«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάποιοι ήξεραν και ξέρουν, τον ρόλο του ΝΑΤΟ και του Εβραιοχριστινισμού, των παγκόσμιων δολοφόνων, FED παγκόσμια τράπεζα Ευρωπαϊκή ένωση, απλά ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερά πριν την ώρα τους.

 ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Α4

Όσο δε για τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης βέβαια ούτε λόγος για τον προδοτικό ρόλο τους.

Οι άθλιοι μικροί θαυματοποιοί και υπερασπιστές της ενημέρωσης (δημοσιογράφοι), ήταν απασχολημένοι με την υποστήριξη τον ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του εχθρικού αλλοδαπού, εντεταλμένου για αλλοτρίωση και εχθρικές πράξεις κατά των Ελλήνων.

Όπως και την ανάδειξη τον μουσουλμανικών οξιών και του οθωμανικού πολιτισμού… όλοι οι άπιστοι πρέπει να αποκεφαλιστούν στο όνομα του Ισλάμ, έναντι του «μιαροῦ» ελληνικού τοιούτου, φυσικά με την συγκατάθεση του τούρκου ταγματάρχη, κεφαλής της ορθόδοξης (παράδοξο), εκκλησίας του, οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου και του τοποτηρητή εν Ελλάδι Ιερώνυμου .

Και όλα αυτά «για το καλό μας, τον ανθρωπισμό μας, την ψυχή μας στον άγνωστο παράδεισο και την δουλεία μας!!!

Και καθημερινά αυτά τα δημοσιογραφικά και πολιτικά προδοτικά καθάρματα διατυμπανίζουν ότι δεν γνωρίζουμε το καλό και συμφέρον μας, δεν έχουμε την δυνατότητα να σκεπτόμαστε, δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι.

Άλλα, είμαστε πολλοί καλοί να ψηφίζουμε, να σκοτωνόμαστε στα σύνορα για την πατρίδα μας, να πληρώνουμε τους φόρους και να υπακούμε στις εντολές των ξένων και ντόπιων βασανιστών μας.

Έλληνες Ελληνίδες.

Όσο ακούμε αυτά που λένε και δεχόμαστε τους παραλογισμούς τους, τόσο πιο δύσκολα θα ξεφύγουμε από τα νύχια τους.

Σε αυτή την χώρα, της εγκάθετης βουλής λοιπόν συναντώνται οι παπάδες, οι κυβερνητικοί και στρατιωτικοί, καταπατώντας τους όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τα εθνικά μας θέματα για την επιβολή της παγκοσμιοποιήσεως, εν ονόματι του εγώ, του κέρδους και της καρέκλας της εξουσίας.

Και εμείς ακόμα και σήμερα τρέχουμε να τους αναδείξουμε, να τους αποθεώσουμε, να τους προσκυνήσουμε, για πρόσκαιρο προσωπικό συμφέρον, σε βάρος του ίδιου του εαυτού μας και των γηγενή συνανθρώπων μας!!!

Η πολιτιστική μας ταυτότητα και ιστορία μας, είναι ήδη προσδιορισμένη από χιλιετηρίδες, δεν μπορούμε ν’ αντέξουμε ένα κύμα μεταναστών, που δεν έχουν καμιά σχέση μ’εμάς.

Που δε θέλουν να γίνουν σαν εμάς, ή να απορροφηθούν από εμάς,  αλλά αντίθετα, θέλουν να μας αλλοτριώσουν και να μας μετατρέψουν σε βάρβαρους.

Θέλουν ν’ αλλάξουν τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ταυτότητά μας, τον τρόπο ζωής μας, να πάρουν τα υπάρχοντά μας, τον κόπο μας, τα σπίτια μας, την πατρίδα μας.

Αυτό που εννοώ είναι, ότι στον δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για μουεζίνηδες και μιναρέδες, για ψευτο-εγκράτειες, για το ταπεινωτικό τσαντόρ, για την εξευτελιστική μπούρκα, και εγκάθετους των ξένων και ντόπιων δολοφόνων μας, βασανιστών μας, για δήθεν ανθρωπιστικές οργάνωσης, που δεν έχουν καμία σχέση με τον ανθρωπισμό, που είναι ξένοι πράκτορες μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Ο ΚΟΥΛΗΣ

Και το χειρότερο, είναι που όλα αυτά γίνονται με τις ευλογίες της πανάγαθης χριστιανικής θρησκείας, εν αγνεία των πιστών της, ποντάροντας στην ανθρωπιά του καθενός και όλων μαζί, το οποίο μετατρέπετε σε προδοτική φρίκη.

