Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Καλά είμαστε σοβαροί;;;;; Κάνουν τέτοια προδοτικά πράγματα οι Εθνικόφρονες δεξιοί;;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Έρεε και έρθει ο Μητσοτάκης της (Ζήμενς) στην εξουσία τι έχετε να πάθετε όλοι οι απατεώνες!!!!

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακές μας;;;;

 Κι ο Πλάτωνας στην Πολιτεία του βάζει τον Γλαύκωνα να αναφωνήσει «Γελοῖον γάρ, ἦ δ” ὅς τόν γε φύλακα φύλακος δεῖσθαι» δηλ. «Θα ήταν γελοίο ο φύλακας να χρειάζεται φύλακα»

Και μετά λέμε για τους κομουνιστές;;;;

Όπως έχω πει, το χρήμα δεν έχει πατρίδα και ηθικές, το πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον δεν νοσεί μόνο, αλλά το έχει κτυπήσει λέπρα,  Χολέρα, μόνο με αποτέφρωση γλυτώνουμε από αυτήν την προδοτική ασθένεια που έχει χτυπήσει την ελληνική επικράτεια!

Από την σύλληψη δεν πρέπει να τους πηγαίνουν στην δικαιοσύνη, αλλά για αποτέφρωση κατευθείαν!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Νέο παρακλάδι του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων στην Αλεξανδρούπολη – Έχουν συλληφθεί 2 στελέχη της ΝΔ

28.06.2018

Σάλος από τις συλλήψεις των δύο «αρίστων» νεοδημοκρατών του σκανδάλου των Ελληνοποιήσεων – Υποχρεώθηκαν σε παραίτηση

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που δημοσίευσε χθες το documentonews.gr σχετικά με την εμπλοκή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο σκάνδαλο των παράνομων ελληνοποιήσεων.

Όπως αναφέρεται πρόκειται για δύο άτομα μέλη της Δημοτικής Αρχής του Μεσολογγίου για τα οποία οι προσαγωγές μετετράπησαν σε συλλήψεις.

Πρόκειται για τους: Αγαθάγγελο Κότσαλο και Δημήτρη Μπουσμπουρέλη για τους οποίους έχουν ζητηθεί οι παραιτήσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου ενώ αναμένεται να αντικατασταθούν από τους Γεράσιμο Τρούπο και Δημήτρη Καραβασίλη.

Ενδεικτικό της πολιτικής αναταραχής που έχει δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία (και όχι μόνον) από την φερόμενη εμπλοκή των δύο νεοδημοκρατών είναι πως ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, σε έκτακτη συνεδρίαση δημοτικών και τοπικών συμβούλων της συμπολίτευσης πήρε αμέσως αποστάσεις:

Κατόπιν επικοινωνίας μου με τους πληρεξούσιους δικηγόρους γνωστοποιείται ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε ποινική υπόθεση, παραιτούνται από τις θέσεις ευθύνης τους και ταυτόχρονα παραδίδουν τις έδρες τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Καραπάνος.

Όπως αναφέρεται, κατόπιν αυτών οι συμμετέχοντες στην έκτακτη σύσκεψη εξουσιοδότησαν ομόφωνα τον Νίκο Καραπάνο να προβεί άμεσα στις διαδικασίες αντικατάστασής τους, προκειμένου να συνεχισθεί απερίσπαστα το έργο της δημοτικής αρχής.

Παράλληλα από το Δήμο Μεσολογγίου ανακοινώνονται τα εξής:

Γίνεται γνωστό ότι οι πράξεις στις οποίες φέρεται να προέβησαν σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχουν σχέση με την ιδιότητά τους ως αιρετοί, ούτε με υπηρεσίες που υπάγονται στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο αυτές συλλήψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν μέρος μιας συντονισμένης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων με στόχο την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης η οποία δραστηριοποιούνταν στην παράνομη έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών.

Συνολικά, σε αστυνομική επιχείρηση, που εξελίχθηκε σε (6) πόλεις της χώρας (σ.σ. Αθήνα, Μεσολόγγι, Λευκάδα, Τρίκαλα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη), συνελήφθησαν (23) άτομα, μεταξύ των οποίων (7) δικηγόροι και (5) υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ηθική αυτουργία σε ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, δωροδοκία-δωροληψία υπαλλήλου, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κ.λπ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιούνταν στην παράνομη έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών

Σε αστυνομική επιχείρηση, που εξελίχθηκε σε (6) πόλεις της χώρας, συνελήφθησαν (23) άτομα, μεταξύ των οποίων (7) δικηγόροι και (5) υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ηθική αυτουργία σε ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, δωροδοκία-δωροληψία υπαλλήλου, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κ.λπ.

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ολοκληρώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, που εκτυλίχτηκε σε έξι πόλεις της χώρας, για την αποδόμηση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου, το οποίο δραστηριοποιούνταν στο πεδίο της παράνομης έκδοσης αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς, υπηκόους τρίτων χωρών.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018) 23 άτομα, 16 ημεδαποί και επτά αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και τα δύο αρχηγικά μέλη της οργάνωσης. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται επτά δικηγόροι και πέντε υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ηθική αυτουργία σε ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, δωροδοκία-δωροληψία υπαλλήλου, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κ.τ.λ. και διευκόλυνση παράνομης διαμονής πολίτη τρίτης χώρας, κατά συναυτουργία, εξακολούθηση και συρροή.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον δυο ημεδαποί και αλλοδαπός οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς επίσης και δύο αλλοδαποί και ημεδαπός οι οποίοι κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα (παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, πλαστογραφία, παράβαση καθήκοντος κ.α.), μη σχετιζόμενα με την εγκληματική οργάνωση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Από τη διενεργηθείσα μέχρι τώρα έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και τη συνδυαστική αξιολόγηση των συλλεχθέντων στοιχείων προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τον περασμένο Μάρτιο, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση, που επιδίωκε την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους με την κατάρτιση πλαστών δικαιολογητικών, για την παράνομη έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών.

Η αλληλουχία των παρανόμων ενεργειών τους αφορούσε στην καταρχήν έκδοση της σχετικής «βεβαίωσης κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής», ώστε να θεωρείται εφεξής ότι οι αλλοδαποί διαμένουν νόμιμα στη χώρα και στη συνέχεια της «άδειας διαμονής».

Εγκληματική οργάνωση με διαρκή δράση και εσωτερική δομή

Η εγκληματική οργάνωση είχε διαρκή δράση και εσωτερική δομή, ενώ τα μέλη της ακολουθούσαν κανόνες σχετικής ιεραρχίας, έχοντας διακριτούς ρόλους για την επίτευξη των σκοπών τους.

Ειδικότερα, τα δύο αρχηγικά μέλη, με τη βοήθεια ορισμένων άλλων μελών, αναζητούσαν παράνομους αλλοδαπούς που διέμεναν στην περιοχή της Αττικής, από τους οποίους λάμβαναν μεγάλα χρηματικά ποσά για να τους «βοηθήσουν» να συγκεντρώσουν έγγραφα που θα διευκόλυναν την έκδοση των αδειών διαμονής (π.χ. έγγραφα που πιστοποιούσαν επταετή συνεχή διαμονή τους στη χώρα, έγγραφα για μόνιμη διαμονή τους σε πόλεις της επαρχίας, ώστε να μπορούν καταθέτουν εκεί τα δικαιολογητικά τους κ.λπ.).

Τα έγγραφα που χρησιμοποιούσαν, συνήθως ήταν:

ιατρικές βεβαιώσεις (επισκέψεις σε εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων – ιατρικά περιστατικά), έγγραφα από εταιρείες μεταφοράς χρημάτων, λογαριασμοί εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις (περί φιλοξενίας αλλοδαπών), εφοδιασμένες με γνήσιο υπογραφής δικηγόρου της οργάνωσης, πλαστά μισθωτήρια συμβόλαια κατοικίας, εμβάσματα λογαριασμών τραπεζών που έχουν κλείσει ή έχουν συγχωνευθεί και πλαστές αγορές από γνωστά εμπορικά πολυκαταστήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ο ρόλος των δικηγόρων

Στη συνέχεια και αφού ορισμένα μέλη της οργάνωσης προέβαιναν σε πλαστογραφήσεις των εγγράφων, οι δικηγόροι – μέλη της οργάνωσης αφού «έλεγχαν» τους φακέλους, μετέβαιναν στις αρμόδιες Υπηρεσίες, μαζί με τους αλλοδαπούς για την κατάθεση τους.

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακές μας;;;;

Οι δικηγόροι γνώριζαν για την πλαστότητα των εγγράφων που περιέχονταν στους φάκελους και σε πολλές περιπτώσεις συμμετείχαν στη συμπλήρωσή τους, καταρτίζοντας και οι ίδιοι πλαστά έγγραφα ή ψευδείς βεβαιώσεις για τη δικαιολόγηση ετών παραμονής ή για τη βεβαίωση του τόπου διαμονής.

Επιπλέον για την κατάθεση των φακέλων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις των πόλεων της επαρχίας, τους αλλοδαπούς συνόδευαν και τα δύο αρχηγικά μέλη της οργάνωσης καθώς και συνεργάτης τους.

Σε ορισμένες εκ των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων τη διεκπεραίωση των φακέλων αναλάμβαναν υπάλληλοι των αρμόδιων Υπηρεσιών, οι οποίοι άνηκαν στην εγκληματική οργάνωση και βεβαίωναν ψευδώς, έναντι χρηματικής αμοιβής, ότι στο πρόσωπο των αλλοδαπών πληρούνται όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για τη χορήγηση βεβαίωσης κατάθεσης αίτησης και άδειας διαμονής.

Με το πέρας της διαδικασίας, τόσο της κατάθεσης των φακέλων, όσο και της έκδοσης των αντίστοιχων καρτών, τα αρχηγικά μέλη και συνεργάτης τους λάμβαναν από τους αλλοδαπός τα συμφωνηθέντα χρηματικά ποσά, τα οποία στη συνέχεια μοιράζονταν μεταξύ τους, ανάλογα με την συμμετοχή τους στην διαδικασία. Τα ποσά για την κατάθεση του φακέλου κυμαίνονταν από 650 έως 800 ευρώ και σε περίπτωση που εκδιδόταν η σχετική άδεια διαμονής από 1.000 έως 1.500 ευρώ.

Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης έχει κατασχεθεί πληθώρα φακέλων, το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται ως προς την πλαστότητα των δικαιολογητικών. Επιπλέον σε κατ’ οίκον έρευνες που διενεργήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πλαστών εγγράφων και διαβατηρίων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και 20.890 ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακές μας;;;;

Στην επιχείρηση για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης συμμετείχε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος καθώς και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται το νέο παρακλάδι του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων, που ήδη έχει οδηγήσει στη σύλληψη δύο «αρίστων» της ΝΔ, πολιτικών προσώπων με θητεία στην περιφέρεια και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Για το κύκλωμα της Αλεξανδρούπολης αναζητούνται 6 άτομα, τα οποία αναμένεται να συλληφθούν τις επόμενες ώρες.

Ήδη έχουν συλληφθεί για τον  «πυρήνα» του Μεσολογγίου δύο προβεβλημένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας εκ των οποίων είναι πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, εκλεγμένος με τη ΝΔ, και ο άλλος στέλεχος της ΝΔ, πρώην αντιδήμαρχος, νυν πρόεδρος σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συνολικά στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ που σαρώνει Αθήνα και επαρχία συνελήφθησαν 23 άτομα, ενώ στο κύκλωμα συμμετείχαν 7 δικηγόροι, 5 δημόσιοι υπάλληλοι στελέχη της περιφέρειας καθώς και ένας υπάλληλος δημόσιου νοσοκομείου.

Σημειώνεται επίσης ότι ο σύζυγος μίας εκ των δικηγόρων που συνελήφθησαν είναι μέλος της φρουράς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη.

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακές μας;;;;

Επίσης, συνελήφθησαν και 2 Αιγύπτιοι πλαστογράφοι, οι οποίοι χορηγούσαν έγγραφα σε αλλοδαπούς.

Το κύκλωμα μετέφερε αλλοδαπούς από την Αθήνα στις «φιλικές» πόλεις και κυρίως στο Μεσολόγγι, όπου τους εμφάνιζε να εργάζονται, και με την «συνεργασία» των συλληφθέντων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπέβαλλαν τα σχετικά έγγραφα, τα οποία θεωρούνταν ως γνήσια και λάμβαναν τις ελληνοποιήσεις χωρίς να γίνονται οι σχετικοί έλεγχοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκονται και άλλα στελέχη της περιφέρειας, κυρίως από τη ΝΔ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δύο πολιτικά πρόσωπα, στελέχη της ΝΔ, έχουν συλληφθεί από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλωμάτων παράνομων ελληνοποιήσεων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για «άριστους»,  προβεβλημένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας εκ των οποίων είναι πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, εκλεγμένος με τη ΝΔ, και ο άλλος στέλεχος της ΝΔ, πρώην αντιδήμαρχος, νυν πρόεδρος σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συνολικά συνελήφθησαν 23 άτομα, ενώ στο κύκλωμα συμμετείχαν 7 δικηγόροι, 5 δημόσιοι υπάλληλοι στελέχη της περιφέρειας καθώς και ένας υπάλληλος δημόσιου νοσοκομείου.

Σημειώνεται επίσης ότι ο σύζυγος μίας εκ των δικηγόρων που συνελήφθησαν είναι μέλος της φρουράς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη.

Επίσης, συνελήφθησαν και 2 Αιγύπτιοι πλαστογράφοι, οι οποίοι χορηγούσαν έγγραφα σε αλλοδαπούς.

Το κύκλωμα μάλιστα μετέφερε αλλοδαπούς από την Αθήνα στις «φιλικές» πόλεις και κυρίως στο Μεσολόγγι, όπου τους εμφάνιζε να εργάζονται, και με την «συνεργασία» των συλληφθέντων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπέβαλλαν τα σχετικά έγγραφα, τα οποία θεωρούνταν ως γνήσια και λάμβαναν τις ελληνοποιήσεις χωρίς να γίνονται οι σχετικοί έλεγχοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπλέκονται και άλλα στελέχη της περιφέρειας, κυρίως από τη ΝΔ.

Εκτός από το Μεσολόγγι και την Αθήνα , η επιχείρηση της ΕΛΑΣ έλαβε χώρα στη Λευκάδα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Αλεξανδρούπολη, με το κύκλωμα να έχει επιχειρήσει πρόσβαση και σε Πρέβεζα, Καρπενήσι, Καστοριά και άλλες πόλεις.

Πρόκειται για την τρίτη επιχείρηση από τον Μάρτιο με την εξάρθρωση κυκλωμάτων όπου συμμετείχαν από δημόσιοι υπάλληλοι, μέχρι αστυνομικοί.

Η πρώτη αφορούσε παράνομες εξόδους από το Ελευθέριος Βενιζέλος και οδήγησε στη σύλληψη 12 ατόμων, ενώ η δεύτερη αφορούσε πλαστά διπλώματα και οδήγησε στη σύλληψη 15 ατόμων, με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χαράλαμπο Λακαφώση να έχει συντάξει ογκωδέστατη δικογραφία.

Newsroom

Related posts:

3 comments to Καλά είμαστε σοβαροί;;;;; Κάνουν τέτοια προδοτικά πράγματα οι Εθνικόφρονες δεξιοί;;;;

 • .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  29.6.18
  .
  Σχέδιο ελληνοποιήσεων που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες λαθρο-εποίκους = 250000 νέοι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ
  .
  .
  .
  ΣΧΟΛΙΟ «ΚΟΥΡΗΤΗΣ»: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PULSE… Προβάδισμα 12,5 μονάδων για τη Ν.Δ. Κατά της συμφωνίας με ΠΓΔΜ (ΜΟΝΟΝ) το 62%
  ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ 20% (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)…
  ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ 62% ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΟΥΣ…
  Η ΕΙΣΔΟΧΗ 250000 ΝΕΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΛΔ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΡΑ Η ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.
  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 250000, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ …ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
  ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ …»Ελλάδα και Ισπανία θα δέχονται επιστροφές από την Γερμανία»
  .
  ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ …»ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ»…. ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΥΠΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ, ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.
  .
  ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
  .
  ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
  • Πινακίδες οχήματος του Στρατού Ξηράς σε όχημα MKO στη Λέσβο αλλά και ασύρματοι
  • Πλαστές στρατιωτικές πινακίδες στα «χέρια» ΜΚΟ
  • Μη κυβερνητικές οργανώσεις, άντρο πρακτόρων… το τζιπ του «Γερμανού»
  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ
  .
  Αλλαγές στη διαδικασία απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας μέσω πολιτογράφησης προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία και να περιοριστεί ο χρόνος αναμονής που πολλές φορές ξεπερνά τα πέντε έτη. Υπολογίζεται ότι οι αλλαγές αφορούν στα 200.000-250.000 αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Οι υποψήφιοι για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας στο εξής, θα καλούνται να απαντήσουν σε τριάντα ερωτήσεις, οι οποίες θα επιλέγονται από μια δεξαμενή 300 συγκεκριμένων ερωτήσεων που αφορούν στην ιστορία, τη γεωγραφία και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι θα εφαρμόζεται το ίδιο σύστημα για όλους όσους εξετάζονται ανεξάρτητα την επιτροπή που θα πραγματοποιεί την εξέταση. Πρόκειται για μια ρύθμιση που ακολουθεί το παράδειγμα συστημάτων που εφαρμόζονται στη Γερμανία και την Αμερική τονίζει ο επικεφαλής της ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Λάμπρος Μπαλτσιώτης. Προσθέτει ότι για να εφαρμοστεί το σύστημα των 300 ερωτήσεων δεν απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.
  .
  Σε νομοθέτημα το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες θα περιέχεται η δεύτερη μεγάλη αλλαγή στο σύστημα απόδοσης ιθαγένειας που αφορά στο χρονικό διάστημα παραμονής στη χώρα. Εως τώρα ο αιτών θα έπρεπε να μπορεί να αποδείξει 7 χρόνια συνεχούς διαμονής στην χώρα στη διάρκεια της οποίας θα έπρεπε να κατέχει «ισχυρή» άδεια διαμονής όπως π.χ. δεκαετίας. Όπως προβλέπεται ιθαγένεια θα μπορεί να αποκτήσει όποιος έχει νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα για μια δωδεκαετία ανεξάρτητα το είδος αυτής. Σημαντικό όπως διευκρινίζει ο Μπαλτσιώτης είναι ο αιτών να είναι «φορολογικά ορατός» μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, να έχει καταθέσει δηλαδή κάποιες φορολογικές δηλώσεις προκειμένου να φαίνεται ότι έχει κάνει προσπάθεια να ενταχθεί και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του ως πολίτης. Ο αιτών θα εξετάζεται στη γνώση της ελληνικής γλώσσας ωστόσο εξετάζεται η πιθανότητα να απαλλάσσεται αυτής της υποχρέωσης εφόσον αποδεδειγμένα γνωρίζει ελληνικά έχει φοιτήσει για παράδειγμα σε ελληνικό πανεπιστήμιο.
  .
  Επίσης όσοι είναι άνω των 65 ετών είναι πιθανόν να απαλλάσσεται πλήρως ή μερικώς από την εξέταση της γλώσσας. Η διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας είναι εξαιρετικά χρονοβόρες ακόμα και για τους ανθρώπους που πληρούν όλα τα κριτήρια. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών το 2017 απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια μέσω πολιτογράφησης 3.483 αλλοδαποί.
  .
  Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης έθεσε το πλαίσιο που θα επιτρέψει σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες να γίνουν Έλληνες πολίτες με δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές. Αν και η θητεία της κυβέρνησης Τσίπρα λήγει τον Σεπτέμβριο του 2019 ορισμένοι αναλυτές θεωρούν πως υπάρχει περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στα τέλη του 2018. Έως τώρα οι υποψήφιοι προς πολιτογράφηση έπρεπε να περάσουν από ειδική επιτροπή. Με το νέο σύστημα η πολιτογράφηση γίνεται αυτόματα αν ο υποψήφιος απαντήσει 20 από 30 ερωτήσεις που θα του τεθούν. Επιπλέον η κυβέρνηση σκοπεύει να επιτρέψει σε μετανάστες άνω των 65 θα λαμβάνουν ελληνική ταυτότητα χωρίς καν να χρειάζεται γνώση ελληνικών. Με άλλα λόγια είναι πιο εύκολο να αποκτούν υπηκοότητα από ότι άδεια ψαρέματος. Ως αποτέλεσμα ένα σύνολο 800.000 μεταναστών, σχεδόν το 1/10 του ελληνικού πληθυσμού δηλαδή, θα γίνουν Έλληνες πολίτες. Ο αντίστοιχος αριθμός στις ΗΠΑ, υπό τύπου σύγκρισης, θα ήταν 32 εκ.
  .
  Όλα αυτά δεν απέχουν και πολύ από τις οδηγίες του Σόρος, όπως διέρρευσαν, με στόχο «την δημιουργία πλειοψηφίας υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος, κατά 10 εκ. άτομα, στις ΗΠΑ». Η διευκόλυνση των πολιτογραφήσεων μπορεί να χαρακτηριστεί ως εκλογικό παιχνίδι, αλλά έχει σχέση με πολυλολιτισμικότητα. Η νυν ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για την καταγωγή των παράνομων μεταναστών πολλοί εκ των οποίων το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την υποσαχάρια Αφρική και δεν σέβονται τις ρίζες και τον πολιτισμό τα Ελλάδας. Ούτε φαίνεται η κυβέρνηση να νοιάζεται για τον κίνδυνο που συνιστά η πολιτογράφηση τεράστιου αριθμού μουσουλμάνων από χώρες όπου βασιλεύει η τρομοκρατία χωρίς καν να εξετάσει. Στο μεταξύ καθώς ο μεταναστευτικός πληθυσμός στην Ελλάδα αυξάνεται, η χώρα εγκαταλείπεται από τα καλύτερα μυαλά της. Τα τελευταία οκτώ χρόνια πάνω από 500.000 ειδικευμένοι και μορφωμένοι νέοι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα.
  Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, αν γίνονταν σήμερα εκλογές στην Ελλάδα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα κέρδιζε. Είναι πιθανό για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ να επιταχύνει τις διαδικασίες για να παραμείνει στην Εξουσία. Ας ελπίσουμε πως ο ελιγμός με την ταχεία παραχώρηση και εκλογικών δικαιωμάτων στους μετανάστες θα αποτύχει. Αν όχι το μέλλον της Ελλάδας και άλλων χωρών είναι η ορατή προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής διαδικασίας.
  .
  Μαρία Πολυζωίδου, GATESTONE Institute
  .
  https://isxys.blogspot.com/2018/06/250000.html
  .
  Anonymous said…
  πανω απο 20% ειναι οι φασιστεροι του τσυριζα
  10% του κκε
  5% λαφαζαβηδες
  5% ανταρσυα
  αν βαλεις και ολους τους μαρξιστες πασοκους ακροαριστερους αναρχες μλκκε λμκκε τροτσκιστες και λοιπα σουργελα τοτε βγαινει οτι πανω απο τους μισους εδω μεσα ειναι εαμοβουλγαροι μαρξιστες φασιστεροι συνηδειτοι εθνοπροδοτες μισελληνες αναρχοκομουνιστες.
  ο αδωνις τους υπολογιζει σε 55-60%.το ξερουν οι ξεφτιλες νουδουλες…
  οι υπολοιποι τωρα/ αν βγαλεις κατι χριστιανοδεξιουλικα αστουλικα μεσαιοχωρουλικα προβατα φιλελερες γραικυλους ξενομανεις με τα παρισια τα λονδινα και τις γερμανιες τους κοσμοπολιτες τι μας μενει?
  ουτε 25% δεν ειμαστε εμεις οι συνηδειτοι ελληνες πατριωτες εθνικιστες με ισχυρη εθνικη και πολιτισμικη ταυτοτητα και συνηδειση
  εστω αυτο το 25% το εν τεταρτο του πληθυσμου πρεπει να ενωθει οπωσδηποτε αλλιως ειμαστε τελειωμενοι.
  και εδω τιθεται παλι το θεμα της προσωπικοτητας που θα μας ενωσει
  προτεινω κασιδιαρη εχετε κατι καλυτερο?
  29/6/18 17:44

  Anonymous said…
  ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΓΙΑΤΙ; ΠΩΣ;
  ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ , (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ; ΕΜΠΝΕΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ; ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ; ΑΛΛΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ; Κ.Λ.Π

  ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.

  ΚΟΥΡΗΤΗΣ
  29/6/18 17:58

  Anonymous said…
  οχι δεν τα εχει
  εχει ομως ιερο μενος λυσσα φανατισμο παθος γνωση και αρεσει στον κοσμο
  δεν εχω να προτεινω μιας και δεν υπαρχει κανενας μεγαλεξανδρος λεωνιδας βουλγαροκτονος κολοκοτρωνης καραισκακης καποδιστιας μεταξας εστω αντρεας…
  εσεις ποιον αντιπροτεινετε?
  29/6/18 20:19

  Anonymous said…
  ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑΤΕ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ/ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΛΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΣ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ.

  ΚΟΥΡΗΤΗΣ
  29/6/18 21:39

  .
  https://isxys.blogspot.com/2018/06/250000.html
  .
  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ
  .
  Anonymous said…
  .
  29/6/18 17:44
  .
  ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ………..
  .
  ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ …….
  .
  ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !
  .
  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ …………
  ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ :
  .
  Ούτως ή άλλως πάντα είμασταν λιγότεροι . . .
  .
  https://2.bp.blogspot.com/-7lgou8uT-rM/WGVc-oV6PSI/AAAAAAAAhSg/k7WxaHWRTgEbf_EMQTrQhmRKLn-aHbGXwCLcB/s400/2016-12-29_205840.png

  .
  Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ !
  .
  ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
  .
  ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ! ! !
  .
  ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ …………
  .
  ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ._
  .

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
  .
  .
  .
  ΚΟΥΡΗΤΗΣ
  .
  29/6/18 21:39
  .

  ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΨΟΓΑ ΟΛΑ ……
  .

  ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ :
  .

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ !
  .

  ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821
  .
  Το 1821 είχε κάτι «υπερφυσικό»
  .
  που δεν εξηγείται επιστημονικά και δεν ερμηνεύεται με υλιστικά κριτήρια.
  .
  Είχε τον παράγοντα Χ. Είχε πνευματική υπόσταση.
  .
  http://www.istorikathemata.com/2014/03/1821.html
  .
  .
  .
  ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ .
  .
  «Προορισμὸς τοῦ Ἕλληνος εἰς τὸν κόσμον αὐτόν , ἦταν καὶ θὰ εἶναι ὁ ἐξανθρωπισμὸς τῆς οἰκουμένης »
  .
  Περικλῆς Γιαννόπουλος (1869-1910)
  .
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .
  .
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ :
  .
  Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ ,
  .
  ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ,
  .
  ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
  .
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ.
  .
  ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ,
  .
  ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝΠΝΕΥΜΑ ,
  .
  ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ,
  .
  ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ,
  .
  ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.
  .
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ
  .
  Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
  .
  ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ …
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  Ξύπνησα και είδα ένα όνειρο… Ελεύθερος
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=1rLdaNRbY8A
  .
  Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλ 2012
  .
  .
  Οι απαντήσεις που δίνονται από τον Ελεύθερο στον σύγχρονο Έλληνα,
  .
  στον διάλογο του βίντεο, είναι αποσπάσματα από αρχαία Ελληνικά κείμενα
  .
  όταν ο Βασιλιάς Λεωνίδας μιλούσε στους Έλληνες κατά την πολεμική περίοδο.
  .
  Οι απαντήσεις που ίσως χρειάζεσαι είναι ήδη στα χέρια σου!
  .
  .
  .
  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………..
  .
  ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .