«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 Μη βιαστούν οι Κασσάνδρες να μας πουν ότι το λευκό το άκυρο και η αποχή είναι υπέρ τον μεγάλων κομμάτων.

Όταν θα είναι πάνω από 55% θα πάθουν πανωλεθρία! Διότι θα δουν τον λαό ενωμένο και αποφασισμένο, αυτή θα είναι η νίκη και ας μην μετράνε τα λευκά, τα άκυρα!

ΔΟΚΙΜΗ

«Λευτεριά είναι  παλικαριά.

Να ξεκινάς και να μη είσαι σίγουρος»

Αναμφισβήτητο είναι ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει και ότι ο Ελληνικός Λαός βιώνει την έσχατη ένδεια της νεωτέρας ιστορίας του.

Επίσης αναμφισβήτητο, αλλά και αναπόφευκτο είναι, ότι ανά πάσα στιγμή αναμένεται η ανακήρυξη νέων εκλογών.

Και πάλιν με το πρόκριμα διεξόδου από το αδιέξοδο που ταλανίζει την χώρα και τον λαό μας.

Όμως το καίριο και εύλογο ερώτημα που τίθεται τώρα σε όλους μας είναι: ποίο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών;

Αναμένεται από αυτές η διέξοδος απο την κρίση, η ανασυγκρότηση της Ελλάδος και η σωτηρία του Ελληνικού Λαού;

Είναι δυνατόν να αναγεννηθεί η Ελλάδα και η Δημοκρατία μας από όλους τους επί δεκαετίες γνωστούς παρθενογεννημένους με τα δήθεν νέα τους προγράμματα σωτηρίας ή και από τις  παρθενογενέσεις νέων κομμάτων, προερχόμενα ως γνωστόν από παλαιά, σάπια υλικά, τα σπλάχνα παλαιών, όλων αυτών οι οποίοι επί δεκαετίες εξαπατούσαν και καταλήστευαν κυριολεκτικά τον Ελληνικό Λαό, και τα οποία ευθύνονται για την μεγαλύτερη ταπείνωση της Ελλάδος;

Αναντίρρητη διαπίστωση όλων μας είναι ότι η κατάσταση της Πατρίδας και του Λαού μας επιδεινώνεται συνεχώς.

Η οδυνηρή πραγματικότητα με τα παράνομα, επαχθή και επονείδιστα Μνημόνια  και το ζοφερό  μέλλον της Πατρίδας μας οφείλεται στο μακροχρόνιο φαινόμενο της  παράνοιας των πολιτικών δρώμενων.

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν έχει την ωριμότητα, αλλά ούτε και την δυνατότητα πια να αλλάξει και να εκσυγχρονισθεί σε ένα σύγχρονο και δίκαιο σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, όπως αυτό είναι σε άλλες χώρες.

Αυτό συμβαίνει, διότι κατά τις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει αλλάξει καθόλου, ούτε  στο ελάχιστο,  η σχέση μεταξύ του πολιτικού προσωπικού π.χ. κομμάτων και του εκλογικού σώματος.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ  Ronald  Reagan είπε κάποτε: «Μπορείς  να κοροϊδέψεις όλο τον  κόσμο μια φορά, ίσως και αρκετούς για δεύτερη φορά,  πλην όμως δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλο τον κόσμο κάθε φορά».

Το παράδοξο και περίεργο είναι, ότι οι Έλληνες πολίτες συνεχίζουν να  εμπιστεύονται το Πολιτικό Σύστημα της ανυποληψίας που εδώ και δεκαετίες τους καταστρέφει.

Εκ του λόγου αυτού ουδείς άλλος τολμά να ασκήσει κριτική για τα στραβά μας και για αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας.

Διότι επί δεκαετίες πιπιλίζουμε την καραμέλα, ότι για την κατάντια μας φταίνε μόνο οι άλλοι, εκτός από εμάς οι οποίοι στην πραγματικότητα είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας και του εαυτού μας.

Εδώ τίθεται το πολύ εύλογο ερώτημα. Γιατί οφείλει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να εκσυγχρονισθεί και να αλλάξει συμπεριφορά, εφόσον αυτό έχει την απόλυτη βεβαιότητα, ότι κατά την αντίληψη των πολιτών φταίνε άλλοι για την κατάντια της χώρας μας, ότι έτσι ή άλλως το εκλογικό σώμα συνεχίζει ανεπιφύλακτα να στηρίζει αυτό, ασχέτως εάν παράλληλα κάθε τόσο υβρίζεται και λοιδορείται για τις αποτυχίες του;

Μάλιστα και όταν οι ψηφοφόροι συνηθίζουν να δοκιμάζουν όλα τα κόμματα, κάνοντας κάθε τόσο την  «βόλτα τους από το άλφα ή βήτα κόμμα κ.λπ.», και μετά από μια μακροχρόνια αναζήτηση ξαναεπιστρέφουν στο κόμμα το οποίο επί δεκαετίες υβρίζουν και αποδοκιμάζουν!

Όσο οδυνηρό και αν είναι, πρέπει να ειπωθεί ευθέως, ότι οι εκλογές και οι τόσο παραπλανητικές τώρα «δημοσκοπήσεις» κατάντησαν εδώ και δεκαετίες να είναι γελοίες, αναποτελεσματικές και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την Δημοκρατία.

Διότι επικρατεί μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα πολιτικής, ηθικής, κοινωνικής, οικονομικής σήψης, αβεβαιότητα και αθλιότητα για το μέλλον της χώρας μας. 

Όμως βασικές αρχές της Δημοκρατίας, το μεγαλύτερο δώρο των προγόνων μας, είναι η γνώση και η συνείδηση του ανθρώπου, η κρίση αυτού μεταξύ του καλού και του  κακού.

Οι αρχαίοι πρόγονοί μας για την προστασία της Δημοκρατίας, δηλαδή της Κυριαρχίας του Λαού, με ότι αυτό συνεπάγεται, είχαν τον ΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ. Δηλαδή την αναγραφή σε όστρακο  του ονόματος εκείνου του πολιτικού προσώπου, το οποίο λόγω αρχομανίας και άλλων επικίνδυνων συμπεριφορών εκδιώκονταν από την πόλη στην εξορία.

Αυτό το πολύ σημαντικό «εργαλείο του οστρακισμού» για την προστασία της Λαϊκής Κυριαρχίας, υπάρχει και στην σημερινή Δημοκρατία και κατοχυρωμένο και στο Σύνταγμα της χώρας μας.

Όμως η σημασία και η δύναμη αυτού αποσιωπάται συστηματικά και σκόπιμα από το πολιτικό σύστημα και τα δεκανίκια του διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ.

Εκ του λόγου αυτού δεν είναι ευρέως γνωστό, λόγω της παντελούς άγνοιας αλλά και της πρωτοφανούς στα σύγχρονα χρονικά τηλε-προπαγάνδας, δηλητηριώδους παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας που υφίσταται ο Λαός μας.

Είναι το «Λευκό ψηφοδέλτιο» το οποίο, βάσει του Συντάγματος και του Εκλογικού Νόμου, δίδεται στον εκλογέα από την Εφορευτική Επιτροπή  μαζί με όλα τα άλλα ψηφοδέλτια,  και εκ του λόγου αυτού και μόνον πρέπει να προσμετρείται, όπως αυτό προσμετρείται και σε όλες τις σύγχρονες Δημοκρατίες. Ανεξήγητα και δυστυχώς το σχετικό άρθρο 1. του Νόμου 3434 του Προέδρου της Δημοκρατίας που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Αρ. Φύλλου 21 της 7.Φεβρ.2006),  χαρακτηρίζει τα λευκά ψηφοδέλτια ως μη έγκυρα.

Όμως αυτό καταστρατηγεί την ελεύθερη βούληση του Ελληνικού Λαού και παραβιάζει βασικές διατάξεις του Συντάγματος.

Στην αρχαία εποχή, ο λαός έκρινε μεταξύ προσωπικοτήτων οι οποίες κυριαρχούσαν στα κοινά της πόλης.

Σήμερα ο λαός κρίνει μεταξύ κομμάτων και αρχηγών, προσώπων και προγραμμάτων, υπό την ομπρέλα και προστασία των οποίων, δυστυχώς,  καλύπτονται επι δεκαετίες έκνομες, αλλά και αντεθνικές συμπεριφορές.

Το Λευκό Ψηφοδέλτιο και η υπερίσχυση αυτού σημαίνει «καταψήφιση, αποδοκιμασία, άρνηση της συνέχισης εκπροσώπησης του λαού, απαξίωση, στέρηση της εξουσίας, αποκαθήλωση», με την παράλληλη εκκίνηση από το εκλογικό σώμα  νέων διαδικασιών και διαλόγου για την υγιή ανανέωση και αυτοκάθαρση της Δημοκρατίας, χωρίς ανούσιες συγκρούσεις που διχάζουν τον λαό, και επικίνδυνες πολιτικές εκτροπές.

Αντιθέτως μία αποχή ή υπερίσχυση της αποχής σημαίνει ότι το Πολιτικό Σύστημα μπορεί να συνεχίζει την διακυβέρνηση της χώρας ακόμη και με ελάχιστους ψήφους, χωρίς αυτό να αισθάνεται την παραμικρή ανάγκη, την εθνική υποχρέωση ανανέωσης και αυτοκάθαρσης του.

Εκ του λόγου αυτού η αποχή από τις εκλογές αποτελεί ένα εγκληματικό λάθος, διότι διασφαλίζει την επιβίωση του Πολιτικού Συστήματος.

Εξυπηρετεί την διαιώνιση του, και παράλληλα σκόπιμα και δια της προπαγάνδας του ερμηνεύει ανερυθρίαστα την αποχή, μόνο ως «απογοήτευση και απώλεια ψήφου».

Ετσι παραπλανεί, ταπεινώνει,   ευτελίζει Αρχές και Αξίες του Λαού, και ταυτόχρονα διαιωνίζει την ολέθρια αυθαιρεσία της εξουσίας του, επιδεινώνει εν κατακλείδι την ολισθηρή πορεία και καταστροφή της Πατρίδας και του λαού μας.

Γιατί ωρυόμαστε κάθε τόσο με θυμό, ύβρεις για τις επί δεκαετίες εγκληματικές συμπεριφορές Προσώπων και Κομμάτων σε βάρος του λαού και του Έθνους, ενώ έχουμε αυτό το εργαλείο της Δημοκρατίας, «το δικαίωμα της λευκής ψήφου», η μεγάλη σημασία και δύναμη του οποίου αποσιωπάται από το 1843;

Γιατί φοβόμαστε την τηλε-τρομοκρατία και προπαγάνδα του Πολιτικού Συστήματος και δεν αποφασίζουμε από μόνοι μας, ως άτομα και ως λαός με συνείδηση μεταξύ του «καλού και του κακού»;

Τι χειρότερο υπάρχει να βλέπουμε, ότι επί δεκαετίες  συστηματικά καταστρατηγείται και ποδοπατείται το «καλό», δηλαδή η αξιοπρέπεια, η τιμή  του λαού, η υπόσταση και το μέλλον του Έθνους, και εμείς συνεχίζουμε να ψηφίζουμε και να στηρίζουμε το «κακό» το οποίο εδώ και δεκαετίες μας καταστρέφει;

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτε!

Ο Νίκος Καζαντζάκης έγραψε: «πότε έγινε κάτι μεγάλο με σιγουριά;

Πότε η φρονιμάδα  ξεσήκωσε τους ανθρώπους να παρατήσουν τα σπίτια και το χουζούρι τους και να πιάσουν τα βουνά, να ζητούν λευτεριά;

Αυτό θα πει παλικαριά.

Να ξεκινάς και να μη είσαι σίγουρος!» 

Έλληνες! Με τα παράνομα, επαχθή και επονείδιστα Μνημόνια μας έχουν καταδικάσει σε αργό, ταπεινωτικό θάνατον.

Αντισταθείτε κάνοντας χρήση αυτού του ανεκτίμητου δικαιώματος που μας παρέχει η Δημοκρατία, αυτό το υπέρτατο αγαθό των προγόνων μας προς όλους τους ανθρώπους και λαούς, για να ανορθώσουμε και πάλιν το ανάστημα μας, με το βλέμμα  στραμμένο προς τον πεντακάθαρο ελληνικό ουρανό και με μία νέα, αληθινή και κοινή προσπάθεια, ενωμένοι ως μία γροθιά,  να ανακτήσουμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την εθνική μας υπερηφάνεια.  Το οφείλουμε στους προγόνους μας, σε όλους εμάς ανεξαιρέτως και στην υπέροχη Πατρίδα μας που οφείλουμε ανιδιοτελώς να τιμάμε, να υπηρετούμε, και να υπερασπιζόμαστε!

Δεν επιτρέπεται άλλο πια, να εμπιστευόμαστε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα εξουσίας, να διαχειρίζεται εσαί τους κόπους,  μόχθους, τις οικονομίες, αλλά και τις τύχες και τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Η μάταιη προσμονή εθνοσωτήρων και η Λύση

Η αγωνία του Ελληνικού Λαού κορυφώνεται, ενώ παράλληλα μέσω των διεθνών ΜΜΕ διαχέονται οι απειλές και οι εκβιασμοί περί εξόδου της χώρας μας από την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη.

Τίποτε το οποίο συμβαίνει στην παγκόσμια και ευρωπαϊκή πολιτική δεν είναι τυχαίο. Ούτε αυτό το μαρτύριο σε βάρος του λαού μας. Ο οποίος εδώ και 9 χρόνια βιώνει μια ανθρωπιστική κρίση απίστευτης ένδειας, ταπείνωσης και ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Όμως για κάθε άνθρωπο ένα μαρτύριο είναι υποφερτό, μόνον όταν γνωρίζει τις πραγματικές αιτίες οι οποίες τον έχουν φέρει σε αυτή την οδυνηρή κατάσταση.

Γνωρίζουμε όμως όλοι μας ότι εδώ και δεκαετίες ως λαός ουδέποτε και από κανένα δεν πληροφορηθήκαμε για τα συμβαίνοντα στην χώρα μας.

Διότι, δυστυχώς, αποφεύγουμε την λιτή και απέριττη γλώσσα της αλήθειας, αυτή την υπαρκτότητα μιας κατάστασης ή την πραγματικότητα ενός γεγονότος, προσφεύγοντες στο εύκολο ψέμα, την εξαπάτηση και τις ψευδαισθήσεις.

Ο Λένιν είπε για την αλήθεια: «η αλήθεια είναι μία μικροαστική συνήθεια, και πως το επαναλαμβανόμενο ψέμα γίνεται αλήθεια!».

Ο δε Φρίντριχ Νίτσε είπε: «μερικές φορές οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια, διότι δεν θέλουν να καταστρέψουν τις ψευδαισθήσεις τους».

Tώρα ήρθε όμως η ώρα να μάθουμε την απλή αλήθεια, η οποία είναι και η καλύτερη.

Διότι δεν μπορούμε πλέον να υφιστάμεθα την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου των δήθεν ειδικών και εμπειρογνωμόνων στις τηλεοράσεις και τα συστημικά ΜΜΕ με το περίπλοκο ψέμα, το ατέρμονο, πολύλογο και εξεζητημένο ύφος.

Όμως η Δημοκρατία έχει τα όρια της, αλλά και η υπομονή, η ανοχή και η αντοχή του Ελληνικού Λαού. Πρέπει επιτέλους να αναρωτηθούμε τώρα από μόνοι μας για ποίους λόγους, μετά την χρεοκοπία της χώρας μας και την διαγραφή σημαντικού μέρους του χρέους (PSI) το Μάρτιο 2012, επιδεινώνεται, αυξάνεται σε δυσθεώρητα ύψη το χρέος της χώρας μας, το οποίο δεν αποπληρώνεται στον αιώνα τον άπαντα.

Παράλληλα επιδεινώνεται συνεχώς και η κατάσταση του λαού μας χωρίς την παραμικρή ελπίδα για το μέλλον.

Με την λίγη αξιοπρέπεια η οποία μας έχει απομείνει, αλλά με την δύναμη της σκέψης και της ψυχής μας για την υπεράσπιση τώρα της ανθρώπινης ύπαρξης και εθνικής υπόστασης μας, πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε.

Προς τι οι συνεχιζόμενες απειλές και εκβιασμοί περί εξόδου (Grexit), ή κινδύνου ενός οικονομικού ατυχήματος (Graccident), γιατί επιμένουν oι δανειστές για νέες δανειοδοτήσεις πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως;

Αυτή η εμμονή των δανειστών με τις διαχεόμενες ειδήσεις π.χ. φόβους περί διάλυσης της Ε.Ε. σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδος.

Η όλη αυτή αντίφαση δημιουργεί εύλογες υποψίες και ανησυχίες. Ότι με την ολοκληρωτική χρεοκοπία της χώρας μας, αλλά εντός της Ευρωζώνης και της ΕΕ, επιδιώκεται τώρα από μερικούς «δόλιους Εταίρους» μας και ο έλεγχος της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδος και του αναξιοποίητου μέχρις σήμερα πλούτου της, σε περίπτωση ακόμη και μετά την διάλυση αυτής της Ε.Ε.!

Ο απόλυτος όμως έλεγχος της γεωπολιτικής θέσης και του πλούτου της χώρας μας προϋποθέτει για αυτούς την συνέχιση της εξάντλησης και ολοκληρωτικής υποταγής ενός καθημαγμένου λαού, με την παράλληλη διατήρηση στην εξουσία του υποχείριου σάπιου πολιτικού συστήματος.

Ενός Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας, η ηγεσία του οποίου προστατεύεται και από το Σύνταγμα, το οποίο είναι μοναδικό σε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα με την απαράδεκτη και πρωτόγνωρη στα παγκόσμια χρονικά «δημοκρατική καθιέρωση» προστασίας, ασυλίας και ατιμωρησίας των πολιτικών, του αποκαλούμενου μάλιστα και από πάνω «δημοκρατικού, συνταγματικού τόξου»!

Η χρεοκοπία της χώρας, χρησιμοποιείται από δόλιους κύκλους των Βρυξελλών και μερικών ευρωπαϊκών πρωτευουσών, για να τιμωρήσουν την Ελλάδα για λόγους δήθεν αντίθετους προς την «προτεσταντική ηθική», αλλά πρωτίστως για τις αρχές και αξίες της Ευρώπης οι οποίες, δυστυχώς, και ως γνωστόν, δεν χωράνε όμως μέσα στην Συνθήκη του Μάαστριχ, η οποία Συνθήκη εξυπηρετεί μόνο τις οικονομίες των Βορείων Εταίρων της Ε.Ε.

Οι οποίοι αν και γνωρίζουν επί δεκαετίες τα πάντα για την πολιτική και οικονομική διολίσθηση της Ελλάδος, ως διατελέσαντες σύμβουλοι και όργανα των γνωστών Οίκων Αξιολόγησης, συνεχίζουν όμως να φορτώνουν με υπέρογκα δάνεια την χώρα μας.

Αυτή η «ηθική», την οποία τώρα επικαλούνται, είναι εκείνη η οποία ως γνωστόν και αδιαμφισβήτητα ευθύνεται στα μέγιστα για την κατάντια και τα δεινά της ανθρωπότητας. Αυτό αναφέρεται ως παραίνεση προς όλους τους ντόπιους και ξένους εθελοτυφλούντες κυνικούς και ανιστόρητους δεινούς υπερασπιστές της.

Αυτή η εμμονή τους για παροχή νέων δανείων δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά παράλληλα και οι προκλητικές επεμβάσεις και στην νέα επιλογή του Ελληνικού Λαού μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, αποκαλύπτει από μόνη της τις ύποπτες και υπόγειες διασυνδέσεις και συναλλαγές των «διεστραμμένων ηθικογυπών» με το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας μας, για το οποίο συνευθύνονται.

Εκ του λόγου αυτού εξηγούνται τα κάτωθι:
Η επί δεκαετίες σκόπιμη ανοχή και διατήρηση ενός Συντάγματος προστασίας, ασυλίας και ατιμωρησίας των πολιτικών, το οποίο είναι όλως αντίθετο και με το πνεύμα της Δημοκρατίας, αλλά και με τις ιδρυτικές αρχές και αξίες της Ε.Ε. Η επί 73 χρόνια αδράνεια και αντεθνική συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος της χώρας μας όπως διεκδικήσει το Κατοχικό Δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Αξιώσεις οι οποίες συνδέονται με την μοίρα του Έθνους μας.

Η οργανωμένη πολιτική σήψη η οποία τώρα εκθέτει σε μεγάλους κινδύνους και την εδαφική ακεραιότητα και Ιστορία της χώρας μας π.χ. το Αιγαίο, την Θράκη και τώρα την Μακεδονία των μεγαλοφυέστατων Φιλίππου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι οποίοι μεταλαμπάδευσαν στην ανθρωπότητα την Οικουμενικότητα του Ελληνικού Πνεύματος και Πολιτισμού.

Η από το έτος 1975 βιομηχανία παραγωγής 250 φορολογικών νόμων με άπειρες (ν)τροπολογίες διάσπαρτες σε άλλους νόμους, και πλέον των 4.100 νόμων και (ν)τροπολογιών και 115.000 υπουργικών αποφάσεων.

Δηλαδή κάθε χρόνο 3.132 νόμοι, (ν)τροπολογίες και υπουργικές αποφάσεις. Μία συστηματική, σκόπιμη πολυνομία, κακονομία και φορολογικό χάος τα οποία εξυπηρετούν ως εργαλείο ένα σάπιο πολιτικό σύστημα με την δημιουργία συστήματος διαπλοκής, διαφθοράς, σήψης και συναλλαγής με ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Η διασπάθιση και κατασπατάληση τρισεκατομμυρίων ευρώ κατά τα τελευταία χρόνια (1981-2009), που διέλυσαν τις υποδομές της χώρας π.χ. Δημόσια Διοίκηση, Παιδεία, Ασφαλιστικό Σύστημα και Υγεία, Επιχειρηματικότητα, Οικονομία, Παραγωγή. Αλλά στο τέλος χρεοκόπησαν και την χώρα με ένα δυσθεώρητο, δυσβάστακτο χρέος το οποίο επέφερε την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση στην ιστορία της Πατρίδας μας.

Με ταυτόχρονη εκροή καταθέσεων σε ξένες τράπεζες, τώρα βάσει της δημοσιευθείσης είδησης (15.03.2015) για αφορολόγητες καταθέσεις 800 δις ευρώ στην Ελβετία, αλλά και οι επί δεκαετίες τεράστιες μίζες από ξένες Πολυεθνικές Εταιρίες σε πολιτικά πρόσωπα και δυσθεώρητες υπερκοστολογήσεις των έργων, μας οδηγούνε σε ένα συμπέρασμα. Ότι κατά τα τελευταία 35 χρόνια η χώρα μας μετατράπηκε σε ένα τεράστιο πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου, βρώμικου χρήματος.

Τις συνέπειες του οποίου πληρώνει ο Ελληνικός Λαός εξαιτίας της προμελετημένης αδιαφορίας και αδράνειας των Θεσμών και Οργάνων της Ε.Ε. και Ευρωζώνης.

Στην μακροχρόνια ιστορία και πορεία της Πατρίδας μας ο λαός μας πάντοτε αναλάμβανε με αξιοπρέπεια και θυσίες τις ευθύνες για τα λάθη του, αλλά και για τα λάθη των πολιτικών του ηγεσιών.

Αλλά ποτέ δεν ευρέθηκε αντιμέτωπος με «ηγεσίες», οι οποίες για να αποφύγουν τις δικές τους ευθύνες υπονομεύουν τώρα τα θεμέλια του Οικουμενισμού του Ελληνικού Έθνους.

Όμως για το καλό της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας του λαού μας, οφείλει ο κάθε Έλληνας και ο τελευταίος κολλημένος στην κομματοκρατία να καταλάβει αυτή την εμμονή να αποτύχει η Ελλάδα και να ακρωτηριασθεί ακόμη και η εδαφική της ακεραιότητα.

Διότι η προσπάθεια να ταφεί η Ελλάδα αποσκοπεί στην ταφή και των ανομημάτων των πολιτικών ταγών και των εξαπτέρυγων τους.

Η θέση της ισχυρότατης Γερμανίας είναι άκαμπτη και σκληρή απέναντι σε όλους εκείνους οι οποίοι διαφέρουν από αυτήν, είναι κατώτεροί της.

Που αυτό σημαίνει ότι η συμπεριφορά της απέναντι της Ελλάδος είναι τιμωριτική, αμετάκλητη και ανένδοτη, ακόμη και μετά το κατασκευασθέν «γελοιώδες πρόσχημα» των ομοσπονδιακών εκλογών του Σεπτεμβρίου 2017, αλλά και των διαπραγματεύσεων των κομμάτων στο Βερολίνο για την σύσταση της γερμανικής Κυβέρνησης.. Όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί.

Η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει τώρα τις ευθύνες απέναντι του ίδιου του εαυτού της, και να στραφεί ευθέως κατά των δανειστών της, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η Πατρίδα μας μετά το 2008 υπέστη ολέθριες και ταπεινωτικές ήττες, διότι υποκύπτει συνεχώς σε όλες τις απειλές και εκβιασμούς μερικών των «Ε.Ε.-εταίρων» της.

Μόνο όταν η χώρα μας πάρει τις πρωτοβουλίες στα χέρια της και μόνο με ένα εθνικό αγώνα δύναται να κερδίσει όλες τις μάχες.

Διότι αντίσταση της Ελλάδος σημαίνει τον σπινθήρα για μία γενίκευση της αντίστασης κατά των άθλιων πρωταγωνιστών και υπευθύνων για την κατάντια της Ευρώπης.

Ο Βίκτωρ Ουγκώ είπε: «για να είσαι ελεύθερος πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός!». Ευρισκόμαστε σε μία φάση που οδηγεί στην ολοκληρωτική φτωχοποίηση του λαού μας, η οποία μετά θα γίνει βίωμα και συνείδηση όλων μας.

Εκ του λόγου αυτού, η μάταιη προσμονή «Εθνοσωτήρων» και στις επόμενες εκλογές είναι πια παρελθόν.

Η ΛΥΣΗ για την σωτηρία της Πατρίδας μας ευρίσκεται τώρα μόνο στα χέρια ολόκληρου του Ελληνικού Λαού!

Ο Μέγας Αλέξανδρος είπε: «δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο.

Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που διοικεί ένα λιοντάρι!»

Εμείς οι Έλληνες, για την σωτηρία της Πατρίδας μας, οφείλουμε να επιμείνουμε τώρα και σε μία εθνική κάθαρση, να διερευνήσουμε όλα τα σκάνδαλα, να στείλουμε στην φυλακή όλους εκείνους τους ΑνθΕλληνες και να ζητήσουμε ευθύνες και από εκείνους τους ξένους που παρανόμησαν σε βάρος της Ελλάδος.

Μετά από αυτό θα αποκαλυφθούν πολλές βρώμικες συνεργασίες ΑνθΕλλήνων πολιτικών και με τους Δανειστές.

Η ελευθερία, η αξιοπρέπεια και το δίκαιο καταχτιόνται, δεν χαρίζονται από άλλους!

*Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Ν.Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει στην Ξάνθη.

Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στην Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα.

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει στην Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στην Βόννη και Πολιτιστική Κληρονομιά  στην Αθήνα.

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΣΧΟΛΙΟ
    .
    .

    Δανάη Πολυχρονίου08 Ιουνίου, 2018 23:18
    .
    .
    Και αν υποθέσουμε ότι οι Έλληνες πείθονται να απέχουν και έχουμε την αποχή, όχι στο 51%, αλλά στο 55%, ή και 60%…
    .
    Πιστεύετε ότι δεν θα μαγειρέψουν τα ποσοστά;;
    .
    Το πρόβλημα κατά την άποψή μου είναι αλλού…
    .
    Στο ότι οι δυόμισυ πατριώτες που απέμειναν και δεν πείθονται απο τπυς παλαιοκομματικούς αγύρτες, είναι χωρισμένοι σε 10 παρατάξεις, κομματάκια, κομματιδια…
    .
    Αξίζει να αναρωτηθεί κανείς τι ρολο παίζουν οι αρχηγοί τους,
    .
    που εν γνώσει τους ή μη υπηρετούν το “διαίρει και βασίλευε”…
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
    .
    .
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/06/gay-pride_8.html#comment-form
    .
    .
    .
    .
    .
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΑΙΡΙΑ
    .
    ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΟΥΝ
    .
    ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
    .
    ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ .
    .
    .
    Singular Logic: Το εκλογικό μονοπώλιο που κρατάει 34 χρόνια
    .
    .
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2018/04/singular-logic-34.html
    .
    https://www.thepressproject.gr/article/80748/Singular-Logic-To-eklogiko-monopolio-pou-krataei-34-xronia
    .
    .
    .
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    .
    Που βρίσκεται ο κεντρικός server της Singular Logic; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΙΩΠΟΥΝ;;;
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/server-singular-logic.html#ixzz4pAbhtkbH
    .
    .

    ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    .
    .
    Τέως Αρχηγός της CIA:
    .
    Επεμβαίνουμε σε Εκλογές και Ανατρέπουμε Κυβερνήσεις
    .
    https://i1.wp.com/grothia.gr/wp-content/uploads/2018/06/epemvainoyme-se-ekloges-kai-anatrepoyme-kyverniseis.jpg?resize=363%2C207

    .
    .
    Xειραγωγούμε Εκλογές & Ανατρέπουμε Κυβερνήσεις.
    .
    Πρωην αρχηγός Κατασκοπείας ΗΠΑ
    .
    .
    Μιχαήλ Στυλιανού
    .
    Ο τέως επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών Τζέϊμς Κλάπερ μόλις ομολόγησε ότι οι ΗΠΑ απλά φροντίζουν για τους πολίτες διαφόρων χωρών, «όταν προσπαθούμε να χειραγωγήσουμε ή να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα εκλογών ή ακόμη και να ανατρέψουμε κυβερνήσεις».
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………
    .
    http://www.hawkshellas.com/2018/06/kyrie-clapperto-idio-egine-kai-stis-ekloges-tis-elladasto-2000/
    .
    .
    .
    .

    ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ 100%
    .
    ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ
    .
    ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ
    .
    ΚΑΙ
    .
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ

    ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
    .
    .
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ

    ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ……………
    .
    ΕΠΙΣΗΣ
    .
    .
    Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΣ ΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ! !
    .
    .
    Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ,
    .
    .
    ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ !
    .
    .
    .
    .
    -Δάσκαλε γιατί μου μαθαίνεις πολεμικές
    τέχνες και παράλληλα μου μιλάς για
    ειρήνη ;
    .
    .
    -Γιατί καλύτερα να είσαι μαχητής σε
    κήπο παρά κηπουρός στη μάχη .
    .
    .
    https://scontent.fath1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12963853_967986936617038_9032754450946991181_n.jpg?_nc_cat=0&oh=6ec13e1e33e9b91d57a02e9c68fe9267&oe=5BAED933
    .
    .
    .
    ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΓΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ! !
    .
    .
    ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ή ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ
    .
    .
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ
    .
    ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    .
    .
    ΑΜΟΙΒΗ
    ΜΕ
    ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    ΥΣ.
    .
    ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>