας και όλα αυτά που προβλέπει ο νόμος… αυτό είναι το επικίνδυνο.

– Ήδη ζούμε την επεκτασιμότητα των πρώτων κλαδικών συμβάσεων και μάλιστα με πανηγυρικούς τόνους από πλευράς της κυβέρνησης. Δημιουργείται νομίζετε πρόβλημα;

Δημιουργείται μία πίεση στην μεριά των επιχειρήσεων να αποφύγουν να κάνουν αυξήσεις μισθών, όταν δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε αυτές τις αυξήσεις μισθών. Αλλά νομίζω μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει άκριτη επεκτασιμότητα. Είμαστε ακόμα στα πρώτα βήματα.  Το ότι γίνεται πανηγυρικά αυτή η επεκτασιμότητα, έχει και κάποιους λόγους, ας το πούμε έτσι επικοινωνιακούς. Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να πάμε στο επόμενο βήμα και να δούμε κατά πόσον αυτό έχει και ουσία στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δυστυχώς, εκείνο που έγινε στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας, βάρυνε μόνο το κόστος εργασίας. Δεν έγιναν διαρθρωτικές αλλαγές οι οποίες θα έκαναν την οικονομία πιο παραγωγική και πιο ανταγωνιστική.

– Το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε ενόψει ΔΕΘ;

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε ενόψει ΔΕΘ είναι ότι χρειάζεται πολιτική ηρεμία, ότι δεν πρέπει να μπούμε σε συνθήκες πόλωσης, ότι χρειάζεται σύνεση στην παροχολογία και ότι, αν ένα πράγμα πρέπει να υποσχεθεί ο πολιτικός κόσμος, είναι να μειωθεί το υπέρογκο βάρος στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα.

Είναι πραγματικά ασύλληπτο ότι ο μισθωτός του ιδιωτικού τομέα παίρνει το 40 ή το 50% του κόστους που έχει για την επιχείρηση. Έτσι και η ανταγωνιστικότητα της εργασίας είναι μειωμένη και η παραγωγικότητα είναι μικρή.

– Συνεπώς αυτό που περιμένετε να ακούσετε στην ΔΕΘ είναι μια γενναία μείωση φόρων και εισφορών…

Να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα χωρίς να θιγεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής επιχείρησης. Αυτός ο τίτλος είναι το ιδανικό που θα θέλαμε να ακούσουμε. Άρα θα πρέπει να πέσουν οι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Και τονίζω στους μισθωτούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, γιατί οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν και άλλο τρόπο να διαχειριστούν, εκ των πραγμάτων, τη δική τους φορολογική και ασφαλιστική κάλυψη.

http://www.capital.gr/sunenteuxi/3314429/th-fessas-na-tirithoun-ta-sumfonithenta-se-suntaxeis-aforologito

Μοιραστείτε το!

2 comments to Το κάθαρμα έχει σε βάρος των εργαζομένων και καλοπερνά, ότι και να γίνει αυτός, θα είναι έξω, να γλεντά με το αίμα του Ελληνικού λαού.

