«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘Η Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΓΕΝΝΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!);

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙPD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

  24.05.2018

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Το σημερινο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εξουσιαζεται από πασης κομματικης αποχρωσης ψευτων, κλεπτων, κακουργων και συνωμοτων του Κολεγιου Αθηνων, δηλαδη Κυριλων που θανατωνουν με φρικτο τροπο Υπατιες, Θεοδοσιων που φυλακιζουν το αθανατο Ελληνικο Πνευμα με τον δογματισμο τους, Ιουστινιανων και Διοκλητιανων που κατεδαφιζουν την φιλοσοφια και την ανεξιθρησκεια, βυζαντιορθοδοξων ζητιανων δοσιλογων Ρωμιων και χριστιανοκομμουνιστων της 5ης Φαλαγγας, που είναι ετοιμοι να χαρισουν την Κυπρο, το Αρχιπελαγος του Αιγαιου, την δυτικη Θρακη, την Μακεδονια και Ηπειρο στους εχθρους της Ελληνικοτητας και Ελληνισμου, προς χαριν των συμφεροντων τους.

Η μονη υπαρκτη διεξοδος από κάθε οικονομικη κριση και συνεπως και της Ελληνικης οικονομιας, δεν μπορει να βασιζεται σε ξενες «επενδυσεις», αλλα μονο σε μια πολιτικη Εθνικης αξιοποιησης των υπαρχοντων φυσικων πορων και του ανθρωπινου δυναμικου μεσα από Εθνικο σχεδιασμο και προγραμμα που θα οδηγουσε σε μια πραγματικη Εθνικη αναπτυξη.

Μια τετοια πολιτικη όμως είναι εντελως αντιθετη από τις σημερινες οικονομικες κατευθυνσεις της απολυτα ελεγχομενης από τους Παγκοσμιους τοκογλυφους του διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου της σημερινης Ε.Ε. και όχι μονο.

Για ανεξηγητους λογους η «πραγματικη οικονομικη αναπτυξη της χωρας» και όχι η «κιβδηλος αναπτυξη με ξενες  επενδυσεις» που κάθε άλλο παρα επενδυσεις είναι, οδηγει στην χρεοκοπια, είναι απουσα από το 110σελιδο σχεδιο της νυν αριστεροδεξιας κυβερνησης του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

Λειπουν οι διαρθρωτικες αλλαγες για να αλλαξουν τον προσανατολισμο τους, η ελληνικη γεωργικη παραγωγη και το ελληνικο στρατηγικο κεφαλαιο.

Είναι ζωτικης σημασιας η επιστροφη ανθρωπινου δυναμικου ελληνικης προελευσης στην αγροτικη απασχολιση με ορεξη για δουλεια και εξοικειωμενο με την συγχρονη πραγματικοτητα, δηλαδη με την τεχνολογια, για να οργανωση εκ βαθρων τους αγροτικους συνεταιρισμους και για να εξασφαλιση την μεγιστη ανταγωνιστικοτητα και απορροφητικοτητα των προ’ι’οντων του.

Οι Ελληνες συνεπως της σημερον οφειλουν να εκμεταλλευτουν στο επακρο την συγχρονη τεχνολογια των ηλεκτρονικων υπολογιστων, για να εξορθολογησουν την παραγωγη τους και να εξασφαλισουν την διαθεση της.

Τα ιδια ισχυουν στον τουρισμο ‘η την βιοτεχνια, με στοχο την προσφορα καλυτερων υπηρεσιων και την καταπολεμιση της ασυδοσιας της «Αγορας».

Μεσω του τουρισμου οφειλουν να σπρωχνονται αποκλειστικα τα ελληνικα προ’ι’οντα.

Τραγικο και εκληματικο λαθος αποτελει το ξεπουλημα της ελληνικης δημοσιας περιουσιας, δηλαδη της  περιουσιας του ελληνικου λαου δια του ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδη για την ελληνικη εκδοχη της γερμανικης Treuhand.

Μερος της ελληνικης πατριδος είναι τα αερεοδρομια, η δρομοι, το νερο, η ενεργεια, η ΔΕΗ, τα Ναυπηγια, ο ΟΣΕ, τα ΕΛΠΕ και τα λιμανια.

Μονο οι εγκληματιες και οι ηλιθιοι πιστευουν στην σωτηρια της Ελλαδος από την πωληση αυτή, το τιμημα της οποιας που δια του ΤΑΙΠΕΔ καταληγει αυτοματα στους κερδοσκοπους του διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου.

Από το 2010 μεχρι σημερα χρεοκοπησε το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης συντεταγμενα τρεις φορες και σωθηκε δηθεν με τα Μνημονια τρεις φορες.

