«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η …«Οδύσσεια» του Χρέους συνεχίζεται.!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Υπάρχει διέξοδος;;;;;;;;;;

Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ Οικονομικών

«Τα μνημόνια της λιτότητας, της ύφεσης και της κοινωνικής ερήμωσης, επιτέλους τελείωσαν.

Η χώρα ανακτά το δικαίωμα να ορίζει τις τύχες και το μέλλον της», ήταν μερικά σημεία του διαγγέλματος του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, από την Ιθάκη, με αφορμή την τυπική έξοδο της χώρας από το Γ’ Μνημόνιο.

Αυτό που ωστόσο απέφυγε επιμελώς να σημειώσει είναι: Πρώτον, η «τυπική» έξοδος από τα Μνημόνια δεν σημαίνει κατάργηση του θεσμικού καθεστώτος των Μνημονίων (δεκάδες νόμοι και ρυθμίσεις), ούτε εγκατάλειψη της νεοφιλελεύθερη πολιτικής (φορο-λεηλασία λαϊκών εισοδημάτων, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί κατοικιών κά), ούτε επίσης της «υπερεθνικής επιτροπείας» σε βάθος χρόνου.

Δεύτερον, δεν έκανε καμιά αναφορά στις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με προφανή στόχο τον …«εξαγνισμό» από τα «ανομήματά» της.!

Δηλ. την εφαρμογή του Γ’ Μνημονίου και ψήφιση ενός ακόμα «άτυπου» Μνημονίου για τη «μεταμνημονιακή περίοδο» 2019-22.

 Λιτότητα και Επιτροπεία …παρούσες.!!

Δυστυχώς η χώρα δεν βγαίνει στο «ξέφωτο», ούτε οι τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού εξασφάλισαν έξοδο από τη «θηλιά» …του Χρέους, της Λιτότητας και της Επιτροπείας.

Η …«Οδύσσεια» συνεχίζεται.!!

Το δημόσιο χρέος ανέβηκε στο 186% του ΑΕΠ (ή 344 δις) σε σχέση με 127% (ή 298 δις) πριν την είσοδο στα Μνημόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο διάστημα 2009-2017, η Ελλάδα πλήρωσε συνολικά, για τοκοχρεολύσια δημόσιου χρέους, 336,2 δις €.!!!

Οι δεσμεύσεις για νέες περικοπές συντάξεων και αφορολόγητου τα επόμενα χρόνια και η συνέχιση ξεπουλήματος ΔΕΚΟ για την επίτευξη εξουθενωτικών «πρωτογενών πλεονασμάτων» χάριν των πιστωτών (3,5% του ΑΕΠ κάθε χρόνο), δίνουν τις πραγματικές συνθήκες που η χώρα καλείται να κινηθεί τα επόμενα χρόνια.

Το πιο αρνητικό ίσως απ’ όλα, είναι η διατήρηση του πολυδαίδαλου πλέγματος «Επιτροπείας», που διαψεύδει τις δηλώσεις του κ.Τσίπρα.

Η ανάκτηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας, παραμένει ζητούμενο.!

Ήδη το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη ’18, κλιμάκιο της «τρόϊκας» θα έλθει στην Αθήνα για έλεγχο της υλοποίησης των «μεταμνημονιακών δεσμεύσεων» και πρώτα απ’ όλα τους στόχους και μεγέθη του νέου προϋπολογισμού 2019.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι εκπρόσωποι της κυρίαρχης ελίτ Βρυξελλών και Βερολίνου (Α.Μερκελ, Π.Μοσκοβισί, Μ.Ντράγκι, Β.Ντομπρόβσκι, Ολ.Σολτς, κά), με «μια φωνή» επαναλαμβάνουν την «τήρηση των δεσμεύσεων» και κυρίως την εξασφάλιση πρωτογενών πλεονασμάτων χάριν των πιστωτών.

Θα τους αγνοήσει ο κ.Τσίπρας ή θα διαπραγματευθεί και πάλι ….«σκληρά» όπως έκανε μέχρι σήμερα;

Οι υποκριτικές δηλώσεις των κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών για «έξοδο από τα μνημόνια και την επιτροπεία», η «φιλολογία» για «κοινωνικό μέρισμα» και αύξηση κατώτατου μισθού και άλλες εξαγγελίες που σχεδιάζει στην ομιλία του ο κ.Τσίπρας στη ΔΕΘ, μπορεί προσωρινά να δημιουργούν προσδοκίες σε ορισμένα κοινωνικά στρώματα, δεν αναιρούν όμως τις «συντεταγμένες» της οικονομικής πολιτικής.

Αβάσιμες και «κούφιες» είναι παράλληλα και οι αντιπολιτευτικές «κορώνες» της ΝΔ και των δυνάμεων του «μνημονιακού τόξου» που έχουν στο DNA τους την «πάση θυσία» παραμονή στη «φυλακή» της ευρωζώνης.

Παραπλανητικές είναι επίσης οι προσπάθειες να εμφανιστεί ο τελευταίος ανασχηματισμός, με γνωστά μνημονιακά πρόσωπα, ως διεύρυνση της πολιτικής επιρροής της κυβέρνησης, καθώς η επαναφορά στην ζωή, χρεοκοπημένων ψευτοδιλημμάτων (όπως «δεξιά-προοδευτικές δυνάμεις» σε απόσπαση από το χαρακτήρα της οικονομικής πολιτικής), με προφανή στόχο να κρατηθούν οι σημερινοί κυβερνώντες στην εξουσία.

Η αληθινή έξοδος από τα Μνημόνια

Η εφαρμογή φιλολαϊκής πολιτικής εξόδου από την κρίση, παραγωγικής ανόρθωσης, δραστικής μείωσης της ανεργίας, ουσιαστικής βελτίωσης της ζωής των μισθωτών, συνταξιούχων, λαϊκών στρωμάτων και νεολαίας, προϋποθέτει ανατροπή της Λιτότητας και της Επιτροπείας και βαθιά διαγραφή του Χρέους.

Είναι η μόνη επιλογή που ανοίγει ελπιδοφόρους ορίζοντες και αργά ή γρήγορα ο ελληνικός λαός θα την επιβάλλει.

 3.9.18    

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

8 comments to Η …«Οδύσσεια» του Χρέους συνεχίζεται.!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Πιστευω οτι τα τραπεζικα ιδρυματα
    .
    ειναι πιο επικινδυνα για τις ελευθεριες μας
    .
    απο την εξουσια,τον στρατο
    .
    και την αστυνομια μαζι!!!
    .
    .
    .
    Τομας Τζεφερσον……………………………
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ………..
    .
    ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ , ΠΤΥΧΕΙΑ ,
    .
    ΤΟΣΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΠΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    .
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ,
    .
    ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΙΝΙ ………….
    .
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ !
    .
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ Η ΜΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ………… !
    .
    .
    .
    ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ , ΛΟΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ………
    .
    .
    .
    ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ !
    .
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ …………
    .
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΚΟ !
    .
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΣ .
    .
    .
    .
    .
    ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ! ! !
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ,
    .
    ΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ .
    .
    .
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΝΏΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .
    .
    .
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΡΑΧΜΗΣ ………..
    .
    .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ !
    .
    .
    .
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ΄ ΟΝΟΜΑ ……….
    .
    .
    .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ !
    .
    .
    .
    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
    .
    .
    .
    ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ,
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,
    .
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    .
    .
    .
    .
    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ
    .
    .
    Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α
    .
    .
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ
    .
    .
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ,
    .
    .
    ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΝΕΜΕΣΙΣ
    .
    .
    .
    .
    .
    Η Ελλάδα είχε εθνικό νόμισμα μόνον επι Ιωάννη Καποδίστρια !!!
    .
    .
    01/07/2017
    .
    .
    .
    http://www.theonlinepress.gr/uncategorized/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%87%CE%B5-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9/

    .
    .
    .
    .
    .

    ΠΟΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ROTHCHILD
    .
    .
    .
    23/02/2016
    .
    .
    .
    Η λέξη κεντρική τράπεζα μας παραπέμπει σε μια κρατική τράπεζα, που ανήκει σε μία χώρα και ελέγχεται από μια κυβέρνηση δηλαδή στο λαό…. Σαν τραγική πραγματικότητα όλες οι κεντρικές τράπεζες του πλανήτη ανήκουν στην οικογένεια Rothchild που άρχισαν να τις μαζεύουν από το 1700…
    Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:
    – Αφγανιστάν, (έγινε εισβολή από το ΝΑΤΟ)
    – Ιράκ (έγινε 2 φορές εισβολή από το ΝΑΤΟ)
    – Σουδάν (δημιουργήθηκε από τους έξω, εσωτερική κρίση – αιματηρή αντιπαράθεση)
    – Λιβή (Χρηματοδοτήθηκε επανάσταση – πραξικόπημα)
    – Κούβα (έπεσε ο Φιντέλ Κάστρο)
    – Βόρειος Κορέα (ακόμα προσπαθούν να βρούν αφορμή για επέμβαση το ΝΑΤΟ)
    – Ιράν (συνεχώς προσπαθούν να βρούν την αφορμή για πόλεμο το ΝΑΤΟ)
    Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ.
    Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ:
    – Σουδάν
    – Λιβή
    – Κούβα
    – Βόρειος Κορέα
    – Ιράν
    Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας απο τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου.
    Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:
    – Κούβα
    – Βόρειος Κορέα
    – Ιράν
    Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον στόχο των Ρόθτσιλντ. ΟΜΩΣ στην Κούβα όπως έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα η “Επανάσταση” πραγματοποιήθηκε απο μερικούς συμπατριώτες των Ρόθτσιλντ εβραϊκής καταγωγής.
    Το 1930: Η πρώτη παγκόσμια Τράπεζα των Ρόθτσιλντ ιδρύθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας και ήταν η «Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων»

    .
    .
    ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
    .
    .
    http://zachariasandfriends.com/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD/

    .
    .
    .
    .
    .
    .

