«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Καλά να πάθουμε, τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι υπουργοί μας αξίζουν!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΓΛΥΨΙΜΟ

Τώρα τα θέματα της Θράκης και της Μακεδονίας θα προχωρήσουν  όπως έχει σχεδιάσει η Νέα Τάξη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον ανασχηματισμό,  ελέγχουν ολόκληρη την Ελληνική Πολιτική σκηνή.

Κάποτε Υπουργός ήταν ο κ. Μάρτης, μέγας γνώστης και αγωνιστής,  σήμερα είναι μία κοπέλα που ο Μπουτάρης προωθεί, ελέγχει και αυτό και μόνο στα μάτια μας την ισοπεδώνει.

Κορίτσι μου αν έχεις λίγο τσίπα, δεν λέω Πατριωτισμό, θα πρέπει να ευχαριστήσεις όσους σε βοήθησαν να πάρεις την θέση και να δηλώσεις παραίτηση, γιατί  δεν δύνασαι να ανταποκριθείς στις υψηλές απαιτήσεις του αξιώματος και το σπουδαιότερο γιατί στηρίζεσαι από το προδοτικό σιωνιστικό και ανθελληνικό κανάλι του Μπουτάρη-Τσίπρα. Σου δώσανε στα χέρια  μία βόμβα που μπορεί να σχάσει από ώρα σε ώρα.

Εμείς θέλουμε υπουργό που να λατρεύει την Ελλάδα, να έχει τη γνώση και τη μαχητικότητα που απαιτούν οι καταστάσεις.   Οι Μακεδόνες και Θρακιώτες είναι πολύ θυμωμένοι, οι δε απανταχού στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο Έλληνες θα σε ανατρέψουν και θα σε τιμωρήσουν.

Ουδείς πολιτικός δεν διαμαρτυρήθηκε για τον διορισμό σου  γιατί φοβάται τον μεγάλο αδελφό που τα πάντα ορά.

Οι οπαδοί όλων των κομμάτων σιωπούν, τι κατάντια!

Εύχομαι καλή επιτυχία και ο μεγάλος Θεός της Ελλάδος να σε φωτίσει

Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

Η Νοτοπούλου …υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης …και μην γελάτε. Παντού δημοσιεύεται το βιογραφικό της …αλλά μας κρύβουν επιμελώς …την πρόσληψή της στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ξέρει ο Μπουτάρης ο χουβαρντάς να επενδύει τα δικά μας ματωμένα χρήματα …στις φίλες του Τσίπρα.

Πόσο πιο «βρώμικη» θα ήταν η Θεσσαλονίκη άραγε …χωρίς την Νοτοπούλου …στη μισθοδοσία της Καθαριότητας;

Και μετά ακολούθησε ο Τσίπρας ο Χουβαρντάς …που πάλι με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά την έκανε διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη… και τώρα πάλι με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά …την έκανε υφυπουργό. Έτσι καταπολεμούν την ανεργία… Δίνοντας 20 βασικούς μισθούς τον μήνα …σε μία πρώην …καθαρίστρια, αλλά βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης;

Για την «αναπάντεχη» σταδιοδρομία της Νοτοπούλου μπορείτε να επισκεφτείτε και τα παρακάτω ιστολόγια:

Πηγή: antizitroΠηγή: parapolitika.grTo έγγραφο της πρόσληψης της Νοτοπούλου στην υπηρεσία του Δήμου ΘεσσαλονίκηςΤο ΦΕΚ με το οποίο διορίστηκε η Νοτοπούλου στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού

http://aznews.site/notopoyloy-apo-katharistria-toy-dimoy-yfypoyrgos-makedonias-thrakis/ http://aznews.site/notopoyloy-apo-katharistria-toy-dimoy-yfypoyrgos-makedonias-thrakis/

28 Αυγούστου 2018, 20:21| upd 29 Αυγούστου 2018 16:15

http://aznews.site/wp-content/uploads/2018/08/02-85.jpg

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

  • ΑΙΣΧΟΣ-Γκρεμίζουν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί!
    30 Αυγούστου 2018

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ -ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΕΓΗ ΑΣΤΕΓΩΝ Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ’ αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος – Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη – Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, αυτήν την στιγμήν γκρεμίζεται ο Ιερός Ναός μας κατά παράβασιν των Θείων Νόμων, του ισχύοντος Συντάγματος, των διατάξεων του αντιρατσιστικού Νόμου και των σχετικών διεθνών διατάξεων. Τόν λόγο αυτήν τη στιγμή έχει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αικατερίνη Κ. Παντελίδου – Γεώργιος Ι. Χορτάτος – Λάμπρος Π. Σταθόπουλος

    Βοτανικός-Στέγη Αστέγων
    1 ώρα •
    ΤΩΡΑ!! Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα Γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρεμίζουν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί!
    Ξεκινούν και επίσημα την Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!
    Η Οργή του Λαού συσσωρεύεται και θα ξεσπάσει!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ’ αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος – Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη – Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, αυτήν την στιγμήν γκρεμίζεται ο Ιερός Ναός μας κατά παράβασιν των Θείων Νόμων, του ισχύοντος Συντάγματος, των διατάξεων του αντιρατσιστικού Νόμου και των σχετικών διεθνών διατάξεων.
    Τόν λόγο αυτήν τη στιγμή έχει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
    Αικατερίνη Κ. Παντελίδου – Γεώργιος Ι. Χορτάτος – Λάμπρος Π. Σταθόπου
    https://www.antonionews.gr/?p=210656

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>