«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρε… Αμόρφωτοι… Εμείς είμαστε πολιτισμένοι εθνικόφρονες χριστιανοί και οι κομουνιστές Εβραίοι χριστιανοί του Κώλου, Αλά όμως πολιτισμένοι ανθρωπιστές!!!

ΟΔΥΣΕΑΣ 1

Σιγά μην μοιάσουμε στους ισπανούς, τους άγγλους, και τους ιταλούς.

Ρε… αμόρφωτοι … εμείς έχουμε πολιτικά κόμματα με ιδεολογίες σφυρηλατημένες με αίμα, προδοσίες και ανθρωπιστικές αξίες!!!

Έχουμε την δεξιά που είναι μπαξές, έχει όλα τα γούστα, Ακροδεξιούς, δεξιούς, εθνικόφρονες, φιλελεύθερους, και το κερασάκι της δημοκρατικής τους ιδεολογικής μόρφωσης και δημοκρατίας έχει και κομουνιστές, μόνο τα βάτα τους λείπουν!!!!

Όλα αυτά ρε… Αμόρφωτοι τα ευλογεί ο θεάνθρωπος με τους εκπροσώπους του τις μαύρες ρόμπες στην γη και με εγγύηση τις καταθέσεις στην εθνική και στην Γουόλ Στριτ, με το θεό τζογαδόρο δεν φοβόμαστε τίποτα ΡΕ… Αμόρφωτοι!!!

Ρε… Αμόρφωτοι εσείς δεν έχετε την δική μας Αριστερή ιδεολογία και ούτε μπορείτε να τους συναγωνιστείτε!!!

Οι αριστεροί απεχθάνονται τον βιασμό, αλλά επιτρέπουν δημοκρατικά και λαϊκά τον ψυχικό βιασμό!

Στα 13  γίνονται πωλητές και πωλήτριες του πεζοδρομίου, για το καλό του κόμματος, στα 20 γίνονται τραμπούκοι ροπαλοφόροι δολοφόνοι αντιρρησίες συνειδήσεως, δεν αντέχουν να σκοτώνουν τους δολοφόνους τους, στα 30 επαναστάτες συνειδήσεως και διαφορετικότητας και δίνουν και την πατρίδα τους στα ξένα αδέλφια τους, προς απόδειξη της αγάπης τους, στα 40 με 50 ανταλλάσουν την αγωνιστικότητα τους με καμία καρέκλα, υπουργού, υφυπουργού, ευρωβουλευτή, γραμματέως, η συνδικαλιστικού θρόνου, από τα 60 και μετά, γίνονται λόγιοι συγγραφείς με παντούφλες και δικαιώματα της τσέπης τους!!!!

Ρε αμόρφωτοι κομπλεξικοί, εμείς έχουμε και ρυθμιστές ιδεολόγους, να τροφοδοτούν τις παραπάνω ιδεολογίες, όπου δημιουργούνται κενά ιδεολογίας, το λεγόμενο κέντρο, εσείς έχετε αμόρφωτοι, !

Το κέντρο μαζεύει όλα τα αποκληρωμένα ορφανά, μπάσταρδα από ιδεολογικούς γονείς, όταν τα παραπάνω κόμματα αντιμετωπίζουν ιδεολογικό κενό, το κέντρο τους τροφοδοτεί, με παχυλές ανταμοιβές σε εξουσιαστικές καρέκλες και σε παχυλούς λογαριασμούς σε αφορολόγητους παράδεισους, συν το άσυλο για οποιοδήποτε ποινικό έγκλημα και να διαπράξουν!

Όλες οι παραπάνω  δημοκρατικές ιδεολογίες, έχουν στους κόλπους τους δικαστικούς συνταγματολόγους, δικηγόρους, για να λειτουργεί δημοκρατικά η κομματική ιδεολογία και γιατρούς για την πιθανή ασθένεια της ιδεολογίας!!!

Για αυτό έχουν και το δικαίωμα να πουλούν ότι θέλουν σε τιμή ευκαιρίες, η ακόμα και να χαρίζουν για το καλό της καρεκλά τους, παράδειγμα την Μακεδονία!

Και οι αποφάσεις τους αυτές έχουν την έγκριση των ώριμων δημοκρατικών πολιτών που τους ανεβάζουν στις καρέκλες αυτά τα άξια άτομα!

Και έχω τον αγαπητό Φωτόπουλο να μας κατακρίνει και να μας λέει ότι οι Ιταλοί μας βάζουν γυαλιά, οι Ισπανοί το ίδιο, καλά κύριε Φωτόπουλε, που ζεις, δεν βλέπεις την ιδεολογική μας ωριμότητα, την θρησκευτική μας πίστη, που μα διδάσκει να συγχωρούμε τους πάντες, δολοφόνους, κίναιδους, προδότες, λυπάμαι κύριε Φωτόπουλε, ιδεολογικά είσαι Αμόρφωτος!

Σήμερα οι έλληνες είναι μορφωμένοι, πολιτισμένοι, ανθρωπιστές στο επάγγελμα με ΜΚΟ και ανθρωπιά του προσωπικού του συμφέροντος, με γνώμονα.. ο θάνατός σου, η ζωή μου, που ζεις κύριε Φωτόπουλε με αυτά που γράφεις και λες;;;

Για να σε τιμωρήσω θα ανεβάσω ένα άρθρο σου να δουν τι μας λες να γίνουμε και να κάνουμε!

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Ο Ιταλικός σεισμός συγκλονίζει την ΕΕ… εκτός από την Ελλάδα

26/05/2018

  1. Η συντριπτική νίκη των δύο κομμάτων για την Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία στην Ιταλία και η καταβαράθρωση των κομμάτων υπέρ της ΕΕ (Ρέντσι κλπ) αποτελεί το αποκορύφωμα στο τσουνάμι ενάντια στην ευρωπαϊκή ελίτ (η οποία είναι παρακλάδι της Υπερεθνικής Ελίτ– Υ/Ε), που ξεκίνησε με το Brexitκαι συνεχίστηκε είτε με τη νίκη αντίστοιχων κινημάτων στην Αυστρία και αλλού, είτε  με  πολύ μεγάλα ποσοστά για τα κόμματα κυριαρχίας (που η άθλια προπαγάνδα βαφτίζει “λαϊκιστικά”, “ακροδεξιά”, αν όχι και…”φασιστικά”!) στη Γαλλία, στη Γερμανία κλπ.

  2. Όμως δεδομένου ότι η Βρετανία είχε πάντα διατηρήσει σχετική οικονομική ανεξαρτησία από την ΕΕ, η έξοδός της (την οποία πολεμούν λυσσαλέα οι ευρωπαϊκές ελίτ αλλά και η ελίτ μέσα στη Βρετανία) δεν φέρνει παρόμοιο πανικό με την τυχόν σύγκρουση στην Ιταλία. Η έξοδος της Βρετανίας δεν θα φέρει την διάλυση της ΕΕ, ούτε και της Ευρωζώνης, της οποίας μάλιστα δεν ήταν ποτέ μέλος, ενώ η σύγκρουση της Ιταλίας θέτει σε άμεσο κίνδυνο τόσο την ΕΕ όσο και την ΟΝΕ.

  3. Η σύγκρουση αυτή είναι αναπόφευκτη εφόσον κανένα από τα δύο κόμματα της συμμαχίας (Λέγκα και Κίνημα 5 Αστέρων), δεν πρόκειται να υποχωρήσει (εκτός εάν θέλει να εξευτελιστεί όπως ο Ρέντσι στις επόμενες εκλογές ) στα βασικά σημεία του κοινού προγράμματος που συμφώνησαν, δηλαδή τη δημιουργία δημοσιονομικού ελλείμματος ώστε να τονωθούν τα εισοδήματα μέσω της μείωσης της φορολογίας, αλλά και της αύξησης των δημοσίων δαπανών για μισθούς κλπ που ήταν βασικό αίτημα του Ιταλικού λαού.

  4. Βέβαια, ο Ιταλικός λαός δεν πιστεύει στο “σφάξε μ’ αγά μου ν’ αγιάσω”, που φαίνεται ότι πιστεύει ο Ελληνικός λαός και δεν αναδεικνύει παρόμοιες νέες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα με αντίστοιχα αιτήματα, παρόλο που υπέφερε πολλά περισσότερα από τον Ιταλικό!

  5. Όμως ακόμα περισσότερο πιθανή είναι η σύγκρουση λόγω του θέματος της παράνομης μετανάστευσης που δημιούργησαν οι ευρωπαϊκές ελίτ επειδή αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα στη Γερμανία, έλλειψη φθηνών εργατικών χεριών, μετατρέποντας έτσι την Ελλάδα και την Ιταλία στους  ηλίθιους του χωριού που θα κρατούσαν όσους μετανάστες δεν θα ήθελαν οι βόρειοι “εταίροι” τους.

  6. Το αποτέλεσμα είναι η Ιταλία να έχει πάνω από μισό εκατομμύριο παράνομους μετανάστες και η Ελλάδα 70 με 100 χιλιάδες, αν και οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα κρύβουν (ή δεν μπορούν να ελέγξουν) τους πραγματικούς αριθμούς.