Ο ένας φοβάται τον άλλο, αν διαφοροποιηθεί, διότι θα αποβληθεί από το κοινωνικό μαντρί, του δογματισμού και του κριμένου θρησκευτικού μίσους.

Ακόμη κι αν υπήρχε χώρος γι′ αυτούς τους ανθρώπους, εγώ δεν θα τους τον παραχωρούσα χωρίς έλεγχο σε άμεσες ανάγκες εργατικού δυναμικού και με αυστηρές προδιαγραφές.

Γιατί θα ήταν σαν να έσβηνα την ταυτότητά μας, σαν να εκμηδένιζα τα επιτεύγματά μας.

Θα ήταν σαν να έφτυνα κατάμουτρα την ελευθερία, την οποία κερδίσαμε, με κατακόμβες νεκρών ηρώων μας, με παγκόσμια ακτινοβολία.  

Θα ήταν σαν να παρέδιδα τον πολιτισμό μας, που έχουμε αναπτύξει, την ευημερία που έχουμε αποκτήσει.

Οι Έλληνες η Ελλάδα και ο Ελληνισμός, δέχεται μια πρωτοφανή, σε μέγεθος και φρίκη γενοκτονία,  με τα ίδια χαρακτηριστικά με την γενοκτονία των προγόνων μας από τον χριστιανισμό, με την δική μας συγκατάθεση του πιστού, ανθρωπιστή, πολιτισμένου!!!

Για αυτό δεν θα παραδώσω τίποτα για αυτά που έδωσαν την ζωή τους οι πρόγονοίς μας.

Θα ήταν σαν να ξεπουλούσα την χώρα μου, την πατρίδα μου.

Κι η χώρα μου, η πατρίδα μου και η φυλή μας, δεν είναι προς πώληση».

ΘΑΝΑΤΟΣ Δ (2)

 Και λίγο απόσπασμα από τον μεγάλο πατριώτη…

 O Περικλής Γιαννόπουλος για την Μακεδονία

«Ντροπή Σας να συζητᾶτε με τoν Σκυλόφραγκο ἂν ἡ Μακεδονική Σας Γῆ εἶνε Δική Σας Γῆ.

Καi να τoν πείσῃς, δeν τoν πείθεις τo Λῃστή.

Ἢ μόνος του ἢ μὲ Σμπίρους βαλτους θα προσπαθήσῃ να Σᾶς πάρῃ κάθε Γῆ.
Οἱ Πολιτισμοι που Σᾶς ἔμαθαν οἱ Δασκαλοτσούσιδες νὰ προσκυνᾶτε μπρούμυτα, Σᾶς καμπανίζουν κατάμουτρα με ἄγρια χαστούκια: Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.

Και εἶνε ἀνήθικον και ἄσκοπον και το να Σᾶς δώσουν και το να δεχθεῖτέ τι.

Και να Σᾶς δώσουν, ἂν εἶσθε Σάπιοι, ὁ πρῶτος Δυνατος θα Σᾶς το πάρῃ.

Το Ἠθικον εἶνε ἂν εἶσθε Σάπιοι, να Σᾶς ξεπατώσουν και καθαρίσουν τη Γῆ.

Φυλᾶτε τη Γῆ Σας και την Τιμή της, μόνο με Σπαθί.

Πάψετε Σαπιοδάσκαλοι και Σαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να ἐξευτελίζετε τη Φυλή.

Πάψετε Παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το ΣΠΑΘΙ.

Τα πάντα στη Ζωη -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτῶνται με το ΣΠΑΘΙ.

Και ἔτσι εἶνε και μόνο ἔτσι ΠΡΕΠΕΙ να εἶνε.»

“Έκκληση προς το Πανελλήνιο Κοινό, 1907”

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to Κάποιοι ήξεραν και ξέρουν, τον ρόλο του ΝΑΤΟ και του Εβραιοχριστινισμού, των παγκόσμιων δολοφόνων, FED παγκόσμια τράπεζα Ευρωπαϊκή ένωση, απλά ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερά πριν την ώρα τους.

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ
      ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ
      ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ …
      .
      .
      .
      ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ
      .
      .
      .
      ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ :
      .
      ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΝΤΡΩΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΤΑΝΗ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ
      .
      ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ,
      .
      ΕΓΓΥΗΘΕΙ ( ΝΟΜΙΜΑ ) ΟΤΙ ΑΜΕΤΑΚΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ
      .
      ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ
      .
      ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ,
      .
      ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
      .
      ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΙΖΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ,
      .
      ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ .
      .
      ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ – ΟΥΔΕΙΣ –
      .
      ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΘΕΣΗ
      .
      ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ – Μ Ο Ν Ο –
      .
      .
      .
      Γιώργος Κασιμάτης – Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=fLyLDar4vN8
      .
      Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβ 2018
      .
      ΣΧΟΛΙΟ
      .
      σταυρουλα ραϊκου
      .
      .
      ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
      .
      ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
      .
      ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      .
      ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
      .
      .
      ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ
      .
      .
      ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΕΙ ………..
      .
      .
      .
      ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
      .
      ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΣΑΝ
      .
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
      .
      ΠΟΥ Ή ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
      .
      Ή ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ
      .
      ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ……
      .
      .
      .
      .
      .
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΕΡΟΒΑΤΕΙΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΛΕΘΡΟ
      .
      .
      http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/08/%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3-%CE%94-2.jpg?resize=640%2C480
      .
      .

      «Η ΑΠΑΤΗ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ Ε.Ε. ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.»
      .
      .
      http://arxaiaithomi.gr/2018/01/06/%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%cf%84%cf%85%cf%86%ce%bb%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%80/
      .
      Το παραπάνω αρθρο
      .
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ !
      .
      .
      .
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ,
      .
      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΕΙ ,
      .
      ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ,
      .
      ΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ,
      .
      .
      .
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΕΡΟΒΑΤΕΙΤΕ
      ΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙ
      ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ,
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΛΕΘΡΟ ,
      ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ
      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ,
      ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ………………
      ΧΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,
      ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ !
      ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
      ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
      http://arxaiaithomi.gr/

      http://arxaiaithomi.gr/2018/08/25/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B1/

      .
      .
      .
      .
      .
      .
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η –
      .
      .
      .
      – Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε – ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      .
      .
      .
      .
      .

      • .
        .
        .
        .
        .
        Μπόρις Τζόνσον: Κοιτάξτε τον εξευτελισμό της Ελλάδας.
        .
        .
        .
        .
        27 Αυγούστου 2018
        .
        .
        https://hellas-now.com/wp-content/uploads/2018/08/mporis-tzonson-koitaxte-ton-exeytelismo-tis-elladas-i-tragodia-ton-ellinon-itan-oti-696×328.jpg



        Ιδιαίτερα αιχμηρός στις αναφορές του για την Ελλάδα ήταν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, και υπέρμαχος του Brexit, Μπόρις Τζόνσον.
        .
        Με αφορμή την επίσκεψή του στη χώρα μας και τις συνομιλίες που είχε, ο υπέρμαχος του Brexit έγραψε ένα άρθρο στην «Telegraph» για το ευρώ, την κρίση και τι είδε στην Ελλάδα.
        .
        Όπως αναφέρει ο Τζόνσον, «μπορεί βλέποντας τις πολύβουες μαρίνες και τα γεμάτα εστιατόρια, να έχεις πειστεί ότι η κρίση του ευρώ έχει φτάσει στο τέλος της.
        .
        Ότι ο καλός κύριος Ντράγκι της
        Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας βρήκε τη λύση, το ευρώ πλέον είναι υγιές, και οι χώρες της Μεσογείου είναι στον δρόμο της ανάκαμψης. Και τότε ίσως αναρωτηθείς αν έχουν δίκιο όταν λένε ότι ότι η προσωρινή ανάκαμψη του ευρώ αποδεικνύει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να ποντάρει στο να μείνει πιστό στις Βρυξέλλες, κάνοντας ακριβώς ότι μας πει η ΕΕ, ακόμη κι όταν δεν θα έχουμε επιρροή στις όποιες αποφάσεις.
        .
        Αν αυτό το συμπέρασμα σου μετά από μία εβδομάδα στο ήλιο, τότε ήπιες πολλή ρετσίνα. Η κρίση του ευρώ είναι μακριά από το να τελειώσει. Το ενιαίο νόμισμα παραμένει καταστροφικό και είναι πολύ πιθανό μία μέρα να καταρρεύσει».
        .
        Συνεχίζοντας ο Βρετανός πρώην υπουργός βάζει στην εξίσωση και την Ελλάδα: «Η περίπτωση της Ελλάδας αποτελεί μάθημα για την τρέλα κάθε χώρας που επιτρέπει να δέχεται μπούλινγκ από τους διαπραγματευτές της ΕΕ.
        .
        Αν οδηγήσεις σε οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική πόλη μακριά από τα τουριστικά σημεία, θα δεις σε κάθε κτήριο που έχει μπει λουκέτο και σε κάθε σπασμένο τζάμι την απελπισία και την απόγνωση της ελληνικής βιομηχανίας, η οποία σε τρία χρόνια, από το 2010 γνώρισε μείωση από 80.000 εργοστάσια, σε 57.000.
        .
        τα γκράφιτι στους τοίχους μπορείς να δεις την οργή μιας χαμένης γενιάς νέων ανθρώπων που ακόμη αισθάνονται ότι δεν έχουν καμία ελπίδα να βρουν δουλειά. Η ανεργία είναι ακόμη στο 20%, η οικονομία είναι ακόμη 25% χειρότερη από το 2008 και υπάρχει ένα απίστευτο 35% ανθρώπων που ζουν στην απόλυτη ανέχεια».
        .
        Ο Τζόνσον το πάει ακόμη παραπέρα: «Η τραγωδία των Ελλήνων ήταν ότι ποτέ δεν είχαν τα κότσια να πουν στους Ευρωπαίους αξιωματούχους να πάνε στα τσακίδια».
        .
        Τονίζει δε ότι «όταν η Ευρώπη αποφάσιζε να επιβάλει το μνημόνιο στην Ελλάδα, δεν σκεφτόταν τη χώρα και τους πολίτες της.
        .
        Σκεφτόταν μόνο την ΕΕ.
        .
        Έτσι η Ελλάδα βρέθηκε στην τρομακτική θέση να διαπραγματεύεται με ανθρώπους που δεν νοιάζονταν για τα συμφέροντά της,
        .
        αλλά θεωρούσαν ότι θα ήταν πολιτικά χρήσιμο να κάνουν την Ελλάδα παράδειγμα για τις υπόλοιπες χώρες,
        .
        και με το να κάνουν τη χώρα να υποφέρει θα απέτρεπαν οποιονδήποτε μελλοντικά
        .
        θα έμπαινε σε πειρασμό να διαφοροποιηθεί από τις Βρυξέλλες».
        .
        Στη συνέχεια αναφέρει ότι δέκα χρόνια μετά την έναρξη της κρίσης, το πρότζεκτ της ΕΕ να σώσει το ευρώ με κάθε αντίτιμο πέτυχε,
        .
        και ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον μία οικονομική αποικία της Γερμανίας,
        .
        με οικονομία όμως που βρίσκεται καταχρεωμένη.
        .
        «Κοιτώντας στη Μεσόγειο, θα δεις στοιχεία της ίδιας ιστορίας.
        .
        Πώς το ευρώ όχι μόνο απέτυχε στον σκοπό του, αλλά κατέληξε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό για το οποίο προοριζόταν»,
        .
        λέει.
        «Κοιτάξτε τον εξευτελισμό της Ελλάδας, μέλους της ΕΕ, και αναρωτηθείτε πώς θα νομοθετήσει η Ένωση με τον Ηνωμένο Βασίλειο εκτός, όταν δεν θα μπορούμε πια να να κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από το βάρος αυτών των κανονισμών.
        .
        Η ελληνική ταλαιπωρία συνεχίζεται και το μάθημα είναι ξεκάθαρο. Όπως εξήγησε ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης, η τραγωδία των Ελλήνων ήταν ότι ποτέ δεν μπόρεσαν να πουν στους Ευρωπαίους να πάνε στα τσακίδια.
        .
        Δεν μπόρεσαν ποτέ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να τρέξουν την οικονομία προς όφελος των ψηφοφόρων.
        Αυτό θα ισχύσει και για τη Βρετανία. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ένα ιστορικό λάθος και να μετατρέψουμε τη χώρα μας σε κάποια που απλά θα δέχεται εντολές από τις Βρυξέλλες, χωρίς λόγο στις αποφάσεις και τους κανονισμούς.
        .
        Με παράδειγμα την Ελλάδα, αναρωτηθείτε:
        .
        Η ΕΕ θα δρα προς όφελος δικό μας και της Βρετανίας ή της ίδιας της Ένωσης; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Είναι γραμμένη σε γκράφιτι σε όλη την Ελλάδα.
        .
        Γιατί, λοιπόν, προτείνουμε να μετατρέψουμε το Ηνωμένο Βασίλειο στον παντοτινό μαλ… των Βρυξελλών;»
        .
        καταλήγει ο Τζόνσον.
        .
        .
        crashonline.gr
        .
        https://hellas-now.com/mporis-tzonson-koitaxte-ton-exeytelismo-tis-elladas/
        .
        .
        ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η –
        .
        .
        – Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε – ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
        .
        .
        .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>