Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Το μεγάλο ψέμα περί του υπέρ πληθυσμού, καταρρίπτεται!

Η ΦΡΙΚΗ

Μόνο το 0,01% της πλανητικής βιομάζας είναι οι άνθρωποι!!!!!!!!!

Το 80% είναι φυτά και το 15% βακτήρια, σύμφωνα με την πληρέστερη έως σήμερα «απογραφή» της Γης?

Ναι αλλά παρακάτω μας λέει ότι (οι άνθρωποι έχουν εξαφανίσει το 83% των άγριων ζώων και το 50% της μάζας των φυτών) Δηλαδή αν δεν κατέστρεφε ο άνθρωπος το 50% των φυτών, πόσο θα ήταν 130 % δηλαδή δεν θα υπήρχε τίποτα άλλο από φυτά ΣΤΗΝ ΓΗ????

Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι μιλούν σε ηλίθιους, αυτοί οι κύριοι πρέπει να καλύψουν και τους μέντορές τους, που μιλούν για υπερπληθυσμό και ότι το 80% του πληθυσμού πρέπει να εξαλειφτεί!

Μερικές φορές μπερδεύονται με τα ψέματά τους!!!!!

Ας πούμε λοιπόν αλήθειες, η γη είναι ζωντανός οργανισμός, συμπαντικός οργανισμός και διέπεται από τους νόμους του σύμπαντος που κανείς δεν μπορεί να τους αλλάξει ή μετατρέψει, όταν η γη δυσκολευτεί μόνη της θα αντιδράσει.

Η γη αντέχει πολλά δις ανθρώπων και ζώων γενικά ακόμα, οι θάλασσες είναι άδειες, το ίδιο και τα βουνά και τα ποτάμια, μην ανησυχούν οι Νεοταξήτες δολοφόνοι!

Το 80% της βιομάζας της Γης αποτελούν τα φυτά, το 15% τα βακτήρια και το υπόλοιπο 5% περιλαμβάνει άλλους μικροοργανισμούς και τα ζώα.

Οι άνθρωποι δεν ξεπερνούν το 0,01%, δηλαδή μόλις το ένα δεκάκις χιλιοστό της πλανητικής βιομάζας, σύμφωνα με την πιο ολοκληρωμένη έως τώρα «απογραφή» της γήινης βιόσφαιρας που έκαναν οι επιστήμονες.

Η μάζα των 7,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων της Γης είναι πλέον περίπου δεκαπλάσια της μάζας όλων των άγριων ζώων, καθώς στην πορεία της εξέλιξης, από την αυγή του πολιτισμού μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι έχουν εξαφανίσει το 83% των άγριων ζώων και το 50% της μάζας των φυτών.

Δηλαδή τώρα ρε ψεύτες, που φάσκετε και αντιφάσκετε, η γη έχει μόνο 40% των φυτών;;;;

Εν ολίγοις, από τότε που οι άνθρωποι εμφανίσθηκαν στο προσκήνιο, τουλάχιστον η μισή ζωή στη Γη έχει εξαφανισθεί.

Παρόλα αυτά, οι ιοί έχουν τριπλάσια βιομάζα από τους ανθρώπους, όπως και τα σκουλήκια, τα ψάρια 12πλάσια και οι μύκητες 200 φορές μεγαλύτερη.

Η συνολική βιομάζα της Γης -δηλαδή το σύνολο της μάζας κάθε έμβιου οργανισμού- εκτιμάται σε περίπου 550 γιγα-τόνους άνθρακα, από τους οποίους οι 450 γιγα-τόνοι είναι η μάζα των φυτών και οι 70 γιγα-τόνοι η μάζα των βακτηρίων.

Εν ολίγοις, φυτά και μικροοργανισμοί κυριαρχούν στη βιόσφαιρα του πλανήτη μας.

Ακολουθούν στην τρίτη θέση οι μύκητες που έχουν μάζα 12 γιγα-τόνων, επτά γιγα-τόνοι είναι η μάζα άλλων μικροοργανισμών (αρχαιοβακτήρια), τέσσερις γιγα-τόνοι είναι τα πρώτιστα (αμοιβάδες και άλλοι μονοκύτταροι οργανισμοί με πυρήνα), ενώ 0,2 γιγα-τόνοι είναι οι ιοί.

Μόλις δύο γιγα-τόνοι είναι η μάζα των κάθε είδους ζώων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων (όλοι μαζί είμαστε 0,06 γιγα-τόνοι).

Παρόλο που οι ωκεανοί καταλαμβάνουν το 71% της επιφάνειας της Γης, η συνολική βιομάζα της ξηράς (470 γιγα-τόνοι) υπολογίζεται ότι είναι σχεδόν 80 φορές μεγαλύτερη από τη συνολική βιομάζα των θαλασσών (έξι γιγα-τόνοι).

 Σχεδόν όλη η βιομάζα των φυτών βρίσκεται στην ξηρά, ενώ αντίθετα το μεγαλύτερο μέρος της βιομάζας των ζώων βρίσκεται στη θάλασσα.

Περίπου το 60% της παγκόσμιας βιομάζας (320 γιγα-τόνοι) βρίσκεται πάνω στην επιφάνεια της Γης, ενώ η υπόλοιπη κάτω από την επιφάνεια (130 γιγα-τόνοι είναι οι ρίζες των φυτών και 100 γιγα-τόνοι τα υπόγεια βακτήρια).

Το μεγαλύτερο ποσοστό της βιομάζας των μικροοργανισμών (περίπου το 90%) εκτιμάται ότι βρίσκεται βαθιά κάτω από την επιφάνεια της ξηράς και κάτω από τους βυθούς των θαλασσών.

Στους ωκεανούς το 70% της θαλάσσιας βιομάζας αποτελείται από μικρόβια, ενώ το υπόλοιπο 30% είναι τα αρθρόποδα και τα ψάρια.

H συνολική βιομάζα των ανθρώπων και των οικόσιτων ζώων (κυριαρχούν τα βοοειδή και οι χοίροι) είναι περίπου δεκαπλάσια από εκείνη των άγριων ζώων (0,007 γιγα-τόνοι).

Τα κοτόπουλα και άλλα πουλερικά της πτηνοτροφίας έχουν συνολικά σχεδόν τριπλάσια βιομάζα (0,005 γιγα-τόνοι) σε σχέση με τα άγρια πουλιά (0,002 γιγα-τόνοι).

Παρόλο που οι άνθρωποι και τα εξημερωμένα ζώα κυριαρχούν στη βιομάζα των θηλαστικών, αποτελούν ένα μικρό μόνο ποσοστό στη συνολική βιομάζα των ζώων (δύο γιγα-τόνοι), όπου κυριαρχούν τα κάθε είδους αρθρόποδα της ξηράς και της θάλασσας (1,2 γιγα-τόνοι) και τα ψάρια (0,7 γιγα-τόνοι).

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Ρον Μίλο του Ινστιτούτου Επιστημών Βάιζμαν του Ισραήλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο επιστημονικό έντυπο της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), έλαβαν υπόψη τους εκατοντάδες μελέτες των τελευταίων δεκαετιών, συνδυάζοντας τις έως τώρα εκτιμήσεις με νέες εκτιμήσεις.

Ως μέτρο σύγκρισης χρησιμοποιήθηκε η μάζα του άνθρακα, που αντανακλά τη μάζα των μορίων της ζωής, όπως του DNA και των πρωτεϊνών, ενώ αφήνει απέξω τη μάζα του νερού μέσα στους έμβιους οργανισμούς.

Οι επιστήμονες παραδέχθηκαν πάντως ότι οι υπολογισμοί τους έχουν ένα όχι αμελητέο περιθώριο σφάλματος.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι κάθε είδους ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν επιφέρει σημαντικές μειώσεις διαχρονικά στη βιομάζα των άγριων θηλαστικών, των ψαριών και των φυτών.

Αυτή η έλλογη κύριοι είναι φυσιολογική συνέπεια μάσα στα εκατομμύρια χρονιά με την εξελικτική πορεία του άνθρωπου και τις ανακατατάξεις του περιβάλλοντος.

Η συνολική βιομάζα των καλλιεργούμενων φυτών από τους ανθρώπους εκτιμάται σε δέκα γιγατόνους, δηλαδή μόνο το 2% της συνολικής βιομάζας των φυτών.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει ιδιαίτερη σημασία να προσέξει ο αναγνώστης ποιοι και που ανήκουν αυτοί που γράφουν τέτοια δολοφονικά σενάρια!

Το θεωρώ ανάξιο σχολιασμού και σας το παραδίδω ατόφιο να το κρίνετε εσείς!

Μείωση πληθυσμού και Θεωρία του Μάλθους: θεωρία συνωμοσίας ή »προμελετημένο» σχέδιο; Ιον.

Ο Άγγλος κληρικός(!), οικονομολόγος και φιλόσοφος Μάλθους (Thomas Malthus 1776-1834)

Ο Άγγλος κληρικός(!), οικονομολόγος και φιλόσοφος Μάλθους (Thomas Malthus 1776-1834) το 1798 δημοσίευσε την εργασία με τίτλο ‘’ Ένα Δοκίμιο στην Αρχή του Πληθυσμού ’’ και έθεσε τις βάσεις για την έναρξη μιας προσπάθειας για τη μελέτη του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τι έλεγε όμως αυτή η περιβόητη Θεωρία;

 Η εργασία υποστήριζε ότι ο πληθυσμός αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο(1, 2, 4, 8, 16, 32, κλπ) ενώ τα διαθέσιμα τρόφιμα με αριθμητική πρόοδο(1, 2, 3, 4, 5, 6, κλπ) δημιουργώντας μια δυσαναλογία ικανοποίησης των αναγκών επιβίωσης .

Έτσι, ισχυρίζονταν ότι αν ο πληθυσμός αφήνονταν να αυξάνεται ανεξέλεγκτα σύντομα ο πληθυσμός θα εξαντλούσε τις διαθέσιμες πηγές τροφίμων με αποτέλεσμα την αύξηση της εξαθλίωσης ,της φτώχειας και του αγώνα για την επιβίωση.

Τα παραπάνω σύμφωνα με τον Μάλθους  αποφεύγονται από δύο μεγάλες κατηγορίες παραγόντων τους  οποίους ονόμασε προληπτικούς και θετικούς.

 Οι προληπτικοί έλεγχοι αναφέρονται σε τρόπους που περιορίζουν την αναπαραγωγή όπως  αγαμία, χρήση αντισυλληπτικών κλπ.

Οι θετικοί έλεγχοι αναφέρονται σε περιστατικά που αυξάνουν τους θανάτους των ατόμων πριν εισέλθουν σε αναπαραγωγική ηλικία ή σε επιδημίες που αφανίζουν μεγάλο τμήμα του πληθυσμού προκαλώντας μείωση του συνολικού πληθυσμού όπως πόλεμοι, επιδημίες, λιμοί.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ως παραμύθια και συνωμοσίες παρακάτω θα αναφέρω γεγονότα και αναφορές από διεθνούς οργανισμούς και πασίγνωστα πρόσωπα με σχετικά πρόσφατη αναφορά, αυτή της Βασιλικής Εταιρίας της Βρετανίας, που ακολουθούν την Θεωρία του Μάλθους και προωθούν την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού :

‘’Ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί το ταχύτερο δυνατό, όπως και η κατανάλωση στις αναπτυγμένες χώρες ώστε να αποφευχθεί ένα ντόμινο <<οικονομικών και περιβαλλοντικών δεινών>> ’’, αναφέρει σε έκθεσή της η Βασιλική Εταιρεία της Βρετανίας.

Μεταξύ των μέτρων που προτείνονται είναι η διάδοση της αντισύλληψης μεταξύ των γυναικών στον αναπτυσσόμενο κόσμο, αλλά και ο περιορισμός της κατανάλωσης στον ανεπτυγμένο.

( http://e-nea24.blogspot.com/2012/04/blog-post_5137.html)

Ο Bill Gates, ο πρόεδρος της Microsft και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη δήλωσε σε συνέδριο τα εξής: ‘’Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους, αυτός ο πληθυσμός σύντομα θα είναι 9 δισεκατομμύρια .

Τώρα αν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά σχετικά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό  ίσως στο 10 ή 15 %.’’.

