«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ;;;;;;;;

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ 1

Δεν είναι Έλληνας ο Τσίπρας;;;;;;;;;;;;;;;;
Τον Αλαβάνο διεδέχθη ο Τσίπρας.
Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! (video) ΓΙΑΤΙ Ο ALEXIS ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ; ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ; EINAI TO ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ NEAΣ TAXIS;

1.Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν;
– 2. Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην
Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ;
– 3. Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν;
– 4. Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα;
-5. Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας και η γιαγιά του. Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος Τσίπρα στην Άρτα, η μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ;
-6.Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι;

ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Έγραψα ακόμα ότι ορισμένοι στο εξωτερικό τον γράφουν σαν Tzipras . Tzipra βασικά είναι εβραϊκό γυναικείο όνομα, (Tzipra Zlota ,Tzipra Sanshuck, (daughter of Aryeh Leib), Tzipra Junger (Hirsch), αλλά είναι αλλά το επώνυμο πολλών εβραϊκών οικογενειών που είναι διασκορπισμένες σε όλο τον Κόσμο, και σημείωνα ότι στις σλαβόφωνες χώρες το όνομα των Tzipras γράφεται Čipra .
Οι φωνητικές ομοιότητες των Τσίπρα με τους Τζίπρα είναι πολλές.
Στην Άρτα υπήρχε μια ισχυρότατη εβραϊκή κοινότητα. Εκεί ήταν και ο Ραβίνος Ηρακλής. Ο πολιτικός σπόσορας του Αξελ στην αρχή ήταν ο Εβραίος, από τις Κυκλάδες, Αλαμπάν, και μετα ανέλαβε ο θείος Σόρος, ενώ σύσσωμο το ντόπιο και διεθνές ιουδαϊκό λόμπυ, τον λάτρεψε.
Τώρα 17 μήνες μετά τα απλά δημοκρατικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Και ακόμα περισσότερο , μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους και αφαιρέθηκε από το YouTube απόσπασμα της εκπομπή «Η αλήθεια δεν έχει χορηγό» . Εννοείται δεν υπάρχει καμιά ρητορική μίσους .Το μόνο που υπάρχει είναι πραγματικά ερωτήματα τα οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Ότι δηλαδή ο Αξελ Τσίπρας είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος!
Σπύρος Χατζάρας

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Η στήριξη από τους ΑΝΕΛ, προς τους Σιωνιστές «ψευτοαριστερούς» ανθέλληνες Διεθνιστές & Εθνομηδενιστές, της παρέας του ΤΣΙΠΡΑ που πρόδωσαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Σκοπός των Σκοπίων είναι να καταλάβουν την Ελληνική Μακεδονία, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ των Κοσμοκρατόρων, για τη δημιουργία του Κράτους της Μακεδονίας του Αιγαίου, και οι αφελείς ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΟΤΖΙΑΣ, το πανηγυρίζουν με τη παρέα ΖΑΕΕΦ-ΔΗΜΗΤΡΟΦ.
Αυτό αποδεικνύεται με τις δηλώσεις ΖΑΕΕΦ, ενώπιον του «Μακεδονικού» Στρατού, ενώ οι ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ κοιμούνται όρθιοι.
Είναι πρωτοφανές Έλληνας Πρωθυπουργός να υπογράφει συμφωνίες κατά της Ελλάδος, μόνο και μόνο επειδή το θέλουν οι ξένοι ΜΕΡΚΕΛ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γίνονται προσπάθειες να αποσπάσουν την Ελληνική Μακεδονία, από την Ελλάδα.
Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ».
Οι Εθνομηδενιστές Διεθνιστές Σιωνιστές ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ υπογράφουν τα σχέδιά τους.
Εάν δεν τους στήριζαν οι ΑΝΕΛ θα είχαν πέσει, και δεν θα είχαν υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών, και θα είχε σωθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, από τα νύχια των Σλάβων και Αλβανών των Σκοπίων.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έδρασαν και εδώ με όπλο το χρήμα.
«Λάδωσαν» αυτούς που έπρεπε, για να στηρίξουν τον ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ.
Το μυστικό ήταν να υπογραφεί η συμφωνία των Πρεσπών, και η παράδοση της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, για να υλοποιηθούν τα σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, να αρπάξουν την Ελληνική Μακεδονία.
Έτσι ανοίγει ο δρόμος των Σκοπίων προς το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και στην Ε.Ε.
Λέμε στον ΤΣΙΠΡΑ μια παροιμία, «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», ψευτομάγκα ΤΣΙΠΡΑ, εάν έχεις τα κότσια κάνε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, σαν το φίλο σου το Γύφτο το ΖΑΕΕΦ.
Όλοι οι δούλοι πολιτικοί & επιχειρηματίες είχαν πάει να προσκυνήσουν τον ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ, (04/07), πρέσβη των Σιωνιστών ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, στην οικία του, με πρώτη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς να σκεφθούν ότι αυτός ο Πρέσβης των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, σκάβει το λάκκο της Ελλάδος, αντί να στείλουν ένα μήνυμα στον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ να τον διώξει από την Ελλάδα, ως επικίνδυνο για την ασφάλεια της Ελλάδος.
Ο Ελληνικός Λαός καθιστά υπεύθυνους τους ΑΝΕΛ, διότι ψήφισαν και στήριξαν τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Η παρέα ΤΣΙΠΡΑ είναι Σιωνιστές Διεθνιστές, και Εθνομηδενιστές, και στους Έλληνες εμφανίζονται σαν Πατριώτες Αριστεροί.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι ο Πρωθυπουργός που λέει σε ΟΛΑ ΝΑΙ, ότι του ζητήσει ο Διεθνής Σιωνισμός, οι Διεθνείς Σιωνιστές Δικτάτορες, ο διεθνής Σιωνιστικός Φασισμός.
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρατιούνται στην εξουσία, από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να εφαρμόσουν τα σχέδια των Παγκόσμιων Δικτατόρων του Παγκόσμιου Αυτοκράτορος ΔΑΥΪΔ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας

Το κλάμα του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ σας λέει τίποτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Επιμέλεια Κυκλοφορίας & Δημοσιεύσεως

ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>