Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Αξιότιμες Ελληνίδες και αξιότιμοι ΄Ελληνες,

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ3

            Η ανερμάτιστη κυβέρνηση, η ικανή μόνο για καταλήψεις και αριστερίστικους λεονταρισμούς, επανδρωμένη από άτομα μειωμένης αντίληψης και ηθικώς ανεπαρκείς, από κατσαπλιάδες που μοναδική τους επιδίωξη είναι η καταστροφή του Έθνους-Κράτους, για να ικανοποιήσουν τις ονειρώξεις τους, έχει υποστεί πλέον  λοβοτομή και ψευδόμενη ασυστόλως, ψάχνει στα αποκαΐδια της αττικής γης να βρεί τους  λαγούς με τα πετραχήλια που έταζε μέχρι να αρπάξει την εξουσία….

            Δεδομένου λοιπόν ότι λίγο πολύ το παρόν πολιτικό σύστημα απαρτίζεται από κόμματα της αυτής πολιτικής ανικανότητας και αναξιοπιστίας, είναι αδύνατο η Πατρίδα μας να εξέλθει από την εντατική.

            Η πολιτική νομενκλατούρα, που έχει θεοποιήσει την συναλλαγή και την ιδιοτέλεια, για να επιβιώσει, αφαιρεί τα ζωτικά όργανα της Ελλάδας και τα δωρίζει στους βρικόλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων η οποία είναι η οδαλίσκη του Διεθνούς Σιωνισμού.

            Πού πήγανε όλοι αυτοί οι «αντιστασιακοί» της αρπαχτής; Οι Δημοκράτες της ρεμούλας; Οι πονόψυχοι του λαθροεποικισμού; Οι οικολογικές οργανώσεις που κόπτονται και ως «οργανισμοί που ασκούν δραστηριότητα για να απαλύνουν τον πόνο, να προωθήσουν τα συμφέροντα των φτωχών, την προστασία του περιβάλλοντος, την παροχή βασικών κοινωνικών υπηρεσιών, και την ανάπτυξη της κοινότητας», πού πήγαν;

            Σήμερα η Κυβέρνηση διατείνεται ότι ευθύνη έχει και ο Λαός. Το ερώτημα όμως είναι γιατί το κράτος δεν εφαρμόζει τους νόμους για να βάλει τάξη στην άναρχη ανάπτυξη των περιοχών; Μα η απάντηση εδόθη από τον πλέον ανεύθυνο ειδικό. Η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», της 28ης Ιουλίου 2018 στην 10η σελίδα, έγραφε την τραγική εκείνη δήλωση του φευγάτου, ακατανόμαστου υπουργού αμύνης, που σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC, για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ούτος, άνευ αιδούς,  εδήλωσε: «…Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το πρόγραμμα του ΝΑΤΟ. ΔΕΝ επιτρέπει στις ένοπλες δυνάμεις μας να δράσουν την ίδια ώρα με την πολιτική Προστασία».

            Και οι αρχηγοί: του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ,  του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας  Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ!!!

            Το πρώτο πράγμα που μάθαμε, κύριοι Αρχηγοί, σε εκείνο το μεγάλο σχολείο, ήταν η ανάληψη των ευθυνών μας. Απωλέσθη πλέον και η ύψιστη αυτή διδαχή; Υπέκυψε και αυτή στην όζουσα σκοπιμότητα; ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ!!!

            Εμείς, ως συνταγματικός φορέας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»,

            λογικά και υπεύθυνα σκεπτόμενοι την 11η Απριλίου 2018 υποβάλαμε την κατωτέρω επιστολή προς την Στρατιωτική

            Ηγεσία ζητώντας να ενεργοποιηθεί η Παλλαϊκή Άμυνα. Αλλά εις μάτην. Η Στρατιωτική Ηγεσία, περί άλλων τυρβάζει.

            Μάταια προσμένει ο ελληνικός Λαός τον στρατό μας να γίνει ξανά ο βιγλάτορας των δικαίων του!!!!

            Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς        

            Προς τους:

            Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ

            Κοινοποίηση: Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας  Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου

            Εκφράζοντας το φρόνημα και την βούληση του Ελληνικού Λαού, που ως συνταγματικός φορέας εκπροσωπούμε, θλιβόμεθα τα μέγιστα όταν, υπό τα όμματα Υμών, διαπιστώνουμε ότι «η Ελλάς εάλω!!!». Η πατρίδα μας οδηγείται πλέον στον Αρμαγεδδώνα της Ιστορίας διότι ο αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού και του ανθρώπου, απέκτησε υπέρμετρο δύναμη ώστε σήμερα να διαφεντεύει το μέλλον μας. Και αυτό το θεωρούμε ύβρη!!!

            Όθεν, φρονούμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ΟΥΔΟΛΩΣ έπρεπε να επιτρέψουν  τον μαρασμό του Λαού μας, την καταστροφή των ιδανικών του, τον εκπατρισμό του φυτωρίου του Έθνους και την βίαιη αντικατάστασή του με λοβοτομημένους εν δυνάμει δολοφόνους, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, την παράδοση ζωτικών χώρων και εδαφών, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κίνδυνο η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του κράτους.

            Απευθυνόμαστε στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και στους λοιπούς Αρχηγούς των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και σας ΚΑΛΟΥΜΕ, προς σωτηρία της Πατρίδος, να λάβετε, ως έχετε καθήκον, τα προσήκοντα μέτρα, κηρύσσοντας την χώρα σε κατάσταση πολιορκίας ώστε να εξασφαλισθεί η ακεραιότης του κράτους και για να μη θρηνήσουμε εκατόμβες θυμάτων τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στον ανημέρωτο και ανυπεράσπιστο άμαχο πληθυσμό, την προστασία του οποίου έχετε την ευθύνη.

            Οι συντελεστές της προδοσίας του Έθνους αφού απαξίωσαν το τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» προσπαθούν εναγωνίως να εξαθλιώσουν και να διαλύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ η κομματική συναλλαγή, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και ο στείρος λαϊκισμός των Ελλαδέμπορων, υπηρετώντας το εθνοκτόνο σχέδιο των δυνάμεων του σκότους δημιούργησαν το τοξικό περιβάλλον στο οποίο τα άνθη της δικαιοσύνης, του ήθους, της ισότητας, της ισονομίας και της φιλοπατρίας μαράθηκαν και στη θέση τους φύτρωσε μία διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δικτατορία που στους κόλπους της ανδρώθηκαν η ιδιοτέλεια, η συναλλαγή και η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων. Η προδοσία των Ιμίων, η κατάδοση του Λάλα, η παράδοση του Οτσαλάν, η κατάργηση των Αου και Βου Σωμάτων Στρατού, το απολεσθέν USB του κυρίου Βενιζέλου με τα σχέδια Ειδικού Χειρισμού, η διάθεση ζωτικών εδαφών, βάσεων και στρατοπέδων, η διατήρησης ανά την Επικράτεια αγνώστων προθέσεων Λαθρομεταναστών, αποτελούν σοβαρές ενδείξεις απαράδεκτης ανοχής της πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, που οδηγούν στο ιοβόλο πρόγραμμα αλώσεως της Πατρίδας.

            Σε αυτήν την κατ’ επίφαση «Δημοκρατία», οι Ένοπλες Δυνάμεις απομονώθηκαν, περιθωριοποιήθηκαν και λοιδορήθηκαν, κατάντησαν θεραπαινίδες των εισβολέων λαθρομεταναστών, ικανά δε στελέχη τους κατηγορήθηκαν ως αντιπαραγωγικά και το ανθρώπινο δυναμικό τους ονομάσθηκε απαξιωτικά «ένστολοι». Οποία καταισχύνη!!!!

            Σήμερα οι μάσκες έπεσαν! Δεν υπάρχει κράτος δικαίου και η Ελλάς, με την δική σας ανοχή, κυβερνάται πλέον από ομάδες δοσίλογων, κλεπτών, απάτριδων και ιδιοτελών φαύλων οργάνων που υπηρετούν τις αλλότριες δυνάμεις της μνημονιακής πολιτικής και της παγκόσμιας συμμορίας του Χρήματος. Ανερμάτιστοι πολιτικοί, τραπεζίτες, εθνικοί ταγοί, δικαστικοί, ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβοι που αντιπροσωπεύουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων έχουν κουρελιάσει το Σύνταγμα, αγνοούν τις αποφάσεις του Λαού και εξοντώνουν τον Έλληνα άνθρωπο στερώντας του τα Συνταγματικά του δικαιώματα

            Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όργανο διεθνών αδελφοτήτων και οργανώσεων ελεγχομένων από ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων, διαγκωνίζεται, ως οδαλίσκη, για το ποιός θα υπηρετήσει κάλλιον τους αφέντες του ενώ βρίσκεται σε διατεταγμένη ανθελληνική υπηρεσία που ξεπερνά τα όρια της προδοσίας του Έθνους και ξεπουλώντας, άνευ αιδούς, τον δημόσιο πλούτο της χώρας, καθιστά τον Λαό φτωχότερο και την Άμυνα της Χώρας ευάλωτη.

            Η κλιμάκωση των εχθρικών ενεργειών βρίσκεται προ των πυλών. Οι, δημόσια και επαναλαμβανόμενα, εκφρασμένες θέσεις του Πρέσβη των ΗΠΑ για «πιθανά αθέλητα περιστατικά» στο Αιγαίο εμπεριέχουν το σαφές μήνυμα-προειδοποίηση ότι η Ουάσιγκτον δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί πλέον να αποτρέψει μία ενδεχόμενη στρατιωτική εμπλοκή μεταξύ των δύο κρατών.

            Ο απανταχού Ελληνισμός έδωσε το «παρών» του στην Ιστορία. Το Μακεδονικό κύριοι ΔΕΝ είναι Ελληνική «υπόθεση»!!! Είναι πανανθρώπινη και όχι Εθνική. Είναι πολιτισμική και όχι πολιτική. Εκατοντάδες κορυφαίοι Επιστήμονες απέστειλαν επιστολές προς τους Αρχηγούς των Κρατών με τις οποίες πιστοποιούσαν την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

            Κύριοι, Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και οι λοιποί Αρχηγοί των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, έχετε ακόμη καιρό να πράξτε το καθήκον σας.

            Προετοιμάσετε τον Λαό και τις Ένοπλες Δυνάμεις για την επερχόμενη απειλή. Οι επαΐοντες και ο Λαός είναι μαζί σας.

            Ενεργοποιήστε την Παλλαϊκή Άμυνα που θα ανεβάσει το ηθικό του Λαού, θα ενισχύσει την ικανότητά του να αντιμετωπίσει πάσης φύσεως κακόβουλο λαθρομετανάστη,  πράκτορα και μισθοφόρο που θα δράσουν στα νώτα των μαχόμενων τμημάτων.

            Μοιράσετε όπλα στους απόστρατους και στους δυνάμενους να τα χρησιμοποιούν, ενισχύοντας έτσι τους Εθνοφύλακες, την αστυνομία και την πυροσβεστική.

            Ζητήστε να παύσουν οι εκποιήσεις σπιτιών των κόκκινων δανείων και οι επιδοτήσεις που δίδονται στους Λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων.

            Εδραιώστε την αισιοδοξία και την ελπίδα στο Λαό, ανεβάστε το ηθικό του και θέστε του το όραμα του δικού του αύριο.

            Φροντίστε να ανακοινωθεί παγκοσμίως ότι η Ελλάς, παρότι ανήκει στο ΝΑΤΟ και στον Ευρωπαϊκό Στρατό εν τούτοις, αναγκάζεται να τεθεί σε κατάσταση πολέμου. Ότι  πρέπει να κλείσουν τώρα τα σύνορά της μέχρι πέρατος των αλυτρωτικών τάσεων των γειτόνων και των Τουρκικών απειλών.

            Καταργήστε τις ΜΚΟ του Soros και επιβάλετε έλεγχο στα ΜΜΕ ώστε να παύσει ο Ψυχολογικός Πόλεμος σε βάρος του Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι για να πολεμήσει ο στρατιώτης χρειάζεται να έχει ηθικό και να πιστεύει στο δίκαιο του αγώνα.

            Ζητήσατε την ενίσχυση της εσωτερικής ασφαλείας της χώρας με την ενεργοποίηση εθελοντριών γυναικών και με την αποδέσμευση των χιλιάδων αστυνομικών ασφαλείας προσωπικοτήτων.

            Ενεργοποιείστε τις Ενώσεις Εφέδρων και αποστράτων και ορίστε τους καθήκοντα και αποστολές.

            Απαιτείστε τον ηλεκτρονικό έλεγχο των συνόρων.

            Είσθε οι πλέον υπεύθυνοι για το μέλλον αυτής της Πατρίδας και γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον ότι η «Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη» και ότι το αξίωμα της ανάληψης ευθυνών αποτελεί το απαύγασμα του ήθους των Ενόπλων Δυνάμεων ως της ψυχής του Έθνους.

            Σε αυτές τις Δυνάμεις ανήκουμε και εμείς που θα διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της χώρας και την Ελευθερία του Λαού μας. Είμαστε και εμείς δεμένοι με όρκο αίματος και μπολιασμένοι για την υπέρτατη αποστολή υπεράσπισης της Πατρίδας.

            Είμαστε παρόντες στις επάλξεις του καθήκοντος, της αξιοπρέπειας και της τιμής έτοιμοι να προσφέρουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για την Πατρίδα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.

            Είμαστε παρόντες προσβλέποντας σε Εσάς που, ως ύστατη ελπίδα αποτροπής της επιδιωκόμενης ανηκέστου βλάβης της πατρίδας μας, θα ενεργοποιήσετε την Παλλαϊκή Άμυνα.

            Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

            ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

            Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής     Δημήτριος Βόγγολης

            210 3250220                   6944325056               6944357378

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ. 

Αν κάποιος εκ των παραληπτών λάβει το μήνυμά μας περισσότερες της μίας φοράς ή με μη ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλούμε να μας ενημερώσει, πρόκειται περί παρεμβολής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

                              Έχετε υπ” όψιν ότι:  Δεν επιτρέπονται τα Greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες).

                              ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αν είσαστε σε αυτό τον κατάλογο κατά λάθος και δεν σας ενδιαφέρει παρακαλούμε αγνοήστε το και αν θέλετε να διαγραφεί η ηλεκτρονική σας διεύθυνση  από τον κατάλογο παραληπτών των μηνυμάτων μας, απλά απαντήστε σε αυτό το μήνυμά μας με θέμα «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση  elas@otenet.gr. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Related posts: