«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άρειος Πάγος: Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και, κατά συνέπεια, μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα, αλλά η Πολιτεία δεν προσέβαλε την απόφαση.

ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σκοπιανό: Απόφαση του Αρείου Πάγου «αδειάζει» τη κυβέρνηση

Η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα που έφερε στο φως την απόφαση σημειώνει με δηλώσεις της  ότι «οι αποφάσεις τόσο του Αρείου Πάγου όσο και του Εφετείου είναι ιστορικές και εκδόθηκαν από εξαιρετικούς δικαστές.

16 Ιουνίου 2018
Την απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία «δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και κατά συνέπεια μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα» φέρνει στο φως δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, κατηγορώντας μάλιστα τη κυβέρνηση ότι «την έθαψε κάτω από το χαλί» και προχώρησε στη συμφωνία με τη γείτονα χώρα για το ονοματολογικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το 2003 σωματείο από τη Δυτική Μακεδονία ζήτησε να αναγνωριστεί η υπόστασή του αλλά το Πρωτοδικείο απέρριψε την αίτηση εγγραφής του.

Στη συνέχεια υπέβαλλε έφεση η οποία απερρίφθη με το σκεπτικό ότι «αντίκειται προς τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, αφού θέτει σε κίνδυνο τους θεσμούς του Ελληνικού Κράτους» και «προκαλεί σύγχυση τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και διεθνώς, στα Κράτη και στους λοιπούς φορείς, με τους οποίους θα συναλλαχθεί αυτό, καθώς και ότι η αναγνώριση του Σωματείου προσκρούει στην ανάγκη ειρηνικής συμβίωσης των πολιτών της περιοχής και κατ’ επέκταση της γαλήνης της χώρας».

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεση που άσκησε το σωματείο επικυρώνοντας το 2009 την απόφαση του Εφετείου.

Ο Ελεύθερος Τύπος σημειώνει ότι στη σύνθεση του Αρείου Πάγου συμμετείχε ως εισηγήτρια η Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός της Ελλάδας (27.8.2015-21.9.2015) και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου (1.7.2015-30.6.2017), η οποία ανέλαβε τη θέση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δέκα ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της (η σύμβασή της λήγει στις 10.7.2019).

Αναφορικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου που αφορούν στο Σκοπιανό το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η απόφαση εκκινεί με το σκεπτικό ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με το κράτος των Σκοπίων (FYROM), εξαιτίας της αυθαίρετης και ιστορικά ατεκμηρίωτης αξιώσεως του τελευταίου να αναγνωρισθεί διεθνώς ως κράτος με το όνομα «Μακεδονία» και στη συνέχεια, προκειμένου να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια ως προς το σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας από το νεοσυσταθέν κράτος των Σκοπίων (FYROM), το οποίο επιχειρεί να αποκτήσει εθνική ταυτότητα με όνομα που αποτελεί ιστορική, πολιτιστική και εθνική κληρονομιά της Ελλάδας, επισημαίνει συνοπτικά τα ακόλουθα ιστορικά δεδομένα:

– O όρος Μακεδονία, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι όρος ιστορικός και γεωγραφικός και όχι εθνολογικός.

Οι Μακεδόνες δεν είναι, ούτε υπήρξαν κατά το πρόσφατο και το απώτερο παρελθόν, ιδιαίτερος εθνολογικός σχηματισμός.

Απλώς, ως Μακεδόνες ονομάζονται ανέκαθεν οι κάτοικοι της γνωστής από την αρχαιότητα περιοχής της ελληνικής Μακεδονίας, όπως αντίστοιχα ονομάζονται Θράκες οι κάτοικοι της Θράκης, Θεσσαλοί οι κάτοικοι της Θεσσαλίας κ.ο.κ., χωρίς να υπάρχει αντίστοιχα θρακική ή θεσσαλική εθνικότητα.

Επομένως, Μακεδόνες κατά την εθνικότητα δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να «δημιουργηθούν», στο πλαίσιο του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού των κατοίκων της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας.

– Ως Ελληνες, οι αρχαίοι Μακεδόνες χρησιμοποιούσαν την ίδια με τους Ελληνες της νομίμου Ελλάδας γλώσσα, πίστευαν στους ίδιους θεούς και είχαν τον ίδιο (ελληνικό) πολιτισμό.

Ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης υπήρξε δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα ευρήματα της Βεργίνας αποτελούν σταθμούς της παγκόσμιας Ιστορίας και στοιχεία του παγκόσμιου πολιτισμού που αποδεικνύουν την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Αντίθετα, οι Σλάβοι, δηλαδή τα διάφορα σλαβικά φύλα που εμφανίσθηκαν στην περιοχή των Βαλκανίων, βορείως της Μακεδονίας, κατά τον 7ο μ.Χ. αιώνα, δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες Μακεδόνες.

– Λόγω της ελευθέρας διακίνησης των πληθυσμών, κατά τους χρόνους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είχαν εγκατασταθεί στην Ελλάδα, ιδίως στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, Βούλγαροι, σλαβόφωνοι, που είχαν σλαβική εθνική συνείδηση.

Μετά την οριστικοποίηση των συνόρων, κατά τα προεκτεθέντα, οι περισσότεροι απ’ αυτούς διασκορπίσθηκαν στην περιοχή των Σκοπίων ή μετανάστευσαν σε διάφορα κράτη.

– Οι ολίγοι εναπομείναντες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Νομούς Φλώρινας και Εδεσσας εδήλωσαν ελληνική εθνικότητα και έτσι από την εποχή εκείνη έπαυσε να υπάρχει θέμα σλαβικής μειονότητας.

Πριν από το 1944 «Μακεδονία» ως σλαβικό κράτος και «μακεδονικό έθνος» ως ιδιαίτερη εθνότητα ήταν έννοιες παντελώς άγνωστες.

Εως τότε, οι κάτοικοι της περιοχής των Σκοπίων δεν είχαν ούτε σερβική ούτε βουλγαρική, παρά τα φιλοβουλγαρικά αισθήματα των περισσότερων κατοίκων της, και πολύ περισσότερο δεν είχαν «μακεδονική» εθνική συνείδηση.

Την τελευταία, τους έπεισε να την αποκτήσουν ο Τίτο, προκειμένου να αποκολλήσει τους Σκοπιανούς από το άρμα των Βουλγάρων, έχοντας ως απώτερο σκοπό τη σύσταση ενιαίου μακεδονικού κράτους, υπό σλαβικό μανδύα, και την έξοδο της χώρας του στο Αιγαίο.

– Ουδείς πολιτισμένος λαός μπορεί να ανεχθεί την πλαστογράφηση της Ιστορίας του.

Η προσπάθεια αυτή των Σκοπίων που άρχισε μετά τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, αφότου το κράτος των Σκοπίων απέκτησε οντότητα, το έτος 1991, εντάσσεται η διάδοση ιδεών από διάφορους εθνικιστές μετανάστες, οι οποίοι, μέσω οργανώσεων και σωματείων, που δρουν κυρίως στο εξωτερικό (Αυστραλία, Καναδά, ΗΠΑ), με ομιλίες, συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις πολιτιστικές κ.λπ. παραπληροφορούν το κοινό, δημιουργώντας εσφαλμένες περί υπάρξεως «μακεδονικού» έθνους και πολιτισμού, «μακεδονικής» γλώσσας και συνείδησης.

Παράλληλα, καλλιεργούν και την ιδέα του «αλυτρωτισμού», όπως προεκτέθηκε, επιχειρώντας να δημιουργήσουν αποσχιστικές τάσεις, θέτοντας και το ανύπαρκτο θέμα της λεγόμενης «μακεδονικής μειονότητας» που ζει στην Ελλάδα.

Η απόφαση καταλήγει αναφέροντας πως, σύμφωνα με όλα όσα προεκτέθηκαν, δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και, κατά συνέπεια, μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα «MAKEDONCKI».

Ούτε υφίσταται στην Ελλάδα «μακεδονική μειονότητα». Είναι αυτονόητο ότι ένα μωσαϊκό εθνοτήτων δεν μπορεί, σε εξήντα χρόνια, να αποκτήσει εθνολογική οντότητα, στηριζόμενο σε χαλκευμένα ιστορικά στοιχεία.

Ωστόσο, τα μέλη του υπό ίδρυση σωματείου δικαιώθηκαν από το Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο αποφάνθηκε ότι η άρνηση εγγραφής του Σωματείου στις εθνικές αρχές έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της ελευθερίας του συνεταιρίζεσθαι και κυρίως διότι δεν είχαν ακόμη αναπτύξει δράση για να μπορεί να κριθεί ότι απειλεί τη δημόσια ειρήνη και ασφάλεια.

Σε κάθε, δε, περίπτωση, υποστήριξε πως αν ανέπτυσσε τέτοια δράση, οι εθνικές αρχές δεν ήταν αφοπλισμένες και θα μπορούσαν να αποφασίσουν τη διάλυσή του.

Ιδιαίτερης σημασίας χρήζει η διαπίστωση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ότι δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις αυθαιρεσίας κατά τη διεξαγωγή της διαδικασίας, όπως επικαλούνταν οι προσφεύγοντες, και επιπλέον ότι οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου και του Εφετείου ήταν πλήρως αιτιολογημένες και του Αρείου Πάγου πλήρως αμερόληπτη.

Επισημαίνεται δε ότι η Πολιτεία δεν προσέβαλε την απόφαση, υποβάλλοντας αίτημα επανεξέτασης, όπως ανακοινώθηκε την 9/10/2015.

Η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα που έφερε στο φως την απόφαση σημειώνει με δηλώσεις της στον Ελεύθερο Τύπο ότι «οι αποφάσεις τόσο του Αρείου Πάγου όσο και του Εφετείου είναι ιστορικές και εκδόθηκαν από εξαιρετικούς δικαστές.

Τα ελληνικά δικαστήρια επικύρωσαν τη μοναδική ιστορική αλήθεια, που δεν είναι άλλη από την ελληνικότητα της Μακεδονίας και την ανυπαρξία ιδιαίτερης “μακεδονικής” γλώσσας και “μακεδονικού” έθνους που προωθούσαν προπαγανδιστικά όλα αυτά τα χρόνια οι Σκοπιανοί.

Η χαρακτηριστική δικανική παραδοχή ότι ένα μωσαϊκό εθνοτήτων δεν μπορεί, σε εξήντα χρόνια, να αποκτήσει εθνολογική οντότητα, στηριζόμενο σε χαλκευμένα ιστορικά στοιχεία, είναι απόλυτα ακριβής.

Στο σημείο αυτό συνάδει και η υπενθύμιση της επιστολής των 373 ακαδημαϊκών εγνωσμένου κύρους ανά τον κόσμο προς τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, οι οποίοι έκαναν λόγο για ιστορική αταξία και του επισήμαναν ότι οι Σκοπιανοί διεκδικούν το όνομα για να σφετεριστούν την Ιστορία και τον Μέγα Αλέξανδρο και ότι αυτό εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους.

Θεωρώ ότι αν θέλουμε με μία φράση να δώσουμε τη διάσταση των πραγμάτων, αυτή δεν θα ήταν άλλη από τη δικανική κρίση ότι ουδείς πολιτισμένος λαός μπορεί να ανεχθεί την πλαστογράφηση της Ιστορίας του».

Μοιραστείτε το!

4 comments to Άρειος Πάγος: Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και, κατά συνέπεια, μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα, αλλά η Πολιτεία δεν προσέβαλε την απόφαση.

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    “Βόρεια Μακεδονία”
    .
    .
    .
    .
    Jun 16, 2018
    .
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-JRWPZw1BmLw/WyTUIuvqEuI/AAAAAAAAHKQ/3d_7SXS4PRwxcuA0Dg0jmTOK_BKnbHd2ACLcBGAs/s320/s-BoreiaMakedonia.jpg
    .
    .

    .
    .
    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    .
    .
    .
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΨΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ
    .
    .
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
    .
    .
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ……………..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ of-sor ………..

    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ,

    ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ,

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ,

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ………….

    ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………….

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ .

    ΥΨΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

    ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ …………

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ……….

    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΟΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΚΑΙ ΜΗ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ .
    ……………………………………………………………….
    ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ
    ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ
    ……………………………………………………………

    ΘΥΜΑΜΑΙ . . .
    ΚΑΙ
    ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΦΩΛΙΑΖΕΙ
    ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΒΑΡΕΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η
    ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ .
    ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ
    Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!
    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ._
    Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝ ._
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Τ Ι Π Ο Τ Α
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ
    ΤΑ Π Α Ν Τ Α ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
    ΕΛΛΑΔΑ Τ Ε Λ Ο Σ
    ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ………….
    ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΤ΄ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ
    ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ
    Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α
    ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ
    ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΩΝΙΑ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;;;;;;;;

    ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ;;;;;;;

    ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;;;;;

    ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;

    ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ – Ν Α Ι ! ! !

    Π Α Γ Ω Σ Α Μ Ε

    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΑΧ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ
    .

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΣΑΜΕ ! ! ! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Γ Ι Α Τ Ι;;;;;;;;;;;;;;;

    .

    ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ
    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ
    Μ Π Η Κ Α Ν
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ
    ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ
    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΤ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
    ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ
    ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΒΑΖΩ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ
    ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΑΣΗ
    Κ Α Ν Ε Ν Α Σ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΠΟΣΟ ΟΓΡΑΝΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ Π Ρ Ο Κ Α Λ Ε Σ Ο Υ Ν
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
    ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ
    ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ
    ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΙΤΙΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ Ή ΣΤΗΝ ΓΗ Ή ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
    ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΥΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ
    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ

    Ο Λ Α

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ
    Ο Λ Ο Ι
    ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΙ ΔΙΚHΓΟΡΟΙ
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ
    OI IEΡΕΙΣ
    ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
    ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΟΛΟΙ

    ΤΡΕΧΟΥΝ
    ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ,
    ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,
    ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,
    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ; ; ; ; ; ; ; ! ! ! !
    Τ Ι Π Ο Τ Α
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
    ΒΡΩΜΕΡΟΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ Τ Ι Π Ο Τ Α

    ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ
    ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ,

    Α Σ Τ Ρ Α Π Ι Α Ι Α ………………………………………

    ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ .
    ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ
    ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ
    ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ
    ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ……………………….
    ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ …………………………………….
    ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ………………………………..
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ …………………………………
    ΠΡΟΝΟΜΙΑ Ι Δ Ι Α Ι Τ Ε Ρ Α ………………………….
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ……………………..
    ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ._

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ,
    ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ !
    ΘΑ ΦΟΥΛΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ,
    ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! ! !
    ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ
    ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

    ΕΜΕΙΣ ; ; ;

    ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΟΛΟΙ
    ΝΑ
    ΤΡΕΧΟΥΝ
    ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ,
    ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,
    ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,
    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

    ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ……………………….

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΙΣΒΗΤΗΤΑ
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ

    ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

    ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
    ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ …………………………
    ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ …………………………….
    ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΠΑΘΟΥΜΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
    ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΚΟ
    ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !

    Ο Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ ._
    ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΗ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ………..
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ …………..
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
    ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ……………..

    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ …………..
    ΚΑΙ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ…………….
    .
    .
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !
    .
    ΙΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !
    .
    .
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ .

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .
    .
    .
    .
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    .
    .
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ! !
    .
    .
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    .
    .

    ,
    ,

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ …………..
    .
    .
    .
    .
    .
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
    .
    ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
    .
    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
    .
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ……………..
    .
    ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
    .
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ,
    .
    ΣΤΗΝ ΕΝ ΔΙΑΜΕΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ,
    .
    ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ,
    .
    ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΓΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ
    .
    ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ
    .
    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΜΜΟ …….
    .
    Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ
    .
    ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ……….
    .
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ
    .
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ……….
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ………….
    .
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ
    .
    ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    .
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ; ; ;
    .
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ …………….
    .
    ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΡΠΑΓΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ……………
    .
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΦΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ; ; ;
    .
    ΟΧΙ …………..
    .
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
    .
    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
    .
    ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ
    .
    ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ………..
    .
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ …………
    .
    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ
    .
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΕ
    .
    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΙΝΑΝ
    .
    ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    .
    ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    .
    ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ,
    .
    ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ
    .
    ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΦΗΜΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ,
    .
    ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ
    .
    ΦΥΤΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ………………
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΗΡΩΕΣ ………
    .
    ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΗΡΩΕΣ; ; ;
    .
    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ,
    .
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΒΕΛ …………………
    .
    .
    .
    .
    ΠΙΚΡΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ενα κείμενο-σχόλιο που τα λέει όλα για την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας
    .
    .
    .
    .
    t Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018
    .
    https://1.bp.blogspot.com/-lh2NUF8WXeY/WyTdstFB2yI/AAAAAAACHRI/e_tLz6IG5FEHjUUCLbEIQe_3s9oztS2wwCLcBGAs/s400/2018-06-16_125119.png
    .
    .
    Το παρακάτω κείμενο του χρήστη «Νομάς» γράφτηκε ως σχόλιο σε άρθρο του ιστότοπου e-amyna.com αναφορικά με την εκχώρηση ονόματος, αποδοχής υπηκοότητας και «μακεδονικής» γλώσσας στους Σκοπιανούς και το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο γιατί θεωρούμε ότι περιέχει την ουσία εθνικών υποχωρήσεων 100 ετών:
    .
    «Κάποτε ήμουν Ελλην Ηπειρώτης, 1914… υποχώρησα και εδέχθηκα να με ονομάσουν βόρειο-Ηπειρώτη το 1923.
    .
    Μου είπαν έτσι ότι θα εξασφαλίσουν όλα μου τα δικαιώματα…
    .
    Να μην φοβάμαι.
    .
    Επεσα και κοιμήθηκα και ξύπνησα το 1945 να ανακαλύψω ότι πλέον ήμουν Μειονοτικός (το τι μειονότητα δεν το λέγαν).
    .
    Ξανάκοιμήθηκα και ξύπνησα το 1991 Αλβανός.
    .

    Κάποτε ήμουν Έλλη Κύπριος, μου είπαν να δεχθώ ότι υπάρχουν και Τούρκοι στο νησί και δεν είναι σωστό να μην νοιώθουν και αυτοί ίσιοι.
    .
    Το δέχθηκα, τι κι αν ήταν το ίδιο μου το αίμα εξισλαμισμενο με την βία.
    .

    Έτσι έπεσα και κοιμήθηκα.
    .
    Ξύπνησα Ελληνοκυπριος και ο αδελφός μου Τουρκοκύπριος.
    .
    Τώρα μου λένε να μην λέω πώς είμαι Έλληνας…
    .

    Κάνει κακό στην ειρήνη και την ευημερία της Ανατολικής Μεσογείου.
    .
    Έτσι και γω λέω είμαι Κύπριος σκέτο.
    .
    Νιώθω όμορφα γιατί μου χαϊδεύουν την πλάτη οι ξένοι.
    .

    Κάποτε ήμουν Ίμβριος, Τενέδιος, Κωνσταντινουπολίτης, μου είπαν μην φοβάσαι, έχεις στάτους μειονότητος…
    .
    Όλα καλά θα πάνε…
    .
    σήμερα ζω στην Αθήνα.
    .
    Στο φέισμπουκ μου γράφω τόπο καταγωγής Istanbul, Turkey.
    .
    Τα ξαδέρφια μου βέβαια ζουν στην Πόλη ακόμα υπό το όνομα Μοχάμεντ και Φατιμά.
    .

    .
    Κάποτε ήμουν Μακεδόνας.
    .
    .
    Μου είπαν πως αυτό δεν ευχαριστεί τους σχεδιασμούς των φίλων μας των Γερμανών (για τα δυτικά Βαλκάνια – νέα γερμανική γιουγκοσλαβια) και πώς είναι εθνικιστικό.
    .
    .
    Και γω σαν καλό παιδί που είμαι και που αγαπά όλο τον κόσμο άλλαξα όνομα και ευτυχώς μου επέστρεψα με χίλια ζόρια να λέγομαι Νοτιομακεδόνας.
    .
    .
    Αλλά θα σας την σκάσω βρε.
    .
    .
    Για να δείτε ότι είμαι ακόμα καλύτερος απ ότι νομίζετε σκέφτομαι ένα πιο κατάλληλο όνομα: Νομάς».
    .
    .

    Τα είπε όλα ο άνθρωπος.
    .
    .
    Ας διαβαστεί αυτό το κείμενο στη Βουλή.
    .
    .
    Αρκεί.
    .
    .
    .
    .
    Και ας πούνε όλοι μαζί «Καληνύχτα Ελλάδα» να τελειώνουμε…

    .
    .
    .
    .
    pronews.gr
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/blog-post_377.html
    .
    .
    .
    .
    .
    ΥΣ. 1) ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    ΝΟΜΙΖΑ ………
    .
    ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
    .
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ……………….
    .
    ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ,
    .
    ΟΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,
    .
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΎΝΑΜΑΙ …………….
    .
    .
    ΥΣ. 2) ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    .
    ΑΥΤΗΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ……………..
    .
    .
    ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ …………..
    ΚΑΙ
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ…………….
    .
    .
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !
    .
    .
    ΙΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ !
    .
    .
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ .
    .
    .
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .
    .
    .
    .
    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
    .
    .
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ! !
    .
    .
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .
    .
    .
    .

    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>