«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ!

Σχετική εικόνα

Καλομελέτα και έρχεται και στην Ελλάδα!!!

Αβραμόπουλος: Αντίθετος με τη δημιουργία κέντρων τύπου «Γκουαντάναμο» για τους μετανάστες

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ!
Ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. 

Αλήθεια γιατί δεν φτιάχνουν συνοικισμούς ανθρωπιστικούς μεταναστών αλλόφυλων στην Κηφισιά, τους Αμπελόκηπους, την Δροσιά, τον Διόνυσο, την Εκάλη, το Ψυχικό, την Γλυφάδα, την Φιλοθέη και αλλού, γιατί ο λαός δεν λέει σε αυτούς τους ανθρωπιστές πάρτε τους στην γειτονιά σας, που έχετε και τους οικονομικούς πόρους να τους θρέφεται, αφού από τα αποφάγια στα σκουπίδια σας, θρέφονται χιλιάδες από τους αλλόφυλους δολοφόνους!!!

Έλληνες Ελληνίδες, ο μεγάλος κίνδυνος που σχεδιάζετε είναι σε αυτό που ετοιμάζουν με την Αλβανία!

Μέχρι τώρα είχαμε την Τουρκία να παίζει με τους “Ευρωπαίους φίλους μας” εκβιαστικά σε βάρος της Ελλάδος, τώρα θα έχουμε κάτι χειρότερο και ολέθριο, πάλι από τους “φίλους μας Ευρωπαίους με τους Έλληνες προδότες, στην πλάτη μας ορδές έτοιμες να αφεθούν ελεύθερες να τσαλαπατήσουν την Ελληνική επικράτεια και τους Έλληνες με είδη προετοιμασμένο το έδαφος με ανθρωπιστές της τσέπης!

Έχουμε τους Αλβανούς που έχουν κάνει την Ελλάδα φράξια της Αλβανικής μαφίας, άμα φτιάξουν και στρατόπεδα μεταναστών στα σύνορά μας, καταλαβαίνετε τι θα μας βρει!!!

«Είναι η ώρα για κοινές ευρωπαϊκές λύσεις ώστε να αντιμετωπιστούν δίκαια, ισορροπημένα και μακροπρόθεσμα οι αδυναμίες του ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου».

Τη σχετική δήλωση κάνει ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με αφορμή τη μίνι σύνοδο κορυφής για το μεταναστευτικό που συγκαλεί σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Οπως εξάλλου ανέφερε ο επίτροπος Μετανάστευσης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη στις Βρυξέλλες, ενόψει της σημερινής συνάντησης, οι όροι παροχής ασύλου στην ΕΕ καθώς και η αντιμετώπιση των προσφυγικών κρίσεων, αποτελούν δύο ζητήματα η επίλυση των οποίων «είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων και τη λειτουργία του χώρου Σέγκεν».

Ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει ότι η οπισθοδρόμηση σε εθνικές πολιτικές προσεγγίσεις διαχείρισης του μεταναστευτικού δεν αποτελεί επιλογή και δεν θα έχει ποτέ αποτελέσματα, και δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πεπεισμένος ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους η πρόοδος είναι εφικτή, όπως η δέσμευση για εξεύρεση συμφωνίας σε όλα τα επιμέρους στοιχεία του κοινού ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου μέχρι το τέλος του έτους, η εντατικοποίηση των επιστροφών, η συνεργασία μας με τρίτα κράτη μέλη για την αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών της μετανάστευσης, η συνέχιση της εφαρμογής της δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας και η ενίσχυση της προστασίας των συνόρων μας.

Υπογραμμίζει ότι η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική βασίζεται και θα πρέπει να συνεχίσει να βασίζεται στις ευρωπαϊκές αξίες και αρχές της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δηλώνει κάθετα αντίθετος σε κάθε προοπτική δημιουργίας κέντρων τύπου “Γκουαντάναμο” για τους μετανάστες.

«Πρέπει να διαφυλάξουμε τις αρχές και την ενότητα της Ευρώπης με πνεύμα ευθύνης. Η Ευρώπη μπορεί να προχωρήσει μπροστά μόνο ενωμένη», τονίζει καταλήγοντας ο Έλληνας Επίτροπος.

Ολόκληρη η δήλωση του επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει ως εξής:

«Η διαχείριση του μεταναστευτικού αποτελεί κοινή μας ευρωπαϊκή ευθύνη. Η οπισθοδρόμηση σε εθνικές πολιτικές προσεγγίσεις δεν αποτελεί επιλογή και δεν θα έχει ποτέ αποτελέσματα. Δεν είναι, όμως, η ώρα για καταλογισμό ευθυνών. Είναι η ώρα για κοινές ευρωπαϊκές λύσεις ώστε να αντιμετωπιστούν δίκαια, ισορροπημένα και μακροπρόθεσμα οι αδυναμίες του ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου.

Αυτό θα είναι ακριβώς το αντικείμενο της άτυπης συνάντησης που συγκαλεί ο Πρόεδρος Γιούνκερ την Κυριακή ενόψει της Συνόδου των Ηγετών της επόμενης εβδομάδας.

Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους η πρόοδος είναι εφικτή, και συγκεκριμένα η δέσμευση για εξεύρεση συμφωνίας σε όλα τα επιμέρους στοιχεία του κοινού ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου μέχρι το τέλος του έτους, η εντατικοποίηση των επιστροφών, η συνεργασία μας με τρίτα κράτη μέλη για την αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών της μετανάστευσης, η συνέχιση της εφαρμογής της δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας και η ενίσχυση της προστασίας των συνόρων μας.

Σε ό,τι αφορά, ειδικά, το τελευταίο, προτείναμε τον μετασχηματισμό της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής σε μια πραγματική Ευρωπαϊκή Συνοριακή Αστυνομία (EU Border Police) με ένα μόνιμο σώμα 10.000 συνοριοφυλάκων, και την μετατροπή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) σε μια γνήσια Ευρωπαϊκή Αρχή για το Άσυλο.

Η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική βασίζεται και θα πρέπει να συνεχίσει να βασίζεται στις ευρωπαϊκές αξίες και αρχές της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μπορούμε να βρούμε νέες λύσεις για να αντιμετωπίσουμε τις μεταναστευτικές προκλήσεις, αλλά δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε από τις αρχές μας αυτές.

Αντιτίθεμαι σε κάθε προοπτική δημιουργίας κέντρων τύπου “Γκουαντάναμο” για τους μετανάστες. Θέλω να είμαι σαφής, δεν θα δεχτούμε συζήτηση για κάτι τέτοιο. Οι ιδέες αυτές είναι ενάντια στις κοινές ευρωπαϊκές αρχές και τις αξίες μας. Θέτουν σε αμφισβήτηση τα θεμέλια και το μέλλον του κοινού ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Πρέπει να διαφυλάξουμε τις αρχές και την ενότητα της Ευρώπης με πνεύμα ευθύνης. Η Ευρώπη μπορεί να προχωρήσει μπροστά μόνο ενωμένη. Και οι ώρες αυτές είναι ώρες ευθύνης για τις ηγεσίες και τους πολιτικούς της Ευρώπης. Θα κριθούμε αυστηρά από τις σημερινές και επόμενες γενεές Ευρωπαίων πολιτών και ιδιαίτερα των νέων αν επιτρέψουμε την οπισθοδρόμηση στο σχετικά πρόσφατο οδυνηρό παρελθόν.»

24|06|2018  iefimerida.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>