«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακόνισε τα μαχαίρια σου προδότη, θα φύγουνε τα ζώα από τον ένα τσοπάνη και θα πάνε στον άλλο!!!

ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

Πότε τα ζώα θα μάθουν να βοσκούν στο απέραντο λιβάδι ελεύθερα;;;;

Μπορεί να φάει μερικά ο λύκος, αλλά μέσα στο μαντρί δεν γλυτώνει  κανένα, γίνεται ομαδική σφαγή!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΔ

Μητσοτάκης: Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι Τσίπρα-Καμμένου στην εξουσία

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό να προκυρήξει εκλογές πριν την ΔΕΘ -Φωτογραφία: intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό να προκυρήξει εκλογές πριν την ΔΕΘ -Φωτογραφία: intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 «Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου στην εξουσία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προεξοφλώντας εκλογές ως τον Μάιο του 2019.

Πρότεινε μάλιστα στον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. «Έτσι θα βρει και άλλοθι να μην ανέβει στη Βόρεια Ελλάδα» είπε με έμφαση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό να προκυρήξει εκλογές πριν την ΔΕΘ -Φωτογραφία: intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΟ πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό να προκυρήξει εκλογές πριν την ΔΕΘ -Φωτογραφία: intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ υπογράμμισε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο» και κατηγόρησε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «παίζουν τη χώρα στα ζάρια».

«Οσο περισσότερο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, τόσο χειρότερα είναι για τη χώρα» είπε και επανέλαβε την βεβαιότητά του πως όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα επικρατήσει.

Οι φιέστες όπως αυτή του Ζαππείου εξοργίζουν τους πολίτες που ετοιμάζονται να πληρώσουν τους νέους φόρους που έρχονται, υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.  «Ας κάνει όσες θέλει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες δεν τον ακούν, δεν τον πιστεύουν, και δεν θα του δώσουν άλλη ευκαιρία. Τα ψέματα τελείωσαν».

Από κατήγοροι βρέθηκαν απολογούμενοι

Ο δρόμος προς τις κάλπες δεν θα είναι ομαλός προέβλεψε ο κ. Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση θα επινοήσει σκάνδαλα και ο καθεστωτισμός θα φτάσει στα άκρα, ενώ αναφερόμενος εμμέσως στις καταγγελίες της ΝΔ για τα αδέρφια Τσίπρα και την πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα αναρωτήθηκε «πως τα φέρνει η ζωή. Αυτοί που μιλούσαν για ηθικό πλεονέκτημα, από κατήγοροι βρέθηκαν απολογούμενοι».

Καταλόγισε επιπλέον στην κυβέρνηση πως «παίζει παιχνίδια εξουσίας κι εκλογών ενώ η κοινωνία πληρώνει φόρους κι απειλείται με φτωχοποίηση».

Δεσμεύθηκε, δε, για τη χορήγηση δυνατότητας ψήφου στους απόδημους Έλληνες στον τόπο κατοικίας τους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «φοβάται την κρίση των νέων που ζουν στο εξωτερικό».

Παρά τις φιέστες οι πολίτες δεν πιστεύουν τον Τσίπρα είπε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης-Φωτογραφία: intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Παρά τις φιέστες οι πολίτες δεν πιστεύουν τον Τσίπρα είπε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο Κ. Μητσοτάκης-Φωτογραφία: intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις της Ν.Δ., αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δυο χρόνια, μείωση της φορολογίας σε επιχειρήσεις και επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Ταυτόχρονα εξήγγειλε τη μείωση του ΦΠΑ, συνολικά στον τουρισμό, στο 11% ώστε η χώρα να μην έχει μειονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, δεσμεύθηκε προσωπικά πως κάθε παιδί θα έχει θέση σε παιδικό σταθμό.

[Η φωτό από τον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως στο Twitter]

 

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα ο κ. Μητσοτάκης άφησε αιχμές για τους χειρισμούς του κ. Τσίπρα σημειώνοντας ότι «φοβάμαι μήπως για κάποια φιλικά χτυπήματα στην πλάτη και για πρόσκαιρες θετικές εντυπώσεις, η χώρα έχει οδηγηθεί σε εθνικές περιπέτειες διαρκείας. Κάλεσε επίσης τον Πρωθυπουργό να σοβαρευτεί και να αναλογιστεί τις ευθύνες του, όταν χαρακτηρίζει 8 στους 10 έλληνες ακροδεξιούς επειδή έχουν ευαισθησία για την παραχώρηση της μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας.

Θερμό τετ α τετ Μητσοτάκη με Καραμανλή

Θερμό τετ α τετ Μητσοτάκη με Καραμανλή

Για «συναλλαγή με τους ξένους, προκειμένου να εισπράξει λίγα καλά λόγια», κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα και στα θέματα της οικονομίας με τον λογαριασμό να «πληρώνουν οι πολίτες με φόρους και εισφορές, με μειωμένες συντάξεις και αποδοχές».

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσέρχεται στη συνεδρίαση -Φωτογραφίες: Intimenews/Παναγιώτης Τζάμαρος

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσέρχεται στη συνεδρίαση -Φωτογραφίες: Intimenews/Παναγιώτης Τζάμαρος

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά, λέγοντας ότι το άνοιγμα στην κοινωνία και η ενίσχυση των οικονομικών αποδίδουν, ενώ μίλησε και για το επικείμενο 12ο συνέδριο, που θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, την προεδρία του οποίου αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Μειμαράκης.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο Συνέδριο της ΝΔ 14-15/12 όπως ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο Συνέδριο της ΝΔ 14-15/12 όπως ανακοίνωσε ο Κ. Μητσοτάκης

iefimerida.gr 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>