«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ  ΕΓΓΥΣ-ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΥΡΑΣΙΑ;

 ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ

PD Dr-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0040 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

        05.06.2018

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Αλλως, μετα το φιασκο της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ στην Λιβυη, του φιασκου σχεδιασμου της ετσι ονομασθεισης «Αραβικης Ανοιξης», του φιασκου της εγκαταστασης στην ευρυτερη περιοχη της εγγυς- και μεσης Ανατολης νεων «φοβητρων» του «αγριου και του Ισλαμ των ενστικτων και της Σαριας» και την προσφατη αποφαση αποχωρισης του Προεδρου των ΗΠΑ Trump από την πυρηνικη συμφωνια με το Ιραν, δεν δικαιολογουνται τα μεχρι σημερα «ξηλωματα» των καθεστωτων εκεινων που ηταν δημιουργηματα των ιδιων των ΗΠΑ.

Μηπως σχεδιασαν οι ΗΠΑ, οι οποιες κατευθυνονται από τον διεθνη Πολιτικο Σιωνισμο, την διαλυση εκεινων των μουσουλμανικων κρατων με μορφωμενες αστικες ταξεις και εκπεδευμενες πανω στα δυτικα και καπιταλιστικα αλλα και μαρξιστικα πρωτυπα;

Ο γραφων υποπτευεται ότι εδώ κρυβεται ενας νεος στρατηγικος σχεδιασμος κατά της Ε.Ε.!

Ο Σχεδιασμος αυτος στοχευει στην δημιουργια «νεων κυματων λαθρομεταναστων που θα διοχετευονται και θα υπερπερισευουν στις χωρες της Ε.Ε.».

Είναι παντος γεγονος, πως οι ΗΠΑ τα τελευταια χρονια προσπαθουν να χαρτογραφησουν τις μελλοντικες τεχνολογικες εξελιξεις και την συνεπακολουθη επιδραση αυτων στο γεωπολιτικο καθεστως.

Δεν αποκλειεται συνεπως στο εγγυς μελλον η ιδρυση ενός «Μεγαλου Ισραηλ» μεταξυ του Νειλου και Ευρατη ποταμου που θα περιλαμβανει και τις μεγαλονησους Κυπρος και Κρητη, ενός «Μεγαλου Κουρδισταν» με εδαφη της Τουρκιας, Ιρακ και Ιραν και αποζημιωση της Τουρκιας με την δυτικη Θρακη και τα νησια του ανατολικου Αιγαιου και με την εισοδο της στην Ε.Ε., μιας «Μικρης Ελλαδος» εως την Θεσσαλια με την Ευβοια και μερικα από τα νησια του Ιονιου Πελαγους, μια «Μεγαλη Αλβανια» με την Ηπειρο και την Κερκυρα και μια «Ολοκληρωμενη Μακεδονια» με την Θεσσαλονικη ως Πρωτευουσα.

Συνεπως η «καποια Μεκεδονια» που θα ονομασθει σε λιγο το κρατιδιο των Σκοπιων με υπογραφη και της Ελλαδος, εκ των πραγματων πλεον θα ενσωματωσει και την ακομη ελληνικη περιφερεια της Μακεδονιας.

Η κλικα των Προδοτων και Νεοκομητατζηδων της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκρυπτει την Αληθεια από τον ελληνικο λαο.

Η Ελλαδα σημερα εκβιαζεται από τους ετσι ονομασθεντες εταιρους της εντος και εκτος της Ε.Ε. να αναγνωριση ένα εθνος και μια γλωσσα που δεν υπαρχουν και ένα κρατιδιο με ένα ονομα που δεν δικαιουται.

Τα σχετικα παραμυθια του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το «erga omnes» αποτελουν κρυο τουρκικο καφε που δεν πινεται….Το κραιδιο των Σκοπιων θα μπει στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. με το ονομα «Μακεδονια», εάν πολύ γρηγορα δεν αντιδρασουν δυναμικα οι «Ελληνες Μακεδονες» των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας.

Ο δρομος σωτηριας της πατριδας μας είναι μονοδρομος:

  1. Στρατιωτικο πραξικοπημα με εξοντωση των προδοτων πασης  κομματικης αποχρωσης και απειλη πολεμου κατά της Τουρκιας.

 Η Ελλας δεν εχει άλλη Επιλογη.

Πρεπει όπως το Ισραηλ να γινη τοπικη πυρηνικη δυναμη.

Με λιγο μυαλο αυτό είναι δυνατο και κοστιζει λιγωτερα από το συνεχως ανανεωμενο συμβατικο εξοπλισμο.

Μονο η «Ειρηνη του Τρομου» στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου θα τιθατευσει την Τουρκια.

Τιποτε άλλο.

  1. Εξοδος από την Ε.Ε. αφου ετσι και αλλως αυτή θα διαλυθει απ’ αυτους που την δημιουργησαν. Το ειδεχθες ελληνικο χρεος που εγκληματικα πολλαπλασιασθηκε, είναι χρεος σε τοκογλυφους και δηθεν επενδυτες. Το κυκλοφορουν σημερα χρημα στην Ελλαδα δεν εξαρταται, ουτε από το παραγομενο εθνικο προ’ι’ον, ουτε από τα αποθεματα χρυσου ‘η ξενου νομισματος, αλλα από την 100 % ελεγχομενη ΕΚΤ. Μη αναγνωριση του δημοσιου χρεους ως ειδεχθες και μονομερη διαγραφη αυτου, διοτι υπηρξε προ’ι’ον ωμου εκβιασμου και στην ουσια πραξη καταλυσης του ελληνικου κρατους, είναι σημερα το ζητουμενο.

  1. Συντακτικη Εθνοσυνελευση Αναθεωρησης του Πολιτευματος.

Το ξενο και σαπιο σκουλικιαζων  φρουτο, δηλαδη ο «Παρλαμενταρισμος», πρεπει να φυγη μια για παντα από την πατριδα μας.

  1. Καταργηση του ΤΑΙΠΕΔ και μεταφορα των τιτλων ιδιοκτησιας της κερδοφορου δημοσια περιουσιας σε ένα κοινο και ενιαιθο ελληνικο ασφαλιστικο ταμειο.

Με το αθλιο παιχνιδι των «νεων» κοιτασματων Υδρογονανθρακων γινεται το διλλημα της Κυπρου και της Ελλαδος όχι μονο δυσβαστακτο, με αυτό κινδυνευει η ιστορικη υπαρξη και των δυο, εάν δεν γινει συντομα το θαυμα αιματερας επεμβασης των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας, με δημιουργια νεων τετελεσμενων γεγονοτων.

Σχετικα με τον διαχρονικα χαμηλο και προδοτικο πολιτικο οριζοντα των Αθηνων, αυτος είναι ο κυριος υπευθυνος, που ξεριζωθηκαν στην ουσια   από τους εταιρους της Ελλαδος (από τα ιδια κρατη υαινες της Ε.Ε. που απομυζουν σημερα το αιμα του λαου μας) από τα πατρωα εδαφη τους, περιπου 2 εκατομμυρια Ελληνες της Μικρας Ασιας.

Αναμνηση:

Στην πολεμικη ανακωχη του Μουτρος στο ελληνικο νησι Λημνος την 30.10.1918 παρεδοθει στο πολεμικο πλοιο Αγαμεμνων η Οθωμανικη Αυτοκρατορια.

Κατω από πετρελαιοστρατηγικους στοχους (Σημειο 15 της συμβασης παραδοσης) καταχυρωθει η στρατιωτικη κατοχη των κοιτασματων πετρελαιου της Μουσουλης (ανηκουσα σημερα στην επικρατεια του Ιρακ).

Οι τοτε χωρες υαινες της Ευρωπης, Μεγαλη Βρεταννια και Γαλλια με τις συνθηκες των Βερσαλλιων (1919), του Σαν Ρεμο (1920), των Σεβρων (1920) και της Λωζαννης (1923) και με την συμφωνια Long-Berenger-Πετρελαιων συμφωνησαν για την μοιρασια των τοτε γνωστων κοιτασματων Πετρελαιου.

Η μοιρα των 2 περιπου εκατομμυριων Ελληνων της Μικρας Ασιας συνδεθηκε με το μοιρασμα των δικαιωματων της τουρκικης εταιρειας Πετρελαιου στην Μοσουλη και στην Βαγδατη.

Οι θεσεις των δηθεν εταιρων των Ελληνων στον ελληνοτουρκικο πολεμο 1918-1922 αλλαζαν κατά το δοκουν.

Ενώ στις αρχες των πολεμικων εξελιξεων τα συμφεροντα των χωρων Υαινες της Ευρωπης, Γαλλιας και Μεγαλης Βρεταννιας απαιτουσαν την στηριξη της Ελλαδος, επειδη στρατιωτικα την ειχαν αναγκη και με συγκαταθεση των ΗΠΑ της επετρεψαν να καταλαβη την Σμυρνη, τα συμφεροντα της Γαλλιας και Ιταλιας μετακινηθηκαν στα νοτια του μετωπου (στην Κιλικια) υπερ της Τουρκιας.

Η νεα Σοβιετικη Ενωση την οποια η Ελλας κατά ηλιθιο τροπο την καταπολεμησε για τα συμφεροντα της Γερμανιας, με μια Μεραρχια υπο τον Πλαστηρα (αντι η Μεραρχια αυτή να σταθμευση στον Ποντο!), δικαιως σταθηκε αυτή οικονομικα και στρατιωτικα, στον ελληνοτουρκικο πολεμο, στο πλευρο της Τουρκιας.

Το ιδιο εκαναν και οι ΗΠΑ.

Ο περιφημος δημοκρατης στρατηγος Πλαστηρας, που πεθανε δηθεν παμφτωχος στην ψαθα, είναι ο κυριος υπευθυνος της ηττας την νυχτα της 14ης προς 15ην Αυγουστου 1922 στο μικρασιατικο μετωπο, όπως προκυπτει από την επισημη εκθεση του Διοκητη της ΙV Μεραρχιας Υποστρατηγου Δημαρα:

«Κρινω αναγκαιον να αναφερω ενταυθα, ότι μεχρι σημερον αγνοω που ηχθη το Αποσπασμα Πλαστηρα κατά την νυχτα της 14ης προς την 15ην Αυγοστου.

Ενεκα της μη παρουσιας του Αποσπασματος Πλαστηρα εις την εν λογω θεσιν του, παρεμεινεν ακαλυπτος εν μερεο η Μεραρχια μου από Νοτου.

Της περιστασεως αυτης επωφεληθεις ο εχθρος ενηργησε τηνκατ’ αυτης αιφνιδιαστικην επιθυεσιν κατά την πρωιαν της 15ης Αυγουστου.

Η  εκ του αιφνιδιασμου τουτου επελθουσα συγχυσις της Μεραρχιας ητο απεριγραππτος. Τμηματα και Σχηματισμοι, χωρις να βαλλωνται και ανευ διαταγης τινος, ελαμβανον λοξην δια των χαραδρων κατευθυνσιν προς Βορειοδυσμας, συγκλινοντες προς το Ρεσιλ-Τεπε»…….

Στις μερες μας ζουμε παλι ένα αθλιο παιχνιδι των «νεων» κοιτασματων Υδρογονανθρακων στην Ανατολικη Μεσογειο,  νοτια της Κρητης, στο Ιονιο Πελαγος κ.α.

Τα κοιτασματα αυτά εντοπισθηκαν(;) κατά συμπτωση την εποχη που ο ευρωπα’ι’κος νοτος λεηλατειται από τις χωρες υαινες του ευρωπα’ι’κου βορρα.

Την εποχη που η Ελλας χανει την δημοσια περιουσια της και οι Ελληνες τις συνταξεις και τοπους εργασιας τους και αλλα πολλα ως αεροδρομια, λιμανια, ενεργεια, ποσιμο νερο και συγκοινωνια για «ψιχουλα», τα ανυπαρκτα πετρελα’ι’κα δισεκατομμυρια δολαρια εκτελουν τελεια τον αποπροσανατολιστοκον τους στοχο.

Φθασαμε στο σημειο να διαδηλωνουν την 05.06.2018 οι κατοικοι των Ιωαννινων Ηπειρου κατά των προγραμματισθεντων δηθεν γεωτρησεων διοτι αυτές θα μολυνουν τους υδροφορες οριζοντες της ευρυτερης οεριοχης… Οποια κωμωδια…..Το πρωτο ζητουμενο των μεγαλων «ανακαλυψεων» κοιτασματων Υδρογονανθρακων με μονο γεωσικες ερευνες είναι το να ονειρευονται οι Ρωμιοι μελλοντικα κερδη Σε’ι’χηδων, για να μη αντιδρασουν στην λεηλασια των υπαρκτων κεφαλαιων τους, δηλαδη στο ξεβρακωμα τους….Για οσο διαστημα «παραμυθιαζεται» ο Ελληνικος Λαος με κοιτασματα Υδρογονανθρακων, ΑΟΖ και «πρασινα» αλογα, δεν βλεπει ότι πλησιαζει το τελος του….

Ελληνιδες και Ελληνες!

Το μελλον σας κρυβεται στο μυαλο και στα χερια σας. Το μυαλο ηταν αυτό που δοξασε την Ελλαδα και το μυαλο μονο θα επιτρεψει παλι την Ελλαδα να επιβιωση στις σημερινες και αυριανες πολυπλοκες καταστασεις.

