«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Για να γίνει σ αυτή την Χώρα ενα Θάμα , θα πρέπει να μπούνε ολα τα ‘ λαμόγια ‘ στη ‘ φυλακή ‘ αντάμα ! Ολα τα λαμόγια στη φυλακή αντάμα !»»

Νεκτάριος Νικολάου

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλ 2018

«Εβλεπα ενα ‘ Ονειρο ‘ .και βγήκα στην πραγματικότητα και είναι σκληρή η πραγματικότητα … Είδα να τραβάω κουπί.

Χρόνια τραβάμε κουπί .

Εγώ τραβάω κουπί απο το 1453, οταν έγινε η Αλωση της Κωνσταντινούπολης απο τους Τούρκους .

Επεσε η Πόλη , έπεσα και γω στη θάλασσα και κολυμπούσα 400 ολόκληρα χρόνια για να γλυτώσω το οθωμανικό.

1821 με γλυτώνει ο Κολοκοτρώνης, καβαλάω το κουπί για να βγώ στην στεριά και το 1832 δικάζουν τον Γέρο του Μωριά και βλέπω αυτόν που με γλύτωσε να τον βάζουν φυλακή …και γώ τράβαγα κουπί .

Βλέπω Αγγλους , Γάλλους , Πορτογάλους να μας φέρνουν Ελληνα βασιλιά εισαγόμενο απο την Γερμανία , και γω τράβαγα κουπί .

 

1920 ο Βενιζέλος ονειρεύεται την Μεγάλη Ελλάδα.

Τραβάμε για Μικρά Ασία .

1922 φτάνουμε στην Σμύρνη, και κει που καβαλάω το Ονειρο για να δω οτι γίνεται πραγματικότητα , βλέπω την Καταστροφή της Σμύρνης και λέω ‘ Μάνα η Σμύρνη καίγεται ‘‘.. 1936 έρχεται ο Μεταξάς.

Μου βάζει ρετσινόλαδο , και γω τράβαγα κουπί . 1940 γίνεται ο αλβανικός πόλεμος, ρίχνουμε τους Ιταλούς στην θάλασσα.

Λέει ο Τσώρτσιλ ¨απο δω και μπρός θα λέμε , οτι οι Ηρωες πολεμούν σαν Ελληνες ‘‘ και το 45 στην μοιρασιά μας λένε ‘ έχουμε χεσμένους και τους Ηρωες και τους Ελληνες‘… 1946 μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας.

Πατέρας σκοτώνει γιό , αδερφός σκοτώνει αδερφό , φίλος σκοτώνει φίλο, μάνα σκοτώνει γιό , …..και γω έβλεπα κι έκλαιγα….έβλεπα κι έκλαιγα. 1967 έρχεται η χούντα .

Πάω στον πάτο της θάλασσας μαζί με το κουπί.. 1974 έρχεται ο Καραμαντλής , μας βάζει στην ΕΟΚ άλλο κουπί … 1981 έρχεται ο Ανδρέας Παπανδρέου .

Καινούργιο κουπί … 1989 έρχεται ο Μητσοτάκης…Εκεί….να δείς κουπίιιι Φεύγει ο Μητσοτάκης, έρχεται ο Σημίτης, φεύγει ο Σημίτης έρχεται ο Κωστάκης ο Καραμανλής , φεύγει ο Κωστάκης ο Καραμανλής, έρχεται ο Γιωργάκης… Του λέω ‘ τί γίνεται ρε Γιώργο τι γίνεται ρε Γιώργο ;;;

Χανόμαστε… ‘ Τι να κάνω ‘ μου λέει ‘ παρέλαβα καμένη Γη‘ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ..;

Ο ένας παρέλαβε καμένη γή , ο άλλος παρέλαβε χάος .

Τώρα τι κάνετε ρεεε;;

Τι κάνετε ρέεε ;;

Πειτε μου τι κάνετε ;;;;

Να σας πω εγώ τι κάνετε !

Εγώ θα σας πω τι κάνετε ..

Ολοι σας κάθεστε τριγύρω απο ενα τραπέζι να παίρνει ο ένας το πουλί του άλλου να το παίζει …Αυτό κάνετε !

Τίποτα άλλο δεν κάνετε… Εγώ ήξερα , κυρίες και κύριοι , οτι στις φουρτούνες φαίνονται οι καλοί καπεταναίοι.

Ενω εδω στις δικές μας τις θάλασσες τις φουρτούνες τις φέρνουν οι ιδιοι οι καπεταναίοι … Οι ίδιοι καπεταναίοι .

Και μας λένε ολοι αυτοί .., ‘ μούτσους ‘ . Αφήστε , λέει τους ‘ μούτσους ‘ να δουλεύουνε. Είναι κορόιδα .

Αυτοί οι ‘ μούτσοι ‘ .

Ακούστε ρε και οι 300 εκεί μέσα …ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΤΣΟΣ .

ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΤΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ .

Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ !

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ !

Ηθελα νάξερα , δεν θα βρεθεί ένας , ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ .

ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .

Και να του πούμε , ΕΜΕΙΣ ! ‘

Εμείς μπορούμε και σε ψηφίζουμε.

Εσύ. Μπορείς να μην μας γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια .

Ελα μωρέ …. Ελα μωρέ… Μας λένε ‘ μάζα ‘ και εννοούνε ‘ μπάζα‘.

Και ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ .

ΜΑΣ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.

ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ .

ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ Καπότες και ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ;;;

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ;;;

Τι φταίει ;;;

Φταίει το ζαβό το ριζικό μας .. Φταίει ο Θεός…. Ο Θεός που μας ‘ μισεί ‘ …. Φταίει το κεφάλι το ξερό μας , που κάθε φτέρνα , σαν σκουλήκια , ο,που μας ευρει μας πατεί … Ηηηηηη , μήπως φταίει , που και εμείς , δειλοί και άβουλοι αντάμα προσμένουμε , ισως , κάποιο θάμα…..Κάποιο θάμα…. Κάποιο θάμα….Ναι …Περιμένουμε ενα θάμα …Να γίνει ενα θάμα.

Για να γίνει σ αυτή την Χώρα ενα Θάμα , θα πρέπει να μπούνε ολα τα ‘ λαμόγια ‘ στη ‘ φυλακή ‘ αντάμα !

Ολα τα λαμόγια στη φυλακή αντάμα !»»