«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αιχμαλωσία του πνεύματος!

 εχμαλοσια 5

Όταν στις αρχές του αιώνα μας κάποιοι μιλούσαν για την δόμηση του νέου παγκόσμιου συστήματος, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είτε αγνοούσε το θέμα, είτε χλεύαζε, είτε δεν έδινε σημασία.

Όταν όμως ακούστηκε από επίσημα χείλη, ξένα και ελληνικά, η εφαρμογή των μέτρων επιβολής της νέας παγκόσμιας τάξης (new world order) και της σταδιακής παγκόσμιας διακυβέρνησης, τότε πολλοί άρχισαν να ανησυχούν.

Και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη ”σοφία” για να καταλάβει κανείς ότι όλα όσα γίνονται τη σημερινή εποχή στην πατρίδα μας, στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο, είναι αποτελέσματα της προσπάθειας εγκαθίδρυσης της νέας παγκόσμιας ”αταξίας”!

Μένω σε ένα τμήμα μόνο μιας μελέτης, που αφορά την προώθηση εφαρμογής του νέου συστήματος στο χώρο του πνεύματος. Ιδού λοιπόν ο σχεδιασμός, υποστηριζόμενος από όλα τα μέσα υποστήριξης της σημερινής εποχής, με πρώτο από όλα τα ΜΜΕ. Να οι ρόλοι τους:

-ΜΜΕ: Καθήλωση των ανθρώπων, διαφώτιση, καθοδήγηση και διάβρωση του πνεύματος, με σκοπό την αποδοχή αποκλειστικά όσων έξυπνα προπαγανδίζουν.

-Τέχνη: Μίξεις ετερόκλητων πολιτιστικών και άλλων στοιχείων και δήθεν προσέγγιση της πραγματικότητας που φτάνει μέχρι και τον εκφυλισμό αλλά και τον εκχυδαϊσμό της έκφρασης και της ανθρώπινης παρουσίας.

-Παιδεία: Εξειδίκευση παντού για διαμόρφωση στεγανών στη γνώση και ουσιαστικά απαγόρευση των δυνατοτήτων ποιοτικής σύνθεσης στα μεσαία και κατώτερα στρώματα των κοινωνιών.

-Αθλητισμός: Δυναμική αλλά και άκρως υλιστική προώθηση του αθλητισμού, εξωθώντας τις επιδόσεις έξω από τα φυσικά όρια, συντηρώντας έτσι το μείζον του ενδιαφέροντος του συνόλου των κοινωνιών.

-Θρησκεία: Αλλοίωση αρχικά του χαρακτήρα της θρησκευτικής πίστης, και στη συνέχεια με όργανο τον θρησκευτικό συγκρητισμό, επιβολή σταδιακά μιας υποκείμενης ενότητας, όπου ουσιαστικό ρόλο διαδραματίζει ο λεγόμενος οικουμενισμός, με τελικό σκοπό τη δημιουργία της λεγόμενης πανθρησκείας.

Με την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων αιχμαλωτίζεται το πνεύμα των ανθρώπων, με αποτέλεσμα όλες οι αποφάσεις των παγκοσμιοποιητών να γίνονται εύκολα αποδεκτές και ενίοτε επιδιωκτέες από το αδύναμο πλέον σώμα της μεγάλης ανθρωπομάζας.

Η αιχμαλωσία του πνεύματος επιφέρει επιπλέον αδρανοποίηση των αντικειμενικών εθνικών ενστίκτων των κοινωνιών, η οποία συνεπικουρούμενη από την φτωχοποίηση των λαών και την αθρόα παράνομη μετανάστευση αλλοεθνών και αλλοθρήσκων μαζών, έχει ως αποτέλεσμα την πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων των κρατών-εθνών, μετατρέποντάς τα σε αδύναμες κρατικές οντότητες, εύκολα χειραγωγούμενες από τους διεθνείς δικτάτορες της παγκόσμιας πολυεθνικής ελίτ, που φιλοδοξεί να θέσει όλο τον πλανήτη κάτω από μια παγκόσμια αυταρχική διακυβέρνηση.