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    Eλλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν με διαμελισμό μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
    .
    .
    5 December 2011
    .
    .
    https://www.antibaro.gr/article/3883
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Γι αυτο θέλουν όλοι ένα κομμάτι σου μάνα πατρίδα. Θησαυρός 2,26 τρισ. ευρώ κάτω από τα πόδια μας
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    .
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-ygEq4hoBvdI/W4-p59JdQNI/AAAAAAACW9I/ZgVT72RrmssKJO1N82UWAZDHyXV9whblQCLcBGAs/s400/2018-09-05_130045.png
    .
    .
    .
    Το απίστευτο, απίθανο, ιλιγγιώδες ποσό των 2,26 τρισεκατομμυρίων ευρώ υπολογίζεται ότι κρύβεται στα σπλάχνα της Ελλάδας σε ενεργειακούς πόρους.
    .
    Πετρέλαιο, φυσικό αέριο , ουράνιο, γεωθερμία και λιγνίτης βρίσκονται σε μεγάλα αποθέματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» αμελητέος δεν είναι ούτε ο ορυκτός πλούτος αφού υπάρχουν βεβαιωμένα μεταλλεύματα τα οποία αξίζουν 79,4 δισ. ευρώ. Ο πλούτος της χώρας δεν σταματά εδώ, καθώς υπολογίζεται ότι τα βιομηχανικά ορυκτά και τα πετρώματα της Ελλάδας αξίζουν περισσότερα από 63,37 δισ. ευρώ.
    .
    Τα παραπάνω στοιχεία, τα οποία αποτελούν μία συνοπτική αποτίμηση των ορυκτών πόρων της Ελλάδας σχετικά με τα αποθέματα και την αξία τους, είναι προϊόν πενταετούς έρευνας του καθηγητή Ορυκτολογίας-Κοιτασματολογίας, διευθυντή Εργαστηρίου Γεωχημείας του ΑΠΘ Ανέστη Φιλιππίδη μαζί με τον ομότιμο καθηγητή του ΑΠΘ Ανανία Τσιραμπίδη.
    .
    Τα ποσά αυτά όπως εξηγεί στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο κ. Φιλιππίδης , αποτελούν την ακαθάριστη αξία των ενεργειακών πόρων με μια μάλλον συντηρητική και συγκρατημένη προσέγγιση.
    .
    «Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από το 2008 έως το 2011. Μελετήσαμε με βάση ένα πολύ αυστηρό πανευρωπαϊκό κώδικα, λάβαμε υπόψη 500 μελέτες αλλά και αρχεία, μερικά εκ των οποίων είναι μυστικά και βρίσκονται στα χέρια εταιρειών έρευνας και εκμετάλλευσης, ευρωπαϊκών οργανισμών και επιτροπών.
    .
    Ως καθηγητές είχαμε πρόσβαση στα αρχεία αυτά, τα οποία απαγορεύεται να δημοσιοποιήσουμε, αλλά μπορούμε να τα λάβουμε υπόψη για να προχωρήσουμε σε αξιολόγηση του ορυκτού πλούτου» σημειώνει ο κ. Φιλιππίδης.
    .
    Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι όλα τα χρόνια που ασχολείται με την κοιτασματολογία -σήμερα είναι 64 ετών και ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί- και με βάση τον πανευρωπαϊκό κώδικα που ακολουθείται ποτέ τα εκτιμηθέντα αποθέματα δεν είναι λιγότερα από τα πραγματικά. «Είμαστε βέβαιοι ότι τα αποθέματα είναι περισσότερα, αλλά λόγω κανόνων είμαστε συγκρατημένοι» υπογραμμίζει ο κ. Φιλιππίδης.
    .
    Η μελέτη του κ. Φιλιππίδη δείχνει πως η Ελλάδα έχει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που μένουν «θαμμένα» κάτω από τα πόδια μας ,αντί να τα εκμεταλλευτούμε.
    .
    «Μια σκέτη εξόρυξη μπορεί να μας κάνει πλούσιους. Αν όμως προχωρήσουμε στη παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, μπορούμε να είμαστε πάμπλουτοι» καταλήγει ο κ. Φιλιππίδης.

    .

    Πηγή: newpost.gr
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/226.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    .
    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ :
    .
    .
    .
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ
    .
    .
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=TCysrT4eVFE

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Τώρα εξηγείται γιατί άνοιξε το… Μακεδονικό και τι κρύβεται πίσω από την ονομασία… Και ενός κακού, μύρια επονται για την Ελλάδα…Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΕΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
    .
    .
    .
    .
    .
    Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018
    .
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-nyiXRhTQ12s/Wm9kF3zKxHI/AAAAAAABqBw/CK36g9nYVRoAq0A5rbVDrdDLMv6TXGOLwCLcBGAs/s400/2018-01-29_201221.png
    .
    .
    .

