«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 24

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou   Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513

Mail: chaziteo@t-online.de

     16.07.2018

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η αμυνα και γιατι όχι και η επιθεση στον «Υπερ Παντων Αγωνα» κατά της Τουρκιας δεν πρεπει να βασιζεται στην γερμανοκρατουμενη Ε.Ε. (Εξανδροποδιστικη Ενωση), στο ΝΑΤΟ (Νεοταξικη Αδιστακτη Τρομοκρατικη Οργανωση), στα αμερικανοδουλα Δικαστηρια της Χαγης και στις διαπραγματευσεις στον ΟΗΕ (Αμερικανικος Οργανισμος Ηνωμενων Εκμαυλιστων), διοτι είναι καθαρως «Ελληνικη Υποθεση» και απαιτει περαν των οπλικων συστηματων και αναδιοργανωση της δομης των Ενοπλων Δυναμεων (πυρηνικαα οπλα) και «Ειδικη Προπαρασκευη», «Φαντασια και Ακαταπασταυστη Νουθεσια» προς τον Ελληνικο λαο, για την εθνικη απειλη, στην οποιαν συμβαλουν, υποθαλπουν και ενισχυουν η γερμανοκρατουμενη Ε.Ε. και οι ΗΠΑ, με συμπραξη των Εφιαλτων και Αλκεβιαδηδων της Εξουσιας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

Με αλλα λογια.

Το πώς θα αντιμετωπισθει η Τουρκια από τους «Ελληνοψυχους» των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας είναι καθαρως ελληνικο θεμα.

Η αμυνα και η επιθεση στον «Υπερ Παντων Αγωνα» της Ελλαδος κατά της Τουρκιας κραυγαζει για «Ανταποδοτικα Χτυπηματα» σ’ ολες τις σημερινες προκλησεις της Τουρκιας:

  1. Η αιχμαλωσια και η φυλακιση στην Αδριανουπολη της Ανατολικης Θρακης του Ανθυπουλοχαγου Αγγελου Μητρετωδη και του Λοχια Δημητρη Κουκλατζη κραυγαζει για απαγωγη από τις ειδικες ελληνικες στρατιωτικες  δυναμεις Τουρκων Αξιωματικων και Υπαξιωματικων και ανταλλαγη αυτων με τους αναφερθεντας Ελληνας στρατιωτικους.

  1. Καταργιση και επαναδιαπραγματευση της ακομη ισχυουσας προξενικης συμφωνιας με την Τουρκια. Εφ’ οσον το κυριο προβλημα της Δυτικης Θρακης εγινε η παρανομος δραση του τουρκικου Προξενειου Κομοτηνης, που οδηγησεν στην σημερινη και επικινδυνη «Συγκυριαρχια», δραση που δεν θα γινονταν σε κανενα άλλο σοβαρο κρατος ανεκτη, επιβαλλεται και πολύ γρηγορα μαλιστα το πλημμυρισμα της Δυτικης Θρακης στο Χακι για αναπτερωση του τραυματισμενου εθνικου μας γοητρου στην περιοχη και η καταργηση της ισχυουσας ακομη προξενικης συμφωνιας με την Τουρκια.

  2. ΟΙ ΓΟΡΔΙΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ, ΚΟΒΟΥΝΤΑΙ….

Τα ελληνικα Προξενεια στην Αδριανουπολη, Κωνσταντινουπολη και Σμυρνη, εγιναν εκ των πραγματων πλεον αχρηστα.

Επιβαλλεται η Ιδρυση νεων ελληνικων Προξενειων στην Τραπεζουντα του Ποντου, στην Ατταλεια της Κιλικιας και στο Ντιαρμπακιρ και επανδρωση αυτων με Ελληνοψυχους και εμποτισμενους από το πνευμα του Ιωνα Δραγουμη.

  Εάν οι βιαια εξισλαμισθεντες Ελληνες θεωρουνται από τους ηλιθιους Ρωμιους «Τουρκοι» τοτε και οι ιδιοι ως βιαια εκχριστανισθεντες Ελληνες πρεπει να θεωρουνται «Εβραιοι».

Η επιλογη «εκδιωξης» βαση της συνθηκης της Λωζαννης Ιουλιου 1923 και του «θρησκευματος», των ορθοδοξων Χριστιανων από την Τουρκια και των Μουσουλμανων από την Ελλαδα, οδηγησεν αφενως  στην εγκαταλειψη των ελληνικων πληθυσμων στην Τουρκια που βιαιως ειχαν εκχριστιανισθει και στην εκδιωξη ελληνογενων και ελληνοφωνων μουσουλμανικων πληθυσμων από την Ελλαδα.

Ο πολυμορφος ελληνογενης μουσουλμανικος πληθυσμος της Τουρκιας αποτελειται από τους γηγενεις εξισλαμισθεντας του Ποντου και ειδικα από την περιοχη της Τραπεζουντας και της Τονιας γυρω από τις κοιλαδες Σολα και Γκιουρττσα’ι’, νοτια του Οφι, γυρω από την Τσα’ι’καρα και το Κιοπρουμπασι και στην επαρχια Σακαρια, από τους βιαια εξισλαμισθεντες Ελληνες της Μακεδονιας και της Κρητης που εκδιωχθηκαν από την Ελλαδα και από τους βιαια εξισλαμισθεντες Ελληνες της Κωνσταντινουπολις, της Ιμβρου και Τενεδου και της Κυπρου.

Ολοι οι ως ανω εγκαταλειφθηκαν κατά ηλιθιον τροπον, λογω του θρησκευματος, από το τελειως αχρηστο «Αττικο δημιουργημα» που συνεχιζει εδώ και 197 χρονια να παραμενει ανικανο για την δημιουργια ενός σαφους, συγκεκριμενου και συμφωνα με την Ελληνικη Ιστορια «Πολιτικου Οραματος» για ένα Ελληνικο Κρατος και μια διαχρονικη ανα τους αιωνες «Ελληνικη-Εθνικη-Παρακαταθηκη» στα Βαλκανια και στην Μεσογειο θαλασσαΠλημμυρισμα των Νησων του Ανατολικου Αρχιπελαγους του Αιγαιου με πυραυλακατους, συστιχιες πυραυλων και επιθετικων ελικοπτερων και μεταφορα των σχολων αστυνομιας, λιμενικου και πυροσβεστικης και μια σειρα στρατιωτικων εγκαταστασεων και νοσοκομειων στις νησους αυτές.

  1. Αποδεσμευση της πολεμικης αεροποριας από τον ρολον της αναχαιτησης και αντικατασταση αυτου με τον ρολον της επιθεσης εντος της τουρκικης ενδοχωρας.

  1. Ελεγχος της νοτιοανατολικης Μεσογειου από το ελληνικο ναυτικο με καλυψη ολοκληρου της Κυπρου.

Η Ελλας σημερα, φυλακισμενη εντος της Ε.Ε., βρισκεται στις 12 παρα 1 λεποτο προ της τελικης της καταστροφης.

Γι’ αυτό και η κατωθι «Υπομνημηση-Προειδοποιηση» προς ολους τους υπευθυνους της σημερινης συλογικης ανευθυνοτητας των κομματων πασης αποχρωσης αλλα και στον εσωτερικο στρατο κατοχης της πατριδος μας:

«Οι εξη εκτελεσθεντες πολιτικοι μετα του Αρχιστρατηγου, ως υπευθυνοι της Μικρασιατικης Καταστροφης του 1922, εξισου σημαντικης μετα την ητταν του Ματζικερτ (1071 μ.Χ.) και την πτωσης της Κωνσταντινουπολις (!453 μ.Χ.), ειχαν και αυτοι ψηφιστει από τον Ελληνικον λαον.

Εντουτις όμως εκτελεστηκαν ως υπευθυνοι της ελληνικης συμφορας».

Το ιδιο θα παθουν και οι σημερινοι αρνητες του Ελληνικου Εθνους το οποιο αποτελειται από βιαια εκχριστιανισθεντες και εξισλαμισθεντες Ελληνες, οι προδοτες, οι προσβαλοντες τα ελληνικα συμβολα και όλα τα καρκιγονα αδενοσαρκωματα που κατοπιν εντολων της γερμανοκρατουμενης Ε.Ε. και των ΗΠΑ ξεπολουν την πατριδα μας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου του θέματος, ή αποσπάσματος, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>