«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο λαός δεν θα σωθεί όσο είναι με τους Γερμανοτσολιάδες, τους Αμερικανοτσολιάδες, τους Αγγλοτσολιάδες, τους Γαλλοτσολιάδες, τους Τουρκοτσολιάδες, τους Ρωσοτσολιάδες, ούτε από τον ανύπαρκτο μεγαλοδύναμο, όταν θα είναι με τους Έλληνες θα σωθεί.

 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟγερμανοτσολιαδες και

Ένας λαός που έχασε τον δρόμο του.

Ένας λαός που ξεκίνησε να ελευθερωθεί και σκλαβώθηκε χειρότερα.

200 χρόνια μπρος πίσω, μια του ύψους μια του βάθους.

Ένας λαός ανακατεμένος με υπολείμματα από το παρελθόν, μεγαλόψυχος, βασανισμένος, δεν είχε το κουράγιο να πάρει το κόσκινο και να κοσκινίσει τα κατακάθια.

Πίστευε ότι στην διαδρομή θα έκανε εκκαθάριση η ίδια η ζωή, ότι η 400 χρόνια σκλαβιάς θα συνετού σαι τα απόβλητα κατακάθια, προεστούς, κοτζαμπάσηδες, τις θρησκευτικές βδέλλες, τους παρείσακτους, τους ανίκανους και τους άφησε να επιβιώνουν ανάμεσά του, σε μια κοινωνία που έμοιαζε με τον γόρδιο δεσμό, που δεν ήξερε πια άκρη να πιάσει για να προχωρήσει και να βγει από τον βούρκο που βούλιαζε.

Κάποιες αναλαμπές ηγετών, που έβλεπαν την κοινωνική μόλυνση να εξελίσσετε σε γάγγραινα τους έφαγαν εν τη γενέσει τους.

Και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, ώρα μηδέν, με ένα πολιτικοθρησκευτικό συνονθύλευμα από τους παραπάνω, με μια δικαιοσύνη νοθευμένη, θρησκευτικά και πολιτικά  δογματισμένη, που δεν εκπροσωπεί ούτε τον εαυτό της, που παράγει μόνο πολιτικά παράσιτα, που μεταπηδούν στον πολιτικό βούρκο, που δεν έχει καμία σχέση με την λέξη δίκαιο, μια δικαιοσύνη που υπάρχει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των παραπάνω, μια φράξια, που δεν υπάρχει σε καμία δικαστική κοινωνία σε όλη τη γη.

Έναν ξενοκίνητο στρατό και στρατηγούς, Κατίνες, ρόμπες, που υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούν το προσωπικό τους εγώ και τους πατρόνες τους, αφεντικά τους, που τους γεμίζουν άχρηστα και ψεύτικα σιρίτια στο πέτο τους,  χωρίς καμία αξία, να τα πουλήσεις ούτε στο μοναστηράκι.

Ένα στρατό που με πρωτοφανές προδοτικό ύφος δηλώνει ότι εκτελεί τις εντολές του εχθρού, ένα στρατό που έχει απαρνηθεί το σύνταγμα για την ύπαρξή του, ένα στρατό που τα καθήκοντά του, είναι να ξε σκατώνει τους αλλόφυλους δολοφόνους του Ελληνικού έθνους.

Ένα στρατό που κάνει δικτατορίες κατε εντολή των αφεντικών του, αλλά όχι εφαρμόζοντας το άρθρο 120 που του δίνει το δικαίωμα  και την υποχρέωση να επέμβει και να σώσει την πατρίδα του.

Έτσι φτάσαμε στο τώρα με ένα λαό, διχασμένο, απροσανατόλιστο, να βολοδέρνει, ανάμεσα στα λύματα, τον βούρκο και τα σκατά και να ψάχνει ποιο μυρίζει λιγότερο για να πορευτεί μαζί του.

Ένα λαό που ζει σε μια ψεύτικη εικονική πραγματικότητα, μια κοινωνία με καμία συνοχή, άλλοι σπαταλάνε τα κλεμμένα προκλητικά, την ίδια ώρα που τα θύματά τους βασανιστικά πεθαίνουν υπό το βλέμμα της δημοκρατικής πολιτείας.

Ένα λαό που εφαρμόζει κατά γράμμα ο θάνατός σου η ζωή μου, χωρίς να καταλαβαίνει, ότι ταυτόχρονα υπογράφει και τον δικό του θάνατο.

Ένα λαό πονετικό, ανθρωπιστή, πατριώτη, πολιτισμένο, ειρηνιστή, μόνο κατά φαντασία, που στην πράξη έχει επιστρέψει σε πρωτόγονες συμπεριφορές, με ανθρωποθυσίες ακόμα και τον ίδιων των μελών του, χωρίς κανένα ίχνος ηθικής και ανθρωπιάς.

Ένα λαό πρώτο σε φανφάρες, πρώτο σε αγώνες άγονους για εφέ, που απουσιάζει παντελώς το ποιοτικό υπόβαθρο της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της ηθικής, του δικαίου.

Ένα λαό με μισαλλόδοξες ενέργειες κατά του ιδίου του εαυτού του.

Ένα λαό που παρέδωσε χωρίς αντίτιμο την ζωή του στους δολοφόνους του.

Ένα λαό που πιστεύει στο μάνα εξ ουρανού, γονατιστώς, περιμένοντας κάποια ανύπαρκτη δύναμη να τον σώσει, ένα λαό που τον γαλούχησαν 200 χρόνια οι παραπάνω λόγιοι, να είναι δούλος της χείριστης μορφής, ένα λαό που οδεύει στον θάνατό του, ποδοσφαιρικά, αλαλάζοντας κραυγές και ασυναρτησίες μεταξύ τηλεόρασης και παραλίας.

Ένα λαό που αγαπάει τα παιδιά του, τόσο ώστε να τα σκοτώνει χωρίς ενδοιασμούς στις ποδιές των αφεντάδων του.

Μην τον ενοχλήσεις τον λαό, μην τολμήσεις να του πεις τι κάνεις ορέ, δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του, αλλά κατεβάζει το παντελόνι του, αβίαστα στον κάθε ψυχικά πρόστυχο πολιτικό εκμεταλλευτή του.

Όταν το ηθικό ανάστημα ενός λαού, είναι 364 ημέρες, η Μεναγάκη μαζεύει ελιές, κάθετε σταυροπόδι, είναι ξάπλα, το κάννη με την μπουκάλα της σαμπάνιας, έχασε 10 γραμμάρια, τι έκανε ανάσκελα στην παραλία, φτερνίστηκε, η τάδε έμεινε έγγειος, έξυνε την μύτη της, στραμπούλιξε το δακτυλάκι της και οι γιατροί είπαν ότι αύριο θα ξέρουμε αν καλυτερεύσει η υγεία της, μας το έκρυβε ότι αυτωνόταν, δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα βγει βόλτα και άλλα πολλά ευτράπελα από την γλάστρα TV!!!!

Αυτόν τον λαό δεν μπορείς να τον σώσεις, διότι δεν θέλει.

Αυτόν τον λαό δεν μπορείς να τον σώσεις, διότι νόθευσαν με αλλόφυλους την γηγενή καταγωγή του.

Αυτόν τον λαό δεν μπορείς να τον σώσεις, διότι απαρνήθηκε τις ρίζες του, τους προγόνους του, τα ήθη και έθιμά του, τις υποχρεώσεις του προς τους απογόνους του, διότι απαρνήθηκε την γνώση και την σύνεση, βουτηγμένος και πνιγμένος από μια θρησκεία, που σου αφαιρεί κάθε δυνατότητα, να αντιδράσεις, αφού για όλα φροντίζει ο μεγαλοδύναμος.

Μια θρησκεία, εβραϊκή, μια φράξια, γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων για την εχθρότητα κατά του Ελληνισμού, που σε θέλει γονατιστό με αλυσίδες να ευγνωμονείς τους δολοφόνους σου και ακόμα χειρότερα να τους συγχωρείς.

Ο Κολοκοτρώνης όταν αναφώνησε, φωτιά και τσεκούρι, μετά από 8 προδοσίες που τις έκαναν οι παραπάνω λόγιοι και θρησκευτικοί, ήταν και για τους δικούς του, φωτιά και τσεκούρι ορέ, για να σωθούμε.

Ποιοι τον κυνήγησαν, ποιοι τον μίσησαν, ποιοι τον πολέμησαν, αυτοί είναι  σήμερα αυτό που λέμε Ελληνική κοινωνία, ελληνικό έθνος, Ελληνική κυβέρνηση, Ελληνική δημοκρατία,, δεν πρόλαβε να κάνει πράξει το φωτιά και τσεκούρι, μένει σε εμάς να το τελειώσουμε, φωτιά και τσεκούρι εναπομείναντες πατριώτες, για να σώσουμε την πατρίδα μας, για να ελευθερώσουμε αληθινά την πατρίδα μας, να την παραδώσουμε στα παιδιά μας, να τους διδάξουμε ότι ανθρωπιά, δικαιοσύνη, ελευθερία, αξιοπρέπεια,  κερδίζονται με φωτιά και τσεκούρι, σε όλους τους προδότες, ένας αν θα μείνει θα μολύνει πάντα κάθε πατριωτική προσπάθεια.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to Ο λαός δεν θα σωθεί όσο είναι με τους Γερμανοτσολιάδες, τους Αμερικανοτσολιάδες, τους Αγγλοτσολιάδες, τους Γαλλοτσολιάδες, τους Τουρκοτσολιάδες, τους Ρωσοτσολιάδες, ούτε από τον ανύπαρκτο μεγαλοδύναμο, όταν θα είναι με τους Έλληνες θα σωθεί.

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΞΥΛΟ ΜΠΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΗ ………….
    .
    .
    ΕΞΗΓΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ………………
    .
    .
    ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΟΤΙ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ !
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ : Η ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ …………
    .
    .
    ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟΝ : Η ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ !
    .
    .
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ – ΛΙΓΟΙ – …………………….
    .
    .
    ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ,
    .
    .
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ – Ένα – ………………….
    .
    ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ………..
    .
    .
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
    .
    ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ……………….
    .
    .
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ : Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ !
    .
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ !
    .
    .
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
    .
    ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ – Ενός – ! ! !
    .
    .
    ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ
    ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠ΄ ΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ .
    .
    .
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ ! ! !
    .
    .
    .
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ,
    .
    ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ .
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ! !
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ .
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ .
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
    .
    .
    .
    .
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=C61mIxugTsg&t=126s
    .
    .
    .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ
    .
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ,
    .
    ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ,
    .
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
    .
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ
    .
    ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=C61mIxugTsg&t=126s

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ZEYΣ Ο ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=J2FpgYDX1pQ
    .
    .

    ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
    .
    https://www.facebook.com/groups/epane
    .
    .
    Μπροστά σ’ αυτό το περίεργο και ακατανόητο πλέγμα αρνήσεων και αντιδράσεων
    .

    στέκεται ο χαμογελαστός Έλληνας με πλεόνασμα νου,
    .
    ευγένεια ψυχής και πλήθος ωραίων συναισθημάτων,
    .
    άψογος οικοδεσπότης για την υποδοχή των Ολυμπίων,
    .
    των φωτεινών ακτινών του Όλου Φωτός και του Υπέρλαμπρου πατέρα Δία.
    .
    Μια άφιξη που θ’ ανεβάσει την ανθρωπότητα στους ουρανούς,
    .
    που θα φωτίζεται από το φως του Ολύμπου.
    .
    Μια ανθρωπότητα που θα μπορέσει να ξεχωρίσει το πραγματικό από το φανταστικό,
    .
    την αλήθεια από το ψέμα, το θεϊκό από το ανθρώπινο,
    .
    αφού η ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου βούλιαξε σε πελάγη αβεβαιότητας και σύγχυσης,
    .
    που την έριξε ο θρησκευτικός δογματισμός.
    .
    Οι Έλληνες περιμένοντας την επιστροφή των ουράνιων αδελφών τους,
    .
    πρέπει να πετάξουν πάνω από στεριές και θάλασσες και να μεταφέρουν σ’ όλη την οικουμένη
    .
    το μεγάλο μήνυμα, του γυρισμού των Ολύμπιων,
    .
    το οποίο μπορεί να σκορπίσει τα σκοτάδια και να διαλύσει τους μύθους
    .
    για τα ξόανα του Σινά και τους χρυσούς μόσχους.
    .
    Είμαστε υλικά και πνευματικά όντα,
    .
    ήρθαμε στη γη με τη θέληση μας για να βελτιωθούμε
    .
    και ν’ ανέλθουμε στο ανώτερο επίπεδο φωτός
    .
    ή να πέσουμε στο κατώτερο με το θάνατο ο οποίος δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή
    .
    μιας άλλης πραγματικότητας, πιο ουράνιας, πιο πνευματικής και πιο θεϊκής.
    .
    Δεν μπορεί ο Έλληνας να πιστεύει τα παραμύθια της Παλαιάς Διαθήκης
    .
    ρατσιστικά κατά κανόνα και να τα θεωρεί θεόπνευστα.
    .
    Πρέπει να στείλει το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης,
    .
    ότι δεν έχει ανάγκη από εισαγόμενους μάγους και αγύρτες.
    .
    Καιρός είναι να τους στείλουμε πίσω στην μοναξιά της ερήμου
    .
    και να ετοιμάσουμε τον Όλυμπο για τη μεγάλη στιγμή.

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=J2FpgYDX1pQ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>