    H ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    .
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.
    .
    .
    Γερμανία-Κατάρ (το οποίο Κατάρ έχει αγοράσει το 17% των μετοχών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen AG.
    .
    Η αποτίμηση της επένδυσης αυτής έφτανε τα 11 δισ. ευρώ στις αρχές του έτους. Έχει αγοράσει επίσης μεγάλο μερίδιο μετοχών στην Porsche καθώς και στη κατασκευαστική Hochtief.
    .
    Καταριανοι και Τούρκοι πρέπει να γέλασαν πολύ όταν πήγες Σαμαρά το 2013 στο Κατάρ συνοδευόμενος από ιδιοκτήτες τεχνικών εταιριών για προσέκλυση επενδύσεων!! ) και Τουρκία που από το 2009 είχαν αποφασίσει τον πόλεμο στη Συρία.
    .
    Ο λόγος ήταν η άρνηση του πρ.Ασαντ να συμπράξει στον αγωγό που θα διέσχιζε Κατάρ-Σαουδική Αραβία-Ιορδανία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία.
    .
    .
    Ο άξονας Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας ζήτησε και πήρε και την βοήθεια των ΗΠΑ.
    .
    Η Ρωσία ανακατεύτηκε στον πόλεμο για να εμποδίσει τον αγωγό ο οποίος θα της αφαιρούσε το ενεργειακό μονοπώλιο στην Ευρώπη αλλά και για να εμποδίσει την εξάπλωση των τζιχαντιστών στον Καύκασο.
    .
    Οι ΗΠΑ ανακατεύτηκαν στο πόλεμο αυτό για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους ήταν η υλοποίηση του αγωγού που θα ανεξαρτοποιούσε την Ευρώπη από την Ρωσία .
    .
    .
    Σήμερα ο πόλεμος στη Συρία έχει χαθεί για τον άξονα Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας.
    .
    ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
    .
    .
    Η Ρωσία θέλει την ίδρυση του Κουρδικού κράτους της Ροζάβας, βόρειας Συρίας, διότι έτσι ακυρώνεται οριστικά το σχέδιο αγωγού Κατάρ-Γερμανίας .
    .
    Γιαυτό και έχει συμφωνήσει με τις ΗΠΑ.
    .
    Όσο τον αγωγό east med που σχεδιάζουν οι Ευρωπαίοι με τις ευλογίες των ΗΠΑ, ο Πούτιν δεν ανησυχεί πολύ διότι το εγχείρημα θα πάρει χρόνο, το έργο είναι τεράστιο και Ο Πουτιν έχει εμπιστοσύνη στην ανικανότητα της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.
    .
    .
    ΟΜΩΣ
    Η γερμανική ενεργειακή εταιρία RWE έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρία Qatargas για την εξαγωγή στην Ευρώπη, υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).
    .
    .
    Η συμφωνία αυτή, έχει χρονική διάρκεια 7,5 χρόνων και η Qatargas θα εξάγει ποσότητες μεγαλύτερες του 1,1 εκατ. τόνων υγροποιημένου φυσικού αερίου, το χρόνο.
    .
    .
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ …
    .
    ΑΡΑ πρέπει να προγραμματίσουμε το μέλλον μας (σκέφτηκαν οι Γερμανοί) γιατι είναι πολύ βαρύ να κάνουμε τους Ρώσους μάγκες (η Gazprom δήλωσε ότι το 2017 πραγματοποίησε ρεκόρ παραδόσεων προς την Ευρώπη και την Τουρκία Συνολικά 193,9 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ποσό που είναι κατά 8% μεγαλύτερο από τις παραδώσεις του 2016.
    .
    Και πως θα έρχεται το αέριο μέχρι να κατασκευαστεί αγωγός;;;
    Μα με τανκερ αλλά αυτά αργούν.
    .
    .
    ΑΡΑ ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΞΙΟΥ ΜΕ ΔΟΥΝΑΒΗ !!!!!! (σχέδιο παλιό.
    .
    Τόσο παλιό που είχε προταθεί στον Μεταξά και αυτός το απέρριψε, θεωρώντας ότι η διευκόλυνση των Γερμανών στο να έχουν πρόσβαση στο αιγαίο μόνο κακά μπορούσε να μας φέρει) ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (πω πωωω οικονομία !!!!)
    .
    Η βαλκανική διώρυγα θα έχει συνολικό μήκος 650 χλμ. και θα διασχίζει Ελλάδα, Σκόπια και Σερβία καταλήγοντας στον Δούναβη, ποταμόδρομο διευρωπαϊκής εμβέλειας, και από εκεί σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και όχι μόνο.
    .
    Οπως είναι αντιληπτό ένα τέτοιο έργο μειώνει αρκετά τη γεωπολιτική αξία της Τουρκίας κάτι που πλέον αρκετοί στις Βρυξέλλες σκέφτονται, δεδομένου του οτι η χώρα αποτελεί πλέον μη ελεγχόμενο και αστάθμητο παράγοντα για την ευρύτερη περιοχή.
    .
    -ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ;;;
    .
    Πως θα το κάνουμε αυτό πονηρά;;;
    .
    Θα βάλουμε εμπρός τους Αμερικάνους να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ.
    .
    ΒΟΥΡ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ……. ΕΝΑ VETO TOY ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    .
    .
    ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΕ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
    .
    Η Σερβία η FYROM (αλλιώς το είπε) και το Μαυροβούνιο είναι πιθανό να είναι οι επόμενες χώρες που θα ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενδεχομένως από το 2025, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν, αρμόδιος για τα θέματα διεύρυνσης. !!!!!!!!!!
    .
    Τα Σκόπια είναι εύκολα (ένα όνομα είναι το πρόβλημα και μια υπόσχεση και τελειώνουμε χωρίς κανένα extra κόστος).
    .
    Ο Ζαεφ όμως στο Νταβός είχε άλλη γνώμη.
    .
    – Ρε παιδιά που παω με πλειοψηφία ενός ατόμου ;;;;
    .
    – Να πεις τους άλλους αρχηγούς, ότι αν δεν τους έγινε μάθημα ότι πλέον επίσημη γλώσσα είναι και η Αλβανική, σύντομα θα είναι μόνο η Αλβανική και θα έχω τέσσερις ευχαριστημένους (Έλληνες που θα τους έχω κάνει τη χάρη με το όνομα και θα λένε ναι σε ότι ζητάω , Βούλγαρους που θα πάρουν το κομμάτι τους, Αλβανούς που θα δουν να υλοποιείται η μεγάλη Αλβανία και τους Τούρκους που μέσα από την Αλβανία θα νομίζουν ότι εξακολουθούν να παίζουν κάποιο ρόλο.
    .
    – Αλέξη τελείωνε το
    .
    – Μα δεν είδατε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη;;; εύκολο είναι;;;
    .
    – Αν δεν το τελειώσεις εσύ θα το τελειώσει ο Κούλης . Άσε που θα χάσεις την ευκαιρια να συνδέσεις το όνομά σου με ένα φαραωνικό έργο .
    .
    Η Σερβία ;;;;;;;;;;;;
    .
    Εδώ τα πράγματα ζορίζουν.
    .
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΌΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟ
    .
    Ο υπουργός ‘Αμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας., Σεργκέι Σόιγκου παρέδωσε στον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς τα έξι αεροσκάφη MIG-29, τα οποία αποτελούν μέρος της δωρεάς σε στρατιωτικό υλικό που παρέχει η Ρωσία στην Σερβία.
    .
    Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «Novosti» του Βελιγραδίου αποκαλύπτει ότι βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη, εδώ και μήνες, οι συνομιλίες με την Ρωσία για να επιλεγεί το σύστημα αεράμυνας που θα προμηθευτεί η Σερβία.
    .
    .
    ΟΜΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΟΙΜΌΤΑΝ
    .
    Η Gazprom Neft κατέχει πλέον το 56% των μετοχών στη σερβική πετρελαϊκή NIS
    .
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ
    Η Gazprom Neft, θυγατρική της ρωσικής Gazprom στο πετρέλαιο, εξασφάλισε δύο άδειες εκμετάλλευσης για τα οικόπεδα Rusanda Plitko και Martonos West στη Σερβία.
    .
    ΑΡΑ «ΔΙΟΔΙΑ» ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    .
    Όμως μέσα στην Ε.Ε. και έξω απο το ΝΑΤΟ δεν είναι το ευκολότερο σχέδιο.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΡΩΝ !!!!!!
    .
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΙΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    .
    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 20 ΚΑΙ 50 ΔΙΣ (ναι τόσο μεγάλη απόκλιση ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ .
    .
    .
    ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ σε βάθος χρόνου ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    .
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ (γιατι τότε κάηκαν ) ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    .
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ
    Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ !!!!
    .
    .
    Στο σχήμα της Deutsche Invest Equity Partners (DIEP) – CMA, όπου συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε ο ΟΛΘ, έναντι 231,9 εκατομμυρίων ευρώ
    .
    .
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;;;
    .
    .
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΑΚΑΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ “ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ” ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    .
    .
    18 Ιουλ 2017 – Στη συνεδρίαση του ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. εξουσιοδοτήθηκε το υπουργείο Οικονομικών να αποστείλει επίσημη επιστολή για έναρξη των συζητήσεων για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, στην οποία μέτοχοι είναι οι χώρες των BRICS (ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ)
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ
    .
    Ο τουρκος πως θα αντιδρασει σε όλα αυτά ;;; και τι θα γίνει αν ανοιξει το στόμα του και πει όχι μόνο το σχέδιο που κατέστρεψε τη Συρία αλλά μιλήσει και για το Ισλαμικό κράτος που του είπαν να υποστηρίζει με ανταλλάγματα τεράστια, + 10 δις που έστελνε η Γερμανία μέσω του Κατάρ ;;
    .
    Τίποτα δεν θα γίνει
    .
    Ο Ρώσος τον έχει υπο έλεγχο και την ζημιά θα την πάθει από τον αμερικάνο και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.
    .
    .
    Αυτό το έργο είναι τελικά ευκαιρία για την χώρα ;;
    ΌΧΙ
    .
    .
    Είναι όμως η ευκαιρία να γίνουν οι ΕΟΖ μιας και υπάρχει πλέον τεράστιο φθηνό εργατικό δυναμικό και φυσικά η Ελλάδα δεν θα εισπράττει φράγκο.
    .
    .
    Στις 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία εκδήλωση με κεντρικό θέμα το Προσφυγικό στην Ευρώπη.
    .
    Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε ως προσκεκλημένη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ, η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
    .
    Η κ. Διαμαντοπούλου (ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ) δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «για την Ευρώπη η κρίση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε ευκαιρία εμπλουτισμού του εργατικού δυναμικού της γηράσκουσας ηπείρου, αλλά προϋπόθεση είναι η δημιουργία νέων ισχυρών ευρωπαϊκών μηχανισμών (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου), η αλλαγή των υφιστάμενων προβληματικών (Δουβλίνο ΙΙ) και η απαρέγκλιτη τήρηση του action plan μεταξύ ΕΕ- Τουρκίας»
    .
    .
    Λίγες μέρες αργότερα στην Αθήνα, το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα ««Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα».
    .
    .
    Η “Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα” είναι προϊόν της συνεργασίας του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, της ομάδας μελέτης των φοιτητών νομικής Αθηνών και εκδόθηκε με τη στήριξη του Friedrich Naumann Foundation for Freedom.

    Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος… τι είναι το Friedrich Naumann Foundation for Freedom…
    .
    Την απάντηση την δίνει το ίδιο το ίδρυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του:
    Το Ίδρυμα Friedrich Naumann για την Ελευθερία είναι το θεμέλιο για τη φιλελεύθερη πολιτική στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.
    .
    Είναι εύκολα αντιληπτό ότι η εμμονή κάποιων πολιτικών στην Ελλάδα να δημιουργηθούν στην ελληνική επικράτεια ΕΟΖ, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη Γερμανία.
    Το γιατί ας το συμπεράνει ο καθένας μόνος του…
    .
    Τώρα… πως συνδέονται τα δυο παραπάνω γεγονότα, δηλαδή η εκδήλωση στη Γερμανία με την εκδήλωση στην Αθήνα;
    Μα με την Άννα Διαμαντοπούλου φυσικά.
    Η κ. Διαμαντοπούλου μετά την παρουσία της στη Γερμανία, μίλησε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, ζωντανά, στην εκδήλωση για τις ΕΟΖ στην Αθήνα.
    .
    .
    Άλλοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή ήταν οι:
    .
    Ανδρέας Ανδριανόπουλος
    Συγγραφέας, Δ/ντής του Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας. Πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής.
    .
    .
    Χάρης Θεοχάρης!!!!!!!!!!!
    Βουλευτής Β’ Αθηνών με το Ποτάμι.
    .
    .
    Αθανάσιος Τσιούρας
    Νομικός Σύμβουλος της ΜΚΟ Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης
    .
    .
    ΚΆΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΟΣ
    .
    .
    Οι ΕΟΖ αποτελούν μια καθαρά γερμανική σύλληψη και ιδέα και αφορούν στον κατακερματισμό μιας χώρας σε ζώνες, μέσα στις οποίες επικρατούν ελάχιστη ή μηδενική φορολογία, εργασιακές σχέσεις που θυμίζουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων των Ναζί, αλλά και ανύπαρκτοι πολεοδομικοί κανόνες
    .
    ΟΛΑ ΤΑ “ΟΜΟΡΦΑ” ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ HOT SPOT ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…

    Και ο ΤΑΡ ;;;;
    .
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    .
    ΕΊΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ
    .
    .
    Το «κίνημα» των ΕΟΖ στη Θράκη ξεκίνησε «ζεστά» πριν μερικά χρόνια από το «Οικονομικό Φόρουμ Θράκης».
    .
    Βρήκε τότε ισχυρό αντίλογο κυρίως στο θέμα των χαλαρών εργασιακών σχέσεων που επικρατούν εντός των ζωνών αυτών.
    .
    Επί της ουσίας ποτέ δεν υπήρξε σοβαρή ενημέρωση των πολιτών πάνω στις ΕΟΖ.
    .
    Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι παράγοντες κοντά σε γερμανικά οικονομικά συμφέροντα θέλαν τη δημιουργία των ζωνών αυτών όμως η αντίδραση έγινε πολύ πιο έντονη όταν το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή… έβαλε το «μακρύ του χέρι» στο θέμα.
    .
    Το προξενείο τότε μάλιστα διοργάνωσε και «εκδρομή» στην Τουρκία για να δουν παράγοντες της Θράκης πόσο «καλές» είναι οι τουρκικές ΕΟΖ.
    .
    ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    .
    ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.(τα Χριστούγεννα στο έγραφα: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ;;;;;
    .
    ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ;;;
    .
    ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;;;;;
    .
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ;;;
    .
    ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ”ΙΔΙΩΤΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ” ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ;;;;;
    .

    Το non paper: «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, να τον φιλοξενήσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στη Σερβία αναχώρησε σήμερα για ιδιωτική επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου και θα περάσει οικογενειακώς τις ημέρες των Χριστουγέννων».

    .
    ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΣΤΟ.
    .
    ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ “ΓΕΛΑΩ”
    .
    .

    Ευτυχίδης Γρηγόριος

    .
    attikanea
    .
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_6597.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>