«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα αναρριχώμενα βαρίδια, πολιτικά, στρατιωτικά, δημοσιογραφικά, δικαστικά, λόγιοι και λοιποί.

Έλληνες Στρατιωτικοί

Ήμουν νιος και γέρασα και η πουστιά και υποκρισία κυριαρχεί 100% στους παραπάνω!

Ακούω, διαβάζω, αλλά και σε διαβήματα που κάνω, περί συνεργασίας του πατριωτικού χώρου, όταν τα πράγματα ζορίζονται και ζητάς επιτακτικά να καθαρίσουν την θέση τους, για να έχει καθαρή εικόνα ο λαός,  για το τι θα πράξει;

Ακούς διαβάζεις και σου απαντούν, ότι η συνεργασία δεν είναι τόσο εύκολο πράγμα;;;;;;;;;

Ναι έχουν δίκιο, μια συνεργασία με τις σημερινές συνθήκες απαιτούν αποφάσεις που περικλείουν πατριωτισμό και ο πατριωτισμός, απαιτεί θυσίες, Όπα εδώ τα χαλάμε, μπορούμε να λέμε, ΟΧΙ όμως και να κάνουμε!!!

Ο πατριωτισμός δεν θέλει διαφήμιση, φαίνεται άμεσα, διότι διακινδυνεύεις την σταδιοδρομία σου, την καλοπέραση, την καρέκλα, τον μισθό, την σύνταξη, την ίδια την ζωή!!!

Ααααααα, όλα και όλα… εμείς δεν μπορούμε να θυσιάσουμε την ζωή μας, που μας την χάρισε ο πανάγαθος, θα είμαστε αμαρτωλοί!!!!!

Έχουμε στρατηγούς, βολευτές, ευρωβολευτές και σε άλλες περίοπτες θέσεις και οργανισμούς, που παρουσιάζονται καθαροί σαν τον πόντιο Πιλάτο, που έχουν ξεπλυθεί στον Ιορδάνη ποταμό, σε Εβραιοχριστιανική κολυμπήθρα!!!

Όμως είναι καθαροί, άμεπτοι, δεν μας είπαν όμως όσο ήταν στρατηγοί, τι έκαναν, πως αντέδρασαν σε όλα αυτά τα προδοτικά που συμβαίνουν δεκαετίες, ποιες είναι οι αγωνιστικές περγαμηνές τους και αντιδράσεις τους σε αυτόν τον πολιτικοκοινωνικό βούρκο που κολυμπάμε;;;

Δεν είδα κανέναν με τις βαριές πουλάδες στο πέτο, να τα βροντήξει και να πει εγώ θα μπω μπροστάρης, μαζί με τον ελληνικό λαό να αποτινάξουμε τους προδότες, δεν είδα κανέναν, μα κανέναν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να παραιτηθεί, να κτυπήσει την γροθιά του σαν στρατηγός;;;

Όμως τους είδα, να κάνουν πολιτικό κονσομασιόν, θρησκευτικό κονσομασιόν, διεθνές κονσομασιόν, να προσθέτουν πουλάδες, πλάκα τα γαλόνια, αλλά γιατί;;;;;;;;

Τι έκαναν και τις επήραν, νίκησαν σε καμία μάχη;;;;

Στα Ίμια κρύφτηκαν, μας εμβόλισε το σκάφος η Τουρκία, μας σκοτώνουν τα παιδιά μας, έχουν αιχμάλωτα τα παιδιά μας, μας απειλούν θεοί και ανθέλληνες σε συνεργασία με τα ντόπια βδελύγματα, κάνουν τις μπέμπη σίτερ στους αλλόφυλους, δολοφόνους, αλλοδαπούς.

Και γαμώ το κέρατό μου παίρνουν και γαλόνια, είναι και καθαροί!!!!!!!!!!

Αυτοί οι στρατηγοί, οι πατριώτες, οι καθαροί, οι αμέτοχοι στην προδοσία και πολιτικό βούρκο, έχοντας εξασφαλισμένη την ζωούλα τους, την καριέρα τους, έχουν βγει παγανιά και μαζεύουν ψηφάκια για να σώσουν λένε την πατρίδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν τους φτάνει το στρατηγηλίκη, η πλεονεξία τους έχει αποκτηνώσει, έχουν χάσει την σημασία της λέξης στρατιωτικός, στρατηγός, αξιωματικός, θέλουν και άλλα καλούδια και έχουν αρχίσει μια άνευ προηγουμένου ζητιανιά για ψηφάκια, ο καθένας για πάρτη του, γιατί πώς να το κάνουμε, δεν είναι απλό να συνεργαστείς για την σωτηρία της πατρίδος σου, δίνοντας ακόμα και την ζωή σου, αυτά είναι για τους τρελούς, τους τραμπούκους, εθνικιστές, έτσι χαρακτηρίζονται σήμερα, οι αληθινοί πατριώτες!!!!!!

Στο δια ταύτα, κύριε Κανελλόπουλε δεν μπορείς όλα να τα ισοπεδώνεις, καριέρες, οικονόμες, ιδρώτα και κόπο να τα αποκτήσεις,  για την πατρίδα, καλή και άγια η πατρίδα.

Αλλά αυτά τα πράγματα θέλουν σύνεση, εμπειρία, ευελιξία, σπάσιμο της μέσης.

Μα καλά κύριε Κανελλόπουλε είσαι καλά που θα κακοκαρδίσω τους ξένους πατρόνες μας, τους χριστιανούλιδες,  για να το παίξουμε πατριώτες;;;;;

Εεεεεεε ΟΧΙ, κύριε Κανελλόπουλε, μπορείς άνετα να το παίξεις πατριώτης, να θυσιαστής, δικαίωμά σου, ΟΧΙ όμως να το ζητάς και από  αποκατεστημένους, νομοταγείς πολίτες!

Κύριε Κανελλόπουλε… Εμείς θα κάνουμε συνεργασία μόνο με άγιους και θα διαπιστώσετε εκεί που θα πάτε, όταν θα τα τινάξετε, ότι εμείς δεν είμαστε δολοφόνοι, για να επαναστατήσουμε, ούτε κορόιδα, όταν η Ελλάδα πατρίδα θα έχει ολοκληρωτικά καταλειφθεί από τον εχθρό και εμείς θα έχουμε αποδημήσει με τα σιρίτια μας μαζί, η υποχρεώσει της απελευθέρωσης της Ελλάδος, θα μεταφερθεί στους κληρονόμους μας, αν αυτοί θέλουν να το παίξουν τρελοί, θα πληρώσουν και το τίμημα του πατριωτισμού τους!

Κύριοι στρατηγοί με έχετε ισοπεδώσει με τις πρωτοβουλίες σας!!!!

Μαζεύετε λεφτά από τους εράνους και να τα τοποθετήσετε με πατριωτικοχριστιανικοεβραικό τρόπω, να φτιάξετε μαγαζάκια, εκκλησίες, προς τιμή των αδικοχαμένων, ΟΧΙ για να τα  χρηματοδοτήσετε νιόπαντρα ζευγάρια να κάνουν παιδιά, Όχι για να φτιάξετε φιλοσοφικές σχολές να παράγουν τίμιους και με γνώση πολίτες, ΟΧΙ για να τυπώσετε φυλλάδια να μοιράζονται στους πολίτες και να γνωρίζουν τι κίνδυνος έρχεται.

Ξέρετε εσείς κύριοι στρατηγοί, από καμουφλάζ, έχετε εκπαιδευτεί καλά, πώς να χρησιμοποιείτε τον τίτλο του εθνικόφρονα πατριώτη, για τους άλλους όμως οι θυσίες, εσείς θα μαζεύεται τους καρπούς από τους ηλίθιους που θα σας πιστεύουν.

Έχω όμως μια απορία από τα νιάτα μου;;;;;;;;;;;

Πως γίνεται να είναι ο στρατός ενταγμένος χριστιανικά μέσα από το σύντηγμα;;;;

Αφού ο στρατός είναι από την φύση του, δολοφόνος, με όποια δικαιολογία  και ο χριστιανισμός λέει?????????????????? Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, Φονεύσεις;;;;;;;;;;

Όσους σκοτώνει ο στρατός είναι ευλογία του χριστιανισμού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ουστ ψεύτες υποκριτές, απατεώνες, την ώρα που ορκίζομαι να πέσω στην μάχη για να σκοτώσω τον εχθρό, εκείνο το γαμημένο το ευαγγέλιο λέει πουθενά, ότι όταν σκοτώνεις είσαι ευλογημένος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αλλά είναι μεγάλη μπαγαμπόντισσα η ορθοδοξία, σκότωσε άφοβα για τα ιερά και τα οσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι ευλογημένος!

Εγώ θα σκοτώσω για την πατρίδα μου, αλλά δεν ασπάζομαι το Εβραιοχριστιανικό σάπιο πιστεύω.

Εγώ θα δώσω την ζωή μου για στρατηγούς, που θα είναι μόνο στρατιώτες και θα ορκίζονται μόνο στην σημαία της πατρίδος μου.

Εσείς λινάτσες στρατηγοί, τρέξτε, κατεβάστε το παντελόνι σας, γλείψτε κόλους, να μαζέψετε ψήφους χριστιανικούς και προδοτικούς.

ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ  ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ

Εγώ θα δώσω την ζωή μου με στρατηγούς με αρχ@δια και ΟΧΙ  αρχ@δια στρατηγούς.

Δεν θα ακολουθήσω στρατηγούς γυρολόγους για την καρέκλα τους.

Δεν μπορείτε;;;;;;;;;; στο όνομα της λέξεις όλοι για την πατρίδα,  να ενωθείτε και μετά την νίκη να βρείτε τις πούστικες ιδεολογικές διαφορές σας, σας αφήνω στη Νέμεσι όποτε έρθει, να σας αποζημιώσει για τον πατριωτισμό σας!

 ΟΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

Ω! Νέμεσι σε υμνώ, εσένα την θεά την μεγαλύτερη βασίλισσα, πού βλέπεις τα πάντα καί παρατηρείς τον βίον των ανθρώπων, πού ανήκουν εις πολλάς φυλάς αιωνία, σεβαστή, πού μόνον εσύ χαίρεσαι στα δίκαια, καί τιμωρείς τον πολυποίκιλον λόγοντον πάντοτε ασταθή, εσένα φοβούνται όλοι οι άνθρωποι πού έχουν ζυγόν στον τράχηλο (πού έχουν βαρείαν συνείδησιν) διότι εσύ ενδιαφέρεσαι πάντοτε δια την γνώμην (την διάθεσιν) όλων, ούτε σου διαφεύγει την προσοχήν ή ψυχή, πού υπερηφανεύεται, κατά τους λόγους με άκοτανόητον ορμήν.

Εσύ τα πάντα εποπτεύεις καί τα πάντα ακούεις καί τα πάντα κρίνεις, από σε εξαρτώνται αι δίκαι των ανθρώπων, ώ υπέρτατη θεά.

Ελα ώ μακαριά, αγνή, βοηθός πάντοτε εις τους μύστας καί δώσε τους να έχουν αγαθήν διάνοιαν, καί να καταπαύσης τας μισητάς γνώμας (σκέψεις), τας αντιθέσεις, τας ανοησίας, τάς υπεροπτικάς καί αλλοπρόσαλλους (ευμεταβόλους).

Η Νέμεσις επέρχεται ακάθεκτη, είναι πολύ κοντά μας.

Καθένας από εμάς θα κριθεί κατά τα έργα του.

Η αποπληρωμή θα γίνει στο ακέραιο.

Δεν θα υπάρξει περίπτωση αδικίας μην ανησυχείτε.

Γι` αυτό μετά την Ύβρη πού έχει διαπραχθεί και εξακολουθεί να διαπράττεται,
επί τόσους αιώνες η Νέμεσις είναι η πρώτη που έρχεται.
Ύβρις Νέμεσις Κάθαρσις.

Οι ακολουθούντες έχουν άλλες αποστολές.

https://www.youtube.com/watch?v=bfM0sYRdYmM.

Με απέραντη αγάπη, από τον…

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

7 comments to Τα αναρριχώμενα βαρίδια, πολιτικά, στρατιωτικά, δημοσιογραφικά, δικαστικά, λόγιοι και λοιποί.

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ !
    .
    .
    – Ο Π Λ Α Ν Η Τ Η Σ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν –
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ,
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    .
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ,
    .
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,
    .
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,
    .
    ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ……………………..
    .
    ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    .
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΟΥΔΕΙΣ !
    .
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !
    .
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ …………..
    .
    ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ …
    .
    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΙΩΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ !
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !
    ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ , ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ !
    ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ 10 ΛΕΠΡΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ …….
    .
    ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΡΩΤΩΝΤΑΣ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ; ;
    .
    ΟΥΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΤΗΝ

    – Α Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Α –
    .
    ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ :
    .
    ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣ΄ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ …….
    .
    ΕΤΟΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠ΄ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΣΩΝ ΗΡΩΩΝ !
    .
    ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …………
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !
    .
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ !
    .
    .
    Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ …….
    .
    .
    Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ …………..
    .
    ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ………
    .
    .
    ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2017/02/08/%CE%B7-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/
    .
    .
    ΥΣ. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ
    .
    ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΟΣΟ ΑΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΕΓΕΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ !
    .
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
    .
    ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΕ ΑΞΙΑ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !
    .
    ΟΣΟ ΕΙΠΑ ΑΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    .
    .
    – Ε Ξ Ε Υ Τ Ε Λ Ι Σ Τ Ι Κ Ε Σ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ !
    .
    .
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ :
    .
    “ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ”
    .
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ !
    .
    ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ ,
    ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΙ.
    ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ,
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ,
    .
    ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ! ! !
    .
    ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
    .
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΑΣ
    .
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ,
    .
    ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ …………………….
    .
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,
    .
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ !
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=fayCqvayl8U

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      .

      Ο αχάριστος άνθρωπος δεν έχει γιατρειά.
      http://i0.wp.com/www.newside.gr/wp-content/uploads/2017/03/h-axaristia1.jpg
      Έχει πολλά να σου διδάξει η αχαριστία. Στην αρχή, δεν την καταλαβαίνεις. Κάνει αισθητή την παρουσία της σιγά σιγά. Κινείται υποχθόνια και κάνει τη δουλειά της. Δεν μπορείς να της αντισταθείς. Εξασθενεί τις άμυνες σου και παραλύει τις εσωτερικές σου δυνάμεις.
      Σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Μπαίνει μέσα στο μυαλό σου και προσπαθεί να το κουμαντάρει με τις κατηγορίες που σου προσάπτει. Μπαίνει στη μάχη πάντα με την ίδια πρόταση.

      Μα εσύ δεν καταλαβαίνεις.
      Ότι και εάν κάνεις, δεν είναι αρκετό για τις απαιτήσεις της. Και εσύ σαν καλός Σαμαρείτης προσπαθείς όλο και περισσότερο χωρίς να ανταμείβονται οι προσπάθειες σου. Ο πόλεμος συνεχίζεται με το αγαπημένο της όπλο. Ξεκινά την επίθεση της με την υποτίμηση. Σε μειώνει με το παραμικρό σου λάθος. Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να σου δείξει πόσο μικρός και ανήμπορος είσαι.
      «Δεν έκανες και τίποτα. Όλα μόνος μου τα έκανα».
      Έτσι σου μιλάει και γυρνάει το μυαλό σου ανάποδα. Προσπαθείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό καθώς σου λέει κατάμουτρα πως η παρουσία σου δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή της.
      Ξεχνάει εκείνες τις νύχτες που καθόσουν ξάγρυπνος δίπλα της για να ακούσεις τα παραπονά της. Σβήνει από τη μνήμη της τα ξενύχτια που έριξες για να την κανείς χαρούμενη και να την αποφορτίσεις από το άγχος της. Παραβλέπει τις θυσίες σου αλλά θυμάται πάντα τις σκληρές σου κουβέντες και τα λάθη σου.
      Βλέπεις είναι καλή στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Σε χειρίζεται χωρίς να σε υπολογίζει. Δεν την ενδιαφέρει κανένας παρά μονό ο εαυτός της. Θέλει μοναχά να παίρνει και το συμφέρον της είναι η μοναδική της ανάγκη. Προσέχει μόνο όσους την εξυπηρετούν. Θέλει να γίνονται τα χατίρια της μόνο, χωρίς να τη νοιάζουν οι ανάγκες σου. Όλοι θεωρούνται εχθροί της εάν δε συμφωνήσουν μαζί της και ποτέ δεν αναγνωρίζει τα λάθη της. Αντιθέτως, κάνει ότι περνά από το χέρι της για να αποποιηθεί από τις ευθύνες της. Μισεί αυτούς που την κρίνουν και δεν την επαινούν. Για αυτό το λόγο, μένει πάντα μόνη της χωρίς φίλους, χωρίς ανθρώπους που να την καταλαβαίνουν.
      Μοναχά βρίσκει διεξόδους σε φτηνές αγκαλιές και φτηνούς ανθρώπους. Ψάχνει να βρει τους όμοιούς της που θα τη συμπληρώσουν. Η γοητεία που σου ασκούσε στην αρχή έχει εξαφανιστεί και έχει μετατραπεί σε αβυσσαλέα απέχθεια. Αισθάνεσαι αηδιασμένος από την πραγματική της όψη και το μόνο που θέλεις είναι να την πετάξεις από τη ζωή σου.
      Έχεις την ανάγκη να την διώξεις από τη ζωή σου γιατί κατάλαβες τις παρενέργειες της πάνω σου. Σταμάτησες να είσαι ο εαυτός σου και έγινες αυτό που μισούσες. Κοιτάς τον καθρέφτη και βλέπεις έναν ξένο ο οποίος πιστεύει όσα σου λέει αυτός ο αχάριστος άνθρωπος.
      .
      .
      .
      Δε γιατρεύεται η αχαριστία όταν μπαίνει σε ανθρώπινο σώμα.
      .
      .
      Τώρα το κατάλαβες και με το παραπάνω.
      .
      Για αυτό όταν τους συναντήσεις στο δρόμο σου να τους κοιτάς όχι τόσο στα μάτια τους αλλά κυρίως στο στόμα τους .
      .
      Έχουν μάθει να λένε λέξεις με πρώτο συνθετικό το εγώ και ποτέ το εμείς.
      .
      Εν τέλει, η αχαριστία τους σου δίδαξε το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή σου.
      .
      .
      .
      Έμαθες να επιλεγείς τους σωστούς από τους σκάρτους.
      .
      .
      .
      Και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για την ευτυχία σου.
      .
      .
      Της Κικής Τσιντζόγλου.
      Πηγή: anapnoes.gr
      http://newsone.gr/ellada/1714754-o-axaristos-an8rwpos-den-exei-giatreia?clear=cache
      .
      .
      .
      .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ …………..
    .
    .
    .
    .
    .
    Η Σουηδία η πρώτη χώρα της ΕΕ που ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα κλείνει τα σύνορά της σε πρόσφυγες και μετανάστες!
    30/06/2018

    H Σουηδία έγινε η πρώτη χώρα που αξιοποιεί τη νέα συνθήκη της ΕΕ περί «αυτόνομης» και όχι συλλογικής αντιμετώπισης του προβλήματος των παράνομων μεταναστευτικών ροών, κυρίως από χώρες της Μέσης Ανατολής και ουσιαστικά κλείνει τα σύνορά της!
    Η παραδοσιακή σουηδική πολιτική «ανοικτών θυρών» σε όσους ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Σουηδία (μην ξεχνάμε ότι τον άλλοτε πρωθυπουργό της χώρας, σοσιαλδημοκράτη Ολαφ Πάλμε, τον είχε δολοφονήσει μουσουλμάνος κουρδικής καταγωγής, αλλά ουδόλως άλλαξε η μεταναστευτική πολιτική τότε) ανήκει πλέον στο παρελθόν.
    Πλέον ο έλεγχος των εισερχομένων στη χώρα θα είναι όχι απλώς σκληρός, αλλά ουσιαστικά δημιουργείται ένα αμυντικό «τείχος» σε γη, θάλασσα και αέρα.
    «Η φύση της απειλής κατά της δημόσιας ασφάλειας της χώρας έχει μεταβληθεί και ανάλογα τον τρόπο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί» ανακοίνωσε η η σουηδική συνοριοφυλακή.
    Πλέον οι έλεγχοι διαβατηρίων θα είναι ιδιαίτερα «σκληροί» σε αεροδρόμια και στα λιμάνια και κανείς δεν θα εισέρχεται στη χώρα χωρίς προηγούμενη λήψη βίζας.
    Οι έλεγχοι στα σύνορα θα επεκταθούν διότι «η απειλή από την λαθρομετανάστευση πλέον έχει αλλάξει και έχει πολλαπλασιαστεί», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η σουηδική συνοριοφυλακή.
    Οι αρχές της Σουηδίας άρχισαν ξανά δειγματοληπτικούς ελέγχους στα σύνορα το φθινόπωρο του 2015, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση των μεγάλων ροών προσφύγων και μεταναστών που έφθαναν στη χώρα από τη Δανία, μέσω της γέφυρας Έρεσουντ, καθώς και μέσω λιμανιών όπου καταλήγουν πολλά πορθμεία, στο νότιο τμήμα της χώρας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.
    Από σήμερα η σουηδική κυβέρνηση άλλαξε εντελώς θέση, αντιμετωπίζοντας πλέον τις ροές προσφύγων και μεταναστών ως απειλή για τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια.
    Ηδη η Σουηδία υποδέχεται ελάχιστους πρόσφυγες και μετανάστες και πλέον θα δέχεται για μόνιμη παραμονή στο έδαφός της άτομα των οποόιων η ζωή είναι σε άμεσο κίνδυνο και αποδεδειγμένα διώκονται άδικα ως αντικαθεστωτικοί στις χώρες από τις οποίες προέρχονται!
    Σύμφωνα με την εφημερίδα Sydsvenskan, η συνοριοφυλακή στην περιοχή Σκόνε της νότιας Σουηδίας συλλαμβάνει κάθε εβδομάδα εκατοντάδες παράνομους μετανάστες ή πρόσφυγες από Συρία και το Ιράκ και πλέον ούτε αυτοί οι 500 που εισέρχοντο στη χώρα ανά μήνα, θα γίνονται δεκτοί.
    Από τη Δευτέρα (1/7), θα γίνονται «σκληροί» έλεγχοι διαβατηρίων στα σημαντικότερα σουηδικά διεθνή αεροδρόμια-στη Στοκχόλμη, στο Μάλμε, στο Γκέτεμποργκ και αλλού, όπως επίσης στα λιμάνια όλης τη χώρας, στη Στοκχόλμη και στο Ίστα.
    Η Σουηδία, είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ, η οποία ουσιαστικά κλείνει τα σύνορά της σε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες και αυτό έχει συμβολική σημασία, αφού μέχρι χθες ήταν η πλέον ανεκτική χώρα στις μεταναστευτικές ροές.
    Το κύμα παρανομίας (βιασμοί, κλοπές, σωματεμπορία και πάσης φύσεως εγκλήματα) που έπληξε την «αθώα» Σουηδία, οδήγησε στην όχι απλώς στη μείωση της ανεκτικότητας, αλλά στο να γίνει η πρώτη χώρα της ΕΕ, ξεπερνώντας και την Ιταλία, που κλείνει τα σύνορά της.
    .
    .
    .
    https://enantion.gr/2018/06/30/%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B7%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF/
    .
    .
    .
    .
    .
    ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ

    .
    ΕΛΕΟΣ …………………………………

    .
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ,

    .
    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ !
    .
    ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ .
    .
    ΠΡΩΤΟΝ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ
    .
    ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ,
    .
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
    .
    ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    .
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ
    .
    ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ .
    .
    .
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
    .
    ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ
    .
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ………………………….
    .
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ
    .
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ……………………….
    .
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
    .
    ΕΥΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ !
    .
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ
    .
    ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
    .
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ,
    .
    ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,
    .
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΟΟΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ !
    .
    Η ΕΕ , Ο ΟΗΕ , ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ
    .
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ……………..
    .
    ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    .
    ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Ή ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜ
    .
    ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ
    .
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ
    .
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ
    .
    ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ
    .
    ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ
    .
    ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ..
    .
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
    .
    ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
    .
    ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !
    .
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ
    .
    ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ
    .
    ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΕΣ ΜΚΟ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ
    .
    ΟΙ ΜΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ
    .
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
    .
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
    .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ
    .
    ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΣΠΑΝΙΟ ) ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    .
    ΑΤΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ
    .
    Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗ ΤΑ.
    .
    ΑΥΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ
    .
    ΑΥΤΗ ΕΓΡΑΨΕ
    .
    ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΕΝΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΗΡΩΪΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ
    .
    ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    .
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ .
    .
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ
    .
    Η ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ…………………
    .
    ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ !
    .
    ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ
    .
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ .
    .
    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ
    .
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
    .
    .
    .
    ΑΜΕΣΩΣ ! ! ! ! ! !
    .
    .
    ΥΣ.
    .
    .
    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
    .
    .
    .
    Αναζητούμε αυτούς που αγαπούν τον διπλανό τους μέχρι θανάτου.

    .
    .
    Γι’ αυτό ύστερα από τη διαπίστωση ότι το έθνος μας πεθαίνει, αναζητούμε μάρτυρες.
    .
    Αναζητούμε αυτούς που αγαπούν τον διπλανό τους μέχρι θανάτου.
    .
    Σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο βρίσκεται σήμερα η εθνική μας ιστορία,
    .
    η ελευθερία του έθνους μας,
    .
    που είναι απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά!
    .
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_9584.html
    .
    .
    .
    .
    Στὸ μεταξύ, ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες, ἔχουμε ἕνα μεγάλο ἔργο νὰ παράξουμε.
    .
    Ἀρχικῶς νὰ πάρουμε πίσω τὴν Ἑλλάδα μας.
    .
    Καὶ μετά, ξέρουμε….
    .
    Φιλονόη.
    .
    .
    http://filonoi.gr/2011/10/08/ybristes/
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=iL76DDduawM

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
    .
    ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ……………..
    .
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ …
    .
    .
    .
    ΕΣΕΙΣ Κ.Κ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    .
    .
    .
    ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .
    .
    .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ………………
    .
    .

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ :
    .
    .
    .
    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,
    .
    .
    ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ
    .
    .
    .
    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΦΤΑΣΕ

    .
    ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ………..
    .
    .
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΕ
    .
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι ΙΙ ΙΙΙ …………….
    .
    ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ …………..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=O64bkjiNA74&t=51s

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>