«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γενοκτονία του ελληνικού έθνους

ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Α9
21 Αυγούστου 2018

ΡΑΟΥΛ

Paul Craig Roberts
Η πολιτική κάλυψη των πολιτικών και των μέσων ενημέρωσης για τη γενοκτονία του ελληνικού έθνους ξεκίνησε χθες (20 Αυγούστου) με την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες πολιτικές δηλώσεις που ανακοίνωσαν ότι η ελληνική κρίση έχει τελειώσει.

Αυτό που εννοεί είναι ότι η Ελλάδα έχει τελειώσει, ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ και ΕΧΕΙ τελειώσει.

Έχει αξιοποιηθεί μέχρι το όριο, και τα σφάγια έχουν ριχτεί στα σκυλιά.

Έλληνες, κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν φύγει από την νεκρή Ελλάδα.

Το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το ποσοστό που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση του υπόλοιπου πληθυσμού.

αυστηρότητα που επιβάλλεται στον ελληνικό λαό από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ελληνική κυβέρνηση έχει οδηγήσει στη συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 25%.

Η μείωση είναι το ισοδύναμο της Μεγάλης Ύφεσης της Αμερικής, αλλά στην Ελλάδα τα αποτελέσματα ήταν χειρότερα.

Ο Πρόεδρος Franklin D. Roosevelt μείωσε τον αντίκτυπο της μαζικής ανεργίας με το νόμο περί κοινωνικής ασφάλισης άλλα στοιχεία ενός δικτύου κοινωνικής ασφάλισης, όπως η ασφάλιση των καταθέσεων και τα προγράμματα δημοσίων έργων, ενώ η ελληνική κυβέρνηση, μετά τις εντολές του ΔΝΤ και της ΕΕ, επιδείνωσε τις επιπτώσεις της μαζικής ανεργίας με την απομάκρυνση του δικτύου κοινωνικής ασφάλισης.

Παραδοσιακά, όταν μια κυρίαρχη χώρα, είτε λόγω διαφθοράς, κακοδιαχείρισης, κακής τύχης ή απροσδόκητων γεγονότων, δεν βρέθηκε σε θέση να εξοφλήσει τα χρέη της, οι πιστωτές της χώρας κατέγραψαν τα χρέη σε επίπεδο που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει η χώρα που ήταν χρεωμένη.

Με την Ελλάδα υπήρξε μια αλλαγή παιχνιδιού.

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με επικεφαλής τον Jean-Claude Trichet, και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφάσισαν ότι η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει ολόκληρο το ποσό των τόκων και κεφαλαίου για τα κρατικά της ομόλογα που κατείχαν γερμανικές, ολλανδικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες.

Πώς θα επιτευχθεί αυτό;

Με δύο τρόπους, και οι δύο από τους οποίους επιδείνωσαν σημαντικά την κρίση, αφήνοντας την Ελλάδα σήμερα σε μια πολύ χειρότερη θέση, που βρισκόταν στην αρχή της κρίσης πριν από μια δεκαετία.

Στην αρχή της “κρίσης”, η οποία θα μπορούσε εύκολα να επιλυθεί καταγράφοντας μέρος του χρέους, το ελληνικό χρέος ήταν 129% του ελληνικού ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος. Σήμερα το ελληνικό χρέος είναι 180% του ΑΕΠ.
Γιατί;
Η Ελλάδα δανείστηκε περισσότερα χρήματα για να καταβάλει τόκο στους πιστωτές της Ελλάδας, ώστε να μην χρειαστεί να χάσουν ούτε ένα λεπτό.

Ο επιπρόσθετος δανεισμός, που ονομάζεται “διάσωση” από τα οικονομικά μέσα ενημέρωσης, δεν ήταν διάσωση της Ελλάδας.

Ήταν μια διάσωση των πιστωτών της Ελλάδας.

Το καθεστώς του Ομπάμα ενθάρρυνε αυτή τη διάσωση, επειδή οι αμερικανικές τράπεζες, αναμένοντας τη διάσωση, είχαν πωλήσει συμβάσεις αντιστάθμισης πιστωτικού κινδύνου για το ελληνικό χρέος.

Χωρίς τη διάσωση, οι αμερικανικές τράπεζες θα είχαν χάσει το στοίχημά τους και θα πλήρωναν ασφάλιστρα προεπιλογής για τα Ελληνικά Ομόλογα.

Επιπλέον, η Ελλάδα έπρεπε να πουλήσει τα δημόσια περιουσιακά της στοιχεία σε αλλοδαπούς και να αποδεκατίσει το ελληνικό δίχτυ κοινωνικής ασφάλισης, μειώνοντας έτσι τις συντάξεις, για παράδειγμα, κάτω από τα εισοδήματα διατροφής και έτσι ριζικά μειώνοντας την ιατρική περίθαλψη που οι άνθρωποι πεθαίνουν πριν να μπορέσουν να λάβουν θεραπεία.

Αν η μνήμη εξυπηρετεί, η Κίνα αγόρασε τα ελληνικά θαλάσσια λιμάνια.

Η γερμανία αγόρασε το αεροδρόμιο.

Διάφορες γερμανικές και ευρωπαϊκές οντότητες αγόραζαν τις ελληνικές δημοτικές εταιρείες παροχής νερού.

Οι κερδοσκόποι των ακινήτων αγόρασαν τα προστατευόμενα ελληνικά νησιά για την ανάπτυξη ακινήτων.

Αυτή η λεηλασία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας δεν πήγε προς την κατεύθυνση της μείωσης του χρέους που οφείλει η ελληνική κυβέρνηση.

Πήγε, μαζί με τα νέα δάνεια, στην καταβολή των τόκων.

Το χρέος, μεγαλύτερο από ποτέ, παραμένει.

Η οικονομία είναι μικρότερη από ποτέ, όπως και ο ελληνικός πληθυσμός που φέρει το χρέος.
Η δήλωση ότι η ελληνική κρίση έχει τελειώσει είναι απλώς μια δήλωση ότι δεν έχει απομείνει τίποτα για εξαγωγή από τον ελληνικό λαό για το ενδιαφέρον των ξένων τραπεζών.

Η Ελλάδα βυθίζεται γρήγορα.

Όλα τα εισοδήματα που συνδέονται με θαλάσσια λιμάνια, αεροδρόμια, δημοτικές επιχειρήσεις και το υπόλοιπο δημόσιο ακίνητο που ιδιωτικοποιήθηκε με εξαναγκασμό ανήκουν τώρα στους αλλοδαπούς που απομακρύνουν τα χρήματα από τη χώρα, μειώνοντας έτσι την ελληνική οικονομία.

Οι Έλληνες όχι μόνο έχουν κλέψει το οικονομικό τους μέλλον από αυτούς.

Έχουν επίσης χάσει την κυριαρχία τους.

Η Ελλάδα δεν είναι ένα κυρίαρχο έθνος.

Έχει κυριαρχεί η ΕΕ και το ΔΝΤ.

Στο βιβλίο μου του 2013, Η αποτυχία του Laissez Faire Capitalism, στο Μέρος ΙΙΙ, “Το Τέλος της Κυριαρχίας”, περιέγραψα με σαφήνεια πώς έγινε αυτό.

Ο ελληνικός λαός προδόθηκε από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Είχαν την επιλογή να επαναστατήσουν και να χρησιμοποιήσουν τη βία για να ανατρέψουν την κυβέρνηση που τους διέδωσε σε διεθνείς τραπεζίτες.

Αντ ‘αυτού, οι Έλληνες δέχτηκαν τη δική τους καταστροφή και δεν έκαναν τίποτα.

Ουσιαστικά, ο ελληνικός πληθυσμός διέπραξε μαζική αυτοκτονία.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 δεν έχει τελειώσει.

Έχει σαρωθεί κάτω από το χαλί της μαζικής δημιουργίας χρημάτων από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ιαπωνικές κεντρικές τράπεζες.

Η δημιουργία χρήματος έχει ξεπεράσει σημαντικά την αύξηση του πραγματικού προϊόντος και έχει οδηγήσει τις αξίες των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων πέρα από αυτό που μπορεί να υποστηριχθεί από τις “επιτόπιες συνθήκες”.

Η εξέλιξη της κρίσης παραμένει προς το παρόν.

Θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή του δυτικού πολιτισμού.
Ο σκύλος θα φάει σκύλο;

Μετά την Ελλάδα, θα είναι η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, μέχρι να απομείνει κανένας; .

Το σύνολο του Δυτικού Κόσμου ζει σε ψέματα που υποκινούνται από ισχυρές ομάδες οικονομικών συμφερόντων για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Δεν υπάρχουν ανεξάρτητα μέσα εκτός από το διαδίκτυο, και αυτά τα στοιχεία δαιμονοποιούνται και στερούνται πρόσβασης.

Οι λαοί που ζουν σε έναν κόσμο ελεγχόμενης πληροφορίας δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει σε αυτούς.

Επομένως, δεν μπορούν να ενεργήσουν προς το συμφέρον τους.
Paul Craig Roberts
Ινστιτούτο Πολιτικής Οικονομίας
https://www.paulcraigroberts.org/2018/08/21/genocide-of-the-greek-nation/

Απο την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

15 comments to Γενοκτονία του ελληνικού έθνους

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    .
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ Ζ Ω Η ! ! !
    .
    .
    .
    .
    ΠΙΣΤΕΨΤΕΤΟ !
    .
    .
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………
    .
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    .
    .
    .
    .
    Μιά κοινωνία που αδυνατεί ακόμα να καταλάβει γιατί χρωκόπησε, παραμένει χρεωκοπημένη 9 χρόνια μετά. Μόνο αυτή.
    .
    .
    .
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-xj3h72BroVg/W418b9eIruI/AAAAAAACWtA/gYDSCkcV37sRHZH26g8rlXrY-i9q4HTxwCLcBGAs/s400/2018-09-03_212430.png

    .
    .
    .
    Η Ελληνική κοινωνία αναδυόμενη από τα δύσκολα μετά – εμφυλιακά χρόνια και από τα σιωπηλά χρόνια της δικτατορίας, διαπίστωσε ότι μπορούσε επιτέλους να ζήσει αυτά που ονειρεύονταν και έδειχναν γλαφυρά οι ταινίες του Φίνου….
    .
    .

    Ας τα ζήσουμε και πάλι… και αναγνωρίσετε το δικό σας όνειρο!!
    .
    .

    1.Φοβόνταν τον αστυνόμο, για αυτό έφτιαξε τον μπάτσο, τον ξεφτύλισε, τον ξεπουπούλιασε, και τον έκανε έρμαιο των κάθε λογής «αριστερών» και αναρχικών.
    .
    Τώρα ο μπάτσος φοβάται τον αφέντη «λαό»….
    .
    .

    2.Βρώμαγαν τα χνώτα των ΔΥ…
    .
    Κανόνισε έτσι που τώρα το δημοσιουπαλληλίκι να είναι η πλέον επιθυμητή δουλειά στο νέο Ελληνικό κράτος…
    .
    .

    3.Έτρεμε τον δάσκαλο και τον καθηγητή που δεν τον άφηνε να τελειώσει το σχολείο και τον άφηνε στην ίδια τάξη αν δεν μπορούσε να διαβάσει, να γράψει και να προσθέσει.
    .
    Τα κανόνισε έτσι που χωρίς να διαβάζει τίποτα, τελειώνει το λύκειο χαλαρά… (και το Πολυτεχνείο μην σου πω).
    .
    .

    4.Για να μπει στις λίγες Ανώτερες Σχολές (Νομική, Ιατρική/Φαρμακευτική, Πολυτεχνείο, Εμπορική/Βιομηχανική, Πάντειο), έπρεπε να φτύσει αίμα.
    .
    Και ακόμα περισσότερο για να τελειώσει.
    .
    Απαράδεκτο !
    .
    Άλλαξε 20 συστήματα εξετάσεων, μέχρι να βρεί αυτό που και με 3 Μ.Ο. μπαίνεις κάπου…
    .
    Αφού βέβαια ίδρυσε σε όλη την Ελλάδα σχολές που δεν έχουν καμία πρακτική αξία.
    .
    Το γεγονός ότι ακόμα και πριν την κρίση η ανεργία στους πτυχιούχους ήταν 40% (ενώ τώρα είναι 60%), είναι απλά δάχτυλος των Αμερικανών (ή των Νεφελιμ )…
    .
    .
    5.Τρομοκρατούνταν στην σκέψη της αρρώστιας, αφού έπρεπε να ξοδέψει μια περιουσία για να γιατρευτεί αν πάθαινε κάτι, και αν είχε την περιουσία για να την ξοδέψει.
    .
    Κανένα πρόβλημα.
    .
    Έφτιαξε το ακριβότερο κατά κεφαλή σύστημα ΕΣΥ, έσπειρε χωρίς κανένα προγραμματισμό Νοσοκομεία σε όλη την χώρα, κάνει διπλάσιες εξετάσεις από κάθε άλλο Ευρωπαίο πολίτη, έχει την μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωση φαρμάκων, πληρώνει φακελάκι για να τον «προσέξουν», έχει την τέταρτη καλύτερη αναλογία ιατρών στον κόσμο, και φυσικά διαμαρτύρεται για τους φόρους που πληρώνει…και φυσικά στο τέλος δεν έχει και υγεία και πληρώνει και 42% των ιατρικών δαπανών στον «κακό» ιδιωτικό τομέα.
    .
    .
    6.Σιχαινόνταν τους ιδιώτες που έκαναν κέρδη γιατί του έπιναν το αίμα (το γεγονός ότι έτσι είχε δουλειά δεν είχε καμία σημασία).
    .
    Σιγά που δεν θα το έλυνε !!
    .
    Κρατικοποίησε τα πάντα και καθάρισε !!!
    .
    Λιμάνια, αεροδρόμια, Ενέργεια, Τραίνα, Τηλεφωνία, Τράπεζες, Καράβια, Αεροπλάνα, Πυρομαχικά, Κωλόχαρτα, Πετρέλαια, Ενδύματα, Τζόγο κλπ.
    .
    Το κράτος έκανε τα πάντα!!
    .
    Παντού όλοι ήταν μόνιμοι, και όλοι ζημιογόνοι.
    .
    Και φυσικά διαμαρτύρονταν για τους φόρους που πλήρωνε και για τις Υπηρεσίες που «απολάμβανε»….
    .
    Μην του πεις να ιδιωτικοποιήσει κάτι απόόλα αυτά!
    .
    Όχι νεοφιλελέδες καθάρματα, δεν θα μας πάρετε τα «τιμαλφή» μας.
    .
    .
    7.Επειδή δούλευε μέχρι να πεθάνει αφού ο μέσος όρος ζωής ήταν μόλις γύρω στα 65, σκέφτηκε πως αυτό είναι άδικο.
    .
    Έφτιαξε ένα συνταξιοδοτικό σύστημα που του επέτρεπε να ζήσει πολλά χρόνια χωρίς να δουλεύει.
    .
    Σταδιακά τα όρια ηλικίας, αντί να αυξάνονται με την βελτίωση της προσδοκόμενης ηλικίας θανάτου, στην Ελλάδα έπεφταν !!!
    .
    65, 60, 55, 50…..
    .
    Το σύστημα έτρεμε…
    .
    Βρήκε και εδώ την λύση.
    .
    1% του ΑΕΠ κάθε χρόνο πήγαινε στα Ταμεία !!!
    .
    (Νόμος Ρεπα), λες και το ΑΕΠ ήταν λεφτά άλλων…
    .
    Και φυσικά δεν έφταναν.
    .
    Και φυσικά χρεωκοπήσαμε.
    .
    Και καταντήσαμε να πληρώνουμε 14 δις τον χρονο επι πλέον σε συντάξεις.
    .
    Και φυσικά ήρθαν τα μνημόνια.
    .
    Και φυσικά διαμαρτύρονταν για τους φόρους που πλήρωνε….
    .
    .
    8.Επειδή δεν χώνευε να δουλεύει για αφεντικά και επιχειρήσεις, κανόνισε έτσι που για να κάνεις επιχείρηση έπρεπε να βγάλεις μέχρι και χαρτί ότι είσαι «πηδηχταράς» !!!
    .
    Και αφού την άνοιγες την ρημάδα, άρχιζε ο Γολγοθάς του να την κρατήσεις κερδοφόρα και ανοιχτή…
    .
    Και φυσικά όλοι σε κατηγορούσαν ότι έκλεβες και έπινες το αίμα των .εργαζομένων.

    Κάποτε θα πληρώναμε τα εγκλήματα μας,
    .
    και έτσι έπειτα ήρθε η Τρόϊκα (ή οι θεσμοί)…
    .
    και οι Έλληνες ακόμα να καταλάβουν τι φταίει και ψήφισαν μαζικά αυτούς που έλεγαν ότι ήθελαν πίσω την ζωή μας…
    .
    Το τι πήραν, καλύτερα να μην το πω.
    .
    .
    .
    .
    Μιά κοινωνία που αδυνατεί ακόμα να καταλάβει γιατί χρωκόπησε,
    .
    .
    παραμένει χρεωκοπημένη 9 χρόνια μετά.
    .
    .
    .
    .
    Μόνο αυτή.
    .
    .
    .
    .

    Καρδούλες

    .
    Panayotes Servos
    .
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/9_3.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ( ΚΑΛΟ )
    .
    ΑΛΛΑ ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ
    .
    ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ :
    .
    .
    .
    ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ε Λ Λ Α Δ Ι Σ Τ Α Ν

    .
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2016/01/25/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%B5-%CE%BB-%CE%BB-%CE%B1-%CE%B4-%CE%B9-%CF%83-%CF%84-%CE%B1-%CE%BD/
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα
    .
    http://www.antibaro.gr/article/3742
    .
    .
    .
    ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ,
    .
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ……………..
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ………….
    .
    ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕΣΩ
    .
    ΕΕ ,
    .
    ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΥΣΑΒΩΝΑΣ ,
    .
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,
    .
    ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,
    .
    ΤΟ ESM ,
    .
    ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ , ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ ,
    .
    ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ,
    .
    ΛΟΓΩ ΟΤΙ :
    .
    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν
    από τους αστούς εμπόρους και βιομηχάνους και τραπεζίτες

    και οι λόγχες και τα όπλα

    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.
    .
    .
    .
    Το κράτος έκανε καλά τη δουλειά του. Αποξένωνε τον Έλληνα από τη φύση και την ιστορία του,
    .
    Δεν δανείζω για να σώσω αλλά για να ελέγξω.
    .
    Το χρήμα κινείται συσσωρευτικά, το δάνειο έχει την
    έννοια ότι ο οφειλέτης δεν παίρνει ακριβώς χρήματα αλλά δεσμεύεται βάσει εικονικών δανείων ότι θα εξαρτάται για πάντα από το δανειστή του.
    .
    Τα κρυφά δάνεια έχουν αξία και όχι τα φανερά.
    .
    .
    Τα κρυφά σύμφωνα με τα οποία πωλείται η Πατρίς ,
    .
    .
    ενώ τα φανερά εξανεμίζονται τόσο γρήγορα από τους τοκογλύφους ώστε γρήγορα να γεννάται η ανάγκη νέων.
    .
    Σε αυτή τη λογική το Ελληνικό κράτος
    ανακηρύχθηκε το 1830 ανεξάρτητο και ήδη χρεωμένο.

    .
    .
    ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ
    .
    Με βάση τη νέα αστική λογική που αναπτυσσόταν στην Ευρώπη
    .
    Οι πολεμιστές αντικαταστάθηκαν
    .
    από τους αστούς εμπόρους και βιομηχάνους και τραπεζίτες
    .
    και οι λόγχες και τα όπλα
    .
    έδωσαν τόπο στο χρήμα και στα δάνεια.
    .
    .
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ
    .

    .
    Μας άφησαν χωρίς ΑΜΥΝΑ ή πολεμική – ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ –
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ας θυμηθούμε τι δεν είμαστε – ΣΗΜΕΡΑ –
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=YIUH0yvMCnQ

  • .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ! !
    .
    ΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΕ
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ
    .
    .
    .
    .
    ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    .
    .
    .
    .

    7-11-2016 Ανδρέας ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    .
    .
    “Το προσφυγικό Ζήτημα”
    .
    ————————————————————————
    ——————————————————
    .
    .
    .
    .
    .

    – Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε –
    .
    .
    ΑΠΟ 24.05 ΕΩΣ 25.34
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=YTSLBqVEgz4

    • .
      .
      .
      .
      .
      .

      Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018
      .
      .
      .
      .
      .
      Ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι
      .
      .
      .
      .
      .
      .

      https://2.bp.blogspot.com/-gHv0GRZvTAk/W40BWnRiraI/AAAAAAACWls/QLFmhIHMBbI2wZxvta5aWA9ov3nqeWeBACLcBGAs/s400/2018-09-03_123840.png
      .
      .

      Οι σημερινοί Έλληνες έχουν καταντήσει να είναι ένας λαός που κανένας δεν τον ρωτάει ποτέ για τίποτα (ενώ ακόμη και αν τον ρωτήσει όπως με το δημοψήφισμα του 2015 δεν τον υπολογίζει καθόλου), γνωρίζοντας πως δεν θα αντιδράσει σε ότι και αν του «σερβίρει» – όπως στο θέμα της υπογραφής του PSI και πρόσφατα στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια.
      .
      .
      .
      Άποψη
      .
      .
      https://i1.wp.com/analyst.gr/wp-content/uploads/2018/07/vv.jpg?resize=128%2C109&ssl=1

      .
      .
      Αρκετοί ισχυρίζονται πως όταν ξεχνάει κανείς την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει – κάτι που είναι φυσικά καταστροφικό, όταν πρόκειται για ένα βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε εν αγνοία και εις βάρος των Ελλήνων.
      .
      .
      Ενός λαού που κανένας δεν τον ρωτάει ποτέ για τίποτα (ενώ ακόμη και αν τον ρωτήσει όπως με το δημοψήφισμα του 2015
      .
      .
      δεν τον υπολογίζει καθόλου), γνωρίζοντας πως δεν θα αντιδράσει σε ότι και αν του «σερβίρει» –
      .
      .
      όπως στο θέμα της εισόδου της Ελλάδας στην Ευρωζώνη,
      .
      .
      στην υπογραφή του PSI
      .
      .
      και πρόσφατα στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια.
      .
      .
      .
      .
      Έτσι φτάσαμε στο απόλυτα εξευτελιστικό σημείο που αποτελεί μεγάλη ντροπή για τους Έλληνες (α) να κερδίζουν ξανά στις δημοσκοπήσεις τα τρία κόμματα που πρόδωσαν την Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ουσιαστικά έχει καταλάβει το ΣΥΡΙΖΑ και (β) τα Σκόπια να κάνουν δημοψήφισμα για το όνομα της Μακεδονίας, τη γλώσσα και την ιθαγένεια που τους παραχώρησε αυθαίρετα η κυβέρνηση – ενώ στους Έλληνες να μην επιτρέπεται, να μην τους ρωτάει κανείς, παρά το ότι χάνουν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας, με αποτέλεσμα όλες οι επόμενες γενιές να πληρώσουν ένα τεράστιο τίμημα.
      .
      .
      .
      Όσον αφορά τώρα το βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε το 2011 στις πλάτες των Ελλήνων, υπενθυμίζω πως η κυβέρνηση Παπαδήμου σχηματίστηκε στις 11.11.2012, ως συνέχεια της ανακοίνωσης της παραίτησης του έως τότε Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου – με τη συμφωνία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ. Η κυβέρνηση αυτή, η οποία θεωρήθηκε μεταβατική με αποστολή το βρώμικο παιχνίδι εις βάρος των Ελλήνων, ενώ συμμετείχαν 25 υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, 6 της ΝΔ και 4 του ΛΑΟΣ (τα ονόματα τους εδώ) που συνεχίζουν σήμερα να πολιτεύονται (!), απέβλεπε (α) στην επίτευξη των στόχων που προέβλεπαν οι συμφωνίες της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011, (β) στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδεόταν με τις αποφάσεις αυτές και (γ) στη διεξαγωγή εκλογών, μετά την ολοκλήρωση της δολοφονίας της Ελλάδας.
      .
      .
      Στη συνέχεια, το Μάρτιο του 2012, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη, αλλά και η πιο αποτυχημένη (για τους ιθαγενείς) αναδιάρθρωση χρέους παγκοσμίως – το PSI, με το οποίο διαγράφηκε χρέος 106 δις € αλλά λήφθηκαν νέα δάνεια 130 δις €. Εξ αυτών τα 49 δις € δεσμεύθηκαν για την αύξηση κεφαλαίων των τραπεζών που πληγήκαν από τη διαγραφή – αλλά δεν στηρίχθηκαν ούτε οι φορείς του δημοσίου που υπέστησαν τεράστιες ζημίες, ούτε τα φυσικά πρόσωπα που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους. Τα λάθη που έγιναν με το PSI ήταν δύο και σκόπιμα (πηγή), όπως τεκμηριώθηκε απόλυτα:
      .
      .
      (α) δόθηκε από τους εταίρους χρόνος στις ξένες τράπεζες να ξεφορτωθούν τα ελληνικά ομόλογα, φορτώνοντας τα στις ελληνικές – οπότε οι ξένοι περιόρισαν στο ελάχιστο τις απώλειες τους καταστρέφοντας το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και
      (β) εξαιρέθηκαν από τη διαγραφή τα ομόλογα που κατείχαν η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης, συνολικού ύψους 56 δις €.
      .
      .
      Σε κάθε περίπτωση, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το 2011 ήταν 367,98 δις €, έχοντας μειωθεί στα τέλη του 2012 λόγω του PSI στα 305,54 δις €, με βάση τον κατωτέρω πίνακα του υπουργείου οικονομικών (κατά μία πολύ σοβαρή γερμανική μελέτη ήταν 356 δις € το 2011 και 304,7 δις € το 2012 – πηγή).
      .
      .
      https://i1.wp.com/analyst.gr/wp-content/uploads/2018/09/31.jpg?resize=810%2C207&ssl=1
      .
      .
      Ας δεχθούμε όμως τα νούμερα του πίνακα, οπότε η διαφορά ήταν 62,44 δις € – ποσόν δηλαδή που κέρδισε η Ελλάδα από τη διαγραφή, χωρίς να υπολογίσουμε το έλλειμμα του προϋπολογισμού του 2012, λόγω της αδιαφάνειας του (τοποθετήθηκε στα 19,4 δις € αλλά μαζί με τη στήριξη της Αγροτικής αφού χρεοκόπησε από το PSI, οπότε ήταν πολύ χαμηλότερο). Στα πλαίσια αυτά τα εξής:
      .
      .
      https://i2.wp.com/analyst.gr/wp-content/uploads/2018/09/32.jpg?resize=300%2C251&ssl=1
      .
      .
      (α) Η συνολικές ακαθάριστες ζημίες των ελληνικών τραπεζών από το PSI υπολογίσθηκαν ονομαστικά στα 37,7 δις € (γράφημα) – αν και στην πραγματικότητα ήταν πολύ μεγαλύτερες, αφού λόγω της διαγραφής χρεοκόπησαν, οπότε έχασαν τα πάντα. Το δημόσιο αναγκάσθηκε να αυξήσει τα κεφάλαια τους, στη συνέχεια χάθηκαν τόσο τα δικά του χρήματα (περί τα 40 δις €), όσο και τα χρήματα των μικρών Ελλήνων επενδυτών αφού δεν επετράπη η συμμετοχή τους στην αύξηση κεφαλαίου (άρθρο), αφελληνίσθηκαν με μία μοναδική στην ιστορία απάτη, ενώ σήμερα οι τιμές των μετοχών τους συνεχίζουν να είναι στο ναδίρ. Ακόμη όμως και εάν αφαιρέσουμε μόνο τα 37,7 δις €, η ωφέλεια από το PSI περιορίζεται στα 62,44 δις € μείον 37,7 δις € – δηλαδή στα 24,74 δις €.
      .
      .
      https://i1.wp.com/analyst.gr/wp-content/uploads/2018/09/33.jpg?resize=300%2C129&ssl=1
      .
      .
      (β) Περαιτέρω, η ονομαστική ζημία των ασφαλιστικών ταμείων υπολογίσθηκε στα 7,4 δις € μόνο από τη διαγραφή των ομολόγων που κατείχαν – τα οποία από 17,4 δις € μειώθηκαν στα 10 δις € (γράφημα). Φυσικά η πραγματική ζημία ήταν πολύ μεγαλύτερη, αφού κατέρρευσε το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας – οπότε θα χρειαστεί να διασωθεί από το δημόσιο. Εν τούτοις, αποδεχόμενοι πως ζημιώθηκαν μόνο με 7,4 δις €, η ωφέλεια από το PSI περιορίζεται ξανά – στα 24,74 δις € μείον τα 7,4 δις €, οπότε στα 17,34 δις €.
      .
      .
      (γ) Τέλος, οι 15.000 Έλληνες κάτοχοι ομολόγων ύψους 2,3 δις € υπέστησαν ζημίες ύψους 1,23 δις €. Ως εκ τούτου, η ωφέλεια από το PSI περιορίζεται ξανά στα 17,34 δις € μείον 1,23 δις € – οπότε στα 16,11 δις €. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τις ζημίες των άλλων οργανισμών του δημοσίου (ΝΠΔΔ), αλλά ασφαλώς δεν ήταν αμελητέες – οπότε η ωφέλεια θα ήταν ακόμη μικρότερη.
      .
      .
      Συνεχίζοντας, έναντι των 16,11 δις € χρέους που ωφελήθηκε η Ελλάδα από τους ξένους, χρεοκοπώντας και αφελληνίζοντας όλες σχεδόν τις τράπεζες της, καθώς επίσης καταστρέφοντας τα ασφαλιστικά της ταμεία, υποχρεώθηκε στο αγγλικό δίκαιο, ενώ τοποθετήθηκαν οι βάσεις της υποθήκευσης του συνόλου της δημόσιας περιουσίας της – η οποία ολοκληρώθηκε με το τρίτο μνημόνιο και το Υπερταμείο.
      .
      .
      https://i0.wp.com/analyst.gr/wp-content/uploads/2018/09/15.png?resize=300%2C168&ssl=1
      .
      .
      Εκτός αυτού συνεχίσθηκε η εκροή καταθέσεων (γράφημα) παρά τα ψέματα της ΝΔ ότι αυξήθηκαν στη θητεία της, ενώ η Ελλάδα έχασε πλήρως την πιστοληπτική της ικανότητα λόγω χρεοκοπίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δανεισθεί από τις αγορές – επί πλέον να μην είναι σε θέση να μετατρέψει τα χρέη της σε δραχμές, να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα ποσοτικής διευκόλυνσης της ΕΚΤ (QE), να είναι έρμαιο στις απαιτήσεις της Τρόικας, να χάσει εντελώς την εθνική της κυριαρχία κοκ.
      .
      .
      Παράλληλα μέσω της τραπεζικής απάτης ως επακόλουθο του PSI, μεταφέρθηκε ένα μεγάλο μέρος της ιδιωτικής της περιουσίας στις ξένες πλέον τράπεζες, συνολικής αξίας 300-400 δις €, έναντι μόλις 6-7 δις € – οι οποίες στη συνέχεια θα την παραδώσουν στους κερδοσκόπους, κατάσχοντας και πλειστηριάζοντας την.
      .
      .
      Οι τράπεζες δε αυτές που διέσωσαν οι Έλληνες για να αρπαχθούν από τους ξένους, δεν υφαρπάζουν μόνο τα σπίτια τους αλλά, επίσης, χρηματοδοτούν τις ξένες εταιρείες για να αγοράσουν με τα δικά τους χρήματα σε εξευτελιστικές τιμές περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου (όπως έκαναν η FRAPORT και η κοινοπραξία των τριών ευρωπαϊκών εταιρειών που εξαγόρασαν τη ΔΕΣΦΑ με δάνειο 350 εκ. € της Εθνικής Τράπεζας). Εάν αυτό δεν είναι το άκρον άωτο της συλλογικής ανοησίας, τότε τι είναι; Πώς είναι δυνατόν να παραμένουν στην πολιτική οι υπουργοί της δολοφονίας της χώρας μέσω του PSI, χωρίς να φοβούνται καν την τιμωρία τους;
      .
      .
      Συνοψίζοντας, ποιός μπορεί αλήθεια να ισχυρισθεί ότι δεν επρόκειτο για μία πολύ βρώμικη ιστορία, για την οποία θα έπρεπε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι;
      .
      .
      Φυσικά δεν είναι σε θέση κανένας να γνωρίζει εάν οφειλόταν σε ενδοτισμό, σε εκβιασμό ή σε ανοησία όλων αυτών που με τη συμμετοχή ή με την ανοχή τους προκάλεσαν αυτές τις ζημίες στην πατρίδα μας.
      .
      .
      Εάν δηλαδή ήταν προδότες ή απλά χρήσιμοι ηλίθιοι των ξένων – κάτι που όμως ελάχιστα ενδιαφέρει, αφού το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
      .
      .