(http://www.youtube.com/watch?v=vMOMFDHP5K4)

Ο John P. Holdren είναι ο κύριος σύμβουλος του προέδρου των Η.Π.Α. Barack Obama σε θέματα επιστήμης και τεχνολογίας.

O Holdren στο βιβλίο με τίτλο ‘’Οικολογική επιστήμη’’ (Ecoscience) αναφέρει το εξής: ‘’Για να έχουμε όλοι υψηλή ποιότητα ζωής, θα πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι.’’ .

(http://www.youtube.com/watch?v=xoKQPIh70P0)

Ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ θα πάει ακόμα πιο μακριά ….«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 με 300.000.000 ανθρώπους, δηλαδή, με μία κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός.»

 Ο Dave Foreman, συν-ιδρυτής του ‘Earth First’, λέει ότι η μείωση του πληθυσμού μας μέχρι τα 100 εκατομμύρια είναι ένας από τους τρεις βασικούς στόχους του …«Οι τρεις κύριοι στόχοι μου θα ήταν να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός σε περίπου 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, να καταστραφεί η βιομηχανική υποδομή και να δούμε την άγρια ​​φύση, με όλα τα είδη, να επιστρέφουν σε όλο τον πλανήτη.».

(http://www.tsantiri.gr/kosmos/diatiriste-tin-anthropotita-kato-apo-500-000-000.html)

Αυτές οι ανήθικες και εξοργιστικές  αναφορές και αναλύσεις σύμφωνα με τους παραπάνω γίνονται όπως πάντα για το ‘’καλό’’ μας και την ‘’βελτίωση’’ της ποιότητας της ζωής μας…

Ας δούμε όμως και μερικούς θετικούς ελέγχους κατά τον Μάλθους (πόλεμοι, λιμοί, επιδημίες ) που κατέγραψε η ιστορία :

Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, σύνολο νεκρών κατά προσέγγιση:

Στρατιώτες

9,7 εκατομμύρια

Πολίτες

8,9 εκατομμύρια

Σύνολο

18,6 εκατομμύρια

Β’ Παγκόσμιος  Πόλεμος , σύνολο  νεκρών:

Σύμμαχοι

Άξονας

Στρατιώτες νεκροί:

Πάνω από 22.000.000

Στρατιώτες νεκροί:

Πάνω από 8.000.000

Πολίτες νεκροί:

Πάνω από 40.000.000

Πολίτες νεκροί:

Πάνω από 4.000.000

Σύνολο:

Πάνω από 72.000.000

Σύνολο:

Πάνω από 12.000.000

Γρίπη των χοίρων( H1N1) :

Σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ., τουλάχιστον 12.220 άνθρωποι στον πλανήτη είχαν πεθάνει από τη νέα γρίπη, από την έναρξη της πανδημίας τον Απρίλιο του 2009 ως το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

Ο ίδιος οργανισμός ανακοίνωσε στις 11 Ιουνίου 2010 ότι η πανδημία γρίπης είχε λιγότερα θύματα από την κοινή γρίπη.

Ειδικότερα, από την πανδημία του 2009 πέθαναν σε όλο τον κόσμο 18.156 πολίτες, τη στιγμή που οι θάνατοι από την εποχική γρίπη κυμαίνονται από 250.000- 500.000 παγκοσμίως.

Επίσημα η πανδημία έληξε στις 10 Αυγούστου 2010.

Μέχρι εκείνη την ημέρα οι θάνατοι υπολογίζονταν γύρω στους 18.500.

Επιδημίες που μετρούν εκατομμύρια νεκρούς κάθε χρόνο:

           ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ

H κοινωνική μιζέρια που γεννήθηκε από τη χρήση των μηχανών στην απαρχή της βιομηχανικής εποχής σχετίζεται με τη μάστιγα της φυματίωσης.

Το 2003, περίπου 8,8 εκατ. άνθρωποι προσβλήθηκαν από την ασθένεια, η οποία σκότωσε 2 εκατομμύρια.

AIDS

Σύμφωνα με μία εκδοχή, το 2025 ο πληθυσμός των φορέων μόνο σε Ρωσία, Κίνα και Ινδία θα ξεπεράσει τον σημερινό αριθμό φορέων του AIDS παγκοσμίως. 39 εκατομμύρια άνθρωποι είναι φορείς του AIDS. Πέρυσι 2,9 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν ανεβάζοντας τον αριθμό στα 25 εκατομμύρια, παγκοσμίως.

ΕΛΟΝΟΣΙΑ

Προκαλεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο θανάτους και περίπου 5 δισεκατομμύρια κλινικά επεισόδια τον χρόνο.

SARS

Το 2003 προσεβλήθησαν 8.000 άνθρωποι. Ο ιός εξαπλώθηκε σε πέντε χώρες μέσα σε ένα 24ωρο και σε 30 χώρες σε έξι ηπείρους μέσα σε μερικούς μήνες.

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, αν ξεσπούσε επιδημία, παγκοσμίως θα πέθαιναν 180-360 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή πέντε φορές ο συνολικός αριθμός των θανάτων από AIDS.

Θανατηφόροι ιοί που δημιουργούνται στα εργαστήρια… :

Ο νέος ιός που δημιούργησαν οι Ολλανδοί ερευνητές εξαπλώνεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και πιθανώς σκοτώνει το 60% των θυμάτων του.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η ομάδα του Ρον Φουκιέ στο Ιατρικό Κέντρο Έρασμος στο Ρότερνταμ ανακοίνωσε ότι δημιούργησε μια μεταλλαγμένη μορφή του Η5Ν1 η οποία για πρώτη φορά μπορεί να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Μείωση ανδρικής γονιμότητας και διατροφή.

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Journal of Toxicology in Vitro έδειξε ότι, ακόμη και σε πολύ χαμηλά επίπεδα, το ζιζανιοκτόνο Roundup της Monsanto καταστρέφει την τεστοστερόνη και οδηγεί τελικά στην ανδρική υπογονιμότητα.

Τα ευρήματα έρχονται να προστεθούν στις περισσότερες από 25 άλλες παθήσεις που είναι γνωστές ότι συνδέονται με το Roundup, που περιλαμβάνουν βλάβες στο DNA, γενετικές ανωμαλίες, δυσλειτουργία του ήπατος, και καρκίνο.

«Επειδή είναι ένα συστημικό παρασιτοκτόνο και ψεκάζεται σε υψηλές δόσεις, τα οπωρικά και τα φρούτα και οι καρυδιές συχνά παίρνουν το δηλητήριο στα μέρη των τροφίμων που καταναλώνουμε», γράφει η Leah Zerbe στο Rodale News.

Επίσης πολλά είναι αυτά στην καθημερινότητά μας που έχουν μεγάλη ή μικρή επίδραση στην ανδρική γονιμότητα όπως τα κινητά, το κάπνισμα και οι πλαστικές συσκευασίες τροφίμων.

Ενδεικτικά τα προβλήματα που δημιουργούν:

ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Διάφορα χημικά έχουν συσχετιστεί με χαμηλές συγκεντρώσεις σπερματοζωαρίων. Πιο σημαντικά είναι τα εξής:

 1. Τα παράγωγα του φθαλικού οξέος που υπάρχουν σε προϊόντα συσκευασίας τροφίμων, πλαστικές κουρτίνες μπάνιου, απορρυπαντικά.

 1. Η διφαινόλη Α που περιέχεται σε πλαστικά δοχεία.

 2. Επειδή είναι δύσκολο να γνωρίζετε ακριβώς τα χημικά συστατικά σε κάθε προϊόν απλώς αποφεύγετε να τρώτε και να πίνετε ή να αποθηκεύετε φαγητό ή νερό σε πλαστικά δοχεία.

ΚΙΝΗΤΟ

Υπό προϋποθέσεις, επίσης, η χρήση κινητού τηλεφώνου μπορεί να προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας της περιοχής του όσχεου.

Η προϋπόθεση είναι να είναι πολλές ώρες στην τσέπη σας και να λειτουργεί συνεχώς.

Από την άλλη πλευρά όμως η ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει σημαντικές βλάβες στα σπερματοζωάρια και στο DNA τους.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Σύμφωνα με μελέτες Ελλήνων επιστημόνων το κάπνισμα τριών ή και περισσοτέρων πακέτων την ημέρα περιορίζει κατά πολύ την ικανότητα του σπερματοζωαρίου αφενός να διασπάσει το περίβλημα του ωαρίου και αφετέρου να το γονιμοποιήσει.

Τέλος, η Κίνα…

 Μια χώρα που ακολουθεί την απάνθρωπη θεωρία του Μάλθους.

Η xώρα του 1,3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, είναι η μοναδική στον κόσμο που εφαρμόζει πολιτική ελέγχου των γεννήσεων.

Η σχετική νομοθεσία θεσπίστηκε το 1979 προκειμένου να σταθεροποιείτο ως το 2000 ο πληθυσμός της χώρας. Όμως, τι ακριβώς ορίζει η νομοθεσία;

Στις αστικές περιοχές τα ζευγάρια επιτρέπεται να αποκτήσουν μόνο ένα παιδί (το μέτρο εξαιρεί τα ζευγάρια που έχουν ανάπηρο παιδί), ενώ στις αγροτικές επιτρέπεται να έχουν δύο παιδιά, εάν το πρώτο είναι κορίτσι.

Όσο για τρία παιδιά… ούτε συζήτηση, αφού τους παραβάτες τούς περιμένουν αυστηρότατα πρόστιμα -χρηματικά και όχι μόνο.

Ενδεικτικά της αυστηρότητας που επιδεικνύει το κράτος είναι τα στοιχεία της Διεθνούς Αμνηστίας, βάσει των οποίων δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί όχι μόνο σε υποχρεωτική άμβλωση, αλλά και σε στείρωση.

Για τις ανύπαντρες, δε, γυναίκες, η άμβλωση είναι επιβεβλημένη.

Το 2000, μάλιστα, καταγράφηκε ένα απίστευτο γεγονός, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αποκάλυψαν οι Times του Λονδίνου, υπάλληλοι της υπηρεσίας οικογενειακού προγραμματισμού στην επαρχία Χουμπέι δεν δίστασαν να πνίξουν ένα υγιές βρέφος, μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Όλα τα γεγονότα που παρουσιάστηκαν ουσιαστικά ακολουθούν την θεωρία του Μάλθους μετά από 214 χρόνια(!!!) περί μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, προβάλουν τις προθέσεις των παγκόσμιων εξουσιαστών και δικαιώνουν πανηγυρικά τους ‘’συνωμοσιολόγους’’ .

Υ.Γ. Μήπως, όλο αυτό γίνεται έτσι ώστε να φθάσει ο πληθυσμός της Γης σε τέτοιο αριθμό, έτσι ώστε, η παγκόσμια ‘’ελίτ’’ να μπορεί να ελέγχει μέχρι και τον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη μας και να τον ορίζει από το τι να τρώει μέχρι τι να σκέφτεται;

Υ.Γ.1 Άλλη μία συνωμοσία;;;; Ίσως ναι, ίσως όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το δείξει η ιστορία…

Σύνταξη: Γιώργος Μ.

Πηγές, Βιβλιογραφία:

‘’ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ’’ Γεώργιος Α. Δαουτόπουλος καθηγητής Α.Π.Θ.

Διαδίκτυο :

 • http://archive.in.gr/Reviews/placeholder.asp lngReviewID=22767&lngChapterID=22838&lngItemID=22774

 • http://www.youtube.com/watch?v=xoKQPIh70P0

 • http://www.youtube.com/watch?v=vMOMFDHP5K4

 • http://www.axortagos.gr/erevna-xeria-epistimones.html

 • http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%84_%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82

 • http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%84_%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82

 • http://redskywarning.blogspot.com/search/label/%CE%9C%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%20%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%3B

 • http://www.mammyland.com/teleytaia-nea/themata-ygeias/to-kapnisma-blaptei-kai-ti-gonimotita

 • http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/sex/article1492370.ece

 • http://archive.in.gr/news/reviews/article.asp?lngReviewID=916529&lngChapterID=-1&lngItemID=918032

Πηγή. http://apolnarama.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6306.html

https://bluebig.wordpress.com/2013/06/03/μείωση-πληθυσμού-και-θεωρία-του-μάλθο/

Related posts: