«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΡΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΟΓΧΕΣ! ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΕΡΓΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mal: chaziteo@t-online.de

                                                   20.07.2018                                          

Η Τουρκια με την γνωστη μαφια και με τις συνεργαζομενες μυστικες υπηρεσιες της, παιζει τον κυριο ρολο στην μεγαλη και πολύ καλα οργανωμενη προωθηση μουσουλμανων πρωτα προς την Ελλαδα και από εκει και στις υπολοιπες χωρες της Ε.Ε. στα πλαισια του στρατηγικου σχεδιου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για το ανακατωμα λαων και θρησκειων για τον καλυτερο ελεγχο αυτων υπο το απατηλο προσχημα της θρησκευτικης «ελευθεριας» και της «αντιρατσιστικης» ιδεολογιας, απομυθοποιωντας ετσι και τελικα εξαλειφοντας το ιστοροίκο παραδοσιακο υποβαθρο των ευρωπα’ι’κων λαων.

Στο μεγαλο και πολύ επικινδυνο αυτό σιωνιστικο παιχνιδι, εκτος από τους Τουρκους σημαντικο ρολο επαιξαν και παιζουν ακομη οι μειοδοτικες και προδοτικες ελληνικες κυβερνησεις και δη πασης κομματικης αποχρωσης.

Το σλογκαν της εποχης του εβραιου-σιωνιστη και Πρωθυπουργου της Ελλαδος κ. Κωστα Σημιτη που καλουσε τον «Χασαν» και τους μουσουλμανους της ανατολης να ερθουν και να εργαστουν στην Ελλαδα, όλα τα λεει….Τα γνωστα «αντιρατσιστικα» ιδεολογικα ευρηματα της προοδευτικης δηθεν αλλα προδοτικης αριστερας και οι διαφορες «ομορφες» θεωριες των ιδιων καθαρματων περι προασπισης των «ανθρωπινων δικαιωματων» και αλλα πολλα, εξυπηρετουσαν με τον καλυτερο τροπο πρωτα την ριζικη αλλοιωση της δομης του ελληνικου πληθυσμου και μετα των υπολοιπων λαων της Ε.Ε.

Ετσι ηδη από την δεκαετια του 1990 η παραγομενη από την Τουρκια μουσουλμανικη παρουσια στην Ελλαδα επεκτεινονταν εκτος από την δυτικη Θρακη και στα ανατολικα νησια του Αρχιπελαγους του Αιγαιου με μουσουλμανικες μειονοτητες που αναζητουν την επανανσυνδεση τους με την «μητερα τουρκικη πατριδα».

Σιγα σιγα οι Μιναρεδες και τα ουρλιαχτα των Χοτζαδων στην «αντιρασιστικη» Ελλαδα των ηλιθιων Ρωμιων θα επιταχυνουν την υλοποιηση του μεγαλου τεμενους της Αθηνας και την διακυρηξη του Τα’ι’π Ερντογαν «Οι τρουλη των τσαμιων θα γινουν οι ασπιδες μας και οι μιναρεδες οι λογχες μας».

Υπο τις ως ανω συνθηκες, οι νομοι της Ιστοριας όπως και της Φυσεως είναι αδυσωπητοι.

Οι σημερινοι Ρωμιοι του αχρηστου «αττικου δημιουργηματος» εχουν τρεις επιλογες:

  1. Να ανατρεψουν αιματερα και εκ θεμελιων το ισχυων ακομη  ξενοφερτο και σκουλικιασμενο πολιτευμα με τους σαθρους πολιτικους που κυριαρχουν.

  1. Να κατανοησουν ότι ανηκουν στο παρελθον και να υποκυψουν στους Τουρκους εκπορθητες και στους σιωνιστες πιστωτες τους, τερματιζοντας ετσι τελεσιδηκα μια Ιστορια χιλιαδων ετων.

  1. Να αποδημησουν απανταχου της Γης.

Η πρωτη επιλογη προ’υ’ποθετει τον επαναπροσδιορισμο του Ελληνικου Εθνους με ταυτοχρονη βαθεια αναλυση των αιτιων Αφελληνοποιησης του χωρου της ανατολικης Μεσογειου και ειδικοτερα της Μικρας Ασιας, του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, της Κυπρου αλλα και της Ελλαδος.

