«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο αρχαιοελληνικός χώρος δεν μπορεί να μένει άλλο θεατής στον θάνατο της Ελλάδος και πρέπει να κατέβει στις εκλογές!

ΓΙΑ ΤΙΝ ΝΙΚΗ 1

Μια περιληπτική εισαγωγή, για το συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα.

Δεν μπορούν οι πολίτες να ασκούν εξωτερική πολιτική,» μας λένε τα εξαπτέρυγα του καθεστώτος, αλλά και με διαφόρους τρόπους το ίδιο ευαγγελίζεται όλη η βουλή και στο σύνολό του το πολιτικό σύστημα.

Για την εξωτερική πολιτική έχουν το δικαίωμα μόνο οι πουλημένοι πολιτικοί!

Μόνο που ξεχνάνε ότι η πολιτική όταν δεν είναι προνόμιο των πολιτών, γίνεται αναγκαστικά προνόμιο των τυράννων.

Κι όταν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στην πατρίδα της Αντιγόνης ατιμάζει ιερά και όσια, τους άγραφους και γραπτούς νόμους του δίκιου, της αρετής και της ηθικής.

Όταν συνωμοτεί προκειμένου να παραδώσει και ύστερα να εγκαταλείψει την πατρίδα του, τότε το λόγο έχει ο ίδιος ο λαός.

 Ο κάθε ξεχωριστός Έλληνας, που αρνείται να γίνει υπεξούσιος ανίκανων, αθέμιτων και αδίστακτων ηγεσιών.

Ένα παράδειγμα σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό είναι ότι σε άρθρο υπό τον τίτλο «Βιώσιμη έξοδος» VS «καθαρής εξόδου», που δημοσιεύθηκε στο vima.gr αναφέρεται: «Οι Ευρωπαίοι διεμήνυσαν στην Αθήνα ότι μέχρι τις ευρωεκλογές του Μαΐου, που είναι κρίσιμες για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα λόγω της ανόδου της Ακροδεξιάς και του λαϊκισμού, θέλουν «ήρεμα νερά» και όχι αιφνιδιασμούς που θα διαταράξουν αυτή την πορεία.

Τώρα ποιο ευρωπαϊκό οικοδόμησα εννοούν, φαίνεται από τα πεπραγμένο τους!

Όταν μιλούν για την ευρωπαϊκοί άνωση των εθών, των λαών και δίνουν όπλα σε βάρος μέλους τους, είναι αρκετό να κατάλαβε ο καθενός τι σοι ευρωπαϊκό οικοδόμημα είναι;;;;;;;

Ωστόσο σε αυτό το αλλοπρόσαλλο ευρωπαϊκό οικοδόμημα εκτιμούν ότι δεν μπορούν να επιβάλουν σε κανέναν τίποτε και ανησυχούν.

Ωστόσο το πρόβλημα δεν είναι τι λένε και  κάνουν αυτοί, αλλά τι κάνει ο Ελληνικός λαός;;;

Ο λαός είναι αδιάφορος για την πολιτική και ο καθένας κοιτάζει τον εαυτούλη του κατά το κοινώς λεγόμενον και περιορίζεται σε όσα αφορούν το ατομικό του συμφέρον.

Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας χρήζουν πολιτικής και κοινωνικής εκτιμήσεως.

  Το πολιτικό σύστημα εξαπάτησε πολιτικά τον Λαό και δεν έσκισε τα μνημόνια και τι εικονικό χρέος, αλλά ότι με την στάση του αυτή τον απογοήτευσε και τον οδήγησε σε μια απόλυτη παθητικότητα

Είναι γεγονός, λοιπόν και αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι ο λαός είναι αδιάφορος για την πολιτική και ο καθένας κοιτάζει τον εαυτούλη του κατά το κοινώς λεγόμενον και περιορίζεται σε όσα αφορούν το ατομικό του συμφέρον.

Και η τάση αυτή σάρωσε οριζόντια το πολιτικό φάσμα της χώρας με εξαίρεση τις όντως επαναστατικές μειοψηφίες, που αγρυπνούν και αγωνιούν για το μέλλον.

 Όλα όμως αλλάζουν και η ζωή κάνει κύκλους και είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό που γράφει στο τέλος του άρθρου του ο καθηγητής του ΑΠΘ κ. Σεβαστάκης: “Το πρόβλημα είναι αυτός ο ατομικισμός που βγαίνει από τον κυνισμό της διάψευσης και γι’ αυτό, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να μετατραπεί σε αντιδημοκρατικό εθνικισμό ή σε οτιδήποτε άλλο.”

Τα ματωμένα υπερπλεονάσματα της κυβέρνησης προκύπτουν από την υπερφορολόγηση και το τσουνάμι των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών.  Το γενικευμένο τσουνάμι των κατασχέσεων στο οποίο επιδίδονται οι ΑΑΔΕ (Εφορίες) και οι τράπεζες θα οδηγήσει τον λαό σε εμφύλιο.

Κατάσχουν καταθέσεις, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα κ.λπ. ακόμα και ακατάσχετων λογαριασμών.

Στις τράπεζες και πρώτα απ’ όλες την ALPHA BANK οι οποίες προχωρούν ακόμη και σε παράνομες κατασχέσεις λογαριασμών, όπως έγινε τον Απρίλιο για πάρα πολλούς συνταξιούχους.

Παρότι ο νόμος είναι ρητός και κατηγορηματικός για ακατάσχετο έως 1.000 € για σύνταξη και 1.250 € για κατάθεση ανά φυσικό πρόσωπο σε ατομικό ή κοινό λογαριασμό η ALPHA BANK προχώρησε σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε κατάσχεση της μισής σύνταξης των 800 € σε πάρα πολλούς συνταξιούχους και τα απέδωσε στο Δημόσιο, κάνοντας παρανομία.

Ερμήνευσε αυθαίρετα και παράνομα ότι η σύνταξη δεν ανήκει στην δικαιούχο, αλλά ανήκει και στους δύο συζύγους κατά το ήμισυ!!!

Έχουν βρει αδυναμίες και κάνουν οικονομικές εκτελέσεις πολιτών, αυτά όμως είναι καραμπινάτες παρανομίες και η Εισαγγελίες σε καταγγελίες κάνουν έρευνες για ποινικές ευθύνες στις τράπεζες για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να περνά ο καιρός.

Το τρίτο μνημόνιο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ –ΠΑΣΟΚ –ΠΟΤΑΜΙ και ΑΝΕΛ μετέτρεψε τις Εφορίες σε Ανεξάρτητη Αρχή και τις παρέδωσε στην Τρόικα και τις Τράπεζες σε ξένα Funds.

Σήμερα 2.300.000 φορολογούμενοι, με οφειλές από 500 μέχρι 2.000 ευρώ στο δημόσιο υφίστανται καθημερινές κατασχέσεις λογαριασμών και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τα σπίτια τους, ενώ οι πραγματικοί μεγαλοφειλέτες και μεγαλοφοροφυγάδες των λιστών Λαγκάρντ κλπ, παραμένουν στο απυρόβλητο.

Από 27/04/2018 που άρχισαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί κατά οφειλετών του δημοσίου η πρώτη μοναδική και κύρια κατοικία είναι νομικά παντελώς απροστάτευτη και ότι δεν υπάρχει κανένα όριο όσον αφορά την αξία της, κάτω από το οποίο δεν θα εκπλειστηριάζεται.

Η φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης  με την ανοχη ολης της βουλής, έχει γίνει εφιάλτης και πνίγει οικονομία και κοινωνία.

Η εισπρακτική «δικτατορία» των εφοριών και της ΑΑΔΕ και οι αθρόες κατασχέσεις πλειστηριασμών, λογαριασμών και οι μαζικοί πλειστηριασμοί ακινήτων από τράπεζες, εξαθλιώνουν τους πολίτες.

Να πως θα φέρουν τον εμφύλιο!

Όταν η αυθαιρεσία και η αυταρχικότητα του κράτους και των τραπεζών ξεπερνούν τα όρια αυτό σημαίνει κατάργηση του συντάγματος.

Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να αγωνιστούμε μαζικά για να ανατρέψουμε τη δικτατορία των τραπεζών τη τρόικα και την εγκάθετη βουλή, για να ανατρέψουμε τα μνημόνια και τις μνημονιακές πολιτικές.

Πρέπει να οργανώσουμε κινητοποιήσεις ενάντια σε όλες αυτές τις πολιτικές που μας εξαθλιώνουν.

Η άρνηση προτίμησης προς οποιοδήποτε κόμμα είναι το μόνο ανοδικό ρεύμα που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, παίρνοντας μάλιστα πλειοψηφικές διαστάσεις.

 Αυτό το κενό αντιπροσώπευσης είναι η σοβαρότερη κρίση δημοκρατίας στη χώρα μας μετά τη χούντα.

 Μια απειλή την οποία καλό είναι να αντιμετωπίσουμε, πριν μας προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Είμαστε, λοιπόν, παγιδευμένοι σε μια «τέλεια καταιγίδα» κενού πολιτικής, υποταγής των κομμάτων  και κομματόσκυλων σε εξουσιαστικές ομάδες και ατομικών διαβημάτων με ξένες και εχθρικές εντολές.

Εάν δεν θέλουμε το αδιέξοδο μας αυτό να αποδειχθεί τελικό, είναι απαραίτητο (και στις εθνικές εκλογές) να αποδοκιμάσουμε όλα τα αίτια του.

Με αποτελεσματικό τρόπο βέβαια.

Αποτελεσματική δεν είναι, παραδείγματος χάριν, η αποχή, η οποία μετασχηματίζεται σε αυξημένα ποσοστά πλειοψηφίες για όσους ακριβώς απορρίπτουμε.

 Ένα εγχειρίδιο διάσωσης μπορεί να συνοψίζεται στα εξής:

Δεν απέχουμε.

Δεν κάνουμε επιλογή μεταξύ ακατάλληλων.

Αρνούμαστε την ακαταλληλότητα.

Δεν δίνουμε εντολή σε όποιον «απορρίφθηκε λιγότερο».

Δεν κατεβάζουμε την βάση για να αποφύγουμε την «ακυβερνησία» και, κυρίως ενθαρρύνουμε άλλους «να προσέλθουν στις άποψης μας», άλλες δυνάμεις να ζητήσουν την ψήφο μας στις εκλογές.

Όχι ενδιάμεσους στους αποτυχημένους (από χέρι αποτυχημένους και αυτούς), αλλά, φερέλπιδες, πέρα και πάνω από αυτούς.

Τέλος της εισαγωγής.

Το παράδειγμα του αγαπητού Πυθαγόρα είναι κατατοπιστικό.

Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ

Φαντασθείτε  ένα  αμάξι .  Το  τεπόζιτο  είναι  γεμάτο  βενζίνη  αλλά  ο  κινητήρας   είναι    αποσυναρμολογημένος  :  Αλλού  οι  βαλβίδες  ,  αλλού  τα  πιστόνια  ,  αλλού  το  ψυγείο  ,  αλλού   το   injection  …

Ο  αποσυναρμολογημένος  κινητήρας  λέει  στην  βενζίνη :  “Μετακίνησε   το  αμάξι  δύο  μέτρα  μόνο  και  εγώ  θα  συναρμολογηθώ   και  θα  μπώ   στην   θέση  μου ”  .

Φυσικά η  βενζίνη  απαντά   “Πώς  να  μετακινήσω  το  αμάξι  ρε  χαμένε  ;

Αφού  εσύ  δεν  είσαι  στην  θέση  σου !”

Νομίζετε  οτι  δεν  έχετε  ξαναδεί    αυτή  την  εικόνα  ;

 ΛΑΘΟΣ !   Κάθε  μέρα  συμβαίνει   μπροστά  μας .

Βενζίνη  είναι  ο  λαός  που βλέπει  ποδόσφαιρο  ,  SURVIVOR   και  τούρκικα   σήριαλ  .

Κινητήρας  είμαστε  εμείς  όλοι  οι  δήθεν  “ανοιχτομάτηδες”    που  βλέπουμε  μακρυά  ,  που  διακρίνουμε   την  καταστροφή  που   έρχεται  ,  που  γνωρίζουμε   τα  αντίδοτα  ,  που  πάμε  στα  συλλαλητήρια   και  δεν  πάμε  για  ψώνια  στην Τουρκία …

Κάποιοι    απο  εμάς   τους  “ανοιχτομάτηδες”    λένε   “Κουράστηκα  να  αγωνίζομαι .

 Τα  παρατάω .

  Αφού  αυτός  ο  λαουτζίκος   δεν    αντιδρά  .

 Αρέσκεται  στην  μιζέρια  του”  .

Θα  απαντούσα    έτσι  σε   αυτούς   :

Φίλε  μου  , μην  προσπαθείς  να   δικαιολογήσεις  την  αδράνειά  σου  .

  Αν  αγωνιστείς    θα  το  κάνεις  για  να  σώσεις  ΕΣΕΝΑ  και  τα  παιδιά  σου  .

Όχι  για  τον  λαουτζίκο .

 Ξώφαλτσα   μπορεί  να  σωθεί    και  ο  λαουτζίκος .

Διότι  εάν  δεν   αγωνιστείς  ,  η  άλλη λύση  που  σου  απομένει   είναι  να  πάρεις  τα  μπογαλάκια  σου  και  να   φύγεις  (  σαν  ποντικός )  και  να  πάς   σε  άλλη  χώρα  .

 Και  να  παραδώσεις  αυτή  την  ωραία  χώρα  ΑΜΑΧΗΤΙ  στους  κακούς !

   Αλλά  και  εκεί  που  θα  πάς  πάλι  ποντικός  θα είσαι  .

 Ανεπιθύμητος  και  λιποτάκτης  .

 Και  όπως  καταριέσαι  τους  λαθροέποικους   που  λιποτάκτησαν  απο  την  χώρα  τους   και  ήρθαν  εδώ   ( για  να  μην  πολεμήσουν )   έτσι  και  οι  Σουηδοί  θα  καταριούνται  εσένα  που  ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΣ    και  πήγες  στη Σουηδία   για  να  σώσεις  το  τομάρι  σου  .

 Και  αν  οι  κακοί  την  βουλιάξουν  και  εκείνη  την  χώρα  πάλι  θα   ψάχνεις  που  να  καταφύγεις  !

Μην  ζητάς  απο  τον  λαουτζίκο   να  αντιδράσει  .

Δεν  είναι  αυτή  η   αρμοδιότητά  του  .

 Ο  λαουτζίκος    έκανε   αυτό  που  του  αρμόζει  :

  ΕΙΝΑΙ  ΠΑΡΩΝ !

 Σε  εσένα ( τον  ανοιχτομάτη )   αρμόζει  να  οικοδομήσεις  μια  ΗΓΕΣΙΑ  .

Το  δίδυμο  Ηγεσία- λαουτζίκος     κινεί  την  χώρα  και  την  σώζει  .

 Μόνος  ο  ένας  δεν  μπορεί  .

 Όπως  το  δίδυμο   κινητήρας – βενζίνη    κινεί  το  αμάξι  .

Μην  κατηγορείς  τον  λαουτζίκο  .

Αυτή  είναι  η   φύση  του  :   Όταν  έχει  ηγεσία  γίνεται  Μαραθωνομάχος    και  όταν  δεν  έχει  ηγεσία     γίνεται    γλοιώδες  σκουλήκι  .

  Περίεργο  φαινόμενο   μέν  αλλά   έτσι  είναι  .

 Έτσι  λειτουργεί  η  Φύση .

Άσε  λοιπόν τις  δικαιολογίες    και  ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ   με  τους  άλλους  “ανοιχτομάτηδες”  και  συναρμολόγησε  μια  ΗΓΕΣΙΑ  .

Και  όταν  πράξεις  το  καθήκον  που  σου  αναλογεί   τότε  θα  δεις   και  τον  λαουτζίκο  να   μεταμορφώνεται  .

Μετά από την πολύ καλή αναφορά του φίλου Πυθαγόρα στο φαινόμενο, του τύπου… εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα, που τελικά κάθονται και το βλέπουν το φίδι  να δαγκώνει τους ίδιους και τα παιδιά τους, πρέπει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις οι μοναδικοί υπόχρεοι μέσα στους αιώνες !

 Οι πιστοί στην αρχαιοελληνική Ιδαία των φιλοσόφων, με σύγχρονη απάντηση!

Καλώντας τους καθαρούς λόγιους όλων των επιστημών, τους τίμιους αγανακτισμένους ακομμάτιστους πολίτες, δίνοντας τους ένα αληθινό και καθαρό φως!

Δεν μιλώ για αγανακτισμένους όπως ξέρουμε, κατευθυνόμενους της κατσαρόλας.

Μια πρωτοβουλία πολιτικής των φιλοσόφων!

Όχι των θρησκόληπτων και  δογματικών.

Δεν βάζω σε δεύτερη μύρα την Ελληνική θρησκεία, αλλά δεν μπορεί να ξανά παίξει τον καταστροφικό της ρόλο, επεμβαίνοντας στα πολιτικά πράγματα και ρυθμιστής των πολιτικών επιλογών!

Η θρησκεία θα έχει τον ρόλο της στην ψυχική υγεία των πολιτών, δημιουργώντας υγιείς πολίτες κοινωνικά.

Τον ρόλο ενός ιερατείου και τις αρμοδιότητές του, θα τις αποφασίσουν σε πανελλήνια διάσκεψη, οι εκλεγμένοι άριστοι πολιτικοί!

Αυτή την στιγμή μας ενδιαφέρει η αποκατάσταση της αρχαιοελληνικής σκέψης στο ποιητικό επίπεδο, που σημαίνει ότι  μιλάμε ξεκάθαρα στον βαλτωμένο Ελληνικό λαό τι θέλουμε και πως θα σώσουμε την ιερή μας Ελλάδα.

Η ενέργεια αυτή είναι πολύ δύσκολη, διότι πρώτα πρέπει να πείσουμε τον ίδιο τον χώρο μας, ότι πρέπει να έχουμε μια σκέψη μόνο, πως θα καταφέρουμε να αναδείξουμε την πραγματική σκέψη της δημοκρατίας, χωρίς θρησκευτικούς δογματισμούς!

Να πείσουμε τους μουδιασμένους και φοβισμένους, ότι κρατώντας το φίδι στον κόρφο σου, το μόνο που θα περιμένεις είναι, το πότε θα σε δαγκώσει.

Για αυτό θα πρότεινα σαν αρχή, να μπει κάποιος αρχηγός, που θα δηλώσει ότι θέλει εθελοντικά μα παίξει το ρόλο αυτό και να συμμετάσχει στις εκλογές, με έναν υποψήφιο από κάθε νομό, καθαρό, αμόλυντο, χωρίς ηγετικές σκέψεις, που στο καταστατικό θα λέει ρητά ότι μετά από τις εκλογές θα γίνει πανελλήνια εθνική συνέλευση και εκεί θα παραχωρήσει την νίκη και την αρχηγία σε αυτόν και αυτούς που θα εκλεγούν από το σώμα της πολιτικής γερουσίας που θα δημιουργηθεί σε πρώτη βάση, που θα συμμετέχουν και αυτοί και μπορεί να εκλεγούν πάλι από την γερουσία.

Δηλαδή εγώ, ή ένας άλλος, κατεβαίνω στις εκλογές λέγοντας ότι εκπροσωπώ την αρχαιοελληνική σκέψη, ζητώντας να μας δώσουν και εμάς την ευκαιρία να αποδείξουμε τον καθαρό δρόμο στην ελευθερίας του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

 Ανάλογα με την δύναμη που θα αποκτήσουμε, θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε διακυβέρνηση με την μοναδική ρητή απαίτηση, να αναλάβουμε το υπουργείο παιδείας, πολισμού και της αρχαιολογίας, με ρητή δέσμευση του ποσού επί του ακαθάριστου προϋπολογισμού του κράτους στο 20%!

Σε διαφορετική περίπτωση θα ασχοληθούμε με την οργάνωση και σχηματισμού μιας υγιούς δύναμης με αρχαιοελληνικά πρότυπα στην σύγχρονη εποχή, δηλαδή μια γερουσία πολιτική με εκτελεστική ιδιότητα και μια ιερατική γερουσία με συμβουλευτικές ιδιότητες!

Θα έχουμε βρει τον τρόπω να επικοινωνούμε με τον Ελληνικό λαό, δείχνοντάς του με παράδειγμα την δική μας συμπεριφορά, για το τι θα κάνουμε!

Φυσικά το ζητούμενο σε πρώτη φάση είναι να συμμετάσχουμε στις εκλογές.

Το πρόσωπο που θα ηγηθεί θα πρέπει να είναι οικιοθελώς εθελοντής, αφού θα γνωρίζει ότι είναι προσωρινός και θα παραδώσει την αρχηγία του αμέσως μετά τις εκλογές , εντος μιας εβδομάδος σε μια εκτελεστική γερουσία διαχείρισης του εκλογικού αποτελέσματος, η οποία και αυτή η γερουσία θα είναι προσωρινή μέχρι να δημιουργηθεί τάχιστα μια μόνιμη εκτελεστική γερουσία από πανελλήνια διάσκεψη.

Όταν λέμε γερουσία, μην βάζει κάποιος ότι απαραίτητα θα πρέπει να είναι όλοι μεγάλης ηλικίας, απλά ο τίτλος θα είναι γερουσία.

Εγώ θα μπορούσα να κατέβω στις εκλογές, παρότι είμαι με το ένα πόδι στον τάφο, αλλά δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, δεν έχω και τα οικονομικά για την συμμετοχή στις εκλογές.

Για αυτό χρειαζόμαστε έναν που έχει τις σωματικές ικανότητες να ανταπεξέλθει στην κούραση και μια οικονομική άνεση για τα έξοδά του.

Χρειαζόμαστε έναν κουμπάρα για τα διαδικαστικά για την συμμετοχή στις εκλογές, και για την νομιμότητα στο πρωτοδικείο που θα νομιμοποιήσουμε των κομματικό μας σχηματισμό.

 Πως όμως θα ενημερώσουμε σε πανελλήνιο επίπεδο την ενωτική μας άποψη για την συμμετοχή μα στις εκλογές;

Αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι, που ακόμα μας έχει σε διάσπαρτα κομμάτια να λαϊκίζουμε, ο καθένας με τις δικές του απόψεις.

Πως ενημερώνουμε και πείθουμε τους  σκεπτόμενους ελληνικά ότι μας ενδιαφέρει να αναδείξουμε την πολιτική και φιλοσοφική μας σκέψη σαν σύνολο ενωμένο σε μια πρόταση και μόνο,( εκπροσωπούμε την αναγέννηση  του ελληνικού πολιτισμού, της δημοκρατίας και της φιλοσοφίας), με βάση την κληρονομιά των προγόνων μας, χωρίς ηγετικές φιλοδοξίες, εργάτες της αρχαιοελληνικής αποκαταστάσεις σε σύγχρονο τρόπω!

Εάν βγούμε μπροστάρηδες ένας από κάθε νομό και το δηλώσουμε εγγράφως ότι θέλουμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές, το επόμενο βήμα θα είναι πανεύκολο και το τονίζω να βεβαιωθεί ότι πράγματι υπάρχει συμμετοχή δηλωμένη από κάθε νομό, ατόμου καθαρού, ακομμάτιστου τουλάχιστον 20 χρόνια, με δηλωμένη την αγάπη του στη Ελληνική φιλοσοφία και σκέψη που έχει επιδείξει, ανεξάρτητα της εργασίας του και οικονομικής του καταστάσεις, έχοντας βγάλει το δημοτικό, να ξέρει να διαβάζει και να γράφει και να είναι καθαρός από ποινικά αδικήματα.

Σε αυτό άρθρο αναφέρω περίπου τον σκελετό και την αγωνία των φίλων της αρχαιοελληνικής σκέψης.

Όταν γίνει το πρώτο βήμα θα βρούμε και τις λεπτομέρειες και την κατεύθυνση,  το πώς και τι θα κάνουμε βάση ενός πρώτου μανιφέστου!

Είμαι σίγουρος, ότι λόγιοι υπάρχουν να αναλάβουν την διαδικασία να οδηγηθούμε στην εξουσία, όχι για την εξουσία, αλλά για την αποκατάσταση της ελληνικής σκέψεις και γνώσεις, με γνώμονα την αληθινή δημοκρατία, που δεν εφαρμόστηκε ποτές!

Ας αναλάβουν την πρωτοβουλία άπαντες, ανεξάρτητα της μορφώσεις τους, για να ανάψουμε της δάδα, να φέρουμε το φως, πάλι στην  Ελλάδα και σε όλη τη γη!

Κάποιοι θα με που τρελό, ουτοπιστή και πολλά άλλα, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να καταφέρω να ξυπνήσω τα κοιμισμένα πνεύματα!

Θα περιμένω απάντησης από όλη την επικράτεια για να ξεκινήσαμε.

Αυτό για να συμβεί, πρέπει αυτό το άρθρο να μοιραστή από τον καθένα και να γίνει και διάλογος!

Φυσικά δεν αποκλείεται κανένας εφόσον ασπάζεται τις αρχαιοελληνικές σκέψεις.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ο αρχαιοελληνικός χώρος δεν μπορεί να μένει άλλο θεατής στον θάνατο της Ελλάδος και πρέπει να κατέβει στις εκλογές!

  • .
    .
    .
    .
    .

    Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ.
    .
    .
    .
    .

    Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

    .
    .

    Πού βρέθηκαν τόσοι Έλληνες να χλευάζουν την έννοια της πατρίδας, να απαξιώνουν κάθε τι που εμφανίζεται ελληνικό, να καταδικάζουν κάθε πολιτική που υπερασπίζεται εδάφη και κυριαρχίες της χώρας και να περηφανεύονται ότι είναι αντιεθνικιστές; Μα, στα ελληνικά πανεπιστήμια, στα απομεινάρια μιας εμμονικής αριστεράς και, κυρίως, στα κονδύλια αμερικανικών και ευρωπαϊκών ιδρυμάτων, που μετά το ’80 χρηματοδότησαν ανθρώπους σε χώρες όπου η έννοια πατρίδα ήταν φρένο στην παγκοσμιοποίηση.

    Επειδή η παγκοσμιοποίηση είναι το αύριο του καπιταλιστικού συστήματος. Και ο μόνος που μπορεί να καθυστερήσει το χτίσιμό του είναι τα σύνορα. Οι πατρίδες. Αν δεν υπήρχαν πατρίδες δεν θα υπήρχαν και σύνορα.

    Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο αριστερός διεθνισμός ταυτίζεται στο στόχο αυτό με τον καπιταλισμό! Όχι πατρίδες, όχι σύνορα. Όπως άλλωστε ταυτίζονται και στο μείζον: Ότι ο άνθρωπος είναι οικονομικό ζώο και ότι όλα τα της ζωής του εξαρτώνται από την οικονομία. Και ταυτίζονται και στο ότι ευημερία σημαίνει οικονομική ευημερία. Πού διαφέρουν; Στη διαχείριση αυτής της ιδεολογίας του homo economicus. Όχι στην ιδεολογία! Ο Μαρξ διαφωνούσε με τη διαχείριση που κάνει ο καπιταλισμός στο κεφάλαιο. Όχι με το κεφάλαιο αυτό καθεαυτό σαν αξία.

    Σ’ αυτή την ταύτιση με τον μαρξισμό έπαιξε πολλά από τα λεφτά της η κεφαλαιοκρατική κλίκα που εξουσιάζει τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Έφτιαξε ιδρύματα δήθεν σύσφιξης της σχέσης των λαών και ιδρύματα συμφιλίωσης, όχι για να ειρηνέψει τους λαούς και να αμβλύνει τις εντάσεις ανάμεσα σε χώρες. Αλλά, για να σβήσει ιστορικές μνήμες, να μειώσει τα πατριωτικά αισθήματα των λαών, στην ανάγκη να τα εξαλείψει, και να μπορέσει έτσι να σπείρει πιο εύκολα τους αγωγούς, τα μαζικά προϊόντα, την κατανάλωση, τα κέρδη.

    Και πώς θα το έκανε ευκολότερα αυτό από το να αλλάξει την παιδεία λαών- και του ελληνικού- με όχημα και πρόθυμους χρήσιμους ηλίθιους όσους εχθρεύονταν την έννοια της πατρίδας. Αυτοί ήταν τα έμμισθα ή άμισθα οχήματα της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης. Αυτοί είναι και σήμερα.

    Το έκανε αυτό η Πέμπτη φάλαγγα του επεκτατικού καπιταλισμού και για να μπορεί να επεμβαίνει χωρίς αντίσταση όπου θέλει. Μια Γιουγκοσλαβία δεν ήταν καλό παράδειγμα. Ήταν όμως καλή άσκηση. Γιατί έπεσαν εκατομμύρια από ιδρύματα και λέσχες εξουσίας σε ΜΜΕ και σχολεία και σε κυβερνήσεις και σε κόμματα και σε πρόσωπα (και στην Ελλάδα) για να λοιδορηθεί ο Σερβικός πατριωτισμός και να μετονομαστεί σε εθνικισμό.

    Η Συρία και η Λιβύη είναι τρανταχτά παραδείγματα λαών που δεν αντιστάθηκαν καθόλου στην ξένη εισβολή, ενώ αντίθετα χωρίστηκαν σε οργανώσεις χρυσοπληρωμένες από τους εισβολείς, για να κάνουν τη δουλειά των ξένων κεφαλαιούχων και να σκοτώνονται μεταξύ τους. Αν είχαν μέσα τους την έννοια της πατρίδας τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τους ξένους.

    Όπως είναι πολύ δύσκολα με τους Κούρδους και τους Παλαιστίνιους. Επειδή και οι δύο υπερασπίζονται σθεναρά μια πατρίδα. Αλλά, και με τους Κουβανούς. Για τους οποίους τα σύνθημα ήταν αυτό που εμφυσούσε ο- Αργεντίνος παρ όλα αυτά- Τσε Γκεβάρα: Patria o muerte. Πατρίδα ή θάνατος!

    Επειδή, κι αυτό δεν το ξέρει η αριστερίστικη αρρώστια, η αριστερά δεν μπορεί παρά να είναι πατριωτική. Για να σέβεται όλες τις πατρίδες.

    Όσοι έχουν μια ηλικία θα θυμούνται ότι μέχρι την εισβολή και το βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας οι αντιπατριωτικές κορώνες και η αντιπατριωτική κουλτούρα ήταν περιορισμένη στην Ελλάδα. Περιοριζόταν σε ελάχιστες αριστερίστικες οργανώσεις και σε ένα μέρος από τους οπαδούς του ΚΚΕ. Ένα μέρος, γιατί ο Φλωράκης δεν υπήρξε ποτέ αντιπατριώτης.

    Ο Φλωράκης, όπως και πολλοί κομμουνιστές και αριστεροί μη μαρξιστές και αναρχικοί, ήξεραν από τη θεωρία και την πράξη, αυτό που τόνισε χτες και ο Μίκης. Ότι δεν μπορείς να αγαπάς τις πατρίδες των άλλων αν δεν αγαπάς τη δική σου. Δεν μπορείς να σέβεσαι κανέναν αν δεν σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου. Ο αληθινός διεθνισμός είναι πατριωτικός.

    Από το ’90 και μετά, λοιπόν, τα ξένα κονδύλια πλήθυναν, όπως και οι καθηγητές στα ελληνικά πανεπιστήμια, τα βιβλία, τα συγγράμματα, αλλά και οι «πρόθυμοι» δημοσιογράφοι στις εφημερίδες. Και μαζί τους πλήθυναν και εκείνοι που μεθοδικά άρχισαν να διαστρέφουν τις έννοιες και να διδάσκουν κάθε τι πατριωτικό σαν εθνικιστικό! Ανεμπόδιστοι και από ένα κοσμοπολιτικό σοσιαλδημοκρατικό κεντρικό κράτος, που είχε πάρει διαζύγιο από το πατριωτικό σοσιαλδημοκρατικό του Ανδρέα και του λεγόμενου πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.

    Ο Τσακαλώτος και ο Βαφειάδης έγιναν, από σύμβολα που έδωσαν τα χέρια για εθνική συμφιλίωση, καρικατούρες. Και σήμερα λοιδορούνται από άκαπνα παιδάκια και από αιματοβαμμένα κυβερνητικά μυαλά που ονειρεύονται τον εμφύλιο αντί να ντρέπονται γι αυτόν! Θλιβερά αμετανόητα απομεινάρια μιας ελληνικής τραγωδίας.

    Η έννοια του πατριωτισμού σχεδόν εξαφανίστηκε και από τα σχολεία, που χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν ακόμα συλλήβδιν κάθε τι που αφορά σε πατρίδα ως εθνικιστικό και ακροδεξιό. Στα πανεπιστήμια, η διαστροφή αυτή και η απαξίωση της έννοιας της πατρίδας έχει ήδη παγιωθεί ως κυρίαρχη θέση. Μ’ αυτήν μορφώνονται οι δυο νέες γενιές!

    Αλλά, και οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων 35 χρόνων ποια πατρίδα υπηρέτησαν για να περηφανεύονται γι αυτήν οι σημερινοί 15χρονοι και 30χρονοι; Τι έκαναν για την πατρίδα τα κόμματα, πέρα από το να την καταντήσουν κλωτσοσκούφι των ξένων και τους Έλληνες υποχείρια; Σε ποιες ακριβώς αξίες πατρίδας να πιστέψουν οι νέοι, που έχουν ζήσει μέσα στα σπίτια τους την απαξίωση κάθε ιδανικού και την αποθέωση μιας στείρας κατανάλωσης και μιας ακόμα πιο στείρας αντικοινωνικής εγωπάθειας;

    Και σχεδόν κανείς πια δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει τον πατριωτισμό, που αγαπάει την πατρίδα του σεβόμενος και όλες τις άλλες πατρίδες, από τον εθνικισμό που πιστεύει ότι η δική του πατρίδα είναι καλύτερη από τις άλλες. Τον πατριωτισμό που δεν επιβουλεύεται κανέναν αλλά είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την πατρίδα του, από τον εθνικισμό που επιβουλεύεται άλλους και είναι έτοιμος να πολεμήσει εναντίον τους γι’ αυτό.

    Και καθώς η έννοια της πατρίδας λοιδορείται από την ίδια την κυβέρνηση, από αριστερίστικα γκρουπούσκουλα και από έμμισθους ή απλώς φανατικούς καθηγητάδες και διανοούμενους και πολιτικούς, σπρώχνονται όσοι αγαπάνε τα χώματά τους στην αγκαλιά εκείνων που είναι πραγματικά εθνικιστές και πολεμοκάπηλοι. Στην ακροδεξιά.

    Το ειρωνικό είναι ότι αυτοί οι ίδιοι δεν χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους εθνικιστές όταν υπερασπίζονται αυτούς που πολεμάνε για την πατρίδα τους έξω από την Ελλάδα! Τους Κούρδους, τους Ιρλανδούς, τους Βάσκους, τους Παλαιστίνιους, τους Αφγανούς για παράδειγμα! Ούτε φυσικά και κανέναν άλλον που τους υπερασπίζεται. Ώστε να ορθώνεται το εύλογο ερώτημα: Τελικά μισούν τον εθνικισμό ή απλώς μισούν την Ελλάδα;

    Για όσο η ελληνική αριστερά δεν καταλαβαίνει ότι είναι ο χρήσιμος ηλίθιος ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, που δεν θέλει πατριωτισμούς, και ενός γεωπολιτικού συστήματος που θέλει όλα τα Βαλκάνια «εις την Δύσιν» για να μην αποτελούν πια χώρο επιρροής της Ρωσίας, στα σχολεία τα παιδιά θα διδάσκονται ότι το υψηλότερο αγαθό είναι να υπερασπίζεσαι τον πλούτο σου. Κι όχι το χώμα που παράγει τον πλούτο σου.

    Ένα βράδυ, παλιότερα, μιλώντας με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες βιομήχανους για την ελληνική γλώσσα, μου είπε: «Τι σημασία έχει σε ποια γλώσσα μιλάς. Σημασία έχει να σε καταλαβαίνουν».

    Για να καταλάβει ο καθένας ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο αντιπατριωτισμός.

    Γιώργος Παπαδόπουλος Τετράδης

    ΠΗΓΗ

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_388.html
    .
    .
    .
    .

    “Δεν έχει πολεμηθεί κανείς λαός όσο οι Έλληνες”
    .
    .
    .
    Οι Νεοταξίτες εδώ και αιώνες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ελληνισμό, και την Ελληνορθοδοξία που είναι συνέχεια του Ελληνισμού.
    .
    .
    .
    Ας φωνάζουν κάποιοι αρχαιολάτρες, η Ορθοδοξία είναι η εξελληνισμένη εκδοχή των διδαχών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού ο οποίος ήταν ελληνίζοντας από την εξελληνισμένη και ελληνόφωνη Γαλλιλαία των 110 ελληνικών πόλεων! Για αιώνες υπήρξε διαμαχη μεταξύ Ελληνορθοδοξίας και Αρχαιοελληνισμού κατευθυνόμενη από τους εχθρούς του ελληνικού έθνους. Καιρός να παύσει η ανοησία αυτή και να βάλουν όλοι μυαλό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του Θεού και των Προγόνων μας.
    Δείτε τι έλεγαν τεράστιοι άνθρωποι του πνεύματος για τον Ελληνισμό και την προσφορά μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και το που θα ήταν ο πλανήτης χωρίς εμάς.
    Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα όσα ο ελληνικός και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ, από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν προσέφεραν τίποτα σε αυτήν.
    Friedrich Wilhelm Nietzsche (Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε)
    .
    .
    Η τελευταία λέξη της γης,
    .
    .
    .
    όταν θα αφήνει την τελευταία της πνοή,
    θα είναι ΕΛΛΑΣ!
    Ρισπέν Ζαν (Γάλλος ποιητής, θεατρικός συγγραφέας)
    1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
    2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
    3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
    Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
    1. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
    2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
    3. Από την φυσική σας, χημεία
    4. Από την αστρονομική σας
    5. Από την πολιτική σας
    6. Από την καθημερινότητα σας.
    Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…
    .
    .
    Θα πείτε “δεν γίνεται”.
    .
    .
    Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!
    Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…
    Η πρόκληση πάντως ισχύει.
    Ρισπέν Ζαν (Αλγερία 1849 – Παρίσι 1926). Γάλλος λογοτέχνης και δραματουργός.
    .
    .
    Και όμως η Νέα Τάξη σε συνεργασία με τους ντόπιους πράκτορες “προοδευτικών” υποτίθεται ιδεών θέλουν να εξαλείψουν τον Ελληνισμό, γιατί έτσι θα καταργηθεί η ελευθερία του πνεύματος, κάτι που η Νέα Τάξη επιθυμεί γιατί είναι εμπόδιο στα σχέδιά της για Παγκόσμια Δικτατορία.
    .
    .
    Ας μάθουμε όλοι μας τι έχουμε προσφέρει και ας φροντίσουμε να ξαναπροσφέρουμε δεν είναι δύσκολο το έχουμε στο DNA μας.
    .
    .
    Ο έχων ώτα δια να ακούει ας ακούει
    .
    http://www.pronews.gr/istoria/62219_den-ehei-polemithei-kaneis-laos-oso-oi-ellines
    .
    .
    .
    Ζακλίν ντε Ρομιγί: “Αν η Ελλάδα μάς ζητούσε πίσω όλες τις λέξεις της που έχουμε δανειστεί, ο Δυτικός πολιτισμός θα κατέρρεε…”
    .
    Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_169.html

    .
    .
    .
    Επιστροφή στο Ελληνικό πνεύμα.
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=FIoEoexkzkM
    .
    .
    .
    Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΟΙ 10 “ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ” ΕΝΤΟΛΕΣ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=ltHOuOImXn8
    .
    .
    .
    ΤΩ ΚΑΙΡΩ ΕΚΕΙΝΩ…
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=4SrO2y4xbkE
    .
    .
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ !
    Ή θρησκεία χρησιμοποιηθηκε για πολιτικούς και στρατιωτικούς σκοπούς…
    Οί άρχαίοι Έλληνες …
    …πρίν άπό κάθε πίστη …..
    Έβαζαν την

    Π Α Τ Ρ Ι Δ Α Τ Ο Υ Σ

    καί τον

    Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο ΤΟΥΣ

    γιά αύτές τίς

    Α Ξ Ι Ε Σ

    Έδιναν τήν

    Ζ Ω Η ΤΟΥΣ

    καί τήν

    Ψ Υ Χ Η ΤΟΥΣ

    Οί Έλληνες νικούσαν
    γιατί πολεμούσαν μέ
    σώμα καί ψυχή .

    Μέ νύχια καί μέ δόντια .

    Δέν « μασούσαν » .

    Ποιός ξέρει σήμερα τον
    Ήρωα τού Μαραθώνα ,

    τόν Κυναίγειρο ; ; ;

    πού κρατώντας τό πλοίο
    τού κόβουν τό χέρι ,
    πονάει φρικτά
    άλλά δέν περιμένει άλλον
    νά σηκώσει τόν « σταυρό » του ,
    μετά τό πιάνει μέ τό άλλο ,
    τό κόβουν , πονάει φρικτά ,
    άβάσταχτα ,
    άλλά δέν περιμένει
    νά σηκώσουν τόν « σταυρό » του
    καί πάει μέ τά δόντια !

    Σήμερα ελάχιστοι Έλληνες
    Γνωρίζουν πόσο άγωνίστηκε ,
    πόνεσε καί πέθανε .

    Μέ τό αίμα τού Κυναίγειρου
    γαλουχήθηκε ή δική μας Ελευθερία .

    Έπιτέλους τά έπίπλαστα και
    προσχεδιασμένα πάθη τού
    Άσιάτη Ίησού έχουν άποκαλυφθεί
    καί μπορούν όλοι πλέον
    νά τά άπομυθοποιήσουν …….

    ΠΗΛΕΥΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
    .
    .
    .
    .
    Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ..
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=m4hZ3jbavSw
    .
    .
    Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ …
    .
    .
    Σ’ αυτήν την στιγμή Πατρίδα μου,
    .
    Μητέρα μου, Ψυχή μου, ακούω τον σπαραγμό σου,
    .
    ακούω την σιωπηλή κραυγή σου και το παράπονο σου….
    .
    Βλέπω όμως την λάμψη σου,
    .
    την υπερηφάνεια σου την ασύγκριτη Ομορφιά σου…
    .
    Ανήκω σε σένα, ανήκεις σε μένα, ανήκεις στα παιδιά σου!
    .
    και αν οι νόμοι δεν τηρούνται σήμερα για την υπεράσπιση σου,
    .
    υπάρχουν και εκείνοι άγραφοι,
    .
    οι χαραγμένοι στις ψυχές μας,
    .
    που θα πάρουν εκδίκηση…
    .
    .
    .

    LockeGr

    .
    .
    Η ΕΛΛΑΣ,
    .
    μητέρα των Ελλήνων και δασκάλα των λαών, ατιμάστηκε.

    .
    Ήρθε η ώρα που, εμείς τα παιδιά της,

    .
    πρέπει να την βγάλουμε ασπροπρόσωπη.
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ; ; ;
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>