«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τραμπ: Καλό παιδί η Ελλάδα, μπορεί να πεινάει, αλλά συμβάλει με τα περισσότερα έξοδα στο ΝΑΤΟ, αυτήν την έχουμε στο τσεπάκι μας με τους προδότες που κυβερνούν και με τους Έλληνες που τους επιλέγουν!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Τραμπ ερωτευμενος με την τουρκια

Όμως η Τουρκιά είναι το παιδί μας για όλες τις βρομοδουλειές και αποκλίετε να το αφήσουμε να το υιοθετήσει η Ρωσία!

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει επανειλημμένος πει, ότι σύντομα θα μας πουλήσει η Αμερική, απλά το κάνει ποιο σύντομα, αφού εξασφάλισε το θέμα με τα Σκόπια και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν πουλήσει οι προδότες και όλοι η βουλή στο σύνολό της;;;

Ότι γίνετε το ξέρει όλη η βουλή, απλά παίζουν θέατρο για τα ζώα που έχει ο καθένας στο μαντρί του, ακόμα και τα περισσότερα κινήματα και νεοσύστατα κόμματα, μαντριά φτιάχνουν, για να διοχετεύουν με σκατά τα μεγάλα μαντριά!!!!

Δυστυχώς η ιστορία μερικές φορές σε αναγκάζει να βγεις από το καβούκι σου, να σηκωθείς από την σεζλόνγκ καρέκλα σου, να ακονίσεις τα μαχαίρια σου και να πάρεις τα βουνά, διότι μέσα στα κουτιά που σε έχουν μαζέψει, τα λεγόμενα  στάνες, σε έχουν του χεριού τους ότι ώρα θέλουν!

Η ιστορία μας λέει, μάγκες τέρμα το πέταγμα των ευθυνών στους άλλους, ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και όλοι μαζί, που λέγετε επανάσταση, επανάσταση αυθόρμητη ζητώντας την συμπαράσταση του στρατού βάση με το άρθρο 120 του συντάγματος!!!

Έχουμε πει, όχι επανάσταση για εκδίκηση με τα βίτσια του καθενός, αλλά συλλήψεις όλων των προδοτών, δίκη και στα κάτεργα, να πληρώσουν ότι έχουν κλέψει, ή πουλήσει!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Τραμπ άναψε πράσινο φως για τα τουρκικά F-35 – Αντιδρούν ομογενειακές οργανώσεις

Αεροσκάφος F-35A Φωτό Αρχείου

Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά από το Κογκρέσο την άρση των περιορισμών στην παράδοση των F-35 στη Τουρκία- Επιστολή του πικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στο Λευκό Οίκου Μικ Μαλβέινι προς τους επικεφαλής της Γερουσίας- Οργισμένη η αντίδραση οργανώσεων.

Οι οργανώσεις της Ελληνικής Ομογένειας, των Αρμενίων και των Χριστιανών (Defense of Christians -IDC), αντέδρασαν με έντονο τρόπο στην απόφαση του Λευκού Οίκου να ζητήσει από τη Γερουσία να αφαιρέσει κείμενο νόμου, που θέτει περιορισμούς στον προϋπολογισμό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για την πώληση των μαχητικών F-35 στην Τουρκία.

Η είδηση προκάλεσε οργή και, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα γερουσιαστών αναμένεται να αντιδράσει στην προσπάθεια της αμερικανικής κυβέρνησης να «καλοπιάσει» τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στο Λευκό Οίκου, Μικ Μαλβέινι, έστειλε επιστολές στον πρόεδρο της επιτροπής Επιτροπής Διάθεσης των Κονδυλίων της Γερουσίας, Ρίτσαρντ Σέλμπι, τον επικεφαλής της μειοψηφίας Πάτρικ Λίχι και τον επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία Λίντσεϊ Γκράχαμ.

Ο κ. Μαλβέινι αναφέρει τα εξής για την Τουρκία: «Η κυβέρνηση αντιτίθεται στο παράρτημα 7046 (δ) (3) του νομοσχεδίου το οποίο περιορίζει τη χρήση πόρων για τη μεταφορά αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία. Η Τουρκία είναι σημαντική σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και συμπεριλαμβάνεται στους διεθνείς συμμετέχοντες στο πρόγραμμα F-35 από το 2002. Η κυβέρνηση συμμερίζεται τις ανησυχίες του Κογκρέσου σχετικά με τις πρόσφατες τουρκικές ενέργειες, αλλά αντιτίθεται στο λεκτικό που περιορίζει προληπτικά την δυνατότητά της να εργαστεί μαζί με την Τουρκία για να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες».

Στην ανακοίνωσή τους, η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αμερικής, η οργάνωση «Defense of Christians (IDC)» και το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC) εκφράζουν την έντονη απογοήτευσή τους για την ξαφνική αντίθεση του Λευκού Οίκου στους περιορισμούς που επέβαλε το Κογκρέσο στην πώληση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία.

«Η αντίθεση του Προέδρου Τραμπ στη δικομματική συναίνεση σχετικά με τους περιορισμούς που έχουν τεθεί βάση της κοινής λογικής στην απερίσκεπτη μεταφορά αεροσκαφών F-35 στην Τουρκία, περιορίζει δραματικά τους αμερικανικούς μοχλούς πίεσης, υπονομεύοντας την ικανότητά μας να διασφαλίσουμε είτε την απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον από την Τουρκία είτε να εμποδίσουμε την Τουρκία να αγοράσει ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S- 400» αναφέρει η κοινή ανακοίνωση των τριών οργανώσεων.

«Δυστυχώς, λαμβάνοντας αυτή την κοντόφθαλμη στάση, ο Πρόεδρος Τραμπ δείχνει αδυναμία, υπονομεύοντας σοβαρά τη διαπραγματευτική θέση της Αμερικής έναντι της Τουρκίας του Ερντογάν» υποστηρίζεται στην ανακοίνωση στην οποία η τρεις οργανώσεις τονίζουν: «Ενθαρρύνουμε τους ηγέτες του Κογκρέσου να προχωρήσουν γρήγορα στη θέσπιση κανονιστικών περιορισμών για τα F-35 και άλλες πωλήσεις / μεταφορές προηγμένων οπλικών συστημάτων και γενικότερα, να αναλάβουν μια πολύ καθυστερημένη πολιτική επανεξέταση των σχέσεων των ΗΠΑ με το αυξανόμενα εχθρικό τουρκικό καθεστώς».

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>