«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!

ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΛΑΣ

PD Dr-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

             19.08.2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΡΥΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ

ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΣΠΟΓΓΕΙΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ….

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ακουσον, Ακουσον!!!

Αυξηθηκε η ζητηση για δικαιωματα εκπομπης ρυπων, που οδηγησε και στο νέο ρεκορ ( 18 Ευρω ανα τονον) των δικαιωματων εκπομπης διοξειδιου του ανθρακα με αποτελεσμα την ακομη μεγαλυτερη αυξηση των ηδη υψηλων λειτουργικων κοστη των λιγνιτικων μοναδων της ΔΕΗ.

Για να παραμεινουν οι μοναδες αυτές ανταγωνιστικες, δηλαδη βιωσιμες.

Ο συμβουλος της ΔΕΗ, η γνωστη στον γραφοντα από την εποχη των δραστηριοτητων του στην γερμανικη βιομηχανια Υδρογονανθρακων, επιχειρηση Μεγαλοαπατης «McKinsey», θα εισπραξει από τους ηλιθιους της ΔΕΗ και κατ’ επεκταση από τους πελατες αυτης,, για τις «προκλησεις βιοσιμοτητας», κορο’ι’διστικα μεγαλα χρηματικα ποσα.

Αυτό που μεχρι σημερα γνωριζουν οι ανθρωποι είναι «μονο» ενδειξεις για μια πιθανη αλλαγη του κλιματος και τιποτε άλλο.

Μονο η αυξηση της ποσοτητας διοξειδιου του ανθρακος στην γηινη ατμοσφαιρα δεν μπορει να μεταβαλλει το ισχυον κλιμα.

Ποιος μας λεγει ότι σημερα δεν ζουμε σε μια ενδιαμεση φαση του τελευταιου παγετωνα, με ενδιαμεσο θερμο κλιμα;

Οι ετσι ονομασθεισες κλιματολογικες μεταβολες ‘η αλλαγες που παρατηρουνται τα τελευταια χρονια, δεν εχουν καμμια σχεση με την παραγωγη διεξειδιου του ανθρακα από ανθρωπινες δραστηριοτητες.

Οι μεταβλες αυτές μπορει να προερχονται.

  1. από μεταβολες που οφειλονται σε ηλιακους παραγοντες, δηλαδη στο ολικο ποσο της ηλιακης ακτινοβολιας που φθανει στην επιφανεια του πλανητη μας και που μπορουν από την πλευρα τους να προερχονται λογω μεταβολων της ηλιακης ακτινοβουλιας από μεταβολες της θερμοκρασιας ‘η της καταστασης που επικρατει στον Ηλιο μας και από μεταβολες στην διαπερνατικοτητα των ακτινων στο συμπαν, όταν εμφανιστουν ενδιαμεσα κοσμικα νεφη με αερια και σκονη.

  1. από μεταβολες στους γηινους κλιματοογικους παραγοντες, δηλαδη από την κατανομη επι της γηινης επιφανειας των ηλιακων ακτινων, λογω μεταβολων στην γηινη τροχια γυρω από τον Ηλιο μας, λογω μεταβολων στην διαπερνατικοτητα των ηλιακων ακτινων στην γηινη ατμοσφαιρα, λογω των γηινων μαγνητικων πολων από τις μετακινησεις του γηινου φλοιου ως προς τονν γηινο πυρηνα, λογω μετακινησεων των λιθοσφαιρικων πλακων και λογω μεταβολων στην κλιματολογικη ζωνη από επιδρασεις στην διαμορφωση της γεωγραφιας της γηινης επιφανειας από ανθρωπινες δραστηριοτητες.

Η αυξηση από τους ανθρωπους της παραγωμενης ποσοτητας διοξειδιου του ανθρακος μεταξυ το 1860 και 2018 κατά 100.000.000.000 τονους (ηποσοτητα αυτή αυξανεται ετησιως κατά περιπου 7.000.000.000 τονους) δεν μπορει να είναι η αιτια για τις ετσι ονομασθεισες κλιματολογικες αλλαγες, διοτι από τον φυσικο δρομο, δηλαδη από τα σημερα πανω από χιλια ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μας και από την σηψη των φυτων διοχετευονται στην γηινη ατμοσφαιρα κάθε χρονο 200.000.000.000 τονοι διοξειδιου του ανθρακος, δηλαδη 30 φορες μεγαλυτερη ποσοτητα από αυτην που παραγει ο ανθρωπος.

Αυτο μονο οι υπευθυνοι της ενεργειακης πολιτικης της Ελλαδος και της ΔΕΗ, που πασχουν από σπογγειομορφη εγκεφαλοπαθεια, δεν είναι σε θεση να το κατανοησουν!

Οι ποσοτητες διοξειδιου του ανθρακος από ανθρωπινες δραστηριοτητες και από τα φυσικα φαινομενα που καταληγουν στην γηινη ατμοσφαιρα επιστρεφουν με τις βροχες στην γηινη επιφανεια και με ενωσεις με αλλα ορυκτα χρησιμοποιουνται από τους μικρο-οργανισμους, κοκκολιθους και φυκιων και κορραλιων για την κατασκευη των μικροσκοπικων τους κελυφων.

Με την διαδικασια αυτή το διοξειδιο του ανθρακος δεν μπορει να επιστρεψει στην γηινη ατμοσφαιρα διοτι αυτό ενωθηκε σε τριοξειδιου του ασβεστιου.

Το ατομο του ανθρακα στο διοξειδιο του ανθρακος συμβαλλει συνεπως στις ομαλες κλιματολογικες συνθηκες της Γης και διατηρει το κλιμα στον πλανητη μας σταθερο.

Είναι ένα μεγαλο κλοπημαιο και εγκληματικο Ψευδος ότι η ανθρωποτητα βρισκεται μπροστα σε ένα ρεαλιστικο και πολύ δυσκολο κλιματολογικο προβλημα που πρεπει να λυθει ευθετα, δηλαδη με τεραστιες δαπανες, δηλαδη με πολλα εκατοστα από το παγκοσμιο μικτο κοινωνικο εισοδημα.

Εννοιες ως π.χ. Αιτια-Επιδρασεις, Δαπανες-Χρησιμοτητα, Κλιματολογικη Τραπεζα, Συστηματα Ασφαλειας του Κλιματος, Προληπτικα Μετρα, Απανθρακοποιηση των Μηχανισμων της Βιομηχανια και της Οικονομιας,

Ευρωπα’ι’κο Χρηματιστηριο Ρυπων, Ενεργειακο Χρηματιστηριο της Λειψιας κλπ. είναι για αποπροσανατολισμο και για εκφοβισμο των ηλιθιων.

Σε λιγο θα «χρηματοποιηθει» και ο αερας της ατμοσφαιρας, όπως εγινε με το ποσιμο νερο της υδροσφαιρας, που αναπνεουν οι ανθρωποι.

Στο σημειο αυτό ας μην ξεχασουμε και τον αποθανοντα κ. Ζβιγκνιεφ Βρεζινσκι, συμβουλου εθνικης ασφαλειας του πρωην Προεδρου των ΗΠΑ Τσιμι Καρτερ:

«Η Τεχνολογια θα δωσει στους ηγετες των μεγαλων κρατων μια σειρα τεχνικων μεθοδων, που θα γνωριζει μονο ένα μικρο μερος των δυναμεων ασφαλειας για την εκτελεση μυστικων πολεμων…Τεχνικοι μεθοδοι για την μεταβολη του καιρου και κλιματος θα χρησιμοποιηθουν για να δημιουργηθουν στις χωρες που δεν υποκυπτουν στους εκβιασμους, Αμβροσιας και Ξηρασιας κατά τετοιο τροπο ώστε αυτές κατω από την απειλη της πεινας να υποκειπτουν».

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου του θέματος, ή αποσπάσματος, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

Μοιραστείτε το!