Η πρωτη συντεταγμενη χρεοκοπια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ελαβεν χωρα το 2010 όταν το κρατιδιο αυτό κανοντας εκδοση1 δισεκατομμυριου ευρω για 20ετες Ομολογο συγκεντρωσε μονο 390 εκατομμυρια ευρω και αναγκαστηκε να προσφυγη για πρωτη φορα σε δανεισμο διασωσης από την Ε.Ε. με συμμετοχη και του ΔΝΤ για να σωση τις τραπεζες του από την πτωχευση και κατ’ επεκταση και τους Ελληνες καταθετες, που κατειχαν μαζι Ομολογα του αξιας 150 δισεκατομμυριων ευρω (Μνημονιο Ι).

Μεγα ψευδος!

Στην παγκοσμιοποιημενη οικονομια οι τραπεζες δεν είναι εθνικες…Οι τυχες των ετσι ονομασθεντων ελληνικων τραπεζων δεν αφορουσαν τον ελληνικο λαο.

Ως ιδιωτικες επιχειρησεις υποτασονται στους νομους της «Αγορας».

Δεν υπηρχε κανενας λογος να επωμιστη ο ελληνικος λαος την αποτυχια των ιδιωτικων τραπεζων.

Αντιθετως το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης οφειλεν να προστατευση τις καταθεσεις των Ελληνων πολιτων.

Η δευτερη συντεταγμενη χρεοκοπια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ελαβεν χωρα στις αρχες του 2012 με το περιφημο PSI (Private Sector Involvment), παραδεχομενο δυστυχως μονο στους Ελληνες και ξενους ιδιωτες πιστωτες του, ότι δεν μπορει να πληρωση τα  Ομολογα του, πραγμα που τους εκβιασε να δεχθουν ένα κουρεμα κατά 75 % της καθαρης αξιας αυτων (Μνημονιο ΙΙ).

Κουρευθηκαν όμως τα Ομολογα των φτωχων και ασχετων πολιτων και παρεμειναν ακουρευτα τα Ομολογα των κερδοσκοπων εγκληματιων που οδηγησαν το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης στην σημερινη τραγικη κατασταση.

Δεν εξερευνεθηκαν τα πραγματικα αιτια που οδηγησαν την Ελλαδα στο ΔΝΤ και δεν αποδοθηκαν εκει που πρεπει οι οποιες ευθυνες υπηρχαν…για το «παιχνιδι» με τα ομολογα, για τις μυστικες συνενοησεις με τον Στρος Καν του ΔΝΤ, για τα CDS της οικογενειας Παπανδρεου ‘η και για τα φουσκωματα της ΕΛΣΤΑΤ.

Η τριτη συντεταγμενη χρεοκοπια του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ελαβεν χωρα στο τελος του 2012 οταν το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης δανειστηκε παλι από τον EFSF για να ανακεφαλαιοποιηση τις εμπορικες του τραπεζες λογω ανυπαρξιας δικων του δυναμεων (Μνημονιο ΙΙΙ).

Η μεγαλη απατη επαναλειφθηκε!!!

Η αποπειρα εξοδου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης στις Αγορες το Απριλιο 2014 με ένα 5ετες Ομολογο και τον Ιουλιο του 2014 με ένα 3ετες Ομολογο δεν ειχε συνεχεια, διοτι κινδυνευε να χρεοικοπηση παλι το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης συντεταγμενα στα μεσα του 2015.

Θα εχει την ιδια τυχη και η νεα αποπειρα εξοδου στις Αγορες του αχρηστου αυτου κρατιδιου της Ρωμιοσυνης τον Αυγουστο του 2018 και θα φερει το τεταρτο Μνημονιο σωτηριας;

Για να δοθη μια αξιοπιστη απαντιση στο σοβαρο αυτό ερωτημα πρεπει να επιστρεψουμε στα βασικα δεδομενα. Αυτοι που ελεγχουν τα δανεια των εθνων, κατευθυνουν την πολιτικη των κυβερνησεων και κρατουν τελειως στα χερια τους τις τυχες των λαων.

Οι πιστωσεις δια των τραπεζων γινονται με πολλες μορφες: καταθεσεις οψεωνς στις τραπεζες, υποθηκευμενα δανεια, γραπτες εγγυησεις (Ομολογα), πιστωτικες καρτες, πιστωσεις με δοσεις, οικονομικα-παραγωγα, συναλλαγματικες και δανεια.

Τα οικονομικα-παραγωγα π.χ. είναι χρηματοπιστωτικα οπλα μαζικης καταστροφης που μπορουν να οδηγησουν μια χωρα στην ολικη οικονομικη καταστροφη.

Προκειται για στοιχηματα με ημερομηνια ληξης!