Τα ΑΕΙ της χωρας μας και ιδιαιτερα το Δημοκριτιο της Θρακης, οφειλουν να προσαρμοσουν τον σχεδιασμο της ανωτατης ελληνικης εκπαιδευσης πανω στην πυρηνικη διασπαση και συντηξη της νεας γενεας των αντιδραστηρων.

Σχετικα με τις νεες γενεες πυρηνικων αντιδραστηρων σχασης υγροποιημενων αλατων με και χωρις Θωριο πρεπει να τονισθη ότι αυτές είναι ελευθερες από προβλματα που δημιουργηθηκαν από τις αδυναμιες του συστηματος ψυξης των αντιδραστηρων ελαφρου υδατος.

Το Θωριο-232, που υπαρχει και στις γρανιτικες μαζες της βορειας Ελλαδος, στον αντιδραστηρα Θωριου-υγροποιημενου αλλατος δεν σχαζεται, μπορει όμως στην ροη των Νεοτρονιων του αντιδραστηρα να μεταβληθη σε Ουρανιο-233 (Ισοτοπο Θβριου-233) το οποιο πολύ γρηγορα υπο την επιδραση της Β-Ακτινοβολιας μεταβαλλεται σε Πρωτακτινιο-233 από το οποιο προκυπτει το επιθυμητο Ουρανιο-233.

Αυτό σημαινει αναταξη των εθνικων μας δυναμεων και αλλαγη του τροπου με τον οποιον αντιμετωπιζουμε τα πραγματα και το κυριοτερο πρεπει να δημιουργησουμε νεες εθνικες στρατηγικες και προτεραιοτητες για να εχουμε ελπιδες για το μελλον.

Πρεπει να ξεφυγουμε από την λιθινη εποχη, από την καυση, από την θανασιμη αυτή παγιδα των Υδρογονανθρακων, η οποια επιτρεπει σε κρατη υαινες της Ε.Ε. να ελεγχουν απολυτα και να εκβιαζουν ακομη και με θανατο την πατριδα μας.

Με την καυση γενικα ασχολουνταν ο ανθρωπος του Νεαντερταλ Τα κρατη μελη υαινες της Ε.Ε., με πρωτη την Γερμανια, εξαναγκασαν τους Ελληνες να βρεθουν στην ταπεινωτικη αναγκη να γινουν στην τριτη μ.Χ. χιλιετια πραγματικοι «Νεαντερταλ»…Την ωρα δηλαδη που καποια ξενα και εγχωρια καθαρματα «τα’ι’ζαν» τους Ελληνες με «ονειρα» Υδρογονανθρακων, αυτοι εφτασαν στο σημειο να μην μπορουν να απολαυσουν ουτε την ζεστασια των «βρομικων» καυσιμων.

Είναι δυνατο να γνωριζουμε σημερα πως τροφοδοτειται ο Ηλιος μας με Ενεργεια (πυρηνικη συντηξη 4 πρωτονιων σε ένα πυρηνα Ηλιου) και δεν επιχειρουμε γρηγορα και σοβαρα την ανατυξη της αντιστοιχης τεχνολογιας.

Μηπως γιατι θα μπορουσε να απεξαρτηθη η ανθρωποτητα από τα μονοπωλια των ορυρκτων καυσιμων; Το 1952 πραγματοποιησαν εκρηξη βομβας Υδρογονου τοσο οι ΗΠΑ οσο και η Σοβιετικη Ενωση.

Μια βομβα χιλιες φορες πιο καταστροφικη από τις κοινες βομβες πυρηνικης σχασης.

Γιατι δεν συνεχισθηκε και σε αλλους τομεις η τεχνολογια συντηξης;

Ποιος και γιατι εμποδισε την εξελιξη της τεχνολογιας αυτης και προωθησε την προβληματικη τεχνολογια σχασης με αντιδραστηρες ελαφρου υδατος;

Μολις εδώ και λιγο καιρο προβλεπεται να τοποθετηθη η πρωτη πειραματικη εγκατασταση πυρηνικης συντηξης με το ονομα «ITER» (International Thermonuklear Experimental Reaktor) από την Ε.Ε. στην περιοχη Cadarache της νοτιας Γαλλιας.

Η  δοκιμαστικη παραγωγη ηλεκτρικης ενεργειας προβλεπετα να γινη σε 20 χρονια.

Οι παγκοσμιες ετησιες αναγκες μεταβολης ενεργειας υπολογιζονται σημερα σε 18,4 TW ‘η 20,2 δισεκατομμυρια μοναδες ανθρακιτου ( μια μοναδα ανθρακιτου ισουται με 760 χιλιογραμμα ανθακος).

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου, ή αποσπάσματος του άρθρου, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>