      Βασίλης Βιλιάρδος

      .
      analyst.gr : https://analyst.gr/2018/09/02/ena-poli-vromiko-paixnidi/
      .
      .
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_47.html
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=7oWwSadyrug

  • .
    .
    .
    .
    .
    Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    .
    Δεν υπάρχει Χρόνος σύντεκνοι…
    .
    .
    .
    .
    .

    https://3.bp.blogspot.com/-CKYqqAZukyI/W41s4JxIpfI/AAAAAAACWrQ/8DUdh-ZuhSAOZ5F2XAYiXTF2Xr3JN-UjQCLcBGAs/s400/2018-09-03_201807.png
    .
    .
    .
    Δεν υπάρχει Χρόνος σύντεκνοι…
    .
    Λίγη ακόμη υπομονή και όλα θα τελειώσουν, μην αγχώνεσαι!
    .
    .
    .
    Αν ακόμα θεωρείς φίλε Αναγνώστη ότι σχεδόν τα πάντα μπορεί να πηγαίνουν θεόστραβα είτε από σύμπτωση είτε απ’ το κακό το ριζικό μας,
    .
    καλύτερα να το ξανασκεφτείς.
    .
    .
    .

    Στη Στατιστική επιστήμη υπάρχουν αποδεδειγμένες αρχές σύμφωνα με τις οποίες αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δε μπορούν να σταθούν με καθαρά επιστημονική λογική.
    .
    .

    Και να θέλαμε δηλαδή, τόσο χάλια δε θα τα κάναμε! = ΑΡΑ, ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ!
    .
    .

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Μπορεί να μην αποδεικνύεται, αλλά διαφαίνεται ΕΝΤΟΝΩΣ!
    .
    .

    Και βέβαια θα αρχίσουν οι γνωστές διαφωνίες περί συνωμοσίας ή μη συνωμοσιολογίας και τα γνωστά με τα οποία εκατομμύρια κόσμος αρέσκεται να περνάει την ώρα του στους καφενέδες.
    .
    .

    Η ουσία όμως παραμένει.
    .
    Κάτι πάει τόσο πολύ λάθος μόνον όταν είναι σχεδιασμένο για να πάει τόσο λάθος.
    .
    .

    Εν τω μεταξύ καθώς εμείς διαφωνούμε για το οτιδήποτε και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ως προς το αν φταίμε,
    .
    επειδή γενετικά καταντήσαμε η χειρότερη φυλή του πλανήτη,
    .
    ή απλά όλα είναι φυσική επίπτωση των πολιτικών επιλογών και άλλες λοιπές ακαδημαϊκές απόψεις και συζητησούλες,
    .
    Η ΧΩΡΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ, ΣΚΥΛΕΥΕΤΑΙ και ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.
    .
    .
    .
    https://www.macroskopio.gr/sites/default/files/inline-images/thanatos.jpg

    .
    .
    ΚΑΙ ενώ ακόμη και ως προς αυτό υπάρχουν διαφωνίες …
    .
    μάλιστα ένα ποσοστό όχι αμελητέο ειλικρινά πιστεύει ότι έρχονται καλύτερές μέρες
    .
    γιατί έτσι θέλει να πιστεύει για να μπορεί να βγάλει την ημέρα δεδομένου ότι η κατάθλιψη έχει την κακιά συνήθεια να σε αφήνει άγρυπνο…
    .
    .
    .
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
    .
    .
    .

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ αυτό που ζούμε.
    .
    .
    .

    Ενώ είναι ύπουλη απειλή, χωρίς κηρυγμένο πόλεμο,
    .
    είναι επίσης και η μεγαλύτερη που έχει ζήσει ο τόπος,
    .
    και δε συγκρίνεται ούτε με την Περσική απειλή των Κλασσικών χρόνων ούτε με τις μεταναστεύσεις των βαρβαρικών φύλων του Μεσαίωνα
    .
    αλλά ούτε καν με την Άλωση.
    .
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΗΡΥΧΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ απειλή
    .
    που σε τρώει από μέσα σαν τον Καρκίνο.
    .
    .

    Οι νέοι φεύγουν και πιθανότατα δε θα ξαναγυρίσουν.
    .
    .
    Να μη λέμε ανοησίες τώρα.
    .
    Διότι ΕΔΩ κάποιοι φρόντισαν να αμείβονται οι εργαζόμενοι με γελοία ποσά,
    .
    να φορολογούνται με αισχρά ποσοστά
    .
    και να ασφαλίζονται με απίθανα νούμερα και παροχές Υγείας
    .
    που είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο.
    .
    .
    .
    .
    Άλλοι μπουκάρουν στη χώρα απολύτως παράνομα και αλλάζουν σαρωτικά το δημογραφικό χάρτη.
    .
    .
    .
    .
    Ταυτόχρονα οι γεννήσεις μας έχουν αποχαιρετήσει,
    .
    .
    η Οικονομία βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι το 2010 που υποτίθεται ότι ήμασταν Πρώτη είδηση παντού
    .
    .
    και ο γηράσκων πλέον πληθυσμός φαίνεται μέσα στην ταλαιπωρία του να ψάχνει έστω ένα βλαμμένο αφήγημα για να βγάλει τη μέρα του χωρίς να τρελαθεί.
    .
    .
    .
    .

    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ από ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.
    .
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ότι όλο αυτό δεν ήταν τυχαίο.
    .
    .
    .
    .

    Τουλάχιστον λίγα χρόνια πριν εξαφανιστούμε ως Κράτος, Έθνος και δεν ξέρω ’γω τι άλλο, ας θυμόμαστε ότι ΝΑΙ
    .
    με καθαρά Λογικούς όρους μπορεί να μην είμαστε σίγουροι ποιοι και γιατί το έκαναν αυτό
    .
    ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ σίγουρα ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ και μάλιστα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.
    .
    .
    .
    .

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ που δε βγήκαν ποτέ να υπερασπιστούν το οτιδήποτε,
    .
    .
    να ξέρουμε λίγο πριν την εξαφάνιση μας ότι ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ…
    .
    .
    .
    .
    https://www.macroskopio.gr/sites/default/files/inline-images/klama.jpg

    .
    .
    Και αν ακόμη αμφιβάλλεις κοίτα γύρω σου = ΤΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ … ό,τι και να λέμε τώρα!
    .
    .

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, και καλή επιστροφή στη θνήσκουσα Ελλάδα που βυθίζεται αργά και βασανιστικά, και δε λέει να ψοφήσει να μας αφήσει ήσυχους μέσα στη γλυκιά θαλπωρή της ήττας μας.
    .
    .

    Διότι για να λέμε και του χαμένου κορμιού το δίκιο, ξέρεις φίλε αναγνώστη ότι και ο ηττημένος έχει τα καλά του, έχει τα τυχερά του.
    .
    .

    Δεν είναι μικρό πράγμα να έχει μια ηρεμία, μια χαρμολύπη, μια παθητικότητα ηδονική και να ξέρει πως δε θα ταλαιπωρηθεί και πολύ, και όλο αυτό θα κρατήσει λίγα χρόνια και μετά θα φύγει κι αυτός, και από κει παν κι οι άλλοι….
    .
    .
    .

    Έχει τα τυχερά του να είσαι ο looser, ο ανάξιος κληρονόμος, που τα έκανε σαν τα μούτρα του, και την ώρα που τον δηλητηρίαζαν αυτός αμφέβαλλε για το αν φταίει ο ίδιος

    .
    .
    ή φταίει η ατυχία του – με την ευγενική χορηγία πάντα των ΜΜΕ!
    .
    .

    Ο Χρόνος τελειώνει λουζεράκο, το μαρτύριο σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί

    .
    .
    και συ θα μπορέσεις γαλήνιος πλέον να πας στο καλό
    .
    .
    και να αφήσεις την Ιστορία στους Νικητές
    .
    .
    που σε δολοφόνησαν.
    .
    .
    .
    .

    Καληνυχτούδια…

    .

    macroskopio.gr

    .
    .
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_820.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=O64bkjiNA74&t=67s

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Υλικό για αυτούς που θα δικάσουν τους Προδότες
    .
    .

    .
    .

    Υλικό για αυτούς που θα δικάσουν τους Προδότες
    .
    .

    – Η προδοσία της χώρας είναι εκτός ορίων πλέον. – Μια ιδέα περί ΜΚΟ. –
    .
    .

    Είναι στρατός επιδοτούμενος από τους προδότες.
    .
    .

    * Συνέλληνες η ανοχή είναι συνενοχή.
    .
    .
    .
    .
    Ανοίξτε και διαβάστε με προσοχή όλους τους συνδέσμους.
    .
    .

    https://youtu.be/XUPH8fYW_fk

    .
    .

    ΠΗΓΗ
    .
    .

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_69.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://youtu.be/XUPH8fYW_fk

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>