Όλα αυτά είναι πλέον πασιφανή ιδιαίτερα στη χώρα μας, που επελέγη ως πειραματόζωο, αφού οι ανίκανες και υποδουλωμένες στα ξένα συμφέροντα κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών ήταν σίγουρο ότι θα εξασφάλιζαν εύκολα την επιβολή της αλλοίωσης του ελλαδικού κράτους και, συνακόλουθα, του ελληνικού έθνους.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η χώρα μας, η οποία θα έπρεπε φυσιολογικά να αποτελεί πολιτιστικό πρότυπο παγκόσμιας εμβέλειας,  εκμεταλλευόμενη την τεράστια πολιτιστική της κληρονομιά, αντιθέτως ζει σε ένα θυελλώδες περιβάλλον κρίσης αξιών, που μετετράπη σε κρίση οικονομική, κοινωνική, πνευματική και εθνική. Όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή.

Ο Ελληνισμός όμως έχει τεράστια πνευματικά αποθέματα, με τα οποία έχει την δύναμη να αναγεννηθεί και να μεγαλουργήσει ξανά. Αρκεί να ενεργοποιηθεί η κρίσιμη μάζα των αγνών Ελλήνων πατριωτών, οι οποίοι ”πνευματικά ελεύθεροι” και ενωμένοι να ορθώσουν ανάστημα και να αναλάβουν τις τύχες του Γένους μας στα χέρια τους.

Αυτό σημαίνει ότι, στο εσωτερικό πλαίσιο επιβάλλεται η ανατροπή του σαθρού και προδοτικού πολιτικού κατεστημένου και η ανάδειξη νέων πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες θα γαλβανίσουν το αλλοτριωμένο πνεύμα των Ελλήνων και θα διεγείρουν την θύελλα, η οποία θα αλλάξει την πολιτική οπτική τους!

Η ύψιστη αυτή πρόκληση απευθύνεται στην καρδιά των αγνών Ελλήνων πατριωτών. Από την απάντησή της θα εξαρτηθεί η πορεία της φιλτάτης πατρίδας μας!

Νίκος Ταμουρίδης                                                                                          Αντιστράτηγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                                      Αντιπρόεδρος Ελεύθερης Πατρίδας

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Η αιχμαλωσία του πνεύματος!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ………

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ,
    ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ
    Ο Λ Ο Ι
    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΙ ΔΙΚHΓΟΡΟΙ
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
    OI IEΡΕΙΣ
    ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΟΛΟΙ
    ΤΡΕΧΟΥΝ
    ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ,
    ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,
    ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,
    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ,
    .
    .
    ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ,
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ………….
    .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ,
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ .
    .
    Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ , ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ,
    ΞΟΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ………
    .
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ,
    ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ………..
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ …..
    .
    ΕΝΩ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ,
    .
    ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΩΡΙΜΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ……
    .
    ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΕΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ………..
    .
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΕΜΕΛΙΑ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΤΟ:
    .
    .
    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ! ! !
    .
    .
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,
    .
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,
    .
    ΑΛΛΟ ΑΓΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
    .
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ …….
    .
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΣΠΑΝΙΟ ΤΟ ΗΓΕΤΗΣ !
    .
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ,
    .
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΥΜΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
    .
    ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ……
    .
    Η ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
    .
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ
    .
    ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ
    .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ,
    .
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ …
    .
    ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΝΑΙ :
    .
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ,
    .
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ,
    .
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ,
    .
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ
    .
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ,
    .

    ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ,
    .
    ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    .
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    .
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ,
    .
    ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ
    .
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ …………
    .
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ,
    .
    ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ , ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ , κ.τ.λ , κ.τ.λ , κ.τ.λ ,
    .
    .
    ΕΛΕΟΣ , ΕΛΕΟΣ , ΕΛΕΟΣ ………..
    .
    .
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ .
    .
    ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ,
    .
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ,
    .

    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΥΚΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΦΩΣ
    .
    ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΕΡΙ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ,
    .
    ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ …………………….
    .
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ
    .
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΧΤΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΝΟΝ ΥΠΕΡ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ,
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    .
    ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ …………………….
    .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ……………
    .
    .
    ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕ
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

    1) Αποτελεί καταπάτηση της κυρίαρχης βούλησης της ελληνικής κοινωνίας, αφού καμία συμμετοχή των Ελλήνων δεν έχει προβλεφθεί κατά την διαμόρφωση και έγκριση του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας. Αντίθετα, όπως ορίζει το Άρθρο 120, παράγραφος 1, αφού το συνταγματικό συμβόλαιο διαμορφώθηκε από τους πολιτικούς όπως αυτοί ήθελαν και τους συνέφερε, “Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975″.

    Ουδέποτε η ελληνική κοινωνία εκλήθη σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση ώστε να διαμορφώσει και να εγκρίνει το Σύνταγμα που επιθυμεί. Ποτέ δεν διαμορφώσαμε, δεν εγκρίναμε, ούτε υπογράψαμε το Σύνταγμα που έχουμε, παρά μας επεβλήθη ύπουλα από τους πολιτικούς, για αυτό περιέχει και τόσες δικλείδες ασφαλείας για αυτούς, ώστε να πράττουν ότι θέλουν χωρίς ποτέ να φέρουν την ευθύνη για ότι κάνουν!!!!

    Το Σύνταγμα της Ελλάδας εκφράζει την βούληση και τα συμφέροντα εκείνων που το συνέταξαν και η ελληνική κοινωνία δεν είναι ανάμεσά στους συντάκτες του συνταγματικού συμβολαίου…

    Από τις 11 Ιουνίου 1975 όταν και άρχισε να ισχύει το Σύνταγμα βρισκόμαστε υποταγμένοι σε ένα συνταγματικό συμβόλαιο που ούτε επιλέξαμε τους όρους που περιέχονται σε αυτό, ούτε το εγκρίναμε σε κάποιο δημοψήφισμα, ούτε το υπογράψαμε. Παρόλα αυτά η υποταγή μας σε αυτό καλά κρατεί…

    2) Δεν καθορίζει τον σκοπό ύπαρξης του ελληνικού Κράτους. Κάθε τι που ιδρύει κανείς, είτε είναι σύλλογος, είτε είναι επιχείρηση, είτε είναι κόμμα, είτε είναι κράτος, το ιδρύει για να εκπληρώσει κάποιον θεμελιώδη σκοπό. Το ελληνικό κράτος από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό ύπαρξης. Αντί αυτού ορίζεται στο Άρθρο 2, παράγραφος 1 ότι “Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας”.

    Είναι βέβαιο ότι οι οπλαρχηγοί όταν πήραν τα όπλα το ’21 και διεκδίκησαν την ελευθερία του έθνους το έκαναν συναισθανόμενοι την αγωνία του συνταγματικού νομοθέτη να προστατευτεί η αξία του ανθρώπου κι όχι για την ανεξαρτησία της Ελλάδας!!!!

    3) Δεν προβλέπει την προστασία της ελευθερίας του ελληνικού λαού. Στις 9 φορές που εμφανίζεται η λέξη “ελευθερία” στο συνταγματικό κείμενο και οι 9 αφορούν αποκλειστικά τα ατομικά δικαιώματα και δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στην ελευθερία του λαού την οποία πρωτίστως όφειλε το Σύνταγμα να κατοχυρώνει και να προστατεύει. Και πώς να κατοχυρωθεί η ελευθερία μας εδώ που τα λέμε, από την στιγμή που η κυβέρνηση είναι η πρώτη που μας υποδουλώνει;;;;;

    4) Δεν προβλέπει την υπεράσπιση της πολιτικής και εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας από τους πολιτικούς, παρά μόνο στον όρκο που δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος αποδεικνύεται με την αδιαφορία του σε έναν εκ των υπευθύνων της σημερινής μεταβολής της Ελλάδας σε ένα κρατίδιο πλήρως εξαρτημένο στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα.

    5) Επιτρέπει την θέσπιση νόμου που ορίζει την απόδοση ιθαγένειας και συνεπώς κυριαρχικώνδικαιωμάτων σε αλλοδαπούς πληθυσμούς, αφού ορίζει στο Άρθρο 3, παράγραφο 3 ότι “Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος”. Τις προσπάθειες των κυβερνήσεων να εκμεταλλευθούν το περιθώριο που αφήνει στον νομοθέτη η παραπάνω διάταξη τις είδαμε επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με τις ελληνοποιήσεις και τον νόμο περί ιθαγένειας ο οποίος αν ισχύσει θα πάψουν οι Έλληνες να είναι ο πολιτικά κυρίαρχος πληθυσμός της Ελλάδας και το προνόμιο αυτό θα το μοιραζονται από κοινού με τους νέους ελληνοποιημένους πληθυσμούς, με απρόβλεπτες κοινωνικές συνέπειες.

    6) Επιτρέπει την απώλεια ελληνικών εδαφών και την συρρίκνωση της πατρίδας μας, στο Άρθρο 27 παράγραφο 1 που ορίζει ότι “Καμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών”.

    Με άλλα λόγια, όταν προετοιμαστεί κατάλληλα το έδαφος όποιος θα θέλει να αποκτήσει ένα κομμάτι της Ελλάδας, δεν θα χρειάζεται να μας κηρύξει πόλεμο, αρκεί να εργασθεί διπλωματικά ή αλλιώς ώστε ναπεράσει ο νόμος που θα ορίζει την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην εν λόγω περιοχή.

    7) Υποχρεώνει τους Έλληνες να υπερασπίζονται με κάθε μέσο ένα Σύνταγμα που νομιμοποιεί τηναπώλεια της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας των Ελλήνων στην πατρίδα τους, αφού σύμφωνα με το Άρθρο 120, (παρ.2) υποχρεούμαστε να τηρούμε το Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό αλλά (παρ.4) και να υπερασπιζόμαστε την τήρηση του Συντάγματος με κάθε μέσον απέναντι σε όποιον επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Κι αφού ότι είναι συνταγματικώς ορθό οφείλω να το υπακούω και να το τηρώ, έτσι και την συνταγματικώς προβλεπόμενη απώλεια της ελευθερίας μου και της ανεξαρτησίας μου, οφείλω κι αυτήν να την υπακούω και να την τηρώ. Συνεπώς, η εναντίωση σε συνταγματικά νόμιμες αποφάσεις ακόμα κι όταν αυτές είναι προδοτικές για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας, συνιστά εναντίωση στην τήρηση του Συντάγματος. Σε αυτήν την περίπτωση, καλούνται οι πολίτες να κάνουν το χρέος τους και να διασφαλίσουν την τήρηση του Συντάγματος με κάθε μέσον απέναντι σε όσους δεν το τηρούν και θέλουν να το ανατρέψουν. Με άλλα λόγια, το Σύνταγμα νομιμοποιεί τη βία μόνο όταν απειλείται η τήρησή του, όχι όταν απειλείται η ελευθερία και η ανεξαρτησία της πατρίδας.Αυτό όμως δεν μπορεί να διασφαλίζει τα συμφέροντα της κοινωνίας, παρά μόνο τα συμφέροντα εκείνων που εξυπηρετούνται από την διατήρηση του ισχύοντος Συντάγματος…κι ανάμεσά τους σίγουρα δεν είναι ο ελληνικός λαός…

    Αν υπάρχει ένας θεσμός στον οποίο οφείλουμε αφοσίωση πάντα, άσχετα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας, ποιοί πολιτικοί βρίσκονται στην εξουσία, ποιο κόμμα κυβερνά κτλ, αυτή είναι η Πατρίδα – κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει το ίδιο το Σύνταγμα στο χωρίο της παραγράφου 5, Άρθρο 120 όπου εκτός από τον σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους αναφέρει ότι “η αφοσίωση στην Πατρίδα και την Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων”. Αρκεί βέβαια η ερμηνεία που αποδίδουν η Βουλή και τα Δικαστήρια στην λέξη “Πατρίδα” εντός της διάταξης αυτής, να είναι αυτή που αντιλαμβάνεται ο κοινος νους…

    Τάσος Συριανός

    Συγγραφέας του βιβλίου
    “Το Συμβόλαιο της Υποταγής: πώς το Σύνταγμα καταστρέφει την ελευθερία μας πώς να την ανακτήσουμε“.

    ΠΗΓΗ

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/7_26.html

    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

  • Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016
    .
    .
    .
    .
    Οι «Παγκοσμιοποιητές» καταστρέφουν συστηματικά την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία
    .
    .
    .
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-JbDXLWlhqeQ/WDH-iDxfxXI/AAAAAAAC5FM/YJwYbvwTAL8S6d6zGAgJWOBJNacgiNurgCLcB/s640/EG3RG.jpg

    .
    .
    .

    Τα τελευταία χρόνια στις περισσότερες έδρες σπουδών του εξωτερικού, δυστυχώς όμως όχι και στις ελληνικές πανεπιστημιακές έδρες, υπάρχει μια αλλαγή στάσης απέναντι στα αρχαία ελληνικά συγγράμματα.
    .
    Μετά την ανακάλυψη του <> και των λειτουργιών που εκτελούσε, πολλοί ειδήμονες αντιλήφθηκαν ότι αυτά που γνώριζαν για την Αρχαία Ελλάδα είναι ελλιπέστατα!!!!!
    .
    Ο υπολογιστής των Αντικυθήρων υπολογίζει τις κινήσεις των αστεριών και είναι για την αρχαιότητα υψηλής τεχνολογίας και από πλευράς ακρίβειας κατασκευής και από πλευράς μαθηματικής δομής (οι Αμερικανοί έχουν φέρει ειδικό τομογράφο για να «δουν» στο εσωτερικό του και ίσως πλέον ότι έχει μέσα «διαφορικά» γρανάζια)!!!!!!
    Αντιλήφθηκαν, λοιπόν, ότι αυτό που ονομάζουμε μυθολογία είναι ουσιαστικά και σε μεγάλο βαθμό κωδικοποιημένη, ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ η οποία αποκρύπτεται εσκεμμένα από αφανή κέντρα, που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση.
    .
    Για να κατασκευαστεί ένα τέτοιο μηχάνημα πρέπει να γνωρίζουν άψογα μεταλλουργία !!!
    (φαντάζεστε τι χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα γρανάζι, ενός εκατοστού;
    .

    • Πόσο καθαρό πρέπει να είναι το μέταλλο;
    .
    • πώς φτιάχτηκε τόσο λεπτό έλασμα;
    .
    • Πώς κόπηκαν όλα τα δόντια ίσα;.)
    .
    Φυσικά αυτός που έφτιαξε το μηχάνημα γνώριζε το <> γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε το μηχάνημα να υπολογίζει τις κινήσεις των πλανητών!!!
    .
    Το τραγικό για την Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες του εξωτερικού είναι ότι διδάσκει ακόμα στα σχολεία όλων των βαθμίδων ότι οι Έλληνες πίστευαν ότι η Γη είναι επίπεδη και επιπλέει στα νερά.
    .
    Οι κατεστημένες λοιπόν αντιλήψεις περί μυθολογίας είναι <> και πρέπει να αρχίσει μια νέα αντίληψη η οποία ήδη κατοχυρώνεται με καινούριες έρευνες και ανακαλύψεις!!!
    .
    (διαβάστε το περιοδικό Ελληνόραμα, Εκδόσεις Κάδμος).
    .
    Πώς φτάσαμε να διδασκόμαστε για την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή των Ελλήνων από το κέντρο της Ασίας και για την καταγωγή του ελληνικού αλφαβήτου από το Φοινικικό όταν δεν έχουν βρεθεί πινακίδες ή άλλα αρχαιολογικά ευρήματα που να πιστοποιούν την ύπαρξη Ινδοευρωπαϊκού πολιτισμού όπως αναφέρεται στην κεντρική Ασία;
    Όλοι ξέρουμε ότι από το σύνολο της ελληνικής βιβλιογραφίας έχει σωθεί μόνο το 2% και αυτό το 2% είναι χιλιάδες βιβλία!!!!!
    .
    Πώς γίνεται εμείς, πήραμε το αλφάβητο από τους Φοίνικες, φτιάξαμε τεράστιο πολιτισμό και αφήσαμε χιλιάδες συγγράμματα, ενώ οι Φοίνικες, οι υποτιθέμενοι του αλφαβήτου δεν έχουν αφήσει ούτε βιβλία, ούτε μαρμάρινες πλάκες σε ελληνική αλφάβητο και φυσικά ούτε αστρονόμους ούτε φιλόσοφους.
    .
    Ούτε έναν για δείγμα!!!!!!!
    .
    Η απάντηση για αυτά τα παράδοξα βρίσκεται αν εξετάσει κανείς ποια κέντρα προωθούν την Ινδοευρωπαϊκή θεωρία και ποιοι τους χρηματοδοτούν.
    .
    Τον τελευταίο χρόνο ένα επιπλέον στοιχείο και περίεργο γεγονός δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά:
    .
    Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Μ. Ναπολέων κατέλαβε το Βατικανό και έστειλε ανθρώπους του να ερευνήσουν τις απέραντες στοές με τις βιβλιοθήκες του.
    .
    (Είναι γνωστό στους ερευνητές ότι υπάρχουν χιλιάδες παμπάλαια συγγράμματα στις στοές του Βατικανού, κυρίως στην αρχαία ελληνική και λατινική γλώσσα, τα οποία δεν είναι καν αρχειοθετημένα. Τελευταία έχει αρχίσει η αρχειοθέτησή τους).
    .
    Κάποια από τα βιβλία τα κατάσχεσε, τα πήρε στο Παρίσι για να τα μελετήσουν οι Γάλλοι καθηγητές ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Έλληνας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗΣ!!!
    .
    (Τότε ο μόνος τρόπος μελέτης ήταν η ανάγνωση και η κράτηση σημειώσεων καθώς δεν ήταν εύκολη η αντιγραφή).
    .
    Μετά την ήττα του Ναπολέοντα το Βατικανό τα διεκδίκησε δικαστικά και τα ξανάκλεισε στα υπόγειά του και δεν επιτρέπεται η μελέτη τους από τους ερευνητές(;)
    .
    Ο Σταγειρίτης με τις σημειώσεις του μετά από χρόνια εξέδωσε πέντε τόμους(με τίτλο ΩΓΥΓΙΑ ή ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ) οι οποίοι εκδόθηκαν λίγο πριν το θάνατό του!!
    .
    Το περίεργο είναι ότι το Βατικανό ενοχλήθηκε και προφασιζόμενο πνευματικά δικαιώματα ζήτησε και πέτυχε την απόσυρση των βιβλίων από την αγορά εκείνης της εποχής.
    .
    Ξαφνικά ένας εκδότης παραλαμβάνει άγνωστο πώς, μικροφίλμ με τα βιβλία του Σταγειρίτη και επανεξέδωσε τα βιβλία.
    .
    Κυκλοφόρησαν σε κάποια αντίτυπα και είναι δύσκολο να βρεθούν, εκτός από κάποια βιβλιοπωλεία της Αθήνας κυρίως, με τον τίτλο ΩΓΥΓΙΑ!!!!
    .
    Όταν οι αρχαίοι ήθελαν να μιλήσουν για την αρχαία ιστορία τους τότε έλεγαν:
    «Την εποχή του ΩΓΥΓΟΥ, έγινε το τάδε γεγονός….».
    .
    Ο ΩΓΥΓΟΣ ήταν πανάρχαιος πρόγονος για τους αρχαίους μας προγόνους.
    .
    Τότε έγινε ο κατακλυσμός του Ωγύγου (η αρχαία ελληνική Μυθιστορία αναφέρει τρεις κατακλυσμούς, σε αντίθεση με τη Παλαιά Διαθήκη που περιγράφει μόνο έναν).
    .
    ΩΓΥΓΙΑ λοιπόν είναι η Ιστορία των αρχαίων μας προγόνων , οι Τιτάνες, οι Θεοί, οι ήρωες, οι άθλοι τους, πρέπει να θεωρούνται πια πραγματικά γεγονότα και πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού πραγματοποιούν τις έρευνές τους με βάση αυτή τη παραδοχή (ψάξτε τις έρευνες στην Λατινική Αμερική, στην Ινδονησία, την αποστολή της Μυθωδίας με ραδιοτηλεσκόπιο στο Διάστημα-θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο).
    .
    Το γεγονός ότι κι εμείς τους ονομάζουμε μύθους και όχι παραμύθια δείχνει ότι έχουν κάποιο μακρινό συμβολισμό;
    .
    Γιατί δεν κυκλοφορούν αυτά τα βιβλία;
    .
    Όποιος μπορέσει να βρει αντίτυπο και να το μελετήσει πραγματικά αξίζει…
    .
    Κατά τον ίδιο τρόπο έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια η εγκυκλοπαίδεια του «ΗΛΙΟΥ» η οποία κυκλοφορούσε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 70.
    .
    Ήταν η πιο γνωστή και εμπεριστατωμένη εγκυκλοπαίδεια στην Ελλάδα την οποία εξέδιδε ο Ιωάννης Πασάς.
    .
    Μετά το θάνατό του μεγάλος εκδοτικός οίκος αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα από τη σύζυγό του αντί πολύ μεγάλης αμοιβής, για να την επανεκδώσει, έτσι ισχυρίστηκε!!!
    .
    Αλλά παρόλο που πλήρωσε πολλά για τα δικαιώματα δεν την επανεξέδωσε ποτέ, απεναντίας εκδόθηκε μια άλλη μικρή από τον ίδιο εκδοτικό οίκο στην οποίαν είχαν σβηστεί οι σημαντικές έρευνες του Ιωάννη Πασά για την Αρχαία Ελλάδα, προωθούσε την Ινδοευρωπαϊκή καταγωγή και το Φοινικικό αλφάβητο.
    .
    Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!!!!
    .
    Σήμερα, από την εγκυκλοπαίδεια «ΗΛΙΟΣ» κυκλοφορούν μόνο κάποιοι τόμοι σε παλαιοπωλεία και ενώ έχει ζητηθεί από πολλούς εκδότες η εξαγορά των δικαιωμάτων για να επανεκδοθεί, ο «ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ» οίκος αρνείται να την εκδώσει αλλά και να πουλήσει τα πνευματικά δικαιώματα.
    .
    Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν να επανεκδοθεί και δεν ενδιαφέρονται για το οικονομικό όφελος της επανέκδοσής της.
    .
    Το φαντάζεστε;
    .
    Κάποιοι έδωσαν εκατομμύρια για να θάψουν την εγκυκλοπαίδεια!!!!!!!!!!
    .
    .
    .
    .
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!!!!!!
    .
    .
    .
    .

    Επιμέλεια παρουσίασης : Γιώργος Χαβαλές
    .

    greeksurnames.blogspot.gr, amfipolinews
    .
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_5840.html#ixzz5O0IwZlvg
    .
    .
    .
    .
    ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>