«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κοντονής: «Τιμή μου να με υβρίζουν ακροδεξιοί και νοσταλγοί του Χίτλερ».

 ΣΤΑΛ

21 .000.000 έσφαξε ο Στάλιν!

Αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες, που δέχθηκε χθες κατά την επίσκεψή του χθες στα Γιαννιτσά, ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε: «Ήταν απολύτως οργανωμένη επίθεση από ορισμένους νεοναζί, οι οποίοι συνέπρατταν εκείνη την ώρα με επώνυμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μία οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία ολίγων περιθωριακών, που στη μία ομάδα προϊσταντο κάποιοι νεοναζί και στην άλλη σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

«Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο», εκτίμησε και υπογράμμισε: «Είναι τιμή μου να με υβρίζουν ακροδεξιοί και νοσταλγοί του Χίτλερ.

Είναι τιμή μου και αυτό που είναι να κάνει η κυβέρνηση θα το κάνει παντού.

Ούτε τους φοβόμαστε, ούτε βάζουμε νερό στο κρασί μας.

Παίρνουμε την πολιτική ευθύνη αυτής της συμφωνίας (σ.σ. των Πρεσπών), η οποία είναι επωφελής για τον λαό και τον τόπο και την ιστορία της Μακεδονίας και αυτά που είναι να κάνουμε θα ολοκληρωθούν στο άμεσο μέλλον».

Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει την υπόθεση Μπαρμπαρούση, ο κ. Κοντονής ανέφερε:

«Από πολιτικής απόψεως είναι πλέον βέβαιο ότι κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει τι είναι και τι επιδιώκει αυτή η ναζιστική συμμορία (σ.σ. η Χρυσή Αυγή).

Έχουμε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχουμε τις επιθέσεις κατά μεταναστών και κατά συνδικαλιστών Αριστερών οργανώσεων, έχουμε την εκ του βήματος της Βουλής ρητορεία περί κατάλυσης του πολιτεύματος και της δημοκρατίας, μετά από αυτά κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει τι είναι αυτοί οι τύποι».

Ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση του αντιεισαγγελέα εφετών που ανάρτησε στο facebook προσβλητικά σχόλια για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Δικαιοσύνης διευκρίνισε:

«Ήδη άμεσα ενήργησα κι εγώ κι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, για να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση και στο πειθαρχικό και στο ποινικό της σκέλος, διότι αυτά τα οποία διαβάσαμε ήταν ανεπίτρεπτα σχόλια και παρεμβάσεις εις βάρος του προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού από έναν εισαγγελικό λειτουργό που και εκ της θέσεώς του -δηλαδή όσον αφορά τα θέματα του πειθαρχικού δικαίου που διέπουν αυτόν τον κλάδο είχαμε παραβίαση συγκεκριμένων κανόνων- και διερευνάται η πτυχή του ποινικού σκέλους αυτής της υπόθεσης, αν έχει υποπέσει σε ποινικά αδικήματα».

«Ο νόμος και ο οργανισμός ο οποίος διέπει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς προβλέπει μέχρι και την οριστική τους απομάκρυνση, αναλόγως το παράπτωμα και το αδίκημα στο οποίο υποπίπτουν», πρόσθεσε.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>