«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεχόμαστε επίθεση, ο εχθρός μας όμως δεν ήρθε από τον ουρανό.

ΚΑΛΠΗ ΦΩΤΙΑ

Ο εχθρός μας βρισκόταν ήδη…ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ!

«Για να παραμείνουν στη ζωή, οι Έλληνες παρέδωσαν την κυριαρχία τους και το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας τους».

Οι Εισβολείς χρειαζόταν μόνο μια αβάντα… για να διατηρήσουν τον έλεγχο και εμείς τους τον παραδώσαμε… την πατρίδα αμαχητί.

Μην αυταπατάστε.

Η κατοχή μας έχει τις ρίζες της στον ηθικό συμβιβασμό.

Άντρες και γυναίκες που πιστεύουν… ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν είναι να πάνε με τον εχθρό, ή να σκύβουν δουλικά στην εκκλησία σε ανύπαρκτους προστάτες, που τους εκλιπαρούν γονατιστά 2000 χρόνια.

Λενε ότι οι προδοσίες που διέπραξαν εις βάρος  των συνανθρώπων τους… είναι δικαιολογημένες, για να διατηρήσουν τα εγκληματικά τους εφήμερα  κεκτημένα, με απάτες επάνω στα σώματα των συνανθρώπων τους,  η γιατί είναι αμαρτωλοί η τους επέλεξε ο ανύπαρκτος θεός τους να θυσιαστούν για να πάνε στον παράδεισο????????.

Λένε ότι δεν είχαν άλλη επιλογή.

Χωρίς αυτήν την προδοτική συνεργασία… χωρίς τους ανθρώπινους συνεργάτες τους…

Οι εισβολείς θα ήταν ανίσχυροι.

Εμείς ευθυνόμαστε για τη δική μας  δουλεία, πίνα, δυστυχία και καταπίεση.

Όλοι μας όμως ενωμένοι, έχουμε τη δύναμη να  αφοπλίσουμε τον εχθρό… και να του στερήσουμε τους προδότες συνεργάτες τους που χρειάζονται.

Πρέπει όλοι να ενωθούμε για το καλό της πατρίδος μας.

Όποιος συνεργάστηκε ή συνεργάζεται με τους προδότες, πρέπει να αντιμετωπίσει την εσχάτη των πινών.

Συνταγματολόγος λέγετε αυτός που προστατεύει το σύνταγμα και ενημερώνει τον πολίτη για τα δικαιώματά του και όχι αυτός που τα αλλοιώνει, τα φαλκιδεύει!

Από αυτούς τους συνταγματολόγους ξεκίνησε η ανικανότητα του πολίτη να τιμωρήσει τον διεφθαρμένο, τον προδότη!

Επιτρέποντας την ασυλία των προδοτών, ακυρώνοντας το μοναδικό χαρτί στις εκλογές να διαμαρτυρηθεί, η να τιμωρήσει το διεφθαρμένο πολιτικό η σύστημα, με το λευκό ψηφοδέλτιο, το αντίστοιχο του εξοστρακισμού!

Πως ο πολίτης θα τιμωρήσει στις εκλογές το διεφθαρμένο σύστημα, ψηφίζοντας ένα άλλο διεφθαρμένο;;;

ΜΗΝ ΨΙΦΗΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΙΦΟΔΕΛΤΙΟ

Ανακυκλώνοντας τα πολιτικά και προδοτικά σκατά!

Τι σοι δημοκρατία είναι αυτή που σε υποχρεώνει να διαλέξεις ανάμεσα σε διεφθαρμένους;;;

Αυτό που έχουμε σήμερα δεν είναι δημοκρατία, αλλά δικτατορία της ψεύτικης δημοκρατίας!

Η αληθινή δημοκρατία που ανακαλύφθηκε από τους προγόνους μας αρχαίους Έλληνες, σου έδινε το δικαίωμα του εξοστρακισμού ενός διεφθαρμένου, ή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος γράφοντας το όνομα στο όστρακο, αυτό που σήμερα λέγετε λευκό ψηφοδέλτιο, εκεί που θα μπορείς να γράψεις τι θέλεις, ποιον ή ποιους δεν θέλεις!

Ο πολίτης σήμερα δεν έχει καμία δυνατότητα να καταδικάσει έναν πολιτικό, ή ένα πολιτικό σύστημα, γιατί συνεχίζουμε και λέμε εκλογές και δεν λέμε ότι το σύστημα αποφασίζει και διατάσσει!

Πάμε και ψηφίζουμε τι, πως και γιατί κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας!

Όλος ο αγώνας και το βάρος είναι να απαιτήσουμε να είναι έγκυρο και να προσμετρά το λευκό ψηφοδέλτιο!

Τότε μόνο θα ψηφίζεις αληθινά και φυσικά με την παραδοσιακή καταμέτρηση και όχι με εταιρίες ανθελληνικές και  προδότες της Ελληνικής θέλησης!

Ακόμα και με αυτό το βρόμικο και προδοτικό εκλογικό σύστημα, αν ο λαός ρήξη  λευκό ψηφοδέλτιο πάνω από το 55% θα γίνει σεισμός, θα έρθουν τα πάνω κάτω, διότι θα ξεβρακωθούν και δεν θα μπορούν να παρουσιάσουν ένα τέτοιο αποτέλεσμα με νοθεία.

Ακόμα και τίποτα να μην γίνει,  στην ουσία θα έχει γίνει, θα έχεις στήλη το μήνυμά σου, ότι ο λαός ενώθηκε, μόνιασε, ότι οι μικροδιαφορές τους τους ενώνει!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

3 comments to Δεχόμαστε επίθεση, ο εχθρός μας όμως δεν ήρθε από τον ουρανό.

  • .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Η μάστιγα της λαθρομετανάστευσης – Ντοκιμαντέρ ART TV
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=MUmNpjdXkFs
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουν 2018
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .
    Milisios Ellinas
    .
    Είναι πράγματι τρομερό, Έλληνες (υποτίθεται) πολιτικοί,
    .
    να δέχονται την αντικατάσταση του λαού τους με ξένους λαούς .
    .
    Αυτοί δε οι λαοί , έχουν άλλα ήθη άλλα έθιμα άλλο πολιτισμό, άλλη θρησκεία , άλλη νοοτροπία και μίσος για τους Χριστιανούς .
    .
    Η κυρά Τασία μισεί τους Έλληνες αναμφίβολα, γιατί δεν μπορεί να θεωρεί αυτές τις ορδές των ξένων καλύτερους από τους Έλληνες.
    .
    Οι δε αριστεροί γενικώς ,φαίνεται πως έχουν το κόμπλεξ της ήττας του εμφυλίου και εκδικούνται όλους τους υπόλοιπους Έλληνες που είναι η πλειοψηφία του λαού.
    .
    Μακάρι να βρεθεί κάποιος Έλληνας στην ψυχή και την καρδιά πολιτικός και να δώσει ένα τέλος στο εφιάλτη πριν είναι πολύ αργά.
    .

  • .
    .
    .
    .
    Κήρυγμα μίσους διεθνούς ισλαμικής οργάνωσης Σας σκοτώνουμε! wLc3mHE1aoU
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=11Wy9D3XgN4
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιαν 2016
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    .
    Μαύρος ηγέτης προειδοποιεί λευκές γυναίκες!
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=_llkaMPpAYA
    .
    .

    Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρ 2013
    .
    .

    .
    Στο βίντεο βλέπουμε τον Louis Farrakhan ηγέτη του Έθνος του Ισλάμ στις ΗΠΑ
    .
    να προειδοποιεί τις λευκές γυναίκες και γενικότερα τους λευκούς
    .
    για τον επικείμενο θάνατό τους ως φυλή
    .
    εξαιτίας της ηλίθιας ιδεολογίας του πολυπολιτισμού και της επιμειξίας
    .
    που μας επέβαλαν οι περιούσιοι!!
    .
    .
    .
    .
    ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>