Ως Εθνος μπορει να ορισθη «μια πλατια ομαδα ανθρωπων διαφορων θρησκειων που συνδεονται μεταξυ τους με κοινη γλωσσα, κοινες παραδοσεις, κοινο πολιτισμο και κοινους ποθους και η οποια ομαδα εχει υποκειμενικο αισθημα ενοτητας ‘η συνειδηση κοινης καταγωγης».

Γεγονος είναι ότι  εως την εποχη της κοσμοκρατιας των Ρωμαιων η τοτε γνωστη ανθρωποτητα αλλαξε πορεια και εγινε εχθρικη κατά της Ελληνικης προοπτικης με ταυτοχρονη καθιερωση νεων προτυπων, που συνηθως απεφευγαν να απαντουν στα υπαρξιακα προβληματα των ανθρωπων, μεταφεροντας την λυση αυτων σε μια Ζωη εξω από την φυσικη Ζωη, καλλιεργωντας την υποταγη στην μοιρα, που σαν παντεποπτης εξουσιαστης, κατευθυνε την λειτουργια του τοτε γνωστο κοσμου.

Οι υπηκουοι της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας, Ελληνες της κυριως Ελλαδος, των νησων του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και των παραλιων της Μικρας Ασιας και οι εξελληνισθεντες γηγενεις λαοι, εχοντας πολιτιστικο υποβαθρο επηρεασμενο από την ελληνικη αντιληψη, περι διοικησεως και ελευθεριας, αντεδρασαν κατά της ρωμα’ι’κης κηδεμονιας υποχρεωνοντας τους Ρωμαιους σε αναζητηση και εφαρμογη τροπων για την υποταγης τους, θεσπιζοντας και επιβαλλοντας νομους και κωδικες που ευνοουσαν την νεα χριστιανικη θρησκεια σε βαρος κάθε προγενεστερης εθνικης θρησκειας για να αποφευχθη ο κινδυνος να βρεθουν τοσο η ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια οσο και η νεα θρησκεια κατω από την εξουσια των Ελληνων όπως συνεβη λιγα χρονια πριν όταν οι επιγονοι του Μεγαλου Αλεξανδρου επικρατησαν στην Αιγυπτο, στην Συρια, στην Παλαιστινη και στην Μικρα Ασια.

Οι Ιουδαιοι και οι Χριστιανοι μεχρι σημερα δεν ξεχνουν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη που το 175 π.Χ. εισεβαλε στην Ιερουσαλημ νικωντας τους υπερασπιστας της και εξελλενησεν τους Ιουδαιους οι οποιοι βαθμηδον αποποιηθηκαν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνα την γλωσσα τους και την θρησκεια τους.

Γυρω στο 170 π.Χ. οι μισοι τουλαχιστον Ιουδαιοι ειχαν εξελληνισθει, πραγμα που ενοχλησε το μωσα’ι’κο ιερατειο των Μακκαβαιων με αρχηγο τους τον ιερεα «Ματταθια» που προβαλε σθεναρα αντισταση κατά των Ελληνων.

Στην μεγαλυτερη επετειο των Ιουδαιων, την «Ανουχατ» εορταζεται παγκοσμια από το 160 π.Χ. μεχρι σημερα την 13ην Μαρτιου κάθε χρονο η σφαγη μιας ελληνικης φρουρας στην Ιερουσαλημ υπο την διοικηση του Ελληνα αξιωματικου Νικαναρου, ως «Ημερα του Νικαναρου», που δειχνει το συνδρομο «μισελληνισμου» των Ιουδαιων, που αργοτερα οδηγησεν και στην ιδρυση της χριστιανικης θρησκειας και στην συστηματικη καταστροφη του Ελληνικου Πολιτισμου.

Η χριστιανικη θρησκεια θυσιασε στον βωμο της εξουσιας της κάθε προσπαθεια προσεγγισης προς την ελληνικη φιλοσοφικη θεωρηση, καθοτι η βουλη του δογματος, στερει από τις ιδεες την δυνατοτητα να ανθισουν και να καρπισουν ελευθερα.

Η Φιλοσοφια κατεξοχην δημιουργημα της ελευθερης ελληνικης σκεψης, στερεψε μεσα στο χριστιανικο πνευμα.

Ο αφελληνισμος από πνευματικος πηρε μεγαλες διαστασεις και εγινε και βιολογικος.

Τοσο η ανατολικη ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια οσο και η χριστιανικη θρησκεια και αργοτερα οι Οθωμανοι και σημερα οι Τουρκοι ηταν και είναι ανικανοι να κατανοησουν τον πολιτιμο θησαυρο που ειχαν υπο την κατοχην τους.

Ολοι οι ως ανω, στην ουσια Βαρβαροι, φανηκαν αγνωμονες, αποστρεφομενοι τους Ελληνες, χωρις να σταματουν ακομη να τους κατηγορουν για ειδωλολατρεια.

Σχετικα με το παραμυθι της ανατολικης χριστιανικης θρησκειας, ότι αυτή διεσωσε την ελληνικη γλωσσα, κανει ότι δεν γνωριζει ότι αυτην που την μιλουσε ο λαος και ως ζωντανη επιβαλλοταν χωρις την βοηθεια τους από μονη της, λογω της αξιας και της δυναμικης της.

Η αξια του ελληνικου λογου εγκειται στο ότι δεν σταματησε ποτε να γινεται η γενεσιουργος δυναμη που βοηθουσε τις επιστημες και τα γραμματα να αναπτυχθουν και εκτος της επικρατειας της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας οπου αυτή μιλιοταν.

Από την άλλη πλευρα οι μηχανισμοι αμυνας των πληθυσμων χριστιανικης θρησκειας της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας ειχαν φθασει σε τετοιο χαμηλο επιπεδο ώστε 400 οικογενειες Οθωμανων Τουρκων καταφεραν να αποκτησουν ποτε με την βια και ποτε λογω ανικανοτητας των Χριστιανων, την εξουσια και να αποβαλλουν την γλωσσα, την θρησκεια και τον πολιτισμο τους.

Αυτοι επεσαν σαν ωριμα φρουτα στην νεα Οθωμανικη κατασταση, παραδιδοντας την αξιοπρεπεια τους, την ζωη τους και μια ιστορια χιλιαδων ετων, σ’ ένα άλλο εξουσιαστη.

Μηπως δεν κανουν τα ιδια και οι σημερινοι Ρωμιοι του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης;

Το αιτιο της αλλωσης  του φρονηματος των λαων της Μικρας Ασιας είναι κρυμενο στην ιδεολογια των εβραιωγενων θρησκειων και των επιτιθεμενων Τουρανων-Τουρκων.

Η ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια υποταγμενη στην μοιρα της, συνδιαλεχθηκε πολύ γρηγορα με τον νέο Οθωμανο ηγετη.

Η μοιρολατρικη θεωρηση είναι κανονας της ζωης που εντεχνα περνα το ορθοδοξο χριστιανικο ιερατειο στους Ρωμιους και κυριως στους λιγοτερο μορφωμενους, παραγοντας μυθους και θρυλους για το τι προκειται να γινη.

Ετσι οι μεταφυσικες παραδοξολογιες, καθοριζαν και συνεχιζουν να καθοριζουν το μελλον του Ρωμιου.

Το ορθοδοξο χριστιανικο ιερατειο ενδιεφερε μονο να σωση τα προνομοια και την εξουσια του στο εναπομειναντα ποιμνιο του.

Με το περασμα του χρονου όμως χανονταν σιγα-σιγα και αμετακλητα οι ελληνικες συνειδησεις διοτι κακως θεωρουνταν Ελληνες μονο οσοι εξακολουθουσαν να είναι ορθοδοξοι χριστιανοι.

Οσοι αλλαζαν την πιστη τους, αλλαζαν μαζι το ονομα τους αλλα και την εθνικοτητα τους, αφου κακως αυτοματως θεωρουνταν Τουρκοι.

Η ηλιθιοτητα αυτή δεν περιορισθηκε μονο στους Ελληνες της Μικρας Ασιας.

Στην Ρουμελη π.χ. οσο αποδεχονταν ‘η αναγκαζονταν να αποδεχθη τον Ισλαμισμο σαν θρησκεια τους μετατρεπονταν από τους ηλιθιους χριστιανους Ρωμιους σε Τουρκους.

Ετσι σε πολλες περιοχες της Ελλαδος, ως την Ευβοια, την δυτικη Μακεδονια, την Θρακη, την  Κρητη και Κυπρο, εμφανιζονται μουσουλμανικοι πληθυσμοι, και δημιουργουνται «Τουρκοι» ενώ οι περισσοτεροι μιλουν ελληνικα ‘η ελληνικα ιδιωματα της περιοχης που ζουν.

Οι εξισλαμισθεντες Ελληνες, εγκλωβισμενοι στην επιλογη των προγονων τους, θεωρουνταν και θεωρουνται ακομη ηλιθιοδως από τους εβραιοποιηθεντες Ελληνες ορθοδοξους χριστιανους, εξωμοτες και απομονωνονται πληρως, υποχρεουμενοι σε επαφη μονο με τους Τουρκους.

Οι Τουρκοι συνεπως εγιναν ένα Εθνος, στην δημιουργια του οποιου συμβαλανε οι Ελληνες τα μεγιστα, προσφαιροντας το αιμα της ελληνικης φυλης και του ελληνικου λαου, ποτε με τους βιαιους εξισλαμισμους, ποτε με τους Γενιτσαρους, ποτε με την εθελουσια εξοδο των εκατομμυριων ορθοδοξων χριστιανων από την Μικρα Ασια.

Ετσι σημερα οι Τουρκοι, ενώ αποτελλουνται από 70 εθνοτητες, εμφανιζονται σαν ένα εθνος, αλλοθρησκο ως προς τους Ρωμιους ορθοδοξους χριστιανους ναι, αλλοφυλο όμως πχ.

Σημερα οι συγχρονοι μελετητες εθνολογοι ανεβαζουν τους ελληνογενεις της Τουρκιας σε πανω από 20 εκατομμυρια.

Μικρασιατική καταστροφή

Η βιολογιη υποσταση των Ελληνων αυτων δεν πουληθηκε γιατι η καταγωγη τους είναι ελληνικη.

Σε ένα επαναπροσδιορισμο του Ελληνικου εθνους πρεπει να αποσταλει στον διαβολο χωρις επιστροφη το εβραιογενες ορδοδοξο χριστιανικο ιερατειο των Αθηνων και της Κωνσταντινουπολης στα πλαισια αναζητησης της ανατροπης του, διοτι αυτο υποταχθηκε στους Τουρκους και συμπαρεσυρε και το ποιμνιο του με την επικληση της μοιρας και την καθιερωση αυτης σαν τον μονο οδηγο για το υποδουλο ποιμνιο.

Με την χυδαια διατυπωση, «φροντιστε να μην ερχεστε σε αντιθεση με την εξουσια διοτι είναι ματαιο και στην άλλη ζωη όμως να ειστε σιγουροι, ότι θα απολαυσετε τα παντα», το ορθοδοξο χριστιανικο ιερατειο σπρωχνει και στιβιαζει κάθε Κυριακη το ποιμνιο του στα αχουρια της πιστης του, το οποιο ποιμνιο γλυφει το χερι και το μαχαιρι του σφαγεα του για να παει και να βοσκησει το γρηγορωτερο στα πρασινα χωραφια της αλλης ζωης.

Μαζι με την ανατροπη του ορδοδοξου χριστιανικου ιερατειου πρεπει να εκπονηθει ένα στρατηγικο σχεδιο ενισχυσης της βιολογικης υποστασης των εξισλαμισθεντων Ελληνων.

Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Ελληνικος λογος οφειλουν παλι να επιστρεψουν.

Ο Ελλην, εξισλαμισθεντας ‘η εβραιοποιηθεντας, που φιλοτεχνηθηκε στο Εργαστηριο της Φυσης και της Ιστοριας εκ των πραγματων πλεον είναι υποχρεωμενος να θαψει μια για παντα το σκουπιδαριο που ακουει στον ορθοδοξο Χριστιανισμο, στον Βυζαντινισμο, στον Κρατισμο, στον Αστυσισμο και στον Νεποτισμο.

Με την συνειδητοποιηση της παρακμης και τον εκφυλισμο του σημερινου μορφωματος που λεγεται πολιτικος και εκκλησιαστικος κοσμος του αχρηστου «αττικου δημιουργηματος» και την διαπιστωση της ασθενειας της σημερινης «Δημοκρατιας», δηλαδη της «ψευδεπιγραφης «κοινοβουλευτικης» εκπροσωπησης του ετσι ονομασθεντος κυριαρχου λαου για τεσσερα χρονια εν λευκω και χωρις ελεγχο μεσω των Κομματων, η επανιδρυση του Ελληνικου κρατους γινεται οσο ποτε αλλοτε αναγκαια.

Πολιτευματα και δη επιτυχημενα που θα μπορουσαν στην περιπτωση αυτη να εφαρμοστουν ειναι η των «Αθηναιων Πολιτεια» που πραγματευθηκεν ο Αριστοτελης και η «Λακεδαιμονιων Πολιτεια» του Ξενοφωντα που επεξεργασθηκεν ο Ιωαννης Καποδιστριας για την Ελβετια, οπου εφαρμοζεται επιτυχως μεχρι τις ημερες μας.

Η σημερινη τραγικη ελληνικη κατασταση με το ισχυον ακομη ξενοφερτο Πολιτευμα, δεν λυνεται με τις «διορθωτικες» αλλαγες συνταγματικων αναθεωρησεων από Μπαλωματηδες, Καλφαδες, Καβηδες, Μουφτηδες και Ραπταδες.

Οι δυνατες λυσεις είναι η λυση του…λοχια, κομματικη συναινεση και η κυβερνηση εθνικης ενοτητας.

Η τελευταια γινεται δυνατη εάν καταργηθει η μονομερης εναλλαγη των κομματων στην εξουσια και κατ’ επεκταση και η δημαγωγια και τεθει ένα τερμα στον ελεγχο του πολιτικου γιγνεσθαι στην Ελλαδα από 200 +100 περιπου οικογενειες και συνδεση αυτων στενα με τον εωσφορικον σιωνισμο και τους συμπαικτας αυτου.

Η νεα Ελλαδα που θα προκυψει, απαλλαγμενη τελεσηδηκα από τα μπασταρδα και τις πορνες της οικογενειοκρατιας, με την νεαν πολιτικην της, θα επανελθει στα οραματα, όπως αυτά τα χαραξε η παλιγγενεσια του 1821.

Χωρις τις μεγαλες ιδεες ορθοδοξης χριστιανικης προελευσης, που τρομοκρατησαν τους αλλοξοπιστησαντες Ελληνες της Μικρας Ασιας και τους ξεκοψαν από τον κορμο του Ελληνισμου, φοβουμενοι την εκδικηση των ορθοδοξων Ρωμιων, η νεα Ελλαδα μπορει να τους απελευθερωσει από την σημερνη Τουρκια.

Διοτι αυτό που θα αποζητουν οι Ελληνες της νεας Ελλαδος είναι να δουν  τους αλλοξοπιστησαντες Ελληνες ελευθερους, να αποφασιζουν οι ιδιοι για τις τυχες και τις επιλογες τους.

Λογω των προαιωνιων δεσμων κατι τετοιο με την καταλληλη στρατηγικη και με ανθρωπους εμποτισμενους από το πνευμα του Ιωανα Δραγουμη ειναι εφικτο.

Μια ημερα χρειασθηκε για να διαλυθη η μεγαλη Σοβιετικη Ενωση… Μια νυχτα χρειαζεται για να διαλυθη η ΤουρκιαΌταν ένα πολιτικο «σκηνικο» γκρεμιζεται, παυει το πολιτικο σεναριο να λειτουργει και οι «διαλογοι» μεταξυ των «πρωταγωνιστων», δηλαδη μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας παυουν να εχουν σημασια.

Το «εδαφος» της Εγγυς και Μεσης Ανατολης, του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της Ανατολικης Μεσογειου εχει γινει πολύ «σαθρο», για να περπατα πανω του η «βαρια» και «δυσκινητη» Τουρκια παρ’ ολη την συμπραξη αυτης με την Ρωσια.

Τα ρισκα είναι πλεον για την Τουρκια πολύ μεγαλα….Η Τουρκια μπορει να επιβιωση μονο οσο διαστημα παραμενει αυτή ένα εσωστρεφες «Ποταμοπλοιο». που πλεει στα «αβαθη» νερα του Βοσπορου.

Αν το Ποταμοπλοιο αυτό βγη στα «ανοιχτα» όπως σημερα προσπαθει να κανει, κινδυνευει να βυθιστη…Δεν πρεπει να ξεχνα πως είναι ευνοημενη της μοιρασιας του 20 μ.Χ. αιωνα οπου εχει αδικησει μετα βιας και τοτε με γερμανικες πλατες τους παντες μη Τουρκους το γενος και ότι κινδυνευει από ένα καταιγισμο από καταδικες για γενοκτονιες που μπορουν να νομιμοποιησουν με συμπραξη της Ελλαδος εκ νεου εθνικες διεκδικησεις αυτων που τις εχουν υποστει….

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου του θέματος, ή αποσπάσματος, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>