Το τι μπορει να συμβη μας το εδειξε η καταρρευση του Hedge-Fungs Long Term Capital Management (LTCM) το 1998 που συγκλονησε επικινδυνα τις ετσι ονομασθεισες «Αγορες» και ανοιξε τον δρομο για την σημερινη τραγικη κατασταση της παγκοσμιας οικονομιας.

Οι περιφημες «ξενες» επενδυσεις στην παγκοσμια οικονομια λειτουργουν με τα Ομολογα που εκδιδει και διαθετει στις «Αγορες» ένα κρατος.

Το «Ομολογο» ενός κρατους είναι μια «υποσχεση» ανταποδοσης  ‘η μια «Ομολογια» του χρεους με τοκισμο για ένα δανειο που παιρνει αυτό, για να το σποπληρωση.

Το κρατος αναλογα με το υψος του δανειου που επιδιωκει εκδιδει έναν αριθμο ομολογιων και

μοιραζει σε αυτους που διατειθενται να το δανεισουν. Το επιτοκιο εξαρταται από την αμεση φερεγγυοτητα του δανειζομενου.

Τα περιφημα CDS (ασφαλιστρα κινδυνου) διασφαλιζουν τους κατοχους Ομολογωνβ εναντι της χρεοκοπιας του εκδοτη-κρατους.

Η μεγαλη και παρανομη κερδοσκοπικη απατη κρυβεται στο γεγονος ότι επιτρεπεται να κατεχουν CDS ακομη και ατομα που δεν εχουν αγορασει Ομολογα μιας χωρας, δηλαδη επιτρεπεται σε τετοιους κερδοσκοπικους τζογαδορους να σπεκουραρουν σε βαρος της χωρας-εκδοτης των Ομολογων.

Στις 3 Μαρτιου 2010 π.χ., το Υπουργειο Δικαιοσυνης των ΗΠΑ κατηγορησε επισημα, τους τζογαδορους Τζορτζ Σορος, Τζον Πολσον, Στιβεν Κοεν και Ντε’ι’βιντ Α’ι’χορν, διοτι σχεδιασαν την επιθεση στο νομισμα Ευρω και κατ’ επεκταση και την επιθεση κατά του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

Και τι εγινε; Ασφαλως τιποτε!

Ολοι γνωριζουν την μεγαλη και εγκληματικη απατη και οι παντες την ανεχονται.

Για την Ελλαδα την 20 Αυγουστου 2018 κλεινει η πορτα της «θερμοκοιτιδας» του προγραμματος του ESM η οποια μαζι με τον φθηνο δανεισμο με επιτοκιο 1 % εχει ως ανταλλαγμα σκληρες δημοσιονομικες θυσιες.

Το πιθανο και επικαιροποιημενο τεταρτο Μνημονιο θα καταργισει τελειως το αφορολογητο από το 2019.

Με την ληξη του Μνημονιου ΙΙΙ (τριτο προγραμμα του ESM) διατηρουνται ολες οι δεσμευσεις με ένα μεσοπροθεσμο προγραμμα 2010-2022 του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης.

Για την Ε.Ε. το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης δεν μπορει να δανειζεται επαπειρο από τον ESM .

Εάν δεν ανακτησει την πιστοληπτικη του ικανοτητα, την προ’υ’ποθεση δηλαδη για ένα φθηνο δανεισμο από την διατραπεζικη αγορα των χρηματοπιστωτικων ιδρυματων του, δεν θα εχει η πραγματικη οικονομια του χαμηλοτερα επιτοκια.

Στην περιπτωση αυτή πρεπει να αναλογισθουμε εάν προκειται για ελληνικη οικονομικη κριση ‘η για ελληνικη ανικανοτητα και παρακμη…..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Σχόλιο:

Επικαιροποιημένο Μνημόνιο: Τελειωτικό χτύπημα σε συντάξεις, ΕΚΑΣ, αφορολόγητο
Λιτότητα διαρκείας και μεταρρυθμίσεις για «πολλά χρόνια»-Τι προβλέπει το Επικαιροποιημένο Μνημόνιο / Φωτογραφία: Eurokinissi: Τατιάνα Μπόλαρη
24|05|2018

Πλεονάσματα 3,5% ως το 2022, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός αστερίσκος, δέσμευση για μεταρρυθμίσεις σε βάθος πολλών ετών και ρήτρα πρόωρης μείωσης του αφορολογήτου εάν το κρίνει σκόπιμο το ΔΝΤ, συμπεριλαμβάνει το κείμενο με το οποίο επισφραγίζεται σήμερα στο Eurogroup η τεχνική συμφωνία.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, η ρήτρα για πρόωρη μείωση του αφορολογήτου διατηρείται αυτούσια στην Επικαιροποίηση του Μνημονίου, παρά το ότι το ΔΝΤ έχει συγκλίνει εντυπωσιακά με τις εκτιμήσεις της Αθήνας για το επίμαχο πλεόνασμα του 2019. Έτσι, αν και τον περασμένο Δεκέμβριο υπήρχε μια διαφορά σχεδόν 2 ποσοστιαίων μονάδων, πλέον αρμόδιες πηγές προσδιορίζουν αυτήν τη διαφορά σε 0,4- 0,5 μονάδες. Παρά ταύτα, το παράθυρο μείωσης του αφορολογήτου από το 2019 μένει ανοικτό, παρά το ότι η ελληνική πλευρά θεωρεί τελειωμένο το θέμα, καθώς το Ταμείο υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται απλώς για μέτρο δημοσιονομικού χαρακτήρα, αλλά για διαρθρωτική παρέμβαση στη φορολογία, φιλική στην ανάπτυξη, αφού διευρύνει τη φορολογική βάση. Είναι, πάντως, σαφές ότι αν το ΔΝΤ δεν συμμετάσχει ενεργά στο Πρόγραμμα, το σενάριο πρόωρης μείωσης του αφορολογήτου μένει οριστικά στο συρτάρι.

Το δεύτερο σημείο που προκαλεί ενδιαφέρον είναι η αναφορά στις μεταρρυθμίσεις, που πρέπει να εφαρμόσει εφεξής η Ελλάδα. «The success of recovery will require the sustained implementation of agreed policies over many years – which necessitates the political commitment, but also the technical capacity of the Greek administration to deliver – and to this end the authorities have committed to make full use of the available technical support», αναφέρει ρητώς το κείμενο ήτοι ότι «η επιτυχία της ανάκαμψης θα απαιτήσει τη συνεχή εφαρμογή των συμφωνημένων πολιτικών για πολλά χρόνια, κάτι που απαιτεί την πολιτική δέσμευση αλλά και την τεχνική δυνατότητα της ελληνικής Διοίκησης να ανταποκριθεί και γι’ αυτό οι Αρχές δεσμεύθηκαν να χρησιμοποιήσουν πλήρως τη διαθέσιμη τεχνική βοήθεια», παραπέμποντας στις ειδικές Ομάδες Εργασίας των Θεσμών, που ήδη λειτουργούν και πρόκειται να διατηρηθούν τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά στη δέσμευση για πλεονάσματα 3,5% ως το τέλος του 2022, αυτή έχει αναληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση, χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη, με την πρόσθετη διαβεβαίωση ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι. Οι ελπίδες της Αθήνας για δημοσιονομική χαλάρωση έχουν εναποτεθεί στην περιβόητη ατζέντα Μακρόν για την Ευρώπη, ωστόσο το γεγονός ότι μια από τις βασικές παραδοχές του ESM για το σχέδιο βιωσιμότητας του Χρέους είναι αυτά τα υψηλά πλεονάσματα, καθιστά μάλλον απίθανη την οποιαδήποτε συμφωνία για χαμηλότερα πλεονάσματα, αφού κάτι τέτοιο συνεπάγεται γενναιότερα μέτρα ελάφρυνσης.

Στο κείμενο των 40 σελίδων αποτυπώνονται όλα τα δύσκολα μέτρα:

περικοπές στις καταβαλλόμενες συντάξεις από την Πρωτοχρονιά του 2019,
η συρρίκνωση των νέων συντάξεων με βάση τα νέα χαμηλά ποσοστά αναπλήρωσης,
η κατάργηση του ΕΚΑΣ, η ευθυγράμμιση αντικειμενικών- εμπορικών αξιών και η διατήρηση του ΕΝΦΙΑ,
η κατάργηση του χαμηλού ΦΠΑ στα τελευταία νησιά του Αιγαίου,
το σύστημα αυτοματοποιημένων ηλεκτρονικών κατασχέσεων για χρέη στην εφορία.
Επιπλέον, αποτυπώνονται και οι «ουρές» του Μνημονίου ήτοι προαπαιτούμενα που θα πρέπει να καλυφθούν μετά από τον Αύγουστο που εκπνέει το Πρόγραμμα.

Η ολοκλήρωση των αλλαγών (τοποθετήσεις Γ.Γ. και Διευθυντών) στο Δημόσιο, το ξεκαθάρισμα του τοπίου στο Ελληνικό, οι διευθετήσεις στα διόδια της Εγνατίας, η ολοκλήρωση των διαδικασιών για το ΔΕΣΦΑ, οι νέοι δασικοί χάρτες, το Κτηματολόγιο, είναι μόνο μερικές από τις εκκρεμότητες, που θα αποτυπωθούν σαφώς και με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα στην Έκθεση Συμμόρφωσης (Compliance Report) που θα επισφραγίσει την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου, αν όλα πάνε καλά

Το επικαιροποιημένο Μνημόνιο κάντε κλικ στον σύνδεσμο.

epikairopoiimenio-mnimonio-ief

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>