7 comments to ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

    ΤΟ «ΕΥΑΓΕΣ ΙΔΡΥΜΑ» ΤΩΝ ROTHSCILDS ΠOY ΔIOIKEI ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ…

    Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .

    BINTEO
    ——————–

    https://4.bp.blogspot.com/-6BQ0Jk4_xHI/WgGO4kQwwgI/AAAAAAAAa4c/IyPOmalJ-REk63hD46N9PzuQkoRUFdQAwCLcBGAs/s640/TRAPEZA%2BELLADOS%2BIDIOTIKH%2BETAIRIA.jpg

    «Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του» έλεγε τον 18ο αιώνα ο ψευδοεβραιος σιωνιστής Amschel Mayer Rothschild, ιδρυτής της ισχυρότερης οικονομικά οικογένειας του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος..

    Ποιος ελέγχει άραγε την κεντρική μας τράπεζα;

    Ποιοι είναι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος; Ποιος γνωρίζει του Μετόχους της ΤτΕ εκτός το Ελληνικό Δημόσιο το οποίο είναι και το μόνο που κοινοποιείται και δεν ξεπερνά το 5%;; (!!!) ΚΑΝΕΙΣ ! Η ΤτΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ !

    Είναι μια Ανώνυμη Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, στην οποία η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 9% !

    Επιπλέον προβλέπεται ότι η Συμ. Του Ελλ. Δημοσίου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ το 1/3 του συνόλου των μετοχών !!! Δηλαδή το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤτΕ !!!

    Όπως ορίζει το άρθρο 48 του καταστατικού της ΤτΕ, κανείς απ’το Ελληνικό Δημόσιο δεν δύναται να ερευνά τα βιβλία της κεντρικής μας Τράπεζας ή των υποκαταστημάτων της..!! Κράτος εν κράτει δηλαδή…!

    Σήμερα διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ο Στουρνάρας, ο οποίος συμπτωματικά (…) πέρασε απ’την λέσχη Μπίλντερμπεργκ πριν διοριστεί…
    .
    .

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=yn2Zwbi0iCs
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοε 2014
    .
    .
    .
    ——————————————————————–\
    .
    .
    George Kotzampasakis Πριν από 3 χρόνια
    .
    .
    …ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΛΑΒΔΙΩΤΗΣ – ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ (04 ΜΕΡΟΣ) :…
    ” Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ(2015), ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΣ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ “ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ ” ΑΠΟ ΤΟ 2010:..”.
    ΑΚΟΥ ΛΑΒΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΟΥΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΣΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ….
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΧΥΘΗΚΑΤΕ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ/ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ..ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΗΛΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΩΝ….
    ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΙΚΟΙ & ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ,ΩΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΜΙΑΣ ΜΟΧΛΕΥΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ..ΑΠΟ ΤΟ 1975-
    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΛΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ(ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΗΣ-ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ) ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΑΣ,ΤΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΩΔΥΣΤΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ…
    μιας ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΠΛΑ…ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ “ΓΡΑΝΑΖΙΑ”…ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΕΞΙΟΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ….
    …ΟΤΑΝ ,ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ 2010 Ο ΧΡΕΟΚΡΑΤΗΣ Γ.Α.Π. ,
    ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ “Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ”…ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΑ….ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ,ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟ 1975-2010…
    ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΛΛΕΣ 4 ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ,
    ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 200 ΕΤΗ…1824..1864..1897…1932…2010…!!!…ΑΡΑ,ΕΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΑΚΟΜΗ ,ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΕΩΣ ΤΩΡΑ…!!!…ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ 4 ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ …ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ….ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ…;;;;…
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ …!!!!!
    ΑΡΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ,ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ,ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    (ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΛΠ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ
    ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ/ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΡΙΣΗΣ..ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ…
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ…ΑΠΟ ΤΟ 1975…!!!!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ Α Τ Ο Κ Ο ΧΡΗΜΑ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΑΘΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ …
    ΑΡΑ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΟΥ,ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΕ…ΑΠΟ ΤΟ 1975…!!!
    ΕΤΣΙ,ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΕΓΕΡΤΙΚΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΟ 2010, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΟΧΛΕΥΜΕΝΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ…
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ 25 ΝΕΟΥΣ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΘΕ 3-ΜΗΝΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε. ” & “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.”…

    ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΘΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ…ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ 1350 ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ , ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821,Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ , ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΜΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ ΜΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ…”

    … ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, 2 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ” ,ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” ΚΑΙ Η “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ..

    ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,,,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Α.Ε.” ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩ….ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”..ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”….

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ , ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΟΎΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ..ΜΕ “ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ” …!
    … ΣΥΝ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… ΣΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΕΡΑ
    … ΣΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ Η’ ΙΣΟΒΙΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΣΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ
    …. ΣΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΤΟΚΑ ΓΙΑ “..ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..”,ΑΠΟ ΤΟ 1949…ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ….!!!! ΣΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ….ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΣ , ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ & ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΒΑΛΥΡΑΚΗ,ΣΑΜΑΡΑ…κλπ …. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ , ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ..
    ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΥ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ…!!!!!!!!!!!…
    ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΟΥ,ΤΩΡΑ…;;??;;??;;

    … Η’ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ…;;;??;;;??;;;;??……!!!

    … ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ 1350 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕ ,ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΙΚΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…!!!!!

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΑΝΑ, (..ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1932- 1966..ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ,ΤΟ 1967, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΝΑΞΙΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ,ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΤΑΡΡΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ , ΜΙΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ
    ..ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ & ΚΥΤΑΡΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΜΙΝΩΙΚΑ…ΑΠΟ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ…!!!)

    ..ΤΟ 1975, ΝΑ ΣΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΡΑΧΜΗΣ & ΜΕΤΑ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩ,ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΝΟΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ 1350 ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΥ,(..LOOSE MONEY SUPPLY), ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ , ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1975-2010 (ΕΠΑΝ)ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ…ΣΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΜΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ,

    ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ…. (..ΟΤΕ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ,ΣΠΙΡΤΑ,ΕΥΔΑΠ,ΔΕΗ ,ΕΘΝΙΚΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ κλπ ) Η’ ΑΠΛΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ ΤΗ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΦΘΗΝΑ ΩΣ ΜΑΥΡΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΑΓΩΓΗ,ΕΝΩ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΦΕΙΔΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ….ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ ΜΑΣ…!!!!!!

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΤΕ &’ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΠΑΡΗΓΑ,ΔΑΜΑΝΑΚΗ…ΚΛΠ…ΜΙΖΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΟΥ

    .. .ΨΗΦΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ,ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ,ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

    … ΨΗΦΙΖΕΣ ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΑΕΡΓΟΙ(ΣΑΜΑΡΑΣ) ,ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ,ΚΟΚΑΙΝΟΜΑΝΕΙΣ,ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ,ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΟΜΑΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
    … ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ-ΥΠΟΣΧΕΣΗ-ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ…ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ….ΠΑΝΤΑ ΝΩΘΑ.. ..ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΑΣΤΑ

    ΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΥΠΟΥ “GOVERNMENT OF WASHINGHTON”…ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΟΒΡΥΑ ΠΑΤΡΩΝ ,ΕΤΣΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣ “ΝΟΜΙΚΗΣ” ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ

    .. .2 “ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΙΣΤΗΣ” ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΗΜΗ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΣΟΥ…ΤΟΣΟ , ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΑΖΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ

    … ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ-ΑΓΑΘΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΟΥ.. ΑΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η’ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΕΞΑΛΕΙΨΗΣ….ΚΑΙ ΜΟΝΟ….!!!!

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΟΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ -…ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, –

    …ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ… -…ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΠΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΙΝΗΤΟ Η’ ΑΚΙΝΗΤΟ (ΑΜΑΞΙ,ΣΠΙΤΙ ΚΛΠ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ,ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…ΛΟΓΩ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ…ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΛΙΚΗ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ-ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ & ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΟΝΟ ……ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ…..!!!!!!!!

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ , -..ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΟΥ (ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ , ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ..) –
    ..ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΑΣΥΛΙΕΣ &’ Τ Ο Σ Ε Σ ΑΛΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ Η ΧΩΡΙΣ… –

    …ΣΥΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΠΙΣΤΟΙ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ “ΕΞ-ΕΛΙΧΘΟΥΝ.”….ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ …ΕΝΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΣ , ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ,ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ,ΕΚΡΙΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ”

    …ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ,ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ..”…. ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 1350 ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ…;;;; ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ

    …. ΔΗΛΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΞ’ΑΡΧΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ 1350 ΚΑΙ ΤΑ πολυεθνικά ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ,ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΧΑΡΤΙΑ ,ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΑ…ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΧΛΕΥΜΕΝΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΓΚΗΣ…!!!!

    ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΩΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟ ΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ….& ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΡΙΣΗΣ….!!!!…

    ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΟΡΟ,ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ……. ….ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΜΑΖΑΣ(152.040 ΑΤΟΜΑ) ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ…ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ , ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ….ΒΑΣΕΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 50,1%….ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,νόμο Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΑΙΟ….!!!!!!!

    ΚΑΤ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ…ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ,ΜΕ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ…ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝ…ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ….

    ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ “CAPITAL CONTROL” ΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΟΥ….ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…(TIGHT MONEY SUPPLY ).. ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α,Ε. ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ…..!!!! .

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ….ΣΤΟ 50/50%….ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ “ΣΤΑΣΙΜΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ”…ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010… (..ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ…ΛΟΓΩ ΜΟΧΛΕΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ …)

    … ΔΗΛΑΔΗ ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ.., ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗ ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ “ΣΩΤΗΡΙΑΣ “ΜΑΣ…ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ….ΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ…. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 1941…ΕΚΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΑΠΟ 10 δρχ. ΤΗΝ ΦΡΑΤΖΟΛΑ ,ΣΕ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΗΝ ΦΡΑΤΖΟΛΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 3 ΕΤΗ(1944)….!!!!!!!!!!!…..

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΣΟΥ , ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΣΟΥ ,ΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ…. ΕΝΩ ΟΙ 1350 ΜΙΖΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ….Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ…ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΕ… Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ : ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ . ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η’ ΟΧΙ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΑΓΟΥΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩ 6 ΣΗΜΕΙΩΝ : – ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΕΝΤΟΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΑΠΟ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ (ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ,ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ) , ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Ε. – ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ (1350 ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΝΩΣΤΟΙ-Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ..), ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ , ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ… -ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ., – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ,ΤΩΝ 40.000 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ,

    ΟΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ,ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΜΝΗΜΗ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ. – ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ , ΑΠΟ “ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ” ΣΕ ΜΙΝΩΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ., – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ -ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

    ΕΙΝΑΙ : Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ, Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ,Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠ’ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ
    ….. ΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ : Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ Η ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΟΥ
    ….. 15.000 ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΡΚΟΥΝ, ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ,ΠΟΤΕ….;;;;;;;;???????????…

    George Kotzampasakis Πριν από 3 χρόνια
    …Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΑ ΜΟΧΛΕΥΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.”…ΩΣΤΕ ΑΝΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΕΝΤΟΚΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩ,ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΤΟΚΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ,μιας ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΜΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ…!!!

    George Kotzampasakis Πριν από 3 χρόνια
    ….Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ… ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ..ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ , ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ….!!!!

    Πάνος Σαλονικιός Πριν από 2 χρόνια
    ολες οι τραπεζες παγκοσμια λειτουργουν ως μια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ROTHSCHILDS ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΣΧΟΛΙΟ
    .
    Thales19 Αυγούστου 2018 – 11:08 π.μ.

    Το παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο κατεστημενο απαξ και εδραιωθηκε(ιδιως οταν σταδιακα κατηργησε τον κανονα χρυσου και την κρατικη ιδιοκτησια των Κεντρικων Τραπεζων) χρησιμοποιησε πολλους παραπλανητικους μυθους και ισχυρισμους.

    Ενας απο αυτους ,ο ποιο διαδεδομενος που διδασκεται και στα Πανεπιστημια δικην προπαγανδας ειναι ο μυθος της Ανεξαρτησιας των Κ.Τ.

    Μερικες ενστασεις και παρατηρησεις πολυ-πολυ συντομα επ αυτου!…

    1)Η ανεξαρτησια των Κεντρικων Τραπεζων ειναι μια νομισματικη αρετη που ερχεται απο το παρελθον.
    Απο την εποχη του κανονα χρυσου οπου η ανεξαρτησια της ΚΤ ηταν αυτοματα και de facto επιβεβλημενη απο την προσφορα και την ζητηση των αγαθων και των υπηρεσιων της οικονομιας αλλα και την διεθνη διακυμανση του χρυσου που ηταν η νομισματικη βαση του χρηματος…..

    2)Οταν οι Κ Τ κατηργησαν (οπως τον κατηργησαν)τον κανονα χρυσου το γεγονος αυτο απο μονο του σημανε το de jure χρημα που με την σειρα του σημανε στην καλυτερη περιπτωση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ απο την πλευρα της διοικησης.

    Συννομη μεν παρεμβαση δε!!!

    Ενω με τον κανονα χρυσου οι παρεμβασεις της διοικησης ηταν σχεδον αδυνατες η και περιορισμενες με το ανεξελεγκτο νομικο χρημα καταναγκαστικης κυκλοφοριας ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ η εξαρτηση των ΚΤ απο τις αμφιλεγομενες ενιοτε αποφασεις της διοικησης και οχι απο της διακυμανσεις της αγορας (δικην φυσικου νομου)!!!

    Τι δεν καταλαβαινουμε???….

    3)Ενω οι Κ.Τ εγιναν με την βουλα εξαρτωμενες αρχισαν να διαλαλουν οτι ειναι ανεπιτρεπτο να δεχονται παρεμβασεις απο τις εκλεγμενες κυβερνησεις που ειχαν δημοκρατικα και συνταγματικα αυτο το δικαιωμα και διακονουσαν την χρηση της ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    Η δηθεν ανεξαρτησια των τραπεζων στην ουσια ηταν (και ειναι) συνθημα για την ασυδοσια των ιδιωτων μετοχων αλλα και των διορισμενων διοικησεων!!……

    4)Αν στα παραπανω εξωφρενικα προσθεσουμε το γεγονος οτι το μετοχολογιο των περισσοτερων ΚΤ ανα τον κοσμο με πρωτη την δικη μας ΤτΕ την FED την ΕΚΤ κλπ συνισταται απο εντελως ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ τοτε για ποια ανεξαρτησια μιλαμε οταν οι κυριαρχες υποτιθεται εκλεγμενες κυβερνησεις ΔΕΝ μπορουν να ελεγξουν τις τραπεζες αυτες????
    Τι εγγυησεις δινουν οι ομιχλωδεις μετοχοι αυτων των τραπεζων και τι εμπιστοσυνη να εχει ο λαος στους διορισμενους directors white collars εστω και με την συμμετοχη των κυβερνησεων οταν αυτοι διαχειριζονται τρισεκατομμυρια και εμμεσα αναριθμητα σκιωδη παραγωγα??????…..
    5)Το φαρμακο νομιζω οτι θα πρεπει να αποτελειται απο ενα μιγμα πολιτικων που να στοχευουν πρωτον στον περιορισμο των ολιγαρχικων κομματικων παρεμβασεων των κυβερνησεων με την θεσπιση αμεσοδημοκρατικων πολιτειακων συστηματων τυπου Ελβετιας και ταυτοχρονα την ΑΝΑΛΗΨΗ της διαχειρισης και της ιδιοκτησιας των ΚΤ απο τα κρατη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η τις συσσωματωσεις αυτων.
    Η νομισματικη λειτουργια ειναι ο στηλοβατης της λαικης κυριαρχιας και ειναι ανεπιτρεπτο να λειτουργει υπο αμφιλεγομενα ιδιωτικα σχηματα.

    Ειναι ακριβως το ιδιο και ισως χειροτερο απο το να αναθεσουμε την εξωτερικη πολιτικηη την αμυνα σε ιδιωτικες εταιρειες.

    ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    Μη τα μπερδευουμε!!!

    Ταυτοχρονα θα μπορουσε να θεσπιστει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ χρηματοδοτησης των κρατων απο τις εμπορικες τραπεζες και ταυτοχρονα να επιτραπουν στοχευμενες χρηματοδοτησεις σε αυτα κατευθειαν απο τις ΚΤ και κατα πολυ μικρο ποσοστο του ΑΕΠ(πχ 20%).

    Μεχρι εξαλειψεως του κρατικου δανεισμου.

    Τα κρατη εχουν δυνητικα τοσους πορους και δυνατοτητες που χρειαζονται πολυ λιγη εως καθολου χρηματοδοτηση!!!

    Ειναι σαφες οτι τα ασυληπτα εσοδα των εμπορικων τραπεζων δια του τροπου αυτου θα συρρικνωθουν ακαριαια και η λειτουργια τους θα επικεντρωθει στην χρηματοδοτηση της πραγματικης οικονομιας και μονο.

    Υπο την επιβλεψη και μιας πραγματικης επιτροπης ανταγωνισμου θα προσθετα.

    http://oimos-athina.blogspot.com/2018/08/rothscilds-oy-ioikei.html
    .
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………………………..

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ :
      .
      .
      .
      .

      Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012
      ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ

      ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
      ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ROTHSCHILDS ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ

      Με το που μπάνεις στην ιστοσελίδα της τράπεζας της Ελλάδος βλέπεις το σήμα της και καταλαβαίνεις που ανήκει:

      Ότι δηλαδή δεν είναι Ελληνική αλλά ανήκει στους διεθνείς τοκογλύφους τραπεζίτες που έφτιαξαν τον μηχανισμό για να ύποδουλώσουν τις χώρες της Ευρώπης: Το ευρωσύστημα

      Δεν υπάρχει Ελληνική σημαία, αλλά μόνο τα αστέρια της ΕΕ.
      Ένα εύγλωτο απόσμασμα στο κεφάλαιο ” Ενημέρωση Μετόχων” – 1 – *
      αποκαλύπτει την ταυτότητα της Τράπεζας:

      «… Κατά το άρθρο 1 του Καταστατικού, η νέα τράπεζα είναι ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία Τράπεζα της Ελλάδος και με έδρα την Αθήνα. … Τα άρθρα 8,9 και 10 του Καταστατικού ρύθμισαν ως εξής τα σχετικά με την κεφαλαιοδότηση του ιδρύματος: Το μετοχικό του κεφάλαιο ορίστηκε σε 400.000.000 δραχμές κατανεμημένες σε 80.000 μετοχές αξίας 5.000 δραχμών.

      Το κατέβαλε η Εθνική Τράπεζα, η οποία το ανέλαβε ολόκληρο σύμφωνα με του όρους του άρθρου 2 της σχετικής συμβάσεώς της με το Ελληνικό Δημόσιο. Η Εθνική Τράπεζα εξέδωσε αργότερα αυτό το κεφάλαιο σε δημόσια εγγραφή, με δικαίωμα προτιμήσεως για τους δικούς της μετόχους σε αναλογία δύο μετοχών της Εθνικής προς μία μετοχή της Τραπέζης της Ελλάδος. Η έκδοση του πρώτου τμήματος του κεφαλαίου έγινε σε τιμή 5.000 δρχ. κατά μετοχή, ενώ του δεύτερου και του τρίτου σε τιμή 7.500 δραχμές. Τη διαφορά τη μοιράστηκαν η Εθνική Τράπεζα και το Ελληνικό Δημόσιο…»

      Ναί αλλά στην ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΑΡΛΟΤ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – 2 – * στο ΒΗΜΑ διαβάζουμε ότι: “Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824 ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841»

      Άρα οι Rothschilds είναι από τους ιδρυτικούς και κυρίους μετόχους της Ιδιωτικής Τράπεζας με τον παραπλανητικό τίτλο “Τράπεζα της Ελλάδος” που όπως λέει το καταστατικό της είναι ανώνυμη εταιρία.

      Επίσης στο κεφάλαιο “Η Τράπεζα” – 3 – * διαβάζουμε:

      “Από τον Ιανουάριο 2001 η Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του Ευρωσυστήματος, που απαρτίζεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – 4 – * (EKT)….

      …Έκτοτε η Τράπεζα της Ελλάδος συμβάλλει με τη δράση της στην επίτευξη των στόχων και την εκτέλεση των καθηκόντων του Ευρωσυστήματος, το οποίο χαράσσει και εφαρμόζει τη νομισματική πολιτική στη ζώνη του ευρώ.

      Επίσης στο κεφάλαιο Διοίκηση – 5 – * η μόνη παρουσία του Ελληνικού κράτους είναι στο Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής τρία μέλη που διορίζονται με εξαετή θητεία, με Προεδρικό Διάταγμα, μετά από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, ύστερα από γνώμη του Διοικητή.

      Χρησιμοποιήσαμε όπως βλέπετε, το καταστατικό και τις σελίδες της “Τράπεζας της Ελλάδος” για να μην κατηγορηθούμε ως συνήθως για συνομωσιολογία και για να καταδείξουμε ότι η Τράπεζα η οποία υποτίθεται θα έπρεπε να διασφαλίζει την εθνική νομισματική και άρα οικονομική σταθερότητα, είναι πειθήνιο όργανο των ευρωπαϊκών τραπεζοπιστωτικών κύκλων και άρα ο διοικητής, που διορίζεται με προεδρικό διάταγμα αλλά δεν αναφέρεται ποιός αποφασίζει την εκλογή του, ενεργεί για λογαριασμό των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και όχι του Ελληνικού λαού!!!

      Είναι καιρός, καθώς ο κόμπος έφτασε στο χτένι, να κρατικοποιηθεί η Τράπεζα της Ελλάδος και στην συνέχεια να κόψει το εθνικό μας νόμισμα, την Νέα Δραχμή που θα γίνει η αφετηρία για μια ανθούσα και υγιή Ελληνική Οικονομία.

      http://oimos-athina.blogspot.com/2012/05/blog-post_7899.html

      – 1 – *
      Ενημέρωση Μετόχων
      Η Τράπεζα της Ελλάδος, Κεντρική Τράπεζα της χώρας, ιδρύθηκε με το ν.3424/7.12.1927 (ΦΕΚ Α΄298) με τον οποίο επικυρώθηκε η σύμβαση μεταξύ του Eλληνικού Δημοσίου και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος «Περί παραιτήσεως της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος από του προνομίου εκδόσεως τραπεζικών γραμματίων και περί συστάσεως νέας τραπέζης υπό την επωνυμίαν “Τράπεζα της Ελλάδος”» σε εκτέλεση του από 15.9.1927 Πρωτοκόλλου της Γενεύης, οι όροι του οποίου εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο της Κοινωνίας των Εθνών.

      [Απόσπασμα από την έκδοση της Τράπεζας της Ελλάδος «Τα πρώτα πενήντα χρόνια της Τραπέζης της Ελλάδος 1928-1978», Αθήνα 1978]
      «… Κατά το άρθρο 1 του Καταστατικού, η νέα τράπεζα είναι ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία Τράπεζα της Ελλάδος και με έδρα την Αθήνα. … Τα άρθρα 8,9 και 10 του Καταστατικού ρύθμισαν ως εξής τα σχετικά με την κεφαλαιοδότηση του ιδρύματος: Το μετοχικό του κεφάλαιο ορίστηκε σε 400.000.000 δραχμές κατανεμημένες σε 80.000 μετοχές αξίας 5.000 δραχμών. Το κατέβαλε η Εθνική Τράπεζα, η οποία το ανέλαβε ολόκληρο σύμφωνα με του όρους του άρθρου 2 της σχετικής συμβάσεώς της με το Ελληνικό Δημόσιο. Η Εθνική Τράπεζα εξέδωσε αργότερα αυτό το κεφάλαιο σε δημόσια εγγραφή, με δικαίωμα προτιμήσεως για τους δικούς της μετόχους σε αναλογία δύο μετοχών της Εθνικής προς μία μετοχή της Τραπέζης της Ελλάδος. Η έκδοση του πρώτου τμήματος του κεφαλαίου έγινε σε τιμή 5.000 δρχ. κατά μετοχή, ενώ του δεύτερου και του τρίτου σε τιμή 7.500 δραχμές. Τη διαφορά τη μοιράστηκαν η Εθνική Τράπεζα και το Ελληνικό Δημόσιο…»

      Οι μετοχές της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ονομαστικές και εισηγμένες στην Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. από 12 Ιουνίου 1930.

      Σήμερα, κατόπιν διαδοχικών αυξήσεων, το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος ανέρχεται σε €111.243.361,60 διαιρούμενο σε 19.864.886 μετοχές ονομαστικής αξίας €5,60 εκάστη και το πλήθος των μετόχων της ανέρχεται περίπου σε 19.000.

      Πληροφορίες για ενημέρωση των μετόχων:
      • Τράπεζα της Ελλάδος
      Τμήμα Γραμματείας – Υπηρεσία Μετοχών,
      Ελ. Βενιζέλου 21 -102 50 Αθήνα

      • Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου:serv.shares@bankofgreece.gr
      • Τηλ. 2103202162, Fax: 2103226371

      • Αρμόδιοι υπάλληλοι :
      Μπασιά Ειρήνη-Αλεξάνδρα Τηλ. 2103202064
      Διαμαντής Αριστείδης Τηλ. 2103203288
      Αθανασιάδου Βικτωρία Τηλ. 2103203341
      Χρήσιμα Αρχεία
      • Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου
      • Μερίσματα
      • Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος (Έκδοση Ι΄, 2013)
      https://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/shareholders.aspx

      – 2 – *
      ΣΑΡΛΟΤ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ «Περνάτε δύσκολα αλλά είστε ευλογημένος τόπος»
      Ανήκει σε γνωστή δυναστεία γερμανοεβραίων τραπεζιτών, αλλά κάνει καριέρα ως σοπράνο, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με την Ελλάδα. Η βαρόνη με το iΡad μιλάει για τις άγνωστες πτυχές της οικογένειάς της και για τις αναμνήσεις της από τη χώρα μας

      6/2/2011

      «Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα στη χώρα σας, αλλά δεν παύει να είναι ένα μέρος όμορφο και ευλογημένο» λέει η βαρόνη Σαρλότ ντε Ρότσιλντ

      Η οικογένειά της γνωρίζει καλά τη χώρα μας, από τον 19ο αιώνα. «Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824 ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841» λέει η βαρόνη Σαρλότ ντε Ρότσιλντ, η οποία ήρθε στο ραντεβού μας «διαβασμένη». «Ο χρηματιστής Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν μεταξύ των εβραίων οι οποίοι εγκαταστάθηκαν από τη Γερμανία στην Ελλάδα μετά το 1834 και την ανακήρυξη της Αθήνας ως πρωτεύουσας του ανεξάρτητου κράτους,συμμετείχε μάλιστα στην ακολουθία του βασιλιά Οθωνα,ενώ το 1890 ένας ακόμη Ρότσιλντ, ο Κάρολος, διετέλεσε πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας εδώ» προσθέτει.

      Ούτε το σύγχρονο πρόσωπο της χώρας μας είναι άγνωστο σε αυτή την ευχάριστη, μάλλον μικρόσωμη, μέσης ηλικίας γυναίκα η οποία επιδιώκει να διατηρεί χαμηλό προφίλ – αν και το ακριβό γούστο είναι έκδηλο επάνω της: επώνυμο ντύσιμο, φίνα, προσεκτικά επιλεγμένα κοσμήματα και ο αέρας των ανθρώπων «του κόσμου» αποτελούν βασικά στοιχεία της εμφάνισής της. Εχει βρεθεί επανειλημμένως στην Ελλάδα για αναψυχή: «Θυμάμαι δύο διαφορετικές κρουαζιέρες που κάναμε με τους γονείς και τα αδέλφια μου όταν ήμουν παιδί» λέει χαμογελώντας. «Την πρώτη φορά πήγαμε στην Κέρκυρα,τη δεύτερηστις Κυκλάδες. Κάποια στιγμήμάλιστα πάθαμε μια βλάβη εν πλω και αναγκαστήκαμε να δέσουμε στη Μύκονο. Ζητούσα από τη μητέρα μου να με αφήσει να κατέβω να δω το νησί και αυτή αρνούνταν επίμονα.Ημουν μόλις δεκατριών ετών και όλες αυτές οι φήμες που ακούγονταν για διάφορα έκτροπα εκείτην έκαναν να ανησυχεί.Ωραίες αναμνήσεις…Και πέρυσιόμως, που έτυχε να βρεθώ στην Αθήνα,πέρασα πολύ όμορφα. Πήγα στην Ακρόπολη,στο νέο Μουσείο, είδα διάφορα αξιοθέατα… Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα στη χώρα, αλλά δεν παύει να είναι ένα μέρος όμορφο και ευλογημένο» λέει δείχνοντάς μου φωτογραφίες στο ipad, το οποίο μεταφέρει μαζί της παντού.

      Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα η Σαρλότ ντε Ρότσιλντ (Ροθτσάιλντ προφέρει η ίδια το επώνυμό της, προδίδοντας ότι ανήκει στη βρετανική «διακλάδωση» της πανίσχυρης δυναστείας γερμανοεβραίων τραπεζι τών) ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα για λόγους επαγγελματικούς: υψίφωνος με λαμπρές σπουδές στο Μοτσαρτέουμ του Σάλτσμπουργκ και στο Βασιλικό Κολέγιο Μουσικής του Λονδίνου- όπου ο θείος της Λέοπολντ Ντέιβιντ ντε Ρότσιλντ κατείχε κάποτε τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου-, έδωσε ένα ρεσιτάλ στο Ιδρυμα Θεοχαράκη. Το πρόγραμμα είχε τίτλο «Οικογενειακοί δεσμοί» και περιελάμβανε έργα συνθετών οι οποίοι είτε συνδέονταν φιλικά ή κοινωνικά με την οικογένειά της (Λιστ, Πουλένκ, Ροσίνι, Μέντελσον, Σοπέν) είτε ανήκαν σε αυτήν, όπως η πρόγονος της ερμηνεύτριας Ματίλντα ντε Ρότσιλντ, η οποία έγραψε θαυμάσια τραγούδια που ερμηνεύτηκαν από κορυφαίους τραγουδιστές της εποχής της.

      Οικογενειακό παραμύθι

      Η Ροζίκα φον Βερτχάιμσταϊν Ρότσιλντ (1870-1940) υπήρξε η πρώτη Ρότσιλντ, έπειτα από τέσσερις γενεές, που συμμετείχε στις επαγγελματικές υποθέσεις της «ανδροκρατούμενης» δυναστείας
      Το εν λόγω πρόγραμμα αντανακλά την ίδια την ιστορία της οικογένειας. Και η Σαρλότ ντε Ρότσιλντ αφηγείται τους βασικούς άξονές της σαν παραμύθι: «Ο ιδρυτής της δυναστείας Μάγερ Ανσελμ Μπάουερ, ο οποίος έζησε το διάστημα 1743-1812,πήρε το επώνυμο Ρότσιλντ,που στα γερμανικά σημαίνει “κόκκινη ασπίδα”, από το σήμα της επιχείρησης του πατέρα του,ενός ενεχυροδανειστηρίου στη Φραγκφούρτη. Εκεί ίδρυσε και αυτός την πρώτη επενδυτική του τράπεζα.Τη δραστηριότητά του συνέχισε ο μεγαλύτερος γιος του,ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις διασκορπίστηκαν στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, τη Βιέννη, το Λονδίνο, τη Νάπολι και το Παρίσι, προκειμένου να ιδρύσουν υποκαταστήματα.

      Καθώς συσσώρευαν πλούτο, το κοινωνικό τους status μεγάλωνε ανάλογα.O αυτοκράτορας της Αυστρίας τούς έδωσε τον τίτλο του βαρόνου, έχτισαν μέγαρα, συγκέντρωσαν θησαυρούς της τέχνης και έγιναν προστάτες της μουσικής.Μέσα από αυτό το πλέγμα ανέπτυξαν σχέσεις με τους επιφανέστερους συνθέτες. Μια από τις γυναίκες της οικογένειας,η συνονόματή μου Σαρλότ ντε Ρότσιλντ,ξεκίνησε το 1826 ένα είδος μουσικής χρυσής βίβλου ζητώντας από τους συνθέτες με τους οποίους βρισκόταν σε επαφή να γράψουν για αυτήν είτε ένα έργο για πιάνο είτε ένα τραγούδι.Αυτό το βιβλίο,το οποίο ήρθε σ΄ εμένα μέσω των εξαδέλφων μου στο Παρίσι,αποτέλεσε τη “μαγιά” του προγράμματος. Η οικογένειά μου ενίσχυσε τη μουσική για δύο αιώνες, ενώ αρκετοί συνθέτες,ο Μπερλιόζ, ο Παγκανίνι,ο Μάλερ και αυτός ακόμη ο Βάγκνερ,χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες της τράπεζας».

      Κατά πόσο επηρέασε το «βαρύ» επώνυμο τις επαγγελματικές ανησυχίες της; «Καλή ερώτηση» λέει χαμογελώντας αινιγματικά. «Τώρα πλέον τολμώ να πω ότι έχω καταξιωθεί ως τραγουδίστρια.Αλλά έχω δουλέψει σκληρά με τη μουσική.Τραγουδώ σε 18 γλώσσες,μεταξύ αυτών και στα γιαπωνέζικα, αφού η Ιαπωνία είναι μια χώρα την οποία επισκέπτομαι τακτικά.Οι γυναίκες των Ρότσιλντ, ξέρετε, όπως και οι σύζυγοί τους,απαγορεύεται να ασχοληθούν με την τράπεζα».

      «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

      Η έπαυλη Wisteria στους διάσημους κήπους Εxbury στο Χάμπσαϊρ (έργο του παππού της βαρόνης),την οποία η ίδια μοιράζεται με τις οικογένειες των αδελφών της. Οι κήποι Εxbury είναι γνωστοί για την καλλιέργεια αζαλέας,μια ροζ ποικιλία της οποίας φέρει το όνομα της βαρόνης
      Το κοινό την πλησιάζει στο τέλος μιας συναυλίας; Και αν ναι,τι της λένε συνήθως; Για ζητήματα καθημερινά,την οικονομική κρίση για παράδειγμα,της μιλούν; «Οχι ιδιαίτερα» λέει με ειλικρίνεια η Σαρλότ ντε Ρότσιλντ και είναι ίσως η μοναδική φορά που δίνει την εντύπωση ότι αισθάνεται ελαφρώς άβολα. «Η ιστορία των Ρότσιλντ ως τραπεζιτών και χρηματιστών είναι γνωστή.Εγώ τους δείχνω μιαν άλλη πτυχή,λιγότερο τονισμένη,της οικογένειας,και αυτή φαίνεται να τους ενδιαφέρει περισσότερο.Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές δίνω ορισμένα ρεσιτάλ για πελάτες της τράπεζας.Τα αδέλφια μου,πάλι,ή τα ξαδέλφια μου που ασχολούνται με την τράπεζα, συχνά βρίσκονται σε επαφή με κυβερνήσεις κρατών που αντιμετωπίζουν προβλήματα και προσπαθούν να βρουν λύσεις.Διατηρούμε χαμηλό προφίλ και η δουλειά προχωρεί».

      «Θέλετε να δείτε το σπίτι μου;» με ρωτάει λίγο προτού χωρίσουμε και μου δείχνει τη φωτογραφία ενός υπέροχου νεοκλασικού,όπου,όπως σπεύδει να διευκρινίσει,μένει μαζί με τον δίδυμο και τον μεγαλύτερο αδελφό της.

      «Μην το βλέπετε έτσι,σ΄ εμένα έχουν παραχωρήσει μια γωνία στην πίσω πλευρά» λέει με χιούμορ. «Μας αρέσει όμως να ζούμε όλοι μαζί.Τυπική εβραϊκή οικογένεια…».

      http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=382786

      – 3 – *
      Η Τράπεζα της Ελλάδος
      https://www.bankofgreece.gr/PublishingImages/%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CE%9A%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF.jpg

      Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η Κεντρική Τράπεζα της χώρας. Ιδρύθηκε το 1927 βάσει ενός Παραρτήματος του Πρωτοκόλλου της Γενεύης και άρχισε να λειτουργεί τον Μάιο του 1928. Έχει συσταθεί με τη μορφή ανωνύμου εταιρίας. Ως έδρα της ορίζεται από το Καταστατικό της η Αθήνα, ενώ διατηρεί 17 Υποκαταστήματα, 32 Πρακτορεία και 5 Θυρίδες σε όλη την Ελλάδα.

      Από τον Ιανουάριο 2001 η Τράπεζα της Ελλάδος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του Ευρωσυστήματος, που απαρτίζεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EKT) και τις Εθνικές Κεντρικές Τράπεζες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) που ανήκουν στη ζώνη του ευρώ. Έκτοτε η Τράπεζα της Ελλάδος συμβάλλει με τη δράση της στην επίτευξη των στόχων και την εκτέλεση των καθηκόντων του Ευρωσυστήματος, το οποίο χαράσσει και εφαρμόζει τη νομισματική πολιτική στη ζώνη του ευρώ.

      Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αρμόδια για την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής του Ευρωσυστήματος στην Ελλάδα και τη διαφύλαξη της σταθερότητας του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ως πρωταρχικός σκοπός ορίζεται από το Καταστατικό της η διασφάλιση της σταθερότητας του γενικού επιπέδου των τιμών. Στο βαθμό που δεν επηρεάζεται η επίτευξη του πρωταρχικού της σκοπού, η Τράπεζα στηρίζει τη γενική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της, έχει κατοχυρωθεί η θεσμική, προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία της, αλλά και η άσκηση δημοκρατικού ελέγχου εκ μέρους της Βουλής.

      Oι αρμοδιότητες της Τράπεζας διακρίνονται σε αυτές που εντάσσονται στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος και σε άλλες αρμοδιότητες, και συνοπτικά είναι οι εξής:

      1. Αρμοδιότητες στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος
      2. Άλλες Αρμοδιότητες της Τράπεζας της Ελλάδος
      Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω αρμοδιότητες πατήστε εδώ
      1. Αρμοδιότητες στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος
      • Συμμετέχει στη χάραξη της ενιαίας νομισματικής πολιτικής της ζώνης του ευρώ και την εφαρμόζει στην Ελλάδα.
      • Διαχειρίζεται για λογαριασμό της ΕΚΤ μέρος των σε συνάλλαγμα και χρυσό διαθεσίμων της τελευταίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΚΤ.
      • Ασκεί την επίβλεψη των συστημάτων και των μέσων πληρωμών, με σκοπό τη διασφάλιση της σταθερότητας, της αξιοπιστίας και της αποδοτικότητάς τους. Στο πλαίσιο της αρμοδιότητας αυτής, παρακολουθεί και επιβλέπει, μεταξύ άλλων, το σύστημα πληρωμών ΔΙΑΣ και το Γραφείο Συμψηφισμού Αθηνών. Από τις 19 Μαΐου 2008, συμμετέχει στο Target2, το νέο διευρωπαϊκό σύστημα ταχείας μεταφοράς κεφαλαίων και διακανονισμού σε συνεχή χρόνο.
      • Προωθεί ρυθμίσεις για τη διατήρηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και την αποτελεσματική διαχείριση χρηματοπιστωτικών κρίσεων.
      • Συλλέγει στατιστικά στοιχεία από νομισματικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (δηλαδή, τις τράπεζες και τα αμοιβαία κεφάλαια διαχείρισης διαθεσίμων).
      • Εκδίδει τραπεζογραμμάτια ευρώ, τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα, μετά από έγκριση της ΕΚΤ, και είναι αρμόδια για την κυκλοφορία και διαχείριση των τραπεζογραμματίων και κερμάτων ευρώ στην Ελλάδα.
      • Φροντίζει για την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων ανά αξία, είτε από το Ίδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών (ΙΕΤΑ), είτε από διασυνοριακές χρηματαποστολές, καθώς και για την ασφαλή αποθήκευση, διακίνηση και την επανακυκλοφορία ή την καταστροφή τους και μεριμνά για τον ομαλό εφοδιασμό της οικονομίας.
      Aρχή Σελίδας
      2. Άλλες Αρμοδιότητες της Τράπεζας της Ελλάδος
      • Εποπτεύει τα πιστωτικά ιδρύματα καθώς και ορισμένες κατηγορίες επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού τομέα της οικονομίας.
      • Εποπτεύει και ελέγχει τις ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές επιχειρήσεις καθώς και τους διαμεσολαβητές στις ασφαλίσεις.
      • Έχει την ευθύνη για τη διαχείριση και τη λειτουργία του Συστήματος Παρακολούθησης Συναλλαγών επί Τίτλων με Λογιστική Μορφή (Άυλοι Τίτλοι).
      • Έχει την ευθύνη της λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Δευτερογενούς Αγοράς Τίτλων (ΗΔΑΤ).
      • Κατέχει και διαχειρίζεται τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε συνάλλαγμα και χρυσό διαθέσιμα της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
      • Εξυπηρετεί το Ελληνικό Δημόσιο ως ταμίας και εντολοδόχος του.
      • Καταρτίζει και δημοσιεύει στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ελληνική οικονομία και διενεργεί εξειδικευμένες στατιστικές έρευνες.
      • Δημοσιεύει εκθέσεις και διεξάγει ερευνητικό έργο στο πλαίσιο της παρακολούθησης και ανάλυσης της οικονομικής συγκυρίας και της νομισματικής πολιτικής.

      https://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/default.aspx

      – 4 – *

      http://www.ecb.europa.eu/home/html/index.en.html

      – 5 – *

      Διοίκηση – Όργανα Λήψεως Αποφάσεων της Τράπεζας της Ελλάδος
      • Γενική Συνέλευση
      • Γενικό Συμβούλιο
      • Εκτελεστική Επιτροπή
      • Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής
      • Διοικητής – Υποδιοικητές
      • Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων
      • Επιτροπή Μέτρων Εξυγίανσης

      Γενική Συνέλευση
      Άρθρα Καταστατικού 11-19
      Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο της Τράπεζας, εκπροσωπεί το σύνολο των μετόχων και οι αποφάσεις της υποχρεώνουν όλους τους μετόχους. Η τακτική Γενική Συνέλευση συγκαλείται από το Γενικό Συμβούλιο, συνέρχεται μια φορά κατ’ έτος, όχι αργότερα από το μήνα Απρίλιο, και αποφασίζει περί του τρόπου διεξαγωγής των εργασιών της. Επίσης, είναι μόνη αρμοδία να αποφασίζει επί των ακόλουθων θεμάτων:
      – Έγκρισης της Ετήσιας Έκθεσης, έγκρισης του Ισολογισμού και καταβολών σε αποθεματικά και άλλα ειδικά κεφάλαια, προσδιορισμού του μερίσματος και εν γένει διάθεσης των καθαρών κερδών.

      – Εκλογής ή ανάκλησης των μελών του Γενικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών και καθορισμού των αμοιβών τους.

      – Απαλλαγής των μελών του Γενικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε προσωπική ευθύνη.

      – Προτάσεων τροποποίησης του Καταστατικού, οι οποίες στη συνέχεια υποβάλλονται στη Βουλή διά της Κυβέρνησης, εξαιρουμένης της αύξησης του κεφαλαίου (άρθρο 9 Καταστατικού).

      – Προτάσεων που υποβάλλονται από το Γενικό Συμβούλιο επί παντός άλλου θέματος.
      Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις συγκαλούνται από το Γενικό Συμβούλιο και συνέρχονται όποτε παρίσταται ανάγκη.
      Aρχή Σελίδας
      Γενικό Συμβούλιο
      ‘Aρθρα Καταστατικού 20-27
      Το Γενικό Συμβούλιο αποτελείται από τον Διοικητή, τους δύο Υποδιοικητές, τα λοιπά (τρία) μέλη του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής και έξι Συμβούλους. Είναι επιφορτισμένο με τη γενική διαχείριση των υποθέσεων της Τράπεζας, υπεύθυνο προς τη Γενική Συνέλευση, λαμβάνει δε αποφάσεις και ασκεί εξουσία, εντός των ορίων του Καταστατικού, επί θεμάτων που δεν υπάγονται στην αρμοδιότητα της Γενικής Συνέλευσης, του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής, της Εκτελεστικής Επιτροπής ή στις κατ’ άρθρο 31 τελευταίο εδάφιο αρμοδιότητες του Διοικητή.
      Γενικό Συμβούλιο
      Aρχή Σελίδας
      Εκτελεστική Επιτροπή
      Άρθρα Καταστατικού 28 και 55Α
      Η Εκτελεστική Επιτροπή αποτελείται από τον Διοικητή και τους Υποδιοικητές, προσκαλείται από τον Διοικητή ή, εν απουσία του, από τον αναπληρούντα αυτόν Υποδιοικητή, και αποφασίζει με απαρτία και πλειοψηφία δύο μελών, στα οποία πρέπει να συγκαταλέγεται ο Διοικητής, εκτός αν αυτός αναπληρώνεται κατά τα ανωτέρω. Εάν δεν σχηματίζεται απαρτία, στην Επιτροπή μετέχει και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου που ορίζεται κατά το τελευταίο εδάφιο του άρθρου 32.
      Το Γενικό Συμβούλιο ορίζει κατ’ έτος τρία μέλη του από τα μη μετέχοντα στην Εκτελεστική Επιτροπή προς παρακολούθηση της άσκησης της αρμοδιότητάς της, δυνάμενα να αναφέρονται στο Συμβούλιο.
      Σύμφωνα με το άρθρο 55Α του Καταστατικού, οι εποπτικές αρμοδιότητες της Τράπεζας της Ελλάδος ασκούνται με Πράξεις της Εκτελεστικής Επιτροπής ή εξουσιοδοτημένων από αυτήν οργάνων.
      Aρχή Σελίδας
      Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής
      Άρθρο Καταστατικού 35A
      Το Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής είναι αρμόδιο:
      • να αναλύει τις οικονομικές και νομισματικές εξελίξεις και να εξετάζει την επίδραση της νομισματικής πολιτικής που χαράσσεται στο πλαίσιο του Ευρωσυστήματος, και
      • να αποφασίζει επί θεμάτων που αφορούν την άσκηση της συναλλαγματικής πολιτικής, τη λειτουργία και αποτελεσματικότητα των συστημάτων και μέσων πληρωμών, καθώς και την έκδοση των τραπεζογραμματίων ευρώ.
      Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του που σχετίζονται με το Ευρωσύστημα, το Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής ενεργεί σύμφωνα τις κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
      Στο Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής συμμετέχουν:
      • ο Διοικητής της Τράπεζας ως πρόεδρος,
      • οι δύο Υποδιοικητές, και
      • άλλα τρία μέλη που διορίζονται με εξαετή ανανεώσιμη θητεία, με Προεδρικό Διάταγμα, εκδιδόμενο μετά πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, ύστερα από γνώμη του Διοικητή.
      Πίνακας Μελών Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής
      Aρχή Σελίδας
      Διοικητής – Υποδιοικητές
      Άρθρα Καταστατικού 29-35
      Ο Διοικητής και οι δύο Υποδιοικητές διορίζονται με Προεδρικό Διάταγμα, μετά πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, κατόπιν προτάσεως του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας, με εξαετή θητεία.

      Ο Διοικητής προεδρεύει των συνεδριάσεων του Γενικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής και μετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή, εκπροσωπεί την Τράπεζα ενώπιον των δικαστικών αρχών, ασκεί εξ ονόματος του Γενικού Συμβουλίου διαρκή έλεγχο επί της διαχειρίσεως του ενεργητικού και των γενικών εργασιών της Τράπεζας και λαμβάνει αποφάσεις επί παντός θέματος που δεν επιφυλάσσεται ειδικά στην Εκτελεστική Επιτροπή, το Γενικό Συμβούλιο ή το Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής, ούτε διέπεται από κανονισμούς οι οποίοι εκδίδονται από τα Συμβούλια αυτά, μετέχει δε στο Γενικό Συμβούλιο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Με εξαίρεση τα θέματα που ανατίθενται στο Συμβούλιο Νομισματικής Πολιτικής, ο Διοικητής αποφασίζει επί των λοιπών θεμάτων που εμπίπτουν στα καθήκοντα του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών. Ο Διοικητής δύναται να αναθέτει οποιοδήποτε από τα καθήκοντά του στους Υποδιοικητές.

      Ο αρχαιότερος Υποδιοικητής αναπληρώνει τον Διοικητή, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, σε όλη την έκταση των καθηκόντων του.

      Διοικητής: Γιάννης Στουρνάρας
      Υποδιοικητές: Ιωάννης Α. Μουρμούρας
      Θεόδωρος Μ. Μητράκος
      Aρχή Σελίδας
      Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων
      Οι εποπτικές αρμοδιότητες της Τράπεζας της Ελλάδος ασκούνται, όπως ρητά προβλέπεται από το άρθρο 55Α του Καταστατικού της, το άρθρο 25 του ν.3601/2007, όπως ισχύει, το άρθρο 20 του ν. 3862/2010 και άρθρο 1 του ν. 3867/2010, με Πράξεις Εκτελεστικής Επιτροπής ή εξουσιοδοτημένων από αυτήν οργάνων.
      Στο πλαίσιο αυτό, με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος ΠΕΕ 1/20.12.2012, όπως ισχύει (τροποποιητική ΠΕΕ 4/08.01.2013) έχουν ανατεθεί στην Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων οι ακόλουθες αρμοδιότητες:
      α) Η έκδοση κανονιστικών και ατομικών αποφάσεων της Τράπεζας της Ελλάδος κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων που εμπίπτουν στο πεδίο του άρθρου 55 Α του Καταστατικού της. Στις ανωτέρω αποφάσεις περιλαμβάνονται ιδίως εκείνες που αφορούν την ίδρυση και τους όρους λειτουργίας των πιστωτικών και χρηματοδοτικών ιδρυμάτων, ιδρυμάτων πληρωμών και επιχειρήσεων ιδιωτικής ασφάλισης, καθώς και η λήψη μέτρων και η επιβολή κυρώσεων και προστίμων σε νομικά και φυσικά πρόσωπα. Εξαιρούνται των ανωτέρω οι αποφάσεις και εισηγήσεις που εκδίδονται σε εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 63, 63 Α, 63 Β, 63 Γ, 63 Δ, 63 Ε και 63 ΣΤ καθώς και της περ. στ) της παρ. 1 του άρθρου 68 του ν. 3601/2007.
      β) Η έκδοση ειδικής εγκριτικής απόφασης για την αποδέσμευση διαθεσίμων των κατά την έννοια του άρθρου 1 του Α.Ν. 1611/1950, όπως ισχύει, δημοσίων οργανισμών (προς παροχή δανείων ή διενέργεια επενδύσεων οι οποίες δεν πληρούν τους προβλεπόμενους από ειδικές διατάξεις της νομοθεσίας περί επενδύσεων δημοσίων οργανισμούς όρους) εξαιρουμένων των φορέων που υπάγονται στον ν. 3587/2007, σύμφωνα με την παρ. α του άρθρου 2 του ίδιου ως άνω νόμου
      Η Εκτελεστική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να ασκεί με Πράξεις της τις αρμοδιότητες που με την παρούσα Πράξη ανατίθενται στην Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων.

      Η εν λόγω Επιτροπή συγκροτείται από τα πιο κάτω πρόσωπα:

      Πρόεδρος: Ο Διοικητής

      Μέλη: Ο Υποδιοικητής στον οποίο αναφέρεται η Διεύθυνση Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος

      Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων:

      • Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος

      • Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης

      • Eργασιών Δημοσίου

      • Επιθεώρησης Εποπτευομένων Εταιρειών

      • Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

      Ο Διοικητής, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, αναπληρώνεται από τον Υποδιοικητή.

      Χρέη γραμματέα εκτελεί υπάλληλος της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος.
      Πίνακας Μελών Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων
      Aρχή Σελίδας
      Επιτροπή Μέτρων Εξυγίανσης

      Οι αρμοδιότητες της Τράπεζας της Ελλάδος όσον αφορά την εξυγίανση πιστωτικών ιδρυμάτων ασκούνται, όπως ρητά προβλέπεται από το άρθρο 55Α του Καταστατικού της και το εσωτερικό άρθρο 3 του άρθρου 2 του ν. 4335/2015, με Πράξεις Εκτελεστικής Επιτροπής ή εξουσιοδοτημένων από αυτήν οργάνων.

      Στο πλαίσιο αυτό, με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος ΠΕΕ 6/08.01.2013, όπως ισχύει (τελευταία τροποποιητική ΠΕΕ 52/2.10.2015), έχει ανατεθεί στην Επιτροπή Μέτρων Εξυγίανσης η έκδοση όλων των αποφάσεων και εισηγήσεων της Τράπεζας της Ελλάδος ως αρχής εξυγίανσης, οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 («Ανάκαμψη και εξυγίανση πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων (ενσωμάτωση της οδηγίας 2014/59/ΕΕ, ΕΕ L 173) και άλλες διατάξεις», ΦΕΚ Α’ 87) του ν. 4335/2015.», καθώς και των αποφάσεων που αφορούν διαδικασίες εξυγίανσης οι οποίες ήταν εκκρεμείς κατά τη θέση σε ισχύ του ως άνω νόμου.

      Η εν λόγω Επιτροπή συγκροτείται από τα εξής πρόσωπα:

      Πρόεδρος: Ο Υποδιοικητής, στον οποίο αναφέρεται η Διεύθυνση Εξυγίανσης Πιστωτικών Ιδρυμάτων.

      Μέλη:

      Οι Διευθυντές των ακόλουθων Διευθύνσεων:

      • Συστημάτων Πληρωμών και Διακανονισμού

      • Στατιστικής

      • Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων

      Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, ο Υποδιοικητής αναπληρώνεται από το μέλος του Γενικού Συμβουλίου που ορίζεται κατά το τελευταίο εδάφιο του άρθρου 32 του Καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος. Σε περίπτωση ισοψηφίας υπερισχύει η ψήφος του Προέδρου.

      Χρέη γραμματέα και αναπληρωτή της Επιτροπής εκτελεί υπάλληλος της Διεύθυνσης Εξυγίανσης Πιστωτικών Ιδρυμάτων.
      Πίνακας Μελών Επιτροπής Μέτρων Εξυγίανσης

      https://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/Organization/governingbodies/default.aspx
      .
      .
      …………………………………….
      …………..
      ΤΟ «ΕΥΑΓΕΣ ΙΔΡΥΜΑ» ΤΩΝ ROTHSCILDS ΠOY ΔIOIKEI ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ…

      http://oimos-athina.blogspot.com/2012/05/blog-post_7899.html
      .
      .
      .
      .
      .
      .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>