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018
      .
      .
      .

      ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ”ΣΥΜΒΑΝ-ΓΕΓΟΝΟΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ… ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ…
      .
      .
      (βίντεο)
      .
      .
      https://2.bp.blogspot.com/-6KrNvS5Qkw4/W4lJI8EZkAI/AAAAAAAAMG8/9z7tyRntREkJ1YVnX2Q3wp0QImEDzIiDwCEwYBhgL/s640/ti-einai-to-roloi-tis-apokalupsis-pou-problepei-ti-sunteleia.w_hr.jpg
      .
      .

      Σχόλιο Διόδοτου: Και τρολάρισμα να είναι η είδηση.. αυτή την στιγμή τέτοιο τρολάρισμα το έχουμε ανάγκη για να μην ξεχάσουμε πώς χαμογελάνε…

      .
      ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΣΥΜΒΑΝ-ΓΕΓΟΝΟΣ» ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
      .

      .
      ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…
      .

      .
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ… ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑ,
      ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ…
      .
      .
      ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ) ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ
      ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝTΡΙΟΥ ΤΖΑΚΣΟΝ…!
      .
      .
      Ο ΑΝTΡΙΟΥ ΤΖΑΚΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΙΖΕΡΒ!
      .
      ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΤΡΑΜΠ….

      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ…
      .
      .
      .
      .
      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΓΕΓΟΝΟΣ»…
      .
      .
      https://filosofia-erevna.blogspot.com/2018/08/blog-post_90.html
      .
      .
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/08/blog-post_341.html
      .
      .
      .
      .
      ΣΧΟΛΙΑ
      .
      .
      .

      Ahoy31 Αυγούστου, 2018 17:55
      .
      Εκατο χρονια τωρα (1913 αγορασαν οι αλητες-μαφιοζοι Μοργκαν και Ροκφελερ την FED) η ανθρωποτης πληρωνει με ποταμους αιματος και ανειπωτη δυστυχια τη ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Την ημερα που θα γυριση η FED στα χερια των Αμερικανων η ανθρωποτης θ* αναπνευση. Το ονειρο ζωης του Κενεντυ πραγματοποιειται.
      .
      .
      .

      Ahoy31 Αυγούστου, 2018 18:41
      .
      H κινηση αυτη του Τραμπ, η υφηλιος ευχεται να ευοδωθη, μετατρεπει τα λεφτα αυτουνου σε κομφετι και οι ΜΚΟ του εξαερωνοντε.
      .
      https://uploads.disquscdn.com/images/dc975835aba77104e7495386f5e7a039e4d3ffa111aec058abb6d54946011b00.jpg
      .
      .
      .
      Σοφία Βλάχου31 Αυγούστου, 2018 19:09
      .
      https://www.cnbc.com/2018/07/19/trump-lays-into-the-fed-says-hes-not-thrilled-about-interest-rate-.html
      .
      .
      .

      Ανώνυμος31 Αυγούστου, 2018 22:35
      .
      Κλασσικό το ταινιάκι. Νομίζουν ίσως μερικοί ότι αφορά μόνο την Αμερική. Μας αφορά όλους γιατί είναι βασική παιδεία στα οικονομικά που οι περισσότεροι δεν διδάχθηκαν ποτέ με αποτέλεσμα να τρώνε άγριο γαμήσι νομίζοντας ότι φταίει η αριστερά οι μεν και οι κακοί φασίστες οι δε. Κυνηγάνε φαντάσματα στη σπηλιά του Πλάτωνα. Must η ταινιούλα σαν πρώτο βήμα αφύπνισης. Διανθισμένη με χιούμορ έχει και ωραίο τέλος εμπνευσμένο από την ταινία 300.
      .
      .
      .

      Ανώνυμος01 Σεπτεμβρίου, 2018 15:36
      .
      “ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ… ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑ,
      ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ…”
      .
      Ότι ακριβώς είχε ο Χριστιανός ορθόδοξος Τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος ο Β’!!!
      Εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες είχαν καταθέσεις δισεκατομμυρίων ρουβλιών ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ!
      .
      Τα υπόλοιπα ΔΕΝ είναι γνωστά στους Ελληνες που πιστεύουν ακόμα ότι οι αριστεροί λένιν τρότσκι σταλιν και λοιποί , πολέμησαν τον Αυτοκράτορα για να ελευθερώσουν τον Ρώσο εργάτη από την σκλαβιά.

