Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Αυτό δεν είναι ψέμα, για αυτό επήγε στην Γερμανία πρόσφατα ο Μητσοτάκης! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗτο ανέφερε προ ημερών.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ11 

Πατριώτες και πατριώτισσες, από την Σκύλα στην Χάρυβδη, ο ένας προδότης συναγωνίζεται τον άλλον προδότη!

Το θέμα είναι πως θα τους τιμωρήσει ο λαός;;;

Αυτή η γελοία συμπεριφορά του Έλληνα ψηφοφόρου, μέχρι σήμερα πρέπει να σταματήσει ανεπιτρεπτή.

 Όταν η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ λέει ότι και (300+1) είναι προδότες, δεν υπερβάλει ούτε στο ελάχιστο!

Για αυτό χρειαζομαστε εθνική επαναστατική κυβέρνηση τριών μηνών, με την συμπαράσταση του στρατού, να φτιάξουμε ένα σύγχρονο σύνταγμα, που να μην μπορεί να το παραβιάσει κανείς και με τίποτα, ο μόνος που θα μπορεί να του επιφέρει βελτιώσεις  χωρίς κρυφά γραμματάκια, θα είναι ο λαός, με δημοψήφισμα σε ποσοστό άνω του 70%.

Άτομα υπάρχουν για εθνική προσωρινή κυβέρνηση, αυτό μένει να το δείξει ο λαός ότι το θέλει.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κυβέρνηση: Ισχύει ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί έξω ότι δε θα ακυρώσει μία συμφωνία στο Σκοπιανό;

Να διαψεύσει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAZ, καλούν το Μητσοτάκη κυβερνητικοί κύκλοι, δηλώνοντας ότι διαφορετικά θα αποδειχθεί πατριδοκάπηλος και τσάμπα μάγκας, που διαφώνησε μόνο για να μη χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του, ενώ λέει άλλα στο εξωτερικό
news247 18 Ιουνίου 2018 16:35
Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύουν κυβερνητικοί κύκλοι με αφορμή δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung για τη στάση του αρχηγού της αξωιματικής αντιπολίτευσης στο Σκοπιανό.

Σε ρεπορτάζ της η σημερινή FAZ αναφέρει ειδικότερα: «Πηγές στο Βερολίνο διαβεβαιώνουν ότι ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί επανειλημμένως ότι ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ονοματολογικό». Επιπλέον, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να είπε ότι «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ. Σε περίπτωση που τα είπε όντως αυτά ο Μητσοτάκης, η ιδιαίτερα επιθετική του στάση έναντι της συμφωνίας προκαλεί έκπληξη».

Κυβερνητικοί κύκλοι καλούν τον κ.Μητσοτάκη να απαντήσει:

«1) Ισχύει ότι έχει δεσμευθεί επανειλημμένως πως «δεν θα ακυρώσει μια συμφωνία στο ονοματολογικό»;

2) Ισχύει ότι ομολόγησε εκτός συνόρων πως κρατά αυτή τη στάση στη συμφωνία με την πΓΔΜ «προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ»;»

Οι ίδιοι κύκλοι καταλήγουν: «Εάν δεν διαψεύσει άμεσα τις αποκαλύψεις της FAZ, επιβεβαιώνει πως είναι όχι μόνο πατριδοκάπηλος αλλά και τσάμπα μάγκας.»

Related posts: