«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ‘Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ;

ΔΟΛΑΡΙΑ ΧΡΙΣΟ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-49885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

13.08.2016

Η Υστερια των τελευταιων ετων για την πυρηνικη ενεργεια, για την καταστροφην των δασων του πλανητη μας από την οξινο Βροχην, για την μεγενθυση της τρυπας του Οζοντος, για την αυξηση της μεσης γηινης θερμοκρασιας λογω της αυξησεως στην γηινη ατμοσφαιρα της ποσοτητας του διοξιδιου του ανθρακα από τις ανθρωπινες δραστηριοτητες, για την ρυπανση του περιβαλλοντος από την καυση ξυλων, λιγνιτου, ανθρακος, υδρογονανθρακων, και για πολλα αλλα, πρεπει να προβληματιζει κάθε ανθρωπο που σκεφθεται  με βαση την λογικη του Αριστοτελη.

Οι ανθρωποι που σκεφθονται με βαση την λογικη του Μοργκενστερν (Τιποτα δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεται να είναι!) ειναι ερμαιοι των  καταστροφικων επιδρασεων της συσχετισης της Επιστημης, της Πολιτικης και των ΜΜΕ.

Η Επιστημη είναι πανακριβη, τα αποτελεσματα της όμως δεν είναι αποτελεσματικα, διοτι αυτά κατά το αρχαιοελληνικο ηθος μονο στην Αληθεια βασιζντα και όχι στο Ψευδος.

Για να κερδισουν οι Μεγαλοαπατεωνες χρηματα, διαγειρουν αρνητικα την φαντασια των ανθρωπων.

Αυτή αναγκαζεται να είναι παντα υπαρκτη στα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ.

Οι τιμαριωτες των Μεγιστανων του χρηματος   εξελισουν σκηνικα, αυτά που παραγουν φοβο.

Ετσι απλοποιουν τα παντα και προβαλλουν μονο αυτά που στηριζουν τα σκηνικα φοβου.

Οι Τιμαριωτες αυτοι είναι εχθροι  της Αληθειας και συμμαχοι του Ψευδους.

Όλα τα ως ανω σηματοδοτουν το τελος της Επιστημης.

Όταν στο ανηθικο αυτό παιχιδι αναμιγνυονται και οικονομικα συμφεροντα, η Αληθεια δεν εχει την παραμικρη πιθανοτητα να αντιμετωπιση το πνευμα των Καιρων μας.

Οσοι από τους Επιστημονες αντιδρουν, απομονωνονται και θαβονται κυριολεκτικα.

Η οικολογικη κινηση των πρασινων πολιτικων δυναμεων στηθηκε από τις ΗΠΑ με Καμπανιες κατά της πυρηνικης δυναμης και της χρησιμοποιησης του ανθρακος πασης μορφης, όχι όμως κατά των Υδρογονανθρακων.

Οι Καμπανιες αυτές στην πρωτη φαση οργανωθηκαν από την λεσχη Μπιλντεμπεργκ.

Η λεξη «Κλιμα» προεκυψεν από την ελληνικη λεξη «Κλιμακα» και σημαινει «Βαθμιδα», «Κλιση», «Κατηφορος», «Πλαγια».

Η επιπεδος μορφωλογικη κατασταση χαρακτηριζει την ανυπαρξια της κινησης, την στασιμοτητα.

Εάν π.χ. μια χιονοστιβαδα κινηθει από την κορυφογραμμη καταφορικα και παρασυρει και σκοτωσει μερικους ορειβατες, αυτοι είναι θυματα μιας κλιματικης ‘η της κατηφορικης κλισης.

Σε μια πεδιαδα χωρις κλιση δεν θα συνεβαινε η καταστροφη .

Εάν στον κεκλιμενο Πυργο της ιταλικης πολης Πιζα μεγαλωνε η κλιση αυτου και κατερρεαι αυτος, τοτε θα ηταν  η κατασταση αυτή κλιματολογικη καταστροφη.

Το συστημα εκπαιδευσης στις χωρες της Ε.Ε. εχει παρει ηδη τετοια κεκλιμενη θεση ώστε να ομιλει κανεις για κλιματολογικη καταστροφη.

Η καταστροφη αυτή προηγηθηκε της καταστροφης θανατου των δασων και της καταστροφης του κλιματος!

Το ιδιο ισχυει και στις σχεσεις Κλιματος και Κλισεων στην Αγορα εργασιας και ιδιαιτερα στο Κλιμα των προσωπικων σχεσεων εργασιας και απασχολησης.

Αναλογα προβληματικες εμφανιζονται και οι σχεσεις κλισεως στο Κλιμα των χρηματιστηριων, στο επικρατουν Κλιμα στις επενδυσεις και στην καταναλωση ως και στο ολικο οικονομικο Κλιμα.

Οι Καιρικες και οι κλιματικες συνθηκες δεν είναι το ιδιο πραγμα.

Άλλο πραγμα είναι συνεπως ο Καιρος και άλλο πραγμα το Κλιμα.

Το Κλιμα δεν μπορει να προστατευθει διοτι αυτό στην Φυση δεν υπαρχει και διοτι υπολογιζεται κοπιαστικα από μακροχρονιες καιρικες παρατηρησεις και θεωρειται ως μακροχρονια μεση τιμη του Καιρου.

Το καιρικο παρελθον όμως δεν μπορει πλεον να αλλαξει, αυτό υπηρξε και συνεπως δεν μπορει να προστατευθει.

Η προστασια του Κλιματος είναι συνεπως μια απολυτως ανελπιδη και αδυνατη και χωρις ουσιαστικο περιεχομενο  προσπαθεια.

Αυτή θα αποκτουσε νοημα μονον όταν ο ανθρωπος ηταν σε θεση να επιδρα επι του Καιρου και να διαμορφωνει κατά το δοκουν τις καιρικες συνθηκες.

Η εννοια συνεπως της προστασιας του Κλιματος εχει δυο εντελως διαφορετικες σημασιες, οι οποιες σκοπημα δεν διαχωριζονται από τους ετσι ονομασθεντες κλιματικους ειδικους και κλιματικους πολιτικους.

Χωρις τον Καιρο δεν θα υπηρχε το Κλιμα, δηλαδη τα  κατά μεση ορο μεγεθη των  καιρικων συνθηκων.

Σημαινει η διατυπωση καιρικη προστασια επισης την προστασια του Καιρου;

Ασφαλως όχι.

Καιρικη προστασια σημαινει παντοτε προστασια από τον Καιρο.

Ο ανθρωπος πρεπει να προστατευεται από τις επικρατουσες καιρικες συνθηκες, από τις αστραπες, από τις πλημμυρες και από τις άλλες καιρικες καταστροφες και όχι αντιστροφα.

Η ομπρελα Ηλιου οφειλει να μας προστατεψει από τον Ηλιο και η ομπρελα Βροχης σε καμμια περιπτωση δεν προστατευει την Βροχη.

Ερχομαστε τωρα στο προπαγανδιστικο συνθημα «Προστασια του παγκοσμιου Κλιματος» πισω από το οποιο κρυβεται ως διευθυντικο ‘η ρυθμιστικο στοιχειο η «σοσιαλιστικη διεθνης», η οποια δωρησε στην ανθρωποτητα και τον απροσδιοριστο ορισμο «sustainable develoπment» δηλαδη στα ελληνικα «διαρκης (μονιμος) Εξελιξη».

Με την παραλογη αυτή απαιτηση δεν προστατευεται η Δημιουργια, αντιθετως επιταχυνεται η καταστροφη της.

Το ρυθμιστικο αυτό στοιχειο γνωριζει πολύ καλλα ότι το «Κλιμα» ως παραγωγο του Καιρου δεν μπορει να προστατευθει και γι’ αυτό ολες οι υποσχεσεις και τα συνθηματα είναι φουσκες χωρις περιεχομενο και ανοησιες.

Τεχνολογία αυτοκινήτου με υδρογονο

Το ρυθμιστικο αυτο σχεδιο ειναι, μονο για να προστατευει τους μεγαλοκαρχαριες και οχι τους λαους.

Γνωριζει επισης ότι το «Κλιμα» δεν είναι τιποτα από τον στατιστικον υπολογισμο των καιρικων συνθηκων του παρελθοντος.

Το «Κλιμα» είναι συνεπως στατιστικη του «Καιρου».

Ως θυματα της δικης τους παιδειας για την κλιματικη πολιτικη η «σοσιαλιστικη διεθνης» φαινεται να μην γνωριζει ότι το διοξιδιο του ανθρακα είναι απαραιτητο για την Φωτοσυνθεση.

Οποιος χαρακτηριζει την περιεκτικοτητα σε διοξιδιο του ανθρακα στην ατμοσφαιρα «περιβαλλοντικο δηλητηριο» είναι ασχετος, δεν ανηκει στο πολιτικο προσκηνιο και πρεπει να κλειστει στο Ψυχιαστρειο.

Χωρις το διοξιδιο του ανθρακος στην ατμοσφαιρα δεν θα υπηρχε αφομοιωση αυτου, δεν θα υπηρχε ο πρασινος φυτικος κοσμος και η ζωη θα ηταν καταδικασμενη στον θανατο.

Ηρθε ο Καιρος να παει στο τελος της η καμπανια φοβου με την απειλη «κλιματικης καταστροφης» προτου καταρρευσει το πολιτικο Κλιμα.

Ο Καιρος θα συνεχιζει να κανει με τα ζωντα οντα του πλανητη μας ότι θελει και δεν θα απομακρυνθει με τους «οικολογικους φορους» λογω ρυπανσης του περιβαλλοντος  (ιδε λογαριασμους της ΔΕΗ) για τους οποιους ευθυνεται εδώ και περιπου τρεις δεκαετιες ένα πολυχρωμο κοπαδι Ιδεολογων, Πολιτικων, Κοσμοκαλυτερευτων, Πρωταιτιων πισω από το προσκηνιο (City von London), Ανθρωπων της δοσοληψιας, Ιδεαλιστων, Εχθρων της τεχνολογιασς, Καιροσκοπων κ.α.

Για ολους αυτους τους ασχετιυς και τιμαριωτες των Μεγιστανων του Χρηματος το διοξιδιο του ανθρακος που παραγεται από τις ανθρωπινες δραστηριοτητες είναι ο κυριος υπευθυνος για την ανοδο της θερμοκρασιας που παρατηρειται στον πλανητη μας και για τις καταστροφικες κλιματικες αλλαγες που προκυπτουν από την ανοδο αυτην.

Από το 1850, δηλαδη από την αρχη της βιομηχανοποιησεως στον πλανητη μας, αυξηθηκε η περιεκτικοτητα του διοξιδιου του ανθρακα στην ατμοσφαιρα από 290 ppm (1 ppm = 1/1000) σε σημερα περιπου 400 ppm, ο μεσος ορος της θερμοκρασιας στο βορειο ημισφαιριο αυξηθηκε ταυτοχρονα κατά 0,8 βαθμους Κελσιου.

Με αλλα λογια.

Ο ανθρωπος από το 1850 εως σημερα παρηγαγε με τις δραστηριοτητες του περιπου 100.000.000.000 τοννους διοξιδιο του ανθρακος που ετησιως η ποσοτητα αυτή αυξανεται με περιπου 7.000.000.000 τοννους.

Τα ενεργα σημερα ηφαιστεια στιν πλανητη μας (πανω από 1.000) και τα φυτα που σαπιζουν τροφοδοτουν κάθε χρονο την ατμοσφαιρα του πλανητη μας με περιπου 210.000.000.000 τοννους διοξιδιου του ανθρακα.

Ποιος συνεπως είναι ο μεγαλυτερος τροφοδοτης της γηινης ατμοσφαιρας με διοξιδιο του ανθρακα;

Ηλιθιοτητα αποτελει συνεπως το συμπερασμα ότι η αυξηση του διοξιδιου του ανθρακα στην γηινη ατμοσφαιρα από ανθρωπινες δραστηριοτητες είναι η παρατηρουμενη αυξηση της γηινης θερμοκρασιας ‘η σκοπιμη παραπλανιση των ανθρωπων από Μεγαλοαπατεωνες.

Με επιχειρηματα μπορει να υποστηριχθει το αντιθετο.

Η αυξηση της γιηνης  θερμοκρασιας στις τελευταιες δεκαετιες  ευθυνεται για την αυξηση της ποσοτητας του διοξιδιου του ανθρακος στην γιηνη ατμοσφαιρα.

Οι Ωκεανοι ως γνωστο περιεχουν τεραστιες ποσοτητες διοξιδιου του ανθρακος.

Με αυξανομενη θερμοκρασια μειωνεται η διαλυτικοτητα του διοξιδιου του ανθρακος στο νερο, πραγμα που γνωριζει και ο κάθε ανθρωπος που πινει λεμοναδες.

Το διοξιδιο του ανθρακος σε μεγαλες θερμοκρασιες εκτοπιζεται από το νερο και καταληγει στην ατμοσφαιρα με αυξηση της περιοκτικοτητας σε αυτό.

Η φυση και μαζι της οι καιρικες συνθηκες και το Κλιμα ποτε στην γηινη γεωλογικη Ιστορια δεν υπηρξαν σταθερα μεγεθη, όπως οσχυριζονται σημερα οι ετσι ονομασθεντες «φυσιοπροστατες» της δεκαρας, Αλλαγες στην γηινη Φυση (περιοδοι ζεστης και ψυχους) λαμβανουν χωρα σε τελειως διαφορετικα χρονικα διαστηματα απ’ ότι η ανθρωπινη Ιστορια.

Ο γηινος «θερμοστατης» είναι ένα πολύ ευαισθητο οργανο…Μεταξυ των ζωντων κατοικων του πλανητη μας και του θανατου η αποσταση είναι πολύ μικρη.

Ακομη ο ανθρωπος δεν γνωριζει πολλα πραγματα ‘η πιστευει ότι γνωριζει, για τους μηχανισμους που μπορουν να εοδρασουν πολύ γρηγορα στο «θερμομετρο» του πλανητη μας, δηλαδη δεν γνωριζει ακομη ποια κατασταση στο μελλον είναι η πιθανοτερη, δηλαδη μια εποχη «θανατηφορου ψυχους» ‘η μια εποχη «θανατηφορου καυσωνα».

Η σημερινη παγετωδης εποχη, μεσα στην οποια ακομη βρισκομαστε αρχισε πριν περιπου 40 εκατομμυρια γηινα χρονια.

Μεχρι τις ημερες μας το φασμα της εποχης αυτης παραμενει ποικιλο, δηλαδη παρουσιαζει εναλλαγες μεταξυ φρικτωδων κλιματολογικων καταστασεων καυσωνος και ψυχους αλλα και ευχαριστων.

Κατά τα τελευταια 2,5 εκατομμυρια γηινα χρονια  – αναβαση του Homo erectus και Homo sapiens, δηλαδη του σημερινου ανθρωπου – υπηρξαν τουλαχιστον 17 χρονικοι περιοδοι ισχυρων παγετωνων, με ενδιαμεσους θερμους.

Η αιτια των εναλλαγων αυτων παραμενει μεχρι σημερα αγνωστη.

Η τελευταια ενδιαμεσος περιοδος, που ζουμε, αρχισε πριν 130.000 γηινα χρονια, ειχε το ζενιθ της πριν 20.000 γηινα χρονια, οπου το το 30 % της στερεας της γηινης επιφανειας ηταν σκεπασμενο από ένα παχυ στρωμα παγου.

Πριν 12.000 γηινα χρονια η Γη εθερμανθει πολύ γρηγορα αλλα στην φαση αυτή ακολουθησε ένα παγερο κλιμα που διηρκησε περιπου 1.000 γηινα χρονια.

 Ακομη και σημερα είναι ακομη το 10 % της στερεας της γηινης επιφανειας σκεπασμενο από ένα παχυ στρωμα παγου ενώ το 14 % του εδαφους της στερεας είναι συνεχως παγωμενο.

Δεν αποκλειεται η σημερινη κλιματολογικως σχετικα θερμη γεωλογικη περιοδος μπορει να γινη και αυτή η απ’ αρχη μιας νεας παγετωδους εποχης ‘η να συνεχισθει η αυξηση της γηινης θερμοκρασιας με αποτελεσμα καταστροφικων κλιματολογικων μεταβολων.

Από την κατασταση αυτή θα εξαρτηθουν και τα προσεχη πεδια μαχης των ανθρωπων για την παγκοσμια κυριαρχια…

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου του θέματος, ή αποσπάσματος, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>