      Πάνε περίπου δυο χρόνια που έτυχε να συναντήσω έναν φίλο κομμουνιστή τυχαία στον δρόμο.
      Πώς ΠΑΜΕ του λέω με τους κομμουνιστές στην κυβέρνηση;
      Εάν ήταν κομμουνιστές μου απαντά θα κρατικοποιούσαν τις τράπεζες που έδωσαν οι νεοφιλελε στο κεφάλαιο ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Εάν ήταν κομμουνιστές μου απαντά θα έκαναν ότι ακριβώς έκανε και ο Λένιν!!!
      .
      Ο φίλος μου ο κομμουνιστής φταίει που παραμένει αριστερός Ή
      ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
      .
      Τα χρήματα των Ρώσων πολιτών , έως 100,000 ευρώ τα εγγυήθηκε η κομμουνιστική κυβέρνηση του Λένιν.
      (Σας θυμίζει τίποτα;;;;;)
      Τις 100,000 τους εγγυήθηκε και αυτές τους έδωσε.
      Για το τι αγόραζαν με 100,000 ρούβλια επι Τσάρου και τι επί μπολσεβίκων , που παρέδωσαν την τράπεζα και την έκδοση χαρτονομίσματος στους ροτσιλντ , ρωτήστε τον κυβερνήτη Μαδούρο στην αγαπημένη χώρα των απανταχού αριστερών.
      (Ο πληθωρισμός τρέχει με 32.700% την ημέρα, η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα χαρτονομίσματα και δίνει και αυξήσεις στους μπολσεβίκους εργάτες!)
      .
      Τώρα ποίος θα εγγυηθεί σε χρυσό τις καταθέσεις δισεκατομμυρίων δολλαρίων που τώρα έχουν αντίκρυσμα σε ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ;
      .
      Πως θα γίνει η μετατροπή του αέρα (αέρα έχουΜΕ ολοι ΜΙΚΡΟΊ ΜΕΓΆΛΟΙ , όσοι έχουμε καταθέσεις χαρτονομίσματα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης σε διάφορα προϊόντα και λοιπές χρηματιστηριακές αξίες;
      .
      ΟΛΟ το χρυσάφι του γης , αρκεί στους τραπεζίτες με τα τρισεκατομμύρια αέρα , η θα ζητήσουν να σκλαβώσουν και άλλους πλανήτες;
      .
      ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;
      ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΛΝΗΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ;
      ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ 1917, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΞΑΝΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ;
      .
      ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
      ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;;;;;;;;
      .
      .
      .

      ougas01 Σεπτεμβρίου, 2018 19:59
      .
      Έχει δίκιο ο ανώνυμος 01 Σεπτεμβρίου, 2018 15:36.
      .
      Στην Αμερική όλη η οικονομία είναι μοχλευμένη εδώ και 100 χρόνια άλλοι λένε *3, άλλοι επί 10, άλλοι επί 30. Δηλαδή το 90% των χρημάτων που κυκλοφορούν είναι καθαρός αέρας. Αν ο Τραμπ πάει να πειράξει τη φούσκα, νομοτελειακά η φούσκα θα σκάσει στα χέρια του. Μπορεί να έχει καλές προθέσεις αλλά μάλλον θα αποτύχει, αν το προσπαθήσει, με καταστροφικά αποτελέσματα.
      .
      “ΟΛΟ το χρυσάφι του γης , αρκεί στους τραπεζίτες με τα τρισεκατομμύρια αέρα , η θα ζητήσουν να σκλαβώσουν και άλλους πλανήτες;”
      .
      Σαφώς θα ζητήσουν να σκλαβώσουν και άλλους πλανητες. Στο ηλιακό μας σύστημα μόνο τα πολύτιμα μέταλλα είναι άφθονα.
      .
      .
      .

      Ανώνυμος01 Σεπτεμβρίου, 2018 23:35
      .
      @Ανώνυμος01 Σεπτεμβρίου, 2018 20:24
      Ακριβώς εάν ξεφύγει…
      .

      Αυτό που εννοώ είναι μήπως και θέλουν οι κομμουνιστές τραπεζίτες – ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ – να μετατρέψει ο Τραμπ και ο Πούτιν τον αέρα σε χρυσό!!!
      .
      Εξάλλου αυτό προσπαθούν και με τα μνημόνια που θα επεκταθούν σε όλες τις σχετικά ελεύθερες ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες.
      Έχουν σκλαβώσει με ΑΕΡΟΧΡΗΜΑ (μόχλευση) όλα τα έθνη κράτη και τώρα “εξαγοράζουν” , εξαργυρώνουν το αερόχρημα με τις εθνικές υποδομές , ιδιωτικές περιουσίες ακίνητα , τα πάντα όλα! Και αντί το χρέος να μειώνεται , αυξάνεται! Και βέβαια όποιος αντιδρά στον παραλογισμό πολύ απλά χαρακτηρίζεται φασίστας ναζιστής!
      Σαν να μην πέρασε μια ημέρα!
      Δεν τα κατάφεραν οι κομμουνιστές τραπεζίτες στις αρχές του εικοστού αιώνα να σκλαβώσουν την Χριστιανική Ευρώπη με τις δικτατορίες του προλεταριάτου, λόγω της ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,
      ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΟΛΥΘΗΣΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ,
      και επανέρχονται στις αρχές του εικοστού πρώτου με πιο σύγχρονες μεθόδους.
      Ο σκοπός παραμένει ο ίδιος.
      Σταθερός και απαράλλακτος!
      Το πως θα γλιτώσουμε , διότι θα γλιτώσουμε ,
      ΜΟΝΟΝ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!
      .
      Πάντως όχι με εκλογές σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη.
      Είτε Ρωσία λέγεται αυτή είτε Γερμανία είτε Αγγλία – Αμερική κλπ.
      Εξάλλου φαντάζεται κανείς πως θα μπορούσε ποτέ να γίνει κάποιος δισεκατομμυριούχος , απλά δισεκατομμυριούχος, πόσο μάλλον δισεκατομμυριούχος πρωθυπουργός της αριστεροκρατούμενης Αμερικής , χωρίς να είναι του “συστήματος”;
      .
      .
      .
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/08/blog-post_341.html
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      /
      .
      .
      Εθνικά
      «Η Ελλάδα έχει τελειώσει» – «Ο Τσίπρας πρόδωσε τον λαό» – Ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς συγκλονίζει με άρθρο του – «Ελληνες έπρεπε να ανατρέψετε την Κυβέρνηση»
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      Δημοσίευση: 23 Αυγούστου 2018,
      .
      .
      .

      https://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2018/08/150617113803-greece-flag-dark-doomsday-1024×576.jpg

      .
      .
      Ο οξυδερκής και πολύπειρος ενδοσκόπος των εγκεφάλων της Ουάσιγκτον Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς -οικονομολόγος, καθηγητής, συγγραφέας, πρώην υπουργός και αρχισυντάκτης της Εφημερίδας του Χρηματιστηρίου, προχωράει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σε ένα άρθρο φωτιά.
      .
      Στην ουσία αποτυπώνει ανάγλυφα αυτά που μας κρύβει το εγχώριο σύστημας διαπλοκής. Υπερσπίζεται τον ελληνικό λαό και βάζει στην θέση της την Ελληνική Κυβέρνηση, όπου με μία απίστευτη προπαγάνδα, προσπαθεί να μας πείσει ότι ήρθε το τέλος των μνημονίων.
      .
      Η πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης συγκάλυψαν την γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους, αναδεικνύοντας στις δηλώσεις τους ότι η ελληνική κρίση έχει τελειώσει.
      .
      Αυτό που εννοούν όμως είναι ότι η Ελλάδα έχει τελειώσει. Είναι νεκρή και το κουφάρι της έχει πεταχτεί στα σκυλιά.
      .
      .
      Αυτό αναφέρει
      .
      .
      .
      νέα ανάλυση του Ινστιτούτου Πολιτικής Οικονομίας Paul Craig Roberts,
      .
      https://www.paulcraigroberts.org/2018/08/21/genocide-of-the-greek-nation/
      .
      .
      .
      το οποίο υπενθυμίζει ότι 350.000 Έλληνες, κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν εγκαταλείψει τη νεκρή Ελλάδα.
      .
      Το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το μέγεθος που είναι αναγκαίο για να διατηρηθεί το υπόλοιπο του πληθυσμού. Η λιτότητα που επιβλήθηκε στον ελληνικό λαό από την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις ελληνικές κυβερνήσεις έχει ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 25%.
      .
      Η πτώση είναι ισοδύναμη της Αμερικανικής Μεγάλης Ύφεσης, αλλά στην Ελλάδα τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα. Ο Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt μαλάκωσε τις επιπτώσεις της μαζικής ανεργίας με τους νόμους περί κοινωνικής ασφάλισης και άλλα στοιχεία ενός δικτύου κοινωνικής ασφάλειας, όπως η ασφάλεια των καταθέσεων, και τα προγράμματα δημοσίων έργων, ενώ η ελληνική κυβέρνηση μετά τις παραγγελίες από το ΔΝΤ και την ΕΕ επιδείνωσε τις επιπτώσεις της μαζικής ανεργίας με την απομάκρυνση του δικτύου κοινωνικής ασφάλισης.
      .
      Παραδοσιακά, όταν μια κυρίαρχη χώρα, από τη διαφθορά, την κακοδιαχείριση, την κακή τύχη, ή απρόβλεπτα συμβάντα, βρέθηκε σε θέση να αποπληρώσει τα χρέη της, οι πιστωτές της χώρας, μείωσαν τις οφειλές προς το επίπεδο που η χρεωμένη χώρα θα μπορούσε να εξυπηρετήσει.
      .
      Με την Ελλάδα υπήρξε μια αλλαγή παιχνιδιού. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με επικεφαλής τον Jean-Claude Trichet, και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφάσισε ότι η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει ολόκληρο το ποσό των τόκων και κεφαλαίου των κρατικών ομολόγων της που βρίσκονται στην κατοχή των γερμανικών, των ολλανδικών, των γαλλικών και των ιταλικών τραπεζών.
      .
      Πώς θα επιτευχθεί αυτό; Με δύο τρόπους. Και οι δύο επιδείνωσαν σε μεγάλο βαθμό την οικονομίας της Ελλάδας, αφήνοντας τη χώρα σήμερα σε πολύ χειρότερη θέση από αυτή που βρισκόταν κατά την έναρξη της κρίσης πριν από σχεδόν μια δεκαετία.
      .
      Κατά την έναρξη της «κρίσης», η οποία θα μπορούσε εύκολα να είχε λυθεί με τη διαγραφή μέρους του χρέους, το ελληνικό χρέος ήταν 129% του ελληνικού Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος.
      .
      Σήμερα το ελληνικό χρέος είναι 180% του ΑΕΠ. Γιατί;
      .
      Η Ελλάδα δανείστηκε περισσότερα χρήματα για να πληρώσει τόκους στους πιστωτές της, οι οποίοι δεν έπρεπε να χάσουν ούτε ένα σεντ. Ο επιπλέον δανεισμός, που ονομάστηκε «διάσωση», δεν ήταν ένα σχέδιο διάσωσης της Ελλάδα. Ήταν μια διάσωση των πιστωτών της Ελλάδας.
      .
      Το καθεστώς Obama ενθάρρυνε αυτό το πακέτο διάσωσης, επειδή οι αμερικανικές τράπεζες περίμεναν ένα σχέδιο διάσωσης, αφού είχαν πουλήσει credit default swaps (CDS) του ελληνικού χρέους και δεν ήθελαν να πληρώσουν.
      .
      Χωρίς σχέδιο διάσωσης οι αμερικανικές τράπεζες θα είχαν χάσει το στοίχημα και θα κατέβαλαν τα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων.
      .
      Επιπλέον, ζητήθηκε από την Ελλάδα να πουλήσει δημόσια περιουσιακά στοιχεία σε αλλοδαπούς και να αποδεκατίσει το κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας, να μειώσει τις συντάξεις και την ιατρική περίθαλψη.
      .
      Η Κίνα αγόρασε τα ελληνικά λιμάνια, η Γερμανία αγόρασε τα αεροδρόμια, ενώ διάφορες γερμανικές και ευρωπαϊκές οντότητες αγόρασαν τις ελληνικές επιχειρήσεις ύδατος.
      .
      Επίσης, κερδοσκόποι των ακινήτων αγόρασαν εκτάσεις σε ελληνικά νησιά για την ανάπτυξη ακινήτων.
      .
      Αυτή η λεηλασία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας δεν πήγε όμως προς τη μείωση του χρέους. Το χρέος, μεγαλύτερο από ποτέ, εξακολουθεί να ισχύει.
      .
      Η οικονομία είναι μικρότερη από ποτέ. Η δήλωση ότι η ελληνική κρίση έχει τελειώσει είναι απλώς μια δήλωση ότι δεν έχει μείνει τίποτα για να πάρει κανείς πια από τον ελληνικό λαό.
      .
      Γιατί η Ελλάδα βυθίζεται γρήγορα. Όλα τα έσοδα που σχετίζονται με θαλάσσιους λιμένες, αεροδρόμια, δημοτικές επιχειρήσεις, και το υπόλοιπο της δημόσιας περιουσίας που έχει βίαια ιδιωτικοποιηθεί τώρα ανήκει σε ξένους που παίρνουν τα χρήματα από τη χώρα, οδηγώντας έτσι περαιτέρω χαμηλότερα την ελληνική οικονομία.
      .
      Οι πιστωτές έκλεψαν το οικονομικό μέλλον των Ελλήνων. Επίσης η Ελλάδα δεν είναι ένα κυρίαρχο έθνος. Εκεί κυριαρχεί πλέον η ΕΕ και το ΔΝΤ. Και ο ελληνικός λαός προδόθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα.
      .
      Είχαν τη δυνατότητα να επαναστατήσουν και να χρησιμοποιήσουν τη βία για να ανατρέψουν την κυβέρνηση που τους πούλησε σε διεθνείς τραπεζίτες. Αντ ‘αυτού, οι Έλληνες δέχτηκαν την καταστροφή τους και δεν έκαναν τίποτα. Ουσιαστικά, ο ελληνικός πληθυσμός διέπραξε μια μαζική αυτοκτονία.
      .
      Η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 δεν έχει τελειώσει. Κρύβεται κάτω από το χαλί της μαζικής δημιουργίας χρήματος από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, και την ιαπωνική κεντρική τράπεζα.
      .
      Η δημιουργία του χρήματος έχει κατά πολύ υπερβεί την αύξηση του πραγματικού προϊόντος και έχει οδηγήσει στα ύψη την αξία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων πέρα από αυτό που μπορεί να υποστηρίζονται.
      .
      Η εξέλιξη της κρίσης παραμένει προς το παρόν. Θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή του δυτικού πολιτισμού.
      .
      .
      .
      https://www.pentapostagma.gr/2018/08/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80.html

      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=C3WIRApWjok

      • .
        .
        .
        .
        .
        .
        Γενοκτονία του ελληνικού έθνους
        .
        .
        .
        .
        .
        21 Αυγούστου 2018
        .
        .
        .
        Γενοκτονία του ελληνικού έθνους
        .
        .
        https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTIR4ZwPf8QfYUJ17rquFOhLPwTyVhVTh7ax4lC_hfhdh-ZRM_N
        .
        .

        Paul Craig Roberts
        .
        Η πολιτική κάλυψη των πολιτικών και των μέσων ενημέρωσης για τη γενοκτονία του ελληνικού έθνους ξεκίνησε χθες (20 Αυγούστου) με την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες πολιτικές δηλώσεις που ανακοίνωσαν ότι η ελληνική κρίση έχει τελειώσει. Αυτό που εννοεί είναι ότι η Ελλάδα έχει τελειώσει, νεκρό και τελειώσει. Έχει αξιοποιηθεί μέχρι το όριο, και τα σφάγια έχουν ριχτεί στα σκυλιά.
        .
        350.000 Έλληνες, κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν φύγει από την νεκρή Ελλάδα. Το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το ποσοστό που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση του υπόλοιπου πληθυσμού. Η αυστηρότητα που επιβάλλεται στον ελληνικό λαό από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ελληνική κυβέρνηση έχει οδηγήσει στη συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 25%. Η μείωση είναι το ισοδύναμο της Μεγάλης Ύφεσης της Αμερικής, αλλά στην Ελλάδα τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα. Ο Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt μείωσε τον αντίκτυπο της μαζικής ανεργίας με το νόμο περί κοινωνικής ασφάλισης άλλα στοιχεία ενός δικτύου κοινωνικής ασφάλισης, όπως η ασφάλιση των καταθέσεων και τα προγράμματα δημοσίων έργων, ενώ η ελληνική κυβέρνηση, μετά τις εντολές του ΔΝΤ και της ΕΕ, επιδείνωσε τις επιπτώσεις της μαζικής ανεργίας με την απομάκρυνση του δικτύου κοινωνικής ασφάλισης.
        .
        Παραδοσιακά, όταν μια κυρίαρχη χώρα, είτε λόγω διαφθοράς, κακοδιαχείρισης, κακής τύχης ή απροσδόκητων γεγονότων, δεν βρέθηκε σε θέση να εξοφλήσει τα χρέη της, οι πιστωτές της χώρας κατέγραψαν τα χρέη σε επίπεδο που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει η χώρα που ήταν χρεωμένη.
        .
        Με την Ελλάδα υπήρξε μια αλλαγή παιχνιδιού. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με επικεφαλής τον Jean-Claude Trichet, και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφάσισαν ότι η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει ολόκληρο το ποσό των τόκων και κεφαλαίου για τα κρατικά της ομόλογα που κατείχαν γερμανικές, ολλανδικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες.
        .
        Πώς θα επιτευχθεί αυτό;
        .
        Με δύο τρόπους, και οι δύο από τους οποίους επιδείνωσαν σημαντικά την κρίση, αφήνοντας την Ελλάδα σήμερα σε μια πολύ χειρότερη θέση, που βρισκόταν στην αρχή της κρίσης πριν από μια δεκαετία.
        Στην αρχή της “κρίσης”, η οποία θα μπορούσε εύκολα να επιλυθεί καταγράφοντας μέρος του χρέους, το ελληνικό χρέος ήταν 129% του ελληνικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος. Σήμερα το ελληνικό χρέος είναι 180% του ΑΕΠ.
        .
        Γιατί;
        .
        Η Ελλάδα δανείστηκε περισσότερα χρήματα για να καταβάλει τόκο στους πιστωτές της Ελλάδας, ώστε να μην χρειαστεί να χάσουν ούτε ένα λεπτό. Ο επιπρόσθετος δανεισμός, που ονομάζεται “διάσωση” από τα οικονομικά μέσα ενημέρωσης, δεν ήταν διάσωση της Ελλάδας. Ήταν μια διάσωση των πιστωτών της Ελλάδας.
        .
        Το καθεστώς του Ομπάμα ενθάρρυνε αυτή τη διάσωση, επειδή οι αμερικανικές τράπεζες, αναμένοντας τη διάσωση, είχαν πωλήσει συμβάσεις αντιστάθμισης πιστωτικού κινδύνου για το ελληνικό χρέος. Χωρίς τη διάσωση, οι αμερικανικές τράπεζες θα είχαν χάσει το στοίχημά τους και θα πλήρωναν ασφάλιστρα προεπιλογής για τα Ελληνικά Ομόλογα.
        .
        Επιπλέον, η Ελλάδα έπρεπε να πουλήσει τα δημόσια περιουσιακά της στοιχεία σε αλλοδαπούς και να αποδεκατίσει το ελληνικό δίχτυ κοινωνικής ασφάλισης, μειώνοντας έτσι τις συντάξεις, για παράδειγμα, κάτω από τα εισοδήματα διατροφής και έτσι ριζικά μειώνοντας την ιατρική περίθαλψη που οι άνθρωποι πεθαίνουν πριν να μπορέσουν να λάβουν θεραπεία.
        .
        Αν η μνήμη εξυπηρετεί, η Κίνα αγόρασε τα ελληνικά θαλάσσια λιμάνια. Η γερμανία αγόρασε το αεροδρόμιο. Διάφορες γερμανικές και ευρωπαϊκές οντότητες αγόραζαν τις ελληνικές δημοτικές εταιρείες παροχής νερού. Οι κερδοσκόποι των ακινήτων αγόρασαν τα προστατευόμενα ελληνικά νησιά για την ανάπτυξη ακινήτων.
        .
        Αυτή η λεηλασία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας δεν πήγε προς την κατεύθυνση της μείωσης του χρέους που οφείλει η ελληνική κυβέρνηση. Πήγε, μαζί με τα νέα δάνεια, στην καταβολή των τόκων.
        .
        Το χρέος, μεγαλύτερο από ποτέ, παραμένει. Η οικονομία είναι μικρότερη από ποτέ, όπως και ο ελληνικός πληθυσμός που φέρει το χρέος.
        .
        Η δήλωση ότι η ελληνική κρίση έχει τελειώσει είναι απλώς μια δήλωση ότι δεν έχει απομείνει τίποτα για εξαγωγή από τον ελληνικό λαό για το ενδιαφέρον των ξένων τραπεζών. Η Ελλάδα βυθίζεται γρήγορα. Όλα τα εισοδήματα που συνδέονται με θαλάσσια λιμάνια, αεροδρόμια, δημοτικές επιχειρήσεις και το υπόλοιπο δημόσιο ακίνητο που ιδιωτικοποιήθηκε με εξαναγκασμό ανήκουν τώρα στους αλλοδαπούς που απομακρύνουν τα χρήματα από τη χώρα, μειώνοντας έτσι την ελληνική οικονομία.
        .
        Οι Έλληνες όχι μόνο είχαν κλέψει το οικονομικό τους μέλλον από αυτούς. Έχουν επίσης χάσει την κυριαρχία τους. Η Ελλάδα δεν είναι ένα κυρίαρχο έθνος. Έχει κυριαρχεί η ΕΕ και το ΔΝΤ. Στο βιβλίο μου του 2013, Η αποτυχία του Laissez Faire Capitalism, στο Μέρος ΙΙΙ, “Το Τέλος της Κυριαρχίας”, περιέγραψα με σαφήνεια πώς έγινε αυτό.
        .
        .
        .
        Ο ελληνικός λαός προδόθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα. Είχαν την επιλογή να επαναστατήσουν και να χρησιμοποιήσουν τη βία για να ανατρέψουν την κυβέρνηση που τους διέδωσε σε διεθνείς τραπεζίτες.
        .
        .
        .
        Αντ ‘αυτού, οι Έλληνες δέχτηκαν τη δική τους καταστροφή και δεν έκαναν τίποτα. Ουσιαστικά, ο ελληνικός πληθυσμός διέπραξε μαζική αυτοκτονία.
        .
        .
        .
        Η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 δεν έχει τελειώσει. Έχει σαρωθεί κάτω από το χαλί της μαζικής δημιουργίας χρημάτων από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ιαπωνικές κεντρικές τράπεζες. Η δημιουργία χρήματος έχει ξεπεράσει σημαντικά την αύξηση του πραγματικού προϊόντος και έχει οδηγήσει τις αξίες των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων πέρα από αυτό που μπορεί να υποστηριχθεί από τις “επιτόπιες συνθήκες”.
        .
        Η εξέλιξη της κρίσης παραμένει προς το παρόν. Θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή του δυτικού πολιτισμού. Ο σκύλος θα φάει σκύλο; Μετά την Ελλάδα, θα είναι η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, μέχρι να απομείνει κανένας;
        .
        Το σύνολο του Δυτικού Κόσμου ζει σε ψέματα που υποκινούνται από ισχυρές ομάδες οικονομικών συμφερόντων για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητα μέσα εκτός από το διαδίκτυο, και αυτά τα στοιχεία δαιμονοποιούνται και στερούνται πρόσβασης. Οι λαοί που ζουν σε έναν κόσμο ελεγχόμενης πληροφορίας δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει σε αυτούς. Επομένως, δεν μπορούν να ενεργήσουν προς το συμφέρον τους.
        .
        .
        Paul Craig Roberts
        .
        Ινστιτούτο Πολιτικής Οικονομίας
        .
        .

        https://www.paulcraigroberts.org/2018/08/21/genocide-of-the-greek-nation/

        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        https://www.youtube.com/watch?v=B0ohyK6527w

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>