  7. Ωστόσο, οι μεν Ιταλοί θα διώξουν σύντομα τους παράνομους μετανάστες όπως δεσμεύτηκαν ρητά τα δύο κόμματα, ενώ οι Έλληνες με τη μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη,  με ρεκόρ αύξησης της φτώχειας  και ενώ μισό εκατομμύριο Έλληνες έχουν μεταναστεύσει στον ευρωπαϊκό βορρά τα τελευταία 10 χρόνια, καλούνται να παίξουν το ρόλο του “καλού σαμαρείτη” (δηλαδή του χρήσιμου ηλιθίου), όπως τον προτρέπουν καθημερινά τα άθλια ελληνικά κανάλια στα οποία βασιλεύει ηιδεολογία του Σόρος (δηλ. της Υ/Ε), ο οποίος σκάρωσε και νέο κόμμα για να την προβάλλει (το νέο κόμμα Βαρουφάκη).

  8. Είναι φανερό λοιπόν ότι οι ευρωπαϊκές ελίτ είτε θ’ αναγκαστούν να κάνουν τα στραβά μάτια όταν η νέα κυβέρνηση στην Ιταλία θα παίρνει τα παραπάνω ριζικά μέτρα που δυναμιτίζουν την όλη οικονομική και πολιτική δομή της ΕΕ είτε θα προσπαθήσουν (με βάση τον έλεγχο των αγορών και των Πολυεθνικών που έχουν στα χέρια τους) να γονατίσουν την Ιταλική κυβέρνηση και τον ίδιο τον Ιταλικό λαό για να δεχτεί τη δικτατορία τους. Όμως και στις δύο περιπτώσεις η συνοχή και η ίδια η ύπαρξη της ΕΕ θα τεθεί σε άμεσο κίνδυνο.

  9. Φοβόμαστε όμως ότι ο Ελληνικός λαός, ο οποίος συνεχίζει να στενάζει κάτω από τη Κατοχική μπότα της ΕΕ και των γκαουλάιτερ στη χώρα (δηλ. τα μνημονιακά κόμματα και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ)  “θα σβήσει τελευταίος τα φώτα” στην ΕΕ, αφού ακόμα δεν έχει εξεγερθεί για τη μεγαλύτερη καταστροφή στην Ευρώπη που του έχουν επιβάλλει οι ξένες και ντόπιες ελίτ μετά το 2010, την στιγμή μάλιστα που όλοι οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί βράζουν ενάντια στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, παρά τις σχετικές κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις του ευρωβαρόμετρου που μαγειρεύουν οι απατεώνες των Βρυξελλών και τα τρωκτικά της ΕΕ…

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 26/05/2018

Παραπομπές

  • Ανακοινώσεις ΜΕΚΕΑ:

  1. Ο Αγώνας των Λαών για Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία και η “Αριστερά”, (18/02/2018)

  2. Η λαϊκή ενότητα προϋπόθεση της Εθνικής κυριαρχίας έναντι στη Νέα Διεθνή Τάξη, (08/11/2017)

  3. Μεγάλη νίκη του αντιπαγκοσμιοποιητικού κινήματος στη Γερμανία, (26/09/2017)

  • Αρθρογραφία Τάκη Φωτόπουλου:

  1. Η Υπερεθνική Ελίτ ως «συνωμοσιολογία», (19/20/2014)

  2. Οι μύθοι για τη Νέα Διεθνή Τάξη, 21/12/2014

  3. Η έννοια της Κατοχής στη Νέα Διεθνή Τάξη, (01/03/2014)

  4. Η δυσφήμηση του BREXIT ως ρατσιστικού, η μεταναστευτική κρίση και η πολιτιστική παγκοσμιοποίηση, (21/09/2016)

  5. Η άνοδος του νέο-εθνικισμού και οι κρίσιμες διαφορές του με τον εθνικισμό, (19/06/2016)

  6. Η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά» θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη στέψη του Μακρόν και τη διάσωση της ΕΕ , (05/05/2017)

  7. Κίνημα Βαρουφάκη (DIEM25): Μανιφέστο για τον «εκδημοκρατισμό» της Ευρώπης ή για τη διαιώνιση της κυριαρχίας της ΕΕ; Η ανάγκη για μια νέα Δημοκρατική κοινότητα κυρίαρχων Εθνών, (28/03/2016)

http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/2018/05/26/anakoinosi-mekea-o-italikos-seismos-sygklonizei-tin-ee-ektos-apo-tin-ellada/

Ξυπνάτε δούλοι, μας αντικαθιστούν με ποιο Υπάκουους και Φτηνούς Δούλους!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ρε… Αμόρφωτοι… Εμείς είμαστε πολιτισμένοι εθνικόφρονες χριστιανοί και οι κομουνιστές Εβραίοι χριστιανοί του Κώλου, Αλά όμως πολιτισμένοι ανθρωπιστές!!!

  • .
    .

    ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ Ν ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ

    .
    https://www.youtube.com/watch?v=MYYLobNq-Ds

    .
    .
    Nemecios DiasGR.
    .
    ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΧΟΥΝΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ….
    .
    ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ,
    .
    ΣΕ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ………
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
    .
    ΠΟΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ………………………..
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    O ΝΙΤΣΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΚΤΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ

    OI ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

    Η ΑΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

    ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ …………..

    ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ………………..

    ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ………………
    .
    .
    .
    ΑΛΛΑ ,

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………….
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    Ο Τάκης Φωτόπουλος για τη Χρυσή Αυγή – συνέντευξη στον Γιώργο Σαχίνη
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=5PRaG8I6Xqc
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτ 2013
    .
    Σε εξέλιξη ο “πόλεμος ιδεολογικών φαντασμάτων”
    – Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Γιώργο Σαχίνη ράδιο 9.84, Τετάρτη (09/10/2013)
    [Δείτε επίσης την απάντηση του δικτύου μας στις επιθέσεις της “αριστεράς” και του συστημικού κατεστημένου: http://www.periektikidimokratia.org/a… ]
    Ο Τάκης Φωτόπουλος στη συνέντευξη αυτή δείχνει γιατί ο πραγματικός πόλεμος σήμερα, σε μια κοινωνία πλήρως ενσωματωμένη στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελυθερης παγκοσμιοποιησης και της Κοινοβουλευτικης Χούντας, δεν είναι μεταξύ “δημοκρατίας” και εθνικοσοσιαλισμου, ούτε μεταξύ σοσιαλισμού και εθνικοσοσιαλισμού.
    Οι πόλεμοι αυτοί χαρακτήριζαν τον περασμένο αιώνα όταν υπήρχαν κράτη-έθνη που διαχειριζοντουσαν την εθνική αγορά τους και είχαν σημαντικό βαθμό οικονομικής κυριαρχίας.
    Σήμερα, που μια Υπερεθνική Ελίτ διαχειριζεται τη παγκοσμοποιημενη οικονομία, η κοινοβουλευτικη “Δημοκρατία” αντικαθισταται από Κοινοβουλευτικες Χούντες και ο πραγματικός πόλεμος είναι ο αγώνας των λαών για τη λαϊκή εξουσία, δηλαδή την οικονομική και εθνική κυριαρχία, την αυτοδιάθεση των λαών.

    Συμπληρωματικά διαβάστε το άρθρο του Τ. Φωτόπουλου για το θέμα: «Ιδεολογικά φαντάσματα και συνωμοσιολογίες» (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 12-10-2013) στη σελίδα του εδώ:
    http://www.inclusivedemocracy.org/fot… ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    http://www.periektikidimokratia.org ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
    http://www.mekea.org
    .
    .
    Η Καίτη Σωτηρίου δίνει το δικό της όρο στο “τι σημαίνει ρατσιστής”
    10 Οκτωβρίου 2016.

    http://www.spirospero.gr/images/2015c/oktombrios2016/perierga/dfsdsy.jpg
    .
    Να τί σημαίνει ρατσισμός:
    .
    1)Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.
    .
    2)Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξέτασεις, μιας και διελυσαν τη δημόσια υγεια ενώ ο λαθρεποικος νοσηλεύεται δωρεάν.
    .
    3)Ρατσισμός είναι να βάζει ο μεταναστης το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.
    .
    4)Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπανω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
    .
    5)Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.
    .
    6)Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψιστης ασφαλείας.
    .
    7)Ρατσισμός είναι να σε βιαζουν ή να σε δολοφονούν οι λαθρομετανάστες για 10 ευρώ.
    .
    8)Ρατσισμός είναι σε μια μικρή χώρα να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 παιδιά που φύγανε στην ξενιτια και 4.000.000 λαθροεποίκους.
    .
    9)Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
    .
    10)Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα!
    .
    11)Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
    .
    12)Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.
    .
    13)Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
    .
    14)Ρατσισμός είναι από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες… ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
    .
    15)Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν εδώ και χρόνια.
    .
    .
    Και άλλα πολλά …
    .
    .
    Α ρε Έλληνα … Ρατσιστη!! …
    .
    .
    http://www.spirospero.gr/index.php/koinonia/197356-i-kaiti-sotiriou-dinei-to-diko-tis-oro-sto-ti-simainei-ratsistis

    .
    .
    .
    .
    Α ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Τάκη Φωτόπουλε

    .
    Η ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ………….

    .
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΛΕΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ………..
    .
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ……………
    .
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ …
    ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΤΙΠΟΤΑ …
    .
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ………..
    .
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ……….
    .
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΄ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΓΙΑ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ……….
    .
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Η ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ……………..
    .

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τι είπαν κορυφαίες προσωπικότητες για τους Έλληνες και την Ελλάδα!

    Χωρίς Ελληνισμό η Δύση χάνει το νόημά της…
    Ο Ελληνισμός χαρακτηρίζεται από ήθος, μέτρο και αρχές, αξίες που αν τις ενστερνισθούμε όλοι μας, ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος.
    Μαριάν Μακντόναλντ Ελληνίστρια, ακαδημαϊκός καθηγήτρια στο Πανεπ. Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας
    .

    Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο υιός του Ανθρώπου. Ελλάς γαρ (έστι) μόνη ανθρωπογενή, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην. (Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου. Γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη που γέννησε τον ανθρωπισμό, φύση προερχόμενη από τον ουρανό και θεϊκός βλαστός πλασμένος με ακρίβεια, Ελλάδα που γέννησε το Λόγο και δημιούργησε την Επιστήμη.
    Ιησούς Χριστός Καινή Διαθήκη, Ιωάννου ΙΒ 20-23
    .

    Χωρίς εσένα, Ελλάδα, τι θα ήτανε ο κόσμος;
    Γουλιέλμος Μίλερ (1794-1827)μέγας Γερμανός ποιητής
    Η νικημένη Ελλάδα κατέκτησε τον τραχύ κατακτητή της και εισήγαγε τις Τέχνες στον αγροίκο Λάτιο.
    .
    Οράτιος Κόϊντος Φλάβιος (65-8 π. Χ.) Λατίνος λυρικός ποιητής
    .
    Στην αρχαία Ελλάδα έζησαν άνθρωποι όμοιοι με τους θεούς.
    Ιωάννης-Ιωακείμ Βίνκελμαν (1717-1786) Γερμανός καθηγητής ιδρυτής της επιστημονικής αρχαιολογίας
    .
    Έχω συγγένεια με τους Έλληνες. Οι Έλληνες είναι συγγενείς μου, δάσκαλοί μου.
    (γράμμα στο γιο του Αύγουστο 5.7.1815)
    Ότι είναι η καρδιά και ο νους για το σώμα του ανθρώπου, είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα. ,
    Ιωάννης Βόλφγκαγκ Γκαίτε (1749-1832) μέγιστος Γερμανός ποιητής
    Στην Ελλάδα οφείλουμε το πνεύμα μας και το σύνολο των αρετών μας.
    Βολταίρος (1694-1778) Γάλλος συγγραφεύς, φιλόσοφος, ιστορικός, λυρικο-επικός ποιητής.
    ,
    Ο Ηράκλειτος είναι η πηγή του φωτός. Αυτός θεμελίωσε την θεωρία του νόμου μέσα στο
    γίγνεσθαι. Αυτός σήκωσε, πρώτος, την αυλαία του μεγίστου θεάματος.
    Φρειδερίκος Νίτσε (1844-1900) Γερμανός φιλόσοφος και ποιητής
    ,
    Τα Ηνωμένα Έθνη καθοδηγούνται από το όραμα της Ελλάδας.
    Μπούτρος Γκάλι Αιγύπτιος πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ
    ,
    Έλληνα, όπου κι αν γυρίσω τη σκέψη μου, όπου κι αν στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω. Λαχταρώ Τέχνη, αναζητώ Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, Επιστήμες, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, Δημοκρατία, ισονομία, ισοπολιτεία, εσύ πάντα μπροστά μου, μπροστάρης κι αξεπέραστος.
    Ιωάννης Σίλλερ (1759-1805) Γερμανός ποιητής
    ,
    Αν στη βιβλιοθήκη σας δεν έχετε τα έργα των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, τότε μένετε σε ένα σπίτι δίχως φως.
    Τζώρτζ Μπέρναρ Σω (1856-1950) Ιρλανδός συγγραφεύς
    ,
    Λίγο έλειψε οι Έλληνες να κάνουν στίχο ακόμη και τον πεζό λόγο.
    Μάρκος Τίλλιος Κικέρων (106-43 π.Χ.) Ρωμαίος ρήτορας, νομικός
    ,
    Ό,τι ωραίο έχουμε το οφείλουμε στους Έλληνες συγγραφείς.
    Διδότος Αμβρόσιος (1790-1876) Γάλλος λόγιος-φιλόλογος
    Αν εξαιρέσουμε τους τυφλούς νόμους της φύσης, τίποτε σε αυτό τον κόσμο δεν κινείται που να μην έχει Ελληνική καταγωγή.
    Ερρίκος Μάιν (1822-1888) Άγγλος καθηγητής νομικής του Κέιμπριτζ
    ,
    Κι αν είναι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, θεία είναι η δάφνη, μια φορά κανείς πεθαίνει.
    Φρειδερίκος Μιστράλ (1830-1914) Γάλλος ποιητής
    ,
    Ο κόσμος θα ήταν πολύ φτωχός χωρίς την Ελλάδα.
    Πέτρος Ουστίνωφ (1921- ) Άγγλος ηθοποιός & θεατρικός συγγραφέας
    .
    Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
    Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890
    .
    Όλα τα πολιτισμένα έθνη εις ό,τι αφορά τη δραστηριότητα του πνεύματος είναι αποικίες της Ελλάδας.
    Γουίλ Ντυράν (1885-1981) Αμερικανός ιστορικός καθηγ. ΠΑνεπ.
    .
    Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του ευγενέστερου πολιτισμού που γνώρισε η ανθρωπότητα. Σε αυτή οφείλουμε ότι κάνει τη ζωή μας ανώτερη και ωραιότερη.
    Μακένζυ Κιγκ (1874-1950) Καναδός διανοούμενος, πολιτικός πρώην πρωθυπουργός
    .

    Με μια αίσθηση αιωνιότητας που εκφράζει το εδώ και το τώρα, γεμίζει κανείς μόνο στην Ελλάδα.
    Χένρυ Μύλερ
    .
    Η Ελλάδα με έκανε ελεύθερο και ολοκληρωμένο. .
    Ερρίκος Μύλερ (1891-1980) Αμερικανός συγγραφέας
    .
    Χωρίς εσένα Ελλάδα, τι θα ήταν ο κόσμος!
    Γουλιέλμος Μύλλερ 91794-1827) μεγάλος Γερμανός ποιητής
    .
    Όλοι οι πολίτες του κόσμου είναι ολίγον Έλληνες. Όλη η Δύση είναι Ελλάδα. Όλοι οι Δυτικοί είναι Έλληνες σε εξορία.
    Χόρχε Λουίς Μπόργκες (1899-1986) μέγας Αργεντινός ποιητής-συγγραφέας
    .
    Ο ουρανός εξελληνίστηκε από τους Έλληνες πριν από τον Αριστοτέλη και πριν ακόμα συμβεί το ίδιο στη γη με τον Αλέξανδρο.
    Τεοντόρ Μπέρτ (1852-1930) Γερμανός ιστορικός συγγραφέας καθηγ.Πανεπιστημίου.
    .
    Όλα τα πολιτισμένα έθνη είναι αποικίες της Ελλάδας.
    Σερ Henry Mein James Sumner (1822-1888) Βρετανός νομικός και ιστορικός του Δικαίου
    .
    Οι αξίες του Ελληνικού πολιτισμού από μια ωρισμένη άποψη παραμένουν ακόμη σαν κανόνες και άφταστα πρότυπα.
    Ερρίκος Καρλ Μαρξ (1818-1883)Γερμανός φιλόσοφος, κοινωνιολόγος
    .
    Κανένας πολιτισμός δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί χωρίς το κοσμογόνο έργο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
    Χ. Μπένγκστον
    .
    Μόνο όταν γνωρίσουμε την ελληνική επιστήμη, μόνο τότε θα κατανοήσουμε το σύμπαν και τα μυστικά του.
    Τζώρτζ Ουέλς Μπήντλ (1903-.) Αμερικανός γενετιστής βραβείο Νόμπελ ιατρική-Φυσικής 1958
    .
    Η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η μάχη του Μαραθώνα, θα μπορούσαν να είναι κατασκευάσματα θρύλων ή κατασκευάσματα της φαντασίας μας αν δεν ήταν δυνατή η ιστορική τους απόδειξη.
    Φον Βάλτερ Μπράουχιτς Γερμανός αρχιστράτηγος β’ παγκοσμίου πολέμου
    Η μεγάλη φλόγα της ελληνικής τέχνης και φιλοσοφίας λάμπει πάντα στον ορίζοντα της δυτικής σκέψης και όπου κι αν βρεθούμε, ότι κι αν επιχειρήσουμε, θα μας αγγίξουν κάποιες ανταύγειες της. Χωρίς καν να το καταλάβουμε, όποια κι αν είναι η μόρφωσή μας, κάθε μέρα, κάθε στιγμή, κάποια εικόνα, ένα γεγονός, κάποια συζήτηση, μας φέρνουν, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι Έλληνες εν εξορία.
    Μπιανσιότι Έκτωρ
    .
    Η Ελλάδα ξεπέρασε τον εαυτό της και με το παράδειγμά της μαθαίνουμε να μη χάνουμε το κουράγιο μας ποτέ. Με το μαρτύριό της και τις αρετές της είναι σήμερα, από κάθε άλλη φορά, πιο μεγάλη και ισάξια στην πανένδοξη ιστορία της.
    Φρανσουά Μωριάκ (1885-….) Γάλλος ακαδημαϊκός και νομπελίστας λογοχτεχίας
    .
    Δεν θα είχαμε αποκτήσει πλήρη συνείδηση, δεν θα είχαμε γίνει πλήρως άνθρωποι, αν δεν είχε υπάρξει ποτέ ο ελληνικός πολιτισμός.
    Χ. Γ. Όντεν
    .
    Οι νεώτεροι δεν μπορούν να τους φτάσουν στο κάλλος, αλλά μπορούν να αποφεύγουν τις ατέλειές τους. Οι αρχαίοι Έλληνες είναι οι αριστοκράτες της ιστορίας.
    Βλάσιος Πασκάλ (1623-1662) Γάλλος φιλόσοφος και μαθηματικός
    .
    Οι Έλληνες είναι οι δημιουργοί της πολιτικής και της πολιτειολογίας ταυτόχρονα.
    Μαρσέλ Πρεβό (1862-1941) Γάλλος συγγραφέας
    .
    Εκεί που οι έλληνες είχαν μέτρο, ποίηση και κάθε τι που γοητεύει και κοσμεί την ανθρωπότητα, εμείς έχουμε χυδαιότητα.
    Τόμας Πίκοκ
    .
    Από ολόκληρη την ανθρωπότητα οι Έλληνες προηγήθηκαν στη σκέψη.
    Ερβίνος Ροντέ (1845-1898) Γερμανός πανεπιστημιακός και συγγραφέας
    .
    Οι πρίγκιπες και οι ηγεμόνες θα πρέπει να διαβάσουν τους «παράλληλους βίους» του Πλουτάρχου μέχρι να τους αποστηθίσουν.
    J. PAUL
    .
    Την ελληνική κληρονομιά και τον αέρα της Ελλάδας τον αναπνέουμε κάθε στιγμή χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.
    Ρομιγύ Ντε Ζακλίν (1913) Γαλλίδα Ακαδημαϊκός Ελληνίστρια
    .
    Μορφωμένοι λέγονται αυτοί που μελετούν τους αρχαίους συγγραφείς.
    Φραγκίσκος Rabelais (1490-1553) Γάλλος ιερωμένος, συγγραφέας
    .
    Η τελευταία λέξη της γης, όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή, θα είναι Ελλάς.
    Jean Richepin (1849-1926) πρόεδρος Γαλλικής Ακαδημίας και συγγραφέας
    Η μοναδική θεραπεία για την κρίση που περνάει σήμερα ο πολιτισμός μας είναι η επιστροφή στην Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό. Η Ελλάδα είναι η πιο εκπληκτική χώρα, είναι το λίκνο του πολιτισμού. .
    Pene Puaux Γάλλος διανοητής, δημοσιογράφος, συγγραφέας
    .
    Ο Πλούταρχος είναι ο πρώτος που διάβασα στα παιδικά μου χρόνια και ο τελευταίος που θα διαβάσω πριν πεθάνω.
    Ζαν Ζακ Ρουσσώ (1712-1778) Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας
    .
    Οι αρχαίοι Έλληνες θέλησαν να αγκαλιάσουν όλες τις δυνάμεις της ψυχής και της σκέψης και να καταστήσουν καλύτερους τους ανθρώπους.
    Ρομαίν Ρολλάν (1866-1944) Γάλλος ιστορικός συγγραφέας
    .
    Τα νιάτα του κόσμου είναι ο ελληνικός λαός.
    Κόλιν Ρένφριου: καθηγητής αρχαιολόγος Καίμπριτζ Λονδίνου
    .
    Ο Σωκράτης ήταν ο πατέρας της ηθικής.
    Σοπενχάουερ (1788-1860) Γερμανός φιλόσοφος
    Ότι μεταδίδουν οι δυτικοί γονείς τα παιδιά τους κληρονομήθηκαν από τους Έλληνες.
    Φίλπ Τόυνμπι (1916-1981) Άγγλος συγγραφέας, εκδότης
    .
    Την στοιχειώδη εκπαίδευση είχαν όλοι οι αρχαίοι έλληνες στην Αθήνα, ακόμη και πριν από το Σωκράτη και φαίνεται ο αναλφαβητισμός τότε ήταν ανύπαρκτος. Ερωτεύτηκα τους αρχαίους έλληνες. Εκεί ήταν η πρώτη κοινωνία όπου η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης άνθισε σε μια κλίμακα άγνωστη πριν και σπάνια για τα σημερινά δεδομένα. If. Stone
    .
    Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
    Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός
    .
    Δεν υπάρχει παιδεία χωρίς ελληνική γραμματεία.
    Λέων Νικολάϊεβιτς Τολστόι (1828-1910) Ρώσος συγγραφέας
    .
    Οι αρχαίοι Έλληνες πρώτοι μελέτησαν την κίνηση των πλανητών και την περιγραφή του ουρανού. .
    Εντουάρντ Τάτον Λώρυ (1909-1975) Αμερικανός βιολόγος Νόμπελ Ιατρικής
    .
    Ότι κατασκευάζουμε στηρίζεται στις βάσεις που έθεσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οφείλουμε σε αυτούς τον πρώτο όροφο του οικοδομήματος και κάποιες φορές και ολόκληρη την πτέρυγά του.
    Ιπολύτ Αντόλφ Ταιν (1828-1893) Γάλλος ιστορικός, κριτικός
    .
    Οι βάσεις πάνω στις οποίες ταξινομούμε τις αντιλήψεις δεν είναι παρά ο χάρτης της εννοιολογικής μας γεωγραφίας που χάραξαν οι Έλληνες.
    Τάπλιν Όλιβερ
    Ο δυτικός πολιτισμός εκτός από την επική λυρική και δραματική ποίηση οφείλει στην αρχαία Ελλάδα το κυριότερο λογοτεχνικό είδος της εποχής μας το μυθιστόρημα.
    Χεγκ Τόμας
    Η αληθινή γέννηση του ευρωπαϊκού πνεύματος προέρχεται από την ελληνική πρωτοθεμελίωση.
    Husserl Edmond (1859-1938) Γερμανός φιλόσοφος
    .
    Η ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα από κάθε άλλη, διότι έχει το προσόν να μην έπαψε ποτέ να είναι η μητέρα κάθε πολιτισμού. Το Ελληνικό Έθνος ηγεμονεύει της ανθρωπότητος.
    Βιλάμοβιτς Μέλεντορφ Ούλριχ (1849-1930) Γερμανός ιστορικός ακαδημημαϊκός
    .
    Όλοι οι άνθρωποι του πνεύματος στη Δύση θεωρούμε την Ελλάδα μητέρα μας. Και οι αρχαίοι Έλληνες είναι πατέρες μας.
    .
    Αυτό που χρειάζεται η Δύση είναι να ξαναγυρίσει στην αρχαία ελληνική γραμματεία.
    Ροζέ Γκαροντύ (1913- ) Γάλλος φιλόσοφος & ιστορικός
    .
    Η καταγωγή μας και οι ρίζες μας είναι ελληνικές.
    Μιχαήλ Γκορμπατσώφ (1931) Ρώσος πολιτικός
    .
    Η Ελλάδα ήταν και είναι το σχολείο του κόσμου.
    Δουρουϊ
    Το παν ετέθη υπό των Ελλήνων
    Βέρνερ Γιαίγκερ(1888-1961) Γερμανός καθηγητής φιλολογίας
    .
    Σήμερα ο κόσμος ζει με την κληρονομιά της αρχαίας Ελλάδας.
    Τζ. Στόμπαρτ Άγγλος καθηγητής Παν. Ιστορικός
    .
    Ελλάς, αυτό το όνομα δεν μπορεί να το προφέρει κάποιος χωρίς συγκίνηση.

    Ως προς εμένα, οτιδήποτε κι αν συμβεί, θα πεθάνω Έλληνας.
    Φραγκίσκος Σατωμπριάν (1786-1848) Γάλλος συγγραφέας, ακαδημαϊκός
    .
    Η μνεία και μόνο του ονόματος της Ελλάδας προκαλεί τα υψηλότερα συναισθήματα και γεμίζει την καρδιά μας με ό,τι ευγενέστερο επιδέχεται η φύση μας.
    Ιάκωβος Μονρόε (1759-1831) Πρόεδρος ΗΠΑ διάγγελμα 3.12.1822

    .
    Οι Έλληνες δημιούργησαν δια πρώτη φορά αυτό που ονομάζουμε σκέψη.
    Μπρούνο Σνελλ (1896-1987) Γερμανός καθηγητής Παν. Αμβούργου
    .
    Ο Έλληνας επενόησε την φιλοσοφία εξ αιτίας των εξαιρετικών διανοητικών του ικανοτήτων.
    Φαρλάν Μπέρνετ (1899-1984) Αυστραλός καθηγητής Νόμπελ Ιατρικής 1960
    .
    Η Ευρώπη είναι θυγατέρα της Ελλάδας.
    Παντίτ Νεχρού (1889-1964) πρωθυπουργός Ινδίας
    .
    Ο ανθρώπινος τύπος και το ανθρώπινο πνεύμα έφτασαν στην τελειότητα τους στην Ελλάδα. Όλες οι Καλές Τέχνες, οι νόμοι, η θρησκεία, κλπ είναι επιτεύγματα των Ελλήνων. Όλοι ήμαστε Έλληνες.
    Πέρσυ Σέλλεϋ (1792-1822) μέγιστος Άγγλος ποιητής
    .
    Κινούμαστε με την πνοή του ελληνικού πνεύματος.
    Λατινικό γνωμικό
    .
    Πηγή: 24wro.eu

    ΠΗΓΗ

    Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/03/blog-post_4818.html#ixzz58RVRy2YR
    .
    .
    .
    ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ; ; ; ;
    .
    ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ……………….
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>